Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.06.2018.

08:39

Selektor Kostarike: Srbija ne pritiska kao Belgija

Selektor Kostarike Oskar Ramires pozvao je navijače na strpljenje nakon debakla protiv Belgije (1:4) u generalnoj probi za Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Selektor Kostarike: Srbija ne pritiska kao Belgija
Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Kostarika će biti prvi rival Srbije u Grupi E, u nedelju u Samari od 14 časova.

"U nedelju ćemo znati kako da se izborimo sa pritiskom, kada mi treba da pritisnemo, jer Srbija igra direktnije na centarfora i ne vrši pritisak kao Belgija. Igra Srbije zavisi umnogome od veznog reda, tako da će biti drugačije nego protiv Belgije", rekao je Ramires.

Javnost je ipak zabrinuta zbog ubedljivog poraza samo šest dana pred prvi meč u Rusiji.

"Svetsko prvenstvo je druga stvar, možda bi bilo lakše da smo igrali sa nekom osrednjom reprezentacijom, ali to nam ne bi pomoglo, želimo da podignemo momke protiv jakih timova. Igrali smo protiv najjačeg tima Belgije, koja je treća selekcija na svetu. Veliki broj primljenih golova je usledio zbog okolnosti igre. Igrali smo hrabro i vršili pritisak protiv jednog od najboljih napada. Prvo poluvreme je bilo prihvatljivo, parirali smo im u sredini, bilo je grešaka ali sam zadovoljan", dodao je popularni Mačiljo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve