- Rusija 2018 -

Kanteova porodična tragedija za koju niko nije znao

Ngolo Kante, reprezentativac Francuske, samo par nedelja pred Svetsko prvenstvo u Rusiji ostao je bez jednog od svoje braće.

LN Francuska
Podeli
Photo by Claudio Villa/Getty Images
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Kante je sa Francuskom postao prvak sveta u fudbalu, a sigurno je da je ovo priznanje posvetio svom preminulom bratu Niami, iako ništa vezano za njega nismo videli u svetskoj štampi, jer takav je Ngolo, miran i povučen, bez potrebe za privlačenjem pažnje.

Kante je i na samom šampionatu pokazao svoju veličinu jer je u finalu insistirao da igra bolestan, ali je morao biti zamenjen pre kraja meča.

Niama Kante je preminuo usled srčanog udara, a on je bio jedan od članova velike familije Kante, koju su činili četiri sina i četiri ćerke.

Ovo nije prva tragedija koju je Ngolo preživeo, jer su on i njegovi braća i sestre ostali bez oca kao veoma mladi.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu