- Rusija 2018 -

Darko Kovačević novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije

Darko Kovačević, nekadašnji proslavljeni srpski fudbaler, preuzeće funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija, Svet
Podeli
StarSport
StarSport

"Dva puta sam se sastao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom. Jako smo blizu dogovora. Razgovori vode ka uspešnom završetku", rekao je Kovačević u razgovoru za 'Sportski žurnal'.

Nažalost, fudbalska Srbija je na tragičan način ostala bez čoveka koji je do nedavno obavljao spomenutu funkciju, pošto je Goran Bunjevćević preminuo nedugo pošto je doživeo izliv krvi u mozak.

"Dolazim u ponedeljak na završni dogovor. Vodeći ljudi našeg fudbala izložili su mi plan. Sve mi deluje fenomenalno i spreman sam za odgovoran zadatak", dodao je nekadašnji centarfor Proletera, Crvene zvezde, Real Sosijedana, Juventusa...

Posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, našu najbolju selekciju na jesen očekuju dva nova ciklusa – početak kvalifikacija za EURO 2020, odnosno start novoformirane Lige nacija.

"Znam kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu. Pratio sam klubove, reprezentaciju, ligu i dobro sam upoznat sa situacijom. Predočen mi je plan i program FSS za naredni period. Sve mi se dopada".

Posle završetka igračke karijere u Olimpijakosu postao je glavni skaut tima iz Pireja, a tu funkciju obavljao je tri godine.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu