Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.06.2018.

21:45

Kejn 152 minuta – 5 golova, Mesi 1.440 minuta – 5 golova

Napadač Engleske Hari Kejn postigao je het-trik protiv Paname u svojoj drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu u Rusiji i već sakupio pet pogodaka na prvenstvu, koliko je Lionel Mesi postigao tokom čitave karijere do sada.

Izvor: B92

Autor:B92

Kejn 152 minuta – 5 golova, Mesi 1.440 minuta – 5 golova
Foto: Getty images/Getty images

Kejnu su za pet golova bila potrebna samo 152 minuta na utakmicama sa Tunisom i Panamom. Argentinac je odigrao 17 mečeva na prvenstvima sveta od 2006. do sada, da bi dao ukupno pet golova.

Jedan od njih dao je u Nemačkoj protiv Srbije i Crne Gore, kada je naša selekcija poražena 6:0.

Engleski špic je golovima protiv Paname postao i trenutno najbolji strelac šampionata u Rusiji ispred Kristijana Ronalda koji ima četiri pogotka, koliko ima i Belgijanac Romelu Lukaku.

Mesi je za sada na dva meča protiv Hrvatske i Islanda ostao na nuli, a najbolju priliku da prvenstvo otvori pogotkom imao je u prvom meču kada je promašio penal.

Tako je do sada odigrao 1.440 minuta za pet pogodaka, a njegova Argentina je posle teškog poraza od Hrvatske 3:0 i remija sa Islandom 1:1 u teškoj situaciji i čak ni pobeda u poslednjem kolu joj ne garantuje prolazak u narednu rundu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve