Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.06.2018.

15:08

"Rekao sam već – Mundijal bez mene nije vredan gledanja"

Zlatan Ibrahimović, fudbaler LA Galaksija, ponovio je da će Svetsko prvenstvo u Rusiji bez njega biti drastično slabije.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Lars Baron/Getty Images

Ibrahimović je ponovio svoje reči od pre nekoliko godine i dodao da je potpuno ozbiljan u toj tvrdnji.

"Odmah sam stavio do znanja da ne idem tamo da igram sa nacionalnim timom, ali kao što sam rekao pre četiri godine, tako ponavljam i danas – Svetsko prvenstvo bez mene nije vredno gledanja!", rekao je Ibrahimović u svom stilu.

"To stvarno mislim".

Šveđanin je istakao da postoji velika šansa da se nađe u Rusiji.

"Moguće je da ću biti prisutan i uživati u Mundijalu izbliza".

On je odabrao nekoliko favorita koji bi mogli do titule na Svetskom prvenstvu.

"Mislim da su favoriti Brazil, Španija, Nemačka i očigledno Švedska. Argentina takođe, iako oni ne žele da govore o sebi kao favoritima, ali jesu. Žao mi je što Sjedinjene Američke Države nisu uspele da se kvalifikuju jer je to zemlja u kojoj živim i navijao bih za njih".

Onda je upitan ko bi od igrača mogao da obeleži predstojeće takmičenje?

"Zapamtite da ovo nije individualni sport, već timski. Mislim da će Nejmar, posle duge pauze zbog povrede i povratka, bit gladan igre, da će nositi svoj tim i oni će ga pratiti. Sa Mesijem je slika normalna – najbolji je i tim ga prati. Sa Ronaldom takođe. Videćemo šta će se dešavati, sezona je bila duga i igrači su igrali 10-11 meseci. Videćemo ko je fizički i mentalno na 100%, a takve stvari su odlučujuće. Nije važno koliko ste umešni ako niste potpuno zdravi", zaključio je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve