Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.06.2018.

14:04

"Nikad više neću jesti meksičku hranu ako izgubimo"

Bivši reprezentativac Švedske Anders Svenson rekao je da će se odreći meksičkih takosa ukoliko njegov tim izgubi od Meksikanaca.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Getty Images

Svensona su i prozvali "Takos" baš zbog toga što voli ovaj meksički specijalitet, ali bi poraz Švedske od Meksika mogao da to promeni.

"Ovo je poslednji put da je jedem ako Meksiko izbaci Švedsku. To je ogromna žrtva za mene i zato se potrudite da 'pojedete' Meksikance' umesto toga", napisao je Svenson na društvenim mrežama.

On je tokom karijere igrao za Sautempton i Elfsborg, a od 1999. do 2013. je nosio dres reprezentacije Švedske za koju je upisao 148 nastupa.

Njegova reprezentacija igra poslednji meč u grupi F protiv Meksikanaca koji su obezbedili plasman u nokaut fazu. Šveđani su posle dramatičnog poraza od Nemačke oslabili svoje šanse za prolaz dalje, jer imaju isti broj bodova kao i Nemačka, ali se sastaju sa težim protivnikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve