Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.04.2018.

11:00

"Uništila nas Argentina, pa je i ona 'popila' šest komada"

Ilija Petković govorio je u intervjuu za B92.net o predstojećem Svetskom prvenstvu i šansama reprezentacije Srbije u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

StarSport

Proslavljeni reprezentativac i bivši selektor naše zemlje prokomentarisao je i odlazak Slavoljuba Muslina sa klupe 'Orlova', iznevši svoj sud kako bi cela situacija mogla da utiče na novog selektora Mladena Krstajića i reprezentativce.

Takođe, legendarni fudbaler OFK Beograda prisetio se i nastupa na Mundijalu 2006. godine, kada je upravo on bio na klupi tadašnje Srbije i Crne Gore, odnosno poraza od Argentine od 6:0 i svega onoga što je pratilo našu selekciju u Nemačkoj.

Petković kaže i da cela zemlja mora da stane iza 'Orlova' i da podrška ne sme da izostane kakav god rezultat naši momci budu ostvarili na Završnom turniru najvećeg takmičenja u svetu sporta.

Dotakli smo se i trenutnog stanja u evropskom, svetskom fudbalu, završnice Lige šampiona, menadžera Mančester Sitija Đozepa Gvardiole...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve