"Nećemo dozvoliti Francuzima da nas maltretiraju"

Izvor:

Četvrtak, 21.06.2018.

11:25

Photo by Hector Vivas/Getty Images

Selektor Perua Rikardo Gareka rekao je da igrači njegovog tima neće dozvoliti fudbalerima Francuske da ih 'maltetiraju' u predstojećem meču Svetskog prvenstva, iako priznaje da još nisu na nivou 'Trikolora'.

Peru je u prvom kolu Grupe C izgubio od Danske sa 1:0 i potrebna mu je pobeda protiv Francuske kako bi sačuvao šanse za plasman u drugu fazu takmičenja.

"Možemo da pobedimo bilo koji tim, imamo sve alate za pobedu i znamo kako da se nosimo sa ovom ekstremnom situacijom", rekao je Gareka.

Na pitanje da li Peru može da se suprotstavi Francuskoj u bilo kom segmentu, Gareka je bio neobično iskren.

"Ne znam da li ćemo biti na istom nivou bilo gde, da budem iskren. Ali, mi stalno napredujemo i želimo da se što pre prilagodimo ovom visokom nivou. Veoma je važno da ostanemo verni sebi i našem stilu, a verujemo da možemo biti tvrd orah za bilo koji tim", rekao je Gareka.

"Nećemo dozvoliti Francuzima da nas maltreriraju", dodao je selektor Perua.

Utakmica Peru - Francuska na programu je u petak od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: