Ponedeljak, 25.06.2018.

15:03

Urugvajci razbili Ruse za prvo mesto u grupi!

Izvor: B92

Urugvajci razbili Ruse za prvo mesto u grupi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

To je to.

pre 5 godina

Urugvajci znaju fudbal igrat još od kad su igra li Olimpijske igre 1924 godine na travi. Nacija za respekt!" Sa velikim imenima. Rusija dugo na Sp ništa nije uradila dok je postojala Sovjeta ee tad su vrede li dosta kad je postajao sistem a sad je više to na veštački nekako stvoreno bolje rečeno pokušavaju da naprave rezultat.

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 25. jun 2018 18:01)
Inače, Rusi su pre crvenog kartona već gubili 2:0, tako da ne znam ko ovde nema pojma.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Pribil@ srećom da postoji još ljudi koji prate i znaju o fudbalu pa umeju da dopunju. Stoga bravo za tebe ! 👍

Bojan@ Najogavnija nacija možda al'fudbalska sila su posle Argentine i Brazila bez spora. Ti nastavi da mračiš jer imaš pravo na to.

Gledalac

pre 5 godina

Rusija ima samo jedan uspeh ovde kad su igra li četvrtfinale 1966 u Engleskoj a 11 puta su učestovali kao Sovjeta baš kao na Ep 1960 kad su uze li zlato igra li još tri finala. Poslednji bio uspeh polufinale 2008 u Rusiji gde su stigli do polufinala i izgubili od Španije koja bila jednom evropski prvak 1964. To je ona osnovna istorije a što se tiče meča jasna razlika na terenu izmedju njih i Urugvaja kao što je jedan reče sjaset puno igrača prvaci dvostruki u vreme Argentinskog i Brazilskog fudbala kad je bio krenuo tj u ekspanzi. Potpuno su ih razbili a ovaj igrač Suaerez vredi više nego svi zajedno Ruski igrači. Uz poštovanje prema njima a da ne spominjem da im grupa laka bila sa Egiptom i Saudijskom Arabijom da su bili u neku drugu grupu prebačeni već bi bili završili takmičenje. Ovako produžili sebi još malo vrhunskog gledanje fudbala al' više od osminafinala teško.

NK

pre 5 godina

jasno ko dan da rusi kalkulisu da budu na drugoj strani zreba gdje su spanija mozda a vrlo moguce i portugal, danksa i hrvatska, meksiko svajcerska i englezi i vidjecemo dal japanci senegalci ili mozda kolumbija, ali svakako lakse od strane gdje je belgija njemacka,francuska, brazil,argentina ako prodje i portugal vjerivatno mada je isto moguce i spanija da bude, dakle kostur u kojem je rusija je mnogo otvoreniji jer ako prodju osminu da li proti v portugala ili spanije sve im je otvoreno do finala mislim mogu sa svima, kako je dobio drugi zuti smoknikov i mirno otisao van znao sam da je nesto cudno po srijedi....

bojan

pre 5 godina

Potpuno realni odnos snaga. Urugvaj igra konstantno dobro već duži niz godina dok za Ruse ne treba trošiti reči - da nisu domaćini ne bi verovatno videli prvenstvo. Izgleda da će sve ekipe iz Južne Amerike proći grupnu fazu sem eventualno očajne Argentine. Za sad najbolji utisak Belgija i Hrvatska ali još uvek je rano.

Pedja

pre 5 godina

O cemu pricate ljudi?Pa Rusima nije igrao najbolji igrac Golovin,takodje desni bek Fernandes,Smolov usao u 2 poluvremenu,prosli su grupu i ocigledno su pokusali da izvuku bod.Pre je se Urugvaj provukao pored S.Arabije i Egipta nego Rusi.Ovu utakmicu jesu odigrali dobro ali videcemo u nokaut fazi,iskreno mislim da Urugvaj ispada odmah nakon grupe.

HARIS

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to sreca, to se zove namjestanje. Jos kad bi mogli da namjeste da ne prodju Spanija i Portugal iz grupe B, bili bi u cetvrt-finalu, ovako...

Bane

pre 5 godina

(maki, 25. jun 2018 17:24)

Drugar mentalite ne igra fudbal već kvalitet. Nemci imaju mentalitet radnog naroda radni su kao i njihova privreda. Oni igraju napadački iz razloga što oni ulažu brdo love u fudbal. A spremni su da rade i rade. Da vidiš na šta liče ti njihova infrastruktura. Ma bruka. Južno Amerikanci su ti koji luduju za fudbalom i saosećaju se istim pa izgleda kao da su se svi rodili sa loptom. Mi nemamo luzerski mentalitet već imamo manjak kvaliteta što je razumljivo da mi sportom bavimo iz strasti za istim pošto para jednostavno nema. Kako da razviješ nešto u šta se ne ulaže. Fudbal je specifičan sport u odnosu na ostale sportove. Jer dobar deo sportova igramo na suvi talenat. Dok ostali više se bave logistikom. Fudbal nemožeš da igraš samo na suvi talenat jer tu pare slično košarci diktiraju uslove. Talenat te može dovesti do jedne tačke za ostalo ti treba kvalitet a to se formira. Pa samo pogledaj kvalitet liga i to ti sve govori. Logično je da mi igramo defanzivnije jer mi nismo nacija koja gaji kreativce. Imamo ih ali više imamo ovih nazovi radnika.

dejan

pre 5 godina

@Ljubitelj sporta
Raspisao si se mnogo i samo ređaš hvalospeve. Kao da ne pričaš o Urugvaju?! Najpokvarenijoj, najljigavijoj i najnepoštenijoj reprezentaciji u bližoj i daljoj istoriji!

Cas za rusofile

pre 5 godina

Bravo Urugvajci. Mada, imali su stvarno najslabiju grupu, jer se ne zna ko je gori - Rusija, Arabija, ili Egipat (definitivno najgore ekipe na prvenstvu).

Aki

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

Ja sam delio tvoje mišljenje dok nisam otišao gore na utakmicu sa Švajcarskoj i na svojoj koži osetio koliko nas prosečni Rusi vole i poštuju, više nego mi sami sebe.

samo futbal ili muk

pre 5 godina

Znac konačno u osmini finala ispadaju sve slavenske ekipe i možemo da se koncentrisemo na futbal. Da nestanu ovih komentara o FIFA zaverama, pravoslavlju, panslavizmu, nacionalnim simbolima i ostale budalastine..
Zapad igra futbal i u najgorem slučaju može biti komentara o greškama sudija.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kakav čas fudbala od strane Urugvajaca bukvalno se poigrava li sa Rusima od starta a samom nastavku pokazuju da su Velika nacija sa puno imena izmedju ostalog od golmana Muslera,Kampanja,Godin,Cavani,Kavani,Suaerz,Himenez,Varela,Silva,Kaseres,Benanktur,Vesino,Laksalat. Maksim Pereira ima najviše nastupa. Svetski prvaci 1930 i 1950 godine u Urugvaju kad su pobedili Argentinu i Brazil dve najjače Južnoameričke reprezentacije. To govori sveee o toj zemlji gde se fudbal oduvek igrao ! Uz dva kiksa koja su bila od Čile,Japana poslednjeg kad su završili grupnu fazu.. Polufinale u Švajcarskoj,Meksiku,Južna Afrika i poslednje u Brazilu osminufinala..Još su osvaja li zlatnu medalju na Oly igrama 1924 i 1928 godine u Parizu i Amsterdamu.

Sale

pre 5 godina

Covece, ceo stadion u Kalinjingradu je navijao Serbia, a mi koliko vidim u komentarima navijamo za Urugvaj protiv Rusije, kakav smo narod. Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.

Giška

pre 5 godina

Ih, sunce ti... Sad se probudim i vidim! Kad vidim Poljsku i Rusiju shvatim da Srbija nije katastrofa, ili bi trebao da sačekam Brazil?:-D

marija

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.
(Марвин тхе Мартиан, 25. jun 2018 17:03)

Dežurni botu,
je l može bez politike?!
Malo ste dosadni.

Dobar sendvič?

Partizan 1918

pre 5 godina

@(sima, 25. jun 2018 16:56)

Osim rusofilije ništa drugo ne znaš.Golman pri slobodnjaku stoji tako da vidi loptu (golamanov ugao) a živi zid štiti ostatak gola.Onaj ko izvodi pokušava da prebaci zid i tako pogodi deo gola gde nema golmana.Sobzirom da je gol primio u svoj ugao može se reći da je Akinfejev kriv jer ako nije video loptu nije ni postavio živi zid kako treba.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.

Ray Donovan

pre 5 godina

Ajmo Rusi.
Sram da vas bude sve sto pljujete Ruse. Da ki bi nas tako podržavali bilo gde na tribinama kao u Rusiji. Hipoteticko pitanje.

djole

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.
(maki, 25. jun 2018 17:24)

nije valjda fudbal, koji igraju uglavnom gladijatori bez ikakve opste kulture, merilo mentaliteta (sta god to znacilo) jedne nacije. pogledaj samo kosarku, gde sportista mora brzo da misli (iako su i oni bez opste kulture, ali u kosarci ne mozes da uspes ako si glupson, za razliku od fuce)

ime*

pre 5 godina

од неких народа можемо само да учимо. руси брзо примају два гола, услед бизарних грешака и несрећног сплета околности. руски коментатори поручују "ништа страшно, напред момци , ви имате каратер". онај лик прави прекршај и добија црвени , коментатори опет " њему је сад јако тешко, због своје грешке - мора да остави саиграче а желео је најбоље . у тешкој смо ситуацији али борите се момци". судија је пар пута погрешио на штету руса, коментатори га правдају, "није био у позцији да види. помоћници су далеко."
код неких народа спорт је витешко надметање а код нас фрустрације , нека секирација, област где се лече комплески. она панама даје го енглезима за 6:1 на трибинама креће лудило. знам да су и кокеза и крстајић на погрешном месту али наши фудбалери нису криви за то.

sima

pre 5 godina

@ A da pogledate snimak? Ja sam upravo i ispri;ao da mu je njegov Rus napravio RUPU..

Što se tiče vaših neukusnih insinuacija o "rusofilima", to su ipak lične stvari, a ne za voajere, suvišno je i komentarisati, tja..

maki

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Rusi i fudbal = protivprirodni blud! Baš me zanima šta će u osmini finala braća Ruje kad za protivnika dobiju Portugal ili Španiju. Vredelo je čekati četvrt veka da se prođe grupa otkako nastupaju samostalno kao Rusija! Dalje? Za dalje od grupe treba nešto što se zove kvalitet a braća u ih eta nje!!

Marko

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to bila sreca, to je bio namesten zreb.

JPR24

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Koju podrsku ? Zastavica i gledaj uz semenke ?

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 17:26)
Naravno da cemo da navijamo za Hrvatsku ako bude igrala kao protiv Argentine. Ali ako bude igrala balkanski - nadmeno, mrzovoljno, kilavo i samo da potrose vreme, navijacemo za Island, normalno.
A Tompsone, Baje Male Knindze i ostali talog ne slusamo pa ne mozemo ni da pevamo

бандит

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

у недостатку аргумената, класична замена теза. Нико не помиње обожавање Путина и Русије, али је логично да навијам за њих после подршке коју су нам указали на претходна два меча, а сигурно ће и у трећем. Био сам у Калињинграду, дочекали су нас заиста као браћу и свим срцем навијали за Србију. Најмање што могу јесте да узвратим подршку.
А што се тиче твоје последње реченице, опет из немоћи изводиш неке произвољне закључке. Сутра обавезно и за Хрватску да навијаш па да певаш и ти уз Томсона. А наше наравно пљујеш. Фуј.

бандит

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.

instantKarma

pre 5 godina

Rusi su namestili sebi najlaksu grupu, pobedili Arabiju i Egipat, ali sledi im otreznjenje..Prvo ce Urugvaj da ih nasamara, a onda ce u osmini finala- Portugal ili Spanija da ih oduce od fudbala.

sima

pre 5 godina

@Čiji sin je ovaj Akinfeev kad 15 godina brani u reprezentaciji a veze nema sa životom...

Pitanje vam je bezveze, kao i onom "kiksaru"! Nije kriv, bar danas, za nijedan gol. Prvi, iz živog zida, izlazi totalno ludo postavljeni Ruski, igrač i kreće se ka levoj strani, za Urugvajcem i napravi RUPU, naravno da Suares to vidi! Drugi..lopta se odbija opet od Ruskog odbranbenog...

No dobro, ne volite Ruse..tako recite, ali onda ne komentarišite FUDBAL, o kome očigledsno malo znate. Ili je ipak..sve poltika..:)

majstor i margarita

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Eh ja sam odigro 100 chf Urugvaj pobjeda 2.80, Egipat vise od 7 kornera 1.40 i Egipat vise od 2 kartona 1.90.
I normalno sve ce to kontra biti.

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Hvala, takodje, smekeru. Navijam za one koje volim i/ili koji igraju bolji fudbal. A ne iz solidarnosti i vracanja usluga/dugova...

spirit crusher

pre 5 godina

Pa čekajte, kada su tukli egipat i arabiju, sve plusevi i hvalospevi, a onima koji su pisali da treba da odigraju sa jačom reprezentacijom ste lupali minuse? Komedija.

Referendum

pre 5 godina

Rusi tipican slovenski mentalitet kao mi, zato nikad nista....
(Drejan, 25. jun 2018 16:37)

Nisam znao da se mentalitet ocenjuje na bazi fudbalske utakmice.

b

pre 5 godina

Ocekivano,malo odmaraju igrace i jedni i drugi,ali Rusija je skromna reprezentacija,skromnija od nase po kvalitetu.Oni su do sada bili prva reprezentacija po trcanju i igrali su 100% prve dve utakmice,Urugvaj je igrao sa 50-60%.Zeleo bih da uspeju na prvenstvu,ali su realno "tanki".Da su igrali kvalifikacije ne bih se kladio da bi prosli.

Ivan

pre 5 godina

Borba za prvo mesto je manje bitna od borbe za prolaz dalje. Ovde I jedni i drugi znaju da su sigurni sa te strane i zbog toga ocekujem dosadnu utakmicu.

бандит

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.

Marko

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to bila sreca, to je bio namesten zreb.

majstor i margarita

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.

бандит

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

у недостатку аргумената, класична замена теза. Нико не помиње обожавање Путина и Русије, али је логично да навијам за њих после подршке коју су нам указали на претходна два меча, а сигурно ће и у трећем. Био сам у Калињинграду, дочекали су нас заиста као браћу и свим срцем навијали за Србију. Најмање што могу јесте да узвратим подршку.
А што се тиче твоје последње реченице, опет из немоћи изводиш неке произвољне закључке. Сутра обавезно и за Хрватску да навијаш па да певаш и ти уз Томсона. А наше наравно пљујеш. Фуј.

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 17:26)
Naravno da cemo da navijamo za Hrvatsku ako bude igrala kao protiv Argentine. Ali ako bude igrala balkanski - nadmeno, mrzovoljno, kilavo i samo da potrose vreme, navijacemo za Island, normalno.
A Tompsone, Baje Male Knindze i ostali talog ne slusamo pa ne mozemo ni da pevamo

instantKarma

pre 5 godina

Rusi su namestili sebi najlaksu grupu, pobedili Arabiju i Egipat, ali sledi im otreznjenje..Prvo ce Urugvaj da ih nasamara, a onda ce u osmini finala- Portugal ili Spanija da ih oduce od fudbala.

ime*

pre 5 godina

од неких народа можемо само да учимо. руси брзо примају два гола, услед бизарних грешака и несрећног сплета околности. руски коментатори поручују "ништа страшно, напред момци , ви имате каратер". онај лик прави прекршај и добија црвени , коментатори опет " њему је сад јако тешко, због своје грешке - мора да остави саиграче а желео је најбоље . у тешкој смо ситуацији али борите се момци". судија је пар пута погрешио на штету руса, коментатори га правдају, "није био у позцији да види. помоћници су далеко."
код неких народа спорт је витешко надметање а код нас фрустрације , нека секирација, област где се лече комплески. она панама даје го енглезима за 6:1 на трибинама креће лудило. знам да су и кокеза и крстајић на погрешном месту али наши фудбалери нису криви за то.

spirit crusher

pre 5 godina

Pa čekajte, kada su tukli egipat i arabiju, sve plusevi i hvalospevi, a onima koji su pisali da treba da odigraju sa jačom reprezentacijom ste lupali minuse? Komedija.

Giška

pre 5 godina

Ih, sunce ti... Sad se probudim i vidim! Kad vidim Poljsku i Rusiju shvatim da Srbija nije katastrofa, ili bi trebao da sačekam Brazil?:-D

Sale

pre 5 godina

Covece, ceo stadion u Kalinjingradu je navijao Serbia, a mi koliko vidim u komentarima navijamo za Urugvaj protiv Rusije, kakav smo narod. Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Hvala, takodje, smekeru. Navijam za one koje volim i/ili koji igraju bolji fudbal. A ne iz solidarnosti i vracanja usluga/dugova...

Aki

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

Ja sam delio tvoje mišljenje dok nisam otišao gore na utakmicu sa Švajcarskoj i na svojoj koži osetio koliko nas prosečni Rusi vole i poštuju, više nego mi sami sebe.

Cas za rusofile

pre 5 godina

Bravo Urugvajci. Mada, imali su stvarno najslabiju grupu, jer se ne zna ko je gori - Rusija, Arabija, ili Egipat (definitivno najgore ekipe na prvenstvu).

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 25. jun 2018 18:01)
Inače, Rusi su pre crvenog kartona već gubili 2:0, tako da ne znam ko ovde nema pojma.

HARIS

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to sreca, to se zove namjestanje. Jos kad bi mogli da namjeste da ne prodju Spanija i Portugal iz grupe B, bili bi u cetvrt-finalu, ovako...

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Rusi i fudbal = protivprirodni blud! Baš me zanima šta će u osmini finala braća Ruje kad za protivnika dobiju Portugal ili Španiju. Vredelo je čekati četvrt veka da se prođe grupa otkako nastupaju samostalno kao Rusija! Dalje? Za dalje od grupe treba nešto što se zove kvalitet a braća u ih eta nje!!

marija

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.
(Марвин тхе Мартиан, 25. jun 2018 17:03)

Dežurni botu,
je l može bez politike?!
Malo ste dosadni.

Dobar sendvič?

b

pre 5 godina

Ocekivano,malo odmaraju igrace i jedni i drugi,ali Rusija je skromna reprezentacija,skromnija od nase po kvalitetu.Oni su do sada bili prva reprezentacija po trcanju i igrali su 100% prve dve utakmice,Urugvaj je igrao sa 50-60%.Zeleo bih da uspeju na prvenstvu,ali su realno "tanki".Da su igrali kvalifikacije ne bih se kladio da bi prosli.

Partizan 1918

pre 5 godina

@(sima, 25. jun 2018 16:56)

Osim rusofilije ništa drugo ne znaš.Golman pri slobodnjaku stoji tako da vidi loptu (golamanov ugao) a živi zid štiti ostatak gola.Onaj ko izvodi pokušava da prebaci zid i tako pogodi deo gola gde nema golmana.Sobzirom da je gol primio u svoj ugao može se reći da je Akinfejev kriv jer ako nije video loptu nije ni postavio živi zid kako treba.

djole

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.
(maki, 25. jun 2018 17:24)

nije valjda fudbal, koji igraju uglavnom gladijatori bez ikakve opste kulture, merilo mentaliteta (sta god to znacilo) jedne nacije. pogledaj samo kosarku, gde sportista mora brzo da misli (iako su i oni bez opste kulture, ali u kosarci ne mozes da uspes ako si glupson, za razliku od fuce)

JPR24

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Koju podrsku ? Zastavica i gledaj uz semenke ?

bojan

pre 5 godina

Potpuno realni odnos snaga. Urugvaj igra konstantno dobro već duži niz godina dok za Ruse ne treba trošiti reči - da nisu domaćini ne bi verovatno videli prvenstvo. Izgleda da će sve ekipe iz Južne Amerike proći grupnu fazu sem eventualno očajne Argentine. Za sad najbolji utisak Belgija i Hrvatska ali još uvek je rano.

maki

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.

samo futbal ili muk

pre 5 godina

Znac konačno u osmini finala ispadaju sve slavenske ekipe i možemo da se koncentrisemo na futbal. Da nestanu ovih komentara o FIFA zaverama, pravoslavlju, panslavizmu, nacionalnim simbolima i ostale budalastine..
Zapad igra futbal i u najgorem slučaju može biti komentara o greškama sudija.

Referendum

pre 5 godina

Rusi tipican slovenski mentalitet kao mi, zato nikad nista....
(Drejan, 25. jun 2018 16:37)

Nisam znao da se mentalitet ocenjuje na bazi fudbalske utakmice.

Ray Donovan

pre 5 godina

Ajmo Rusi.
Sram da vas bude sve sto pljujete Ruse. Da ki bi nas tako podržavali bilo gde na tribinama kao u Rusiji. Hipoteticko pitanje.

Bane

pre 5 godina

(maki, 25. jun 2018 17:24)

Drugar mentalite ne igra fudbal već kvalitet. Nemci imaju mentalitet radnog naroda radni su kao i njihova privreda. Oni igraju napadački iz razloga što oni ulažu brdo love u fudbal. A spremni su da rade i rade. Da vidiš na šta liče ti njihova infrastruktura. Ma bruka. Južno Amerikanci su ti koji luduju za fudbalom i saosećaju se istim pa izgleda kao da su se svi rodili sa loptom. Mi nemamo luzerski mentalitet već imamo manjak kvaliteta što je razumljivo da mi sportom bavimo iz strasti za istim pošto para jednostavno nema. Kako da razviješ nešto u šta se ne ulaže. Fudbal je specifičan sport u odnosu na ostale sportove. Jer dobar deo sportova igramo na suvi talenat. Dok ostali više se bave logistikom. Fudbal nemožeš da igraš samo na suvi talenat jer tu pare slično košarci diktiraju uslove. Talenat te može dovesti do jedne tačke za ostalo ti treba kvalitet a to se formira. Pa samo pogledaj kvalitet liga i to ti sve govori. Logično je da mi igramo defanzivnije jer mi nismo nacija koja gaji kreativce. Imamo ih ali više imamo ovih nazovi radnika.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kakav čas fudbala od strane Urugvajaca bukvalno se poigrava li sa Rusima od starta a samom nastavku pokazuju da su Velika nacija sa puno imena izmedju ostalog od golmana Muslera,Kampanja,Godin,Cavani,Kavani,Suaerz,Himenez,Varela,Silva,Kaseres,Benanktur,Vesino,Laksalat. Maksim Pereira ima najviše nastupa. Svetski prvaci 1930 i 1950 godine u Urugvaju kad su pobedili Argentinu i Brazil dve najjače Južnoameričke reprezentacije. To govori sveee o toj zemlji gde se fudbal oduvek igrao ! Uz dva kiksa koja su bila od Čile,Japana poslednjeg kad su završili grupnu fazu.. Polufinale u Švajcarskoj,Meksiku,Južna Afrika i poslednje u Brazilu osminufinala..Još su osvaja li zlatnu medalju na Oly igrama 1924 i 1928 godine u Parizu i Amsterdamu.

sima

pre 5 godina

@Čiji sin je ovaj Akinfeev kad 15 godina brani u reprezentaciji a veze nema sa životom...

Pitanje vam je bezveze, kao i onom "kiksaru"! Nije kriv, bar danas, za nijedan gol. Prvi, iz živog zida, izlazi totalno ludo postavljeni Ruski, igrač i kreće se ka levoj strani, za Urugvajcem i napravi RUPU, naravno da Suares to vidi! Drugi..lopta se odbija opet od Ruskog odbranbenog...

No dobro, ne volite Ruse..tako recite, ali onda ne komentarišite FUDBAL, o kome očigledsno malo znate. Ili je ipak..sve poltika..:)

dejan

pre 5 godina

@Ljubitelj sporta
Raspisao si se mnogo i samo ređaš hvalospeve. Kao da ne pričaš o Urugvaju?! Najpokvarenijoj, najljigavijoj i najnepoštenijoj reprezentaciji u bližoj i daljoj istoriji!

sarajevo.ba

pre 5 godina

Eh ja sam odigro 100 chf Urugvaj pobjeda 2.80, Egipat vise od 7 kornera 1.40 i Egipat vise od 2 kartona 1.90.
I normalno sve ce to kontra biti.

Ivan

pre 5 godina

Borba za prvo mesto je manje bitna od borbe za prolaz dalje. Ovde I jedni i drugi znaju da su sigurni sa te strane i zbog toga ocekujem dosadnu utakmicu.

Gledalac

pre 5 godina

Rusija ima samo jedan uspeh ovde kad su igra li četvrtfinale 1966 u Engleskoj a 11 puta su učestovali kao Sovjeta baš kao na Ep 1960 kad su uze li zlato igra li još tri finala. Poslednji bio uspeh polufinale 2008 u Rusiji gde su stigli do polufinala i izgubili od Španije koja bila jednom evropski prvak 1964. To je ona osnovna istorije a što se tiče meča jasna razlika na terenu izmedju njih i Urugvaja kao što je jedan reče sjaset puno igrača prvaci dvostruki u vreme Argentinskog i Brazilskog fudbala kad je bio krenuo tj u ekspanzi. Potpuno su ih razbili a ovaj igrač Suaerez vredi više nego svi zajedno Ruski igrači. Uz poštovanje prema njima a da ne spominjem da im grupa laka bila sa Egiptom i Saudijskom Arabijom da su bili u neku drugu grupu prebačeni već bi bili završili takmičenje. Ovako produžili sebi još malo vrhunskog gledanje fudbala al' više od osminafinala teško.

Pedja

pre 5 godina

O cemu pricate ljudi?Pa Rusima nije igrao najbolji igrac Golovin,takodje desni bek Fernandes,Smolov usao u 2 poluvremenu,prosli su grupu i ocigledno su pokusali da izvuku bod.Pre je se Urugvaj provukao pored S.Arabije i Egipta nego Rusi.Ovu utakmicu jesu odigrali dobro ali videcemo u nokaut fazi,iskreno mislim da Urugvaj ispada odmah nakon grupe.

sima

pre 5 godina

@ A da pogledate snimak? Ja sam upravo i ispri;ao da mu je njegov Rus napravio RUPU..

Što se tiče vaših neukusnih insinuacija o "rusofilima", to su ipak lične stvari, a ne za voajere, suvišno je i komentarisati, tja..

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Pribil@ srećom da postoji još ljudi koji prate i znaju o fudbalu pa umeju da dopunju. Stoga bravo za tebe ! 👍

Bojan@ Najogavnija nacija možda al'fudbalska sila su posle Argentine i Brazila bez spora. Ti nastavi da mračiš jer imaš pravo na to.

NK

pre 5 godina

jasno ko dan da rusi kalkulisu da budu na drugoj strani zreba gdje su spanija mozda a vrlo moguce i portugal, danksa i hrvatska, meksiko svajcerska i englezi i vidjecemo dal japanci senegalci ili mozda kolumbija, ali svakako lakse od strane gdje je belgija njemacka,francuska, brazil,argentina ako prodje i portugal vjerivatno mada je isto moguce i spanija da bude, dakle kostur u kojem je rusija je mnogo otvoreniji jer ako prodju osminu da li proti v portugala ili spanije sve im je otvoreno do finala mislim mogu sa svima, kako je dobio drugi zuti smoknikov i mirno otisao van znao sam da je nesto cudno po srijedi....

To je to.

pre 5 godina

Urugvajci znaju fudbal igrat još od kad su igra li Olimpijske igre 1924 godine na travi. Nacija za respekt!" Sa velikim imenima. Rusija dugo na Sp ništa nije uradila dok je postojala Sovjeta ee tad su vrede li dosta kad je postajao sistem a sad je više to na veštački nekako stvoreno bolje rečeno pokušavaju da naprave rezultat.

бандит

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.

бандит

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

у недостатку аргумената, класична замена теза. Нико не помиње обожавање Путина и Русије, али је логично да навијам за њих после подршке коју су нам указали на претходна два меча, а сигурно ће и у трећем. Био сам у Калињинграду, дочекали су нас заиста као браћу и свим срцем навијали за Србију. Најмање што могу јесте да узвратим подршку.
А што се тиче твоје последње реченице, опет из немоћи изводиш неке произвољне закључке. Сутра обавезно и за Хрватску да навијаш па да певаш и ти уз Томсона. А наше наравно пљујеш. Фуј.

majstor i margarita

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.

Ray Donovan

pre 5 godina

Ajmo Rusi.
Sram da vas bude sve sto pljujete Ruse. Da ki bi nas tako podržavali bilo gde na tribinama kao u Rusiji. Hipoteticko pitanje.

Sale

pre 5 godina

Covece, ceo stadion u Kalinjingradu je navijao Serbia, a mi koliko vidim u komentarima navijamo za Urugvaj protiv Rusije, kakav smo narod. Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.

Aki

pre 5 godina

ne postoji veći kompleks od iracionalne potrebe da se obožavaju Putin i Rusi, omiljenog srpskog leka za sve naše greške, zablude i mentalitetne osobine zbog koji smo danas ovakva državica. Prosečan Rus zna na Balkanu za Bugare i Grke, za Srbe samo mali broj.
(majstor i margarita, 25. jun 2018 16:50)

Ja sam delio tvoje mišljenje dok nisam otišao gore na utakmicu sa Švajcarskoj i na svojoj koži osetio koliko nas prosečni Rusi vole i poštuju, više nego mi sami sebe.

Referendum

pre 5 godina

Rusi tipican slovenski mentalitet kao mi, zato nikad nista....
(Drejan, 25. jun 2018 16:37)

Nisam znao da se mentalitet ocenjuje na bazi fudbalske utakmice.

samo futbal ili muk

pre 5 godina

Znac konačno u osmini finala ispadaju sve slavenske ekipe i možemo da se koncentrisemo na futbal. Da nestanu ovih komentara o FIFA zaverama, pravoslavlju, panslavizmu, nacionalnim simbolima i ostale budalastine..
Zapad igra futbal i u najgorem slučaju može biti komentara o greškama sudija.

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 17:26)
Naravno da cemo da navijamo za Hrvatsku ako bude igrala kao protiv Argentine. Ali ako bude igrala balkanski - nadmeno, mrzovoljno, kilavo i samo da potrose vreme, navijacemo za Island, normalno.
A Tompsone, Baje Male Knindze i ostali talog ne slusamo pa ne mozemo ni da pevamo

Pedja

pre 5 godina

O cemu pricate ljudi?Pa Rusima nije igrao najbolji igrac Golovin,takodje desni bek Fernandes,Smolov usao u 2 poluvremenu,prosli su grupu i ocigledno su pokusali da izvuku bod.Pre je se Urugvaj provukao pored S.Arabije i Egipta nego Rusi.Ovu utakmicu jesu odigrali dobro ali videcemo u nokaut fazi,iskreno mislim da Urugvaj ispada odmah nakon grupe.

djole

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.
(maki, 25. jun 2018 17:24)

nije valjda fudbal, koji igraju uglavnom gladijatori bez ikakve opste kulture, merilo mentaliteta (sta god to znacilo) jedne nacije. pogledaj samo kosarku, gde sportista mora brzo da misli (iako su i oni bez opste kulture, ali u kosarci ne mozes da uspes ako si glupson, za razliku od fuce)

JPR24

pre 5 godina

најјачи су ми ови комплексаши који се утркују ко ће више да навија против Руса. Претпостављам да је то хвала за подршку коју су нам пружили на досадашњим утакмицама. Браво шмекери.
(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Koju podrsku ? Zastavica i gledaj uz semenke ?

dejan

pre 5 godina

@Ljubitelj sporta
Raspisao si se mnogo i samo ređaš hvalospeve. Kao da ne pričaš o Urugvaju?! Najpokvarenijoj, najljigavijoj i najnepoštenijoj reprezentaciji u bližoj i daljoj istoriji!

sima

pre 5 godina

@Čiji sin je ovaj Akinfeev kad 15 godina brani u reprezentaciji a veze nema sa životom...

Pitanje vam je bezveze, kao i onom "kiksaru"! Nije kriv, bar danas, za nijedan gol. Prvi, iz živog zida, izlazi totalno ludo postavljeni Ruski, igrač i kreće se ka levoj strani, za Urugvajcem i napravi RUPU, naravno da Suares to vidi! Drugi..lopta se odbija opet od Ruskog odbranbenog...

No dobro, ne volite Ruse..tako recite, ali onda ne komentarišite FUDBAL, o kome očigledsno malo znate. Ili je ipak..sve poltika..:)

Marko

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to bila sreca, to je bio namesten zreb.

marija

pre 5 godina

Милина ли је гледати ове арогантне Русе како губе. Ни онај диктатор им не може помоћи.
(Марвин тхе Мартиан, 25. jun 2018 17:03)

Dežurni botu,
je l može bez politike?!
Malo ste dosadni.

Dobar sendvič?

Ivan

pre 5 godina

Borba za prvo mesto je manje bitna od borbe za prolaz dalje. Ovde I jedni i drugi znaju da su sigurni sa te strane i zbog toga ocekujem dosadnu utakmicu.

NK

pre 5 godina

jasno ko dan da rusi kalkulisu da budu na drugoj strani zreba gdje su spanija mozda a vrlo moguce i portugal, danksa i hrvatska, meksiko svajcerska i englezi i vidjecemo dal japanci senegalci ili mozda kolumbija, ali svakako lakse od strane gdje je belgija njemacka,francuska, brazil,argentina ako prodje i portugal vjerivatno mada je isto moguce i spanija da bude, dakle kostur u kojem je rusija je mnogo otvoreniji jer ako prodju osminu da li proti v portugala ili spanije sve im je otvoreno do finala mislim mogu sa svima, kako je dobio drugi zuti smoknikov i mirno otisao van znao sam da je nesto cudno po srijedi....

instantKarma

pre 5 godina

Rusi su namestili sebi najlaksu grupu, pobedili Arabiju i Egipat, ali sledi im otreznjenje..Prvo ce Urugvaj da ih nasamara, a onda ce u osmini finala- Portugal ili Spanija da ih oduce od fudbala.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Rusi i fudbal = protivprirodni blud! Baš me zanima šta će u osmini finala braća Ruje kad za protivnika dobiju Portugal ili Španiju. Vredelo je čekati četvrt veka da se prođe grupa otkako nastupaju samostalno kao Rusija! Dalje? Za dalje od grupe treba nešto što se zove kvalitet a braća u ih eta nje!!

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kakav čas fudbala od strane Urugvajaca bukvalno se poigrava li sa Rusima od starta a samom nastavku pokazuju da su Velika nacija sa puno imena izmedju ostalog od golmana Muslera,Kampanja,Godin,Cavani,Kavani,Suaerz,Himenez,Varela,Silva,Kaseres,Benanktur,Vesino,Laksalat. Maksim Pereira ima najviše nastupa. Svetski prvaci 1930 i 1950 godine u Urugvaju kad su pobedili Argentinu i Brazil dve najjače Južnoameričke reprezentacije. To govori sveee o toj zemlji gde se fudbal oduvek igrao ! Uz dva kiksa koja su bila od Čile,Japana poslednjeg kad su završili grupnu fazu.. Polufinale u Švajcarskoj,Meksiku,Južna Afrika i poslednje u Brazilu osminufinala..Još su osvaja li zlatnu medalju na Oly igrama 1924 i 1928 godine u Parizu i Amsterdamu.

HARIS

pre 5 godina

Rusija je imala ludu srecu sto je dobila s.arabiju i egipat da je bila neka malo jaca reprezentzcija grupu ne bi prosli
(posmatrac, 25. jun 2018 16:31)

Nije to sreca, to se zove namjestanje. Jos kad bi mogli da namjeste da ne prodju Spanija i Portugal iz grupe B, bili bi u cetvrt-finalu, ovako...

sarajevo.ba

pre 5 godina

Eh ja sam odigro 100 chf Urugvaj pobjeda 2.80, Egipat vise od 7 kornera 1.40 i Egipat vise od 2 kartona 1.90.
I normalno sve ce to kontra biti.

ba gra

pre 5 godina

(бандит, 25. jun 2018 16:27)

Hvala, takodje, smekeru. Navijam za one koje volim i/ili koji igraju bolji fudbal. A ne iz solidarnosti i vracanja usluga/dugova...

sima

pre 5 godina

@ A da pogledate snimak? Ja sam upravo i ispri;ao da mu je njegov Rus napravio RUPU..

Što se tiče vaših neukusnih insinuacija o "rusofilima", to su ipak lične stvari, a ne za voajere, suvišno je i komentarisati, tja..

maki

pre 5 godina

@referendum Vidi se dosta toga iz fudbala. Nemci se nikad ne predaju i uvek igraju napadacki, kao i vecina germanskih naroda. Naravno ima izuzetaka, ali se uvek bore.Sve slovenske zemlje imaju luzerski mentalitet jer se maltene uvek igra bunker, a napadaju se samo slabi protivnici, ili kad se vec gubi.Hrvati se sad malo izdvajaju i ponekad Cesi. Vidi se mentalitet naroda, vidi se da li se radi sistemski ili samo da se odradi pa sta bude.

spirit crusher

pre 5 godina

Pa čekajte, kada su tukli egipat i arabiju, sve plusevi i hvalospevi, a onima koji su pisali da treba da odigraju sa jačom reprezentacijom ste lupali minuse? Komedija.

Cas za rusofile

pre 5 godina

Bravo Urugvajci. Mada, imali su stvarno najslabiju grupu, jer se ne zna ko je gori - Rusija, Arabija, ili Egipat (definitivno najgore ekipe na prvenstvu).

Partizan 1918

pre 5 godina

@(sima, 25. jun 2018 16:56)

Osim rusofilije ništa drugo ne znaš.Golman pri slobodnjaku stoji tako da vidi loptu (golamanov ugao) a živi zid štiti ostatak gola.Onaj ko izvodi pokušava da prebaci zid i tako pogodi deo gola gde nema golmana.Sobzirom da je gol primio u svoj ugao može se reći da je Akinfejev kriv jer ako nije video loptu nije ni postavio živi zid kako treba.

Gledalac

pre 5 godina

Rusija ima samo jedan uspeh ovde kad su igra li četvrtfinale 1966 u Engleskoj a 11 puta su učestovali kao Sovjeta baš kao na Ep 1960 kad su uze li zlato igra li još tri finala. Poslednji bio uspeh polufinale 2008 u Rusiji gde su stigli do polufinala i izgubili od Španije koja bila jednom evropski prvak 1964. To je ona osnovna istorije a što se tiče meča jasna razlika na terenu izmedju njih i Urugvaja kao što je jedan reče sjaset puno igrača prvaci dvostruki u vreme Argentinskog i Brazilskog fudbala kad je bio krenuo tj u ekspanzi. Potpuno su ih razbili a ovaj igrač Suaerez vredi više nego svi zajedno Ruski igrači. Uz poštovanje prema njima a da ne spominjem da im grupa laka bila sa Egiptom i Saudijskom Arabijom da su bili u neku drugu grupu prebačeni već bi bili završili takmičenje. Ovako produžili sebi još malo vrhunskog gledanje fudbala al' više od osminafinala teško.

ime*

pre 5 godina

од неких народа можемо само да учимо. руси брзо примају два гола, услед бизарних грешака и несрећног сплета околности. руски коментатори поручују "ништа страшно, напред момци , ви имате каратер". онај лик прави прекршај и добија црвени , коментатори опет " њему је сад јако тешко, због своје грешке - мора да остави саиграче а желео је најбоље . у тешкој смо ситуацији али борите се момци". судија је пар пута погрешио на штету руса, коментатори га правдају, "није био у позцији да види. помоћници су далеко."
код неких народа спорт је витешко надметање а код нас фрустрације , нека секирација, област где се лече комплески. она панама даје го енглезима за 6:1 на трибинама креће лудило. знам да су и кокеза и крстајић на погрешном месту али наши фудбалери нису криви за то.

Bane

pre 5 godina

(maki, 25. jun 2018 17:24)

Drugar mentalite ne igra fudbal već kvalitet. Nemci imaju mentalitet radnog naroda radni su kao i njihova privreda. Oni igraju napadački iz razloga što oni ulažu brdo love u fudbal. A spremni su da rade i rade. Da vidiš na šta liče ti njihova infrastruktura. Ma bruka. Južno Amerikanci su ti koji luduju za fudbalom i saosećaju se istim pa izgleda kao da su se svi rodili sa loptom. Mi nemamo luzerski mentalitet već imamo manjak kvaliteta što je razumljivo da mi sportom bavimo iz strasti za istim pošto para jednostavno nema. Kako da razviješ nešto u šta se ne ulaže. Fudbal je specifičan sport u odnosu na ostale sportove. Jer dobar deo sportova igramo na suvi talenat. Dok ostali više se bave logistikom. Fudbal nemožeš da igraš samo na suvi talenat jer tu pare slično košarci diktiraju uslove. Talenat te može dovesti do jedne tačke za ostalo ti treba kvalitet a to se formira. Pa samo pogledaj kvalitet liga i to ti sve govori. Logično je da mi igramo defanzivnije jer mi nismo nacija koja gaji kreativce. Imamo ih ali više imamo ovih nazovi radnika.

bojan

pre 5 godina

Potpuno realni odnos snaga. Urugvaj igra konstantno dobro već duži niz godina dok za Ruse ne treba trošiti reči - da nisu domaćini ne bi verovatno videli prvenstvo. Izgleda da će sve ekipe iz Južne Amerike proći grupnu fazu sem eventualno očajne Argentine. Za sad najbolji utisak Belgija i Hrvatska ali još uvek je rano.

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Inace Rusi su igrali 75 minuta sa igracem manje, posto vidim da ovi u komentarima to nemaju pojma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 25. jun 2018 18:01)
Inače, Rusi su pre crvenog kartona već gubili 2:0, tako da ne znam ko ovde nema pojma.

b

pre 5 godina

Ocekivano,malo odmaraju igrace i jedni i drugi,ali Rusija je skromna reprezentacija,skromnija od nase po kvalitetu.Oni su do sada bili prva reprezentacija po trcanju i igrali su 100% prve dve utakmice,Urugvaj je igrao sa 50-60%.Zeleo bih da uspeju na prvenstvu,ali su realno "tanki".Da su igrali kvalifikacije ne bih se kladio da bi prosli.

Giška

pre 5 godina

Ih, sunce ti... Sad se probudim i vidim! Kad vidim Poljsku i Rusiju shvatim da Srbija nije katastrofa, ili bi trebao da sačekam Brazil?:-D

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Pribil@ srećom da postoji još ljudi koji prate i znaju o fudbalu pa umeju da dopunju. Stoga bravo za tebe ! 👍

Bojan@ Najogavnija nacija možda al'fudbalska sila su posle Argentine i Brazila bez spora. Ti nastavi da mračiš jer imaš pravo na to.

To je to.

pre 5 godina

Urugvajci znaju fudbal igrat još od kad su igra li Olimpijske igre 1924 godine na travi. Nacija za respekt!" Sa velikim imenima. Rusija dugo na Sp ništa nije uradila dok je postojala Sovjeta ee tad su vrede li dosta kad je postajao sistem a sad je više to na veštački nekako stvoreno bolje rečeno pokušavaju da naprave rezultat.