- Rusija 2018 -

Ćavi brani Savez: Smena Lopetegija je ispravna stvar

Prvi čovek Fudbalskog saveza Španije Luis Rubales u sredu je uručio otkaz Lopetegiju zato što je prihvatio da preuzme Real Madridu po završetku Svetskog prvenstva, uprkos tome što su igrači na čelu sa Serhiom Ramosom i Andresom Inijestom pokušali da ga odgovore od tog poteza.

Španija
Podeli
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

"Rubales je uradio ispravnu stvar iz ugla Saveza. Reprezentacija bi trebalo da bude iznad svake osobe, odluka nije bila laka, ali je korisna. Igrači su u karijerama prošli kroz slične situacije i ne mislim da će ovo uticati na njih", rekao je Ćavi, a prenosi Marka.

Na Lopetegijevo mesto došao je bivši Ćavijev saigrač iz nacionalnog tima Fernando Jero, koji je do sada obavljao ulogu direktora nacionalnog tima.

Španija i Portugal sastaju se u petak od 20 časova u A grupi u kojoj su još Maroko i Iran.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu