Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.06.2018.

11:10

Mođi: Sergej će preći u Juventus

Bivši direktor Juventusa Lućano Mođi uveren je da će srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić da pređe u redove torinskog velikana predstojećeg leta.

Izvor: B92

Autor:B92

Mođi: Sergej će preći u Juventus
Foto: StarSport

Mođi je siguran da će vezista Lacija, za koga su interesovanje pored Juventusa pokazali još Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Real Madrid, zajedno sa Portugalcem Žoaom Kanselom obući dres šampiona Italije.

"Uveliko se pregovara sa Lacijom u vezi sa Sergejem, preći će u Juventus. Što se tiče Kansela situacija je jasna, Juventus ga želi i on hoće u Torino, što znači da će se posao završiti", rekao je Modji za italijanske medije.

Milinković-Savić posle Mundijala u Rusiji će sigurno promeniti sredinu i Lacio za njega zahteva najmanje 100 miliona evra.

Ako pređe u Juventus postaće najskuplje plaćeniji fudbaler ikada u italijanskoj Seriji A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve