Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.07.2018.

08:29

Nejmar: Posle Mundijala nisam hteo da vidim loptu

Brazilski fubaler Nejmar izjavio je da posle poraza Brazila na Svetskom prvenstvu u Rusiji nije hteo da vidi loptu niti da gleda fudbal.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Nejmar: Posle Mundijala nisam hteo da vidim loptu
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

"Nisam hteo da vidim loptu niti da gledam fudbal", rekao je Nejmar u izjavi Frans presu u sedištu svoje fondacije kod Sao Paula.

Nejmar je početkom jula rekao da je eliminacija sa Svetskog prvenstva u Rusiji najtužniji trenutak u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Brazil je izgubio od Belgije u četvrtfinalu Mundijala.

Čuveni igrač je rekao da naredne sezone ostaje u Pari Sen-Žermenu čime je okončao spekulacije o mogućem odlasku.

Prelaskom iz kluba Barselona u Pari Sen-Žermen u avgustu 2017. godine za 222 miliona evra, Nejmar, kapiten brazilske reprezentacije postao je najskuplji igrač u istoriji fudbala.

Poslednjih nedelja su kružile priče da bi Real Madrid mogao Nejmaru da ponudi prelazak, iako je sam klub to nedavno demantovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d