Sumnjive situacije – da li je Hrvatska oštećena? (FOTO)

Fudbaleri Francuske postigli su prvi gol na meču sa Hrvatskom u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji, međutim on je dat iz veoma sumnjive situacije.

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2018.

17:47

Sumnjive situacije – da li je Hrvatska oštećena? (FOTO)
Foto: Getty Images

Antoan Grizman centrirao je iz slobodnog udarca, lopta je zakačila Mandžukića po glavi i završila je iza leđa Danijela Subašića.

Ipak, kada je napadač Atletiko Madrida poslao loptu u kazneni prostor Pogba je bio u sumnjivom položaju, a mnogi će reći da se radi o ofsajdu.

Teško je proceniti zbog Domagoja Vide koji se nalazio iza njega. Hrvatska ubrzo izjednačila je preko Ivana Perišića, ali nova situacija desila se 37. minutu.

Posle kornera lopta je udarila u ruku strelca jedinog pogotka za Hrvatsku i sudija Nestor Pitana otišao je da pogleda snimak. Nakon dodatnog gledanja, Argentinac odlučio je da dosudi jedaneasterac.

Grizman je postigao gol sa bele tačke i može se reći da su Francuzi došli do golova nakon spornih odluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: