- Rusija 2018 -

Mbape pred Belgiju bio paralizovan, u finalu dao gol "Vatrenima"

Dok je fudbalski svet tokom Svetskog prvenstva u Rusiji brujao o teatralnosti Nejmara, povreda Kilijana Mbapea je ostala u senci, iako je u jednom trenutku bilo prilično ozbiljno.

Hrvatska, Francuska
Podeli
Getty images
Getty images

Paris Sen Žermenov tinejdžer je odigrao maestralan turnir i poneo priznanje najboljeg mladog igrača SP.

U finalu je postigao i gol za 4:1 protiv Hrvatske, ali do sada nije bilo poznato da je igrao povređen i protiv Belgije i protiv Hrvatske.

Prema pisanju L'Ekipa, Mbape je dan pred polufinale s Belgijancima na tuširanju uklješio leđa i ostao nepomičan od bolova.

Sve što je uspeo, jeste da pozove Franka Le Gala, lekara nacionalnog tima "Trikolora" i u narednim satima je usledila borba sa vremenom da se Mbape osposobi za polufinale.

Propustio je poslednji trening, ali je rekao da je reč o manjem bolu u leđima. Kako nije davao nikakve znake da ima poteškoća, cela situacija je ostala 'ispod radara' sve dok se prvenstvo nije završilo.

Nakon gola Mbapea u finalu, Mario Mandžukić je uspeo da smanji zaostatak na 4:2, a Francuska je postala svetski prvak.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu