Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.07.2018.

12:35

Vrsaljko: Potcenili su nas, sada mogu na sunčanje

Desni bek Hrvatske Šime Vrsaljko ocenio je da su Englezi potcenili njegov tim.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Vrsaljko: Potcenili su nas, sada mogu na sunčanje
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Hrvatska je sinoć u polufinalu savladala Englesku 2:1 i u nedelju će se boriti za titulu protiv Francuske.

"Kad potceniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Uvek kažem: Izadji na teren, pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele", rekao je Vrsaljko.

Ivan Perišić rekao je da je o ovome sanjao pre 20 godina.

"Bila je teška utakmica, ali smo uspeli. Plasman u finale mnogo znači za malu zemlju kao što je Hrvatska", rekao je Perišić, prenosi Hina.

Engleska je na stadionu Lužnjiki povela golom Kirana Tripijea u petom minutu iz slobodnog udarca, izjednačio je upravo Ivan Perišić u 68, dok je pobedu Hrvatskoj doneo Mario Mandžukić u 109. minutu.

"Ponovo smo slabije ušli u utakmicu, ali još jednom smo pokazali karakter, što pre nismo imali. Izjednačili smo možda u ključnom trenutku, kada smo dominirali i napadali", kazao je Perišić koji je potom asistirao Mandžukiću za drugi gol na utakmici.

"Spustio sam Mandžukiću loptu, koji se sjajno snašao i pogodio. Medjutim, nije važno ko je pogodio već da smo ušli u finale".

Hrvatsku u finalu očekuje Francuska koja je tu selekciju pre 20 godina pobedila u polufinalu.

"Pre 20 godina sam u Omišu pratio utakmice u hrvatskom dresu i sanjao da igram za reprezentaciju i postižem gol koji nas vodi u finale", rekao je Perišić.

Perišić je, na kraju, rekao da očekuje sjajno finale.

"Francuska je u grupi igrala koliko joj je trebalo, a kako je turnir odmicao oni su se dizali u formi. Pravu snagu su pokazali u poslednjim utakmicama. Biće to sjajna utakmica", rekao je Perišić.

Finale je u nedelju od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve