Nova vest
Fudbal

Subota, 30.06.2018.

18:05

Da li su Mbape i družina penzionisali Mesija?

Fudbaleri Francuske eliminisali su Argentinu sa Mundijala u Rusiji i glavno pitanje ko je se postavlja je – da li je Lionel Mesi odigrao poslednji meč za nacionalni tim?

Izvor: B92

Autor:B92

Da li su Mbape i družina penzionisali Mesija?
Foto: Getty Images

Mesi nije loš igrao protiv "Trikolora", dva puta je bio asistent u porazu 4:3, međutim gleda se ko je prošao dalje, a to Argentina nije.

Po mnogima najbolji fudbaler sveta pred početak Mundijala najavio je da bi mogao da se penzioniše iz reprezentacije, ako dožive neuspeh u Rusiji.

Eliminacija u prvoj rundi nokaut faze smatra se kao veliki neuspeh za vicešampiona sveta i videćemo šta će Mesi odlučiti.

Argentincu se najviše zamera što nikada nije uspeo da donese radost Argentini putem nacionalnog dresa, a najbliži bio je pre četiri godine kada je Nemačka u finalu savladala "Gaučose".

Mesi ima 31 godinu i najverovatnije se oprostio od Mundijala, pošto će za četiri godine u Kataru imati 35. Za nacionalni tim odigrao je 128 utakmica i postigao je 65 golova. Na Svetskom prvenstvu je zabeležio 19 nastupa i postigao je šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve