- Rusija 2018 -

Del Boske, nisi mogao grđe da pogrešiš

Trofejni španski fudbalski stručnjak Visente Del Boske bio je uveren da je Hulen Lopetegi spreman da bude uspešan u Real Madridu, bez posledica po reprezentaciju, ali se ispostavilo da je brzo demantovan.

LN Španija
Podeli
Photo by Handout/UEFA via Getty Images
Photo by Handout/UEFA via Getty Images

Lopetegi je iznenadjujuće izabran za naslednika legendarnog Zinedina Zidana, posle tri uzastopne titule u Ligi šampiona.

"Uvek sam za to da se pruži prilika španskim trenerima. Lopetegi je spreman za Real", rekao je Del Boske za Onda Sero.

Lopetegi je, u međuvremenu, dobio otkaz iz selekcije Španije, tako da će svom novom klubu Realu moći da se pridruži ranije nego što je planirao.

Del Boske je u svojoj izjavio bio siguran da se ovaj angažman neće odraziti na reprezentaciju "Crvene furije", kao ni na stručnjaka, ali ispostavilo se da nije mogao više da pogreši.

"Siguran sam da ovo neće odraziti na reprezentaciju i delovati na Lopetegija", zaključio je čovek koji je i sa Realom i Španijom bio prvak Evrope, a izgleda on, kao ni većina javnosti, nije znao šta se sprema.

Za novog selektora Španije postavljen je Fernando Jero, koji je do sada bio angažovan u savezu.

Vesti

Kako Srbija može do osmine finala?

Nikako, verovatno će mnogi od vas prvo to da pomisle. Ipak, „Otkritje arena", sreda, 20 sati, Srbija – Brazil. Poslednja šansa da se „orlovi" domognu druge faze takmičenja. Nije mnogo onih koji sada veruju u takav rasplet, ali prilika još uvek postoji.

Vesti nedelja 24.06. 13:12 Komentara: 67
strana 1 od 30 idi na stranu