Otac savetuje Ezila da više nikada ne igra za Nemačku

Musafa Ezil, otac dugogodišnjeg reprezentativca Nemačke Mesuta, izjavio je da njegov sin nikada više ne bi trebalo da igra za nacionalni tim.

Izvor: B92

Nedelja, 08.07.2018.

20:30

Otac savetuje Ezila da više nikada ne igra za Nemačku
Foto: Getty Images

Ezil, koji ima 29 godina, jedan je od igrača koji je najviše bio kritikovan za nastupe na Mundijalu u Rusiji gde se Nemačka obrukala i nije prošla ni grupu.

Pored toga, igraču Arsenala se zamerilo što se sastao sa predsednikom Turske Redžipom Tajip Erdoanom, a kap koja bi mogla da prelije čašu je izjava tim menadžera "elfa" Olivera Birhofa.

On je izjavio da bi Ezila i Gindoana mogli da izbace iz nacionalnog tima zbog slike sa predsednikom Turske.

Na sve to reagovao je otac Mesuta Ezila.

"Mora sam da odluči, ali da sam na njegovom mestu rekao bih im 'hvala na svemu, ali to je to'. Jednostavno bih se povukao, ali to je samo moje lično mišljenje", rekao je Mustafa Ezil za Bild.

Otac poznatog nemačkog fudbalera ističe da je Mesut dao mnogo za nacionalni tim Nemačke i da nije zaslužio ovakav tretman.

Nemačka, koja je i dalje aktuelni šampion sveta, nije uspela da prođe grupu na Mundijalu, pošto je zauzela poslednje mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: