Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.07.2018.

21:00

Krstajić: 'Lajkujem' Ivanove slike, Tompsona nisam prepoznao

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da uvek "lajkuje" fotografije Ivana Rakitića na društvenim mrežama i da na u ponedeljak objavljenoj nije prepoznao Marka Perkovića Tompsona.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Krstajić: 'Lajkujem' Ivanove slike, Tompsona nisam prepoznao

"Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično. Ko me i malo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge", rekao je Krstajić.

Rakitić je je po dolasku u Zagreb na svom Instagramu objavio fotografiju sa Tompsonom, u čijem opisu piše "Stigao je kralj...Jedan jedini... Idemo Hrvatska".

Krstajić i Rakitić su dugogodišnji prijatelji, a obojica su uoči Svetskog prvenstva u Rusiji, ali i tokom Mundijala, nekoliko puta spominjali koliki značaj ima njihovo prijateljstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

200 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve