Nastavljeno mučenje favorita - Španija jedva sa Iranom!

Fudbaleri Španije ostvarili su prvu pobedu na Mundijalu, pošto su sa 1:0 bili bolji od Irana u meču drugog kola grupe B.

Tok utakmice sa stadionu u Kazanju mogli ste da pratite u našem Live blogu.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

19:40

Nastavljeno mučenje favorita - Španija jedva sa Iranom!
Foto: Getty Images

Izabranici Fernanda Jera bili smo mnogo jači rival na ovoj utakmici, međutim Iran se branio sa svim igračima i gotovo je bilo nemoguće probiti njihov bunker.

Kada to nisu mogli smislenom akcijom, gol za "Crvenu furiju" došao je sasvim iznenada. Bek Irana napucao je loptom u nogu Dijega Kostu i posle toga ona je završila iza leđa Bejranvanada.

Igrao se 54. minut kada je Španija uspela da dođe do vođstva.

Iran se posle toga probudio, počeo da napada gol "Furije" i na kraju je uspeo da dođe do gola, ali ispostaviće se neregularnog.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Iranci slavili su gol u 61. minutu, ali je arbitar Kunja pozvao kolege iz VAR studija, oni su mu potvrdili da je bilo ofsajda i on je poništen.

Imala je reprezentacija iz Azije još prilika do kraja meča, a najbolju propustio je Mehdi Taremi u 83. minutu. Krilni napadač Irana šutirao je glavom preko gola i tako je upropaštena sjajna šansa da se dođe do izjednačenja.

Ekipa Fernanda Jera do kraja meča uspela je da održi prednost i da dođu do zaslužene pobede. Pogodak jeste dat uz dosta sreće, ali oni su je i zaslužili posle tolike opsade gola Irana.

Španija sada ima četiri boda, kao i Portugal, dok je Iran treći sa jednim manje. U poslednjem kolu "Furija" igra sa Marokom, a Iran sa Portugalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: