Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.06.2018.

22:25

Kejn: Nisu nam svirali par penala, ali pravda je zadovoljena

Heroj fudbalera Engleske Hari Kejn rekao je da je zadovoljan partijom svoje reprezentacije u pobedi nad Tunisom od 2:1, ali i da suđenje nije bilo na mestu, međutim da je pravda na kraju zadovoljena.

Izvor: LN

Autor: LN

Kejn: Nisu nam svirali par penala, ali pravda je zadovoljena
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Kejn je postao junak 'Gordi Albiona' postigavši prvi, kao i odlučujući gol svoje ekipe u 91. minutu, kojim je Engleskoj doneo veoma važnu pobedu u prvom kolu Mundijala u Rusiji.

"Ovo je ogromna pobeda i veoma sam ponosan na ove momke. Bilo je teško, igrali smo veoma dobro u prom poluvremenu i mogli smo da damo nekoliko golova. Nismo, ali smo nastavili da se borimo, a ovo je Svetsko prvenstvo i morate da 'grizete' do samog kraja. Oduševljen sam", rekao je Kejn u intervjuu za BBC posle meča.

Napadač Totenhema je, uprkos pobedi svoje ekipe, nezadovoljan suđenjem, ali misli da je pravda na kraju meča ipak zadovoljena.

"Nisu nam svirali par penala, koji su bili realni, pogotovo kada pogledate onaj njihov. Prilikom nekoliko kornera su nas držali za dresove. Mislim da je pravda zadovoljena time što smo gol dali sa druge stative. To je fudbal i to su sudije. Pokazali smo dobar karakter što smo se sve vreme fokusirali na igru", zaključio je Kejn.

Englezi meč drugog kola grupne faze igraju u nedelju od 14.00 protiv Paname, dok se Tunis sastaje sa Belgijom dan ranije u isto vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve