Dalić: Momci niste normalni, bićemo prvaci sveta ako Bog da!

Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, očekivano je bio ushićen posle istorijskog plasmana u finale Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

23:07

Dalić: Momci niste normalni, bićemo prvaci sveta ako Bog da!
Foto: Getty Images

"Ma kako nije zasluženo. Moram čestitati našim momcima i reći im, pa vi niste normalni!", rekao je Dalić za HTV posle meča.

Hrvatksa je u polufinalu savladala Englesku sa 2:1 i tako se plasirala u veliko finale, u kojem će igrati sa Francuskom.

"Ma nisam to ja napravio nego ovi dečaci. To što su oni danas odigrali, to je fantazija! Kako su trčali, kako su se borili, ma to je stvarno za isotrija. Hvala svima, tu u Moskvi, u Hrvatskoj, u Bosni i Hercegovini, u celome svetu. Neka se svi vesele, ovo je zaslužila naša Hrvatska", kazao je selektor.

Finale između Hrvatske i Francuske na programu je u nedelju od 17 časova.

"Ne, mi nismo rekli našu zadnju reč. Mi i dalje hodamo, jednu po jednu, guramo napred, nismo stali. Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da", poručio je Zlatko Dalić.

Utakmica između Hrvatske i Francuske igra se na istom stadionu, Lužnjiki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: