- Komentari -
 1. Al im želiš dobro , svaka ti čast! Pa Sautgejt je potpuno promašio! Do 73. minuta ne vidi da su mu Henderson, Lingard, Dele Ali, Jang i Kejn katastrofa i da Mandžukić, Perišić i Rebić pritiskom na bekove primoravaju golmana na izbijanje lopte na Kejna koga u svemu nadvisuje Lovren i uzima mu svaku , ama baš svaku visoku loptu, i da mora da ubacuje Vardija i Rašforda i proba prodorima po strani. Ako to nije video , onda nije za trenera, ni nekog kluba, a kamoli reprezentacije. Uz to Englezi ostali bez daha za 90 minuta , pa tako Tripije pre drugog gola nije ni pokušao da skoči i omete Perišića, već ga gura rukama ! Šta je , pritom, hteo ubacivanjem Rouza ??? Da pojača napad ili odbranu i čeka penale...? I zašto je uopšte vodio Hendersona, kad je limitiran igrač B kategorije! Trener katastrofa !!!
  Što naravno ne umanjuje trijumf Hrvata.
   (Oskar, 12. jul 2018 23:14)

  # Link komentara

 2. ma, uplasio se Posebni za svoj posao...
  (voja, 12. jul 2018 22:14)

  # Link komentara

 3. Nije Sautgejt toliko loš kako ga predstavljaju. Kad pogledaš ovaj sastav Engleske, nema tu igrača top klase,(eventualno Kejn) a on ih je doveo do polufinala.. Da, imali su dosta sreće u žrebu, ali treba mu dati još jednu šansu. Mnogi igrači Engleske su veoma mladi, videćemo šta će se desiti kada malo ostare i steknu iskustvo..
  (Darko, 12. jul 2018 21:19)

  Znaci, upravo si prepisao ono sto je Murinjo rekao i ponovio.
  (koja je svrha?, 12. jul 2018 21:42)

  # Link komentara

 4. Nije Sautgejt toliko loš kako ga predstavljaju. Kad pogledaš ovaj sastav Engleske, nema tu igrača top klase,(eventualno Kejn) a on ih je doveo do polufinala.. Da, imali su dosta sreće u žrebu, ali treba mu dati još jednu šansu. Mnogi igrači Engleske su veoma mladi, videćemo šta će se desiti kada malo ostare i steknu iskustvo..
  (Darko, 12. jul 2018 21:19)

  # Link komentara