Motivaciona poruka Krstajića: Odavde do večnosti...

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, poslao je motivacionu poruku preko zvaničnog Instagram profila.

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

23:05

Motivaciona poruka Krstajića: Odavde do večnosti...
Tanjug/ AP Photo/Mark Baker

Krstajić je postavio kolaž sliku na kojoj se nalaze reprezentativci Srbije, uz opis "odavde do večnosti...".

Reprezentativci Srbije prošli su kroz veoma težak period, pošto su u meču sa Švajcarskom doživeli bolan poraz, koji je prouzrokovan našom slabom igrom, ali i očajnim odlukama sudije Briha.

Igrači su bili veoma ljuti posle ovakvog neuspeha, međutim dva dana kasnije sitauacija u našem 'kampu' mnogo je bolja i svi su spremni da pruže otpor Brazilu u meču koji će nam biti odlučujući za prolaz u nokaut fazu.

Krstajić očigledno želi da još više podigne moral našim reprezentativcima, pred duel sa Brazilom koji je na programu u sredu od 20 časova.

Inače, slogan "odavde do večnosti" ime je poznatog filma iz sredine 50-tih godina prošlog veka koji je osvojio čak osam Oskara.

Odavde do veènosti...

A post shared by Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: