Nova vest
Fudbal

Petak, 20.07.2018.

19:20

Redari plaćaju ceh zbog incidenta u velikom finalu

Direktor Organizacionog komiteta Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji Aleksej Sorokin rekao je da će redari finalne utakmice biti kažnjeni, nakon što su članovi pank grupe Pusi Rajot utrčali u teren i na kratko prekinuli meč.

Izvor: LN

Autor: LN

Redari plaćaju ceh zbog incidenta u velikom finalu
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Incident se dogodio u 52. minutu finalne utakmice Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske, kada su članovi pank grupe, obučeni kao policajci, utrčali u teren.

Sorokin je rekao za ruski Sport Ekspres da se redari suočavaju sa "disciplinskim merama" i sugerisao da su se oni povukli instinktivno, iz poštovanja prema policijskoj uniformi.

"Morate se složiti da smo svi odrasli poštujući uniformu. Da, redari su bili neprofesionalni, ali nije pošteno da ih preoštro optužujemo. Ljudi koji su utrčali na teren su bili previše lukavi", naveo je Sorokin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d