- Rusija 2018 -

Mesijeva ili Sampaolijeva odluka – Dibala i Iguain rezerve?

Ovaj Mundijal je verovatno poslednja šansa za Lionela Mesija da osvoji titulu prvaka sveta, zbog čega je reprezentacija Argentine u centru pažnje.

Argentina
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

"Gaučosi" će igrati u grupi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, a već mesecima se spekuliše o timu na koji računa selektor Horhe Sampaoli.

Još pre nego što je saopštio konačnih 23 bilo je dosta dilema koga će zvati, a koga neće, na šta je navodno umnogome uticao sam Mesi.

Na kraju se u selekciju vratio Gonsalo Iguain, a tu je i Paolo Dibala, iako je Mesi isticao da njih dvojica nisu baš kompatibilni na terenu.

Međutim, izgleda da će to presuditi prilikom "odluke" Sampaolija kojih 11 će imati prednost u Rusiji. Kako spekulišu argentinski mediji, sjajni napadački tandem Juventusa će imati ulogu rezervista.

Očekuje se da Argentina u prvom meču protiv Islanda 16. juna izaće u sledećoj postavi: Kabaljero Salvio, Otamendi, Roho, Taljafioko Masćerano, Mesa, Bilja Mesi, Di Marija, Aguero.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu