Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.06.2018.

22:40

Debakl Kostarike pred utakmicu sa Srbijom (VIDEO)

Fudbaleri Kostarike poraženi su od Belgije sa 4:1 u poslednjem pripremnom meču pred start Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Debakl Kostarike pred utakmicu sa Srbijom (VIDEO)
Tanjug/ AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Izabranici Oskara Ramiresa nisu ostavili dobar utisak u Briselu i Mundijal ne dočekuju u baš najboljoj atmosferi.

Belgija na ovom meču izgledala je potpuno nadmoćno, pogotovo u drugom poluvremenu kada su mogli da postignu i više od četiri gola.

Ipak, Kostarika je ta koja je povela na ovom meču, pošto je u 24. minutu Brajan Ruis savladao Tiba Kurtou. Vođstvo protivnika Srbije u grupi E na SP trajalo je samo sedam minuta.

Azar je asistirao, a Dris Mertens u 31. minutu poravnao rezultat na 1:1. Do kraja poluvremena Belgija uspela je i da preokrene rezultat, pošto je Lukaku na asistenciju Mertensa zatresao mrežu.

U nastavku meča Kostarika nije uspela da odigra na sličnom nivou, dok se Belgija ubedljivom predstavom oprostila od publike u Briselu. Još po jedan gol postigao je Lukaku u 50. minutu, dok je konačnih 4:1 postavio Batšuaji u 64.

Kostarika prvi meč na Mundijalu igra sa našom reprezentacijom, a utakmica je na programu u subotu u Samari (14h). Na drugoj strani Belgija prvenstvo otvara u nedelju kada se od 17 časova sastaje sa Panamom.

Kostarike se nalazi u grupi sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, dok će Belgija igrati u grupi G sa selekcijama Engleske, Tunisa i Paname.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve