"Stavili Nemca da sudi Švajcarcima, kao da su nama Crnogorca"

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov izuzetno je besan na sudiju Feliksa Briha i način na koji je delio "pravdu" na meču sa Švajcarsom.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

23:51

Foto: Getty images

Srbija je poražena 2:1 posle preokreta, a Brih je direktno uticao na rezultat pre svega time što nije svirao penal nad Aleksandrom Mitrovićem na 1:1 u 66. minutu, dok su ga dvojica Švajcaraca držala istovremeno.

"Ljudi iz FIFA moraju da budu nezadovoljni onim što su danas videli. Kao da su stavili da nama sudi Crnogorac. Ne mogu da verujem da Nemac sudi Švajcarskoj. Sve vreme su pričali na nemačkom, ja sam ih sve vreme molio da pričaju na engleskom, jer nismo u Nemačkoj. Bio je penal kao kuća nad Mitrom, ne znam šta onda VAR radi. Šta radi njih 15 tamo? On mi je rekao u 90. da je spasao Matića drugog žutog kartona", rekao je Kolarov.

Kapiten je dodatno osuo paljbu po nemačkom arbitru.

"Njemu (Brihu) je odgovaralo da bude 1:1, to mogu da kažem kao kapiten. Na 1:0 u 30. minutu naša tri vezna igrača dobijaju žute kartone na polufaul. Prvi start nadamnom, Lihtštajner direktno uđe u mene, on ne svira faul. Taman posla da se vadimo na suđenje, pričamo o SP, ekipa Švajcarske je vrhunska ekipa, ako su pobedili zasluženo je, svojom greškom smo primali golove. Ali suđenje na SP, mislim... Ja sam razočaran", naglasio je Kolarov.

Kolarov je kratko prokementarisao slavlje Granita Džake i Đerdana Šaćirija posle pogodaka koji su postigli.

"Mi smo Srbi, mi smo iznad tog primitivnog nivoa. Mi smo deset godina ispred tih koji tako proslavljaju", istakao je kapiten Srbije.

"Orlovi" moraju da pobede Brazil u poslednjem kolu da bi se plasirali u osminu finala Mundijala.

"Zašto ne bismo odigrali meč decenije i pobedili Brazil?", zaključio je Kolarov pitanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

233 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: