- Rusija 2018 -

Dalić o Tompsonu: Ne provocirajte me, on je naša himna

Pevač Marko Perković Tompson rekao je da su ga na autobus sa igračima Hrvatske pozvali selektor "Vatrenih" Zlatko Dalić i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić, a selektor je rekao da ne vidi ništa sporno u Tompsonovom dolasku.

Hrvatska
Podeli
Photo by Dan Mullan/Getty Images
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Hrvatska je osvojila drugo mesto u Rusiji posle poraza od Francuske u finalu 2:4, a Tompsonovo prisustvo u autobusu koji je vodio igrače od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu izazvao je oprečne reakcije u javnosti.

"Selektor Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, a ja sam ih pitao 'jeste li vi sigurni'? Rekli su 'de molim te dođi'. Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnost. Mislim da to govori sve o njima... Svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa", rekao je Perković za RTL, prenosi Jutarnji.

Fašističke pozdrave nije očekivao, a pozitivno su ga iznenadile emocije koje je video kod navijača. Selektor Zlatko Dalić je na pitanje novinara zašto je Perković bio u autobusu, u utorak u Varaždinu rekao da je 'Tompson himna'.

"Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pevač, kakav pevač? To je hrvatska pesma 'Lijepa li si". Tu nije mesto za vaše pitanje, sad me pitati o pevačima... Hrvatska je druga u svetu, a vi mene pitate o pevačima, nemojte da me provocirate. Pevao je pevač koji je naša himna", rekao je Dalić.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu