- Rusija 2018 -

Ćavi brani Savez: Smena Lopetegija je ispravna stvar

Prvi čovek Fudbalskog saveza Španije Luis Rubales u sredu je uručio otkaz Lopetegiju zato što je prihvatio da preuzme Real Madridu po završetku Svetskog prvenstva, uprkos tome što su igrači na čelu sa Serhiom Ramosom i Andresom Inijestom pokušali da ga odgovore od tog poteza.

Španija
Podeli
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

"Rubales je uradio ispravnu stvar iz ugla Saveza. Reprezentacija bi trebalo da bude iznad svake osobe, odluka nije bila laka, ali je korisna. Igrači su u karijerama prošli kroz slične situacije i ne mislim da će ovo uticati na njih", rekao je Ćavi, a prenosi Marka.

Na Lopetegijevo mesto došao je bivši Ćavijev saigrač iz nacionalnog tima Fernando Jero, koji je do sada obavljao ulogu direktora nacionalnog tima.

Španija i Portugal sastaju se u petak od 20 časova u A grupi u kojoj su još Maroko i Iran.

Vesti

Ne učinite sebe crvom, Švajcarci bi da vas zgaze

Do 1946. godine kroz istoriju je povremeno bio ruski, a onda su crvenoarmejci umarširali u grad i sudbina pruskog grada Kenigzberga bila je da postane Kalinjingrad. Luka koja ne zamrzava bila je strateški izuzetno važna, pa se Rusija posle Drugog svetskog rata izborila da joj pripadne ovo parče pruske zemlje.

Vesti sreda 20.06. 11:00 Komentara: 1

VAR je promenio fudbal, ali i razotkrio sudije!

Od trenutka kada je potvrđeno da će video tehnologija biti korišćenja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, prvi put u istoriji najvećih fudbalskih takmičenja, a to je bilo pre nešto više od dva meseca, znali smo i u koja četiri slučaja će biti korišćenja.

Vesti sreda 20.06. 10:25 Komentara: 10
strana 1 od 22 idi na stranu