- Rusija 2018 -

Mesijeva ili Sampaolijeva odluka – Dibala i Iguain rezerve?

Ovaj Mundijal je verovatno poslednja šansa za Lionela Mesija da osvoji titulu prvaka sveta, zbog čega je reprezentacija Argentine u centru pažnje.

Argentina
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

"Gaučosi" će igrati u grupi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, a već mesecima se spekuliše o timu na koji računa selektor Horhe Sampaoli.

Još pre nego što je saopštio konačnih 23 bilo je dosta dilema koga će zvati, a koga neće, na šta je navodno umnogome uticao sam Mesi.

Na kraju se u selekciju vratio Gonsalo Iguain, a tu je i Paolo Dibala, iako je Mesi isticao da njih dvojica nisu baš kompatibilni na terenu.

Međutim, izgleda da će to presuditi prilikom "odluke" Sampaolija kojih 11 će imati prednost u Rusiji. Kako spekulišu argentinski mediji, sjajni napadački tandem Juventusa će imati ulogu rezervista.

Očekuje se da Argentina u prvom meču protiv Islanda 16. juna izaće u sledećoj postavi: Kabaljero Salvio, Otamendi, Roho, Taljafioko Masćerano, Mesa, Bilja Mesi, Di Marija, Aguero.

Vesti

Ni pleća jednog od najboljih nisu dovoljno jaka

Užasno je teško, manje od 15 sati posle poslednjeg sudijskog zvižduka Ravšana Irmatova, bilo šta smisleno reći što bi moglo da opravda predstavu Argentine. Jednostavno, takve reči ne postoje – Hrvati su ih odučili od fudbala i verovatno ugasili i poslednju nadu ‘Gaučosa’ da se nađu u osmini finala.

Vesti petak 22.06. 11:39 Komentara: 111
strana 1 od 26 idi na stranu