Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

18:30

"Kad su Hrvati završili slavlje, rekao mi je: iscrpljen sam"

Trener Intera Lučano Spaleti rekao je da mu Ivan Perišić nije rekao da li ide iz kluba ili ostaje u njemu nakon uspešnog Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty images

Perišić je sa reprezentacijom Hrvatske došao do drugog mesta na Mundijalu, u finalu je postigao lep gol za 1:1, pa mu je i cena na 'letnjoj pijaci' skočila, uprkos porazu Hrvata 2:4 od Francuske.

Prošle godine je bio na meti Mančester junajteda i tek sad se očekuje da veći klubovi poput Junajteda 'zagrizu'.

"Poslednjih dana sam pričao sa Perišićem kada su završili slavlje, rekao mi je da je menatalno i fizički iscrpljen. Mora da se oporavi, ali mi nije rekao ništa što se tiče njegove želje da ostane u Milanu", rekao je Spaleti, prenose britanski mediji.

Ukoliko posle odmora i bude izrazio želju da ide, Inter ga se neće odreći za manje od 70 miliona evra. Perišić je prošle sezone upisao 11 golova i isto toliko asistencija za 'neroazure'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d