Četvrtak, 12.07.2018.

08:29

Modrić: Ne želimo da stanemo, došli smo po nešto više

Izvor: Beta

Modriæ: Ne želimo da stanemo, došli smo po nešto više IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

crni777

pre 5 godina

ošli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 12. jul 2018 09:40)

za klasu nisu sused molio bih te da usporediš sastave od golmana pa nadalje.50-50 finale je to.pozdrav

basko

pre 5 godina

Hrvatska ima opasnu ekipu, ne verujem da će Francuzi da ih potcene niti imanju opravdanje za tako nešto , Modrić i Rakitić, to je beton u veznom redu, Vrsaljko top bek, Mandžukić u napadu, čovek je godinama igrač najjačih evropskih klubova, Perišić mnogo opasan igrač, Lovren igrao finale LŠ ove godine, pogodilo im se da su svi zdravi, puni su elana, mislim da su šande 50-50

Mare

pre 5 godina

Najgori igrac utakmice 6.9 ocjena 
Perisic bio najbolji 8.9 

i onda sve guraju Modrica
(deki, 12. jul 2018 09:03)

Taj Perisic sa ocenom 8.9 se nije pre ove utakmice video na terenu a ne bi se video ni danas da ga Modrić nije doveo do polufinala.
Nemojte biti statisticki botovi.

Crni 9

pre 5 godina

Ne secam se igraca u povesti koji je bio toliko “neprimeta” a da toliko da znaci za ekipu.
Mozda Redondo u Realu.
Cak da i izgube finale nagrada za najboljeg igraca mora ici njemju, ne vidim igraca u Francuskoj koji se toliko nametnuo i znaci i vuce za ekipu

ivo

pre 5 godina

Sva sreća da ovo ludilo ide svom kraju. Da se igra još koji mjesec,Srbi bi se pobratimili sa cijelim svijetom. Gledam malo njihove novine. Bilo je: "Napred braćo Argentinci", "juriš braćo Danci" "rasturite ih braćo Rusi" "uništite ih braćo eEnglezi" sada su Francuzi braća...

srbenda

pre 5 godina

Meni je drago sto se fudbal nije vratio kuci.Preskakanje igre,bunarenje,prekid.Hrvati pametno odigrali utakmicu iako su fizicki istroseni. Mogu i do titule sto im zelim.Pokazalo se da je 60% igracki kadar a 40% selektor i ekipa.Tih 40% mi nismo imali.Inace milo mi je sto su prevaranti englezi ispali iz borbe za titulu.U grupnoj fazi izveli rezervni sastav protiv Belgije da bi otisli u laksu polovinu zreba.I na kraju ce biti cetvrti.Ona druga polovina zreba bila mnogo teza a hrvati se za laksu polovinu izborili pobedom nad Argentinom

automatski generisan komentar

pre 5 godina

jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Jeste Francuska kvalitetnija. Naravno. Nema nikog ko to nece reci. Ali je Francuska '98 bila jos *mnogo* jaca od ove danas. I bili su vise ekipa. I igrali su kod kuce. A mi smo, ime po ime, a i sve skupa, bili... otprilike kao sada. Mozda smo sad cak nesto bolje izbalansirani. (I sadasnji igraci imaju mnogo vise trofeja.) Pa je utakmica, ipak, bila egal. Jesmo izgubili, ali, zato sto su oni, u fantasticnoj utakmici, imali nesto vise srece (zasluzili su je, naravo!) Tako da...

Blaugrana

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)

To najbolje znaju Madjari 54-e . Najveci tim koji je ikada igrao ovu igru, bez poraza u prethodnih nekoliko godina. Daju rekordan broj golova za jedan tim na svetskom prvenstvu. Pobede Nemce u grupi 8:3. Povedu i finalu protiv Nemaca 2:0 za 5 minuta. I izgube zato sto su Nemci polomili Puskasa, polu-dokazano igrali drogirani nacistickim ratnim drogama za vojnike na frontu i Madjarima ponisten cist gol u poslednjem napadu. Danas pogledaj gde im je fudbal. Tuga, cemer i jad. Deda mi stalno pricao o tome, nekako je to obelezilo njegovo fudbalsko detinjstvo jer tada su svi jos uvek navijali vatreno protiv Nemaca.

društveni kroničar

pre 5 godina

"Svaka čast, ali Nigerijci/Argentinci/Islanđani/Danci/Englezi će..."

I tako već mjesec dana.
Možda će se protiv Francuza nekome od vaših kladioničarskih eksperata i majstora predviđanja dosega hrvatske reprezentacije konačno posrećiti.
"Eto, baš ko što sam rekao"

Jna

pre 5 godina

Kazete Sp je lose kvalitete jeli samo zato sto je Hrvatska u finalu pa ako je to razlog nemam nista protiv..stalno citam o nekim top nacijama pa koje su to neka mi neko nabroji barem 5-6 a da nisu imali priliku da se nalaze na prvenstvu.

Conte del Conte

pre 5 godina

nije me briga za Hrvate. Ipak, Hrvatsku reprezentaciju cenim kao primer dobro izbalansirane opšte I posebne motivacije, maximalne koncentracije snage.. Naš o tome skoro da nemaju pojma.

warlock

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

Kako rodjo, bunkerom pa na penale? Pa prozivate ih svo vrijeme iako su na svakoj utakmici dali bar po gol, alo????

VanNistelroj

pre 5 godina

Sa jedne strane Hrvati nisu odigrali protiv prave reprezentacije celo prvenstvo, pa ih ovi mozda pregaze kao plitak potok. Sa druge strane ovo je finale i sve je moguce. Izgubili su Francuzi i od mnogo slabijeg Portugala.

starmo

pre 5 godina

Ovo prvenstvo je medju najgorima po kvalitetu reprezentacija i pokazanoj igri.


Zasto li sam iznenadjen tvojom tvrdnjom, sad kad je Hrvatska u finalu ha? Patis, neka...

hgfds

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!
(sah 88, 12. jul 2018 08:37)

A košarkaška sila redovito gubi u finalu na OI i to je uspeh, a ovo nije.

Rocky

pre 5 godina

Koliko sujete i ljubomore pa ljudi moji! Haha pa zar toliko tesko da priznamo i respektujemo znanje. Kaze ovaj jedan Hrvati nisu imali nijednu pravu jaku utakmicu..pa decko ta Holandija da znada igra i Italija oni bi bili tu da nisu bili nakantani od Islanda...Svedske..Spanije..U kom vremenu i svetu vi zivite da vama Holandjani moraju da budu uvrk jaki ..pa danas ako Iran zna da igra fudbala nema veze sto se zove IRAN ako igraju i pobedjuju Spaniju...Englesku..Brazil. onda jer mesto i tom Iranu u finale. Hrvatii su u finale usli sa ucinkom 6-0-0 na svetskom prvenstvu u fidbalu..eeeej...pa evo nama liga evropskih nacija sa crnom gorom..rumunijom...letonijom pa ajd da vidim da napravimo 6-0-0 sa njima ! Pa da nam daju Gruziju, Kipar , Madjarsku, Rusiju, Bugarsku i Norvesku mi ne bi imali 6-0-0 a ovamo ponistavamo pobede komsija protiv Argentine, Engleske, Danske, Rusije, Nigerije i Islanda..dajte molim vas!! Budimo realni !

timi

pre 5 godina

Svaka cast na "igri" tj. na pozrtvovanju, jer nista osim toga nismo ni videli, od osmine finala..veoma lose igracko svetsko prvenstvo iako sam ga pratio vise nego prethodne..Hrvati su samo iskoristili onu nasu staru pricu ako pobedimo ove, otvara nam se zreb do finala,i zato su i tamo,i nista vise od toga..pazite,oni su prosli Dansku,Rusiju i Englesku do finala,pa da im je to neko rekao pre prvenstva premrli bi od smeha,ali tako je to nekada u fudbalu. Pozdrav.

LFC Pancevo

pre 5 godina

U jednu ruku bih voleo da osvoje prvenstvo zbog par igraca koje postujem, a opet ne volim hrvate kao narod i nikad necu moci da navijam za njih... balkan sindrom ne moze se tu nista!

feniks

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

A Vama ni grupa!!!

laki78

pre 5 godina

Zapnite muski bez balkanskog kalkulisanja u finalu pa sta bude.Naravno da kad se dodje u finale cilj moze biti samo jedan.Moje cestitke Hrvatima za do sad prikazank na prvenstvu.

Globtroter

pre 5 godina

Jel' sada svima jasno zašto je Real uzeo nekoliko evropskih titula za redom?

Modrić.

Inače, zanimljivo je koliko marketing diže u nebesa pojedince. Naravno, mislim na Ronalda! Kada se kaže Real, prva pomisao je Ronaldo. Kada kažeš Portugal, prva pomisao je Ronalndo. Ali, kada pogledaš finalne utakmice Evropskog prvenstva i svih finalnih utakmica Lige šampiona, ne vidiš ga. Te utakmice rešavaju Bejl, Modrić, Ramos, Kvarežma... A Ronaldo sa strane bodri saigrače, skače kao klovn, i sve to prati kamera.

Gledajte svojim očima. Imajte svoje mišljenje. Ne dozvolite da vam mediji kroje mozak.

Modrić - neprimetan, ali jedan od najboljih na terenu.

Marsovka

pre 5 godina

Juče ste slavili uz pesmu „Nije sve u šoldima“ i tako nama hejterima ostavili prazninu jednu ogromnu za povod da pljujemo, baš vam je bezveze izbor pesme. Baš je i bezveze što ste u finalu SP, odakle vam bre pravo da nas toliko nervirate? Plus onaj Đoković, plakala sam od sreće za svaku njegovu pobedu i on sad ko prstom u oko – navija za Hrvate, svašta. Čak sam i negde pročitala da ima i Hrvata koji navijaju za njega, heeej, pa da l‘ ste normalni, šta bre imate da navijate vi za NAŠEG Đokovića? Mada, sad više i nije naš, on je bio naš dok je serijski pobeđivao i dizao tri prsta, onda ga žena pokvarila, pa sad se kao nešto opravio al‘ džaba – ne možeš bre za Hrvate da navijaš – jer, dovoljno nas nervira činjenica što su nam komšije, a Srbija ne može da se izmesti, recimo na Mars (što bi bilo idealno i dovoljno daleko) pa da s Marsa pljuje fino na Zemlju na sve i svakoga – milina. Sami na svom Marsu, gde ćeš bre lepše. Btw, navijam u finalu za Francuze, ne zato što volim kroasan i kafe o le, već što ne mogu nikako, šanse nema, nemoguće je da navijam za Hrvate – prosto, to je jače od mene jer ja nisam ja, svoja, ja sam na prvom mestu Srpkinja i samo to je bitno. Eto, odoh da plačem od muke i besa i jada što su Hrvati u finalu, a fudbal me realno i ne zanima, sport i ne pratim osim dok je Đoković pobeđivao – tad je kao tenis počeo da me zanima, mada o tenisu ništa znala nisam.

Saul Goodman

pre 5 godina

Gledajte samo njihovu borbenost u reprezentaciji i sada pomislite na naše letargične reprezentativce ... Nisu Hrvati toliko tehnički bolji od naših, već ginu za svaku loptu i za razliku od naših neizmerno vole svoju državu...

vladimir

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?
(Chris T-Rex BOSH, 12. jul 2018 09:17)

NEĆEMO!... da ti odmah razvejem sva dvoumljenja, i sumnje, i nade... mi smo sposobni da LAVOVI budemo samo u reklami za pivo!...

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?

Sava964

pre 5 godina

Samo da se ne uplaše što su u finalu i imaju dobre šanse da osvoje titulu svetskog prvaka u fudbalu. Ej ljudi! Svetski prvak u fudbalu! Jedna mala Hrvatska! Ako se desi, nikada se više neće ponoviti...

Django

pre 5 godina

Ma i ja sam dosao u Nemacku po kucu sa bazenom i Porsea ali nista od toga. Naravno ako sudija bude sudio kako sude i bude dozvoljavao brutalnu igru ko da se igra na Velebitu, zasto da ne, imate sansi hrvatski fudbaleri, jurisnici.

vladimir

pre 5 godina

došli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....

Beli

pre 5 godina

Uh al je 'rvata mnogo na ovom sajtu... Samo lupaju minuse onima koji kažu nešto protiv njih... Ili su to možda ove naše zaboravne duše koje ne pamte duže od godine dana?
Komedija

nikola

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)vidiš kako nisi zaboravio.....

F16

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Šta je vama ne plašimo se mi tih ekipa, pa mi imamo pozitivan skor u natjecateljskim utakmicama protiv Njemacke, Italije, Francuske, Engleske, Španjolske, Brazila i Argentine. 10:8 i 3-4 neriješeno..

Rema

pre 5 godina

Simbolika sličnosti Kolarovog gola sa Mihajlovićevim '98god је je to da će Francuzi i Hrvati daleko da doguraju.
A ti Srbijo sedi kući, za bolje i nisi.

Siniša

pre 5 godina

Komšije svaka vam čast, tako se bori i gine za svoju državu.To što mi živimo još uvek u srednjem veku i što gutamo žabe da moženo biti ponosni na onaj blam od naše reprezentacije nisu nam krivi ni Hrvati niti iko drugi.Neka vam je sa srećom u finalu i da i Balkan dobije prvaka sveta!NAPRED VATRENI!

sah 88

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.

Aleksandar

pre 5 godina

Mislim i da mogu više, jer daju sve od sebe, traže pobjedu a ne čekaju da im dođe, ne brane se bunkerom nego presingom, ne pričaju nego rade.
Ovo više nije priča o Hravatima , Srbrima, Englezima. Ovo nije priča ni o ratu ni o ustašama i četnicima i partizanima. Nikoga pobjeda Hravtske ili Đokovića neće učiniti boljim čovjekom niti će neko biti pametniji ili bolji pred bogom radi pobjede.
Ovo je priča kako u bilo kojem poslu doći do cilja i kako pošteno zalaganjem, maksimalnim trudom, vjerom, bez pilićarenja i laži, dobrom atmosferom u ekipi se može postići sve. Može inspirisati sve da se okrenu pravim vrijednostima, i pokazati kako se radi u školi, na poslu u drušvu ili bilo gdje. Gdje nije važno koliko znaš i koliko si pametean, nego koliko vjeruješ u sebe i koliko si spreman da pošteno i maksimalno odradiš sve što u duhu fer pleja treba da bi došao do cilja.
Uvijek uz prave sportiste.
Ni nas ništa ne sprječava da učinimo isto :-)

sah 88

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Kada se samo setim nasih tetkica od fudbalera krene mi suza. Jos gore su mi patriJote kada se tese kako smo mi velesila u vaterpolu. Verovatno ni ne znaju da je Hrvatska prvak sveta i u vaterpolu.

miodrag

pre 5 godina

Prognozirao sam posle prvog kruga po grupama da ce finale biti Belgija-Hrvatska. Nazalost omanuo sam za Belgiju i sada mislim da su realno sanse 60:40 u korist Francuza.....tamo nema slabog mesta a kod komsija ima, posebno u odbrani.....Mandzukic je cudo ali ne moze istovremeno da bude golman, centarhalf, bek, zadnji vezni i napadac....mada mu bezobrazluka i foliranja hvatajet za sve ove pozicije zajedno.

Milan

pre 5 godina

Bravo za Hrvate, posebno za ovu majstorčinu!
Nego zanima me, hoće li neko da postavi pitanje zašto je sinoćni prenos izgledao kao rekvijem?

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?

Aleksandar

pre 5 godina

Mislim i da mogu više, jer daju sve od sebe, traže pobjedu a ne čekaju da im dođe, ne brane se bunkerom nego presingom, ne pričaju nego rade.
Ovo više nije priča o Hravatima , Srbrima, Englezima. Ovo nije priča ni o ratu ni o ustašama i četnicima i partizanima. Nikoga pobjeda Hravtske ili Đokovića neće učiniti boljim čovjekom niti će neko biti pametniji ili bolji pred bogom radi pobjede.
Ovo je priča kako u bilo kojem poslu doći do cilja i kako pošteno zalaganjem, maksimalnim trudom, vjerom, bez pilićarenja i laži, dobrom atmosferom u ekipi se može postići sve. Može inspirisati sve da se okrenu pravim vrijednostima, i pokazati kako se radi u školi, na poslu u drušvu ili bilo gdje. Gdje nije važno koliko znaš i koliko si pametean, nego koliko vjeruješ u sebe i koliko si spreman da pošteno i maksimalno odradiš sve što u duhu fer pleja treba da bi došao do cilja.
Uvijek uz prave sportiste.
Ni nas ništa ne sprječava da učinimo isto :-)

Globtroter

pre 5 godina

Jel' sada svima jasno zašto je Real uzeo nekoliko evropskih titula za redom?

Modrić.

Inače, zanimljivo je koliko marketing diže u nebesa pojedince. Naravno, mislim na Ronalda! Kada se kaže Real, prva pomisao je Ronaldo. Kada kažeš Portugal, prva pomisao je Ronalndo. Ali, kada pogledaš finalne utakmice Evropskog prvenstva i svih finalnih utakmica Lige šampiona, ne vidiš ga. Te utakmice rešavaju Bejl, Modrić, Ramos, Kvarežma... A Ronaldo sa strane bodri saigrače, skače kao klovn, i sve to prati kamera.

Gledajte svojim očima. Imajte svoje mišljenje. Ne dozvolite da vam mediji kroje mozak.

Modrić - neprimetan, ali jedan od najboljih na terenu.

Saul Goodman

pre 5 godina

Gledajte samo njihovu borbenost u reprezentaciji i sada pomislite na naše letargične reprezentativce ... Nisu Hrvati toliko tehnički bolji od naših, već ginu za svaku loptu i za razliku od naših neizmerno vole svoju državu...

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Kada se samo setim nasih tetkica od fudbalera krene mi suza. Jos gore su mi patriJote kada se tese kako smo mi velesila u vaterpolu. Verovatno ni ne znaju da je Hrvatska prvak sveta i u vaterpolu.

Milan

pre 5 godina

Bravo za Hrvate, posebno za ovu majstorčinu!
Nego zanima me, hoće li neko da postavi pitanje zašto je sinoćni prenos izgledao kao rekvijem?

Sava964

pre 5 godina

Samo da se ne uplaše što su u finalu i imaju dobre šanse da osvoje titulu svetskog prvaka u fudbalu. Ej ljudi! Svetski prvak u fudbalu! Jedna mala Hrvatska! Ako se desi, nikada se više neće ponoviti...

Rocky

pre 5 godina

Koliko sujete i ljubomore pa ljudi moji! Haha pa zar toliko tesko da priznamo i respektujemo znanje. Kaze ovaj jedan Hrvati nisu imali nijednu pravu jaku utakmicu..pa decko ta Holandija da znada igra i Italija oni bi bili tu da nisu bili nakantani od Islanda...Svedske..Spanije..U kom vremenu i svetu vi zivite da vama Holandjani moraju da budu uvrk jaki ..pa danas ako Iran zna da igra fudbala nema veze sto se zove IRAN ako igraju i pobedjuju Spaniju...Englesku..Brazil. onda jer mesto i tom Iranu u finale. Hrvatii su u finale usli sa ucinkom 6-0-0 na svetskom prvenstvu u fidbalu..eeeej...pa evo nama liga evropskih nacija sa crnom gorom..rumunijom...letonijom pa ajd da vidim da napravimo 6-0-0 sa njima ! Pa da nam daju Gruziju, Kipar , Madjarsku, Rusiju, Bugarsku i Norvesku mi ne bi imali 6-0-0 a ovamo ponistavamo pobede komsija protiv Argentine, Engleske, Danske, Rusije, Nigerije i Islanda..dajte molim vas!! Budimo realni !

Siniša

pre 5 godina

Komšije svaka vam čast, tako se bori i gine za svoju državu.To što mi živimo još uvek u srednjem veku i što gutamo žabe da moženo biti ponosni na onaj blam od naše reprezentacije nisu nam krivi ni Hrvati niti iko drugi.Neka vam je sa srećom u finalu i da i Balkan dobije prvaka sveta!NAPRED VATRENI!

Rema

pre 5 godina

Simbolika sličnosti Kolarovog gola sa Mihajlovićevim '98god је je to da će Francuzi i Hrvati daleko da doguraju.
A ti Srbijo sedi kući, za bolje i nisi.

hgfds

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!
(sah 88, 12. jul 2018 08:37)

A košarkaška sila redovito gubi u finalu na OI i to je uspeh, a ovo nije.

Marsovka

pre 5 godina

Juče ste slavili uz pesmu „Nije sve u šoldima“ i tako nama hejterima ostavili prazninu jednu ogromnu za povod da pljujemo, baš vam je bezveze izbor pesme. Baš je i bezveze što ste u finalu SP, odakle vam bre pravo da nas toliko nervirate? Plus onaj Đoković, plakala sam od sreće za svaku njegovu pobedu i on sad ko prstom u oko – navija za Hrvate, svašta. Čak sam i negde pročitala da ima i Hrvata koji navijaju za njega, heeej, pa da l‘ ste normalni, šta bre imate da navijate vi za NAŠEG Đokovića? Mada, sad više i nije naš, on je bio naš dok je serijski pobeđivao i dizao tri prsta, onda ga žena pokvarila, pa sad se kao nešto opravio al‘ džaba – ne možeš bre za Hrvate da navijaš – jer, dovoljno nas nervira činjenica što su nam komšije, a Srbija ne može da se izmesti, recimo na Mars (što bi bilo idealno i dovoljno daleko) pa da s Marsa pljuje fino na Zemlju na sve i svakoga – milina. Sami na svom Marsu, gde ćeš bre lepše. Btw, navijam u finalu za Francuze, ne zato što volim kroasan i kafe o le, već što ne mogu nikako, šanse nema, nemoguće je da navijam za Hrvate – prosto, to je jače od mene jer ja nisam ja, svoja, ja sam na prvom mestu Srpkinja i samo to je bitno. Eto, odoh da plačem od muke i besa i jada što su Hrvati u finalu, a fudbal me realno i ne zanima, sport i ne pratim osim dok je Đoković pobeđivao – tad je kao tenis počeo da me zanima, mada o tenisu ništa znala nisam.

starmo

pre 5 godina

Ovo prvenstvo je medju najgorima po kvalitetu reprezentacija i pokazanoj igri.


Zasto li sam iznenadjen tvojom tvrdnjom, sad kad je Hrvatska u finalu ha? Patis, neka...

vladimir

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?
(Chris T-Rex BOSH, 12. jul 2018 09:17)

NEĆEMO!... da ti odmah razvejem sva dvoumljenja, i sumnje, i nade... mi smo sposobni da LAVOVI budemo samo u reklami za pivo!...

srbenda

pre 5 godina

Meni je drago sto se fudbal nije vratio kuci.Preskakanje igre,bunarenje,prekid.Hrvati pametno odigrali utakmicu iako su fizicki istroseni. Mogu i do titule sto im zelim.Pokazalo se da je 60% igracki kadar a 40% selektor i ekipa.Tih 40% mi nismo imali.Inace milo mi je sto su prevaranti englezi ispali iz borbe za titulu.U grupnoj fazi izveli rezervni sastav protiv Belgije da bi otisli u laksu polovinu zreba.I na kraju ce biti cetvrti.Ona druga polovina zreba bila mnogo teza a hrvati se za laksu polovinu izborili pobedom nad Argentinom

warlock

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

Kako rodjo, bunkerom pa na penale? Pa prozivate ih svo vrijeme iako su na svakoj utakmici dali bar po gol, alo????

ivo

pre 5 godina

Sva sreća da ovo ludilo ide svom kraju. Da se igra još koji mjesec,Srbi bi se pobratimili sa cijelim svijetom. Gledam malo njihove novine. Bilo je: "Napred braćo Argentinci", "juriš braćo Danci" "rasturite ih braćo Rusi" "uništite ih braćo eEnglezi" sada su Francuzi braća...

F16

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Šta je vama ne plašimo se mi tih ekipa, pa mi imamo pozitivan skor u natjecateljskim utakmicama protiv Njemacke, Italije, Francuske, Engleske, Španjolske, Brazila i Argentine. 10:8 i 3-4 neriješeno..

Conte del Conte

pre 5 godina

nije me briga za Hrvate. Ipak, Hrvatsku reprezentaciju cenim kao primer dobro izbalansirane opšte I posebne motivacije, maximalne koncentracije snage.. Naš o tome skoro da nemaju pojma.

miodrag

pre 5 godina

Prognozirao sam posle prvog kruga po grupama da ce finale biti Belgija-Hrvatska. Nazalost omanuo sam za Belgiju i sada mislim da su realno sanse 60:40 u korist Francuza.....tamo nema slabog mesta a kod komsija ima, posebno u odbrani.....Mandzukic je cudo ali ne moze istovremeno da bude golman, centarhalf, bek, zadnji vezni i napadac....mada mu bezobrazluka i foliranja hvatajet za sve ove pozicije zajedno.

VanNistelroj

pre 5 godina

Sa jedne strane Hrvati nisu odigrali protiv prave reprezentacije celo prvenstvo, pa ih ovi mozda pregaze kao plitak potok. Sa druge strane ovo je finale i sve je moguce. Izgubili su Francuzi i od mnogo slabijeg Portugala.

Crni 9

pre 5 godina

Ne secam se igraca u povesti koji je bio toliko “neprimeta” a da toliko da znaci za ekipu.
Mozda Redondo u Realu.
Cak da i izgube finale nagrada za najboljeg igraca mora ici njemju, ne vidim igraca u Francuskoj koji se toliko nametnuo i znaci i vuce za ekipu

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)vidiš kako nisi zaboravio.....

basko

pre 5 godina

Hrvatska ima opasnu ekipu, ne verujem da će Francuzi da ih potcene niti imanju opravdanje za tako nešto , Modrić i Rakitić, to je beton u veznom redu, Vrsaljko top bek, Mandžukić u napadu, čovek je godinama igrač najjačih evropskih klubova, Perišić mnogo opasan igrač, Lovren igrao finale LŠ ove godine, pogodilo im se da su svi zdravi, puni su elana, mislim da su šande 50-50

nikola

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!

feniks

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

A Vama ni grupa!!!

Mare

pre 5 godina

Najgori igrac utakmice 6.9 ocjena 
Perisic bio najbolji 8.9 

i onda sve guraju Modrica
(deki, 12. jul 2018 09:03)

Taj Perisic sa ocenom 8.9 se nije pre ove utakmice video na terenu a ne bi se video ni danas da ga Modrić nije doveo do polufinala.
Nemojte biti statisticki botovi.

Django

pre 5 godina

Ma i ja sam dosao u Nemacku po kucu sa bazenom i Porsea ali nista od toga. Naravno ako sudija bude sudio kako sude i bude dozvoljavao brutalnu igru ko da se igra na Velebitu, zasto da ne, imate sansi hrvatski fudbaleri, jurisnici.

laki78

pre 5 godina

Zapnite muski bez balkanskog kalkulisanja u finalu pa sta bude.Naravno da kad se dodje u finale cilj moze biti samo jedan.Moje cestitke Hrvatima za do sad prikazank na prvenstvu.

društveni kroničar

pre 5 godina

"Svaka čast, ali Nigerijci/Argentinci/Islanđani/Danci/Englezi će..."

I tako već mjesec dana.
Možda će se protiv Francuza nekome od vaših kladioničarskih eksperata i majstora predviđanja dosega hrvatske reprezentacije konačno posrećiti.
"Eto, baš ko što sam rekao"

crni777

pre 5 godina

ošli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 12. jul 2018 09:40)

za klasu nisu sused molio bih te da usporediš sastave od golmana pa nadalje.50-50 finale je to.pozdrav

Jna

pre 5 godina

Kazete Sp je lose kvalitete jeli samo zato sto je Hrvatska u finalu pa ako je to razlog nemam nista protiv..stalno citam o nekim top nacijama pa koje su to neka mi neko nabroji barem 5-6 a da nisu imali priliku da se nalaze na prvenstvu.

LFC Pancevo

pre 5 godina

U jednu ruku bih voleo da osvoje prvenstvo zbog par igraca koje postujem, a opet ne volim hrvate kao narod i nikad necu moci da navijam za njih... balkan sindrom ne moze se tu nista!

automatski generisan komentar

pre 5 godina

jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Jeste Francuska kvalitetnija. Naravno. Nema nikog ko to nece reci. Ali je Francuska '98 bila jos *mnogo* jaca od ove danas. I bili su vise ekipa. I igrali su kod kuce. A mi smo, ime po ime, a i sve skupa, bili... otprilike kao sada. Mozda smo sad cak nesto bolje izbalansirani. (I sadasnji igraci imaju mnogo vise trofeja.) Pa je utakmica, ipak, bila egal. Jesmo izgubili, ali, zato sto su oni, u fantasticnoj utakmici, imali nesto vise srece (zasluzili su je, naravo!) Tako da...

Blaugrana

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)

To najbolje znaju Madjari 54-e . Najveci tim koji je ikada igrao ovu igru, bez poraza u prethodnih nekoliko godina. Daju rekordan broj golova za jedan tim na svetskom prvenstvu. Pobede Nemce u grupi 8:3. Povedu i finalu protiv Nemaca 2:0 za 5 minuta. I izgube zato sto su Nemci polomili Puskasa, polu-dokazano igrali drogirani nacistickim ratnim drogama za vojnike na frontu i Madjarima ponisten cist gol u poslednjem napadu. Danas pogledaj gde im je fudbal. Tuga, cemer i jad. Deda mi stalno pricao o tome, nekako je to obelezilo njegovo fudbalsko detinjstvo jer tada su svi jos uvek navijali vatreno protiv Nemaca.

sah 88

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!

sah 88

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.

vladimir

pre 5 godina

došli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....

Beli

pre 5 godina

Uh al je 'rvata mnogo na ovom sajtu... Samo lupaju minuse onima koji kažu nešto protiv njih... Ili su to možda ove naše zaboravne duše koje ne pamte duže od godine dana?
Komedija

timi

pre 5 godina

Svaka cast na "igri" tj. na pozrtvovanju, jer nista osim toga nismo ni videli, od osmine finala..veoma lose igracko svetsko prvenstvo iako sam ga pratio vise nego prethodne..Hrvati su samo iskoristili onu nasu staru pricu ako pobedimo ove, otvara nam se zreb do finala,i zato su i tamo,i nista vise od toga..pazite,oni su prosli Dansku,Rusiju i Englesku do finala,pa da im je to neko rekao pre prvenstva premrli bi od smeha,ali tako je to nekada u fudbalu. Pozdrav.

nikola

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!

Django

pre 5 godina

Ma i ja sam dosao u Nemacku po kucu sa bazenom i Porsea ali nista od toga. Naravno ako sudija bude sudio kako sude i bude dozvoljavao brutalnu igru ko da se igra na Velebitu, zasto da ne, imate sansi hrvatski fudbaleri, jurisnici.

sah 88

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!

LFC Pancevo

pre 5 godina

U jednu ruku bih voleo da osvoje prvenstvo zbog par igraca koje postujem, a opet ne volim hrvate kao narod i nikad necu moci da navijam za njih... balkan sindrom ne moze se tu nista!

Beli

pre 5 godina

Uh al je 'rvata mnogo na ovom sajtu... Samo lupaju minuse onima koji kažu nešto protiv njih... Ili su to možda ove naše zaboravne duše koje ne pamte duže od godine dana?
Komedija

VanNistelroj

pre 5 godina

Sa jedne strane Hrvati nisu odigrali protiv prave reprezentacije celo prvenstvo, pa ih ovi mozda pregaze kao plitak potok. Sa druge strane ovo je finale i sve je moguce. Izgubili su Francuzi i od mnogo slabijeg Portugala.

sah 88

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.

vladimir

pre 5 godina

došli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....

timi

pre 5 godina

Svaka cast na "igri" tj. na pozrtvovanju, jer nista osim toga nismo ni videli, od osmine finala..veoma lose igracko svetsko prvenstvo iako sam ga pratio vise nego prethodne..Hrvati su samo iskoristili onu nasu staru pricu ako pobedimo ove, otvara nam se zreb do finala,i zato su i tamo,i nista vise od toga..pazite,oni su prosli Dansku,Rusiju i Englesku do finala,pa da im je to neko rekao pre prvenstva premrli bi od smeha,ali tako je to nekada u fudbalu. Pozdrav.

Globtroter

pre 5 godina

Jel' sada svima jasno zašto je Real uzeo nekoliko evropskih titula za redom?

Modrić.

Inače, zanimljivo je koliko marketing diže u nebesa pojedince. Naravno, mislim na Ronalda! Kada se kaže Real, prva pomisao je Ronaldo. Kada kažeš Portugal, prva pomisao je Ronalndo. Ali, kada pogledaš finalne utakmice Evropskog prvenstva i svih finalnih utakmica Lige šampiona, ne vidiš ga. Te utakmice rešavaju Bejl, Modrić, Ramos, Kvarežma... A Ronaldo sa strane bodri saigrače, skače kao klovn, i sve to prati kamera.

Gledajte svojim očima. Imajte svoje mišljenje. Ne dozvolite da vam mediji kroje mozak.

Modrić - neprimetan, ali jedan od najboljih na terenu.

Saul Goodman

pre 5 godina

Gledajte samo njihovu borbenost u reprezentaciji i sada pomislite na naše letargične reprezentativce ... Nisu Hrvati toliko tehnički bolji od naših, već ginu za svaku loptu i za razliku od naših neizmerno vole svoju državu...

warlock

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

Kako rodjo, bunkerom pa na penale? Pa prozivate ih svo vrijeme iako su na svakoj utakmici dali bar po gol, alo????

Sava964

pre 5 godina

Samo da se ne uplaše što su u finalu i imaju dobre šanse da osvoje titulu svetskog prvaka u fudbalu. Ej ljudi! Svetski prvak u fudbalu! Jedna mala Hrvatska! Ako se desi, nikada se više neće ponoviti...

Marsovka

pre 5 godina

Juče ste slavili uz pesmu „Nije sve u šoldima“ i tako nama hejterima ostavili prazninu jednu ogromnu za povod da pljujemo, baš vam je bezveze izbor pesme. Baš je i bezveze što ste u finalu SP, odakle vam bre pravo da nas toliko nervirate? Plus onaj Đoković, plakala sam od sreće za svaku njegovu pobedu i on sad ko prstom u oko – navija za Hrvate, svašta. Čak sam i negde pročitala da ima i Hrvata koji navijaju za njega, heeej, pa da l‘ ste normalni, šta bre imate da navijate vi za NAŠEG Đokovića? Mada, sad više i nije naš, on je bio naš dok je serijski pobeđivao i dizao tri prsta, onda ga žena pokvarila, pa sad se kao nešto opravio al‘ džaba – ne možeš bre za Hrvate da navijaš – jer, dovoljno nas nervira činjenica što su nam komšije, a Srbija ne može da se izmesti, recimo na Mars (što bi bilo idealno i dovoljno daleko) pa da s Marsa pljuje fino na Zemlju na sve i svakoga – milina. Sami na svom Marsu, gde ćeš bre lepše. Btw, navijam u finalu za Francuze, ne zato što volim kroasan i kafe o le, već što ne mogu nikako, šanse nema, nemoguće je da navijam za Hrvate – prosto, to je jače od mene jer ja nisam ja, svoja, ja sam na prvom mestu Srpkinja i samo to je bitno. Eto, odoh da plačem od muke i besa i jada što su Hrvati u finalu, a fudbal me realno i ne zanima, sport i ne pratim osim dok je Đoković pobeđivao – tad je kao tenis počeo da me zanima, mada o tenisu ništa znala nisam.

starmo

pre 5 godina

Ovo prvenstvo je medju najgorima po kvalitetu reprezentacija i pokazanoj igri.


Zasto li sam iznenadjen tvojom tvrdnjom, sad kad je Hrvatska u finalu ha? Patis, neka...

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Kada se samo setim nasih tetkica od fudbalera krene mi suza. Jos gore su mi patriJote kada se tese kako smo mi velesila u vaterpolu. Verovatno ni ne znaju da je Hrvatska prvak sveta i u vaterpolu.

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?

miodrag

pre 5 godina

Prognozirao sam posle prvog kruga po grupama da ce finale biti Belgija-Hrvatska. Nazalost omanuo sam za Belgiju i sada mislim da su realno sanse 60:40 u korist Francuza.....tamo nema slabog mesta a kod komsija ima, posebno u odbrani.....Mandzukic je cudo ali ne moze istovremeno da bude golman, centarhalf, bek, zadnji vezni i napadac....mada mu bezobrazluka i foliranja hvatajet za sve ove pozicije zajedno.

feniks

pre 5 godina

Pitajte Zvezdu kako se postaje prvak sveta :) Ali ipak mislim da vam je i srebro uspeh!
(saj, 12. jul 2018 09:20)

A Vama ni grupa!!!

Milan

pre 5 godina

Bravo za Hrvate, posebno za ovu majstorčinu!
Nego zanima me, hoće li neko da postavi pitanje zašto je sinoćni prenos izgledao kao rekvijem?

Rocky

pre 5 godina

Koliko sujete i ljubomore pa ljudi moji! Haha pa zar toliko tesko da priznamo i respektujemo znanje. Kaze ovaj jedan Hrvati nisu imali nijednu pravu jaku utakmicu..pa decko ta Holandija da znada igra i Italija oni bi bili tu da nisu bili nakantani od Islanda...Svedske..Spanije..U kom vremenu i svetu vi zivite da vama Holandjani moraju da budu uvrk jaki ..pa danas ako Iran zna da igra fudbala nema veze sto se zove IRAN ako igraju i pobedjuju Spaniju...Englesku..Brazil. onda jer mesto i tom Iranu u finale. Hrvatii su u finale usli sa ucinkom 6-0-0 na svetskom prvenstvu u fidbalu..eeeej...pa evo nama liga evropskih nacija sa crnom gorom..rumunijom...letonijom pa ajd da vidim da napravimo 6-0-0 sa njima ! Pa da nam daju Gruziju, Kipar , Madjarsku, Rusiju, Bugarsku i Norvesku mi ne bi imali 6-0-0 a ovamo ponistavamo pobede komsija protiv Argentine, Engleske, Danske, Rusije, Nigerije i Islanda..dajte molim vas!! Budimo realni !

Siniša

pre 5 godina

Komšije svaka vam čast, tako se bori i gine za svoju državu.To što mi živimo još uvek u srednjem veku i što gutamo žabe da moženo biti ponosni na onaj blam od naše reprezentacije nisu nam krivi ni Hrvati niti iko drugi.Neka vam je sa srećom u finalu i da i Balkan dobije prvaka sveta!NAPRED VATRENI!

hgfds

pre 5 godina

To vam je što vam je. Ogroman uspeh, ali se samo osvajač pamti i piše, a poraz u finalu je nešto najgore ( bolje ispasti u grupi nego izgubiti u finalu )!
(sah 88, 12. jul 2018 08:37)

A košarkaška sila redovito gubi u finalu na OI i to je uspeh, a ovo nije.

Blaugrana

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)

To najbolje znaju Madjari 54-e . Najveci tim koji je ikada igrao ovu igru, bez poraza u prethodnih nekoliko godina. Daju rekordan broj golova za jedan tim na svetskom prvenstvu. Pobede Nemce u grupi 8:3. Povedu i finalu protiv Nemaca 2:0 za 5 minuta. I izgube zato sto su Nemci polomili Puskasa, polu-dokazano igrali drogirani nacistickim ratnim drogama za vojnike na frontu i Madjarima ponisten cist gol u poslednjem napadu. Danas pogledaj gde im je fudbal. Tuga, cemer i jad. Deda mi stalno pricao o tome, nekako je to obelezilo njegovo fudbalsko detinjstvo jer tada su svi jos uvek navijali vatreno protiv Nemaca.

F16

pre 5 godina

Ne preteruj, Modriću! Postigli ste ogroman uspeh - zasluženo, ali ste i (pametno) iskoristili PAD velikih ekipa kao i ekipa koje se nisu našle tu poput Italije, Holandije .. i tu prestaje vaša realnost, jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Šta je vama ne plašimo se mi tih ekipa, pa mi imamo pozitivan skor u natjecateljskim utakmicama protiv Njemacke, Italije, Francuske, Engleske, Španjolske, Brazila i Argentine. 10:8 i 3-4 neriješeno..

Conte del Conte

pre 5 godina

nije me briga za Hrvate. Ipak, Hrvatsku reprezentaciju cenim kao primer dobro izbalansirane opšte I posebne motivacije, maximalne koncentracije snage.. Naš o tome skoro da nemaju pojma.

crni777

pre 5 godina

ošli ste do krajnje tačke vašeg dometa!... i po trudu i zalaganju, tu vam je i mesto.... kao vicešampiona sveta!... i svaka čast i čestitke na tome... mislim, mozete se vi nadati i sad još jednom po ko zna koji put izginuti na terenu, tako uostalom i treba i to vam je i donelo ovaj vanserijski globalni udpeh..... ali, Franci su ipak za klasu jači....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 12. jul 2018 09:40)

za klasu nisu sused molio bih te da usporediš sastave od golmana pa nadalje.50-50 finale je to.pozdrav

Aleksandar

pre 5 godina

Mislim i da mogu više, jer daju sve od sebe, traže pobjedu a ne čekaju da im dođe, ne brane se bunkerom nego presingom, ne pričaju nego rade.
Ovo više nije priča o Hravatima , Srbrima, Englezima. Ovo nije priča ni o ratu ni o ustašama i četnicima i partizanima. Nikoga pobjeda Hravtske ili Đokovića neće učiniti boljim čovjekom niti će neko biti pametniji ili bolji pred bogom radi pobjede.
Ovo je priča kako u bilo kojem poslu doći do cilja i kako pošteno zalaganjem, maksimalnim trudom, vjerom, bez pilićarenja i laži, dobrom atmosferom u ekipi se može postići sve. Može inspirisati sve da se okrenu pravim vrijednostima, i pokazati kako se radi u školi, na poslu u drušvu ili bilo gdje. Gdje nije važno koliko znaš i koliko si pametean, nego koliko vjeruješ u sebe i koliko si spreman da pošteno i maksimalno odradiš sve što u duhu fer pleja treba da bi došao do cilja.
Uvijek uz prave sportiste.
Ni nas ništa ne sprječava da učinimo isto :-)

srbenda

pre 5 godina

Meni je drago sto se fudbal nije vratio kuci.Preskakanje igre,bunarenje,prekid.Hrvati pametno odigrali utakmicu iako su fizicki istroseni. Mogu i do titule sto im zelim.Pokazalo se da je 60% igracki kadar a 40% selektor i ekipa.Tih 40% mi nismo imali.Inace milo mi je sto su prevaranti englezi ispali iz borbe za titulu.U grupnoj fazi izveli rezervni sastav protiv Belgije da bi otisli u laksu polovinu zreba.I na kraju ce biti cetvrti.Ona druga polovina zreba bila mnogo teza a hrvati se za laksu polovinu izborili pobedom nad Argentinom

društveni kroničar

pre 5 godina

"Svaka čast, ali Nigerijci/Argentinci/Islanđani/Danci/Englezi će..."

I tako već mjesec dana.
Možda će se protiv Francuza nekome od vaših kladioničarskih eksperata i majstora predviđanja dosega hrvatske reprezentacije konačno posrećiti.
"Eto, baš ko što sam rekao"

ivo

pre 5 godina

Sva sreća da ovo ludilo ide svom kraju. Da se igra još koji mjesec,Srbi bi se pobratimili sa cijelim svijetom. Gledam malo njihove novine. Bilo je: "Napred braćo Argentinci", "juriš braćo Danci" "rasturite ih braćo Rusi" "uništite ih braćo eEnglezi" sada su Francuzi braća...

Rema

pre 5 godina

Simbolika sličnosti Kolarovog gola sa Mihajlovićevim '98god је je to da će Francuzi i Hrvati daleko da doguraju.
A ti Srbijo sedi kući, za bolje i nisi.

vladimir

pre 5 godina

Kad dodjes sa zeljom, kad igras svim srcem za reprezentaciju, kad u glavi nisi gubitnik i kad nemas pripremljen govor za pravdanje, kad ti nije glavni cilj da se ne obrukas i kad se boris kao lav iako dolazis iz male drzave, onda se desi ovo. Pricajte sta hocete, hocemo li mi ikad imati ovakvu reprezentaciju?
(Chris T-Rex BOSH, 12. jul 2018 09:17)

NEĆEMO!... da ti odmah razvejem sva dvoumljenja, i sumnje, i nade... mi smo sposobni da LAVOVI budemo samo u reklami za pivo!...

basko

pre 5 godina

Hrvatska ima opasnu ekipu, ne verujem da će Francuzi da ih potcene niti imanju opravdanje za tako nešto , Modrić i Rakitić, to je beton u veznom redu, Vrsaljko top bek, Mandžukić u napadu, čovek je godinama igrač najjačih evropskih klubova, Perišić mnogo opasan igrač, Lovren igrao finale LŠ ove godine, pogodilo im se da su svi zdravi, puni su elana, mislim da su šande 50-50

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ogroman uspeh, ali se samo osvajač Boginje pamti i piše, sve ostalo ide u zaborav. Najgora moguća stvar je izgubiti u finslu. To znaju Zvezgdaši iz 1991 i Holanđani iz 1974,78 i 2010.
(sah 88, 12. jul 2018 08:55)vidiš kako nisi zaboravio.....

automatski generisan komentar

pre 5 godina

jer je Francuska za klasu kvalitetnija od vas!
(nikola, 12. jul 2018 09:17)

Jeste Francuska kvalitetnija. Naravno. Nema nikog ko to nece reci. Ali je Francuska '98 bila jos *mnogo* jaca od ove danas. I bili su vise ekipa. I igrali su kod kuce. A mi smo, ime po ime, a i sve skupa, bili... otprilike kao sada. Mozda smo sad cak nesto bolje izbalansirani. (I sadasnji igraci imaju mnogo vise trofeja.) Pa je utakmica, ipak, bila egal. Jesmo izgubili, ali, zato sto su oni, u fantasticnoj utakmici, imali nesto vise srece (zasluzili su je, naravo!) Tako da...

Crni 9

pre 5 godina

Ne secam se igraca u povesti koji je bio toliko “neprimeta” a da toliko da znaci za ekipu.
Mozda Redondo u Realu.
Cak da i izgube finale nagrada za najboljeg igraca mora ici njemju, ne vidim igraca u Francuskoj koji se toliko nametnuo i znaci i vuce za ekipu

laki78

pre 5 godina

Zapnite muski bez balkanskog kalkulisanja u finalu pa sta bude.Naravno da kad se dodje u finale cilj moze biti samo jedan.Moje cestitke Hrvatima za do sad prikazank na prvenstvu.

Jna

pre 5 godina

Kazete Sp je lose kvalitete jeli samo zato sto je Hrvatska u finalu pa ako je to razlog nemam nista protiv..stalno citam o nekim top nacijama pa koje su to neka mi neko nabroji barem 5-6 a da nisu imali priliku da se nalaze na prvenstvu.

Mare

pre 5 godina

Najgori igrac utakmice 6.9 ocjena 
Perisic bio najbolji 8.9 

i onda sve guraju Modrica
(deki, 12. jul 2018 09:03)

Taj Perisic sa ocenom 8.9 se nije pre ove utakmice video na terenu a ne bi se video ni danas da ga Modrić nije doveo do polufinala.
Nemojte biti statisticki botovi.