Sreda, 11.07.2018.

23:10

Kejn: Ovo boli, mogli smo bolje...

Izvor: LN

Kejn: Ovo boli, mogli smo bolje... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 5 godina

Kao i uvek u sportu, najteze je onima koji su nisu igrali, tako da tebe i jos par njih sa spiska za pocetak meca razumem 100%. Da ste igrali, bilo bi vam lakse. Ovako, vise srece, sledeci put

zg tom

pre 5 godina

Messi u ARG jedan udarac na gol, Kejn iz ENG niti jedan, to sve govori koliko smo moćni i kako igramo turnirski nogomet (ko Talijani godinama).Niti Mbape neće bolje proći, a Girou treba izrazitu šansu da bi uopće zabio. Grizman je jedina opasnost, Dakle čak trojicu treba blokirati, teško ali nije i nemoguće. Na SP je HRV pokazala da je sve moguće.

prti

pre 5 godina

Englezima su falila tri igraca Liverpula Lalana, Staridz i Cemberlejn, ali sva trojica zbog povreda nisu bili na raspolaganju Sautgejtu, ovako sa ovim igracima ovo im je maksimum.

dare

pre 5 godina

Svaka vama cast hrvati! Pokazalo se da je najbitniji deo svake ekipe sredina. Igraci Barse i Reala, Rakitic i Modric, su na suvi kvalitet okrenuli tekmu. Ne mozes sa Sterlingom do finala. Najveca prevara i istoriji ovog sporta!

KPJ

pre 5 godina

Pa sine kad ti prvo promasis 1 na 1, pa ti se jos odbije lopta pa onda promasis i prazan gol onda nema sta da trazis na prvenstvu. Mogao si da resis utakmicu tada, sa 2:0 bi i vasa kukavicka igra verovatno urodila plodom. Za one koji ce reci da mu je sviran ofsajd, ofsajda nije bilo i da je Kejn pogodio trazio bi se VAR i gol bi bio priznat.

kraja

pre 5 godina

...nekulturna i nesportska ekipa...
...mi pa mi, mogli smo ovo, mogli smo ono...
...ni rec o protivniku koji ih je nadigrao...
...sve u maniru velikog sportiste rodzera federera...
...cestitke hrvatskoj ekipi...

Ante

pre 5 godina

Rekli Englezi, lako ćemo s Hrvatima, poslije 2 utakmice od 120 minuta, oni su kao živi mrtvaci.

Hrvatska -Engleska 2:1, 116min, Hrvatska vodi i kao uragan napadaju, Perišić s grčevima sprinta, a Englezi zbog grčeva izlaze iz igre a nemaju zamjene.
A tek da nismo bili živi mrtvaci.
I da nismo odigrali cijelu jednu utakmicu više od drugih..
Ajmo Francuzi, imate li vi kakav komentar o slabosti Hrvatske? Da nas i vi malo motivirate?

kjovo

pre 5 godina

I dalje tvrdim da je ovo najgora reprezentacija Hrvatske u zadnjih 20 godina ,iako su najdalje prosli. Da li jos neko tvrdi da je Hari Kejn ekstra klasa, to je samo jedan prosecan klasican centarfor i nista vise,videlo se u zadnje dve utakmice o kakvom je igracu rec a da ne pricam o ostalima. Skoro nisam video neku reprezentaciju da nemaju ofanzivnog veznog, samo bunarenje i ili sutni i tci za loptom. Totalno bez mozga i zasluzeno Hrvati idu u finale , realno mislim da protiv Francuza nemaju sanse posto su sve ove reprezentacije sa kojima su igrali su buranija u odnosu na Francusku ,ali sve je moguce.

impeRAtor

pre 5 godina

Je l trazio da mu se pripise gol Tripijea? Dobra je to ekipa, fale im vrhunski napadaci. Dobar je Kejn ali za Premijer ligu i Panamu, Tunis i ostale... Sterling hendikep igrac, racunas ga kao igraca manje kad god je bitna utakmica. Dosta je sinoc kiksala odbrana ali mladi su, ima vremena. Nisu imali bolji tim odavno i ovo im je ogroman uspeh.

asa

pre 5 godina

Toliko ste indolentno i neborbeno igrali da bi bila sramota da ste prosli u finale. Ti, Kejne, si bio najgori ma terenu i pokazao si da nisi za velike utakmice i nisi za veliki tim. Hrvatskoj cestitke za igru u drugom poluvremenu i produzecima. Zaista su zasluzili da prodju bez obzira koliko se to nama ne svidja.

Milan

pre 5 godina

Zašto svi pričaju kako su se englezi povukli posle gola? Ja bih pre rekao da su oni slučajno dali gol i posle nisu više mogli. Čuvali su prednost koliko su mogli i to je to. Oni su našima ozbiljna konkurencija za titulu prvaka sveta na rečima. U stvarnosti jednostavno nemaju kvalitet i zasluženo su ispali.

Zvonko

pre 5 godina

Najjednostavnije : hrvati su vise zeleli finale i borili se i izborili za to , a kod vas ni jednog se nije videla zelja i niko nije ostavio srce tu terenu ... Sad slobodno kukajte neka boli ...

sasa jokic

pre 5 godina

Pogledaj snimak i videces da bas zahvaljujuci tebi niste dali drugi gol kada je sviran ofsajd. Imao si slobodnog igraca desno od sebe, pred praznim golom, a ti si zeleo da se proslavis......sudija je digao zastavicu tek posle akcije, znaci bio bi VAR i gol bi bio priznat.

mr

pre 5 godina

najveca glupost je sto ste stali posle datog gola.Nadigrali i natrcali su vas i da je jedan na jedan kramaric dodao perisicu koji je bio cist dobili bi i treci.

korosavendz

pre 5 godina

Kejn se nije video? Samo slabim protivnicima dakd golove? Samo sa penala? Kako vam nije glupo da pisete takvev komentare? Em nemaju veze sa zivotom em su cista zloba, da ocrnite napadaca svetake klase i smejete mu se, zbog cega? Ko kaze da se Hari nije video na ovoj utakmici samo nek prestane da prati fudbal, verovatno ko god ne da gol se nije video. Zaprepastio sam se kakvi su komentari na izjavu igraca koji je presvodio svoju (po svima vama osrednju) reprezentaciju do polufinala SP

mile psiho

pre 5 godina

sta su mogli bolje hrvati nakon primljenog gola kad su poceli da igraju oko 30og minuta razbili su ih trebali su ih resiti u reg vremenu...al kako trce hrvati u 115 min strasno...napred komsije

milan

pre 5 godina

Braćo Hrvati dosad ste dobili utakmice gde ste bili kvalitetniji tim, a sad idete na bolje od sebe. Samo da se ne obrukate. Svaka čast za plasman u finale.

PeroZg

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.
(CHE, 11. jul 2018 23:24)

A brate mili, slusam da cemo izgubit jos od nigerije. Sta ce bit ako dobijemo francuze? "Ma fudbal je nebitan sport".

gianni commandini

pre 5 godina

englezi mozda vole,ali ne znaju da igraju fudbal i to je to ....naduvana liga,transferi ,oni bre nemaju jednog krstenog trenera decenijama bree ...

Baron

pre 5 godina

једва чекам да чујем ову квази грађанску "Србију" и све остале "хрватољубе" после финала, кад пукну са 2 или 3 - 0!
Ово ће бити глатка победа "петлова" за које навијам, и за које сам предвидео да ће играти у финалу против Енглеза. За мало сам погрешио. Иначе, сам погодио тачан резултат у овом сусрету и на још 5 утакмица.
Хрвати су имали више среће, него што су приказали неку добру игру, плус су се толико истгиповали, били пуни себе, храбрији од других, и на фору су стигли до финала. Једини озбиљни противник су им били Данци,а њих су добили на срећу. И ово им је превише....

Myes

pre 5 godina

Srbija je odigrala hrabrije sve tri utakmice nego Englezi ovu veceras. Zato su i mnogo veci luzeri od nas, jer imaju bolji tim i igrace ali se nacisto pogube kada je najbitnije. Imali su sve uslove da rutinski udju u finale. Gol u uvodnim minutima. Psiholosku prednost i nervozne Hrvate. I sta onda rade? Povuku se nacisto od 15-20min. Dobacivanje sa golmanom, ovaj dribla na par metara od svog gola pa ispucava kao da je neka nebitna utkamica. Napad jalov i pre svega nonsalantan. Mislim da su Hrvati posle gola mozda pomislili da ovu utakmicu tesko mogu da dobiju i pariraju Engleskoj ali su vrlo brzo, posle totalno gubitnicke promene taktike u engleskoj reprezentaciji povratili samopouzdanje, napali svom snagom i tek onda izazvali totalni pogubitis Engleza. To je, uz dobre i iskusne igrace, mozda i najveca snaga Hrvata na ovom prventsvu. U stanju su tacno da procene u kom trenutku je protivnik poceo da popusta i tada najvise i bez respekta navale. Da je nasa reprezentacija veceras igrala protiv Engleza, verovatno bi do kraja cuvala 0-1 protiv ovakve, engleske igre i "casno izgubila uz veliki uspeh prolaska u 1/2 finale".

Dado

pre 5 godina

Koliko su Hrvati imali srece na ovom SP~u to nikad nije niko u istoriji sporta. Na jednoj strani Brazil (koji ih je pobedio i nadigrao u utakmici pre SP), Belgija, Francuska i Urugvaj a na drugoj strani u polufinalu Hrvatska i ova tuzna Engleska koja je dosla do polufinala jer je morao neko proci od one grupe prosecnih ekipa u ovom delu zdreba. Imali su srece a sreca prati hrabre tako da na kraju sto se mene tice neka uzmu i titulu, kad se poklopilo neka se poklopi do kraja. Mogli su nasi manekeni ovako da su bili drugi, bili bi u ovom zdrebu ali ups trebalo je remi izvuci sa prosecnom Svajcarskom.

Ivan

pre 5 godina

Pa sad, da li ste umeli bolje od ovog večeras, čisto sumnjam, jer da jeste sigurno bi to i na terenu potvrdili, mada, ovo večeras vam je možda i najlošija partija na ovom prvenstvu, a možda i nije, jer, teška pretesna pobeda protiv fudbalski malog Tunisa i slučajna pobeda u nadoknadi vremena, potom demoliranje male Paname sa 6:1, pa sramno izdanje protiv Belgije kada ste namerno gubili da bi ste izabrali ovaj kostur žreba, pa onda sreća protiv Kolumbije na penale, pa onda protiv Šverdske prosečna partija ništa posebno, pritom su Šveđani imali par izuzetnih prilika da vas spuste na zemlju, i najzad u polufinalu Hrvati vas brutalno prizemljili i potvrdili da još od 1990. godine više nista fudbalska velesila...možda jedino ona generacija koju je sjajno vodio Sven Goran Erikson 2002. godine koja je sjajno igrala ali je imala taj peh da već u četvrtfinalu naleti na tada izuzetno moćan Brazil sa Ronaldom, Ronaldinjim, Rivaldom, Robertom Karlosom i da tu izgubi sa 1:2, samo je ta generacija vaša posle 1990. godine bila izuzetna, ostalo drugi razred svetskog fudbala. Prema tome ovo vam je realnost, štaviše možete biti izuzetno zadovoljni polufinalom, jer da ste bili u drugom delu žreba još u osmini finala bi ste ispali.

CHE

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj zicer sto je promasio... I to iz dva puta! Jeste sudija greskom digao ofsajd, ali tek nakon zavrsene akcije pa bi gol bio priznat. Bilo bi 2-0, a ovako... I onaj Lingard - nikada mi nece biti jasno kako jedan takav igrac igra u Junajtedu i prvoj postavi Engleske. A i oni prespori stoperi...

Rajko

pre 5 godina

Posle prvog gola Englezi su stali, i umesto u napad više su išli na čuvanje tog rezultat, veoma neozibiljno, pogotovo u drugom poluvremenu dezijoretisana igra u retkim napadima, ali Hrvati su ipak bili ozbiljniji i borbeniji i napadu... , Čestitke na ulazak po prvi put u Finale Hrvatima i ako mogu da osvoje pehar, tj postanu i po prvi put prvaci Mundijal., Sretno.

Pevac

pre 5 godina

Daju gol na startu i posle brane rezultat... prime izjednacujuci gol u drugom poluvremenu i opet cuvaju nereseno?!Produzeci oni opet nista jalovo i bez ideje!Imao sam zelju da se englezi kolju sa francuzima u finalu ali posle vecerasnje igre nakon datog gola nisu ni ove produzetke zasluzili!

veder

pre 5 godina

Nepisano fudbalsko pravilo: Ko se posle datog gola, pa još u petom minutu utakmice, povuče i čuva rezultat je ili glup, naivan ili neozbiljan, gubi utakmicu.
To se desilo Englezima, a komšijama čestitka za finale. Zasluženo, pokazali su karakter, želju, srčanost, disciplinu u igri i uportnost koja se isplatila. Uostalom, imaju bolje igrače, to se mora priznati.

koma

pre 5 godina

Odigrali ste kao mi protiv Svajcarske, ali bukvalno. Da li ste mogli bolje, verovatno. Ali ne bih rekao da bi bilo zasluzeno da prodjete u finale. Ipak ste prilicno limitirana ekipa koja je jos u formiranju i nemate ni igru ni kvalitet za finale. Tako i vecina ekipa na SP, a ove sto su vec formirane kompletne ekipe u svom vrhuncu ipak nemaju neki kvalitet (Svedska, Danska, Svajcarska...) ili su natrcale jedna na drugu tj. Francusku (Belgija, Brazil, Urugvaj...).
Hrvatska pak ima i igru i ekipu na zavidnom nivou. Otvorio im se i zreb, gde su svi velikani otisli u drugu polovinu a njima ostali limitirani Danci, Rusi i Englezi i to na produzetke/misice su svaku prosli. Ali dobro, nije niko kriv Argentini i Spaniji sto su u rasulu. I pored svega ne moze se reci da nemaju sanse u finalu.

sick

pre 5 godina

Kejn jeste lose odigrao ovaj mec. Al kriva je njihova taktika. Dok su na pocetku napadali, Kejn je dodavanjima stvorio dve sanse, posle su se povukli i tu ne pomazu ni 10 Kejnova. Reci da je drvo zbog ovog meca je nonsens, ne moze drvo bas da daje 3 godine za redom 30+ golova u najtezoj ligi na svetu

Кајзер Созе

pre 5 godina

Буди захвалан што сте и до овде стигли. Очајно сте играли, дали гол из прекида, без самопоуздања, враћали лопту назад сваку акцију, губили дуеле на средини. Играли сте кукавички антифудбал и драго ми је да сте испали, не верујем да ћете добро проћи против Белгије. Једноставно сте створени само за крикет или тако нешто.

Ivan

pre 5 godina

Hari drvo, idite kuci i pevajte si sada svoju dobro poznatu pesmicu uz put. Nisam navijao ni za engleze jos manje za hrvate, ali ovi englezi su reprezentacija u rangu Kostarike.

jojo

pre 5 godina

Odvalili su vas pošteno. Niste se videli 90% tekme. Svaka čast Hrvatima. Ambivalentan sam iz ličnih razloga, ali svakom ko voli fudbal a objektivan je mora biti drago što su ovakvi Englezi ispali.

Antitalenti

pre 5 godina

Za celu utakmicu jedan udarac na gol pravo je cudo kako ranije nisu ispali. To ne umanjuje cinjenicu da je Hrvatska postigla najveci uspeh od kada postoji sport na ovim prostorima.

bojan

pre 5 godina

Boli to sto ces biti najbolji strelac na prvenstvu a ja igrao na grizmana i mbapea e to boli.. a ovo sto ste izgubli pa ko vam je kriv kad padate i cuvate loptu u 53minutu

Filip21

pre 5 godina

Da si ti bio u kaznenom i pokusao neki gol glavom bar mozda,a ne da glumis veznjaka sto nisi. Oni promasaji iako su iz ofsajda sramota za napadaca takvog kalibra.

Zlatan

pre 5 godina

Nisu vam dali bolji od vas. Svaka čast komšije, zemlja sa 4 miliona stanovnika od toga milion u inostranstvu bez normalnog terena i stadiona a Englezi najsavremenije stadione i terene i džaba. Šteta što našu Srbiju vode lopovi i političari i mi imamo talenata ali novinari i lopovi unište talenat naše dece. Gledajte Modrića svaka mu čast.

Ivan

pre 5 godina

Hari drvo, idite kuci i pevajte si sada svoju dobro poznatu pesmicu uz put. Nisam navijao ni za engleze jos manje za hrvate, ali ovi englezi su reprezentacija u rangu Kostarike.

Zlatan

pre 5 godina

Nisu vam dali bolji od vas. Svaka čast komšije, zemlja sa 4 miliona stanovnika od toga milion u inostranstvu bez normalnog terena i stadiona a Englezi najsavremenije stadione i terene i džaba. Šteta što našu Srbiju vode lopovi i političari i mi imamo talenata ali novinari i lopovi unište talenat naše dece. Gledajte Modrića svaka mu čast.

Rajko

pre 5 godina

Posle prvog gola Englezi su stali, i umesto u napad više su išli na čuvanje tog rezultat, veoma neozibiljno, pogotovo u drugom poluvremenu dezijoretisana igra u retkim napadima, ali Hrvati su ipak bili ozbiljniji i borbeniji i napadu... , Čestitke na ulazak po prvi put u Finale Hrvatima i ako mogu da osvoje pehar, tj postanu i po prvi put prvaci Mundijal., Sretno.

koma

pre 5 godina

Odigrali ste kao mi protiv Svajcarske, ali bukvalno. Da li ste mogli bolje, verovatno. Ali ne bih rekao da bi bilo zasluzeno da prodjete u finale. Ipak ste prilicno limitirana ekipa koja je jos u formiranju i nemate ni igru ni kvalitet za finale. Tako i vecina ekipa na SP, a ove sto su vec formirane kompletne ekipe u svom vrhuncu ipak nemaju neki kvalitet (Svedska, Danska, Svajcarska...) ili su natrcale jedna na drugu tj. Francusku (Belgija, Brazil, Urugvaj...).
Hrvatska pak ima i igru i ekipu na zavidnom nivou. Otvorio im se i zreb, gde su svi velikani otisli u drugu polovinu a njima ostali limitirani Danci, Rusi i Englezi i to na produzetke/misice su svaku prosli. Ali dobro, nije niko kriv Argentini i Spaniji sto su u rasulu. I pored svega ne moze se reci da nemaju sanse u finalu.

Antitalenti

pre 5 godina

Za celu utakmicu jedan udarac na gol pravo je cudo kako ranije nisu ispali. To ne umanjuje cinjenicu da je Hrvatska postigla najveci uspeh od kada postoji sport na ovim prostorima.

veder

pre 5 godina

Nepisano fudbalsko pravilo: Ko se posle datog gola, pa još u petom minutu utakmice, povuče i čuva rezultat je ili glup, naivan ili neozbiljan, gubi utakmicu.
To se desilo Englezima, a komšijama čestitka za finale. Zasluženo, pokazali su karakter, želju, srčanost, disciplinu u igri i uportnost koja se isplatila. Uostalom, imaju bolje igrače, to se mora priznati.

jojo

pre 5 godina

Odvalili su vas pošteno. Niste se videli 90% tekme. Svaka čast Hrvatima. Ambivalentan sam iz ličnih razloga, ali svakom ko voli fudbal a objektivan je mora biti drago što su ovakvi Englezi ispali.

Ivan

pre 5 godina

Pa sad, da li ste umeli bolje od ovog večeras, čisto sumnjam, jer da jeste sigurno bi to i na terenu potvrdili, mada, ovo večeras vam je možda i najlošija partija na ovom prvenstvu, a možda i nije, jer, teška pretesna pobeda protiv fudbalski malog Tunisa i slučajna pobeda u nadoknadi vremena, potom demoliranje male Paname sa 6:1, pa sramno izdanje protiv Belgije kada ste namerno gubili da bi ste izabrali ovaj kostur žreba, pa onda sreća protiv Kolumbije na penale, pa onda protiv Šverdske prosečna partija ništa posebno, pritom su Šveđani imali par izuzetnih prilika da vas spuste na zemlju, i najzad u polufinalu Hrvati vas brutalno prizemljili i potvrdili da još od 1990. godine više nista fudbalska velesila...možda jedino ona generacija koju je sjajno vodio Sven Goran Erikson 2002. godine koja je sjajno igrala ali je imala taj peh da već u četvrtfinalu naleti na tada izuzetno moćan Brazil sa Ronaldom, Ronaldinjim, Rivaldom, Robertom Karlosom i da tu izgubi sa 1:2, samo je ta generacija vaša posle 1990. godine bila izuzetna, ostalo drugi razred svetskog fudbala. Prema tome ovo vam je realnost, štaviše možete biti izuzetno zadovoljni polufinalom, jer da ste bili u drugom delu žreba još u osmini finala bi ste ispali.

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj zicer sto je promasio... I to iz dva puta! Jeste sudija greskom digao ofsajd, ali tek nakon zavrsene akcije pa bi gol bio priznat. Bilo bi 2-0, a ovako... I onaj Lingard - nikada mi nece biti jasno kako jedan takav igrac igra u Junajtedu i prvoj postavi Engleske. A i oni prespori stoperi...

Pevac

pre 5 godina

Daju gol na startu i posle brane rezultat... prime izjednacujuci gol u drugom poluvremenu i opet cuvaju nereseno?!Produzeci oni opet nista jalovo i bez ideje!Imao sam zelju da se englezi kolju sa francuzima u finalu ali posle vecerasnje igre nakon datog gola nisu ni ove produzetke zasluzili!

Кајзер Созе

pre 5 godina

Буди захвалан што сте и до овде стигли. Очајно сте играли, дали гол из прекида, без самопоуздања, враћали лопту назад сваку акцију, губили дуеле на средини. Играли сте кукавички антифудбал и драго ми је да сте испали, не верујем да ћете добро проћи против Белгије. Једноставно сте створени само за крикет или тако нешто.

Filip21

pre 5 godina

Da si ti bio u kaznenom i pokusao neki gol glavom bar mozda,a ne da glumis veznjaka sto nisi. Oni promasaji iako su iz ofsajda sramota za napadaca takvog kalibra.

sick

pre 5 godina

Kejn jeste lose odigrao ovaj mec. Al kriva je njihova taktika. Dok su na pocetku napadali, Kejn je dodavanjima stvorio dve sanse, posle su se povukli i tu ne pomazu ni 10 Kejnova. Reci da je drvo zbog ovog meca je nonsens, ne moze drvo bas da daje 3 godine za redom 30+ golova u najtezoj ligi na svetu

bojan

pre 5 godina

Boli to sto ces biti najbolji strelac na prvenstvu a ja igrao na grizmana i mbapea e to boli.. a ovo sto ste izgubli pa ko vam je kriv kad padate i cuvate loptu u 53minutu

CHE

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.

PeroZg

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.
(CHE, 11. jul 2018 23:24)

A brate mili, slusam da cemo izgubit jos od nigerije. Sta ce bit ako dobijemo francuze? "Ma fudbal je nebitan sport".

mile psiho

pre 5 godina

sta su mogli bolje hrvati nakon primljenog gola kad su poceli da igraju oko 30og minuta razbili su ih trebali su ih resiti u reg vremenu...al kako trce hrvati u 115 min strasno...napred komsije

Milan

pre 5 godina

Zašto svi pričaju kako su se englezi povukli posle gola? Ja bih pre rekao da su oni slučajno dali gol i posle nisu više mogli. Čuvali su prednost koliko su mogli i to je to. Oni su našima ozbiljna konkurencija za titulu prvaka sveta na rečima. U stvarnosti jednostavno nemaju kvalitet i zasluženo su ispali.

Ante

pre 5 godina

Rekli Englezi, lako ćemo s Hrvatima, poslije 2 utakmice od 120 minuta, oni su kao živi mrtvaci.

Hrvatska -Engleska 2:1, 116min, Hrvatska vodi i kao uragan napadaju, Perišić s grčevima sprinta, a Englezi zbog grčeva izlaze iz igre a nemaju zamjene.
A tek da nismo bili živi mrtvaci.
I da nismo odigrali cijelu jednu utakmicu više od drugih..
Ajmo Francuzi, imate li vi kakav komentar o slabosti Hrvatske? Da nas i vi malo motivirate?

mr

pre 5 godina

najveca glupost je sto ste stali posle datog gola.Nadigrali i natrcali su vas i da je jedan na jedan kramaric dodao perisicu koji je bio cist dobili bi i treci.

asa

pre 5 godina

Toliko ste indolentno i neborbeno igrali da bi bila sramota da ste prosli u finale. Ti, Kejne, si bio najgori ma terenu i pokazao si da nisi za velike utakmice i nisi za veliki tim. Hrvatskoj cestitke za igru u drugom poluvremenu i produzecima. Zaista su zasluzili da prodju bez obzira koliko se to nama ne svidja.

Myes

pre 5 godina

Srbija je odigrala hrabrije sve tri utakmice nego Englezi ovu veceras. Zato su i mnogo veci luzeri od nas, jer imaju bolji tim i igrace ali se nacisto pogube kada je najbitnije. Imali su sve uslove da rutinski udju u finale. Gol u uvodnim minutima. Psiholosku prednost i nervozne Hrvate. I sta onda rade? Povuku se nacisto od 15-20min. Dobacivanje sa golmanom, ovaj dribla na par metara od svog gola pa ispucava kao da je neka nebitna utkamica. Napad jalov i pre svega nonsalantan. Mislim da su Hrvati posle gola mozda pomislili da ovu utakmicu tesko mogu da dobiju i pariraju Engleskoj ali su vrlo brzo, posle totalno gubitnicke promene taktike u engleskoj reprezentaciji povratili samopouzdanje, napali svom snagom i tek onda izazvali totalni pogubitis Engleza. To je, uz dobre i iskusne igrace, mozda i najveca snaga Hrvata na ovom prventsvu. U stanju su tacno da procene u kom trenutku je protivnik poceo da popusta i tada najvise i bez respekta navale. Da je nasa reprezentacija veceras igrala protiv Engleza, verovatno bi do kraja cuvala 0-1 protiv ovakve, engleske igre i "casno izgubila uz veliki uspeh prolaska u 1/2 finale".

dare

pre 5 godina

Svaka vama cast hrvati! Pokazalo se da je najbitniji deo svake ekipe sredina. Igraci Barse i Reala, Rakitic i Modric, su na suvi kvalitet okrenuli tekmu. Ne mozes sa Sterlingom do finala. Najveca prevara i istoriji ovog sporta!

kraja

pre 5 godina

...nekulturna i nesportska ekipa...
...mi pa mi, mogli smo ovo, mogli smo ono...
...ni rec o protivniku koji ih je nadigrao...
...sve u maniru velikog sportiste rodzera federera...
...cestitke hrvatskoj ekipi...

gianni commandini

pre 5 godina

englezi mozda vole,ali ne znaju da igraju fudbal i to je to ....naduvana liga,transferi ,oni bre nemaju jednog krstenog trenera decenijama bree ...

milan

pre 5 godina

Braćo Hrvati dosad ste dobili utakmice gde ste bili kvalitetniji tim, a sad idete na bolje od sebe. Samo da se ne obrukate. Svaka čast za plasman u finale.

korosavendz

pre 5 godina

Kejn se nije video? Samo slabim protivnicima dakd golove? Samo sa penala? Kako vam nije glupo da pisete takvev komentare? Em nemaju veze sa zivotom em su cista zloba, da ocrnite napadaca svetake klase i smejete mu se, zbog cega? Ko kaze da se Hari nije video na ovoj utakmici samo nek prestane da prati fudbal, verovatno ko god ne da gol se nije video. Zaprepastio sam se kakvi su komentari na izjavu igraca koji je presvodio svoju (po svima vama osrednju) reprezentaciju do polufinala SP

KPJ

pre 5 godina

Pa sine kad ti prvo promasis 1 na 1, pa ti se jos odbije lopta pa onda promasis i prazan gol onda nema sta da trazis na prvenstvu. Mogao si da resis utakmicu tada, sa 2:0 bi i vasa kukavicka igra verovatno urodila plodom. Za one koji ce reci da mu je sviran ofsajd, ofsajda nije bilo i da je Kejn pogodio trazio bi se VAR i gol bi bio priznat.

kjovo

pre 5 godina

I dalje tvrdim da je ovo najgora reprezentacija Hrvatske u zadnjih 20 godina ,iako su najdalje prosli. Da li jos neko tvrdi da je Hari Kejn ekstra klasa, to je samo jedan prosecan klasican centarfor i nista vise,videlo se u zadnje dve utakmice o kakvom je igracu rec a da ne pricam o ostalima. Skoro nisam video neku reprezentaciju da nemaju ofanzivnog veznog, samo bunarenje i ili sutni i tci za loptom. Totalno bez mozga i zasluzeno Hrvati idu u finale , realno mislim da protiv Francuza nemaju sanse posto su sve ove reprezentacije sa kojima su igrali su buranija u odnosu na Francusku ,ali sve je moguce.

zg tom

pre 5 godina

Messi u ARG jedan udarac na gol, Kejn iz ENG niti jedan, to sve govori koliko smo moćni i kako igramo turnirski nogomet (ko Talijani godinama).Niti Mbape neće bolje proći, a Girou treba izrazitu šansu da bi uopće zabio. Grizman je jedina opasnost, Dakle čak trojicu treba blokirati, teško ali nije i nemoguće. Na SP je HRV pokazala da je sve moguće.

sasa jokic

pre 5 godina

Pogledaj snimak i videces da bas zahvaljujuci tebi niste dali drugi gol kada je sviran ofsajd. Imao si slobodnog igraca desno od sebe, pred praznim golom, a ti si zeleo da se proslavis......sudija je digao zastavicu tek posle akcije, znaci bio bi VAR i gol bi bio priznat.

Dado

pre 5 godina

Koliko su Hrvati imali srece na ovom SP~u to nikad nije niko u istoriji sporta. Na jednoj strani Brazil (koji ih je pobedio i nadigrao u utakmici pre SP), Belgija, Francuska i Urugvaj a na drugoj strani u polufinalu Hrvatska i ova tuzna Engleska koja je dosla do polufinala jer je morao neko proci od one grupe prosecnih ekipa u ovom delu zdreba. Imali su srece a sreca prati hrabre tako da na kraju sto se mene tice neka uzmu i titulu, kad se poklopilo neka se poklopi do kraja. Mogli su nasi manekeni ovako da su bili drugi, bili bi u ovom zdrebu ali ups trebalo je remi izvuci sa prosecnom Svajcarskom.

Zvonko

pre 5 godina

Najjednostavnije : hrvati su vise zeleli finale i borili se i izborili za to , a kod vas ni jednog se nije videla zelja i niko nije ostavio srce tu terenu ... Sad slobodno kukajte neka boli ...

impeRAtor

pre 5 godina

Je l trazio da mu se pripise gol Tripijea? Dobra je to ekipa, fale im vrhunski napadaci. Dobar je Kejn ali za Premijer ligu i Panamu, Tunis i ostale... Sterling hendikep igrac, racunas ga kao igraca manje kad god je bitna utakmica. Dosta je sinoc kiksala odbrana ali mladi su, ima vremena. Nisu imali bolji tim odavno i ovo im je ogroman uspeh.

prti

pre 5 godina

Englezima su falila tri igraca Liverpula Lalana, Staridz i Cemberlejn, ali sva trojica zbog povreda nisu bili na raspolaganju Sautgejtu, ovako sa ovim igracima ovo im je maksimum.

Baron

pre 5 godina

једва чекам да чујем ову квази грађанску "Србију" и све остале "хрватољубе" после финала, кад пукну са 2 или 3 - 0!
Ово ће бити глатка победа "петлова" за које навијам, и за које сам предвидео да ће играти у финалу против Енглеза. За мало сам погрешио. Иначе, сам погодио тачан резултат у овом сусрету и на још 5 утакмица.
Хрвати су имали више среће, него што су приказали неку добру игру, плус су се толико истгиповали, били пуни себе, храбрији од других, и на фору су стигли до финала. Једини озбиљни противник су им били Данци,а њих су добили на срећу. И ово им је превише....

vlada

pre 5 godina

Kao i uvek u sportu, najteze je onima koji su nisu igrali, tako da tebe i jos par njih sa spiska za pocetak meca razumem 100%. Da ste igrali, bilo bi vam lakse. Ovako, vise srece, sledeci put

CHE

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.

Ivan

pre 5 godina

Hari drvo, idite kuci i pevajte si sada svoju dobro poznatu pesmicu uz put. Nisam navijao ni za engleze jos manje za hrvate, ali ovi englezi su reprezentacija u rangu Kostarike.

Rajko

pre 5 godina

Posle prvog gola Englezi su stali, i umesto u napad više su išli na čuvanje tog rezultat, veoma neozibiljno, pogotovo u drugom poluvremenu dezijoretisana igra u retkim napadima, ali Hrvati su ipak bili ozbiljniji i borbeniji i napadu... , Čestitke na ulazak po prvi put u Finale Hrvatima i ako mogu da osvoje pehar, tj postanu i po prvi put prvaci Mundijal., Sretno.

Antitalenti

pre 5 godina

Za celu utakmicu jedan udarac na gol pravo je cudo kako ranije nisu ispali. To ne umanjuje cinjenicu da je Hrvatska postigla najveci uspeh od kada postoji sport na ovim prostorima.

Baron

pre 5 godina

једва чекам да чујем ову квази грађанску "Србију" и све остале "хрватољубе" после финала, кад пукну са 2 или 3 - 0!
Ово ће бити глатка победа "петлова" за које навијам, и за које сам предвидео да ће играти у финалу против Енглеза. За мало сам погрешио. Иначе, сам погодио тачан резултат у овом сусрету и на још 5 утакмица.
Хрвати су имали више среће, него што су приказали неку добру игру, плус су се толико истгиповали, били пуни себе, храбрији од других, и на фору су стигли до финала. Једини озбиљни противник су им били Данци,а њих су добили на срећу. И ово им је превише....

sick

pre 5 godina

Kejn jeste lose odigrao ovaj mec. Al kriva je njihova taktika. Dok su na pocetku napadali, Kejn je dodavanjima stvorio dve sanse, posle su se povukli i tu ne pomazu ni 10 Kejnova. Reci da je drvo zbog ovog meca je nonsens, ne moze drvo bas da daje 3 godine za redom 30+ golova u najtezoj ligi na svetu

Dado

pre 5 godina

Koliko su Hrvati imali srece na ovom SP~u to nikad nije niko u istoriji sporta. Na jednoj strani Brazil (koji ih je pobedio i nadigrao u utakmici pre SP), Belgija, Francuska i Urugvaj a na drugoj strani u polufinalu Hrvatska i ova tuzna Engleska koja je dosla do polufinala jer je morao neko proci od one grupe prosecnih ekipa u ovom delu zdreba. Imali su srece a sreca prati hrabre tako da na kraju sto se mene tice neka uzmu i titulu, kad se poklopilo neka se poklopi do kraja. Mogli su nasi manekeni ovako da su bili drugi, bili bi u ovom zdrebu ali ups trebalo je remi izvuci sa prosecnom Svajcarskom.

kjovo

pre 5 godina

I dalje tvrdim da je ovo najgora reprezentacija Hrvatske u zadnjih 20 godina ,iako su najdalje prosli. Da li jos neko tvrdi da je Hari Kejn ekstra klasa, to je samo jedan prosecan klasican centarfor i nista vise,videlo se u zadnje dve utakmice o kakvom je igracu rec a da ne pricam o ostalima. Skoro nisam video neku reprezentaciju da nemaju ofanzivnog veznog, samo bunarenje i ili sutni i tci za loptom. Totalno bez mozga i zasluzeno Hrvati idu u finale , realno mislim da protiv Francuza nemaju sanse posto su sve ove reprezentacije sa kojima su igrali su buranija u odnosu na Francusku ,ali sve je moguce.

koma

pre 5 godina

Odigrali ste kao mi protiv Svajcarske, ali bukvalno. Da li ste mogli bolje, verovatno. Ali ne bih rekao da bi bilo zasluzeno da prodjete u finale. Ipak ste prilicno limitirana ekipa koja je jos u formiranju i nemate ni igru ni kvalitet za finale. Tako i vecina ekipa na SP, a ove sto su vec formirane kompletne ekipe u svom vrhuncu ipak nemaju neki kvalitet (Svedska, Danska, Svajcarska...) ili su natrcale jedna na drugu tj. Francusku (Belgija, Brazil, Urugvaj...).
Hrvatska pak ima i igru i ekipu na zavidnom nivou. Otvorio im se i zreb, gde su svi velikani otisli u drugu polovinu a njima ostali limitirani Danci, Rusi i Englezi i to na produzetke/misice su svaku prosli. Ali dobro, nije niko kriv Argentini i Spaniji sto su u rasulu. I pored svega ne moze se reci da nemaju sanse u finalu.

Zlatan

pre 5 godina

Nisu vam dali bolji od vas. Svaka čast komšije, zemlja sa 4 miliona stanovnika od toga milion u inostranstvu bez normalnog terena i stadiona a Englezi najsavremenije stadione i terene i džaba. Šteta što našu Srbiju vode lopovi i političari i mi imamo talenata ali novinari i lopovi unište talenat naše dece. Gledajte Modrića svaka mu čast.

korosavendz

pre 5 godina

Kejn se nije video? Samo slabim protivnicima dakd golove? Samo sa penala? Kako vam nije glupo da pisete takvev komentare? Em nemaju veze sa zivotom em su cista zloba, da ocrnite napadaca svetake klase i smejete mu se, zbog cega? Ko kaze da se Hari nije video na ovoj utakmici samo nek prestane da prati fudbal, verovatno ko god ne da gol se nije video. Zaprepastio sam se kakvi su komentari na izjavu igraca koji je presvodio svoju (po svima vama osrednju) reprezentaciju do polufinala SP

Filip21

pre 5 godina

Da si ti bio u kaznenom i pokusao neki gol glavom bar mozda,a ne da glumis veznjaka sto nisi. Oni promasaji iako su iz ofsajda sramota za napadaca takvog kalibra.

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj zicer sto je promasio... I to iz dva puta! Jeste sudija greskom digao ofsajd, ali tek nakon zavrsene akcije pa bi gol bio priznat. Bilo bi 2-0, a ovako... I onaj Lingard - nikada mi nece biti jasno kako jedan takav igrac igra u Junajtedu i prvoj postavi Engleske. A i oni prespori stoperi...

Ivan

pre 5 godina

Pa sad, da li ste umeli bolje od ovog večeras, čisto sumnjam, jer da jeste sigurno bi to i na terenu potvrdili, mada, ovo večeras vam je možda i najlošija partija na ovom prvenstvu, a možda i nije, jer, teška pretesna pobeda protiv fudbalski malog Tunisa i slučajna pobeda u nadoknadi vremena, potom demoliranje male Paname sa 6:1, pa sramno izdanje protiv Belgije kada ste namerno gubili da bi ste izabrali ovaj kostur žreba, pa onda sreća protiv Kolumbije na penale, pa onda protiv Šverdske prosečna partija ništa posebno, pritom su Šveđani imali par izuzetnih prilika da vas spuste na zemlju, i najzad u polufinalu Hrvati vas brutalno prizemljili i potvrdili da još od 1990. godine više nista fudbalska velesila...možda jedino ona generacija koju je sjajno vodio Sven Goran Erikson 2002. godine koja je sjajno igrala ali je imala taj peh da već u četvrtfinalu naleti na tada izuzetno moćan Brazil sa Ronaldom, Ronaldinjim, Rivaldom, Robertom Karlosom i da tu izgubi sa 1:2, samo je ta generacija vaša posle 1990. godine bila izuzetna, ostalo drugi razred svetskog fudbala. Prema tome ovo vam je realnost, štaviše možete biti izuzetno zadovoljni polufinalom, jer da ste bili u drugom delu žreba još u osmini finala bi ste ispali.

veder

pre 5 godina

Nepisano fudbalsko pravilo: Ko se posle datog gola, pa još u petom minutu utakmice, povuče i čuva rezultat je ili glup, naivan ili neozbiljan, gubi utakmicu.
To se desilo Englezima, a komšijama čestitka za finale. Zasluženo, pokazali su karakter, želju, srčanost, disciplinu u igri i uportnost koja se isplatila. Uostalom, imaju bolje igrače, to se mora priznati.

Кајзер Созе

pre 5 godina

Буди захвалан што сте и до овде стигли. Очајно сте играли, дали гол из прекида, без самопоуздања, враћали лопту назад сваку акцију, губили дуеле на средини. Играли сте кукавички антифудбал и драго ми је да сте испали, не верујем да ћете добро проћи против Белгије. Једноставно сте створени само за крикет или тако нешто.

jojo

pre 5 godina

Odvalili su vas pošteno. Niste se videli 90% tekme. Svaka čast Hrvatima. Ambivalentan sam iz ličnih razloga, ali svakom ko voli fudbal a objektivan je mora biti drago što su ovakvi Englezi ispali.

milan

pre 5 godina

Braćo Hrvati dosad ste dobili utakmice gde ste bili kvalitetniji tim, a sad idete na bolje od sebe. Samo da se ne obrukate. Svaka čast za plasman u finale.

bojan

pre 5 godina

Boli to sto ces biti najbolji strelac na prvenstvu a ja igrao na grizmana i mbapea e to boli.. a ovo sto ste izgubli pa ko vam je kriv kad padate i cuvate loptu u 53minutu

Pevac

pre 5 godina

Daju gol na startu i posle brane rezultat... prime izjednacujuci gol u drugom poluvremenu i opet cuvaju nereseno?!Produzeci oni opet nista jalovo i bez ideje!Imao sam zelju da se englezi kolju sa francuzima u finalu ali posle vecerasnje igre nakon datog gola nisu ni ove produzetke zasluzili!

prti

pre 5 godina

Englezima su falila tri igraca Liverpula Lalana, Staridz i Cemberlejn, ali sva trojica zbog povreda nisu bili na raspolaganju Sautgejtu, ovako sa ovim igracima ovo im je maksimum.

zg tom

pre 5 godina

Messi u ARG jedan udarac na gol, Kejn iz ENG niti jedan, to sve govori koliko smo moćni i kako igramo turnirski nogomet (ko Talijani godinama).Niti Mbape neće bolje proći, a Girou treba izrazitu šansu da bi uopće zabio. Grizman je jedina opasnost, Dakle čak trojicu treba blokirati, teško ali nije i nemoguće. Na SP je HRV pokazala da je sve moguće.

kraja

pre 5 godina

...nekulturna i nesportska ekipa...
...mi pa mi, mogli smo ovo, mogli smo ono...
...ni rec o protivniku koji ih je nadigrao...
...sve u maniru velikog sportiste rodzera federera...
...cestitke hrvatskoj ekipi...

PeroZg

pre 5 godina

Ovi Englezi treba da su srecni sto su uopste bili u polufinalu.Prvi ozbiljniji protivnik i videlo se da su ocajni.Hrvatska tek u finalu dobija prvog teskog protivnika i naravno izgubice.
(CHE, 11. jul 2018 23:24)

A brate mili, slusam da cemo izgubit jos od nigerije. Sta ce bit ako dobijemo francuze? "Ma fudbal je nebitan sport".

sasa jokic

pre 5 godina

Pogledaj snimak i videces da bas zahvaljujuci tebi niste dali drugi gol kada je sviran ofsajd. Imao si slobodnog igraca desno od sebe, pred praznim golom, a ti si zeleo da se proslavis......sudija je digao zastavicu tek posle akcije, znaci bio bi VAR i gol bi bio priznat.

dare

pre 5 godina

Svaka vama cast hrvati! Pokazalo se da je najbitniji deo svake ekipe sredina. Igraci Barse i Reala, Rakitic i Modric, su na suvi kvalitet okrenuli tekmu. Ne mozes sa Sterlingom do finala. Najveca prevara i istoriji ovog sporta!

KPJ

pre 5 godina

Pa sine kad ti prvo promasis 1 na 1, pa ti se jos odbije lopta pa onda promasis i prazan gol onda nema sta da trazis na prvenstvu. Mogao si da resis utakmicu tada, sa 2:0 bi i vasa kukavicka igra verovatno urodila plodom. Za one koji ce reci da mu je sviran ofsajd, ofsajda nije bilo i da je Kejn pogodio trazio bi se VAR i gol bi bio priznat.

Myes

pre 5 godina

Srbija je odigrala hrabrije sve tri utakmice nego Englezi ovu veceras. Zato su i mnogo veci luzeri od nas, jer imaju bolji tim i igrace ali se nacisto pogube kada je najbitnije. Imali su sve uslove da rutinski udju u finale. Gol u uvodnim minutima. Psiholosku prednost i nervozne Hrvate. I sta onda rade? Povuku se nacisto od 15-20min. Dobacivanje sa golmanom, ovaj dribla na par metara od svog gola pa ispucava kao da je neka nebitna utkamica. Napad jalov i pre svega nonsalantan. Mislim da su Hrvati posle gola mozda pomislili da ovu utakmicu tesko mogu da dobiju i pariraju Engleskoj ali su vrlo brzo, posle totalno gubitnicke promene taktike u engleskoj reprezentaciji povratili samopouzdanje, napali svom snagom i tek onda izazvali totalni pogubitis Engleza. To je, uz dobre i iskusne igrace, mozda i najveca snaga Hrvata na ovom prventsvu. U stanju su tacno da procene u kom trenutku je protivnik poceo da popusta i tada najvise i bez respekta navale. Da je nasa reprezentacija veceras igrala protiv Engleza, verovatno bi do kraja cuvala 0-1 protiv ovakve, engleske igre i "casno izgubila uz veliki uspeh prolaska u 1/2 finale".

Milan

pre 5 godina

Zašto svi pričaju kako su se englezi povukli posle gola? Ja bih pre rekao da su oni slučajno dali gol i posle nisu više mogli. Čuvali su prednost koliko su mogli i to je to. Oni su našima ozbiljna konkurencija za titulu prvaka sveta na rečima. U stvarnosti jednostavno nemaju kvalitet i zasluženo su ispali.

asa

pre 5 godina

Toliko ste indolentno i neborbeno igrali da bi bila sramota da ste prosli u finale. Ti, Kejne, si bio najgori ma terenu i pokazao si da nisi za velike utakmice i nisi za veliki tim. Hrvatskoj cestitke za igru u drugom poluvremenu i produzecima. Zaista su zasluzili da prodju bez obzira koliko se to nama ne svidja.

Ante

pre 5 godina

Rekli Englezi, lako ćemo s Hrvatima, poslije 2 utakmice od 120 minuta, oni su kao živi mrtvaci.

Hrvatska -Engleska 2:1, 116min, Hrvatska vodi i kao uragan napadaju, Perišić s grčevima sprinta, a Englezi zbog grčeva izlaze iz igre a nemaju zamjene.
A tek da nismo bili živi mrtvaci.
I da nismo odigrali cijelu jednu utakmicu više od drugih..
Ajmo Francuzi, imate li vi kakav komentar o slabosti Hrvatske? Da nas i vi malo motivirate?

gianni commandini

pre 5 godina

englezi mozda vole,ali ne znaju da igraju fudbal i to je to ....naduvana liga,transferi ,oni bre nemaju jednog krstenog trenera decenijama bree ...

mile psiho

pre 5 godina

sta su mogli bolje hrvati nakon primljenog gola kad su poceli da igraju oko 30og minuta razbili su ih trebali su ih resiti u reg vremenu...al kako trce hrvati u 115 min strasno...napred komsije

mr

pre 5 godina

najveca glupost je sto ste stali posle datog gola.Nadigrali i natrcali su vas i da je jedan na jedan kramaric dodao perisicu koji je bio cist dobili bi i treci.

Zvonko

pre 5 godina

Najjednostavnije : hrvati su vise zeleli finale i borili se i izborili za to , a kod vas ni jednog se nije videla zelja i niko nije ostavio srce tu terenu ... Sad slobodno kukajte neka boli ...

impeRAtor

pre 5 godina

Je l trazio da mu se pripise gol Tripijea? Dobra je to ekipa, fale im vrhunski napadaci. Dobar je Kejn ali za Premijer ligu i Panamu, Tunis i ostale... Sterling hendikep igrac, racunas ga kao igraca manje kad god je bitna utakmica. Dosta je sinoc kiksala odbrana ali mladi su, ima vremena. Nisu imali bolji tim odavno i ovo im je ogroman uspeh.

vlada

pre 5 godina

Kao i uvek u sportu, najteze je onima koji su nisu igrali, tako da tebe i jos par njih sa spiska za pocetak meca razumem 100%. Da ste igrali, bilo bi vam lakse. Ovako, vise srece, sledeci put