- Rusija 2018 -

Redari plaćaju ceh zbog incidenta u velikom finalu

Direktor Organizacionog komiteta Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji Aleksej Sorokin rekao je da će redari finalne utakmice biti kažnjeni, nakon što su članovi pank grupe Pusi Rajot utrčali u teren i na kratko prekinuli meč.

LNIzvor: Beta
Podeli
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Incident se dogodio u 52. minutu finalne utakmice Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske, kada su članovi pank grupe, obučeni kao policajci, utrčali u teren.

Sorokin je rekao za ruski Sport Ekspres da se redari suočavaju sa "disciplinskim merama" i sugerisao da su se oni povukli instinktivno, iz poštovanja prema policijskoj uniformi.

"Morate se složiti da smo svi odrasli poštujući uniformu. Da, redari su bili neprofesionalni, ali nije pošteno da ih preoštro optužujemo. Ljudi koji su utrčali na teren su bili previše lukavi", naveo je Sorokin.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu