Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.06.2018.

19:12

Mesijeva ili Sampaolijeva odluka – Dibala i Iguain rezerve?

Ovaj Mundijal je verovatno poslednja šansa za Lionela Mesija da osvoji titulu prvaka sveta, zbog čega je reprezentacija Argentine u centru pažnje.

Izvor: B92

Autor:B92

Mesijeva ili Sampaolijeva odluka – Dibala i Iguain rezerve?
Foto: Getty images

"Gaučosi" će igrati u grupi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, a već mesecima se spekuliše o timu na koji računa selektor Horhe Sampaoli.

Još pre nego što je saopštio konačnih 23 bilo je dosta dilema koga će zvati, a koga neće, na šta je navodno umnogome uticao sam Mesi.

Na kraju se u selekciju vratio Gonsalo Iguain, a tu je i Paolo Dibala, iako je Mesi isticao da njih dvojica nisu baš kompatibilni na terenu.

Međutim, izgleda da će to presuditi prilikom "odluke" Sampaolija kojih 11 će imati prednost u Rusiji. Kako spekulišu argentinski mediji, sjajni napadački tandem Juventusa će imati ulogu rezervista.

Očekuje se da Argentina u prvom meču protiv Islanda 16. juna izaće u sledećoj postavi: Kabaljero Salvio, Otamendi, Roho, Taljafioko Masćerano, Mesa, Bilja Mesi, Di Marija, Aguero.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve