Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2018.

13:00

Falkao: Amerikanac sudio protiv Engleske, mnogo sumnjivo

Golgeter kolumbijske reprezentacije Radamel Falkao izjavio je da je američki sudija Mark Gajger favorizovao Englesku i pomogao joj da se plasira u četvrtfinale Mundijala u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Falkao: Amerikanac sudio protiv Engleske, mnogo sumnjivo
Foto: Getty images

Engleska je eliminisala Kolumbiju na penale 4:3 (1:1), a Falkao je ljut na sudiju jer je pokazao šest žutih kartona njegovoj selekciji i olako svirao faulove za protivnika.

"Bilo mi je čudno što su delegirali američkog arbitra protiv Engleske. Iskreno, takva odluka ostavlja mnogo sumnji... On samo priča engleski, postoje predrasude. Pravio nam je nervozu, svaka odluka 50:50 išla je na stranu Engleske", rekao je Falkao posle utakmice u Moskvi.

Fudbaler Monaka istakao je da je sramota da se takve stvari dešavaju u nokaut fazi Svetskog prvenstva.

"Nije imao isti kriterijum za oba tima. Neverovatno je da tako sudi u osmini finala", rekao je Kolumbijac.

Falkao je dodao da je zadovoljan kako su se Kolumbijci predstavili na turniru u Rusiju.

"Penali su mogli da prelome na našu stranu. Ostaje gorak ukus, mogli smo da prodjemo. Kolumbija ima snažan tim, napredujemo i bićemo tek bolji", zaključio je Falkao koji je u Engleskoj nastupao za Čelsi i Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve