Kolarov: Imali smo utakmicu, izgubili svojom krivicom

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov istakao je da je krivica za poraz od Švajcarske isključivo na našem timu.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

22:14

Kolarov: Imali smo utakmicu, izgubili svojom krivicom
Foto: EPA/ARMANDO BABANI

"Orlovi" su vodili do 52. minuta protiv Švajcarske, ali su "sjadžije" preokrenule u finišu i golom Džerdana Šaćirija u poslednjem minutu stigle do ogromne pobede u Kalinjingradu.

"Otvorili smo dobro utakmicu, znali smo bez obzira na rezultat da je Švajcarska dobra. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Samo našom krivicom smo izgubili. Primili smo ta dva gola, posebno prvi sa distance, drugi iz kontre, to su stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju", rekao je Kolarov.

Srbija sada mora da pobedi Brazil (27. juna, Moskva), da bi se plasirala u osminu finala Mundijala u Rusiji.

"Teško je, posebno nama igračima. Imamo još jednu utakmicu, samo jedan rezultat nas vodi dalje. Daćemo sve od sebe. Takmičenje je tako da nema vremena za mnogo razmišljanja. Treba izvući pouke, najbitnije je da se psihološki vratimo. Imamo 4-5 dana da se odmorimo i spremimo".

Brazilci su u prvom kolu remizirali sa Švajcarskom 1:1, dok su u drugom savladali Kostariku 2:0, pogocima u nadoknadi vremena.

"Mi se nećemo predavati, danas bi nam tri boda mnogo značila, imali bi prolaz, ali znali smo da i ovo može da se desi. Protiv Brazila nemamo šta da izgubimo. idemo na pobedu. Igrači će "namestiti glavu", znamo šta je Brazil ali idemo na pobedu".

Kolarov je obećao navijačima da će dati sve od sebe da se iskupe.

"Hvala navijačima na velikoj podršci, rezultatski nije bilo sjajno. Znam da će ih biti u velikom broju i u Moskvi, pokušaćemo da se odužimo", zaključio je kapiten.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: