- Rusija 2018 -

Dalić: Momci niste normalni, bićemo prvaci sveta ako Bog da!

Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, očekivano je bio ushićen posle istorijskog plasmana u finale Svetskog prvenstva.

Hrvatska, Engleska
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

"Ma kako nije zasluženo. Moram čestitati našim momcima i reći im, pa vi niste normalni!", rekao je Dalić za HTV posle meča.

Hrvatksa je u polufinalu savladala Englesku sa 2:1 i tako se plasirala u veliko finale, u kojem će igrati sa Francuskom.

"Ma nisam to ja napravio nego ovi dečaci. To što su oni danas odigrali, to je fantazija! Kako su trčali, kako su se borili, ma to je stvarno za isotrija. Hvala svima, tu u Moskvi, u Hrvatskoj, u Bosni i Hercegovini, u celome svetu. Neka se svi vesele, ovo je zaslužila naša Hrvatska", kazao je selektor.

Finale između Hrvatske i Francuske na programu je u nedelju od 17 časova.

"Ne, mi nismo rekli našu zadnju reč. Mi i dalje hodamo, jednu po jednu, guramo napred, nismo stali. Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da", poručio je Zlatko Dalić.

Utakmica između Hrvatske i Francuske igra se na istom stadionu, Lužnjiki.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu