Subota, 30.06.2018.

14:46

Ludnica i majstorije u Kazanju – Mbape srušio Mesijev san!

Izvor: B92

Ludnica i majstorije u Kazanju – Mbape srušio Mesijev san! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

522 Komentari

Sortiraj po:

mobile developer

pre 5 godina

Dejca-LE

igraju oni koje je fr okupirala kada je osvajala svet, u Parizu ima vise arapa i crnaca nego belaca(fransuskih)

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@neutralni felsh
Nema sta da objasnjava FS Argentine, ne igraju oni. Mesi je taj koji bi trebalo da objasni zbog cega ga nema na terenu, zbog cega nije dao gol u zavrsnici svetskih prvenstava a ovo mu je cetvrto a navodno je najbolji svih vremena... Sta on krpi? Kada nema Busketsa, Cavija i Inijeste da trce za njega kao da ne postoji... Najbolji svih vremena to ne sme sebi da dozvoli...

dovlajoe

pre 5 godina

Sedam golova. Dva evrogola. Dva preokreta. Prodor preko celog terena. Penal. Slobodnjak u prečku. Asistencije. Poslednja Mesijeva reprezentativna utakmica. Malo li je. Sve što fudbal može da da viđeno je u ovoj utakmici. Valjda kao omaž na oproštaju onom ko ga je najbolje igrao. Bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

ej

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača?
(Vladimir, 1. jul 2018 08:17)


Pa radi se o tome da oni jesu losi ako ih usporedimo sa Francuskom. U njih je druga postava jaca nego Argentinska prva.

Djape

pre 5 godina

Svi veličaju Mbape-a kako je najbolji,a za Mesija pišete kako nije ni među 10 igrača ikada.. Samo pogledajte kako je igrao Mesi kada je imao 20-ak godina..

mirosplit

pre 5 godina

Vi na racun ovog prvenstva govorite kako je Messi prosjecan igrac i slicne gluposti. Pa jeste vi izgubili pamcenje? Jel se necija vridnost i umjece miri po jednom prvenstvu? Pa lik je zadnjih 10-15 godina nesto najbolje sta je hodalo nogometnim terenima. Pisat kako je prevara i slicno moze samo netko tko se u balun ne razumi ili ga gleda zadnje dvi godine. Obozava san Ronalda kad je igra za United ali taj momak je samo dobar sportas, a Messi ima vise u desnoj nozi(slabijoj) vise nego Ronaldo sveukupno. Unakazili ste lika koji nas je uveseljava zadnjih 15 godina samo zbog jednog prvenstva. Tako ste po meni najboljeg ikad, Ronaldinha, unakazili jer eto nije traja 15 godina nego 6. Vrijeđa se danas i Ronaldu(bra), Maradoni iz ko zna kakvih razloga a nabrojani su uz jos par igraca najblje sta se moglo gledat ikad. Da nikad ne osvoji sa Argentinom nista (i nece) opet je top 3 igraca sta su ikad igrali balun volili vi njega ili ne. A cr7 ce bit u top 10.

Vladimir

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača? Upravo je suprotno. Problem je što nemaju selektora. U stvari kao imaju ali on mora da pita Mesija koga sme da uvede, ko će da igra, itd. Tu nema uspeha. A većina igrača u Argentini su veliki egoisti.

neutralni felsh

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise... 
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


nema, zato sto ucestalost i vreme javljanja direktno zavisi od sticaja okolnosti a ne od situacije na terenu da ne kazem semafora. ovakav derbi subotom popodne je kao stvoren za dobro drustvo, koje je kasnije tesko napustiti. drug Milos js lepo primetio, na osnovu svega vidjenog do sada, niko realan poput mene nije ocekivao pobedu argentine, ali bilo je nas koji smo se nadali. jednog dana cemo mozda otkriti misteriju zasto argentina nikad dosad nije izasla u najjacem sastavu a ne opet da sa taljifkom, mezom i perezom kreces na pogbu kantea i matuidija, varana i umititija da ne spominjem - prekaljeni igraci najjacih liga protiv turnirski nepotvrdjenih igraca. ako vec hoces sa njima u vezi, stavi konntrateziste u napadu pa narokaj sve one zvezde, od dibale do mesija. a ne da sampaoli pokusava laznu devetku protiv ekipe koja ceka kontre. o cudnom uvodjenju onog sporog duda umesto brzog roha iako francuzi nisu igrali visoke lopte neki drugi put. tu bi svako zabio glavu kao noj, od muke zbog svega. sto nema koga da ponese loptu kad nema mesija. svaka cast za gol, ali di marijina igra uz aut liniju je ocajna, skokne do kornera i vrti se u krug. efekat je bio da mesi prerano dobija lopte. a nisu svi ko "pobednik i vodja" ronaldo da razmeni dva pasa i odmah jurca u 16, ima onih koji krpe rupe u vezi. uostalom, zamisli istu ovu argentinu sa voljenim ronaldom umesto mesija pa bi tek video sta je rasklimana ekipa bez balansa... a sad zamisli portugaliju sa mesijem.
sampaoli je uspeo da rasklima defanzivu a i pokvari vezu. vec sam pricao da je zabrinjavajuce sto je on bunker fajter trener (chile, sevilja) dok se od argentine ocekivala iniciativa i pritisak. epilog: argentina je bila jaka u odbrani a danas lako prima golove, uz frku u veznom redu. to je sav problem - gubitak igracke kompaktnosti koja ih je krasila.
inace, mesi vec 3-4 godine igra bez xavija i sa iniestom na rezervi, ali zato ima gomesa, roberta i paulinja... mesi je majstor kakav se retko radja, nema njemu ko sta da prigovori, osim sto bi nekad zaista trebalo da se izdere na neke saigrace, i mnoge druge.
jednog dana ce fs argentine morati da objasni kako su sa jednim takvim igracem na raspolaganju uspeli da ne osvoje nijedan trofej.

mich

pre 5 godina

Mesi?...a ko je taj momak, pod hitno da se organizuje svetsko prvenstvo gde ce ucestvovati Hetafe, Levante, Deportivo, Rajo garantujem da bi Mesi bio najbolji strelac, naravno on da igra za Barsu.

hehe

pre 5 godina

Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.
(George Costanza, 30. jun 2018 20:15)


Ljudi dali 3 komada jednoj Francuskoj, a primili 4. Njima trebaju brži igrači u odbrani, a ne lider i napad.

facts

pre 5 godina

-12. duel između Argentine (ARG) i Francuske, uz učinak ARG od 6-3-3. Prethodni mečevi:
ARG 1-0 SP 1930, 0-0 1965, 3-4 Francuska 1971, ARG 2-0 1971, 0-0 1972, ARG 1-0 1974, 0-0 1977, ARG 2-1 SP 1978, 0-2 Francuska 1986, ARG 1-0 2007 i ARG 2-0 2009.
-Svi strelci ARG protiv Francuske:
2 Laraignee
1 Monti, Nikolau, Brindisi, Madurga, Kempes, Pasarela, Luke, Saviola, Mesi, Gutjeres, DI MARIJA, MERKADO i AGUERO.
-Zadnji poraz Francuske od Južnoameričkih timova na SP je bio baš protiv ARG 1978 (2-1).
-Zadnji mečevi ARG na SP 30.6: 1-2 Brazil 1974, 0-0 (3-2) Jugoslavija 1990, 0-2 Bugarska, 2-2 (4-3) Engleska 1998 i 1-1 (2-4) Nemačka 2006.
-Igrači ARG sa najviše nastupa na SP:
21 Maradona (12-4-5, pobede čine 57.1% svih mečeva)
20 MASKERANO (12-4-4, 60%)
19 MESI (12-3-4, 63.2%)
18 Kempes (8-3-7, 44.4%).
Maradona: 8 gol i 7 asist na 21 meču na SP (12-4-5), gol ili asist na svakih 127'.
Mesi: 6 gol i 6 asist na 19 mečeva na SP (12-3-4), gol ili asist na svakih 135'.
-Mesi je jedini igrač koji je asistirao na svakom od zadnja 4 SP (2006, 2010, 2014 i 2018)!
-Mesi je 3. igrač ARG koji je imao 2 asistencije na 1 meču SP:
1978 Pasarela (6-0 Peru)
1986 Maradona (3-1 Južna Koreja)
2018 MESI (3-4 Francuska).
ISTORIJSKI REKORD! Mesi je postao 1. igrač u istoriji ARG sa 40+ asistencija!

1. deo

lumenarević

pre 5 godina

@balvin
Mesi sastavlja tim, zato je dovedena ovaj da glumi trenera. Zamisli da golove daju iguain i dibala, kako onda mesi da bude najbolji. Ovako, ekipa prosek, on naj i ćao.

gung ho

pre 5 godina

Voda pokriva 2/3 planete, ostalo pokriva Kante.

Igra i odbrana Argentine izgleda ovako: drzi loptu u nogama jer ako je nemamo, primamo odmah gol.

Posmatrač

pre 5 godina

Argentina je odigrala vrlo lošu grupu. A u ovoj utakmici je dala tri koliko je uspela da postigne u grupi. Hoću da kazem pravo sledi nokaut fazama a danas bili sjajni jedni i drugi sa golovima sa tim je da prošao mladji poletni Francuzi na drugoj strani Gaučosa se oslanjali na Mesija i Maskerana koji su u godinama a poslednji put da su na Sp. Ne može na taj način da se dobije utakmica vrlo prosto uprkos što su dali golove za nijansu su bili galski petlovi bolji.

dovlajoe

pre 5 godina

Po kvalitetu Argentina = Srbija + Mesi, ako ne i slabija. Ipak su se dostojno oprostili, jer bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

Luka

pre 5 godina

Vidjeh komentar gdje covjek govori da je Argentina raspala reprezentacija i gdje potencira da je Hrvatska reprezentacija losa...pa da te pitam, zar te toliko boli nas prolazak? Kako smo mi losi ako smo prosli grupu sa 9 bodova i razmontirali tu Argentinu? Defenzivno solidni, u veznom redu odlicni, krilni napadaci dobri, jos samo da Mandzo uvali kojeg. A i nemora, Mandzo radi odlican posao iako ne zabija. I da, pojest cemo tu Dansku ;) vidjet ces.

facts

pre 5 godina

2. deo

-Tek 2. gol ukupno i Di Marije i Aguera na svim SP!
-Maskerano (7) je igrač sa najviše žutih kartona u istoriji SP! Najviše kartona u istoriji SP:
7 MASKERANO
6 Zidan, Kafu i Rafa Markes.
-Maskerano (147) je igrač sa najviše nastupa za 1. tim ARG!
-Mbape (19 godina i 192 dana) je 2. najmlađi igrač sa 2 gola na 1 meču nokaut faze SP, još od Pelea (17 god i 244 dana u 1958)!
-Francuska je 3. put preokrenula rezultat u 2. poluvremenu SP:
1958 od 2-3 do 7-3 Paragvaj
1998 od 0-1 do 2-1 Hrvatska
2018 od 1-2 do 4-3 ARG.
ISTORIJA! 1. put u istoriji, ARG je izgubila takmičarski meč nakon što je dala 3+ gola!
-ARG je na SP 2014 primila 4 gola (na 7 mečeva) isto koliko su danas primili od Francuske.
-ARG je izgubila meč nakon što je vodila, 1. put od 1958 (od ARG 1-0 do 1-3 Zapadna Nemačka)!
-Igrači ARG koji su na ovom SP najviše direktno učestvovali u golovima ARG:
3 MESI (1 gol i 2 asist)
2 AGUERO (2 gol), Roho (1 gol i 1 asist), MERKADO (1 gol i 1 asist), BANEGA (2 asist)
1 DI MARIJA (1 gol).
-Mesi protiv Francuske: 1 gol i 2 asist na 2 meča (1-0-1).
-Mesi za 1. tim ARG: 65 gol i 40 asist na 128 mečeva (77-28-23)!
-Mesi je bio najbolje ocenjen igrač u ARG i 2. najbolji igrač na terenu nakon Mbapea (8.1 od Sofascore, 8 od Whoscored i 7.9 od Squawka).

Pozdrav.

Ramones

pre 5 godina

Vidji****,
Vidis Maradona je dobijao lopte na centru, i resavao utakmice. Ova tvoja prevara od igraca to nemoze da uradi. TO je razlika izmedju vrhunskog i dobrog igraca.Mesi nikada nemmoze da bude ni medju prvih 10,najboljih u svetu. Pa u Argentini nije ni medju prvih tri. Maradona, Kempes, Di Stefano...Valdano, Burucaga............................ Mesi

NastyB

pre 5 godina

Kada sam bio mlađi gledao sam na televiziji (internet je tada bio daleka budućnost :-) i fudbal zavoleo zbog Pelea i Šekularca, kao tinejdžer sam gledao Maradonu, Gerda Milera, Bekenbauera, Krojfa, Neskensa, Rosija, Bađa, Van Bastena i svom sinu pokazivao snimke tih majstora. A svom unuku ću puštati majstorije Mesija i njegove golove i ma koliko Ronaldo bio "bolji", zbirka njegovih golova skoro do polovine je popunjena penalima i tek pokojim golom vrednim gledanja. Slažem se da je bolji STRELAC od Mesija, ali ne i igrač, jer lepota fudbala nije samo pusto postizanje golova. jer Ronaldove asistencije u karijeri možeš gotovo da nabrojiš na prste jedne ruke. Broj driblinga koji će se pamtiti? HA! Evo već sada je dao više golova nego Maradona, originalni Ronaldo, Ronaldinjo, ali šta bi ste vašem detetu objasnili i pustili da zavoli fudbal?? Majstorije ovih igrača ili pozeraj CR7?? Ja znam šta bi.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.
(VladaNS, 30. jun 2018 19:57)

Porediti Buručagu, Pasarelu, Valdana, Đustija i Ruđerija sa likovima kao što su Pavon, Meza, Otamendi je elementarno neznanje jednog dečaka koji malo toga zna o fudbalu, a misli da je silno upućen.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако Французи не освоје првенство биће то због селектора. Могли су да дају још неколико голова при резултату 4:2 да су озбиљно схватали своје контре, али Дешан упорно показивао да успоре игру. Имају екипу која има попуњене све линије одличним играчима, а он се задовољава минималним водством. На крају да су у последњем нападу примили гол могао је да доведе своју екипу у небрано грожђе јер направио измене и извео два најбоља играча.

geolog

pre 5 godina

Na klupi Aguero, Iguain i Dibala. 

Nista ne kapiram.
(Moodanzza, 30. jun 2018 16:18)

Šta ne kapiraš, treba da ubaci još tri špica u igru pa da igraju Mesi, Dibala, Aguero, Iguain, DiMaria? A ko da brani gol? Ljudi, nisu u pitanju napadači, Argentina nema plejmejkera, to je poenta cele priče.

Zuca

pre 5 godina

Razlika izmedju Mesija danas i Mesija iz najboljih godina je sto ovaj danas fizicki vise nije sposoban da radi sto je radio dok je bio mladji. A pored svega mislim da ni vise nema zelju za nadmetanjem, niti se nesto preterano trudi na terenu. Tu je Ronaldo neprikosnoven na svetu, u radu na fizickoj spremi i u zelji za pobedama i zelji za nadmetanjem, nesto poput Dzordana u kosarci. Mesi je sigurno veci talenat, ali je Ronaldo daleko veci radnik.

dragan

pre 5 godina

Sto se tice Aregntine, cini mi se da niko nije spomenuo da je Argentina pod 100 godisnjim prokletstvom. Zbog namestanja termina i rezultata za 1974 godine kada su bili domacini, i postali provaci a po nekima i zbog igranja rukom Maradone, kada su opet bili prvaci.

George Costanza

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.
(Milos, 30. jun 2018 19:01)
Dosta je demagogije vise! Koji balvani? Aguero iz Citija, Dibala iz Juventusa, Di Maria iz PSG, Iguain, i dodaj toj ekipici "balvana", Mesija i eto pola tima vrhunskih igraca, sa superstarom Mesijem kalibra koj se pojavljuje jednom u 10-20 god., prekaljeni i preiskusni Maskerano i ostali igraci prosek, daleko od toga da su loši. Koje igrace imaju J. Koreja ili Japan koji su vise prokazali od Argentine? Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.

kompot

pre 5 godina

ls....pa sto onda ne daje golove za Argentinu?losi saigraci?Pitanje da li bi Mesi igrao na nivou na kom igra u Barsi da igra za neki od PL klubova.Verovatno ne,jer ono sto igra u Barsi i ono sto igra u Argentini je nebo i zemlja.

kompot

pre 5 godina

Milos...sine,ti poredis Ronalda koji sutira slobodnjake i sa 35 metara zato sto voli da sutira odakle stigne i Mesija koji izvodi slobodnjake samo sa 20 metara i njih ne moze da da.

Milos

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.

Carlito

pre 5 godina

Dokle Grizman da se trpi?Sta on decko igra? Kod 4:2 umesto da dotuku Argentinu on uporno vraca loptu ili ima po 20 dodira.Koliko sansi stvori, golova da a sigurniji je od Mbapea izgleda. Tuzna prica

Pivke

pre 5 godina

Volim sto su ispali tako prljav fudbal igraju strasno..Igrac lezi dole on sutira loptu u njega kako na ovoj tako i na prethodnoj utakmici.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Sedam golova u mreži za jednu utakmicu je više nego odlično. Francuzi imaju sjajnu plejadu fudbalera svugde pa tako u njihovoj zemlji dok kod Gaučosi dva najbolja igrača na zalasku karijeri Mesi i Maskerano a verovatno poslednji nastup na Sp. Kako god zasluženo su prošli trikolori. Večeras još veće uzbudjenje očekujem i golova nadam se.

vidji

pre 5 godina

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !
(antiDebil, 30. jun 2018 17:58). Cudno,na svim relevantnim sajtovima je najbolje ocenjeni igrac Argentine.Igrao je spica a ovi njegovi loptu nisu mogli da mu dodaju,jednu jedinu priliku mu nisu napravili,morao je da po loptu ponovo dolazi na svoju polovinu. Od njega se izgleda ocekuje da oduzme loptu,predribla trijicu,asistira sam sebi i postigne gol. I sve to pored Kantea na ledjima...Vidim i gomilu pozitivnih ocena na tvoj komentar... to je realna slika,on najbolje ocenjen i mozda jedini koji zasluzuje mesto u reprezentaciji a za vecinu ljudi najgori. Cak i kad ima dve asistencije protiv ovako jake Francuske on je vama najgori. Verovatno je Mesi kriv i za golove koje su primali? Verovatno je kriv i za ovu kisu sto danima ne prestaje? Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...

Milos

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19). Neutralni je veoma dobar poznavalac fudbala i 100% nije ocekivao pobedu Argentine ili da Mesi osvoji mundijal. Francuska je danas imala bolje igrace na bukvalno svakoj poziciji osim Mesijeve. Pored toga ima i boljeg trenera.Sa jedne strane Kante kao verovatno najbolji zadnji vezni trenutno a sa druge penzioner Maskerano.Pa oni su se jedva i kvalifikovali za prvenstvo,da im nije njega ne bi ni dosli u Rusiju. Ako vam je tako lakse i ako uzivate u tome vi krivite njega za “neuspeh” Argentine,svako objektivan je mogao da vidi jos protiv Hrvatske da je Argentina kao tim jedan veliki prosek. Ne postoji,nije postojao niti bi mogao da postoji igrac koji bi u danasnjem fudbalu sam mogao da dobija reprezentacije poput ove Francuske danas,to vreme ako je i postojalo vise ne postoji. Stavis na Mesija flaster Kantea,dupliras ga i tako ga ogranicis na samo dve asistencije,ovi ostali balvani naravno ne mogu da izgrade jednu akciju za 90 min. i to je cela filozofija.

артиљерац

pre 5 godina

Аргентина је одиграла најбољу утакмицу на овом СП.Најбоље што зна и уме.Али ни
то није довољно да се победи Француска.Заслужено су испали.

Zex69

pre 5 godina

Читајући коментаре имам утисак да је пола Србије било у свлачионици Аргентине, причало са Месијем, и тако... Све бре знају.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Argentina je jedna raspala ekipa u svakom smislu, sto umnogome govori i o protivnicima koje su imali u grupi.
Nadam se da ce to i Danska pokazati!

Liverpool FC

pre 5 godina

Teško bez Inijeste!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alba greaca, 30. jun 2018 17:49)

A i Inijesti tesko bez Cavija! ;-)

vidji

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.
(bosanacihercegovac, 30. jun 2018 18:12) Oni su bez njega igrali kvalifikacije sa jednom pobedom u 7 ili 8 meceva. To je ucinak Dibale i ekipe bez Mesija,da ih nije Mesi kasnije vadio i jedva u poslednjem kolu izborio plasman oni bi ovo prvenstvo gledali na tv-u. Bez njega samo jednu pobedu,sa njim u timu samo jedan poraz i 5 pobeda u 6 meceva. To su cinjenice a ovo sto si ti napisao je stvar “misljenja”. Mada,mozda je i trebalo tako da bude,ove bedevije nije ni trebalo da dovodi u Rusiju.

VladaNS

pre 5 godina

Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...
(vidji, 30. jun 2018 19:33)

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.

Hulk12

pre 5 godina

Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.
(ppp, 30. jun 2018 18:53) # Link komentara


Druze ja ne znam odakle ti izvlacis te podatke i odakle vam inspiracije za te glupe kriterijume,ajde mi kazi jel bitno ko je dao vise golova utorkom a ko sredom ? Cinjenice su cinjenice,Ronaldo je lider gde god ode,ima uspehe u svakoj ekipi,cak i u reprezentaciji koja je i zvanicno mnogo losije rangirana od argentine TE/TIH godina tako da je besmisleno sa botovima raspravljati. Uostalom,Ronaldo pomera svoju poziciju s godinama,idi malo na yt i vidi sta je radio u mancesteru i prvih par godina u realu,to je magija,ne treba mu xavi :) i imao je ls i pre krosa i modrica i sa njima,ali tesite se,kupite cips danas :)

ls

pre 5 godina

@Amerikanac

Cemu igranje u drugim klubovima i dokazivanje, kada je davao golove najboljim ekipama iz Engleske, Nemacke, Spanije, Italije, Francuske itd? Ako je u stanju da da gol Bajernu, nema potrebe da predje u isti, i da se dokazuje protiv Kelna.

detelinarcan

pre 5 godina

greota sto u zadnjem napadu gaucosi ne dadose pa da bude ludnica kompletna, ovakvom rezultatu, igri, preokretima se niko ni u ludnilu nije nadao, batalite se idiotluka o mesiju,ronaldu, nabiflanih statistika gledajte igru, poteze, jadno je sto je 99% ovdasnjih komentatora jednom ili dva puta pogodila lopta slucajno al' sve o fudbalu znaju a jedina fizicka aktivnost im je kada slucajno trznu nogom dok igraju - tastaturom

Слађан

pre 5 godina

Очекиван епилог...Још у квалификацијама за светско првенство се видело да пуно тога не штима у игри Аргентине , тим препун звезда и звездица је морао тек у последњем колу(као шести у групи) да обезбеди пролаз против одавно прежаљеног Еквадора , и тада се видело да Сампаоли нема скоро никакав утицај на тим...Мишљења сам да је повратак Месија у репрезентацију велики промашај како за њега лично тако и за Аргентину ,јер је и његово враћање условљено разноразним уступцима ,сам је бирао са ким ће да игра ,он и Маскерано су држали све конце у својим рукама како на терену тако и у свлачионици ,из тог разлога су и остали играчи прилично подбацили јер је веома тешко издржати такву тензију и играти када имате лошу атмосферу и никакву хемију у екипи ,уз све то и сама игра је била без икаквог концепта ,јер као што већ рекох Сампаоли се није питао за ништа...све је то кулминирало у мечу против Хрватске где су разбијени на терену, али су опет имали среће да се некако провуку и да прођу даље ,али само до Француске која их је размонтирала и то чини ми се рутински са пола снаге..
Жао ми је наравно што је Аргентина овако прошла јер то је једна фудбалска велесила од које очекујете да најмање игра у полуфиналу или финалу сваког светског шампионата ,али њихов савез је крив што је допустио да дође до овакве ситуације ,и Марадона је као сада Меси био велика звезда али се за разлику од Месија он увек подређивао колективу и што је најбитније није се мешао у нешто што није његов посао !

Toliko

pre 5 godina

Mislio sam da će da se argentinci trgnu i vrate na velika vrata ali vidi se da nema tu hemije i da su truli.Svaka čast francuzima,mislim da idu do polufinala i tekme sa Belgijom,dok bi drugi par činili Španija i Kolumbija.

warlock

pre 5 godina

Znao sam da treba prije pocetka turnira da uplatim na francuze, ZNAO SAM!! A nisam jer sam vidio da mogu na Brazil u polufinalu, Brazil koji ni Meksiko ne moze proci a kamoli Belgiju

Wizard

pre 5 godina

Veličajte tim Francuske, a posebno izdanje Mpabbe-a. Argentina je u problemo bila i pre početka Mundijala, počevši od trenera, igrača Itd.
I dalje sam pri stavu da je tim bitnija od individue, samo je pitanje trenutka sreće u samoj utakmici da li tvoj dan ili ne. Setite se samo Južne Koreje koja je izbacila Nemačku. I to vam sve govori. Pozdrav!

bulls

pre 5 godina

@stevo je dao pravi komentar...partizan ima brzu odbranu od argentine(grobar sam)...izbacuje roha, ubacuje facija od 190...sampaoli se totalno pogubio na prvenstvu

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom? 
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!
(David, 30. jun 2018 18:09)

Je li se pise odvojeno. Za pocetak.

b.

pre 5 godina

I eto ljudi, argentinci sa onakvim imenima i najboljim igracem danasnjice jedva prodju grupu i ispadnu u osmini finala a mi kukamo na nase... Treba realno da sagledamo nase mogucnosti u fudbalu i da se radujemo sto smo se uopste plasirali na SP, sve ostalo je nerealno...

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.

Mlan

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.
(Ministar za lobotomiju, 30. jun 2018 17:32)

Da, kontam da ce sa 38 da bude duplo brzi.

Back in Black

pre 5 godina

Aguero na klupi do 65. min.
Neverovatno ali istinito.
Takva igracina i golgeter!
Selektor je bio ocajan.
Fra vise sansi i zasluzeno.
(Dragan, 30. jun 2018 18:28)
Misliš selektori Mesi i Maskerano.

dali

pre 5 godina

Srbija ima duplo bolju odbranu od Argentine.. Ovo je katastrofa ko sve igra u Argentinu.. 4 gola ljudi primili od 4 suta.. niko nezna loptu da izbije..

Hulk12

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)
Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.
Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

lionel mesi, selektor reprezentacije argentine, je preskroman čovek - trebalo je da sebe uvrsti u tim za današnji meč, ipak je on treći ili četvrti po kvalitetu u barseloni koja je drugi ili treći tim u španiji...

Bojanz

pre 5 godina

Nadam se da gresim ali imam utisak da Argentina vise nikad nece biti sampion sveta. Dijego im je bio vodja kako fudbalski tako i mentalno a realno taj tim iz 86' nije bio tako kvalitetan. Titula iz 78' po mnogima jako sumnjiva... Nemacka, Italija, Argentina trenutno u velikoj buli a ni Brazil nista posebno znajuci ranije generacije. Definitivno menja se odnos snaga.

Малац

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.
(dusan, 30. jun 2018 17:54)
Кад неко има посед лопте 40%, то је пре све друго него нападачки фудбал.
Имају ове две стреле или ракете, Гризмана и Мбапеа, и било која, поготово дуга лопта која се пребаци на противничку половину је шанса за гол.

Ivan ZG

pre 5 godina

Sada se tek vidi koliko je Hrvatska dobro odigrala protiv Argentine. Ono je bio raspad sistema kod trećeg gola. Kao na malom nogometu. Golman više nije znao od koga da brani gol.
U ovoj utakmici su se Argentinci držali do 2:2. Istina drugi gol je pau uz dosta sreće, ali su se držali dobro. U utakmici sa Hr. ni u jednom trenutku nisu stajali dobro. Ni rezultatski ni na terenu. Ako se zna da protivnik igra toliko dobro koliko mu dozvoli protivnik onda smo ih mi razvalili.

Francuzi igraju brz i jednostavan nogomet i podsjećaju me na onaj atomski Bayern. Pitanje je kako će igrati kada bude obrana protivnika gušća sa manje prostora za trku. U svakom slučaju mislim da su pokazali da su jedni od 4-5 ekipa za osvajanje prvenstva.

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Sramotno, nesportsko i bezobrazno ponasanje pojedinih igraca argentine je ono sto ih krasi na svakom svetskom prvenstvu. Lepo je sto idu kuci.

Amerikanac

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više. 
(sah 88, 30. jun 2018 16:00) 

Ni sa svetskim ne bi mogao da se svrstava medju najbolje a tek ne bez svetskog. Igrac koji nije igrao bar u dva kluba i dve lige ne može nikako da se dovede u istu rečenicu sa Ronaldom, Maradonom, Zidanom, Krojfom....

Marko

pre 5 godina

Alo jesi li video kakva doktorska asistencija za Aguera covek izmislio gol ni iz cega, pa jel Mesi kriv sto su primili 4 gola sto imaju najgoru odbranu ikad...Portugal je pobedio Francusku 1:0 bez Ronalda znaci odbrana je najbitnija u vakvim utakmicama dosta vise bre sa hejtovanjem koliko vam Mesi nabio komplekse nije normalno!!!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Francuzi odrzali cas fudbala. Akcija za treci ili cetvrti gol koja je krenula od gomlana je za udzbenike. Argentina zalosna kao i mnogo puta do sada u Mesijevoj eri. Jednostavno,nije im mesto na Mondijalu ove godine.

Milos

pre 5 godina

Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.
(nista o nicemu, 30. jun 2018 18:43) Jedino po cemu su isti je broj postignutih golova(isko ti verovatno mislis da ih Ronaldo postize vise).Real mozemo da pamtimo po 3 vezane LS(mi koji smo gledali pamticemo i po nacinu kako su dolazili do njih),Ronalda cemo pamtiti kao velikog golgetera,atletu,padavicara,simulatora i gej ikonu. Primer: Ronaldo je vec dva puta obarao negativni rekord iz slobodnih udaraca,tek na ovom prvenstvu je postigao gol i to posle skoro 50 vezanih pokusaja. U Spaniji je taj rekord oborio pre dve-tri sezone,imao je preko 50 vezanih promasaja,preko godinu dana nije dao gol iz slobodnjaka. E sad,magija marketinga je takva da ti npr. duboko verujes da je on vrhunski izvodjac slobodnih udaraca. On najgori ikada a za tebe npr. najbolji. Mesija je danas kao flaster cuvao najbolji zadnji vezni sveta i to uvek u tandemu sa jos nekim. Cak i pored toga Mesi je upisao dve asistencije

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

David

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom?
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!

Zbogom Mesi

pre 5 godina

Mesi je zrtva prokletstva zbog nacina na koji su titule osvajali timovi iz '78-e, usli u finale na gol razliku, kada su trebali da pobede sa 4 gola razlike, a pobedili Peru 6-0 i '86-e Maradonina ruka, verovatno i doping.Sve se slomilo na najboljem sastavu i igracu koje su ikada imali.

Sasa

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)
Najgori danas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Merci, 30. jun 2018 17:45)

# Link komentara

Sa kim igra? On se do asistencije u nadoknadi vremena skoro nije video (ne racunam onu slucajnu asistenciju posto je bio sut) a Matuidi i Kante su ga spakovali za poneti, sjajno.

absolutezero

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Krojf, Best, Euzebio, Puškaš itd. Medju najboljim svih vremena a bez titule prvaka sveta. Ili su i oni samo dobri igrači i ništa više?

takkar

pre 5 godina

Apsolutno zasluzeno pobeda FRA,to nije za diskusiju.Jedna cvrsta igra,sa jasnim ciljem trezvenim I postepenim osvajanjem terena.Visok posed,cvrsi na lopti,dobri tehnicari.Sve kako treba.Imaju vrhunski tim.Sameleli ih na sredini terena.U prvom poluvremenu bukvalno jedna valja akcija ARG nije bila,bez ideje,bez trcanja.Samo centarsut u przno.Bas jadno.Mbape,ma sta reci za tog decaka,izuo ih iz cipele.Novi Anri.Kod prvog njegovog gola pretrcao 4 igraca od svojih 30 m do susednog gola.Grizman kakav majstor na lopti,a ste tek reci za one crnce da ih sad ne nabrajam,svi su kao od stene,jaki,prosto se odbijate od njih kad udjete u duel.Imate za stopere Varana i Umtitija,pa ljudi sve je jasno,zar ne? Sila od tima,moc.Zvucace cudno kad bih rekao da je ARG zalutala na SP,ali su u nokaut fazu definitivno zalutali.Videli smo mucenje kroz kvalifikacije i sve se to videlo danas ali i grupi.Pa primili su 9 komada u 4 meca,vise od 2 po utakmici.Jel to buduci prvak sveta?Mesi zatvoren,covek bukvalno nije dosao na SP.Neverovatno da takav igrac ne moze da vam pomogne,neprihvatljivo.Naravno to se desava zbog nazovi “sistema”.On resava utakmice neverovatnim potezima u Barsi,ali sve to sto radi,radi iskljucivo u sistemu,koji je vrhunski svakako.Danasnja ARG totalno razbijena vojska koja samo individualno moze da zapreti,sto se i desilo(Di Marija) ali da li mislite da je to dovoljno za FRA koja je nevrovatno izbalansirana ekipa? Mozda jednom,ali danas nije bilo to “jednom”.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Boze zasto citam ove komentare i sta pisu ova deca ili ljudi koji su na nivou deteta. Kako neko ne moze da razume da je glavni razlog zasto u danasnjem fudbalu nema vise onoga sto su radili Pele, Krojf, Maradona, Puskas i ostali tj. da sam odvedes ekipu do kraja, je to sto se nekad igrala odbrana 1 na 1, tj. svakog igraca cuva samo jedan protivnicki igrac. Ako prodjes svog igraca, napravio si visak i to je odmah prilika. Danas se igra moderna odbrana gde se izoluje najbolji kreator u protivnickom timu i eto ti pobede.

Glavni i osnovni problem u Argentini, osim jadne odbrane, je sto postoji 1 kreator igre - Mesi, pa njega cuvaju 2-3 igraca. Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje.
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina.

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec

nista o nicemu

pre 5 godina

Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje. 
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina. 

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 30. jun 2018 18:25)

Ronaldo jeste bolji. Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.

Nathan

pre 5 godina

Kakva steta sto se Francuska i Belgija sastaju u polufinalu dve najbolje reprezentacije za koje navijam svim srcem do kraja! Spanci ce verovatno u finale jer im je polovina zreba smesna.

M

pre 5 godina

Argentina mi je delovala nekako bez emocija na celom Svetskom prvenstvu...
Francuska zasluženo u 1/4.
Odlična utakmica, verovatno i najbolja do sada na turniru.

Bg

pre 5 godina

Ja sam dovoljno star da sam gledao Pelea. Najblize mu je sto se tice fudbalskog majstorstva Maradona ali van terena Matadona je katastrofa. Mesi je cisto fudbalski na trecem mestu. Portugalac Ronaldo cisto fudbalski nije u prvih deset. Bekenbauer Krojf Platini Zidan Van Basten Best... Danas je pobedio fudbal !!! Argentina je igrala kao grupa huligana.

Jovan

pre 5 godina

Odlucio nepostojeci penal kao i rupa od odbrane Argentine. Sve u svemu dovoljno je pogledati broj pasova i videti ko je igrao bolji fudbal. Argentina duplo vise pasova. Sve u svemu na mundijalu se ide samo na titulu, drugo i trece mesto ne znace prakticno nista niti se pamte. Nece Francuzi sa ovom igrom nista uraditi protiv cvrste ekipe sa normalnom odbranom. Ne bi ni Argentinci nista uradil da su prosli dalje, ali jedino mi je malo zao Mesija koji je zasluzio titulu ali sta da se radi. Nije kome je receno vec kome je sudjeno.

BlueFortress

pre 5 godina

Francuska cim napadne odmah padaju golovi, ne razumem cemu povlacenje i ziheraska igra jer treba da iskoriste masineriju od napada i Kanteove presecene lopte u kontrama. Argentina ni sama ne zna kako su dali 3 gola i to im je "previse", zasluzeno ispadaju i ni u grupi nisu prikazali mnogo, potpuno ocekivano jer sa ovakvom selekcijom igraca skromnih kvaliteta ne mogu vise od ovog. Mesi mrzovoljan i nedovoljno ostar, Francuska jednostavno ima bolje igrace na minimum 9 od 11 pozicija u prvoj postavi i to je to.
Ko god da prodje od tvrdih Urugvaja ili Portugala, nece imati prevelike sanse sa Francuskom a vreme ce pokazati...

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

ppp

pre 5 godina

(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.

deni

pre 5 godina

Alo ljudi! Čitam komentare i stvarno mi ništa nije jasno,o čemu se ovde komentariše! Fantastična utakmica,puno golova,uzbudjenja,sve zbog čega se fudbal voli! Uživao sam! O čemu vi pričate?

aleksandar

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.

Ikardi

pre 5 godina

Ispadoše dve bajodvratnije ekipe Nemačka i Argentina,sada može bilo ko da osvoji neće mi biti krivo,za Argentince uvek sam tvrdio Di Marija ubedljivo njihov najbolji igrač ,pa Aguero,Mesi pokazuje da je samo prosečan igrač i kad ga dečurlija počnu upoređivati sa legendarnim veličinama pa i Ronaldom smešna su ko strip.Mesi je selektovanjem ovog tima ukanalio ceo tim i uspeo da sebe izblamira po drugi put ,nadam se da se sada definitivno povlači,vreme je za prave fudbalere a ne klovnove,a klovnovima je inače mesto u cirkusu!

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Puna golova,preokreta i uzbuđenja. Žao mi je Mesija,jer je stvarno zaslužilo da osvoji Svetsko prvenstvo, mada po igri koju je pokazao ove godine,on kao da nije isti čovek koji je prošle sezone osvojio duplu krunu,i postigao preko 30 golova. Možda je umoran,ali on je u svakom slucaju jedan od najboljih u istoriji samo mi nije jasno zašto igra loše u Argentini. Izgleda kao da nema sa kim da igra,fali mu jedan Inijesta. Čim je u Brazilu 2014. izgubio finale od Nemačke,znao sam da nažalost neće osvojiti Svetsko prvenstvo. Imaće 35 godina 2022.tako da... Mbape ima 19 godina a već je jedan od najboljih na svetu. Smešno mi je što navodno ovaj dečko vredi isto onoliko koliko vredi SMS. Sampaoli je izveo loš tim,bez pravog špica,sede mu na klupi Aguero,Iguain,Dibala... Ja ne znam ko gura onog Mezu i zašto svaki put ulazi u igru,a Dibala ne,da li je neka Mesijeva taktika ili sujeta. Mesi je ispao,a videćemo večeras šta će uraditi Ronaldo,ali se nadam da će biti golova kao na ovom meču.

d

pre 5 godina

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...
(Djordje NS, 30. jun 2018 18:37)

E moj ti, Van Basten nije medju najboljima u istoriji??! Strasan igrac!

MBAPPE

pre 5 godina

I posle ti neko kaže kako je neko sa 19 godina još mlad, kako ovo, kako ono. Kako ipak treba nekog iskusnijeg klub da kupi. Nema tu ni mlad ni star, ili znaš ili ne znaš da igraš. A najjace je kad za nekog od npr 21 godinu govore kako je talenat. Kajav crni talenat sa 21 godinom, ili znaš da igraš ili ne znaš. Ko zna, on to pokaže i sa 19. Ne podcenjujte mlađe igrače samo zato sto su mladi. Mnogi imaju mnogo veće iskustvo pa ipak ne pokazu ovako vrhunski kvalitet. Najgore mi je kad stariji ljudi umesto konkretnog argumenta pričaju klasičnu parolu “još si ti mlad”. To sto je neko mlad ne znaci da je lošiji od starijih i da ne može biti svetska klasa.

Nathan

pre 5 godina

Za Maskerana i Otamendija nemam reci. Oni su i danas i protiv hrvatske i nigerije zasluzuili crvene. Kako priljavi igraci, ne verujem da neko sem argentine moze da navija za njih. Idemo France do kraja!

JPR24

pre 5 godina

Na ovaj nacin Mesi nikad nece osvojiti svetsko,zbbog cega celavi ne pusti najjaci sastav,u cemu je problem,kome je u interesu ovo?
(Balvin, 30. jun 2018 15:34)

Pitaj Mesija... Njemu je izgleda smetao Dibala, zato i sedi na klupi, nije jedini. Pa sad kuci i caos.

abvgd

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

U fudbalu je najlakse dati gol, inace bi Nistelroj bio bolji od Ronaldinja, treba taj gol napraviti, pogledaj malo koliko asistencija ima taj isti Mesi u nokaut fazama.

Kanidja PG

pre 5 godina

Jači tim ima Francuska.Oba selektora loša.Mbape riješio sve svojim znanjem,brzina nestvarna.
Mesi se vjerovatno oprašta cijela reprezativna karijera bez imalo srece.Ostaje veliki i bez boginje.Miroslav Klose ima mundijal i 15 golova najviše ikad pa nikad nije bio super zvijezda.Tim ne može da čini 1 superstar i nikad nece.Meksiko 86 se samo jednom dešava u životu i veliki Dijego.

Punisher

pre 5 godina

Mbape definitivno najbolji mladi igrač i budući novi Anri,mada imam utisak da je bolje partije pružao u Monaku nego li u PSŽ-u,guše ga Nejmar i Kavani a i treneri PSŽ-a su obično najslabije karike tima.Francuzi imaju strašan tim ali mi nije jasan Dešan kakve igrače stavlja na bekovskim pozicijama a ko mu sedi na klupi,isto Matuidi umesto Lemara na levom krilu pa još da nema mesta za Fekira,Tolisa,svi oni bi trebali da imaju prednost u odnosu na Pogbu,fali im ta kreativnost na sredini,danas su dobili zahvaljujući kontrama i Mbapeovoj brzini ali kad nalete na tehnički podkovanu ekipu biće gusto.Za Mbapea Perez ne treba da žali novac,svakako mnogo korisniji igrač od Nejmara još sada kad odlazi Ronaldo iz Reala,ovom momku samo je nebo granica,još od prošle kodine priželjkujem ovaj transfer,ubeđen sam da bi se ovaj momak u skorijoj budućnosti naosvajao zlatnih lopti,ovako ako ostane u PSŽ,neće imati prilike da iskaže svoj raskošni talenat,a milina ga je gledati!

Aleksej

pre 5 godina

Lady's and genntleman - Kylian Mbappe!(Djordje NS, 30. jun 2018 17:45)Zbog cega ljudi imaju potrebu da pisu na engleskom ako ga ne znaju?
(palop, 30. jun 2018 18:16)Imaju i internet da provere dal su tacno napisali ali ne vredi.

kompot

pre 5 godina

Argentina nije zasluzila ni grupu da prodje.Da ih sudija nije direktno progurao nedosudjenim penalom protiv Nigerije ispali bi.Mesi kao po obicaju u reprezentaciji,nista ne pokazuje,ne vodi ekipu,ne nosi,a ekipa cudan spoj odlicnih igraca(Mesi,DiMarija,Aguero,Iguain) i ostatka ekipe koji je presmesan,ali cak i tako bi morali da igraju bolje,a oni sve cetiri utakmice nisu odigrali dobro.

Negativni

pre 5 godina

Francuska je ovo trebala da reši u prvih pola sata, ali nedosudjen čist crveni karton argentinskom igraču kod druge gol šanse Mbapea, i nekoliko početničkih grešaka u fazi napada i odbrane, vratili su Argentinu u meč. U drugom poluvremenu održali su im petnaestominutnu školu modernog fudbala i završili posao. Drago mi je što je ova Argentina ispala zbog najodvratnijeg krljačkog fudbala koji sam gledao na Mundijalima. Žao mi je zbog Mesija, koji nije kriv igrački, ali je kriv što vrši loš uticaj na tim, ne poštuje selektora, glumi zvezdu i pametnjakovića i zato će ostati bez najvažnijeg trofeja u fudbalu. Mada, uz selektora koji ga neće mnogo zarezivati i neku novu generaciju od desetak pit-bulova koji će da grizu, može on i sa 35 da bude sjajan plej takvom timu. Naravno, ako bude manje umišljen.
Mbape fenomenalan, najzad nova prava velika zvezda na pomolu. Ne pada, nije istetoviran po celom telu, ne farba kosu u boje duge...biće nešto od njega. Pogba sve zreliji plej, izvanredni pasovi u nekoliko navrata. Kante pravi pit- bul, Grizman lukav, odličan igrač.
Mnogo bolji tim ide dalje i to je odlično. FIFA treba da poštuje sopstvena pravila i da po svaku cenu sankcioniše krljače.

only fools and horses

pre 5 godina

E ovo kraj rasprave o Mesiju i da li je najbolji ikada. Valjda će sad ove klince biti sramota da ga uopšte stavljaju u istu rečenicu sa izrazom "najbolji ikad".

Sasa

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

# Link komentara

Isto je i sa Ronaldom. Samo sto je Portugal slabija selekcija. To je jedina razlika iskreno. Mesi je bio katastofalan i dokazao je da nije vredan tolikih hvalospeva.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Bg

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...

vuk

pre 5 godina

i ovi nasi se loze da su fudbaleri..ovaj atomski fudbal sto gledamo je kao da gledamo drugi sport..u odnosu na nase..bukvalno ne bi bili konkuretni ni 10 minuta ovim ekipama..

Драге

pre 5 godina

Што ти је поштовање, Меси стоји а фудбалери ФР редом прилазе и пружају руку...

Vladan R

pre 5 godina

Tesko ce Argentina do titule, tj pre svega do 1/4f. Dadose dva gola, a ni sami ne znaju kako. Francuzi bolji u svim segmentima igre. Mada opet, ne pobedjuje uvek bolji, jedna greska ili majstorki potez sa druge strane, moze da vrati neizvesnost u utakmicu, bez obzira na svu nadmoc Francuza. Sta god da bude, Argentinci definitivno, ne zasluzuju da prodju u 1/4f.

BojanNS

pre 5 godina

Argentina razljutila Francuze, morali su u cetvrtu da ubace. Sada dolazi do izrazaja koliko su jaki i da su u grupi igrali koliko im treba.

Liverpool Man

pre 5 godina

Koliko je jednostavno igrati fudbal, danas pokazuje Mbape. Na prvu, nema tu sta da se vrti da prebacuje na drugu nogu. Brz ko metak. Zlatna lopta za koju godinu.

Op

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Pa možda se iz Srbije kladi na stranoj online kladionici...

Petar

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!

jsx

pre 5 godina

Kao sto je dobijao vecinu zasluga i kad je igrao sa Cavijem, Inijestom, Etom, pa onda sa Suarezom i Nejmarom ili Ronaldo sad kad igra sa Modricem, Marselom i Bejlom tako bi i Mesi imao vecinu zasluga za Argentinin uspeh, jer sigurno da Iguain i Dibala nemaju reputaciju vecu od gore navedenih pa da zasene Mesija. Ronaldo npr. nije ni igrao vecinu finala s Portugalom pa mu to niko ne zamera. Mesiju bi najvise odgovaralo da osvoji makar ne ucestvujuci bi u jednoj akciji.

Ministar za lobotomiju

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.

...

pre 5 godina

Mesi je dobar igrac ali ne moze se porediti za Ronaldom. Mesi je poput Gerarda Runija i ostale legende svojih klubova ali ne i najbolji igrac sveta.

Hell

pre 5 godina

Ja mogu da razumem da neko navija za Argentinu ali da kaze da ovakvom igrom zasluzuju prolaz je nerealno! Pa Francuzi ih sabili,razaraju ih igrom,Argentinci nepovezani,dali dva slucajna gola cista sreca,centar ne prelaze i vi kazete zasluzuju prolaz?! Ali mi Srbi smo poznati po "realnim izjavama"

Doki

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
 (Mare, 30. jun 2018 17:20)

Puno stvari koje nemaju veze sa fudbalom.
Druze, reci mi sta ti dodje ovaj Sampaoli, kad sam te tako uvredio? :)

Gladiator

pre 5 godina

Kući Argentinci, ajde.. Provlače se u kvalifikacijama, provlače se kroz grupu, ovo bi bilo previše rođaci s obzirom kako igrate. Povedite vašeg Messija i nikad više usporedba sa Maradonom. Doviđenja Buenos Aires.

Madjionicar Messi nestao sa terena

pre 5 godina

Ćao Francuzi ... 
Ovo vam je zbog onako kvalitetnog meča protiv Danske ... 
Karma je čudo!
(Ruža bez muža, 30. jun 2018 17:07)
Cao Argentinci....
Ovo vam je zbog prljave igre i nedosudjenog penala za Nigeriju...
Karma je cudo

usa

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Nemas pojma, a pises neke gluposti..Normalno da kladionice ne postoje, ali zato imas online sajtove kao sto su Bovada,youwager,betonline....

kladzom do bola

pre 5 godina

kad ce mesi da udje u igru , ja igrao x ili argentina dobija ? mislim da trener treba da mu ukaze poverenje , ne cekaj on je trener , ko , sta ? mpape ;)

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Mora se priznati da Argentina definitivno više želi pobedu.
A obe ekipe kao da su se "pelcovale" Srbijom - Argentinci igraju loše, sporo, bezidejno (i bez špica), dok Francuzi igraju bez žara, volje, borbenosti, kao da će Argentinci sami da se sklanjaju kako im ne bi smetali.
Evo, upravo sada zabi srećno loša Argentina ovim nadmenim i letargičnim "pevcima". I šta bi sa Mbapeom posle onih par prodora??

molina

pre 5 godina

Znam da ce sada svi da pljuju Mesija, i mene nervira sa setnjom na terenu ali onaj coveculjak nema pojma, ne zna da postavi igru sa Mesijem u ekipi. Krstajic je tata taktike za njega. Francuzi slozni, prava ekipa, a Argentinci kao i nasi.

only fools and horses

pre 5 godina

...Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.
@Sinki

Može sinko, može. Ne može Mesi, ali su mnogi mogli. Pele, Maradona, Ronaldinjo... Nije im trebao prazan prostor oko njih kako bi pokazali svoje umeće. I bilo im je znatno teže, naročito Peleu i Maradoni, samo pogledaj koliko su ih tukli bekovi.
A Mesija ne čuvaju pet igrača već jedan, plus još jedan koji pritiče u pomoć. Retko bude okružen sa tri.

VanNistelroj

pre 5 godina

Ovi Argentinci isti kao mi, dosli na prvenstvo sa panjevima u odbrani, ne zna se ko je sporiji, a danas u fudbalu sve ide na brzinu. Pre 4 godine nisi mogao da im das gol, zato su i igrali finale. Ne pomazu ni Mesi ni Maradona ni bog otac ako je odbrana ovako losa.

miodrag

pre 5 godina

Da je pravde nisu ni trebali da igraju sa Francuzima.....a Mesi? Od najboljeg svih vremena nema nista....Pele i Maradona su nedostizni i pojam za njega a u sadasnjosti mnogo je bolji C7....i jos jedan, onaj kome ON nije dao da igra Dybalaaaaaaaaaaaaaa!

beli real

pre 5 godina

utakmica za udzbenike.zaista prelep mec
(boyan, 30. jun 2018 17:24)

Prekrasna tekma za gledat, ali jedino kaj je tu za udzbenik je to kako se obrana ne igra.

Merci

pre 5 godina

Kad imas Kantea u ekipi, automatski imas igraca vise.Lik trci za trojicu, pokriva svakoga, ne moras da se brines ako odes u napad a ne vratis se.

analiza

pre 5 godina

Stvarno glupa taktika Francuza.Nista taktika golman ispuca loptu centarforu?!Nista vezni igraci vracaju loptu golmanu?!Nista od taktike veznjak doda loptu protivniku u noge?I da cutiram poznatog sportskog radnika"sta ste se rastrcali"?!Stvarno,veze s vezom nemaju ovi Francuzi.

ajde

pre 5 godina

Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!
(Ајде@, 30. jun 2018 16:51)

Taman posla da otvoren prostor u odbrani umanji vrednost sjajnog gola. Nego, na kraju jeste bio golman pokriven, zato i nije na vreme video putanju lopte.

Camoranesi16

pre 5 godina

Otamendi stvarno nije normalan,i opet su prljavi argentinci,e i nek su izgubili nisu zasluzili prvo zbog igre a i najviše zbog svog nekorektnog ponašanja

Bio robot

pre 5 godina

Da Francuze vodi neki ozbiljan trener dobili bi ovo sa 4:0, 5:1. Dobice i ovako ali je zalosno kome su dali da vodi ovakav tim. Argentina isprepadana, igra anti fudbal i to im je jedina sansa da udju u egal zavrsnicu. Kakva amaterska reakcija odbrane kod gola Di Marie.Pogba odsutan. Ipak, mislim da ce im Francuzi u drugom bar jos dva strpati.Ako sa ovim timom ispadnu od ovog raspada zvanog Argentina neka se prestanu baviti fudbalom.

Mare

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :)
(Doki, 30. jun 2018 17:11)

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?

Mare

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!
(Petar, 30. jun 2018 17:13)

Radi se o tome da je Ronaldo ovo isto uradio rekli bi sreća ili šta ti ja znam. Ovako je to majstorija. Uvek tako bilo.

dusan

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.

P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.

Марко

pre 5 godina

Аргентина је много лоша као тим. Имају изузетан индивидуални квалитет, али и они имају свог Крстајића.

hm

pre 5 godina

Argentina osim Mesija nema nikoga. Niti veznog reda, niti odbrane. Neverovatno da tako brzo iz plusa odu u minus sa rezultatom. Nisu Francuzi bili ludi sto nisu dali Dancima da oni idu na Argentinu.

Guest

pre 5 godina

Eee da je Nigerija prošla ko što je trebala, ne bi ih sigurno ovako sprdala Francuska. Tako da ovi su samo dobili ono što zaslužuju nakon grupe i utakmice sa Nigerijom.

VladaNS

pre 5 godina

Pre nego što krenete da ismevate Argentince, ne zaboravite da su celo prvenstvo igrali sa 10 igrača na terenu :/

Sa ozbiljnije strane, nadam se da će se Messi povući i da je to ovaj put zauvek, uništio je Argentinu.

absolutezero

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
(Mare, 30. jun 2018 17:20)

Al ih i predvodi. Evo sad je ubacio Mezu (?!?!) da preokrene! O Bože!

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

Pera Pisar

pre 5 godina

Konačno...fudbal, a ne Krstajić, Kokeza, Šaćiri, Džaka, zastavica, orlovi koji lete i koji padaju, te oni koji se prikazuju i pokazuju , crni i beli, dvoglavi uglavnom !!!

Saul Goodman

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19)

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...

beli real

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa..... 
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19) 

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

U renu, atlantic cityu i vegasu se mozes legalno kladit do mile volje

antiDebil

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !

Stefan

pre 5 godina

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Upravo to. Penal je sviran zbog onog guranja rukom na kraju a ne zbog onog guranja obojice pre toga. Nego neki ljufi ne razumeju.

Amerikanac

pre 5 godina

Kako se samo lako naložite na neke nove igrače i odmah ih poredite sa najboljim igračem Ronaldom. Sta ovaj Mbape zna sem što je ekstra brz? A argentinska odbrana realno nesposobna.

Jovan

pre 5 godina

@ Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Netacno!!! Sad sam gledao usporeni snimak. Argentinac ga je remplovao van sesnaesterca, nakon sto ga je Mbappe udario levom rukom po licu. I Francuz i Argentinac su izgubili ravnotezu van sesnaesterca na mestu kontakta, i poceli da padaju. U sesnaestercu nije bilo nikakvog faula vec samo pad koji je bio posledica prethodnog kontakta. Uostalom videces sam veceras u analizi sudijskih odluka. Argentina ostecena za gol.

pa nije ovo igrica

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.
(Nathan, 30. jun 2018 16:55) Da nije malog kompleksasa Argentina ne bi ni dosla na ovo prvenstvo,jednu pobedu su imali u 7 meceva bez njega u kvalifikacijama. Tada su igrali ovi tvoji i pokazali koliko vrede,da ih nije povadio sa 3 gola u poslednjem kolu oni bi sada Svetsko gledali na tv-u. formacija 4-1-5,tako ti izgleda zamisljas Argentinu. Malo manje verovanja u tabloide,malo vise razmisljanja i sve dodje na svoje. Mene jedino cudi kako je uopste Argentina igrala sva ova finala sa ovakvom ekipom,odbrana suplja kao sir,sredina terena ne postoji,u napadu se sve svelo na cekanje Mesija da izvede neko cudo.

d

pre 5 godina

Kakva mashina ovaj Mbape, odusevio me momak! Nisam znao da je Francuska ovako jaka, ili je Argentina slaba?
(Peter, 30. jun 2018 17:28)

Argentina je mnogo slaba. Ni senka predhodnih generacija.

Mesi se vraca kuci 2

pre 5 godina

Mesi se napokon vraca kuci. Utakmica za anale, ovo bi mogao biti najefikasniji mundijal dosad. Savrsen uvod u nokaut fazu.

Buddy

pre 5 godina

Argentina bez igre. Loša u oba pravca. Puno faulova napravili i ako ovako nastave buce čudo da ne ostanu sa 10 igrača ili čak manje. 1:1 samo na puku slučajnost i klasu. Argentina mora da promeni nešto u drugom poluvremenu ili će opet primiti gol i to je to. Francuzi nisu nešto u napadu ali protiv njih je teško doći u bilo kakvu šansu.

Grizman

pre 5 godina

Ni pola Di Marie kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe
(Oliver, 30. jun 2018 16:50)

Da. Ne razumem takve kritike i zaključke, valjda zavisi od trenutne forme, taktike svog trenera i rivala, čuvara, saigrača... Ako neko odigra loše 2-3 meča ne mora da se zaključuje da je očajan. Isto za Pogba na prošlom EP, isto za Sergeja sad, "ne vrede ništa", po nekima.

Klaben

pre 5 godina

nikad losija Argentina, a Hrvati se raduju kao da su pobedili najbolju momcad sveta
smesi su
(Devito, 30. jun 2018 17:19)

Istina što kažeš , Argentina nikakva. Jedan je LM10 , ali igra tek sutra.

Mi smo spori

pre 5 godina

Naša sreće što ne prođosmo grupu. Kako smo mi spori. Sve "teški" i "tromi" igrači. Pa nama bi ova Francuska dala DESET komada.

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

impeRAtor

pre 5 godina

Strasan igrac... Otkrovenje prvenstva, iako je vec prepoznat kao veliki talenat. Potvrdio je klasu, za razliku od nekih koji vrede 100 miliona...

burgija

pre 5 godina

Ako Milinkovic-Savic vrijedi cirka 150M €, autori tekstova su ga branili za lose nastupe, tek su mu 23, onda Mbape vrijedi 800M €, sa 19 godina.

Sasa

pre 5 godina

Samo su uspeli da ublaze poraz i nista vise. I to ubedljiv poraz. Sjajno. Neizmerno mi je drago sto su ispali, a Otamendi je definicija argentinskog mentaliteta, FUJ. Nikada necu navijati za njih.

kurto murto

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....

Hahahahah

pre 5 godina

Potop argentine. Prosto uzivam kako su ih izbusili ove glumce i umisljene zvezde. Samo jos da vidim Maradonu kako reaguje. Mozda ponovo pokazuje srednji prst?

satelit

pre 5 godina

Strucnjaci sa SK predvideli prolaz ARg,a FRA na svim pozicijama bolja,o taktici da i ne govorim.. Majstorija Di Marie i slucajan gol ne mogu biti dovoljni... Argentina je raspustena"banda"sa selektorima Mesijem i Maskeranom

Марко

pre 5 godina

Оно што је урадио Отаменди у 94. минуту је за црвени картон. Морали би да га казне након гледања снимка.

Nenad

pre 5 godina

Tako dobra utakmica, a onda uđem u ove komentare i šta vidim: jedni pljuju po argentinskom treneru, drugi po francuskom, pa onda po Mesiju, dok ga drugi brane. Da li ovde iko gleda utakmicu, ili samo pratite rezultat na livescore-u i pametujete?

ppp

pre 5 godina

Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže. (Stefan, 30. jun 2018 16:28)


Pričaš o najboljem strelcu Argentine svih vremena. Oni ovo SP ne bi ni igrali da nije Mesija, a tek finale 2014. Argentina na tom SP nije dala nijedan gol, a da ga Mesi nije postigao ili asistirao. Naravno, osim onog gola Iguaina protiv Belgije. Mesi na ovom SPu jeste slab isto kao i Ronaldo, Nejmar itd ali bi trebao imati malo vise postovanja prema njemu i sta je do sada napravio...

789

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15)

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.

Немања

pre 5 godina

Одлично прво полувреме,коментатор једини лик који не иритира на РТС-у

darko

pre 5 godina

Što bih voleo da Argentina pobedi samo u inat svima vama, a i ovog komentatora na rts-u.
@Stefan
Računam da si negde 2.razred osnovne.. Mesi nema problem da mora ON da postigne gol pa nema veze kako prodje njegov tim (kao onaj tvoj), bitno da je Argentina eto izjednačila pa sasvim nebitno ko je pogodio. A i kad bi malo gledao ekran tv-a umesto što buljiš u telefon, video bi koliko fudbalera ima oko Mesija, onog tvog nikad niko i ne čuva.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Volim Mesija, ali ljudi, pa on se većma nezainteresovano šeta po terenu, korakom penzionera! Skoro uvek daleko od akcije, a kada primi loptu doda prvom do sebe, ili krene u neuspešan dribling. Ni senka onog brzog, prodornog Mesija koji niže igrače, vodi akcije, diriguje igrom ekipe...bez emocija, voljni momenat nula!

Amerikanac

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

To je on birao. Ima strah da bi ga Dibala i Aguero ostavili u senci. Bilo bi Dibala puni Francuze a madjionicar radi trikove nestajanja na terenu.

Milan

pre 5 godina

Ali kakav je Banega ćale ove igre, tehnika, siguran pas, inteligencija, uvek prave odluke na terenu. Da se nije kao mlad po dolasku u Valensiju odao noćnim izlascima i alkoholu, ostvario bi duplo bolju karijeru, a ni ovako to nije uopšte loše.

Ајде@

pre 5 godina

Аууу колико простора оставише ДиМарији, онаквом шутеру?!
Просто запањујуће и невероватно!
Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!

impeRAtor

pre 5 godina

Velika greska Francuza, nije trebalo da se povuku, mada gol Di Marie je majstorija i tu nikakva taktika ne pomaze. Argentina nije napravila nijednu sansu... Desamp treba da ubaci brznogog Dembelea jer Ziru nema sta da trazi protiv ove odbrane, prelako ga zatvaraju. Brzina je kljuc za pobedu protiv Argentine, videlo se sta rade Mbape i Grizman...

sveznalac

pre 5 godina

kako je moguce da francuska na klupi nema klasicnog napadaca a u prvoj im igra ziru a benzema,lakazet i mnogi drugi nisu ni pozvani?

ma nadrealno

pre 5 godina

Kante ima samo zadatak da čuva Mesija i nista vise. Nikad nisam video da neko ima posebnu taktiku za čuvanje Ronalda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(realno, 30. jun 2018 16:35)

Hahahahahahahahahahahahaha

DisordeR

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.

Oliver

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZVIIIZ, 3

Nije bitno gde pocne,nego gde se zavrsi. Slusaj Nedica ubuduce!

STRŠLJEN

pre 5 godina

ROMERO
MASCERANO-ROHO-OTAMENDI-TAGLIAFICO

DYBALA-BANEGA/LO CELSO/ DI MARIA

MESSI - IKARDI - AGUERO

Ne znam ko im sastavlja ovakav tim kao trenutno sto igraju zato sto nisu uopste jaki, Francuzi ih nadigrali u svakom segmentu!
Daleko bi otisli sa ovom postavom, nadam se da se slazete svi... Pozdrav!

absolutezero

pre 5 godina

Sam ? 
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala ! 
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?! 
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15) 

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.
(789, 30. jun 2018 16:32)

Čovek je bio sarkastičan. Inače piše nebuloze ali ovaj je dobar. Ubo poentu.

P.S. Di Marija se namešta na šut 20 m od gola a Francuzi stoje i gledaju. Neverovatno! Šteta što ovakve dve ekipe vode polutreneri.

sah 88

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.

kole

pre 5 godina

E to(mbape) je igrač od 200m€...a ne neki nabedjeni...bravo Mbape,svaka čast!
(Šef, 30. jun 2018 16:16)

Mbappe se nije vido na predhodne 3 utakmice a protiv Arg. izgleda kao mesavina Juseina Bolta i fudbalskog Mocarta

jao bre

pre 5 godina

Da je ovako pao Messi i da su mu dali penal, ovde bi bila kuknjava kako mu eto poklonili. Ali pošto je penal za Francusku (protiv Messija) onda je penal "čist ko suza".

Blackbeard

pre 5 godina

dovoljno je da se pogledaju face Argentinaca tokom intoniranja himne pa da moze da se pretpostavi ko ima veće šanse ovde, mada se nadam da ce me Argentina demantovati...

drsmrt

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine? 
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0 
novinar: jeste li sigurni u to? 
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha
(james, 30. jun 2018 16:32)

druze to je rekao pele kada su ga pitali da li bi njegov brazil mogao pobediti danasnju argentinu, rekao je 1:0 i kadasu ga upitali "samo 1:0?" onel je rekao da svi imaju 70+. stop sirenju nebuloza.

adpgapdgd

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.
(DisordeR, 30. jun 2018 16:13)

Aguero mu je kum i najbolji prijatelj od detinjstva, jel si stvarno tolika ovca da verujes medijima da je Mesi "trener", a kum mu sedi na klupi. Kapiram da imas 10 godina, ali ipak...

Stefan

pre 5 godina

I posle se neko smeje kad se pise da Mesi igra sam.
(Evans, 30. jun 2018 16:16)

Pa ja Mesija ne videh za ovih 30 minuta. Protiv Islanda i Hrvatske se takodje nije video, još je i penal promašio. Protiv Nigerija je dobio perfektan pas sa pola terena od Banege, ali njega niko ne spominje. Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Francuzi bolji, za Mbapea i Griezmana.
Pogba, igrac manje, ja ne znam cemu sluzi taj igrac u ekipi.
Argentinci opet tanki, vrlo lako bi mogli dobiti crveni karton u drugom poluvremenu.

veliki strumf

pre 5 godina

Sampaoli je obican pajac, totalna neznalica. Liku na klupi sede Aguero i Iguain (a Ikardi kuci), u spicu naravno nema nikog. Mesi stoji desno, cela Francuska koncentrisana na njega, uvek 5 igraca, guzva nevidjena. Sanse nema da se prodje. Dibala mu suvisan, show... Argentina nema ni sirinu ni dubinu u napadu ovako. Odbrana i srednji red posebna prica. Ne zna se ko je sporiji, ko se gore postavlja. Maskerano najgori igrac prvenstva, niko ne markira niti preuzima Mbapea, odbrana krs zivi. Klupa mu jaca od prvog tima. Kad vec toliko veze s mozgom nema - neka ispadne.

Oliver

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe

misko

pre 5 godina

Izmeniti Pereza i ubaciti Iguaina.. I Argentina dobija lagano.. Samo gledajte.. Ja imam osecaj koa da je Maradona trener, a ne onaj smesni Sampauli..

Daa

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Ostace upamcen samo kao dobar igrac ? Ahahahaha jel realno ko sve prati fudbal ?a po niku bi se reklo da imas 30 godina i da napises takve nebulozu strasno

Beograd

pre 5 godina

Koji propuh u odbrani Argentine koji puzevi igraju da covek ne poveruje. Frajer ih sa loptom nadtrca sa pola terena u dva navrata..

lorenzo

pre 5 godina

@antidote jedan dobar potez posle x loših utakmica...ništa više ne treba reći...a inače gledam ove Francuze i kontam da imaju nekog trenera koji voli napadački fudbal, uzeli bi onda Euro i sad SP bez problema..ubi njih ovaj Dešam

Nathan

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.

tvrtko

pre 5 godina

Kako piše da je Francuska izvela "nešto defanzivniji" sastav, kad igraju i Grizman i Mbape i Žiru? Ko je još trebalo da počne da bi bio "ofanzivniji sastav"?

NoName

pre 5 godina

Neverovatno je da sudija svira onakav penal za Francusku gde je Mbape napravio čist faul u napadu, a sa druge strane ne svirati saplitanje Mesija od strane Grizmana.

Stefan

pre 5 godina

Ali pazite razmišljanje ovih navijača Mesija. Kad Argentina izgubi(Island i Hrvatska) onda su svi krivi osim Mesija jer Mesi nema sa kim da igra. Kad Argentina pobedi(Nigerija) onda je Mesi sam zaslužan za to a drugi ništa. Vidite da niko ne priča o tom dodavanju Mesiju od strane Banege sa pola terena. Da je to Mesi bio već bi pričali priče o tome.

impeRAtor

pre 5 godina

Pogba igra isto kao Matic, presporo, neinteligentno, losa dodavanja... Sta Murinjo napravi od igraca... Da je francuzima jedan Buskets...

impeRAtor

pre 5 godina

Mbappe - zver od igraca. Nesto najblize Ronaldu iz najboljih dana, ili mi se cini? Eksplozivnost, driblinzi, neverovatna brzina sa loptom... Utakmica je tek pocela, terorisace sporu odbranu Argentine do kraja...

lorenzo

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar

Sinki

pre 5 godina

Ljudi ne razumiju,nevjerovatno koliko je odje fudbalskih lajkova,ogranicenih ljudi,samo gledaju gol.Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.

Ivan

pre 5 godina

Ovakav igrac nama fali vec decenijama. Da zgazi sve pred sobom. Kada budemo imali igraca oko koga ce sve da se vrti, mozda budemo nesto uradili. O tome je pricao Rambo Petkovic. Fali nam taj u koga ce svi da upere prestom da kazu, on je taj.

Dynamic

pre 5 godina

Kad se igrač proceni na oko 100-150 miliona onda očekuješ da uradi nešto poput ovoga što je upravo uradio Mbape. Jedno dva tri puta po meču

dex

pre 5 godina

@dynamic

Jos shvatiti koja je razlika u pozicijama Mbapea i Sergeja i super. Sta je uradio Nejmar od 222 miliona??? Ocekujes li i da Kutinjo ovo radi npr?

Марко

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZVIIIZ, 30. jun 2018 16:16)

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.

Neko tamo

pre 5 godina

Gledam ove francuze i razmisljam sta bi Klop ili Gvardiola, ma bilo koji krsteniji trener radio sa ovom ekipom...pa imaju potencijal da resetaju kako stignu, pa i bez odbrane da igraju, a najgore sto odbrana uopste nije losa, napad bi mogao da da gol vise uvek...ali ne oni imaju Desana koji se brani, prepusta inicijativu drugima i tako to pa igra na kontre....pa umesto da je napadao Argentinu koja realno ima katastrofa ekipu(ne racunam napad) i da zavrsi posao u prvom poluvremenu oni evo upravo primaju gol...pa Hrvati su tu istu Argentinu razmontirali, pokazali sve nedostatke jedne takve ekipe, a ti umesto da to iskoristis, ti postavljas taktiku kao da igras protiv Brazila, a ti si Srbija....Sve u svemu za mene je veliko razocarenje Francuska na ovom Sp-u, videlo se to i u grupi a vidi se i sada, ja sam ocekivao fudbalsku rapsodiju od njih, a dobio sam taktiziranje i igru "daj gol pa bunker i kontra"

james

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine?
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0
novinar: jeste li sigurni u to?
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha

Sinki

pre 5 godina

Kakva mocna Francuska,igrali su grozan fudbal u grupi...Da je bila jaca grupa,Francuska bi sigurno ispala...Ako bi Argentina prva povela,Francuska ce se otvoriti i eto idealne prilike za Messija da rijesi mec.

milann

pre 5 godina

igrao sam 1-1. ali to jedna utakmica,moze i argentina da dobije. obicno kada se neka ekipa sa dobrim igracima jedva izvuce iz grupe,pocne na silu da pobedjuje. videcemo

DrOgi

pre 5 godina

Kapiram da Mesi ne zeli Dibalu u timu kako se neki prosipaju komentarima ali zasto Aguera svog kuma ne zeli u ekipi? Ovaj trener je resio da unisti reprezentaciju i uspece u tome nazalost, Mesi inace ima 5 world cupova i ovaj mu nije bitan pa moze da igra sa Pavonom i Perezom, ko su Dibala i Aguero, nikakvi igraci ;)mislim da tako pojedini razmisljaju

monden

pre 5 godina

Mislim da će Argentinci proći.Jednostavno, njih kada krene, sreća ih prati do finala.Ne znam do koje će faze stići, ali imam osećaj da će na neki volšeban način proći u sledeće kolo.Kad se samo setim kako su nas i Italijane izbacili na penale 1990. godine, i stigli do finala, više od toga mi ne treba kao argument da imaju puno sreće.

antiDebil

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Niko nikad u fudbalu nije pobedio sam.
Ne volim Mesija ali odličan fudbaler to jeste.Uz borbu svih igrača i veru u pobedu
verujem da će biti u finalu

Solskjaer

pre 5 godina

Сам ? Агуеро, Дибала, Игуаин, Ди Марија...
Волео бих да видим Немању Матића самог са њима ;)

Ne šalim se!

pre 5 godina

Može, a kada bi se izvodili penali moćni Mesi bi mogao čak i sam protiv moćne Francuske, iako je propustio postići pogodak iz dva prethodna penala!

ristic

pre 5 godina

Sa Pavonom i Enco Perezom se nece naigrati Mesi, ovog trenera su trebali da najure na polovini kvalifikacija, gde bi Argentina bila da Mesi nije davao sve one golove koji su direktno uticali da li ce ici na mundijal..

kladzom do bola

pre 5 godina

nesto razmisljam , a zasto nebi zvali maradonu da nam bude selektor ?
nasi igraci dobili bi verovatno dodatni stimulans od selektora ;)

Vaše ime*

pre 5 godina

Može, ali neće. Očigledno je da se Mesiju smučilo da igra sam protiv svih.
Dok nije izborio ime i u Barseloni je nemalo puta driblao ceo suparnički tim i davao golove. Na kraju, niko ne brani ostatku Argentinske reprezentacije da pokažu šta znaju.
Ps - trener im je smejurija.

Zizu

pre 5 godina

Ovaj čovjek definitivno nije normalan, Argentini imaš jednog Dibalu koji je najbolji fudbalera Juventusa, ali ne može igrati u prvom sastavu Argentine

Nema leba

pre 5 godina

Ma ovo je strasno ako ova postava Argentine izadje na teren. Pa cime to Maskerano vise zasluzuje mesto u prvih 11? U napadu i organizaciji od njega vajde nema,svaku loptu udavi pre nego sto je doda,kreativnost 0... u odbrani je postao trom i spor,sve sto je od njega ostalo je ta borbenost koju moze da okaci macku o rep...Sredina terena Maskerano,Benega i Perez... pojesce ih Francuzi nece se ni oznojiti,dva Mesija ne bi pomogla. Sve i da se ponovo desi momenat lucidnosti i genijalnosti malise,to ne moze da bude dovoljno za pobedu. Argentina je sa Mesijem prosek ekipa,bez njega se ne bi ni pojavili u Rusiji.

Radovan

pre 5 godina

Mislim da je ovo pogrešna postavka igre. Messi kao lažna devetka može da kreira šanse, ali nema ko da završava akcije. Nema na terenu ni Aguera ni Iguaina, a na Messija će sigurno motriti i Varan i Umtiti. Mislim da Francuska prolazi, iako bih voleo da bude drugačije..

Dynamic

pre 5 godina

Kad se igrač proceni na oko 100-150 miliona onda očekuješ da uradi nešto poput ovoga što je upravo uradio Mbape. Jedno dva tri puta po meču

burgija

pre 5 godina

Ako Milinkovic-Savic vrijedi cirka 150M €, autori tekstova su ga branili za lose nastupe, tek su mu 23, onda Mbape vrijedi 800M €, sa 19 godina.

Pera Pisar

pre 5 godina

Konačno...fudbal, a ne Krstajić, Kokeza, Šaćiri, Džaka, zastavica, orlovi koji lete i koji padaju, te oni koji se prikazuju i pokazuju , crni i beli, dvoglavi uglavnom !!!

Liverpool Man

pre 5 godina

Koliko je jednostavno igrati fudbal, danas pokazuje Mbape. Na prvu, nema tu sta da se vrti da prebacuje na drugu nogu. Brz ko metak. Zlatna lopta za koju godinu.

Madjionicar Messi nestao sa terena

pre 5 godina

Ćao Francuzi ... 
Ovo vam je zbog onako kvalitetnog meča protiv Danske ... 
Karma je čudo!
(Ruža bez muža, 30. jun 2018 17:07)
Cao Argentinci....
Ovo vam je zbog prljave igre i nedosudjenog penala za Nigeriju...
Karma je cudo

drsmrt

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine? 
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0 
novinar: jeste li sigurni u to? 
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha
(james, 30. jun 2018 16:32)

druze to je rekao pele kada su ga pitali da li bi njegov brazil mogao pobediti danasnju argentinu, rekao je 1:0 i kadasu ga upitali "samo 1:0?" onel je rekao da svi imaju 70+. stop sirenju nebuloza.

satelit

pre 5 godina

Strucnjaci sa SK predvideli prolaz ARg,a FRA na svim pozicijama bolja,o taktici da i ne govorim.. Majstorija Di Marie i slucajan gol ne mogu biti dovoljni... Argentina je raspustena"banda"sa selektorima Mesijem i Maskeranom

Merci

pre 5 godina

Kad imas Kantea u ekipi, automatski imas igraca vise.Lik trci za trojicu, pokriva svakoga, ne moras da se brines ako odes u napad a ne vratis se.

MBAPPE

pre 5 godina

I posle ti neko kaže kako je neko sa 19 godina još mlad, kako ovo, kako ono. Kako ipak treba nekog iskusnijeg klub da kupi. Nema tu ni mlad ni star, ili znaš ili ne znaš da igraš. A najjace je kad za nekog od npr 21 godinu govore kako je talenat. Kajav crni talenat sa 21 godinom, ili znaš da igraš ili ne znaš. Ko zna, on to pokaže i sa 19. Ne podcenjujte mlađe igrače samo zato sto su mladi. Mnogi imaju mnogo veće iskustvo pa ipak ne pokazu ovako vrhunski kvalitet. Najgore mi je kad stariji ljudi umesto konkretnog argumenta pričaju klasičnu parolu “još si ti mlad”. To sto je neko mlad ne znaci da je lošiji od starijih i da ne može biti svetska klasa.

Марко

pre 5 godina

Оно што је урадио Отаменди у 94. минуту је за црвени картон. Морали би да га казне након гледања снимка.

sah 88

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.

analiza

pre 5 godina

Stvarno glupa taktika Francuza.Nista taktika golman ispuca loptu centarforu?!Nista vezni igraci vracaju loptu golmanu?!Nista od taktike veznjak doda loptu protivniku u noge?I da cutiram poznatog sportskog radnika"sta ste se rastrcali"?!Stvarno,veze s vezom nemaju ovi Francuzi.

Mi smo spori

pre 5 godina

Naša sreće što ne prođosmo grupu. Kako smo mi spori. Sve "teški" i "tromi" igrači. Pa nama bi ova Francuska dala DESET komada.

VanNistelroj

pre 5 godina

Ovi Argentinci isti kao mi, dosli na prvenstvo sa panjevima u odbrani, ne zna se ko je sporiji, a danas u fudbalu sve ide na brzinu. Pre 4 godine nisi mogao da im das gol, zato su i igrali finale. Ne pomazu ni Mesi ni Maradona ni bog otac ako je odbrana ovako losa.

Doki

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
 (Mare, 30. jun 2018 17:20)

Puno stvari koje nemaju veze sa fudbalom.
Druze, reci mi sta ti dodje ovaj Sampaoli, kad sam te tako uvredio? :)

kole

pre 5 godina

E to(mbape) je igrač od 200m€...a ne neki nabedjeni...bravo Mbape,svaka čast!
(Šef, 30. jun 2018 16:16)

Mbappe se nije vido na predhodne 3 utakmice a protiv Arg. izgleda kao mesavina Juseina Bolta i fudbalskog Mocarta

DisordeR

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.

Mlan

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.
(Ministar za lobotomiju, 30. jun 2018 17:32)

Da, kontam da ce sa 38 da bude duplo brzi.

артиљерац

pre 5 godina

Аргентина је одиграла најбољу утакмицу на овом СП.Најбоље што зна и уме.Али ни
то није довољно да се победи Француска.Заслужено су испали.

deni

pre 5 godina

Alo ljudi! Čitam komentare i stvarno mi ništa nije jasno,o čemu se ovde komentariše! Fantastična utakmica,puno golova,uzbudjenja,sve zbog čega se fudbal voli! Uživao sam! O čemu vi pričate?

aleksandar

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.

Ministar za lobotomiju

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.

Ivan ZG

pre 5 godina

Sada se tek vidi koliko je Hrvatska dobro odigrala protiv Argentine. Ono je bio raspad sistema kod trećeg gola. Kao na malom nogometu. Golman više nije znao od koga da brani gol.
U ovoj utakmici su se Argentinci držali do 2:2. Istina drugi gol je pau uz dosta sreće, ali su se držali dobro. U utakmici sa Hr. ni u jednom trenutku nisu stajali dobro. Ni rezultatski ni na terenu. Ako se zna da protivnik igra toliko dobro koliko mu dozvoli protivnik onda smo ih mi razvalili.

Francuzi igraju brz i jednostavan nogomet i podsjećaju me na onaj atomski Bayern. Pitanje je kako će igrati kada bude obrana protivnika gušća sa manje prostora za trku. U svakom slučaju mislim da su pokazali da su jedni od 4-5 ekipa za osvajanje prvenstva.

Camoranesi16

pre 5 godina

Otamendi stvarno nije normalan,i opet su prljavi argentinci,e i nek su izgubili nisu zasluzili prvo zbog igre a i najviše zbog svog nekorektnog ponašanja

vuk

pre 5 godina

i ovi nasi se loze da su fudbaleri..ovaj atomski fudbal sto gledamo je kao da gledamo drugi sport..u odnosu na nase..bukvalno ne bi bili konkuretni ni 10 minuta ovim ekipama..

gung ho

pre 5 godina

Voda pokriva 2/3 planete, ostalo pokriva Kante.

Igra i odbrana Argentine izgleda ovako: drzi loptu u nogama jer ako je nemamo, primamo odmah gol.

Zuca

pre 5 godina

Razlika izmedju Mesija danas i Mesija iz najboljih godina je sto ovaj danas fizicki vise nije sposoban da radi sto je radio dok je bio mladji. A pored svega mislim da ni vise nema zelju za nadmetanjem, niti se nesto preterano trudi na terenu. Tu je Ronaldo neprikosnoven na svetu, u radu na fizickoj spremi i u zelji za pobedama i zelji za nadmetanjem, nesto poput Dzordana u kosarci. Mesi je sigurno veci talenat, ali je Ronaldo daleko veci radnik.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.
(VladaNS, 30. jun 2018 19:57)

Porediti Buručagu, Pasarelu, Valdana, Đustija i Ruđerija sa likovima kao što su Pavon, Meza, Otamendi je elementarno neznanje jednog dečaka koji malo toga zna o fudbalu, a misli da je silno upućen.

dusan

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.

P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

Back in Black

pre 5 godina

Aguero na klupi do 65. min.
Neverovatno ali istinito.
Takva igracina i golgeter!
Selektor je bio ocajan.
Fra vise sansi i zasluzeno.
(Dragan, 30. jun 2018 18:28)
Misliš selektori Mesi i Maskerano.

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Sramotno, nesportsko i bezobrazno ponasanje pojedinih igraca argentine je ono sto ih krasi na svakom svetskom prvenstvu. Lepo je sto idu kuci.

Nathan

pre 5 godina

Za Maskerana i Otamendija nemam reci. Oni su i danas i protiv hrvatske i nigerije zasluzuili crvene. Kako priljavi igraci, ne verujem da neko sem argentine moze da navija za njih. Idemo France do kraja!

Zex69

pre 5 godina

Читајући коментаре имам утисак да је пола Србије било у свлачионици Аргентине, причало са Месијем, и тако... Све бре знају.

Pivke

pre 5 godina

Volim sto su ispali tako prljav fudbal igraju strasno..Igrac lezi dole on sutira loptu u njega kako na ovoj tako i na prethodnoj utakmici.

Amerikanac

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više. 
(sah 88, 30. jun 2018 16:00) 

Ni sa svetskim ne bi mogao da se svrstava medju najbolje a tek ne bez svetskog. Igrac koji nije igrao bar u dva kluba i dve lige ne može nikako da se dovede u istu rečenicu sa Ronaldom, Maradonom, Zidanom, Krojfom....

Gladiator

pre 5 godina

Kući Argentinci, ajde.. Provlače se u kvalifikacijama, provlače se kroz grupu, ovo bi bilo previše rođaci s obzirom kako igrate. Povedite vašeg Messija i nikad više usporedba sa Maradonom. Doviđenja Buenos Aires.

Hahahahah

pre 5 godina

Potop argentine. Prosto uzivam kako su ih izbusili ove glumce i umisljene zvezde. Samo jos da vidim Maradonu kako reaguje. Mozda ponovo pokazuje srednji prst?

antiDebil

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !

Aleksej

pre 5 godina

Lady's and genntleman - Kylian Mbappe!(Djordje NS, 30. jun 2018 17:45)Zbog cega ljudi imaju potrebu da pisu na engleskom ako ga ne znaju?
(palop, 30. jun 2018 18:16)Imaju i internet da provere dal su tacno napisali ali ne vredi.

VladaNS

pre 5 godina

Pre nego što krenete da ismevate Argentince, ne zaboravite da su celo prvenstvo igrali sa 10 igrača na terenu :/

Sa ozbiljnije strane, nadam se da će se Messi povući i da je to ovaj put zauvek, uništio je Argentinu.

Sasa

pre 5 godina

Samo su uspeli da ublaze poraz i nista vise. I to ubedljiv poraz. Sjajno. Neizmerno mi je drago sto su ispali, a Otamendi je definicija argentinskog mentaliteta, FUJ. Nikada necu navijati za njih.

Negativni

pre 5 godina

Francuska je ovo trebala da reši u prvih pola sata, ali nedosudjen čist crveni karton argentinskom igraču kod druge gol šanse Mbapea, i nekoliko početničkih grešaka u fazi napada i odbrane, vratili su Argentinu u meč. U drugom poluvremenu održali su im petnaestominutnu školu modernog fudbala i završili posao. Drago mi je što je ova Argentina ispala zbog najodvratnijeg krljačkog fudbala koji sam gledao na Mundijalima. Žao mi je zbog Mesija, koji nije kriv igrački, ali je kriv što vrši loš uticaj na tim, ne poštuje selektora, glumi zvezdu i pametnjakovića i zato će ostati bez najvažnijeg trofeja u fudbalu. Mada, uz selektora koji ga neće mnogo zarezivati i neku novu generaciju od desetak pit-bulova koji će da grizu, može on i sa 35 da bude sjajan plej takvom timu. Naravno, ako bude manje umišljen.
Mbape fenomenalan, najzad nova prava velika zvezda na pomolu. Ne pada, nije istetoviran po celom telu, ne farba kosu u boje duge...biće nešto od njega. Pogba sve zreliji plej, izvanredni pasovi u nekoliko navrata. Kante pravi pit- bul, Grizman lukav, odličan igrač.
Mnogo bolji tim ide dalje i to je odlično. FIFA treba da poštuje sopstvena pravila i da po svaku cenu sankcioniše krljače.

dovlajoe

pre 5 godina

Po kvalitetu Argentina = Srbija + Mesi, ako ne i slabija. Ipak su se dostojno oprostili, jer bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

Klaben

pre 5 godina

nikad losija Argentina, a Hrvati se raduju kao da su pobedili najbolju momcad sveta
smesi su
(Devito, 30. jun 2018 17:19)

Istina što kažeš , Argentina nikakva. Jedan je LM10 , ali igra tek sutra.

takkar

pre 5 godina

Apsolutno zasluzeno pobeda FRA,to nije za diskusiju.Jedna cvrsta igra,sa jasnim ciljem trezvenim I postepenim osvajanjem terena.Visok posed,cvrsi na lopti,dobri tehnicari.Sve kako treba.Imaju vrhunski tim.Sameleli ih na sredini terena.U prvom poluvremenu bukvalno jedna valja akcija ARG nije bila,bez ideje,bez trcanja.Samo centarsut u przno.Bas jadno.Mbape,ma sta reci za tog decaka,izuo ih iz cipele.Novi Anri.Kod prvog njegovog gola pretrcao 4 igraca od svojih 30 m do susednog gola.Grizman kakav majstor na lopti,a ste tek reci za one crnce da ih sad ne nabrajam,svi su kao od stene,jaki,prosto se odbijate od njih kad udjete u duel.Imate za stopere Varana i Umtitija,pa ljudi sve je jasno,zar ne? Sila od tima,moc.Zvucace cudno kad bih rekao da je ARG zalutala na SP,ali su u nokaut fazu definitivno zalutali.Videli smo mucenje kroz kvalifikacije i sve se to videlo danas ali i grupi.Pa primili su 9 komada u 4 meca,vise od 2 po utakmici.Jel to buduci prvak sveta?Mesi zatvoren,covek bukvalno nije dosao na SP.Neverovatno da takav igrac ne moze da vam pomogne,neprihvatljivo.Naravno to se desava zbog nazovi “sistema”.On resava utakmice neverovatnim potezima u Barsi,ali sve to sto radi,radi iskljucivo u sistemu,koji je vrhunski svakako.Danasnja ARG totalno razbijena vojska koja samo individualno moze da zapreti,sto se i desilo(Di Marija) ali da li mislite da je to dovoljno za FRA koja je nevrovatno izbalansirana ekipa? Mozda jednom,ali danas nije bilo to “jednom”.

Драге

pre 5 godina

Што ти је поштовање, Меси стоји а фудбалери ФР редом прилазе и пружају руку...

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако Французи не освоје првенство биће то због селектора. Могли су да дају још неколико голова при резултату 4:2 да су озбиљно схватали своје контре, али Дешан упорно показивао да успоре игру. Имају екипу која има попуњене све линије одличним играчима, а он се задовољава минималним водством. На крају да су у последњем нападу примили гол могао је да доведе своју екипу у небрано грожђе јер направио измене и извео два најбоља играча.

George Costanza

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.
(Milos, 30. jun 2018 19:01)
Dosta je demagogije vise! Koji balvani? Aguero iz Citija, Dibala iz Juventusa, Di Maria iz PSG, Iguain, i dodaj toj ekipici "balvana", Mesija i eto pola tima vrhunskih igraca, sa superstarom Mesijem kalibra koj se pojavljuje jednom u 10-20 god., prekaljeni i preiskusni Maskerano i ostali igraci prosek, daleko od toga da su loši. Koje igrace imaju J. Koreja ili Japan koji su vise prokazali od Argentine? Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.

hehe

pre 5 godina

Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.
(George Costanza, 30. jun 2018 20:15)


Ljudi dali 3 komada jednoj Francuskoj, a primili 4. Njima trebaju brži igrači u odbrani, a ne lider i napad.

molina

pre 5 godina

Znam da ce sada svi da pljuju Mesija, i mene nervira sa setnjom na terenu ali onaj coveculjak nema pojma, ne zna da postavi igru sa Mesijem u ekipi. Krstajic je tata taktike za njega. Francuzi slozni, prava ekipa, a Argentinci kao i nasi.

NastyB

pre 5 godina

Kada sam bio mlađi gledao sam na televiziji (internet je tada bio daleka budućnost :-) i fudbal zavoleo zbog Pelea i Šekularca, kao tinejdžer sam gledao Maradonu, Gerda Milera, Bekenbauera, Krojfa, Neskensa, Rosija, Bađa, Van Bastena i svom sinu pokazivao snimke tih majstora. A svom unuku ću puštati majstorije Mesija i njegove golove i ma koliko Ronaldo bio "bolji", zbirka njegovih golova skoro do polovine je popunjena penalima i tek pokojim golom vrednim gledanja. Slažem se da je bolji STRELAC od Mesija, ali ne i igrač, jer lepota fudbala nije samo pusto postizanje golova. jer Ronaldove asistencije u karijeri možeš gotovo da nabrojiš na prste jedne ruke. Broj driblinga koji će se pamtiti? HA! Evo već sada je dao više golova nego Maradona, originalni Ronaldo, Ronaldinjo, ali šta bi ste vašem detetu objasnili i pustili da zavoli fudbal?? Majstorije ovih igrača ili pozeraj CR7?? Ja znam šta bi.

Kanidja PG

pre 5 godina

Jači tim ima Francuska.Oba selektora loša.Mbape riješio sve svojim znanjem,brzina nestvarna.
Mesi se vjerovatno oprašta cijela reprezativna karijera bez imalo srece.Ostaje veliki i bez boginje.Miroslav Klose ima mundijal i 15 golova najviše ikad pa nikad nije bio super zvijezda.Tim ne može da čini 1 superstar i nikad nece.Meksiko 86 se samo jednom dešava u životu i veliki Dijego.

miodrag

pre 5 godina

Da je pravde nisu ni trebali da igraju sa Francuzima.....a Mesi? Od najboljeg svih vremena nema nista....Pele i Maradona su nedostizni i pojam za njega a u sadasnjosti mnogo je bolji C7....i jos jedan, onaj kome ON nije dao da igra Dybalaaaaaaaaaaaaaa!

Sasa

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)
Najgori danas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Merci, 30. jun 2018 17:45)

# Link komentara

Sa kim igra? On se do asistencije u nadoknadi vremena skoro nije video (ne racunam onu slucajnu asistenciju posto je bio sut) a Matuidi i Kante su ga spakovali za poneti, sjajno.

beli real

pre 5 godina

utakmica za udzbenike.zaista prelep mec
(boyan, 30. jun 2018 17:24)

Prekrasna tekma za gledat, ali jedino kaj je tu za udzbenik je to kako se obrana ne igra.

Nenad

pre 5 godina

Tako dobra utakmica, a onda uđem u ove komentare i šta vidim: jedni pljuju po argentinskom treneru, drugi po francuskom, pa onda po Mesiju, dok ga drugi brane. Da li ovde iko gleda utakmicu, ili samo pratite rezultat na livescore-u i pametujete?

Ramones

pre 5 godina

Vidji****,
Vidis Maradona je dobijao lopte na centru, i resavao utakmice. Ova tvoja prevara od igraca to nemoze da uradi. TO je razlika izmedju vrhunskog i dobrog igraca.Mesi nikada nemmoze da bude ni medju prvih 10,najboljih u svetu. Pa u Argentini nije ni medju prvih tri. Maradona, Kempes, Di Stefano...Valdano, Burucaga............................ Mesi

Mesi se vraca kuci 2

pre 5 godina

Mesi se napokon vraca kuci. Utakmica za anale, ovo bi mogao biti najefikasniji mundijal dosad. Savrsen uvod u nokaut fazu.

Bg

pre 5 godina

Ja sam dovoljno star da sam gledao Pelea. Najblize mu je sto se tice fudbalskog majstorstva Maradona ali van terena Matadona je katastrofa. Mesi je cisto fudbalski na trecem mestu. Portugalac Ronaldo cisto fudbalski nije u prvih deset. Bekenbauer Krojf Platini Zidan Van Basten Best... Danas je pobedio fudbal !!! Argentina je igrala kao grupa huligana.

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Puna golova,preokreta i uzbuđenja. Žao mi je Mesija,jer je stvarno zaslužilo da osvoji Svetsko prvenstvo, mada po igri koju je pokazao ove godine,on kao da nije isti čovek koji je prošle sezone osvojio duplu krunu,i postigao preko 30 golova. Možda je umoran,ali on je u svakom slucaju jedan od najboljih u istoriji samo mi nije jasno zašto igra loše u Argentini. Izgleda kao da nema sa kim da igra,fali mu jedan Inijesta. Čim je u Brazilu 2014. izgubio finale od Nemačke,znao sam da nažalost neće osvojiti Svetsko prvenstvo. Imaće 35 godina 2022.tako da... Mbape ima 19 godina a već je jedan od najboljih na svetu. Smešno mi je što navodno ovaj dečko vredi isto onoliko koliko vredi SMS. Sampaoli je izveo loš tim,bez pravog špica,sede mu na klupi Aguero,Iguain,Dibala... Ja ne znam ko gura onog Mezu i zašto svaki put ulazi u igru,a Dibala ne,da li je neka Mesijeva taktika ili sujeta. Mesi je ispao,a videćemo večeras šta će uraditi Ronaldo,ali se nadam da će biti golova kao na ovom meču.

mich

pre 5 godina

Mesi?...a ko je taj momak, pod hitno da se organizuje svetsko prvenstvo gde ce ucestvovati Hetafe, Levante, Deportivo, Rajo garantujem da bi Mesi bio najbolji strelac, naravno on da igra za Barsu.

james

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine?
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0
novinar: jeste li sigurni u to?
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha

Hulk12

pre 5 godina

Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.
(ppp, 30. jun 2018 18:53) # Link komentara


Druze ja ne znam odakle ti izvlacis te podatke i odakle vam inspiracije za te glupe kriterijume,ajde mi kazi jel bitno ko je dao vise golova utorkom a ko sredom ? Cinjenice su cinjenice,Ronaldo je lider gde god ode,ima uspehe u svakoj ekipi,cak i u reprezentaciji koja je i zvanicno mnogo losije rangirana od argentine TE/TIH godina tako da je besmisleno sa botovima raspravljati. Uostalom,Ronaldo pomera svoju poziciju s godinama,idi malo na yt i vidi sta je radio u mancesteru i prvih par godina u realu,to je magija,ne treba mu xavi :) i imao je ls i pre krosa i modrica i sa njima,ali tesite se,kupite cips danas :)

Luka

pre 5 godina

Vidjeh komentar gdje covjek govori da je Argentina raspala reprezentacija i gdje potencira da je Hrvatska reprezentacija losa...pa da te pitam, zar te toliko boli nas prolazak? Kako smo mi losi ako smo prosli grupu sa 9 bodova i razmontirali tu Argentinu? Defenzivno solidni, u veznom redu odlicni, krilni napadaci dobri, jos samo da Mandzo uvali kojeg. A i nemora, Mandzo radi odlican posao iako ne zabija. I da, pojest cemo tu Dansku ;) vidjet ces.

absolutezero

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
(Mare, 30. jun 2018 17:20)

Al ih i predvodi. Evo sad je ubacio Mezu (?!?!) da preokrene! O Bože!

JPR24

pre 5 godina

Na ovaj nacin Mesi nikad nece osvojiti svetsko,zbbog cega celavi ne pusti najjaci sastav,u cemu je problem,kome je u interesu ovo?
(Balvin, 30. jun 2018 15:34)

Pitaj Mesija... Njemu je izgleda smetao Dibala, zato i sedi na klupi, nije jedini. Pa sad kuci i caos.

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Boze zasto citam ove komentare i sta pisu ova deca ili ljudi koji su na nivou deteta. Kako neko ne moze da razume da je glavni razlog zasto u danasnjem fudbalu nema vise onoga sto su radili Pele, Krojf, Maradona, Puskas i ostali tj. da sam odvedes ekipu do kraja, je to sto se nekad igrala odbrana 1 na 1, tj. svakog igraca cuva samo jedan protivnicki igrac. Ako prodjes svog igraca, napravio si visak i to je odmah prilika. Danas se igra moderna odbrana gde se izoluje najbolji kreator u protivnickom timu i eto ti pobede.

Glavni i osnovni problem u Argentini, osim jadne odbrane, je sto postoji 1 kreator igre - Mesi, pa njega cuvaju 2-3 igraca. Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje.
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina.

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec

Nathan

pre 5 godina

Kakva steta sto se Francuska i Belgija sastaju u polufinalu dve najbolje reprezentacije za koje navijam svim srcem do kraja! Spanci ce verovatno u finale jer im je polovina zreba smesna.

Ikardi

pre 5 godina

Ispadoše dve bajodvratnije ekipe Nemačka i Argentina,sada može bilo ko da osvoji neće mi biti krivo,za Argentince uvek sam tvrdio Di Marija ubedljivo njihov najbolji igrač ,pa Aguero,Mesi pokazuje da je samo prosečan igrač i kad ga dečurlija počnu upoređivati sa legendarnim veličinama pa i Ronaldom smešna su ko strip.Mesi je selektovanjem ovog tima ukanalio ceo tim i uspeo da sebe izblamira po drugi put ,nadam se da se sada definitivno povlači,vreme je za prave fudbalere a ne klovnove,a klovnovima je inače mesto u cirkusu!

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Argentina je jedna raspala ekipa u svakom smislu, sto umnogome govori i o protivnicima koje su imali u grupi.
Nadam se da ce to i Danska pokazati!

d

pre 5 godina

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...
(Djordje NS, 30. jun 2018 18:37)

E moj ti, Van Basten nije medju najboljima u istoriji??! Strasan igrac!

Hell

pre 5 godina

Ja mogu da razumem da neko navija za Argentinu ali da kaze da ovakvom igrom zasluzuju prolaz je nerealno! Pa Francuzi ih sabili,razaraju ih igrom,Argentinci nepovezani,dali dva slucajna gola cista sreca,centar ne prelaze i vi kazete zasluzuju prolaz?! Ali mi Srbi smo poznati po "realnim izjavama"

...

pre 5 godina

Mesi je dobar igrac ali ne moze se porediti za Ronaldom. Mesi je poput Gerarda Runija i ostale legende svojih klubova ali ne i najbolji igrac sveta.

facts

pre 5 godina

2. deo

-Tek 2. gol ukupno i Di Marije i Aguera na svim SP!
-Maskerano (7) je igrač sa najviše žutih kartona u istoriji SP! Najviše kartona u istoriji SP:
7 MASKERANO
6 Zidan, Kafu i Rafa Markes.
-Maskerano (147) je igrač sa najviše nastupa za 1. tim ARG!
-Mbape (19 godina i 192 dana) je 2. najmlađi igrač sa 2 gola na 1 meču nokaut faze SP, još od Pelea (17 god i 244 dana u 1958)!
-Francuska je 3. put preokrenula rezultat u 2. poluvremenu SP:
1958 od 2-3 do 7-3 Paragvaj
1998 od 0-1 do 2-1 Hrvatska
2018 od 1-2 do 4-3 ARG.
ISTORIJA! 1. put u istoriji, ARG je izgubila takmičarski meč nakon što je dala 3+ gola!
-ARG je na SP 2014 primila 4 gola (na 7 mečeva) isto koliko su danas primili od Francuske.
-ARG je izgubila meč nakon što je vodila, 1. put od 1958 (od ARG 1-0 do 1-3 Zapadna Nemačka)!
-Igrači ARG koji su na ovom SP najviše direktno učestvovali u golovima ARG:
3 MESI (1 gol i 2 asist)
2 AGUERO (2 gol), Roho (1 gol i 1 asist), MERKADO (1 gol i 1 asist), BANEGA (2 asist)
1 DI MARIJA (1 gol).
-Mesi protiv Francuske: 1 gol i 2 asist na 2 meča (1-0-1).
-Mesi za 1. tim ARG: 65 gol i 40 asist na 128 mečeva (77-28-23)!
-Mesi je bio najbolje ocenjen igrač u ARG i 2. najbolji igrač na terenu nakon Mbapea (8.1 od Sofascore, 8 od Whoscored i 7.9 od Squawka).

Pozdrav.

detelinarcan

pre 5 godina

greota sto u zadnjem napadu gaucosi ne dadose pa da bude ludnica kompletna, ovakvom rezultatu, igri, preokretima se niko ni u ludnilu nije nadao, batalite se idiotluka o mesiju,ronaldu, nabiflanih statistika gledajte igru, poteze, jadno je sto je 99% ovdasnjih komentatora jednom ili dva puta pogodila lopta slucajno al' sve o fudbalu znaju a jedina fizicka aktivnost im je kada slucajno trznu nogom dok igraju - tastaturom

neutralni felsh

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise... 
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


nema, zato sto ucestalost i vreme javljanja direktno zavisi od sticaja okolnosti a ne od situacije na terenu da ne kazem semafora. ovakav derbi subotom popodne je kao stvoren za dobro drustvo, koje je kasnije tesko napustiti. drug Milos js lepo primetio, na osnovu svega vidjenog do sada, niko realan poput mene nije ocekivao pobedu argentine, ali bilo je nas koji smo se nadali. jednog dana cemo mozda otkriti misteriju zasto argentina nikad dosad nije izasla u najjacem sastavu a ne opet da sa taljifkom, mezom i perezom kreces na pogbu kantea i matuidija, varana i umititija da ne spominjem - prekaljeni igraci najjacih liga protiv turnirski nepotvrdjenih igraca. ako vec hoces sa njima u vezi, stavi konntrateziste u napadu pa narokaj sve one zvezde, od dibale do mesija. a ne da sampaoli pokusava laznu devetku protiv ekipe koja ceka kontre. o cudnom uvodjenju onog sporog duda umesto brzog roha iako francuzi nisu igrali visoke lopte neki drugi put. tu bi svako zabio glavu kao noj, od muke zbog svega. sto nema koga da ponese loptu kad nema mesija. svaka cast za gol, ali di marijina igra uz aut liniju je ocajna, skokne do kornera i vrti se u krug. efekat je bio da mesi prerano dobija lopte. a nisu svi ko "pobednik i vodja" ronaldo da razmeni dva pasa i odmah jurca u 16, ima onih koji krpe rupe u vezi. uostalom, zamisli istu ovu argentinu sa voljenim ronaldom umesto mesija pa bi tek video sta je rasklimana ekipa bez balansa... a sad zamisli portugaliju sa mesijem.
sampaoli je uspeo da rasklima defanzivu a i pokvari vezu. vec sam pricao da je zabrinjavajuce sto je on bunker fajter trener (chile, sevilja) dok se od argentine ocekivala iniciativa i pritisak. epilog: argentina je bila jaka u odbrani a danas lako prima golove, uz frku u veznom redu. to je sav problem - gubitak igracke kompaktnosti koja ih je krasila.
inace, mesi vec 3-4 godine igra bez xavija i sa iniestom na rezervi, ali zato ima gomesa, roberta i paulinja... mesi je majstor kakav se retko radja, nema njemu ko sta da prigovori, osim sto bi nekad zaista trebalo da se izdere na neke saigrace, i mnoge druge.
jednog dana ce fs argentine morati da objasni kako su sa jednim takvim igracem na raspolaganju uspeli da ne osvoje nijedan trofej.

M

pre 5 godina

Argentina mi je delovala nekako bez emocija na celom Svetskom prvenstvu...
Francuska zasluženo u 1/4.
Odlična utakmica, verovatno i najbolja do sada na turniru.

nista o nicemu

pre 5 godina

Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje. 
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina. 

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 30. jun 2018 18:25)

Ronaldo jeste bolji. Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.

Марко

pre 5 godina

Аргентина је много лоша као тим. Имају изузетан индивидуални квалитет, али и они имају свог Крстајића.

BojanNS

pre 5 godina

Argentina razljutila Francuze, morali su u cetvrtu da ubace. Sada dolazi do izrazaja koliko su jaki i da su u grupi igrali koliko im treba.

Bojanz

pre 5 godina

Nadam se da gresim ali imam utisak da Argentina vise nikad nece biti sampion sveta. Dijego im je bio vodja kako fudbalski tako i mentalno a realno taj tim iz 86' nije bio tako kvalitetan. Titula iz 78' po mnogima jako sumnjiva... Nemacka, Italija, Argentina trenutno u velikoj buli a ni Brazil nista posebno znajuci ranije generacije. Definitivno menja se odnos snaga.

impeRAtor

pre 5 godina

Strasan igrac... Otkrovenje prvenstva, iako je vec prepoznat kao veliki talenat. Potvrdio je klasu, za razliku od nekih koji vrede 100 miliona...

beli real

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa..... 
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19) 

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

U renu, atlantic cityu i vegasu se mozes legalno kladit do mile volje

Neko tamo

pre 5 godina

Gledam ove francuze i razmisljam sta bi Klop ili Gvardiola, ma bilo koji krsteniji trener radio sa ovom ekipom...pa imaju potencijal da resetaju kako stignu, pa i bez odbrane da igraju, a najgore sto odbrana uopste nije losa, napad bi mogao da da gol vise uvek...ali ne oni imaju Desana koji se brani, prepusta inicijativu drugima i tako to pa igra na kontre....pa umesto da je napadao Argentinu koja realno ima katastrofa ekipu(ne racunam napad) i da zavrsi posao u prvom poluvremenu oni evo upravo primaju gol...pa Hrvati su tu istu Argentinu razmontirali, pokazali sve nedostatke jedne takve ekipe, a ti umesto da to iskoristis, ti postavljas taktiku kao da igras protiv Brazila, a ti si Srbija....Sve u svemu za mene je veliko razocarenje Francuska na ovom Sp-u, videlo se to i u grupi a vidi se i sada, ja sam ocekivao fudbalsku rapsodiju od njih, a dobio sam taktiziranje i igru "daj gol pa bunker i kontra"

Слађан

pre 5 godina

Очекиван епилог...Још у квалификацијама за светско првенство се видело да пуно тога не штима у игри Аргентине , тим препун звезда и звездица је морао тек у последњем колу(као шести у групи) да обезбеди пролаз против одавно прежаљеног Еквадора , и тада се видело да Сампаоли нема скоро никакав утицај на тим...Мишљења сам да је повратак Месија у репрезентацију велики промашај како за њега лично тако и за Аргентину ,јер је и његово враћање условљено разноразним уступцима ,сам је бирао са ким ће да игра ,он и Маскерано су држали све конце у својим рукама како на терену тако и у свлачионици ,из тог разлога су и остали играчи прилично подбацили јер је веома тешко издржати такву тензију и играти када имате лошу атмосферу и никакву хемију у екипи ,уз све то и сама игра је била без икаквог концепта ,јер као што већ рекох Сампаоли се није питао за ништа...све је то кулминирало у мечу против Хрватске где су разбијени на терену, али су опет имали среће да се некако провуку и да прођу даље ,али само до Француске која их је размонтирала и то чини ми се рутински са пола снаге..
Жао ми је наравно што је Аргентина овако прошла јер то је једна фудбалска велесила од које очекујете да најмање игра у полуфиналу или финалу сваког светског шампионата ,али њихов савез је крив што је допустио да дође до овакве ситуације ,и Марадона је као сада Меси био велика звезда али се за разлику од Месија он увек подређивао колективу и што је најбитније није се мешао у нешто што није његов посао !

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Francuzi odrzali cas fudbala. Akcija za treci ili cetvrti gol koja je krenula od gomlana je za udzbenike. Argentina zalosna kao i mnogo puta do sada u Mesijevoj eri. Jednostavno,nije im mesto na Mondijalu ove godine.

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom? 
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!
(David, 30. jun 2018 18:09)

Je li se pise odvojeno. Za pocetak.

Liverpool FC

pre 5 godina

Teško bez Inijeste!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alba greaca, 30. jun 2018 17:49)

A i Inijesti tesko bez Cavija! ;-)

vidji

pre 5 godina

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !
(antiDebil, 30. jun 2018 17:58). Cudno,na svim relevantnim sajtovima je najbolje ocenjeni igrac Argentine.Igrao je spica a ovi njegovi loptu nisu mogli da mu dodaju,jednu jedinu priliku mu nisu napravili,morao je da po loptu ponovo dolazi na svoju polovinu. Od njega se izgleda ocekuje da oduzme loptu,predribla trijicu,asistira sam sebi i postigne gol. I sve to pored Kantea na ledjima...Vidim i gomilu pozitivnih ocena na tvoj komentar... to je realna slika,on najbolje ocenjen i mozda jedini koji zasluzuje mesto u reprezentaciji a za vecinu ljudi najgori. Cak i kad ima dve asistencije protiv ovako jake Francuske on je vama najgori. Verovatno je Mesi kriv i za golove koje su primali? Verovatno je kriv i za ovu kisu sto danima ne prestaje? Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...

lumenarević

pre 5 godina

@balvin
Mesi sastavlja tim, zato je dovedena ovaj da glumi trenera. Zamisli da golove daju iguain i dibala, kako onda mesi da bude najbolji. Ovako, ekipa prosek, on naj i ćao.

b.

pre 5 godina

I eto ljudi, argentinci sa onakvim imenima i najboljim igracem danasnjice jedva prodju grupu i ispadnu u osmini finala a mi kukamo na nase... Treba realno da sagledamo nase mogucnosti u fudbalu i da se radujemo sto smo se uopste plasirali na SP, sve ostalo je nerealno...

Hulk12

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)
Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.
Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...

d

pre 5 godina

Kakva mashina ovaj Mbape, odusevio me momak! Nisam znao da je Francuska ovako jaka, ili je Argentina slaba?
(Peter, 30. jun 2018 17:28)

Argentina je mnogo slaba. Ni senka predhodnih generacija.

only fools and horses

pre 5 godina

...Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.
@Sinki

Može sinko, može. Ne može Mesi, ali su mnogi mogli. Pele, Maradona, Ronaldinjo... Nije im trebao prazan prostor oko njih kako bi pokazali svoje umeće. I bilo im je znatno teže, naročito Peleu i Maradoni, samo pogledaj koliko su ih tukli bekovi.
A Mesija ne čuvaju pet igrača već jedan, plus još jedan koji pritiče u pomoć. Retko bude okružen sa tri.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Sedam golova u mreži za jednu utakmicu je više nego odlično. Francuzi imaju sjajnu plejadu fudbalera svugde pa tako u njihovoj zemlji dok kod Gaučosi dva najbolja igrača na zalasku karijeri Mesi i Maskerano a verovatno poslednji nastup na Sp. Kako god zasluženo su prošli trikolori. Večeras još veće uzbudjenje očekujem i golova nadam se.

geolog

pre 5 godina

Na klupi Aguero, Iguain i Dibala. 

Nista ne kapiram.
(Moodanzza, 30. jun 2018 16:18)

Šta ne kapiraš, treba da ubaci još tri špica u igru pa da igraju Mesi, Dibala, Aguero, Iguain, DiMaria? A ko da brani gol? Ljudi, nisu u pitanju napadači, Argentina nema plejmejkera, to je poenta cele priče.

Guest

pre 5 godina

Eee da je Nigerija prošla ko što je trebala, ne bi ih sigurno ovako sprdala Francuska. Tako da ovi su samo dobili ono što zaslužuju nakon grupe i utakmice sa Nigerijom.

kladzom do bola

pre 5 godina

kad ce mesi da udje u igru , ja igrao x ili argentina dobija ? mislim da trener treba da mu ukaze poverenje , ne cekaj on je trener , ko , sta ? mpape ;)

dali

pre 5 godina

Srbija ima duplo bolju odbranu od Argentine.. Ovo je katastrofa ko sve igra u Argentinu.. 4 gola ljudi primili od 4 suta.. niko nezna loptu da izbije..

kompot

pre 5 godina

Argentina nije zasluzila ni grupu da prodje.Da ih sudija nije direktno progurao nedosudjenim penalom protiv Nigerije ispali bi.Mesi kao po obicaju u reprezentaciji,nista ne pokazuje,ne vodi ekipu,ne nosi,a ekipa cudan spoj odlicnih igraca(Mesi,DiMarija,Aguero,Iguain) i ostatka ekipe koji je presmesan,ali cak i tako bi morali da igraju bolje,a oni sve cetiri utakmice nisu odigrali dobro.

Vladan R

pre 5 godina

Tesko ce Argentina do titule, tj pre svega do 1/4f. Dadose dva gola, a ni sami ne znaju kako. Francuzi bolji u svim segmentima igre. Mada opet, ne pobedjuje uvek bolji, jedna greska ili majstorki potez sa druge strane, moze da vrati neizvesnost u utakmicu, bez obzira na svu nadmoc Francuza. Sta god da bude, Argentinci definitivno, ne zasluzuju da prodju u 1/4f.

only fools and horses

pre 5 godina

E ovo kraj rasprave o Mesiju i da li je najbolji ikada. Valjda će sad ove klince biti sramota da ga uopšte stavljaju u istu rečenicu sa izrazom "najbolji ikad".

absolutezero

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Krojf, Best, Euzebio, Puškaš itd. Medju najboljim svih vremena a bez titule prvaka sveta. Ili su i oni samo dobri igrači i ništa više?

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

lionel mesi, selektor reprezentacije argentine, je preskroman čovek - trebalo je da sebe uvrsti u tim za današnji meč, ipak je on treći ili četvrti po kvalitetu u barseloni koja je drugi ili treći tim u španiji...

Ivan

pre 5 godina

Ovakav igrac nama fali vec decenijama. Da zgazi sve pred sobom. Kada budemo imali igraca oko koga ce sve da se vrti, mozda budemo nesto uradili. O tome je pricao Rambo Petkovic. Fali nam taj u koga ce svi da upere prestom da kazu, on je taj.

usa

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Nemas pojma, a pises neke gluposti..Normalno da kladionice ne postoje, ali zato imas online sajtove kao sto su Bovada,youwager,betonline....

lorenzo

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar

Op

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Pa možda se iz Srbije kladi na stranoj online kladionici...

hm

pre 5 godina

Argentina osim Mesija nema nikoga. Niti veznog reda, niti odbrane. Neverovatno da tako brzo iz plusa odu u minus sa rezultatom. Nisu Francuzi bili ludi sto nisu dali Dancima da oni idu na Argentinu.

David

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom?
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!

tvrtko

pre 5 godina

Kako piše da je Francuska izvela "nešto defanzivniji" sastav, kad igraju i Grizman i Mbape i Žiru? Ko je još trebalo da počne da bi bio "ofanzivniji sastav"?

Марко

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZVIIIZ, 30. jun 2018 16:16)

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.

Nema leba

pre 5 godina

Ma ovo je strasno ako ova postava Argentine izadje na teren. Pa cime to Maskerano vise zasluzuje mesto u prvih 11? U napadu i organizaciji od njega vajde nema,svaku loptu udavi pre nego sto je doda,kreativnost 0... u odbrani je postao trom i spor,sve sto je od njega ostalo je ta borbenost koju moze da okaci macku o rep...Sredina terena Maskerano,Benega i Perez... pojesce ih Francuzi nece se ni oznojiti,dva Mesija ne bi pomogla. Sve i da se ponovo desi momenat lucidnosti i genijalnosti malise,to ne moze da bude dovoljno za pobedu. Argentina je sa Mesijem prosek ekipa,bez njega se ne bi ni pojavili u Rusiji.

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

Stefan

pre 5 godina

Ali pazite razmišljanje ovih navijača Mesija. Kad Argentina izgubi(Island i Hrvatska) onda su svi krivi osim Mesija jer Mesi nema sa kim da igra. Kad Argentina pobedi(Nigerija) onda je Mesi sam zaslužan za to a drugi ništa. Vidite da niko ne priča o tom dodavanju Mesiju od strane Banege sa pola terena. Da je to Mesi bio već bi pričali priče o tome.

dragan

pre 5 godina

Sto se tice Aregntine, cini mi se da niko nije spomenuo da je Argentina pod 100 godisnjim prokletstvom. Zbog namestanja termina i rezultata za 1974 godine kada su bili domacini, i postali provaci a po nekima i zbog igranja rukom Maradone, kada su opet bili prvaci.

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

VladaNS

pre 5 godina

Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...
(vidji, 30. jun 2018 19:33)

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.

Posmatrač

pre 5 godina

Argentina je odigrala vrlo lošu grupu. A u ovoj utakmici je dala tri koliko je uspela da postigne u grupi. Hoću da kazem pravo sledi nokaut fazama a danas bili sjajni jedni i drugi sa golovima sa tim je da prošao mladji poletni Francuzi na drugoj strani Gaučosa se oslanjali na Mesija i Maskerana koji su u godinama a poslednji put da su na Sp. Ne može na taj način da se dobije utakmica vrlo prosto uprkos što su dali golove za nijansu su bili galski petlovi bolji.

Stefan

pre 5 godina

I posle se neko smeje kad se pise da Mesi igra sam.
(Evans, 30. jun 2018 16:16)

Pa ja Mesija ne videh za ovih 30 minuta. Protiv Islanda i Hrvatske se takodje nije video, još je i penal promašio. Protiv Nigerija je dobio perfektan pas sa pola terena od Banege, ali njega niko ne spominje. Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže.

Mare

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!
(Petar, 30. jun 2018 17:13)

Radi se o tome da je Ronaldo ovo isto uradio rekli bi sreća ili šta ti ja znam. Ovako je to majstorija. Uvek tako bilo.

Beograd

pre 5 godina

Koji propuh u odbrani Argentine koji puzevi igraju da covek ne poveruje. Frajer ih sa loptom nadtrca sa pola terena u dva navrata..

BlueFortress

pre 5 godina

Francuska cim napadne odmah padaju golovi, ne razumem cemu povlacenje i ziheraska igra jer treba da iskoriste masineriju od napada i Kanteove presecene lopte u kontrama. Argentina ni sama ne zna kako su dali 3 gola i to im je "previse", zasluzeno ispadaju i ni u grupi nisu prikazali mnogo, potpuno ocekivano jer sa ovakvom selekcijom igraca skromnih kvaliteta ne mogu vise od ovog. Mesi mrzovoljan i nedovoljno ostar, Francuska jednostavno ima bolje igrace na minimum 9 od 11 pozicija u prvoj postavi i to je to.
Ko god da prodje od tvrdih Urugvaja ili Portugala, nece imati prevelike sanse sa Francuskom a vreme ce pokazati...

abvgd

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

U fudbalu je najlakse dati gol, inace bi Nistelroj bio bolji od Ronaldinja, treba taj gol napraviti, pogledaj malo koliko asistencija ima taj isti Mesi u nokaut fazama.

Zbogom Mesi

pre 5 godina

Mesi je zrtva prokletstva zbog nacina na koji su titule osvajali timovi iz '78-e, usli u finale na gol razliku, kada su trebali da pobede sa 4 gola razlike, a pobedili Peru 6-0 i '86-e Maradonina ruka, verovatno i doping.Sve se slomilo na najboljem sastavu i igracu koje su ikada imali.

Sasa

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

# Link komentara

Isto je i sa Ronaldom. Samo sto je Portugal slabija selekcija. To je jedina razlika iskreno. Mesi je bio katastofalan i dokazao je da nije vredan tolikih hvalospeva.

Mare

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :)
(Doki, 30. jun 2018 17:11)

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?

Toliko

pre 5 godina

Mislio sam da će da se argentinci trgnu i vrate na velika vrata ali vidi se da nema tu hemije i da su truli.Svaka čast francuzima,mislim da idu do polufinala i tekme sa Belgijom,dok bi drugi par činili Španija i Kolumbija.

Oliver

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZVIIIZ, 3

Nije bitno gde pocne,nego gde se zavrsi. Slusaj Nedica ubuduce!

Punisher

pre 5 godina

Mbape definitivno najbolji mladi igrač i budući novi Anri,mada imam utisak da je bolje partije pružao u Monaku nego li u PSŽ-u,guše ga Nejmar i Kavani a i treneri PSŽ-a su obično najslabije karike tima.Francuzi imaju strašan tim ali mi nije jasan Dešan kakve igrače stavlja na bekovskim pozicijama a ko mu sedi na klupi,isto Matuidi umesto Lemara na levom krilu pa još da nema mesta za Fekira,Tolisa,svi oni bi trebali da imaju prednost u odnosu na Pogbu,fali im ta kreativnost na sredini,danas su dobili zahvaljujući kontrama i Mbapeovoj brzini ali kad nalete na tehnički podkovanu ekipu biće gusto.Za Mbapea Perez ne treba da žali novac,svakako mnogo korisniji igrač od Nejmara još sada kad odlazi Ronaldo iz Reala,ovom momku samo je nebo granica,još od prošle kodine priželjkujem ovaj transfer,ubeđen sam da bi se ovaj momak u skorijoj budućnosti naosvajao zlatnih lopti,ovako ako ostane u PSŽ,neće imati prilike da iskaže svoj raskošni talenat,a milina ga je gledati!

Wizard

pre 5 godina

Veličajte tim Francuske, a posebno izdanje Mpabbe-a. Argentina je u problemo bila i pre početka Mundijala, počevši od trenera, igrača Itd.
I dalje sam pri stavu da je tim bitnija od individue, samo je pitanje trenutka sreće u samoj utakmici da li tvoj dan ili ne. Setite se samo Južne Koreje koja je izbacila Nemačku. I to vam sve govori. Pozdrav!

Milos

pre 5 godina

Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.
(nista o nicemu, 30. jun 2018 18:43) Jedino po cemu su isti je broj postignutih golova(isko ti verovatno mislis da ih Ronaldo postize vise).Real mozemo da pamtimo po 3 vezane LS(mi koji smo gledali pamticemo i po nacinu kako su dolazili do njih),Ronalda cemo pamtiti kao velikog golgetera,atletu,padavicara,simulatora i gej ikonu. Primer: Ronaldo je vec dva puta obarao negativni rekord iz slobodnih udaraca,tek na ovom prvenstvu je postigao gol i to posle skoro 50 vezanih pokusaja. U Spaniji je taj rekord oborio pre dve-tri sezone,imao je preko 50 vezanih promasaja,preko godinu dana nije dao gol iz slobodnjaka. E sad,magija marketinga je takva da ti npr. duboko verujes da je on vrhunski izvodjac slobodnih udaraca. On najgori ikada a za tebe npr. najbolji. Mesija je danas kao flaster cuvao najbolji zadnji vezni sveta i to uvek u tandemu sa jos nekim. Cak i pored toga Mesi je upisao dve asistencije

Milos

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.

facts

pre 5 godina

-12. duel između Argentine (ARG) i Francuske, uz učinak ARG od 6-3-3. Prethodni mečevi:
ARG 1-0 SP 1930, 0-0 1965, 3-4 Francuska 1971, ARG 2-0 1971, 0-0 1972, ARG 1-0 1974, 0-0 1977, ARG 2-1 SP 1978, 0-2 Francuska 1986, ARG 1-0 2007 i ARG 2-0 2009.
-Svi strelci ARG protiv Francuske:
2 Laraignee
1 Monti, Nikolau, Brindisi, Madurga, Kempes, Pasarela, Luke, Saviola, Mesi, Gutjeres, DI MARIJA, MERKADO i AGUERO.
-Zadnji poraz Francuske od Južnoameričkih timova na SP je bio baš protiv ARG 1978 (2-1).
-Zadnji mečevi ARG na SP 30.6: 1-2 Brazil 1974, 0-0 (3-2) Jugoslavija 1990, 0-2 Bugarska, 2-2 (4-3) Engleska 1998 i 1-1 (2-4) Nemačka 2006.
-Igrači ARG sa najviše nastupa na SP:
21 Maradona (12-4-5, pobede čine 57.1% svih mečeva)
20 MASKERANO (12-4-4, 60%)
19 MESI (12-3-4, 63.2%)
18 Kempes (8-3-7, 44.4%).
Maradona: 8 gol i 7 asist na 21 meču na SP (12-4-5), gol ili asist na svakih 127'.
Mesi: 6 gol i 6 asist na 19 mečeva na SP (12-3-4), gol ili asist na svakih 135'.
-Mesi je jedini igrač koji je asistirao na svakom od zadnja 4 SP (2006, 2010, 2014 i 2018)!
-Mesi je 3. igrač ARG koji je imao 2 asistencije na 1 meču SP:
1978 Pasarela (6-0 Peru)
1986 Maradona (3-1 Južna Koreja)
2018 MESI (3-4 Francuska).
ISTORIJSKI REKORD! Mesi je postao 1. igrač u istoriji ARG sa 40+ asistencija!

1. deo

warlock

pre 5 godina

Znao sam da treba prije pocetka turnira da uplatim na francuze, ZNAO SAM!! A nisam jer sam vidio da mogu na Brazil u polufinalu, Brazil koji ni Meksiko ne moze proci a kamoli Belgiju

Milos

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19). Neutralni je veoma dobar poznavalac fudbala i 100% nije ocekivao pobedu Argentine ili da Mesi osvoji mundijal. Francuska je danas imala bolje igrace na bukvalno svakoj poziciji osim Mesijeve. Pored toga ima i boljeg trenera.Sa jedne strane Kante kao verovatno najbolji zadnji vezni trenutno a sa druge penzioner Maskerano.Pa oni su se jedva i kvalifikovali za prvenstvo,da im nije njega ne bi ni dosli u Rusiju. Ako vam je tako lakse i ako uzivate u tome vi krivite njega za “neuspeh” Argentine,svako objektivan je mogao da vidi jos protiv Hrvatske da je Argentina kao tim jedan veliki prosek. Ne postoji,nije postojao niti bi mogao da postoji igrac koji bi u danasnjem fudbalu sam mogao da dobija reprezentacije poput ove Francuske danas,to vreme ako je i postojalo vise ne postoji. Stavis na Mesija flaster Kantea,dupliras ga i tako ga ogranicis na samo dve asistencije,ovi ostali balvani naravno ne mogu da izgrade jednu akciju za 90 min. i to je cela filozofija.

ls

pre 5 godina

@Amerikanac

Cemu igranje u drugim klubovima i dokazivanje, kada je davao golove najboljim ekipama iz Engleske, Nemacke, Spanije, Italije, Francuske itd? Ako je u stanju da da gol Bajernu, nema potrebe da predje u isti, i da se dokazuje protiv Kelna.

Amerikanac

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

To je on birao. Ima strah da bi ga Dibala i Aguero ostavili u senci. Bilo bi Dibala puni Francuze a madjionicar radi trikove nestajanja na terenu.

ppp

pre 5 godina

(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.

Немања

pre 5 godina

Одлично прво полувреме,коментатор једини лик који не иритира на РТС-у

Marko

pre 5 godina

Alo jesi li video kakva doktorska asistencija za Aguera covek izmislio gol ni iz cega, pa jel Mesi kriv sto su primili 4 gola sto imaju najgoru odbranu ikad...Portugal je pobedio Francusku 1:0 bez Ronalda znaci odbrana je najbitnija u vakvim utakmicama dosta vise bre sa hejtovanjem koliko vam Mesi nabio komplekse nije normalno!!!!

mirosplit

pre 5 godina

Vi na racun ovog prvenstva govorite kako je Messi prosjecan igrac i slicne gluposti. Pa jeste vi izgubili pamcenje? Jel se necija vridnost i umjece miri po jednom prvenstvu? Pa lik je zadnjih 10-15 godina nesto najbolje sta je hodalo nogometnim terenima. Pisat kako je prevara i slicno moze samo netko tko se u balun ne razumi ili ga gleda zadnje dvi godine. Obozava san Ronalda kad je igra za United ali taj momak je samo dobar sportas, a Messi ima vise u desnoj nozi(slabijoj) vise nego Ronaldo sveukupno. Unakazili ste lika koji nas je uveseljava zadnjih 15 godina samo zbog jednog prvenstva. Tako ste po meni najboljeg ikad, Ronaldinha, unakazili jer eto nije traja 15 godina nego 6. Vrijeđa se danas i Ronaldu(bra), Maradoni iz ko zna kakvih razloga a nabrojani su uz jos par igraca najblje sta se moglo gledat ikad. Da nikad ne osvoji sa Argentinom nista (i nece) opet je top 3 igraca sta su ikad igrali balun volili vi njega ili ne. A cr7 ce bit u top 10.

Малац

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.
(dusan, 30. jun 2018 17:54)
Кад неко има посед лопте 40%, то је пре све друго него нападачки фудбал.
Имају ове две стреле или ракете, Гризмана и Мбапеа, и било која, поготово дуга лопта која се пребаци на противничку половину је шанса за гол.

Sinki

pre 5 godina

Ljudi ne razumiju,nevjerovatno koliko je odje fudbalskih lajkova,ogranicenih ljudi,samo gledaju gol.Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.

Saul Goodman

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19)

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...

vidji

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.
(bosanacihercegovac, 30. jun 2018 18:12) Oni su bez njega igrali kvalifikacije sa jednom pobedom u 7 ili 8 meceva. To je ucinak Dibale i ekipe bez Mesija,da ih nije Mesi kasnije vadio i jedva u poslednjem kolu izborio plasman oni bi ovo prvenstvo gledali na tv-u. Bez njega samo jednu pobedu,sa njim u timu samo jedan poraz i 5 pobeda u 6 meceva. To su cinjenice a ovo sto si ti napisao je stvar “misljenja”. Mada,mozda je i trebalo tako da bude,ove bedevije nije ni trebalo da dovodi u Rusiju.

dex

pre 5 godina

@dynamic

Jos shvatiti koja je razlika u pozicijama Mbapea i Sergeja i super. Sta je uradio Nejmar od 222 miliona??? Ocekujes li i da Kutinjo ovo radi npr?

impeRAtor

pre 5 godina

Mbappe - zver od igraca. Nesto najblize Ronaldu iz najboljih dana, ili mi se cini? Eksplozivnost, driblinzi, neverovatna brzina sa loptom... Utakmica je tek pocela, terorisace sporu odbranu Argentine do kraja...

bulls

pre 5 godina

@stevo je dao pravi komentar...partizan ima brzu odbranu od argentine(grobar sam)...izbacuje roha, ubacuje facija od 190...sampaoli se totalno pogubio na prvenstvu

kompot

pre 5 godina

Milos...sine,ti poredis Ronalda koji sutira slobodnjake i sa 35 metara zato sto voli da sutira odakle stigne i Mesija koji izvodi slobodnjake samo sa 20 metara i njih ne moze da da.

Bio robot

pre 5 godina

Da Francuze vodi neki ozbiljan trener dobili bi ovo sa 4:0, 5:1. Dobice i ovako ali je zalosno kome su dali da vodi ovakav tim. Argentina isprepadana, igra anti fudbal i to im je jedina sansa da udju u egal zavrsnicu. Kakva amaterska reakcija odbrane kod gola Di Marie.Pogba odsutan. Ipak, mislim da ce im Francuzi u drugom bar jos dva strpati.Ako sa ovim timom ispadnu od ovog raspada zvanog Argentina neka se prestanu baviti fudbalom.

Zizu

pre 5 godina

Ovaj čovjek definitivno nije normalan, Argentini imaš jednog Dibalu koji je najbolji fudbalera Juventusa, ali ne može igrati u prvom sastavu Argentine

Blackbeard

pre 5 godina

dovoljno je da se pogledaju face Argentinaca tokom intoniranja himne pa da moze da se pretpostavi ko ima veće šanse ovde, mada se nadam da ce me Argentina demantovati...

jao bre

pre 5 godina

Da je ovako pao Messi i da su mu dali penal, ovde bi bila kuknjava kako mu eto poklonili. Ali pošto je penal za Francusku (protiv Messija) onda je penal "čist ko suza".

789

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15)

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Francuzi bolji, za Mbapea i Griezmana.
Pogba, igrac manje, ja ne znam cemu sluzi taj igrac u ekipi.
Argentinci opet tanki, vrlo lako bi mogli dobiti crveni karton u drugom poluvremenu.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Bg

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...

veliki strumf

pre 5 godina

Sampaoli je obican pajac, totalna neznalica. Liku na klupi sede Aguero i Iguain (a Ikardi kuci), u spicu naravno nema nikog. Mesi stoji desno, cela Francuska koncentrisana na njega, uvek 5 igraca, guzva nevidjena. Sanse nema da se prodje. Dibala mu suvisan, show... Argentina nema ni sirinu ni dubinu u napadu ovako. Odbrana i srednji red posebna prica. Ne zna se ko je sporiji, ko se gore postavlja. Maskerano najgori igrac prvenstva, niko ne markira niti preuzima Mbapea, odbrana krs zivi. Klupa mu jaca od prvog tima. Kad vec toliko veze s mozgom nema - neka ispadne.

Milan

pre 5 godina

Ali kakav je Banega ćale ove igre, tehnika, siguran pas, inteligencija, uvek prave odluke na terenu. Da se nije kao mlad po dolasku u Valensiju odao noćnim izlascima i alkoholu, ostvario bi duplo bolju karijeru, a ni ovako to nije uopšte loše.

Ајде@

pre 5 godina

Аууу колико простора оставише ДиМарији, онаквом шутеру?!
Просто запањујуће и невероватно!
Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

Daa

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Ostace upamcen samo kao dobar igrac ? Ahahahaha jel realno ko sve prati fudbal ?a po niku bi se reklo da imas 30 godina i da napises takve nebulozu strasno

adpgapdgd

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.
(DisordeR, 30. jun 2018 16:13)

Aguero mu je kum i najbolji prijatelj od detinjstva, jel si stvarno tolika ovca da verujes medijima da je Mesi "trener", a kum mu sedi na klupi. Kapiram da imas 10 godina, ali ipak...

Amerikanac

pre 5 godina

Kako se samo lako naložite na neke nove igrače i odmah ih poredite sa najboljim igračem Ronaldom. Sta ovaj Mbape zna sem što je ekstra brz? A argentinska odbrana realno nesposobna.

kompot

pre 5 godina

ls....pa sto onda ne daje golove za Argentinu?losi saigraci?Pitanje da li bi Mesi igrao na nivou na kom igra u Barsi da igra za neki od PL klubova.Verovatno ne,jer ono sto igra u Barsi i ono sto igra u Argentini je nebo i zemlja.

STRŠLJEN

pre 5 godina

ROMERO
MASCERANO-ROHO-OTAMENDI-TAGLIAFICO

DYBALA-BANEGA/LO CELSO/ DI MARIA

MESSI - IKARDI - AGUERO

Ne znam ko im sastavlja ovakav tim kao trenutno sto igraju zato sto nisu uopste jaki, Francuzi ih nadigrali u svakom segmentu!
Daleko bi otisli sa ovom postavom, nadam se da se slazete svi... Pozdrav!

Stefan

pre 5 godina

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Upravo to. Penal je sviran zbog onog guranja rukom na kraju a ne zbog onog guranja obojice pre toga. Nego neki ljufi ne razumeju.

kurto murto

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....

Vladimir

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača? Upravo je suprotno. Problem je što nemaju selektora. U stvari kao imaju ali on mora da pita Mesija koga sme da uvede, ko će da igra, itd. Tu nema uspeha. A većina igrača u Argentini su veliki egoisti.

Oliver

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe

Djape

pre 5 godina

Svi veličaju Mbape-a kako je najbolji,a za Mesija pišete kako nije ni među 10 igrača ikada.. Samo pogledajte kako je igrao Mesi kada je imao 20-ak godina..

Solskjaer

pre 5 godina

Сам ? Агуеро, Дибала, Игуаин, Ди Марија...
Волео бих да видим Немању Матића самог са њима ;)

kladzom do bola

pre 5 godina

nesto razmisljam , a zasto nebi zvali maradonu da nam bude selektor ?
nasi igraci dobili bi verovatno dodatni stimulans od selektora ;)

ma nadrealno

pre 5 godina

Kante ima samo zadatak da čuva Mesija i nista vise. Nikad nisam video da neko ima posebnu taktiku za čuvanje Ronalda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(realno, 30. jun 2018 16:35)

Hahahahahahahahahahahahaha

Jovan

pre 5 godina

Odlucio nepostojeci penal kao i rupa od odbrane Argentine. Sve u svemu dovoljno je pogledati broj pasova i videti ko je igrao bolji fudbal. Argentina duplo vise pasova. Sve u svemu na mundijalu se ide samo na titulu, drugo i trece mesto ne znace prakticno nista niti se pamte. Nece Francuzi sa ovom igrom nista uraditi protiv cvrste ekipe sa normalnom odbranom. Ne bi ni Argentinci nista uradil da su prosli dalje, ali jedino mi je malo zao Mesija koji je zasluzio titulu ali sta da se radi. Nije kome je receno vec kome je sudjeno.

Carlito

pre 5 godina

Dokle Grizman da se trpi?Sta on decko igra? Kod 4:2 umesto da dotuku Argentinu on uporno vraca loptu ili ima po 20 dodira.Koliko sansi stvori, golova da a sigurniji je od Mbapea izgleda. Tuzna prica

ristic

pre 5 godina

Sa Pavonom i Enco Perezom se nece naigrati Mesi, ovog trenera su trebali da najure na polovini kvalifikacija, gde bi Argentina bila da Mesi nije davao sve one golove koji su direktno uticali da li ce ici na mundijal..

impeRAtor

pre 5 godina

Pogba igra isto kao Matic, presporo, neinteligentno, losa dodavanja... Sta Murinjo napravi od igraca... Da je francuzima jedan Buskets...

Petar

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!

NoName

pre 5 godina

Neverovatno je da sudija svira onakav penal za Francusku gde je Mbape napravio čist faul u napadu, a sa druge strane ne svirati saplitanje Mesija od strane Grizmana.

ppp

pre 5 godina

Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže. (Stefan, 30. jun 2018 16:28)


Pričaš o najboljem strelcu Argentine svih vremena. Oni ovo SP ne bi ni igrali da nije Mesija, a tek finale 2014. Argentina na tom SP nije dala nijedan gol, a da ga Mesi nije postigao ili asistirao. Naravno, osim onog gola Iguaina protiv Belgije. Mesi na ovom SPu jeste slab isto kao i Ronaldo, Nejmar itd ali bi trebao imati malo vise postovanja prema njemu i sta je do sada napravio...

sveznalac

pre 5 godina

kako je moguce da francuska na klupi nema klasicnog napadaca a u prvoj im igra ziru a benzema,lakazet i mnogi drugi nisu ni pozvani?

Vaše ime*

pre 5 godina

Može, ali neće. Očigledno je da se Mesiju smučilo da igra sam protiv svih.
Dok nije izborio ime i u Barseloni je nemalo puta driblao ceo suparnički tim i davao golove. Na kraju, niko ne brani ostatku Argentinske reprezentacije da pokažu šta znaju.
Ps - trener im je smejurija.

Nathan

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.

impeRAtor

pre 5 godina

Velika greska Francuza, nije trebalo da se povuku, mada gol Di Marie je majstorija i tu nikakva taktika ne pomaze. Argentina nije napravila nijednu sansu... Desamp treba da ubaci brznogog Dembelea jer Ziru nema sta da trazi protiv ove odbrane, prelako ga zatvaraju. Brzina je kljuc za pobedu protiv Argentine, videlo se sta rade Mbape i Grizman...

Grizman

pre 5 godina

Ni pola Di Marie kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe
(Oliver, 30. jun 2018 16:50)

Da. Ne razumem takve kritike i zaključke, valjda zavisi od trenutne forme, taktike svog trenera i rivala, čuvara, saigrača... Ako neko odigra loše 2-3 meča ne mora da se zaključuje da je očajan. Isto za Pogba na prošlom EP, isto za Sergeja sad, "ne vrede ništa", po nekima.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Volim Mesija, ali ljudi, pa on se većma nezainteresovano šeta po terenu, korakom penzionera! Skoro uvek daleko od akcije, a kada primi loptu doda prvom do sebe, ili krene u neuspešan dribling. Ni senka onog brzog, prodornog Mesija koji niže igrače, vodi akcije, diriguje igrom ekipe...bez emocija, voljni momenat nula!

darko

pre 5 godina

Što bih voleo da Argentina pobedi samo u inat svima vama, a i ovog komentatora na rts-u.
@Stefan
Računam da si negde 2.razred osnovne.. Mesi nema problem da mora ON da postigne gol pa nema veze kako prodje njegov tim (kao onaj tvoj), bitno da je Argentina eto izjednačila pa sasvim nebitno ko je pogodio. A i kad bi malo gledao ekran tv-a umesto što buljiš u telefon, video bi koliko fudbalera ima oko Mesija, onog tvog nikad niko i ne čuva.

Jovan

pre 5 godina

@ Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Netacno!!! Sad sam gledao usporeni snimak. Argentinac ga je remplovao van sesnaesterca, nakon sto ga je Mbappe udario levom rukom po licu. I Francuz i Argentinac su izgubili ravnotezu van sesnaesterca na mestu kontakta, i poceli da padaju. U sesnaestercu nije bilo nikakvog faula vec samo pad koji je bio posledica prethodnog kontakta. Uostalom videces sam veceras u analizi sudijskih odluka. Argentina ostecena za gol.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Mora se priznati da Argentina definitivno više želi pobedu.
A obe ekipe kao da su se "pelcovale" Srbijom - Argentinci igraju loše, sporo, bezidejno (i bez špica), dok Francuzi igraju bez žara, volje, borbenosti, kao da će Argentinci sami da se sklanjaju kako im ne bi smetali.
Evo, upravo sada zabi srećno loša Argentina ovim nadmenim i letargičnim "pevcima". I šta bi sa Mbapeom posle onih par prodora??

absolutezero

pre 5 godina

Sam ? 
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala ! 
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?! 
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15) 

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.
(789, 30. jun 2018 16:32)

Čovek je bio sarkastičan. Inače piše nebuloze ali ovaj je dobar. Ubo poentu.

P.S. Di Marija se namešta na šut 20 m od gola a Francuzi stoje i gledaju. Neverovatno! Šteta što ovakve dve ekipe vode polutreneri.

lorenzo

pre 5 godina

@antidote jedan dobar potez posle x loših utakmica...ništa više ne treba reći...a inače gledam ove Francuze i kontam da imaju nekog trenera koji voli napadački fudbal, uzeli bi onda Euro i sad SP bez problema..ubi njih ovaj Dešam

pa nije ovo igrica

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.
(Nathan, 30. jun 2018 16:55) Da nije malog kompleksasa Argentina ne bi ni dosla na ovo prvenstvo,jednu pobedu su imali u 7 meceva bez njega u kvalifikacijama. Tada su igrali ovi tvoji i pokazali koliko vrede,da ih nije povadio sa 3 gola u poslednjem kolu oni bi sada Svetsko gledali na tv-u. formacija 4-1-5,tako ti izgleda zamisljas Argentinu. Malo manje verovanja u tabloide,malo vise razmisljanja i sve dodje na svoje. Mene jedino cudi kako je uopste Argentina igrala sva ova finala sa ovakvom ekipom,odbrana suplja kao sir,sredina terena ne postoji,u napadu se sve svelo na cekanje Mesija da izvede neko cudo.

ajde

pre 5 godina

Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!
(Ајде@, 30. jun 2018 16:51)

Taman posla da otvoren prostor u odbrani umanji vrednost sjajnog gola. Nego, na kraju jeste bio golman pokriven, zato i nije na vreme video putanju lopte.

Radovan

pre 5 godina

Mislim da je ovo pogrešna postavka igre. Messi kao lažna devetka može da kreira šanse, ali nema ko da završava akcije. Nema na terenu ni Aguera ni Iguaina, a na Messija će sigurno motriti i Varan i Umtiti. Mislim da Francuska prolazi, iako bih voleo da bude drugačije..

antiDebil

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !

DrOgi

pre 5 godina

Kapiram da Mesi ne zeli Dibalu u timu kako se neki prosipaju komentarima ali zasto Aguera svog kuma ne zeli u ekipi? Ovaj trener je resio da unisti reprezentaciju i uspece u tome nazalost, Mesi inace ima 5 world cupova i ovaj mu nije bitan pa moze da igra sa Pavonom i Perezom, ko su Dibala i Aguero, nikakvi igraci ;)mislim da tako pojedini razmisljaju

monden

pre 5 godina

Mislim da će Argentinci proći.Jednostavno, njih kada krene, sreća ih prati do finala.Ne znam do koje će faze stići, ali imam osećaj da će na neki volšeban način proći u sledeće kolo.Kad se samo setim kako su nas i Italijane izbacili na penale 1990. godine, i stigli do finala, više od toga mi ne treba kao argument da imaju puno sreće.

misko

pre 5 godina

Izmeniti Pereza i ubaciti Iguaina.. I Argentina dobija lagano.. Samo gledajte.. Ja imam osecaj koa da je Maradona trener, a ne onaj smesni Sampauli..

ej

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača?
(Vladimir, 1. jul 2018 08:17)


Pa radi se o tome da oni jesu losi ako ih usporedimo sa Francuskom. U njih je druga postava jaca nego Argentinska prva.

milann

pre 5 godina

igrao sam 1-1. ali to jedna utakmica,moze i argentina da dobije. obicno kada se neka ekipa sa dobrim igracima jedva izvuce iz grupe,pocne na silu da pobedjuje. videcemo

Buddy

pre 5 godina

Argentina bez igre. Loša u oba pravca. Puno faulova napravili i ako ovako nastave buce čudo da ne ostanu sa 10 igrača ili čak manje. 1:1 samo na puku slučajnost i klasu. Argentina mora da promeni nešto u drugom poluvremenu ili će opet primiti gol i to je to. Francuzi nisu nešto u napadu ali protiv njih je teško doći u bilo kakvu šansu.

jsx

pre 5 godina

Kao sto je dobijao vecinu zasluga i kad je igrao sa Cavijem, Inijestom, Etom, pa onda sa Suarezom i Nejmarom ili Ronaldo sad kad igra sa Modricem, Marselom i Bejlom tako bi i Mesi imao vecinu zasluga za Argentinin uspeh, jer sigurno da Iguain i Dibala nemaju reputaciju vecu od gore navedenih pa da zasene Mesija. Ronaldo npr. nije ni igrao vecinu finala s Portugalom pa mu to niko ne zamera. Mesiju bi najvise odgovaralo da osvoji makar ne ucestvujuci bi u jednoj akciji.

Ne šalim se!

pre 5 godina

Može, a kada bi se izvodili penali moćni Mesi bi mogao čak i sam protiv moćne Francuske, iako je propustio postići pogodak iz dva prethodna penala!

dovlajoe

pre 5 godina

Sedam golova. Dva evrogola. Dva preokreta. Prodor preko celog terena. Penal. Slobodnjak u prečku. Asistencije. Poslednja Mesijeva reprezentativna utakmica. Malo li je. Sve što fudbal može da da viđeno je u ovoj utakmici. Valjda kao omaž na oproštaju onom ko ga je najbolje igrao. Bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@neutralni felsh
Nema sta da objasnjava FS Argentine, ne igraju oni. Mesi je taj koji bi trebalo da objasni zbog cega ga nema na terenu, zbog cega nije dao gol u zavrsnici svetskih prvenstava a ovo mu je cetvrto a navodno je najbolji svih vremena... Sta on krpi? Kada nema Busketsa, Cavija i Inijeste da trce za njega kao da ne postoji... Najbolji svih vremena to ne sme sebi da dozvoli...

Sinki

pre 5 godina

Kakva mocna Francuska,igrali su grozan fudbal u grupi...Da je bila jaca grupa,Francuska bi sigurno ispala...Ako bi Argentina prva povela,Francuska ce se otvoriti i eto idealne prilike za Messija da rijesi mec.

mobile developer

pre 5 godina

Dejca-LE

igraju oni koje je fr okupirala kada je osvajala svet, u Parizu ima vise arapa i crnaca nego belaca(fransuskih)

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Niko nikad u fudbalu nije pobedio sam.
Ne volim Mesija ali odličan fudbaler to jeste.Uz borbu svih igrača i veru u pobedu
verujem da će biti u finalu

sah 88

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.

Jovan

pre 5 godina

Odlucio nepostojeci penal kao i rupa od odbrane Argentine. Sve u svemu dovoljno je pogledati broj pasova i videti ko je igrao bolji fudbal. Argentina duplo vise pasova. Sve u svemu na mundijalu se ide samo na titulu, drugo i trece mesto ne znace prakticno nista niti se pamte. Nece Francuzi sa ovom igrom nista uraditi protiv cvrste ekipe sa normalnom odbranom. Ne bi ni Argentinci nista uradil da su prosli dalje, ali jedino mi je malo zao Mesija koji je zasluzio titulu ali sta da se radi. Nije kome je receno vec kome je sudjeno.

...

pre 5 godina

Mesi je dobar igrac ali ne moze se porediti za Ronaldom. Mesi je poput Gerarda Runija i ostale legende svojih klubova ali ne i najbolji igrac sveta.

james

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine?
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0
novinar: jeste li sigurni u to?
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha

Amerikanac

pre 5 godina

Kako se samo lako naložite na neke nove igrače i odmah ih poredite sa najboljim igračem Ronaldom. Sta ovaj Mbape zna sem što je ekstra brz? A argentinska odbrana realno nesposobna.

Mare

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :)
(Doki, 30. jun 2018 17:11)

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?

nista o nicemu

pre 5 godina

Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje. 
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina. 

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 30. jun 2018 18:25)

Ronaldo jeste bolji. Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.

mich

pre 5 godina

Mesi?...a ko je taj momak, pod hitno da se organizuje svetsko prvenstvo gde ce ucestvovati Hetafe, Levante, Deportivo, Rajo garantujem da bi Mesi bio najbolji strelac, naravno on da igra za Barsu.

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

Amerikanac

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više. 
(sah 88, 30. jun 2018 16:00) 

Ni sa svetskim ne bi mogao da se svrstava medju najbolje a tek ne bez svetskog. Igrac koji nije igrao bar u dva kluba i dve lige ne može nikako da se dovede u istu rečenicu sa Ronaldom, Maradonom, Zidanom, Krojfom....

Ikardi

pre 5 godina

Ispadoše dve bajodvratnije ekipe Nemačka i Argentina,sada može bilo ko da osvoji neće mi biti krivo,za Argentince uvek sam tvrdio Di Marija ubedljivo njihov najbolji igrač ,pa Aguero,Mesi pokazuje da je samo prosečan igrač i kad ga dečurlija počnu upoređivati sa legendarnim veličinama pa i Ronaldom smešna su ko strip.Mesi je selektovanjem ovog tima ukanalio ceo tim i uspeo da sebe izblamira po drugi put ,nadam se da se sada definitivno povlači,vreme je za prave fudbalere a ne klovnove,a klovnovima je inače mesto u cirkusu!

STEVO

pre 5 godina

Prodjoše Francuzi ali me nisu impresionirali. Većina golova je posljedica sporosti argentinske odbrane a ne nešto pretjerano maštovite igre Francuza. Ostale ekipe im neće dozvoliti onoliko prostora. Šteta za Mesija da takav igrač nema jedan veliki reprezentativan trofej. Ovo čak nije ni bilo loše prema naprijed ali su pozadi kriminalno spori i to ih je koštalo.

NastyB

pre 5 godina

Kada sam bio mlađi gledao sam na televiziji (internet je tada bio daleka budućnost :-) i fudbal zavoleo zbog Pelea i Šekularca, kao tinejdžer sam gledao Maradonu, Gerda Milera, Bekenbauera, Krojfa, Neskensa, Rosija, Bađa, Van Bastena i svom sinu pokazivao snimke tih majstora. A svom unuku ću puštati majstorije Mesija i njegove golove i ma koliko Ronaldo bio "bolji", zbirka njegovih golova skoro do polovine je popunjena penalima i tek pokojim golom vrednim gledanja. Slažem se da je bolji STRELAC od Mesija, ali ne i igrač, jer lepota fudbala nije samo pusto postizanje golova. jer Ronaldove asistencije u karijeri možeš gotovo da nabrojiš na prste jedne ruke. Broj driblinga koji će se pamtiti? HA! Evo već sada je dao više golova nego Maradona, originalni Ronaldo, Ronaldinjo, ali šta bi ste vašem detetu objasnili i pustili da zavoli fudbal?? Majstorije ovih igrača ili pozeraj CR7?? Ja znam šta bi.

NoName

pre 5 godina

Neverovatno je da sudija svira onakav penal za Francusku gde je Mbape napravio čist faul u napadu, a sa druge strane ne svirati saplitanje Mesija od strane Grizmana.

Ramones

pre 5 godina

Vidji****,
Vidis Maradona je dobijao lopte na centru, i resavao utakmice. Ova tvoja prevara od igraca to nemoze da uradi. TO je razlika izmedju vrhunskog i dobrog igraca.Mesi nikada nemmoze da bude ni medju prvih 10,najboljih u svetu. Pa u Argentini nije ni medju prvih tri. Maradona, Kempes, Di Stefano...Valdano, Burucaga............................ Mesi

ppp

pre 5 godina

(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.

Carlito

pre 5 godina

Dokle Grizman da se trpi?Sta on decko igra? Kod 4:2 umesto da dotuku Argentinu on uporno vraca loptu ili ima po 20 dodira.Koliko sansi stvori, golova da a sigurniji je od Mbapea izgleda. Tuzna prica

kompot

pre 5 godina

Milos...sine,ti poredis Ronalda koji sutira slobodnjake i sa 35 metara zato sto voli da sutira odakle stigne i Mesija koji izvodi slobodnjake samo sa 20 metara i njih ne moze da da.

Zbogom Mesi

pre 5 godina

Mesi je zrtva prokletstva zbog nacina na koji su titule osvajali timovi iz '78-e, usli u finale na gol razliku, kada su trebali da pobede sa 4 gola razlike, a pobedili Peru 6-0 i '86-e Maradonina ruka, verovatno i doping.Sve se slomilo na najboljem sastavu i igracu koje su ikada imali.

antiDebil

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !

Bg

pre 5 godina

Ja sam dovoljno star da sam gledao Pelea. Najblize mu je sto se tice fudbalskog majstorstva Maradona ali van terena Matadona je katastrofa. Mesi je cisto fudbalski na trecem mestu. Portugalac Ronaldo cisto fudbalski nije u prvih deset. Bekenbauer Krojf Platini Zidan Van Basten Best... Danas je pobedio fudbal !!! Argentina je igrala kao grupa huligana.

Saul Goodman

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19)

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...

Marko

pre 5 godina

Alo jesi li video kakva doktorska asistencija za Aguera covek izmislio gol ni iz cega, pa jel Mesi kriv sto su primili 4 gola sto imaju najgoru odbranu ikad...Portugal je pobedio Francusku 1:0 bez Ronalda znaci odbrana je najbitnija u vakvim utakmicama dosta vise bre sa hejtovanjem koliko vam Mesi nabio komplekse nije normalno!!!!

Djordje NS

pre 5 godina

@ Bg

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...

Milos

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.

facts

pre 5 godina

2. deo

-Tek 2. gol ukupno i Di Marije i Aguera na svim SP!
-Maskerano (7) je igrač sa najviše žutih kartona u istoriji SP! Najviše kartona u istoriji SP:
7 MASKERANO
6 Zidan, Kafu i Rafa Markes.
-Maskerano (147) je igrač sa najviše nastupa za 1. tim ARG!
-Mbape (19 godina i 192 dana) je 2. najmlađi igrač sa 2 gola na 1 meču nokaut faze SP, još od Pelea (17 god i 244 dana u 1958)!
-Francuska je 3. put preokrenula rezultat u 2. poluvremenu SP:
1958 od 2-3 do 7-3 Paragvaj
1998 od 0-1 do 2-1 Hrvatska
2018 od 1-2 do 4-3 ARG.
ISTORIJA! 1. put u istoriji, ARG je izgubila takmičarski meč nakon što je dala 3+ gola!
-ARG je na SP 2014 primila 4 gola (na 7 mečeva) isto koliko su danas primili od Francuske.
-ARG je izgubila meč nakon što je vodila, 1. put od 1958 (od ARG 1-0 do 1-3 Zapadna Nemačka)!
-Igrači ARG koji su na ovom SP najviše direktno učestvovali u golovima ARG:
3 MESI (1 gol i 2 asist)
2 AGUERO (2 gol), Roho (1 gol i 1 asist), MERKADO (1 gol i 1 asist), BANEGA (2 asist)
1 DI MARIJA (1 gol).
-Mesi protiv Francuske: 1 gol i 2 asist na 2 meča (1-0-1).
-Mesi za 1. tim ARG: 65 gol i 40 asist na 128 mečeva (77-28-23)!
-Mesi je bio najbolje ocenjen igrač u ARG i 2. najbolji igrač na terenu nakon Mbapea (8.1 od Sofascore, 8 od Whoscored i 7.9 od Squawka).

Pozdrav.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Boze zasto citam ove komentare i sta pisu ova deca ili ljudi koji su na nivou deteta. Kako neko ne moze da razume da je glavni razlog zasto u danasnjem fudbalu nema vise onoga sto su radili Pele, Krojf, Maradona, Puskas i ostali tj. da sam odvedes ekipu do kraja, je to sto se nekad igrala odbrana 1 na 1, tj. svakog igraca cuva samo jedan protivnicki igrac. Ako prodjes svog igraca, napravio si visak i to je odmah prilika. Danas se igra moderna odbrana gde se izoluje najbolji kreator u protivnickom timu i eto ti pobede.

Glavni i osnovni problem u Argentini, osim jadne odbrane, je sto postoji 1 kreator igre - Mesi, pa njega cuvaju 2-3 igraca. Recimo Ronalda obicno cuva jedan igrac ili najcesce niko jer on sluzi za postizanje golova dok u akciji obicno ne ucestvuje.
I onda neko kaze da je on bolji jer je dao vise golova. Mislim to je kao da se sad biju 2 lika da se vidi ko je bolji, samo jednog lika dvojica drze za ruke, a ovaj drugi ga bije i kao on je sad bolji znas, ubio ga od batina.

Fudbal je najjednostavnija igra na svetu, a opet 90% populacije ne razume o cemu je rec

Milos

pre 5 godina

Nikako talentovaniji, ali bolji, veci i uspesniji. I istorija ce ga pamtiti zauvek kao osvajaca 3 LS zaredom i osvajaca EP. Mesija cemo se secati kao utajivaca poreza.
(nista o nicemu, 30. jun 2018 18:43) Jedino po cemu su isti je broj postignutih golova(isko ti verovatno mislis da ih Ronaldo postize vise).Real mozemo da pamtimo po 3 vezane LS(mi koji smo gledali pamticemo i po nacinu kako su dolazili do njih),Ronalda cemo pamtiti kao velikog golgetera,atletu,padavicara,simulatora i gej ikonu. Primer: Ronaldo je vec dva puta obarao negativni rekord iz slobodnih udaraca,tek na ovom prvenstvu je postigao gol i to posle skoro 50 vezanih pokusaja. U Spaniji je taj rekord oborio pre dve-tri sezone,imao je preko 50 vezanih promasaja,preko godinu dana nije dao gol iz slobodnjaka. E sad,magija marketinga je takva da ti npr. duboko verujes da je on vrhunski izvodjac slobodnih udaraca. On najgori ikada a za tebe npr. najbolji. Mesija je danas kao flaster cuvao najbolji zadnji vezni sveta i to uvek u tandemu sa jos nekim. Cak i pored toga Mesi je upisao dve asistencije

aleksandar

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.

jao bre

pre 5 godina

Da je ovako pao Messi i da su mu dali penal, ovde bi bila kuknjava kako mu eto poklonili. Ali pošto je penal za Francusku (protiv Messija) onda je penal "čist ko suza".

miodrag

pre 5 godina

Da je pravde nisu ni trebali da igraju sa Francuzima.....a Mesi? Od najboljeg svih vremena nema nista....Pele i Maradona su nedostizni i pojam za njega a u sadasnjosti mnogo je bolji C7....i jos jedan, onaj kome ON nije dao da igra Dybalaaaaaaaaaaaaaa!

Nathan

pre 5 godina

Kakva steta sto se Francuska i Belgija sastaju u polufinalu dve najbolje reprezentacije za koje navijam svim srcem do kraja! Spanci ce verovatno u finale jer im je polovina zreba smesna.

facts

pre 5 godina

-12. duel između Argentine (ARG) i Francuske, uz učinak ARG od 6-3-3. Prethodni mečevi:
ARG 1-0 SP 1930, 0-0 1965, 3-4 Francuska 1971, ARG 2-0 1971, 0-0 1972, ARG 1-0 1974, 0-0 1977, ARG 2-1 SP 1978, 0-2 Francuska 1986, ARG 1-0 2007 i ARG 2-0 2009.
-Svi strelci ARG protiv Francuske:
2 Laraignee
1 Monti, Nikolau, Brindisi, Madurga, Kempes, Pasarela, Luke, Saviola, Mesi, Gutjeres, DI MARIJA, MERKADO i AGUERO.
-Zadnji poraz Francuske od Južnoameričkih timova na SP je bio baš protiv ARG 1978 (2-1).
-Zadnji mečevi ARG na SP 30.6: 1-2 Brazil 1974, 0-0 (3-2) Jugoslavija 1990, 0-2 Bugarska, 2-2 (4-3) Engleska 1998 i 1-1 (2-4) Nemačka 2006.
-Igrači ARG sa najviše nastupa na SP:
21 Maradona (12-4-5, pobede čine 57.1% svih mečeva)
20 MASKERANO (12-4-4, 60%)
19 MESI (12-3-4, 63.2%)
18 Kempes (8-3-7, 44.4%).
Maradona: 8 gol i 7 asist na 21 meču na SP (12-4-5), gol ili asist na svakih 127'.
Mesi: 6 gol i 6 asist na 19 mečeva na SP (12-3-4), gol ili asist na svakih 135'.
-Mesi je jedini igrač koji je asistirao na svakom od zadnja 4 SP (2006, 2010, 2014 i 2018)!
-Mesi je 3. igrač ARG koji je imao 2 asistencije na 1 meču SP:
1978 Pasarela (6-0 Peru)
1986 Maradona (3-1 Južna Koreja)
2018 MESI (3-4 Francuska).
ISTORIJSKI REKORD! Mesi je postao 1. igrač u istoriji ARG sa 40+ asistencija!

1. deo

nista o nicemu

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom? 
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!
(David, 30. jun 2018 18:09)

Je li se pise odvojeno. Za pocetak.

only fools and horses

pre 5 godina

E ovo kraj rasprave o Mesiju i da li je najbolji ikada. Valjda će sad ove klince biti sramota da ga uopšte stavljaju u istu rečenicu sa izrazom "najbolji ikad".

vidji

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.
(bosanacihercegovac, 30. jun 2018 18:12) Oni su bez njega igrali kvalifikacije sa jednom pobedom u 7 ili 8 meceva. To je ucinak Dibale i ekipe bez Mesija,da ih nije Mesi kasnije vadio i jedva u poslednjem kolu izborio plasman oni bi ovo prvenstvo gledali na tv-u. Bez njega samo jednu pobedu,sa njim u timu samo jedan poraz i 5 pobeda u 6 meceva. To su cinjenice a ovo sto si ti napisao je stvar “misljenja”. Mada,mozda je i trebalo tako da bude,ove bedevije nije ni trebalo da dovodi u Rusiju.

vidji

pre 5 godina

Igra ? Nisam nesto primetio, najgori je bio u svojoj ekipi. Jadna Argentina sa takvim igracem !
(antiDebil, 30. jun 2018 17:58). Cudno,na svim relevantnim sajtovima je najbolje ocenjeni igrac Argentine.Igrao je spica a ovi njegovi loptu nisu mogli da mu dodaju,jednu jedinu priliku mu nisu napravili,morao je da po loptu ponovo dolazi na svoju polovinu. Od njega se izgleda ocekuje da oduzme loptu,predribla trijicu,asistira sam sebi i postigne gol. I sve to pored Kantea na ledjima...Vidim i gomilu pozitivnih ocena na tvoj komentar... to je realna slika,on najbolje ocenjen i mozda jedini koji zasluzuje mesto u reprezentaciji a za vecinu ljudi najgori. Cak i kad ima dve asistencije protiv ovako jake Francuske on je vama najgori. Verovatno je Mesi kriv i za golove koje su primali? Verovatno je kriv i za ovu kisu sto danima ne prestaje? Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.
(VladaNS, 30. jun 2018 19:57)

Porediti Buručagu, Pasarelu, Valdana, Đustija i Ruđerija sa likovima kao što su Pavon, Meza, Otamendi je elementarno neznanje jednog dečaka koji malo toga zna o fudbalu, a misli da je silno upućen.

neutralni felsh

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise... 
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19)


nema, zato sto ucestalost i vreme javljanja direktno zavisi od sticaja okolnosti a ne od situacije na terenu da ne kazem semafora. ovakav derbi subotom popodne je kao stvoren za dobro drustvo, koje je kasnije tesko napustiti. drug Milos js lepo primetio, na osnovu svega vidjenog do sada, niko realan poput mene nije ocekivao pobedu argentine, ali bilo je nas koji smo se nadali. jednog dana cemo mozda otkriti misteriju zasto argentina nikad dosad nije izasla u najjacem sastavu a ne opet da sa taljifkom, mezom i perezom kreces na pogbu kantea i matuidija, varana i umititija da ne spominjem - prekaljeni igraci najjacih liga protiv turnirski nepotvrdjenih igraca. ako vec hoces sa njima u vezi, stavi konntrateziste u napadu pa narokaj sve one zvezde, od dibale do mesija. a ne da sampaoli pokusava laznu devetku protiv ekipe koja ceka kontre. o cudnom uvodjenju onog sporog duda umesto brzog roha iako francuzi nisu igrali visoke lopte neki drugi put. tu bi svako zabio glavu kao noj, od muke zbog svega. sto nema koga da ponese loptu kad nema mesija. svaka cast za gol, ali di marijina igra uz aut liniju je ocajna, skokne do kornera i vrti se u krug. efekat je bio da mesi prerano dobija lopte. a nisu svi ko "pobednik i vodja" ronaldo da razmeni dva pasa i odmah jurca u 16, ima onih koji krpe rupe u vezi. uostalom, zamisli istu ovu argentinu sa voljenim ronaldom umesto mesija pa bi tek video sta je rasklimana ekipa bez balansa... a sad zamisli portugaliju sa mesijem.
sampaoli je uspeo da rasklima defanzivu a i pokvari vezu. vec sam pricao da je zabrinjavajuce sto je on bunker fajter trener (chile, sevilja) dok se od argentine ocekivala iniciativa i pritisak. epilog: argentina je bila jaka u odbrani a danas lako prima golove, uz frku u veznom redu. to je sav problem - gubitak igracke kompaktnosti koja ih je krasila.
inace, mesi vec 3-4 godine igra bez xavija i sa iniestom na rezervi, ali zato ima gomesa, roberta i paulinja... mesi je majstor kakav se retko radja, nema njemu ko sta da prigovori, osim sto bi nekad zaista trebalo da se izdere na neke saigrace, i mnoge druge.
jednog dana ce fs argentine morati da objasni kako su sa jednim takvim igracem na raspolaganju uspeli da ne osvoje nijedan trofej.

Madjionicar Messi nestao sa terena

pre 5 godina

Ćao Francuzi ... 
Ovo vam je zbog onako kvalitetnog meča protiv Danske ... 
Karma je čudo!
(Ruža bez muža, 30. jun 2018 17:07)
Cao Argentinci....
Ovo vam je zbog prljave igre i nedosudjenog penala za Nigeriju...
Karma je cudo

dragan

pre 5 godina

Sto se tice Aregntine, cini mi se da niko nije spomenuo da je Argentina pod 100 godisnjim prokletstvom. Zbog namestanja termina i rezultata za 1974 godine kada su bili domacini, i postali provaci a po nekima i zbog igranja rukom Maradone, kada su opet bili prvaci.

only fools and horses

pre 5 godina

...Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.
@Sinki

Može sinko, može. Ne može Mesi, ali su mnogi mogli. Pele, Maradona, Ronaldinjo... Nije im trebao prazan prostor oko njih kako bi pokazali svoje umeće. I bilo im je znatno teže, naročito Peleu i Maradoni, samo pogledaj koliko su ih tukli bekovi.
A Mesija ne čuvaju pet igrača već jedan, plus još jedan koji pritiče u pomoć. Retko bude okružen sa tri.

b.

pre 5 godina

I eto ljudi, argentinci sa onakvim imenima i najboljim igracem danasnjice jedva prodju grupu i ispadnu u osmini finala a mi kukamo na nase... Treba realno da sagledamo nase mogucnosti u fudbalu i da se radujemo sto smo se uopste plasirali na SP, sve ostalo je nerealno...

Hulk12

pre 5 godina

Te price o Xaviju i Iniesti nemaju nemaju smisla jer Ronaldo nije mogao dovesti Real ni do finala dok mu nisu doveli Kroosa, Isca, Modrica. Sa Higuainom i Di Marijom je ispadao od Lyona iz LŠ dok ih je Messi sa Argentinom dovodio do finala u 10 puta slabijem timu. Razlika između Messija i Ronalda je što je Messi dao mnogo više golova nego Ronaldo nakon driblinga 1,2,3,4,5 igrača tj. samostalno i što Messi već sada ima mnogo vise asistencija od Ronalda iako je mlađi i to je ono to čini razliku ova 2 igrača.
(ppp, 30. jun 2018 18:53) # Link komentara


Druze ja ne znam odakle ti izvlacis te podatke i odakle vam inspiracije za te glupe kriterijume,ajde mi kazi jel bitno ko je dao vise golova utorkom a ko sredom ? Cinjenice su cinjenice,Ronaldo je lider gde god ode,ima uspehe u svakoj ekipi,cak i u reprezentaciji koja je i zvanicno mnogo losije rangirana od argentine TE/TIH godina tako da je besmisleno sa botovima raspravljati. Uostalom,Ronaldo pomera svoju poziciju s godinama,idi malo na yt i vidi sta je radio u mancesteru i prvih par godina u realu,to je magija,ne treba mu xavi :) i imao je ls i pre krosa i modrica i sa njima,ali tesite se,kupite cips danas :)

Драге

pre 5 godina

Што ти је поштовање, Меси стоји а фудбалери ФР редом прилазе и пружају руку...

abvgd

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

U fudbalu je najlakse dati gol, inace bi Nistelroj bio bolji od Ronaldinja, treba taj gol napraviti, pogledaj malo koliko asistencija ima taj isti Mesi u nokaut fazama.

VladaNS

pre 5 godina

Maradona i Pele zajedno da su igrali sa ovim balvanima u odbrani i sredini ne bi nista uradili...
(vidji, 30. jun 2018 19:33)

Maradona igra 1986. i osvojio, možda su čak bili još gori. Messi nije vođa, kraj priče. Skroz je i nebitno sa koliko kvaziargumenata ga braniš, istorija će upamtiti kako treba.

analiza

pre 5 godina

Stvarno glupa taktika Francuza.Nista taktika golman ispuca loptu centarforu?!Nista vezni igraci vracaju loptu golmanu?!Nista od taktike veznjak doda loptu protivniku u noge?I da cutiram poznatog sportskog radnika"sta ste se rastrcali"?!Stvarno,veze s vezom nemaju ovi Francuzi.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

lionel mesi, selektor reprezentacije argentine, je preskroman čovek - trebalo je da sebe uvrsti u tim za današnji meč, ipak je on treći ili četvrti po kvalitetu u barseloni koja je drugi ili treći tim u španiji...

ls

pre 5 godina

@Amerikanac

Cemu igranje u drugim klubovima i dokazivanje, kada je davao golove najboljim ekipama iz Engleske, Nemacke, Spanije, Italije, Francuske itd? Ako je u stanju da da gol Bajernu, nema potrebe da predje u isti, i da se dokazuje protiv Kelna.

Stefan

pre 5 godina

I posle se neko smeje kad se pise da Mesi igra sam.
(Evans, 30. jun 2018 16:16)

Pa ja Mesija ne videh za ovih 30 minuta. Protiv Islanda i Hrvatske se takodje nije video, još je i penal promašio. Protiv Nigerija je dobio perfektan pas sa pola terena od Banege, ali njega niko ne spominje. Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže.

Petar

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!

VladaNS

pre 5 godina

Pre nego što krenete da ismevate Argentince, ne zaboravite da su celo prvenstvo igrali sa 10 igrača na terenu :/

Sa ozbiljnije strane, nadam se da će se Messi povući i da je to ovaj put zauvek, uništio je Argentinu.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Argentina je jedna raspala ekipa u svakom smislu, sto umnogome govori i o protivnicima koje su imali u grupi.
Nadam se da ce to i Danska pokazati!

Luka

pre 5 godina

Vidjeh komentar gdje covjek govori da je Argentina raspala reprezentacija i gdje potencira da je Hrvatska reprezentacija losa...pa da te pitam, zar te toliko boli nas prolazak? Kako smo mi losi ako smo prosli grupu sa 9 bodova i razmontirali tu Argentinu? Defenzivno solidni, u veznom redu odlicni, krilni napadaci dobri, jos samo da Mandzo uvali kojeg. A i nemora, Mandzo radi odlican posao iako ne zabija. I da, pojest cemo tu Dansku ;) vidjet ces.

Stefan

pre 5 godina

Ali pazite razmišljanje ovih navijača Mesija. Kad Argentina izgubi(Island i Hrvatska) onda su svi krivi osim Mesija jer Mesi nema sa kim da igra. Kad Argentina pobedi(Nigerija) onda je Mesi sam zaslužan za to a drugi ništa. Vidite da niko ne priča o tom dodavanju Mesiju od strane Banege sa pola terena. Da je to Mesi bio već bi pričali priče o tome.

Milos

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...
(Hulk12, 30. jun 2018 18:19). Neutralni je veoma dobar poznavalac fudbala i 100% nije ocekivao pobedu Argentine ili da Mesi osvoji mundijal. Francuska je danas imala bolje igrace na bukvalno svakoj poziciji osim Mesijeve. Pored toga ima i boljeg trenera.Sa jedne strane Kante kao verovatno najbolji zadnji vezni trenutno a sa druge penzioner Maskerano.Pa oni su se jedva i kvalifikovali za prvenstvo,da im nije njega ne bi ni dosli u Rusiju. Ako vam je tako lakse i ako uzivate u tome vi krivite njega za “neuspeh” Argentine,svako objektivan je mogao da vidi jos protiv Hrvatske da je Argentina kao tim jedan veliki prosek. Ne postoji,nije postojao niti bi mogao da postoji igrac koji bi u danasnjem fudbalu sam mogao da dobija reprezentacije poput ove Francuske danas,to vreme ako je i postojalo vise ne postoji. Stavis na Mesija flaster Kantea,dupliras ga i tako ga ogranicis na samo dve asistencije,ovi ostali balvani naravno ne mogu da izgrade jednu akciju za 90 min. i to je cela filozofija.

George Costanza

pre 5 godina

Jedan je veliki Maradona. Nadam se da posle ovoga nikom više neće pasti na pamet da Mesija stavlja ispred njega. Dobar je Mesi, ali nije u rangu Maradone, Pelea i Ronaldinja.
(aleksandar, 30. jun 2018 18:29). Mesi je igrao sa timom koji se bez njega ni u snu ne bi kvalifikovao na ovo prvenstvo,imali su jednu pobedu u 7 meceva koje su igrali bez njega. Bili su peti u grupi i to zahvaljujuci njemu. Od ovakve ekipe,od ovakve odbrane i sredine terena ocekivati nekakav trofej je smesno. Mesi,Di Marija(koji je totalno van forme bez obzira na ovu golcinu),penzioner Makerano i jos 7 rastimovanih balvana u timu,to je Argentina. Da li mislis da bi Ronaldinjo napravio razliku? On je npr. 2006-e igrao u timu koji je za dve klase iznad ove Argentine pa nista nije uradio. Ni Pele ni Maradona ne bi pomogli ovima danas,odbrana busna kao sir,sredina ne postoji,cela igra se svodi na cekanje Mesija da izmisli toplu vodu. Stavio ga da igra spica a ovamo se vraca na centar po loptu jer balvani ne mogu da povezu 3 tacna dodavanja i naprave mu makar jednu sansu za gol.
(Milos, 30. jun 2018 19:01)
Dosta je demagogije vise! Koji balvani? Aguero iz Citija, Dibala iz Juventusa, Di Maria iz PSG, Iguain, i dodaj toj ekipici "balvana", Mesija i eto pola tima vrhunskih igraca, sa superstarom Mesijem kalibra koj se pojavljuje jednom u 10-20 god., prekaljeni i preiskusni Maskerano i ostali igraci prosek, daleko od toga da su loši. Koje igrace imaju J. Koreja ili Japan koji su vise prokazali od Argentine? Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.

DisordeR

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.

lumenarević

pre 5 godina

@balvin
Mesi sastavlja tim, zato je dovedena ovaj da glumi trenera. Zamisli da golove daju iguain i dibala, kako onda mesi da bude najbolji. Ovako, ekipa prosek, on naj i ćao.

Mlan

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.
(Ministar za lobotomiju, 30. jun 2018 17:32)

Da, kontam da ce sa 38 da bude duplo brzi.

Wizard

pre 5 godina

Veličajte tim Francuske, a posebno izdanje Mpabbe-a. Argentina je u problemo bila i pre početka Mundijala, počevši od trenera, igrača Itd.
I dalje sam pri stavu da je tim bitnija od individue, samo je pitanje trenutka sreće u samoj utakmici da li tvoj dan ili ne. Setite se samo Južne Koreje koja je izbacila Nemačku. I to vam sve govori. Pozdrav!

Back in Black

pre 5 godina

Aguero na klupi do 65. min.
Neverovatno ali istinito.
Takva igracina i golgeter!
Selektor je bio ocajan.
Fra vise sansi i zasluzeno.
(Dragan, 30. jun 2018 18:28)
Misliš selektori Mesi i Maskerano.

lorenzo

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar

satelit

pre 5 godina

Strucnjaci sa SK predvideli prolaz ARg,a FRA na svim pozicijama bolja,o taktici da i ne govorim.. Majstorija Di Marie i slucajan gol ne mogu biti dovoljni... Argentina je raspustena"banda"sa selektorima Mesijem i Maskeranom

Oliver

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZVIIIZ, 3

Nije bitno gde pocne,nego gde se zavrsi. Slusaj Nedica ubuduce!

Sasa

pre 5 godina

mesi prevara. nula golova u nokaut fazi na 4 svetska
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mairondrake, 30. jun 2018 17:49)

# Link komentara

Isto je i sa Ronaldom. Samo sto je Portugal slabija selekcija. To je jedina razlika iskreno. Mesi je bio katastofalan i dokazao je da nije vredan tolikih hvalospeva.

hehe

pre 5 godina

Argentini najvise fali lider koji treba da povuce kada je to potrebno, ona ga nema i kraj.
(George Costanza, 30. jun 2018 20:15)


Ljudi dali 3 komada jednoj Francuskoj, a primili 4. Njima trebaju brži igrači u odbrani, a ne lider i napad.

kole

pre 5 godina

E to(mbape) je igrač od 200m€...a ne neki nabedjeni...bravo Mbape,svaka čast!
(Šef, 30. jun 2018 16:16)

Mbappe se nije vido na predhodne 3 utakmice a protiv Arg. izgleda kao mesavina Juseina Bolta i fudbalskog Mocarta

Klaben

pre 5 godina

nikad losija Argentina, a Hrvati se raduju kao da su pobedili najbolju momcad sveta
smesi su
(Devito, 30. jun 2018 17:19)

Istina što kažeš , Argentina nikakva. Jedan je LM10 , ali igra tek sutra.

Hulk12

pre 5 godina

Neutralni felsh nema tvog komentara danas ? Svemir je kriv sto je najbolji igrac svih vremena ispao danas,da ne kazem tvoj ljubimac ? :)
Vratilo se za Nigeriju,pravda je spora,ali dostizna.
Mozda Ronaldo nije najbolji ikad,ali barem nema mentalitet gubitnika i noja koji zna samo zabiti glavu u pesak,sto se za neke moze reci,koji sada i zvanicno pokazuju kako bez xavija i inijeste ne moze. Evo cak je i bio selektor,gde ces vise...

geolog

pre 5 godina

Na klupi Aguero, Iguain i Dibala. 

Nista ne kapiram.
(Moodanzza, 30. jun 2018 16:18)

Šta ne kapiraš, treba da ubaci još tri špica u igru pa da igraju Mesi, Dibala, Aguero, Iguain, DiMaria? A ko da brani gol? Ljudi, nisu u pitanju napadači, Argentina nema plejmejkera, to je poenta cele priče.

molina

pre 5 godina

Znam da ce sada svi da pljuju Mesija, i mene nervira sa setnjom na terenu ali onaj coveculjak nema pojma, ne zna da postavi igru sa Mesijem u ekipi. Krstajic je tata taktike za njega. Francuzi slozni, prava ekipa, a Argentinci kao i nasi.

Sasa

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)
Najgori danas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Merci, 30. jun 2018 17:45)

# Link komentara

Sa kim igra? On se do asistencije u nadoknadi vremena skoro nije video (ne racunam onu slucajnu asistenciju posto je bio sut) a Matuidi i Kante su ga spakovali za poneti, sjajno.

absolutezero

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Krojf, Best, Euzebio, Puškaš itd. Medju najboljim svih vremena a bez titule prvaka sveta. Ili su i oni samo dobri igrači i ništa više?

Mare

pre 5 godina

Da li je realno da ovde ima nekih koji su u fazonu: "odbitak, nezasluženo, Messi statira" itd. Aloo. Argentina je dala 2 gola. Regularna gola. Koga briga da li je bila neka fenomenalna akcija ili sreća. Francuska je dala 1 gol. Dakle jedan manje. Argentina zasluženo vodi i ako ovako ostane zasluženo ide dalje!
(Petar, 30. jun 2018 17:13)

Radi se o tome da je Ronaldo ovo isto uradio rekli bi sreća ili šta ti ja znam. Ovako je to majstorija. Uvek tako bilo.

Dynamic

pre 5 godina

Kad se igrač proceni na oko 100-150 miliona onda očekuješ da uradi nešto poput ovoga što je upravo uradio Mbape. Jedno dva tri puta po meču

789

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15)

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.

Gladiator

pre 5 godina

Kući Argentinci, ajde.. Provlače se u kvalifikacijama, provlače se kroz grupu, ovo bi bilo previše rođaci s obzirom kako igrate. Povedite vašeg Messija i nikad više usporedba sa Maradonom. Doviđenja Buenos Aires.

David

pre 5 godina

Jeli neko vjeruje da bi Maradona danas ista uradio sa ovakvom Argentinom?
U doba Maradone Argentina je tako jaka bila da nebi primila gol po utakmici.. Ova Argentina primila 9 golova na 4 utakmice !!

Hell

pre 5 godina

Ja mogu da razumem da neko navija za Argentinu ali da kaze da ovakvom igrom zasluzuju prolaz je nerealno! Pa Francuzi ih sabili,razaraju ih igrom,Argentinci nepovezani,dali dva slucajna gola cista sreca,centar ne prelaze i vi kazete zasluzuju prolaz?! Ali mi Srbi smo poznati po "realnim izjavama"

Jovan

pre 5 godina

@ Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Netacno!!! Sad sam gledao usporeni snimak. Argentinac ga je remplovao van sesnaesterca, nakon sto ga je Mbappe udario levom rukom po licu. I Francuz i Argentinac su izgubili ravnotezu van sesnaesterca na mestu kontakta, i poceli da padaju. U sesnaestercu nije bilo nikakvog faula vec samo pad koji je bio posledica prethodnog kontakta. Uostalom videces sam veceras u analizi sudijskih odluka. Argentina ostecena za gol.

ppp

pre 5 godina

Mesi u reprezentaciji je jedna velika sramota. I danas će to da pokaže. (Stefan, 30. jun 2018 16:28)


Pričaš o najboljem strelcu Argentine svih vremena. Oni ovo SP ne bi ni igrali da nije Mesija, a tek finale 2014. Argentina na tom SP nije dala nijedan gol, a da ga Mesi nije postigao ili asistirao. Naravno, osim onog gola Iguaina protiv Belgije. Mesi na ovom SPu jeste slab isto kao i Ronaldo, Nejmar itd ali bi trebao imati malo vise postovanja prema njemu i sta je do sada napravio...

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Mora se priznati da Argentina definitivno više želi pobedu.
A obe ekipe kao da su se "pelcovale" Srbijom - Argentinci igraju loše, sporo, bezidejno (i bez špica), dok Francuzi igraju bez žara, volje, borbenosti, kao da će Argentinci sami da se sklanjaju kako im ne bi smetali.
Evo, upravo sada zabi srećno loša Argentina ovim nadmenim i letargičnim "pevcima". I šta bi sa Mbapeom posle onih par prodora??

kurto murto

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa.....

kompot

pre 5 godina

Argentina nije zasluzila ni grupu da prodje.Da ih sudija nije direktno progurao nedosudjenim penalom protiv Nigerije ispali bi.Mesi kao po obicaju u reprezentaciji,nista ne pokazuje,ne vodi ekipu,ne nosi,a ekipa cudan spoj odlicnih igraca(Mesi,DiMarija,Aguero,Iguain) i ostatka ekipe koji je presmesan,ali cak i tako bi morali da igraju bolje,a oni sve cetiri utakmice nisu odigrali dobro.

detelinarcan

pre 5 godina

greota sto u zadnjem napadu gaucosi ne dadose pa da bude ludnica kompletna, ovakvom rezultatu, igri, preokretima se niko ni u ludnilu nije nadao, batalite se idiotluka o mesiju,ronaldu, nabiflanih statistika gledajte igru, poteze, jadno je sto je 99% ovdasnjih komentatora jednom ili dva puta pogodila lopta slucajno al' sve o fudbalu znaju a jedina fizicka aktivnost im je kada slucajno trznu nogom dok igraju - tastaturom

dovlajoe

pre 5 godina

Po kvalitetu Argentina = Srbija + Mesi, ako ne i slabija. Ipak su se dostojno oprostili, jer bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

Amerikanac

pre 5 godina

Jadan Mesi s kim igra.
(Djordje, 30. jun 2018 16:13)

To je on birao. Ima strah da bi ga Dibala i Aguero ostavili u senci. Bilo bi Dibala puni Francuze a madjionicar radi trikove nestajanja na terenu.

Марко

pre 5 godina

prekršaj počeo van kaznenog, argentinci oštećeni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZVIIIZ, 30. jun 2018 16:16)

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.

hm

pre 5 godina

Argentina osim Mesija nema nikoga. Niti veznog reda, niti odbrane. Neverovatno da tako brzo iz plusa odu u minus sa rezultatom. Nisu Francuzi bili ludi sto nisu dali Dancima da oni idu na Argentinu.

VanNistelroj

pre 5 godina

Ovi Argentinci isti kao mi, dosli na prvenstvo sa panjevima u odbrani, ne zna se ko je sporiji, a danas u fudbalu sve ide na brzinu. Pre 4 godine nisi mogao da im das gol, zato su i igrali finale. Ne pomazu ni Mesi ni Maradona ni bog otac ako je odbrana ovako losa.

Малац

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.
(dusan, 30. jun 2018 17:54)
Кад неко има посед лопте 40%, то је пре све друго него нападачки фудбал.
Имају ове две стреле или ракете, Гризмана и Мбапеа, и било која, поготово дуга лопта која се пребаци на противничку половину је шанса за гол.

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Puna golova,preokreta i uzbuđenja. Žao mi je Mesija,jer je stvarno zaslužilo da osvoji Svetsko prvenstvo, mada po igri koju je pokazao ove godine,on kao da nije isti čovek koji je prošle sezone osvojio duplu krunu,i postigao preko 30 golova. Možda je umoran,ali on je u svakom slucaju jedan od najboljih u istoriji samo mi nije jasno zašto igra loše u Argentini. Izgleda kao da nema sa kim da igra,fali mu jedan Inijesta. Čim je u Brazilu 2014. izgubio finale od Nemačke,znao sam da nažalost neće osvojiti Svetsko prvenstvo. Imaće 35 godina 2022.tako da... Mbape ima 19 godina a već je jedan od najboljih na svetu. Smešno mi je što navodno ovaj dečko vredi isto onoliko koliko vredi SMS. Sampaoli je izveo loš tim,bez pravog špica,sede mu na klupi Aguero,Iguain,Dibala... Ja ne znam ko gura onog Mezu i zašto svaki put ulazi u igru,a Dibala ne,da li je neka Mesijeva taktika ili sujeta. Mesi je ispao,a videćemo večeras šta će uraditi Ronaldo,ali se nadam da će biti golova kao na ovom meču.

Zex69

pre 5 godina

Читајући коментаре имам утисак да је пола Србије било у свлачионици Аргентине, причало са Месијем, и тако... Све бре знају.

Pera Pisar

pre 5 godina

Konačno...fudbal, a ne Krstajić, Kokeza, Šaćiri, Džaka, zastavica, orlovi koji lete i koji padaju, te oni koji se prikazuju i pokazuju , crni i beli, dvoglavi uglavnom !!!

Punisher

pre 5 godina

Mbape definitivno najbolji mladi igrač i budući novi Anri,mada imam utisak da je bolje partije pružao u Monaku nego li u PSŽ-u,guše ga Nejmar i Kavani a i treneri PSŽ-a su obično najslabije karike tima.Francuzi imaju strašan tim ali mi nije jasan Dešan kakve igrače stavlja na bekovskim pozicijama a ko mu sedi na klupi,isto Matuidi umesto Lemara na levom krilu pa još da nema mesta za Fekira,Tolisa,svi oni bi trebali da imaju prednost u odnosu na Pogbu,fali im ta kreativnost na sredini,danas su dobili zahvaljujući kontrama i Mbapeovoj brzini ali kad nalete na tehnički podkovanu ekipu biće gusto.Za Mbapea Perez ne treba da žali novac,svakako mnogo korisniji igrač od Nejmara još sada kad odlazi Ronaldo iz Reala,ovom momku samo je nebo granica,još od prošle kodine priželjkujem ovaj transfer,ubeđen sam da bi se ovaj momak u skorijoj budućnosti naosvajao zlatnih lopti,ovako ako ostane u PSŽ,neće imati prilike da iskaže svoj raskošni talenat,a milina ga je gledati!

Ivan ZG

pre 5 godina

Sada se tek vidi koliko je Hrvatska dobro odigrala protiv Argentine. Ono je bio raspad sistema kod trećeg gola. Kao na malom nogometu. Golman više nije znao od koga da brani gol.
U ovoj utakmici su se Argentinci držali do 2:2. Istina drugi gol je pau uz dosta sreće, ali su se držali dobro. U utakmici sa Hr. ni u jednom trenutku nisu stajali dobro. Ni rezultatski ni na terenu. Ako se zna da protivnik igra toliko dobro koliko mu dozvoli protivnik onda smo ih mi razvalili.

Francuzi igraju brz i jednostavan nogomet i podsjećaju me na onaj atomski Bayern. Pitanje je kako će igrati kada bude obrana protivnika gušća sa manje prostora za trku. U svakom slučaju mislim da su pokazali da su jedni od 4-5 ekipa za osvajanje prvenstva.

drsmrt

pre 5 godina

pitali maradonu: dali bi vaša ekipa iz 1986 pobedila današnju ekipu argentine? 
maradona:Da,mislim da bi dobili 2:0 
novinar: jeste li sigurni u to? 
maradona:Da jesam,morate uzeti u obzir da mi svi imamo skoro po 60 godina! hahhahahahaha
(james, 30. jun 2018 16:32)

druze to je rekao pele kada su ga pitali da li bi njegov brazil mogao pobediti danasnju argentinu, rekao je 1:0 i kadasu ga upitali "samo 1:0?" onel je rekao da svi imaju 70+. stop sirenju nebuloza.

jsx

pre 5 godina

Kao sto je dobijao vecinu zasluga i kad je igrao sa Cavijem, Inijestom, Etom, pa onda sa Suarezom i Nejmarom ili Ronaldo sad kad igra sa Modricem, Marselom i Bejlom tako bi i Mesi imao vecinu zasluga za Argentinin uspeh, jer sigurno da Iguain i Dibala nemaju reputaciju vecu od gore navedenih pa da zasene Mesija. Ronaldo npr. nije ni igrao vecinu finala s Portugalom pa mu to niko ne zamera. Mesiju bi najvise odgovaralo da osvoji makar ne ucestvujuci bi u jednoj akciji.

d

pre 5 godina

Nekima ni dovoljno godina nisu garant da se razumeju u fudbal. Marco Van Basten i George Best? Nemoj molim te. To su bili odlični igrači ali svrstavati ih među najbolje ikada, ma daj...
(Djordje NS, 30. jun 2018 18:37)

E moj ti, Van Basten nije medju najboljima u istoriji??! Strasan igrac!

kompot

pre 5 godina

ls....pa sto onda ne daje golove za Argentinu?losi saigraci?Pitanje da li bi Mesi igrao na nivou na kom igra u Barsi da igra za neki od PL klubova.Verovatno ne,jer ono sto igra u Barsi i ono sto igra u Argentini je nebo i zemlja.

MBAPPE

pre 5 godina

I posle ti neko kaže kako je neko sa 19 godina još mlad, kako ovo, kako ono. Kako ipak treba nekog iskusnijeg klub da kupi. Nema tu ni mlad ni star, ili znaš ili ne znaš da igraš. A najjace je kad za nekog od npr 21 godinu govore kako je talenat. Kajav crni talenat sa 21 godinom, ili znaš da igraš ili ne znaš. Ko zna, on to pokaže i sa 19. Ne podcenjujte mlađe igrače samo zato sto su mladi. Mnogi imaju mnogo veće iskustvo pa ipak ne pokazu ovako vrhunski kvalitet. Najgore mi je kad stariji ljudi umesto konkretnog argumenta pričaju klasičnu parolu “još si ti mlad”. To sto je neko mlad ne znaci da je lošiji od starijih i da ne može biti svetska klasa.

Toliko

pre 5 godina

Mislio sam da će da se argentinci trgnu i vrate na velika vrata ali vidi se da nema tu hemije i da su truli.Svaka čast francuzima,mislim da idu do polufinala i tekme sa Belgijom,dok bi drugi par činili Španija i Kolumbija.

dali

pre 5 godina

Srbija ima duplo bolju odbranu od Argentine.. Ovo je katastrofa ko sve igra u Argentinu.. 4 gola ljudi primili od 4 suta.. niko nezna loptu da izbije..

warlock

pre 5 godina

Znao sam da treba prije pocetka turnira da uplatim na francuze, ZNAO SAM!! A nisam jer sam vidio da mogu na Brazil u polufinalu, Brazil koji ni Meksiko ne moze proci a kamoli Belgiju

Zuca

pre 5 godina

Razlika izmedju Mesija danas i Mesija iz najboljih godina je sto ovaj danas fizicki vise nije sposoban da radi sto je radio dok je bio mladji. A pored svega mislim da ni vise nema zelju za nadmetanjem, niti se nesto preterano trudi na terenu. Tu je Ronaldo neprikosnoven na svetu, u radu na fizickoj spremi i u zelji za pobedama i zelji za nadmetanjem, nesto poput Dzordana u kosarci. Mesi je sigurno veci talenat, ali je Ronaldo daleko veci radnik.

monden

pre 5 godina

Mislim da će Argentinci proći.Jednostavno, njih kada krene, sreća ih prati do finala.Ne znam do koje će faze stići, ali imam osećaj da će na neki volšeban način proći u sledeće kolo.Kad se samo setim kako su nas i Italijane izbacili na penale 1990. godine, i stigli do finala, više od toga mi ne treba kao argument da imaju puno sreće.

adpgapdgd

pre 5 godina

Na klupo Aguero, Iguain, Dibala itd. Nije ni cudo sto su se jedva plasirali u poslednjem kolu na SP. Sami su krivi kad su pustili da Mesi bude "trener" zato ce sad i da ispadnu. Setite se kako su prosli u prijateljskoj protiv Spanije, ne bi me cudilo ni sad da prime bar 5 komada.
(DisordeR, 30. jun 2018 16:13)

Aguero mu je kum i najbolji prijatelj od detinjstva, jel si stvarno tolika ovca da verujes medijima da je Mesi "trener", a kum mu sedi na klupi. Kapiram da imas 10 godina, ali ipak...

Guest

pre 5 godina

Eee da je Nigerija prošla ko što je trebala, ne bi ih sigurno ovako sprdala Francuska. Tako da ovi su samo dobili ono što zaslužuju nakon grupe i utakmice sa Nigerijom.

Doki

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
 (Mare, 30. jun 2018 17:20)

Puno stvari koje nemaju veze sa fudbalom.
Druze, reci mi sta ti dodje ovaj Sampaoli, kad sam te tako uvredio? :)

burgija

pre 5 godina

Ako Milinkovic-Savic vrijedi cirka 150M €, autori tekstova su ga branili za lose nastupe, tek su mu 23, onda Mbape vrijedi 800M €, sa 19 godina.

Sasa

pre 5 godina

Samo su uspeli da ublaze poraz i nista vise. I to ubedljiv poraz. Sjajno. Neizmerno mi je drago sto su ispali, a Otamendi je definicija argentinskog mentaliteta, FUJ. Nikada necu navijati za njih.

Nathan

pre 5 godina

Za Maskerana i Otamendija nemam reci. Oni su i danas i protiv hrvatske i nigerije zasluzuili crvene. Kako priljavi igraci, ne verujem da neko sem argentine moze da navija za njih. Idemo France do kraja!

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако Французи не освоје првенство биће то због селектора. Могли су да дају још неколико голова при резултату 4:2 да су озбиљно схватали своје контре, али Дешан упорно показивао да успоре игру. Имају екипу која има попуњене све линије одличним играчима, а он се задовољава минималним водством. На крају да су у последњем нападу примили гол могао је да доведе своју екипу у небрано грожђе јер направио измене и извео два најбоља играча.

Sinki

pre 5 godina

Kakva mocna Francuska,igrali su grozan fudbal u grupi...Da je bila jaca grupa,Francuska bi sigurno ispala...Ako bi Argentina prva povela,Francuska ce se otvoriti i eto idealne prilike za Messija da rijesi mec.

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Niko nikad u fudbalu nije pobedio sam.
Ne volim Mesija ali odličan fudbaler to jeste.Uz borbu svih igrača i veru u pobedu
verujem da će biti u finalu

beli real

pre 5 godina

utakmica za udzbenike.zaista prelep mec
(boyan, 30. jun 2018 17:24)

Prekrasna tekma za gledat, ali jedino kaj je tu za udzbenik je to kako se obrana ne igra.

kladzom do bola

pre 5 godina

kad ce mesi da udje u igru , ja igrao x ili argentina dobija ? mislim da trener treba da mu ukaze poverenje , ne cekaj on je trener , ko , sta ? mpape ;)

Posmatrač

pre 5 godina

Argentina je odigrala vrlo lošu grupu. A u ovoj utakmici je dala tri koliko je uspela da postigne u grupi. Hoću da kazem pravo sledi nokaut fazama a danas bili sjajni jedni i drugi sa golovima sa tim je da prošao mladji poletni Francuzi na drugoj strani Gaučosa se oslanjali na Mesija i Maskerana koji su u godinama a poslednji put da su na Sp. Ne može na taj način da se dobije utakmica vrlo prosto uprkos što su dali golove za nijansu su bili galski petlovi bolji.

ma nadrealno

pre 5 godina

Kante ima samo zadatak da čuva Mesija i nista vise. Nikad nisam video da neko ima posebnu taktiku za čuvanje Ronalda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(realno, 30. jun 2018 16:35)

Hahahahahahahahahahahahaha

Bio robot

pre 5 godina

Da Francuze vodi neki ozbiljan trener dobili bi ovo sa 4:0, 5:1. Dobice i ovako ali je zalosno kome su dali da vodi ovakav tim. Argentina isprepadana, igra anti fudbal i to im je jedina sansa da udju u egal zavrsnicu. Kakva amaterska reakcija odbrane kod gola Di Marie.Pogba odsutan. Ipak, mislim da ce im Francuzi u drugom bar jos dva strpati.Ako sa ovim timom ispadnu od ovog raspada zvanog Argentina neka se prestanu baviti fudbalom.

deni

pre 5 godina

Alo ljudi! Čitam komentare i stvarno mi ništa nije jasno,o čemu se ovde komentariše! Fantastična utakmica,puno golova,uzbudjenja,sve zbog čega se fudbal voli! Uživao sam! O čemu vi pričate?

Neko tamo

pre 5 godina

Gledam ove francuze i razmisljam sta bi Klop ili Gvardiola, ma bilo koji krsteniji trener radio sa ovom ekipom...pa imaju potencijal da resetaju kako stignu, pa i bez odbrane da igraju, a najgore sto odbrana uopste nije losa, napad bi mogao da da gol vise uvek...ali ne oni imaju Desana koji se brani, prepusta inicijativu drugima i tako to pa igra na kontre....pa umesto da je napadao Argentinu koja realno ima katastrofa ekipu(ne racunam napad) i da zavrsi posao u prvom poluvremenu oni evo upravo primaju gol...pa Hrvati su tu istu Argentinu razmontirali, pokazali sve nedostatke jedne takve ekipe, a ti umesto da to iskoristis, ti postavljas taktiku kao da igras protiv Brazila, a ti si Srbija....Sve u svemu za mene je veliko razocarenje Francuska na ovom Sp-u, videlo se to i u grupi a vidi se i sada, ja sam ocekivao fudbalsku rapsodiju od njih, a dobio sam taktiziranje i igru "daj gol pa bunker i kontra"

Nathan

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.

pa nije ovo igrica

pre 5 godina

Imas igrace u vidu Iguaina, Aguera, Ikardija, Dibale za koje bi svaka reprezentacija ubila ali malom kompleksasu ne odgovora da igra sa vrhunskim igracima pa trazi da igraju neki anonimusi. Mozda osvoje svetsko kad njega najure pre svega.
(Nathan, 30. jun 2018 16:55) Da nije malog kompleksasa Argentina ne bi ni dosla na ovo prvenstvo,jednu pobedu su imali u 7 meceva bez njega u kvalifikacijama. Tada su igrali ovi tvoji i pokazali koliko vrede,da ih nije povadio sa 3 gola u poslednjem kolu oni bi sada Svetsko gledali na tv-u. formacija 4-1-5,tako ti izgleda zamisljas Argentinu. Malo manje verovanja u tabloide,malo vise razmisljanja i sve dodje na svoje. Mene jedino cudi kako je uopste Argentina igrala sva ova finala sa ovakvom ekipom,odbrana suplja kao sir,sredina terena ne postoji,u napadu se sve svelo na cekanje Mesija da izvede neko cudo.

Hahahahah

pre 5 godina

Potop argentine. Prosto uzivam kako su ih izbusili ove glumce i umisljene zvezde. Samo jos da vidim Maradonu kako reaguje. Mozda ponovo pokazuje srednji prst?

mirosplit

pre 5 godina

Vi na racun ovog prvenstva govorite kako je Messi prosjecan igrac i slicne gluposti. Pa jeste vi izgubili pamcenje? Jel se necija vridnost i umjece miri po jednom prvenstvu? Pa lik je zadnjih 10-15 godina nesto najbolje sta je hodalo nogometnim terenima. Pisat kako je prevara i slicno moze samo netko tko se u balun ne razumi ili ga gleda zadnje dvi godine. Obozava san Ronalda kad je igra za United ali taj momak je samo dobar sportas, a Messi ima vise u desnoj nozi(slabijoj) vise nego Ronaldo sveukupno. Unakazili ste lika koji nas je uveseljava zadnjih 15 godina samo zbog jednog prvenstva. Tako ste po meni najboljeg ikad, Ronaldinha, unakazili jer eto nije traja 15 godina nego 6. Vrijeđa se danas i Ronaldu(bra), Maradoni iz ko zna kakvih razloga a nabrojani su uz jos par igraca najblje sta se moglo gledat ikad. Da nikad ne osvoji sa Argentinom nista (i nece) opet je top 3 igraca sta su ikad igrali balun volili vi njega ili ne. A cr7 ce bit u top 10.

Daa

pre 5 godina

Ovde je kraj puta Argentini, i nade da će Mesi ući u večnost. Bez osvojenog svetskog prvenstva niko nikada neće moći da ga svrsta među najbolje svih vremena. I vremenom će bez odsvojenog SV. prvenstva ostati samo dobar igrač i ništa više.
(sah 88, 30. jun 2018 16:00)

Ostace upamcen samo kao dobar igrac ? Ahahahaha jel realno ko sve prati fudbal ?a po niku bi se reklo da imas 30 godina i da napises takve nebulozu strasno

Buddy

pre 5 godina

Argentina bez igre. Loša u oba pravca. Puno faulova napravili i ako ovako nastave buce čudo da ne ostanu sa 10 igrača ili čak manje. 1:1 samo na puku slučajnost i klasu. Argentina mora da promeni nešto u drugom poluvremenu ili će opet primiti gol i to je to. Francuzi nisu nešto u napadu ali protiv njih je teško doći u bilo kakvu šansu.

Liverpool Man

pre 5 godina

Koliko je jednostavno igrati fudbal, danas pokazuje Mbape. Na prvu, nema tu sta da se vrti da prebacuje na drugu nogu. Brz ko metak. Zlatna lopta za koju godinu.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Francuzi odrzali cas fudbala. Akcija za treci ili cetvrti gol koja je krenula od gomlana je za udzbenike. Argentina zalosna kao i mnogo puta do sada u Mesijevoj eri. Jednostavno,nije im mesto na Mondijalu ove godine.

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Oprosti se Mesi zajedno sa selektorom i nekolicinom igraca i prepusti reprezentaciju Dibali, Ikardiju i ostalim. Mislim da je to posteno i da je krajnje vrijeme.

takkar

pre 5 godina

Apsolutno zasluzeno pobeda FRA,to nije za diskusiju.Jedna cvrsta igra,sa jasnim ciljem trezvenim I postepenim osvajanjem terena.Visok posed,cvrsi na lopti,dobri tehnicari.Sve kako treba.Imaju vrhunski tim.Sameleli ih na sredini terena.U prvom poluvremenu bukvalno jedna valja akcija ARG nije bila,bez ideje,bez trcanja.Samo centarsut u przno.Bas jadno.Mbape,ma sta reci za tog decaka,izuo ih iz cipele.Novi Anri.Kod prvog njegovog gola pretrcao 4 igraca od svojih 30 m do susednog gola.Grizman kakav majstor na lopti,a ste tek reci za one crnce da ih sad ne nabrajam,svi su kao od stene,jaki,prosto se odbijate od njih kad udjete u duel.Imate za stopere Varana i Umtitija,pa ljudi sve je jasno,zar ne? Sila od tima,moc.Zvucace cudno kad bih rekao da je ARG zalutala na SP,ali su u nokaut fazu definitivno zalutali.Videli smo mucenje kroz kvalifikacije i sve se to videlo danas ali i grupi.Pa primili su 9 komada u 4 meca,vise od 2 po utakmici.Jel to buduci prvak sveta?Mesi zatvoren,covek bukvalno nije dosao na SP.Neverovatno da takav igrac ne moze da vam pomogne,neprihvatljivo.Naravno to se desava zbog nazovi “sistema”.On resava utakmice neverovatnim potezima u Barsi,ali sve to sto radi,radi iskljucivo u sistemu,koji je vrhunski svakako.Danasnja ARG totalno razbijena vojska koja samo individualno moze da zapreti,sto se i desilo(Di Marija) ali da li mislite da je to dovoljno za FRA koja je nevrovatno izbalansirana ekipa? Mozda jednom,ali danas nije bilo to “jednom”.

Слађан

pre 5 godina

Очекиван епилог...Још у квалификацијама за светско првенство се видело да пуно тога не штима у игри Аргентине , тим препун звезда и звездица је морао тек у последњем колу(као шести у групи) да обезбеди пролаз против одавно прежаљеног Еквадора , и тада се видело да Сампаоли нема скоро никакав утицај на тим...Мишљења сам да је повратак Месија у репрезентацију велики промашај како за њега лично тако и за Аргентину ,јер је и његово враћање условљено разноразним уступцима ,сам је бирао са ким ће да игра ,он и Маскерано су држали све конце у својим рукама како на терену тако и у свлачионици ,из тог разлога су и остали играчи прилично подбацили јер је веома тешко издржати такву тензију и играти када имате лошу атмосферу и никакву хемију у екипи ,уз све то и сама игра је била без икаквог концепта ,јер као што већ рекох Сампаоли се није питао за ништа...све је то кулминирало у мечу против Хрватске где су разбијени на терену, али су опет имали среће да се некако провуку и да прођу даље ,али само до Француске која их је размонтирала и то чини ми се рутински са пола снаге..
Жао ми је наравно што је Аргентина овако прошла јер то је једна фудбалска велесила од које очекујете да најмање игра у полуфиналу или финалу сваког светског шампионата ,али њихов савез је крив што је допустио да дође до овакве ситуације ,и Марадона је као сада Меси био велика звезда али се за разлику од Месија он увек подређивао колективу и што је најбитније није се мешао у нешто што није његов посао !

sarajevo.ba

pre 5 godina

Francuzi bolji, za Mbapea i Griezmana.
Pogba, igrac manje, ja ne znam cemu sluzi taj igrac u ekipi.
Argentinci opet tanki, vrlo lako bi mogli dobiti crveni karton u drugom poluvremenu.

Mi smo spori

pre 5 godina

Naša sreće što ne prođosmo grupu. Kako smo mi spori. Sve "teški" i "tromi" igrači. Pa nama bi ova Francuska dala DESET komada.

Mesi se vraca kuci 2

pre 5 godina

Mesi se napokon vraca kuci. Utakmica za anale, ovo bi mogao biti najefikasniji mundijal dosad. Savrsen uvod u nokaut fazu.

absolutezero

pre 5 godina

Koliko je ovaj trener Argentine nebitan lik... Jedina funkcija mu je da proslavlja gol :) 
(Doki, 30. jun 2018 17:11) 

Predvodi Argentinu na svetskom prvenstvu, a ti, sta si ti uradio u svom zivotu?
(Mare, 30. jun 2018 17:20)

Al ih i predvodi. Evo sad je ubacio Mezu (?!?!) da preokrene! O Bože!

Blackbeard

pre 5 godina

dovoljno je da se pogledaju face Argentinaca tokom intoniranja himne pa da moze da se pretpostavi ko ima veće šanse ovde, mada se nadam da ce me Argentina demantovati...

veliki strumf

pre 5 godina

Sampaoli je obican pajac, totalna neznalica. Liku na klupi sede Aguero i Iguain (a Ikardi kuci), u spicu naravno nema nikog. Mesi stoji desno, cela Francuska koncentrisana na njega, uvek 5 igraca, guzva nevidjena. Sanse nema da se prodje. Dibala mu suvisan, show... Argentina nema ni sirinu ni dubinu u napadu ovako. Odbrana i srednji red posebna prica. Ne zna se ko je sporiji, ko se gore postavlja. Maskerano najgori igrac prvenstva, niko ne markira niti preuzima Mbapea, odbrana krs zivi. Klupa mu jaca od prvog tima. Kad vec toliko veze s mozgom nema - neka ispadne.

Oliver

pre 5 godina

ali šta se desilo sa Di Mariom? čovjek od onog dolaska u MU i rada sa Van Galom više nije isti, čak ni prelazak u PSG mu nije značio...nije ni 5% onog igrača iz Reala, pogotovo iz zadnje sezone, kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Volim Mesija, ali ljudi, pa on se većma nezainteresovano šeta po terenu, korakom penzionera! Skoro uvek daleko od akcije, a kada primi loptu doda prvom do sebe, ili krene u neuspešan dribling. Ni senka onog brzog, prodornog Mesija koji niže igrače, vodi akcije, diriguje igrom ekipe...bez emocija, voljni momenat nula!

Nenad

pre 5 godina

Tako dobra utakmica, a onda uđem u ove komentare i šta vidim: jedni pljuju po argentinskom treneru, drugi po francuskom, pa onda po Mesiju, dok ga drugi brane. Da li ovde iko gleda utakmicu, ili samo pratite rezultat na livescore-u i pametujete?

Op

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Pa možda se iz Srbije kladi na stranoj online kladionici...

Camoranesi16

pre 5 godina

Otamendi stvarno nije normalan,i opet su prljavi argentinci,e i nek su izgubili nisu zasluzili prvo zbog igre a i najviše zbog svog nekorektnog ponašanja

JPR24

pre 5 godina

Na ovaj nacin Mesi nikad nece osvojiti svetsko,zbbog cega celavi ne pusti najjaci sastav,u cemu je problem,kome je u interesu ovo?
(Balvin, 30. jun 2018 15:34)

Pitaj Mesija... Njemu je izgleda smetao Dibala, zato i sedi na klupi, nije jedini. Pa sad kuci i caos.

Kanidja PG

pre 5 godina

Jači tim ima Francuska.Oba selektora loša.Mbape riješio sve svojim znanjem,brzina nestvarna.
Mesi se vjerovatno oprašta cijela reprezativna karijera bez imalo srece.Ostaje veliki i bez boginje.Miroslav Klose ima mundijal i 15 golova najviše ikad pa nikad nije bio super zvijezda.Tim ne može da čini 1 superstar i nikad nece.Meksiko 86 se samo jednom dešava u životu i veliki Dijego.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@neutralni felsh
Nema sta da objasnjava FS Argentine, ne igraju oni. Mesi je taj koji bi trebalo da objasni zbog cega ga nema na terenu, zbog cega nije dao gol u zavrsnici svetskih prvenstava a ovo mu je cetvrto a navodno je najbolji svih vremena... Sta on krpi? Kada nema Busketsa, Cavija i Inijeste da trce za njega kao da ne postoji... Najbolji svih vremena to ne sme sebi da dozvoli...

Vaše ime*

pre 5 godina

Može, ali neće. Očigledno je da se Mesiju smučilo da igra sam protiv svih.
Dok nije izborio ime i u Barseloni je nemalo puta driblao ceo suparnički tim i davao golove. Na kraju, niko ne brani ostatku Argentinske reprezentacije da pokažu šta znaju.
Ps - trener im je smejurija.

antiDebil

pre 5 godina

Sam ?
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala !
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?!
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !

impeRAtor

pre 5 godina

Mbappe - zver od igraca. Nesto najblize Ronaldu iz najboljih dana, ili mi se cini? Eksplozivnost, driblinzi, neverovatna brzina sa loptom... Utakmica je tek pocela, terorisace sporu odbranu Argentine do kraja...

dex

pre 5 godina

@dynamic

Jos shvatiti koja je razlika u pozicijama Mbapea i Sergeja i super. Sta je uradio Nejmar od 222 miliona??? Ocekujes li i da Kutinjo ovo radi npr?

STRŠLJEN

pre 5 godina

ROMERO
MASCERANO-ROHO-OTAMENDI-TAGLIAFICO

DYBALA-BANEGA/LO CELSO/ DI MARIA

MESSI - IKARDI - AGUERO

Ne znam ko im sastavlja ovakav tim kao trenutno sto igraju zato sto nisu uopste jaki, Francuzi ih nadigrali u svakom segmentu!
Daleko bi otisli sa ovom postavom, nadam se da se slazete svi... Pozdrav!

Sinki

pre 5 godina

Ljudi ne razumiju,nevjerovatno koliko je odje fudbalskih lajkova,ogranicenih ljudi,samo gledaju gol.Francuska je jako fizicki mocna ekipa,bukvalno Messiju ne daju da disu.Ovo je Messiju maksimum u ovim okolnostima.Francuska mora malo da se otvori,kako bi Messi uooste imao malo prostora da nesto uradi.Ne moze kroz 5 igraca nikako.

vuk

pre 5 godina

i ovi nasi se loze da su fudbaleri..ovaj atomski fudbal sto gledamo je kao da gledamo drugi sport..u odnosu na nase..bukvalno ne bi bili konkuretni ni 10 minuta ovim ekipama..

Merci

pre 5 godina

Kad imas Kantea u ekipi, automatski imas igraca vise.Lik trci za trojicu, pokriva svakoga, ne moras da se brines ako odes u napad a ne vratis se.

Марко

pre 5 godina

Оно што је урадио Отаменди у 94. минуту је за црвени картон. Морали би да га казне након гледања снимка.

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

Aleksej

pre 5 godina

Lady's and genntleman - Kylian Mbappe!(Djordje NS, 30. jun 2018 17:45)Zbog cega ljudi imaju potrebu da pisu na engleskom ako ga ne znaju?
(palop, 30. jun 2018 18:16)Imaju i internet da provere dal su tacno napisali ali ne vredi.

Pivke

pre 5 godina

Volim sto su ispali tako prljav fudbal igraju strasno..Igrac lezi dole on sutira loptu u njega kako na ovoj tako i na prethodnoj utakmici.

артиљерац

pre 5 godina

Аргентина је одиграла најбољу утакмицу на овом СП.Најбоље што зна и уме.Али ни
то није довољно да се победи Француска.Заслужено су испали.

gung ho

pre 5 godina

Voda pokriva 2/3 planete, ostalo pokriva Kante.

Igra i odbrana Argentine izgleda ovako: drzi loptu u nogama jer ako je nemamo, primamo odmah gol.

milann

pre 5 godina

igrao sam 1-1. ali to jedna utakmica,moze i argentina da dobije. obicno kada se neka ekipa sa dobrim igracima jedva izvuce iz grupe,pocne na silu da pobedjuje. videcemo

sveznalac

pre 5 godina

kako je moguce da francuska na klupi nema klasicnog napadaca a u prvoj im igra ziru a benzema,lakazet i mnogi drugi nisu ni pozvani?

Milan

pre 5 godina

Ali kakav je Banega ćale ove igre, tehnika, siguran pas, inteligencija, uvek prave odluke na terenu. Da se nije kao mlad po dolasku u Valensiju odao noćnim izlascima i alkoholu, ostvario bi duplo bolju karijeru, a ni ovako to nije uopšte loše.

darko

pre 5 godina

Što bih voleo da Argentina pobedi samo u inat svima vama, a i ovog komentatora na rts-u.
@Stefan
Računam da si negde 2.razred osnovne.. Mesi nema problem da mora ON da postigne gol pa nema veze kako prodje njegov tim (kao onaj tvoj), bitno da je Argentina eto izjednačila pa sasvim nebitno ko je pogodio. A i kad bi malo gledao ekran tv-a umesto što buljiš u telefon, video bi koliko fudbalera ima oko Mesija, onog tvog nikad niko i ne čuva.

dusan

pre 5 godina

Predivno igraju Francuzi. Pisem bas nekim prijateljima u grupi kada je bilo 2:1, da ce da ih pregaze Francuzi. Prelep fudbal igraju napadacki, ne foliraju se, atraktivno vrse tranziciju. Nadam se da idu do finala.

P.S. Neka gledaju svi kako se trci, otkriva, ubacuje u prazan prostor, koristi brzina. Fantastican fudbal.

nenad

pre 5 godina

Kakva utakmica,naaajbolja utakmica koju sam gledao dosada
Ovo je pravi fudbal puno golova,puno preokreta i dinamicna igra.Srbija nikad nece moci da ni slicno kao Francuska.

Bojanz

pre 5 godina

Nadam se da gresim ali imam utisak da Argentina vise nikad nece biti sampion sveta. Dijego im je bio vodja kako fudbalski tako i mentalno a realno taj tim iz 86' nije bio tako kvalitetan. Titula iz 78' po mnogima jako sumnjiva... Nemacka, Italija, Argentina trenutno u velikoj buli a ni Brazil nista posebno znajuci ranije generacije. Definitivno menja se odnos snaga.

Vladimir

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača? Upravo je suprotno. Problem je što nemaju selektora. U stvari kao imaju ali on mora da pita Mesija koga sme da uvede, ko će da igra, itd. Tu nema uspeha. A većina igrača u Argentini su veliki egoisti.

ej

pre 5 godina

Sve, sve ali da je reprezentacija Argentine loša, da nema igrača?
(Vladimir, 1. jul 2018 08:17)


Pa radi se o tome da oni jesu losi ako ih usporedimo sa Francuskom. U njih je druga postava jaca nego Argentinska prva.

Solskjaer

pre 5 godina

Сам ? Агуеро, Дибала, Игуаин, Ди Марија...
Волео бих да видим Немању Матића самог са њима ;)

tvrtko

pre 5 godina

Kako piše da je Francuska izvela "nešto defanzivniji" sastav, kad igraju i Grizman i Mbape i Žiru? Ko je još trebalo da počne da bi bio "ofanzivniji sastav"?

misko

pre 5 godina

Izmeniti Pereza i ubaciti Iguaina.. I Argentina dobija lagano.. Samo gledajte.. Ja imam osecaj koa da je Maradona trener, a ne onaj smesni Sampauli..

Grizman

pre 5 godina

Ni pola Di Marie kada je igrao kao u transu u finalu LŠ...stoji činjenica da ima 30 godina ali nije baš toliko sad star...ne znam, šteta bio je stvarno dobar
(lorenzo,

Ono kad je jezik brzi od pameti,ehehehe
(Oliver, 30. jun 2018 16:50)

Da. Ne razumem takve kritike i zaključke, valjda zavisi od trenutne forme, taktike svog trenera i rivala, čuvara, saigrača... Ako neko odigra loše 2-3 meča ne mora da se zaključuje da je očajan. Isto za Pogba na prošlom EP, isto za Sergeja sad, "ne vrede ništa", po nekima.

Марко

pre 5 godina

Аргентина је много лоша као тим. Имају изузетан индивидуални квалитет, али и они имају свог Крстајића.

d

pre 5 godina

Kakva mashina ovaj Mbape, odusevio me momak! Nisam znao da je Francuska ovako jaka, ili je Argentina slaba?
(Peter, 30. jun 2018 17:28)

Argentina je mnogo slaba. Ni senka predhodnih generacija.

beli real

pre 5 godina

2.62 kvota na poluvreme na 4+,sa 130 dolara najlaksi dobitak ikada.....sve bih pare dao samo da Argentina prodje,ali igra Argentine je mucenje i katastrofa..... 
(kurto murto, 30. jun 2018 17:19) 

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

U renu, atlantic cityu i vegasu se mozes legalno kladit do mile volje

Negativni

pre 5 godina

Francuska je ovo trebala da reši u prvih pola sata, ali nedosudjen čist crveni karton argentinskom igraču kod druge gol šanse Mbapea, i nekoliko početničkih grešaka u fazi napada i odbrane, vratili su Argentinu u meč. U drugom poluvremenu održali su im petnaestominutnu školu modernog fudbala i završili posao. Drago mi je što je ova Argentina ispala zbog najodvratnijeg krljačkog fudbala koji sam gledao na Mundijalima. Žao mi je zbog Mesija, koji nije kriv igrački, ali je kriv što vrši loš uticaj na tim, ne poštuje selektora, glumi zvezdu i pametnjakovića i zato će ostati bez najvažnijeg trofeja u fudbalu. Mada, uz selektora koji ga neće mnogo zarezivati i neku novu generaciju od desetak pit-bulova koji će da grizu, može on i sa 35 da bude sjajan plej takvom timu. Naravno, ako bude manje umišljen.
Mbape fenomenalan, najzad nova prava velika zvezda na pomolu. Ne pada, nije istetoviran po celom telu, ne farba kosu u boje duge...biće nešto od njega. Pogba sve zreliji plej, izvanredni pasovi u nekoliko navrata. Kante pravi pit- bul, Grizman lukav, odličan igrač.
Mnogo bolji tim ide dalje i to je odlično. FIFA treba da poštuje sopstvena pravila i da po svaku cenu sankcioniše krljače.

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Sramotno, nesportsko i bezobrazno ponasanje pojedinih igraca argentine je ono sto ih krasi na svakom svetskom prvenstvu. Lepo je sto idu kuci.

Liverpool FC

pre 5 godina

Teško bez Inijeste!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alba greaca, 30. jun 2018 17:49)

A i Inijesti tesko bez Cavija! ;-)

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Sedam golova u mreži za jednu utakmicu je više nego odlično. Francuzi imaju sjajnu plejadu fudbalera svugde pa tako u njihovoj zemlji dok kod Gaučosi dva najbolja igrača na zalasku karijeri Mesi i Maskerano a verovatno poslednji nastup na Sp. Kako god zasluženo su prošli trikolori. Večeras još veće uzbudjenje očekujem i golova nadam se.

Djape

pre 5 godina

Svi veličaju Mbape-a kako je najbolji,a za Mesija pišete kako nije ni među 10 igrača ikada.. Samo pogledajte kako je igrao Mesi kada je imao 20-ak godina..

Zizu

pre 5 godina

Ovaj čovjek definitivno nije normalan, Argentini imaš jednog Dibalu koji je najbolji fudbalera Juventusa, ali ne može igrati u prvom sastavu Argentine

Radovan

pre 5 godina

Mislim da je ovo pogrešna postavka igre. Messi kao lažna devetka može da kreira šanse, ali nema ko da završava akcije. Nema na terenu ni Aguera ni Iguaina, a na Messija će sigurno motriti i Varan i Umtiti. Mislim da Francuska prolazi, iako bih voleo da bude drugačije..

ristic

pre 5 godina

Sa Pavonom i Enco Perezom se nece naigrati Mesi, ovog trenera su trebali da najure na polovini kvalifikacija, gde bi Argentina bila da Mesi nije davao sve one golove koji su direktno uticali da li ce ici na mundijal..

Ne šalim se!

pre 5 godina

Može, a kada bi se izvodili penali moćni Mesi bi mogao čak i sam protiv moćne Francuske, iako je propustio postići pogodak iz dva prethodna penala!

Nema leba

pre 5 godina

Ma ovo je strasno ako ova postava Argentine izadje na teren. Pa cime to Maskerano vise zasluzuje mesto u prvih 11? U napadu i organizaciji od njega vajde nema,svaku loptu udavi pre nego sto je doda,kreativnost 0... u odbrani je postao trom i spor,sve sto je od njega ostalo je ta borbenost koju moze da okaci macku o rep...Sredina terena Maskerano,Benega i Perez... pojesce ih Francuzi nece se ni oznojiti,dva Mesija ne bi pomogla. Sve i da se ponovo desi momenat lucidnosti i genijalnosti malise,to ne moze da bude dovoljno za pobedu. Argentina je sa Mesijem prosek ekipa,bez njega se ne bi ni pojavili u Rusiji.

Ivan

pre 5 godina

Ovakav igrac nama fali vec decenijama. Da zgazi sve pred sobom. Kada budemo imali igraca oko koga ce sve da se vrti, mozda budemo nesto uradili. O tome je pricao Rambo Petkovic. Fali nam taj u koga ce svi da upere prestom da kazu, on je taj.

Ајде@

pre 5 godina

Аууу колико простора оставише ДиМарији, онаквом шутеру?!
Просто запањујуће и невероватно!
Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!

absolutezero

pre 5 godina

Sam ? 
Pa dobro, ako prodje onda je najbolji ikad i sam ih je dobio a ako ne prodje onda ne moze sam i Argentina je ispala ! 
Mada i on nije imao srece u karijeri da se rodi u jednoj Argentini. Kakve veze ta zemlja ima sa fudbalom i kada su se uopste oni ozbiljno bavili tim sportom kada se zna da je rukomet tamo nacionalni sport ?! 
Da je Mesi reprezentativac Kambodze pa da se govori o njegovom ucinku u reprezentaciji, ovako to nema smisla, ipak je Argentina nefudbalska zemlja i on ne moze sam da ih vodi do trofeja !
(antiDebil, 30. jun 2018 15:15) 

Argentina nije fudbalska zemlja? Obrušio anti iz svog imena.
(789, 30. jun 2018 16:32)

Čovek je bio sarkastičan. Inače piše nebuloze ali ovaj je dobar. Ubo poentu.

P.S. Di Marija se namešta na šut 20 m od gola a Francuzi stoje i gledaju. Neverovatno! Šteta što ovakve dve ekipe vode polutreneri.

impeRAtor

pre 5 godina

Pogba igra isto kao Matic, presporo, neinteligentno, losa dodavanja... Sta Murinjo napravi od igraca... Da je francuzima jedan Buskets...

lorenzo

pre 5 godina

@antidote jedan dobar potez posle x loših utakmica...ništa više ne treba reći...a inače gledam ove Francuze i kontam da imaju nekog trenera koji voli napadački fudbal, uzeli bi onda Euro i sad SP bez problema..ubi njih ovaj Dešam

Stefan

pre 5 godina

Није битно где је почео, него где се завршио. Да је Аргентинац напраио фаул изван казненог простора, и да је пустио Француза након тога и да је Француз пао у казненом простору, онда не би био пенал. Међутим, Аргентинац је наставио са фалуима и у казненом простору. Гледа се где је био последњи фаул, а не први.
(Марко, 30. jun 2018 16:42)

Upravo to. Penal je sviran zbog onog guranja rukom na kraju a ne zbog onog guranja obojice pre toga. Nego neki ljufi ne razumeju.

usa

pre 5 godina

Pišeš da si se kladio u dolarima, verovatno u Americi... Problem je samo što u SAD ne postoje kladionice, a zabranjene su i online tako da izmišljaš sa pričom o klađenju...
(Saul Goodman, 30. jun 2018 17:32)

Nemas pojma, a pises neke gluposti..Normalno da kladionice ne postoje, ali zato imas online sajtove kao sto su Bovada,youwager,betonline....

M

pre 5 godina

Argentina mi je delovala nekako bez emocija na celom Svetskom prvenstvu...
Francuska zasluženo u 1/4.
Odlična utakmica, verovatno i najbolja do sada na turniru.

BlueFortress

pre 5 godina

Francuska cim napadne odmah padaju golovi, ne razumem cemu povlacenje i ziheraska igra jer treba da iskoriste masineriju od napada i Kanteove presecene lopte u kontrama. Argentina ni sama ne zna kako su dali 3 gola i to im je "previse", zasluzeno ispadaju i ni u grupi nisu prikazali mnogo, potpuno ocekivano jer sa ovakvom selekcijom igraca skromnih kvaliteta ne mogu vise od ovog. Mesi mrzovoljan i nedovoljno ostar, Francuska jednostavno ima bolje igrace na minimum 9 od 11 pozicija u prvoj postavi i to je to.
Ko god da prodje od tvrdih Urugvaja ili Portugala, nece imati prevelike sanse sa Francuskom a vreme ce pokazati...

DrOgi

pre 5 godina

Kapiram da Mesi ne zeli Dibalu u timu kako se neki prosipaju komentarima ali zasto Aguera svog kuma ne zeli u ekipi? Ovaj trener je resio da unisti reprezentaciju i uspece u tome nazalost, Mesi inace ima 5 world cupova i ovaj mu nije bitan pa moze da igra sa Pavonom i Perezom, ko su Dibala i Aguero, nikakvi igraci ;)mislim da tako pojedini razmisljaju

Немања

pre 5 godina

Одлично прво полувреме,коментатор једини лик који не иритира на РТС-у

dovlajoe

pre 5 godina

Sedam golova. Dva evrogola. Dva preokreta. Prodor preko celog terena. Penal. Slobodnjak u prečku. Asistencije. Poslednja Mesijeva reprezentativna utakmica. Malo li je. Sve što fudbal može da da viđeno je u ovoj utakmici. Valjda kao omaž na oproštaju onom ko ga je najbolje igrao. Bolju utakmicu na ovom prvenstvu nećemo gledati.

Beograd

pre 5 godina

Koji propuh u odbrani Argentine koji puzevi igraju da covek ne poveruje. Frajer ih sa loptom nadtrca sa pola terena u dva navrata..

impeRAtor

pre 5 godina

Velika greska Francuza, nije trebalo da se povuku, mada gol Di Marie je majstorija i tu nikakva taktika ne pomaze. Argentina nije napravila nijednu sansu... Desamp treba da ubaci brznogog Dembelea jer Ziru nema sta da trazi protiv ove odbrane, prelako ga zatvaraju. Brzina je kljuc za pobedu protiv Argentine, videlo se sta rade Mbape i Grizman...

impeRAtor

pre 5 godina

Strasan igrac... Otkrovenje prvenstva, iako je vec prepoznat kao veliki talenat. Potvrdio je klasu, za razliku od nekih koji vrede 100 miliona...

BojanNS

pre 5 godina

Argentina razljutila Francuze, morali su u cetvrtu da ubace. Sada dolazi do izrazaja koliko su jaki i da su u grupi igrali koliko im treba.

Ministar za lobotomiju

pre 5 godina

Mbape razvaljuje kako igra, brzina, driblinzi, golovi.., ovakav prvi korak nakon prijema lopte, nema niko. A tek mu je 19.

Vladan R

pre 5 godina

Tesko ce Argentina do titule, tj pre svega do 1/4f. Dadose dva gola, a ni sami ne znaju kako. Francuzi bolji u svim segmentima igre. Mada opet, ne pobedjuje uvek bolji, jedna greska ili majstorki potez sa druge strane, moze da vrati neizvesnost u utakmicu, bez obzira na svu nadmoc Francuza. Sta god da bude, Argentinci definitivno, ne zasluzuju da prodju u 1/4f.

bulls

pre 5 godina

@stevo je dao pravi komentar...partizan ima brzu odbranu od argentine(grobar sam)...izbacuje roha, ubacuje facija od 190...sampaoli se totalno pogubio na prvenstvu

mobile developer

pre 5 godina

Dejca-LE

igraju oni koje je fr okupirala kada je osvajala svet, u Parizu ima vise arapa i crnaca nego belaca(fransuskih)

kladzom do bola

pre 5 godina

nesto razmisljam , a zasto nebi zvali maradonu da nam bude selektor ?
nasi igraci dobili bi verovatno dodatni stimulans od selektora ;)

ajde

pre 5 godina

Неко би рекао због погрешног покривања простора, али како год, гол за шпице!
(Ајде@, 30. jun 2018 16:51)

Taman posla da otvoren prostor u odbrani umanji vrednost sjajnog gola. Nego, na kraju jeste bio golman pokriven, zato i nije na vreme video putanju lopte.