Ponedeljak, 25.06.2018.

14:31

FIFA: Iranac deli pravdu na meču Srbija – Brazil

Izvor: Tanjug

FIFA: Iranac deli pravdu na meèu Srbija – Brazil IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Žoržo

pre 5 godina

@lal:Bio je 90' min, 1:1, i imaš jos jednu utakmicu gde nemaš imperativ pobede, pa sta bude!? A sta mislis ako Kostarika odigra revijalno kao Australija protiv Srbije 2010!?

lal

pre 5 godina

@zorzo: kako to 1:1 odgovaralo i nama i svajcarcima??? onda nije odgovaralo kome??? kostariki koja ni pre pocetka tog duela nije imala matematicke sanse da se plasira u eliminacionu fazu??? ili mozda nije odgovaralo brazilu???
posle drugog gola brazila, nama je x protiv svajcaraca postao bezvredan... doduse ne u teoriji, ali svakako u praksi... kostarika nije za potcenjivanje, ali oni igraju revijalni mec, dok svajcarci igraju za prolaz... pritom pocinju sa 12 igraca na terenu... bitno je da smo mi najgori... i brazil i irska sa nama... da smo im dali po 5 komada, ne bi mogli dovoljno da ukradu... LOL...

HARIS

pre 5 godina

Iranac sa sudi Srbija-Brazil, pa to nigdje nema. Svi znaju da u Brazilu ima min 10 Iranskih kantona. Opet namjestaljka da se ne dobije Brazil, svima je to jasno.

dominus

pre 5 godina

kapetan nemo

Švajcarska - Brazil je sudio Ramos iz Meksika. To možeš pronaći na sajtu flashscore.com. Očigledno je da se navlači za Švicu, opet i Brazil i Srbija su mogli rešiti svoje mečeve da su zapinjali više i tražili drugi i po potrebi treći gol. Naši još crnje jer su se neobjašnjivo povukli odmah posle gola?? Suluda taktika.
Šta očekivati protiv Brazila? Da isprave greške iz drugog meča, energiju racionalnije i korisnije da troše (ne kao muve bez glave) pa valjda će dati i neki gol. Pa zar bude dovoljno za pobedu. I nadati se fer suđenju, inače piši propalo.

Rob Stark

pre 5 godina

Brazil vs Swiss sudio Ramos(Mexico).
(sudija Dredd, 25. jun 2018 16:59)

Dobro pa sta sad? Jel mislis da je Mehiko drzava u juznoj americi ili severnoj Indiji? :)

Djole

pre 5 godina

Mislim da je pravilo da ako se sastanu dve ekipe sa istog kontinenta da im sudi sudija sa razlicitog kontinenta. Zasto nama nije primenjeno to pravilo?

ferdinand

pre 5 godina

Nama Iranac, Švajcarcima Francuz... Zato sam na ovom SP pogledao jednu i po utakmicu, LŠ, LE nisam ni pratio. Fudbal je postao najunosniji biznis, ispolitizovan maksimalno, nema trunke sporta.

Negativni

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!
(rusi, 25. jun 2018 15:04)

Pa niko nas ne bije po ušima da učestvujemo. Možemo da osnujemo i fudbalske "nesvrstane" sa braćom Rusima, Egipćanima i ostalim dobrovoljcima...samo, onda ni izbliza ne bi bilo zarade kao što je to slučaj sada, a, gle čuda, i mi i naše bratske zemlje gajimo nepatvorenu, istinsku ljubav ka valutama neprijateljskih zemalja. Prosto da se čovek razneži kada vidi kako pravoslavna i afrička braća sve mere u dolarima i evrima. Baš čudna stvar.

dr.Agutin

pre 5 godina

Očigledno nama ne odgovara taj strpljiv fudbal koji igraju Švajcarci, Španci, Belgijanci..
A Brazil nije strpljiv toliko, igra napadački, i nemaju dobru odbranu kao napad.
Dakle kontre su naša šansa jer realno posed lopte će biti na njihovoj strani.
Na Nejimara treba kao Island da idemo grubo i bez pardona, po cenu kartona, jer on u sekundi može da postigne gol kad mu daš prostor.
Problem će biti i duel Ivanović - Marselo, možda neko mlađi i brži umesto Baneta?

Lars

pre 5 godina

Sad zavisi...da li je sadamovac ili zapadnjak?! :)
(boki, 25. jun 2018 14:39)

Decko, Iran je u pitanju, ne Irak! Po povrsini cetiri puta veca zemlja od Iraka, sa 80 miliona stanovnika, nekadasnja Persija, kolevka civilizacije.

Капетан Немо

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Милан је мислио на утакмицу Костарика - Швајцарска коју ће судити Француз! Швајцарску чине три кантона: немачки, италијански и француски. Због тога сви мисле да Немци, Аустријанци (који су такође Немци), Французи и Италијани не би смели да суде Швајцарцима против било кога јер ће вероватно бити пристрасни. Нисам сигуран ко им је судио против Бразила али се сећам да су били необично груби према Неимару и још неким бразикским фудбалерима али се нису баш напримали жутих картона. Искрено, Неимар ми се уопште не допада ни као фудбалер ни као човек, превише је арогантан и пун себе, тако да нисам баш обраћао пажњу на суђење на тој утакмици, али треба се замислити. Колико сам чуо, судије у ФИФА-и делегира неки Швајцарац. Сасвим је сигурно да ни један судија не би желео да се замери Швајцаркој а и само делегирање је прилично проблематично. Швајцарцима је против Србије судио Немац а против Костарике ће им судити Француз. Волео бих да знам ко је судио утакмицу Швајцарска - Бразил. Мени је све ово веома сумњиво.
Наши фудбалери треба да се окрену себи и да у утакмици против Бразила дају све од себе па шта буде. Шта год да ураде биће добро. Непоштење и неправда нека иду на грбачу других, не на нашу. Ваљда има Бога!
Напред Србијо!!!

Žoržo

pre 5 godina

Sudije delegira Masimo Busaka-švajcarac!Tako da nista čudno! Ali jos uvek mi nije jasno zasto nismo branili 1:1, što mislim da je u tom momentu i švajcarcima odgovaralo???

Stefan

pre 5 godina

Ne znam ko kome sudi i dali Fifa favorizuje nekog ili namesta ali znam da je ovo fudbalski receno najgore SP koje sam odgledao. Fudbal uzasan , masovna valjanja po terenu , sudjenja generalno losa , igraci umrtvljeni u skoro svakoj reprezentaciji . Fudbal se igra sada kao ogroman biznis i mislim da ce i svaka naredna SP biti sve losija i losija jer nema vise tog zara kao nekad .

Milutin

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51)

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?
(Blunt, 25. jun 2018 15:19)

Puno ih ima. Rusi, Belorusi, Ukrajinci, Cesi, Slovaci, Rumuni...kompletna latinska Amerika, Afrika...da nabrajam jos? Citavi kontinenti nam nista nista skrivili. Rekao bih da je lakse nabrojati nacije koje su nam nesto skrivile, nego nabrajati one druge. Ovih prvih je malo, ali oni su nam tesko zlo naneli. Evo par primera: Nemacka, Austrija, Madjarska, Hrvatska, Italija, Albanija, Bugarska...Zar je to malo?

Bobiska

pre 5 godina

FIFA definitivno zna sta radi.Iranac ce biti fasciniran brazilcima,i to je 20%nesvesnog sviranja za njih.Fifa ne bi imala toliko afera da ne zna kad i koga da "popije".

SMS

pre 5 godina

Za švajcarsku sudi francuz. Haha kakva lakrdija. Na sledećem meču će biti italijan, da se izrađuju svi, a ako prođu i u 1/4 finala sudi albanac

Chak mi Noris

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da je igra koju smo pruzili do sada bolja i od one 2010 a pogotovo 2006. Realno sanse za prolaz su male, a Krstaja ne iskusan, ali nikad se ne zna

BgHQ

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....
(Жеља, 25. jun 2018 
Sve svetske zavere si provalio ali pravopis nikako.

Štraus sa Miljacke

pre 5 godina

E sad će poslije utakmice u slučaju poraza Srbije da se spominje osovina zla:Teheran i Vatikan.Sretno komšije i nagazite ih onako momački!Nije Brazil bauk,možete vi to.Pozdrav iz Bosne ponosne.

veliki strumf

pre 5 godina

Fanjani je na sudijskim blogovima oznacen kao najbolji kandidat za ovu utakmicu jer je ostavio najbolji utisak od svih sudija koji su sudili u prvom kolu! Tako da bi ovo trebalo da bude dobar izbor.

Goran

pre 5 godina

Ajd u 20 banke da ce Svajcarskoj narednu utakmicu suditi Italijan, ipak je to treci jezik osim Nemackog i Francuskog koji se tamo govori.
(Srle, 25. jun 2018 14:48)

Nece, nego opet ovaj Brih, sudi im svaku drugu :D

Al stvarno je zalosno, kad malo bolje razmislis...i nikom nista.

drmr

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?(Milan, 25. jun 2018 14:57)Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Hajde ukljuci malo mozak. Prvo Brazil nije iz Konkakaf zone. Drugo Iranac nije Evropljanin. Mislio je na duel Svajcarske i Kostarike koju sudi Francuz.

Calexico

pre 5 godina

Da Švajcarskoj u osmini finala sudi Italijan, u četvrtfinalu Austrijanac, u polufinalu sudija iz Lihtenštajna i eto istorijskog uspeha ...

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

Kad damo tri gola, pa na kraju bude 3:2 onda imamo da se zalimo na sudije, u suprotnom o njima ni rec! Ja kad vidim kako nasi sire ruke na svaki zvizduk pomlatio bih ih ko pse!

pobeda

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)
(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Nemoj da preterujes, nije toliko po mecu. Glavne sudije su dobile nesto preko 50 000 fiksno I 2 500 po mecu koji sude. Pomocnici imaju 20 000 fiksno I 1 600 po mecu

Slavko Šajber

pre 5 godina

 Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...

Blunt

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51) # Link komentara

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?

Жеља

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....

rusi

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!

Predrag

pre 5 godina

U nadoknadi vremena Srbija daje gol za nereseno, a na drugoj strani Kostarika povecava pobedu na dva razlike. Ludilo! I Srbija ipak ide dalje.

realista

pre 5 godina

Steta sto ce mec sa Brazilom biti visoko tenzican. Mislim da cemo sa Brazilom igrati nereseno. Ako se nesto i dogodi u nasu korist bice u zaustavnom vremenu. Po izboru sudije u mecu Kostarike i Svajcarske vidim da je svajcarac Djani Infatino, precednik FIFE na sve mislio. U prevodu 27.06.2018 u 21 50 veca je verovatnoca da asteroid udari u Tiranu i Djani Infatino dobije srcani udar, nego da mi pobedimo Brazili i Kostarikanci pobede sa dva gola razlike. Ima mnogo matematickih varijanti, nazalost najverovatnija je da mi idemo za Beograd. Daj boze da gresim. SRBIJA.

***le vas sudije

pre 5 godina

Gle ovi sto broje krvna zrnca. Francuz, Nemac..sve vam smeta. A sto bi Nemac navijao za Svajcarsku vise nego sto Srbin navija za Bugarsku? Ma nema veze, vama karambol u glavi. Nego, gledajte vi zasto smo izgubili ne samo u golovima nego i u pasovima, posedu...Ili je i za to kriv Nemac?

zoran

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)

Kečapson

pre 5 godina

U normalnim okolnostima bi bio besan izborom sudije iz Azije za meč od nenormalno važnosti i za nas i za njih, ali nakon Brihove partiture možda je i bolje ovako. Plašim se samo da sudija koji sudi ligu koju sudi, ne bude previše impresioniran igračima na terenu. Mislim da mu neće biti lako.Ma idemo da se pobijemo sa njima, nema druge, napred Srbija!

Xman

pre 5 godina

Iran je odavno pao pod islamski ekstremizam. Jedni od retkih prijatelja u svetu su im Rusija i Turska. Eto prilike da vidimo da li ce nam Vucicevi prijatelji Erdogan i Putin pomoci.

Goran

pre 5 godina

(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Ne dobiju 40 000 eur po mecu, nego za celo prvenstvo fixni deo plate zato sto su na spisku, a 2600eur po mecu bonus, za koji budu odredjeni da sude.

Sto naravno uopste nije malo.

adams

pre 5 godina

Ovo je sramota! Svajcarcima prvo sudio Nemac, sada Francuz. Ovo je neverovatno . Mi imamo 10% sanse za prola grupe, ako ne i manje. Ali ne verovatno je da da u dva meca Svajcarcima sude takoreci njihovi ljudi. U Svajcarskoj se 50 posto prica nemacki 30 posto francusko i 20 posto italijanski.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Totalno je ne bitno od dakle je sudija. Mi ne smemo proci,tj Brazil ne sme ispasti. Nas je svaba ugrobario I poslao kuci. Ovo sa Brazilom ce biti cista formalnost

Sabre

pre 5 godina

Uopste nije bitno odakle je. Ako odigramo kao moroni puci cemo i bez njega 5-0. Ako odigramo ok a oni odigraju kako umeju, opet cemo izgubiti. Ako odigramo do jaja i na pragu smo cuda onda ce sudija morati da pripomogne, kao i Nemcima, jer jednostavno ne moze da se dozvoli da Brazil ispadne u ovoj fazi.

keptn

pre 5 godina

na stranu prica o pristrasnosti, kada svajcarcima sude nemac francuz ili italijan, ali zar ne mora da se ispostuje neki kljuc, poput onog da evropljanin moze da sudi samo utakmice gde su obe reprezentacije evropske ili gde ni jedna od reprezentacija nisu evropske

adams

pre 5 godina

Ovo je sramota! Svajcarcima prvo sudio Nemac, sada Francuz. Ovo je neverovatno . Mi imamo 10% sanse za prola grupe, ako ne i manje. Ali ne verovatno je da da u dva meca Svajcarcima sude takoreci njihovi ljudi. U Svajcarskoj se 50 posto prica nemacki 30 posto francusko i 20 posto italijanski.

Sabre

pre 5 godina

Uopste nije bitno odakle je. Ako odigramo kao moroni puci cemo i bez njega 5-0. Ako odigramo ok a oni odigraju kako umeju, opet cemo izgubiti. Ako odigramo do jaja i na pragu smo cuda onda ce sudija morati da pripomogne, kao i Nemcima, jer jednostavno ne moze da se dozvoli da Brazil ispadne u ovoj fazi.

Calexico

pre 5 godina

Da Švajcarskoj u osmini finala sudi Italijan, u četvrtfinalu Austrijanac, u polufinalu sudija iz Lihtenštajna i eto istorijskog uspeha ...

Blunt

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51) # Link komentara

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Totalno je ne bitno od dakle je sudija. Mi ne smemo proci,tj Brazil ne sme ispasti. Nas je svaba ugrobario I poslao kuci. Ovo sa Brazilom ce biti cista formalnost

SMS

pre 5 godina

Za švajcarsku sudi francuz. Haha kakva lakrdija. Na sledećem meču će biti italijan, da se izrađuju svi, a ako prođu i u 1/4 finala sudi albanac

Goran

pre 5 godina

Ajd u 20 banke da ce Svajcarskoj narednu utakmicu suditi Italijan, ipak je to treci jezik osim Nemackog i Francuskog koji se tamo govori.
(Srle, 25. jun 2018 14:48)

Nece, nego opet ovaj Brih, sudi im svaku drugu :D

Al stvarno je zalosno, kad malo bolje razmislis...i nikom nista.

Milutin

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51)

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?
(Blunt, 25. jun 2018 15:19)

Puno ih ima. Rusi, Belorusi, Ukrajinci, Cesi, Slovaci, Rumuni...kompletna latinska Amerika, Afrika...da nabrajam jos? Citavi kontinenti nam nista nista skrivili. Rekao bih da je lakse nabrojati nacije koje su nam nesto skrivile, nego nabrajati one druge. Ovih prvih je malo, ali oni su nam tesko zlo naneli. Evo par primera: Nemacka, Austrija, Madjarska, Hrvatska, Italija, Albanija, Bugarska...Zar je to malo?

keptn

pre 5 godina

na stranu prica o pristrasnosti, kada svajcarcima sude nemac francuz ili italijan, ali zar ne mora da se ispostuje neki kljuc, poput onog da evropljanin moze da sudi samo utakmice gde su obe reprezentacije evropske ili gde ni jedna od reprezentacija nisu evropske

zoran

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)

Štraus sa Miljacke

pre 5 godina

E sad će poslije utakmice u slučaju poraza Srbije da se spominje osovina zla:Teheran i Vatikan.Sretno komšije i nagazite ih onako momački!Nije Brazil bauk,možete vi to.Pozdrav iz Bosne ponosne.

Kečapson

pre 5 godina

U normalnim okolnostima bi bio besan izborom sudije iz Azije za meč od nenormalno važnosti i za nas i za njih, ali nakon Brihove partiture možda je i bolje ovako. Plašim se samo da sudija koji sudi ligu koju sudi, ne bude previše impresioniran igračima na terenu. Mislim da mu neće biti lako.Ma idemo da se pobijemo sa njima, nema druge, napred Srbija!

realista

pre 5 godina

Steta sto ce mec sa Brazilom biti visoko tenzican. Mislim da cemo sa Brazilom igrati nereseno. Ako se nesto i dogodi u nasu korist bice u zaustavnom vremenu. Po izboru sudije u mecu Kostarike i Svajcarske vidim da je svajcarac Djani Infatino, precednik FIFE na sve mislio. U prevodu 27.06.2018 u 21 50 veca je verovatnoca da asteroid udari u Tiranu i Djani Infatino dobije srcani udar, nego da mi pobedimo Brazili i Kostarikanci pobede sa dva gola razlike. Ima mnogo matematickih varijanti, nazalost najverovatnija je da mi idemo za Beograd. Daj boze da gresim. SRBIJA.

Жеља

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....

pobeda

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)
(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Nemoj da preterujes, nije toliko po mecu. Glavne sudije su dobile nesto preko 50 000 fiksno I 2 500 po mecu koji sude. Pomocnici imaju 20 000 fiksno I 1 600 po mecu

Капетан Немо

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Милан је мислио на утакмицу Костарика - Швајцарска коју ће судити Француз! Швајцарску чине три кантона: немачки, италијански и француски. Због тога сви мисле да Немци, Аустријанци (који су такође Немци), Французи и Италијани не би смели да суде Швајцарцима против било кога јер ће вероватно бити пристрасни. Нисам сигуран ко им је судио против Бразила али се сећам да су били необично груби према Неимару и још неким бразикским фудбалерима али се нису баш напримали жутих картона. Искрено, Неимар ми се уопште не допада ни као фудбалер ни као човек, превише је арогантан и пун себе, тако да нисам баш обраћао пажњу на суђење на тој утакмици, али треба се замислити. Колико сам чуо, судије у ФИФА-и делегира неки Швајцарац. Сасвим је сигурно да ни један судија не би желео да се замери Швајцаркој а и само делегирање је прилично проблематично. Швајцарцима је против Србије судио Немац а против Костарике ће им судити Француз. Волео бих да знам ко је судио утакмицу Швајцарска - Бразил. Мени је све ово веома сумњиво.
Наши фудбалери треба да се окрену себи и да у утакмици против Бразила дају све од себе па шта буде. Шта год да ураде биће добро. Непоштење и неправда нека иду на грбачу других, не на нашу. Ваљда има Бога!
Напред Србијо!!!

Xman

pre 5 godina

Iran je odavno pao pod islamski ekstremizam. Jedni od retkih prijatelja u svetu su im Rusija i Turska. Eto prilike da vidimo da li ce nam Vucicevi prijatelji Erdogan i Putin pomoci.

Lars

pre 5 godina

Sad zavisi...da li je sadamovac ili zapadnjak?! :)
(boki, 25. jun 2018 14:39)

Decko, Iran je u pitanju, ne Irak! Po povrsini cetiri puta veca zemlja od Iraka, sa 80 miliona stanovnika, nekadasnja Persija, kolevka civilizacije.

veliki strumf

pre 5 godina

Fanjani je na sudijskim blogovima oznacen kao najbolji kandidat za ovu utakmicu jer je ostavio najbolji utisak od svih sudija koji su sudili u prvom kolu! Tako da bi ovo trebalo da bude dobar izbor.

Predrag

pre 5 godina

U nadoknadi vremena Srbija daje gol za nereseno, a na drugoj strani Kostarika povecava pobedu na dva razlike. Ludilo! I Srbija ipak ide dalje.

rusi

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!

***le vas sudije

pre 5 godina

Gle ovi sto broje krvna zrnca. Francuz, Nemac..sve vam smeta. A sto bi Nemac navijao za Svajcarsku vise nego sto Srbin navija za Bugarsku? Ma nema veze, vama karambol u glavi. Nego, gledajte vi zasto smo izgubili ne samo u golovima nego i u pasovima, posedu...Ili je i za to kriv Nemac?

drmr

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?(Milan, 25. jun 2018 14:57)Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Hajde ukljuci malo mozak. Prvo Brazil nije iz Konkakaf zone. Drugo Iranac nije Evropljanin. Mislio je na duel Svajcarske i Kostarike koju sudi Francuz.

Goran

pre 5 godina

(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Ne dobiju 40 000 eur po mecu, nego za celo prvenstvo fixni deo plate zato sto su na spisku, a 2600eur po mecu bonus, za koji budu odredjeni da sude.

Sto naravno uopste nije malo.

Slavko Šajber

pre 5 godina

 Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

Kad damo tri gola, pa na kraju bude 3:2 onda imamo da se zalimo na sudije, u suprotnom o njima ni rec! Ja kad vidim kako nasi sire ruke na svaki zvizduk pomlatio bih ih ko pse!

ferdinand

pre 5 godina

Nama Iranac, Švajcarcima Francuz... Zato sam na ovom SP pogledao jednu i po utakmicu, LŠ, LE nisam ni pratio. Fudbal je postao najunosniji biznis, ispolitizovan maksimalno, nema trunke sporta.

Stefan

pre 5 godina

Ne znam ko kome sudi i dali Fifa favorizuje nekog ili namesta ali znam da je ovo fudbalski receno najgore SP koje sam odgledao. Fudbal uzasan , masovna valjanja po terenu , sudjenja generalno losa , igraci umrtvljeni u skoro svakoj reprezentaciji . Fudbal se igra sada kao ogroman biznis i mislim da ce i svaka naredna SP biti sve losija i losija jer nema vise tog zara kao nekad .

BgHQ

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....
(Жеља, 25. jun 2018 
Sve svetske zavere si provalio ali pravopis nikako.

Negativni

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!
(rusi, 25. jun 2018 15:04)

Pa niko nas ne bije po ušima da učestvujemo. Možemo da osnujemo i fudbalske "nesvrstane" sa braćom Rusima, Egipćanima i ostalim dobrovoljcima...samo, onda ni izbliza ne bi bilo zarade kao što je to slučaj sada, a, gle čuda, i mi i naše bratske zemlje gajimo nepatvorenu, istinsku ljubav ka valutama neprijateljskih zemalja. Prosto da se čovek razneži kada vidi kako pravoslavna i afrička braća sve mere u dolarima i evrima. Baš čudna stvar.

Chak mi Noris

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da je igra koju smo pruzili do sada bolja i od one 2010 a pogotovo 2006. Realno sanse za prolaz su male, a Krstaja ne iskusan, ali nikad se ne zna

Bobiska

pre 5 godina

FIFA definitivno zna sta radi.Iranac ce biti fasciniran brazilcima,i to je 20%nesvesnog sviranja za njih.Fifa ne bi imala toliko afera da ne zna kad i koga da "popije".

Žoržo

pre 5 godina

Sudije delegira Masimo Busaka-švajcarac!Tako da nista čudno! Ali jos uvek mi nije jasno zasto nismo branili 1:1, što mislim da je u tom momentu i švajcarcima odgovaralo???

Djole

pre 5 godina

Mislim da je pravilo da ako se sastanu dve ekipe sa istog kontinenta da im sudi sudija sa razlicitog kontinenta. Zasto nama nije primenjeno to pravilo?

dominus

pre 5 godina

kapetan nemo

Švajcarska - Brazil je sudio Ramos iz Meksika. To možeš pronaći na sajtu flashscore.com. Očigledno je da se navlači za Švicu, opet i Brazil i Srbija su mogli rešiti svoje mečeve da su zapinjali više i tražili drugi i po potrebi treći gol. Naši još crnje jer su se neobjašnjivo povukli odmah posle gola?? Suluda taktika.
Šta očekivati protiv Brazila? Da isprave greške iz drugog meča, energiju racionalnije i korisnije da troše (ne kao muve bez glave) pa valjda će dati i neki gol. Pa zar bude dovoljno za pobedu. I nadati se fer suđenju, inače piši propalo.

HARIS

pre 5 godina

Iranac sa sudi Srbija-Brazil, pa to nigdje nema. Svi znaju da u Brazilu ima min 10 Iranskih kantona. Opet namjestaljka da se ne dobije Brazil, svima je to jasno.

Rob Stark

pre 5 godina

Brazil vs Swiss sudio Ramos(Mexico).
(sudija Dredd, 25. jun 2018 16:59)

Dobro pa sta sad? Jel mislis da je Mehiko drzava u juznoj americi ili severnoj Indiji? :)

dr.Agutin

pre 5 godina

Očigledno nama ne odgovara taj strpljiv fudbal koji igraju Švajcarci, Španci, Belgijanci..
A Brazil nije strpljiv toliko, igra napadački, i nemaju dobru odbranu kao napad.
Dakle kontre su naša šansa jer realno posed lopte će biti na njihovoj strani.
Na Nejimara treba kao Island da idemo grubo i bez pardona, po cenu kartona, jer on u sekundi može da postigne gol kad mu daš prostor.
Problem će biti i duel Ivanović - Marselo, možda neko mlađi i brži umesto Baneta?

Žoržo

pre 5 godina

@lal:Bio je 90' min, 1:1, i imaš jos jednu utakmicu gde nemaš imperativ pobede, pa sta bude!? A sta mislis ako Kostarika odigra revijalno kao Australija protiv Srbije 2010!?

lal

pre 5 godina

@zorzo: kako to 1:1 odgovaralo i nama i svajcarcima??? onda nije odgovaralo kome??? kostariki koja ni pre pocetka tog duela nije imala matematicke sanse da se plasira u eliminacionu fazu??? ili mozda nije odgovaralo brazilu???
posle drugog gola brazila, nama je x protiv svajcaraca postao bezvredan... doduse ne u teoriji, ali svakako u praksi... kostarika nije za potcenjivanje, ali oni igraju revijalni mec, dok svajcarci igraju za prolaz... pritom pocinju sa 12 igraca na terenu... bitno je da smo mi najgori... i brazil i irska sa nama... da smo im dali po 5 komada, ne bi mogli dovoljno da ukradu... LOL...

Slavko Šajber

pre 5 godina

 Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...

***le vas sudije

pre 5 godina

Gle ovi sto broje krvna zrnca. Francuz, Nemac..sve vam smeta. A sto bi Nemac navijao za Svajcarsku vise nego sto Srbin navija za Bugarsku? Ma nema veze, vama karambol u glavi. Nego, gledajte vi zasto smo izgubili ne samo u golovima nego i u pasovima, posedu...Ili je i za to kriv Nemac?

Blunt

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51) # Link komentara

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?

Milutin

pre 5 godina

Iranci su nam slali mudjahedine u rat, ovaj sudi za Brazil, Kokeza da se zali na vreme
(Profesor, 25. jun 2018 14:51)

Postoji li ta nacija koja vama Srbima jos nista nije skrivila?
(Blunt, 25. jun 2018 15:19)

Puno ih ima. Rusi, Belorusi, Ukrajinci, Cesi, Slovaci, Rumuni...kompletna latinska Amerika, Afrika...da nabrajam jos? Citavi kontinenti nam nista nista skrivili. Rekao bih da je lakse nabrojati nacije koje su nam nesto skrivile, nego nabrajati one druge. Ovih prvih je malo, ali oni su nam tesko zlo naneli. Evo par primera: Nemacka, Austrija, Madjarska, Hrvatska, Italija, Albanija, Bugarska...Zar je to malo?

HARIS

pre 5 godina

Iranac sa sudi Srbija-Brazil, pa to nigdje nema. Svi znaju da u Brazilu ima min 10 Iranskih kantona. Opet namjestaljka da se ne dobije Brazil, svima je to jasno.

zoran

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)

Sabre

pre 5 godina

Uopste nije bitno odakle je. Ako odigramo kao moroni puci cemo i bez njega 5-0. Ako odigramo ok a oni odigraju kako umeju, opet cemo izgubiti. Ako odigramo do jaja i na pragu smo cuda onda ce sudija morati da pripomogne, kao i Nemcima, jer jednostavno ne moze da se dozvoli da Brazil ispadne u ovoj fazi.

Xman

pre 5 godina

Iran je odavno pao pod islamski ekstremizam. Jedni od retkih prijatelja u svetu su im Rusija i Turska. Eto prilike da vidimo da li ce nam Vucicevi prijatelji Erdogan i Putin pomoci.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Totalno je ne bitno od dakle je sudija. Mi ne smemo proci,tj Brazil ne sme ispasti. Nas je svaba ugrobario I poslao kuci. Ovo sa Brazilom ce biti cista formalnost

Štraus sa Miljacke

pre 5 godina

E sad će poslije utakmice u slučaju poraza Srbije da se spominje osovina zla:Teheran i Vatikan.Sretno komšije i nagazite ih onako momački!Nije Brazil bauk,možete vi to.Pozdrav iz Bosne ponosne.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

Kad damo tri gola, pa na kraju bude 3:2 onda imamo da se zalimo na sudije, u suprotnom o njima ni rec! Ja kad vidim kako nasi sire ruke na svaki zvizduk pomlatio bih ih ko pse!

BgHQ

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....
(Жеља, 25. jun 2018 
Sve svetske zavere si provalio ali pravopis nikako.

Bobiska

pre 5 godina

FIFA definitivno zna sta radi.Iranac ce biti fasciniran brazilcima,i to je 20%nesvesnog sviranja za njih.Fifa ne bi imala toliko afera da ne zna kad i koga da "popije".

Stefan

pre 5 godina

Ne znam ko kome sudi i dali Fifa favorizuje nekog ili namesta ali znam da je ovo fudbalski receno najgore SP koje sam odgledao. Fudbal uzasan , masovna valjanja po terenu , sudjenja generalno losa , igraci umrtvljeni u skoro svakoj reprezentaciji . Fudbal se igra sada kao ogroman biznis i mislim da ce i svaka naredna SP biti sve losija i losija jer nema vise tog zara kao nekad .

adams

pre 5 godina

Ovo je sramota! Svajcarcima prvo sudio Nemac, sada Francuz. Ovo je neverovatno . Mi imamo 10% sanse za prola grupe, ako ne i manje. Ali ne verovatno je da da u dva meca Svajcarcima sude takoreci njihovi ljudi. U Svajcarskoj se 50 posto prica nemacki 30 posto francusko i 20 posto italijanski.

Kečapson

pre 5 godina

U normalnim okolnostima bi bio besan izborom sudije iz Azije za meč od nenormalno važnosti i za nas i za njih, ali nakon Brihove partiture možda je i bolje ovako. Plašim se samo da sudija koji sudi ligu koju sudi, ne bude previše impresioniran igračima na terenu. Mislim da mu neće biti lako.Ma idemo da se pobijemo sa njima, nema druge, napred Srbija!

rusi

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!

Negativni

pre 5 godina

Ko god da sudi toliko mi se zgadio fudbal posle ovog sampionata da ne planiram vise da gledam. Pa ovo je bilo sve osim fudbala. Koji je smisao takmicenja kad se pojedini forsiraju? Pustimo lepo Nemacku, Spaniju, Svajcarsku, Brazil, Portugal i ostale "favorite" neka igraju a mi da odmaramo. Jednog dana mozda i Republiku Kosovo svrstamo u ove favorite pa nek zacine fudbalsko-politicku scenu!
(rusi, 25. jun 2018 15:04)

Pa niko nas ne bije po ušima da učestvujemo. Možemo da osnujemo i fudbalske "nesvrstane" sa braćom Rusima, Egipćanima i ostalim dobrovoljcima...samo, onda ni izbliza ne bi bilo zarade kao što je to slučaj sada, a, gle čuda, i mi i naše bratske zemlje gajimo nepatvorenu, istinsku ljubav ka valutama neprijateljskih zemalja. Prosto da se čovek razneži kada vidi kako pravoslavna i afrička braća sve mere u dolarima i evrima. Baš čudna stvar.

Calexico

pre 5 godina

Da Švajcarskoj u osmini finala sudi Italijan, u četvrtfinalu Austrijanac, u polufinalu sudija iz Lihtenštajna i eto istorijskog uspeha ...

Жеља

pre 5 godina

Велика неправда да Швајцарцима несуди Швајцарац. Па јел предсеник ФИФЕ Инфантилни види види па и он је ....

SMS

pre 5 godina

Za švajcarsku sudi francuz. Haha kakva lakrdija. Na sledećem meču će biti italijan, da se izrađuju svi, a ako prođu i u 1/4 finala sudi albanac

Žoržo

pre 5 godina

Sudije delegira Masimo Busaka-švajcarac!Tako da nista čudno! Ali jos uvek mi nije jasno zasto nismo branili 1:1, što mislim da je u tom momentu i švajcarcima odgovaralo???

ferdinand

pre 5 godina

Nama Iranac, Švajcarcima Francuz... Zato sam na ovom SP pogledao jednu i po utakmicu, LŠ, LE nisam ni pratio. Fudbal je postao najunosniji biznis, ispolitizovan maksimalno, nema trunke sporta.

keptn

pre 5 godina

na stranu prica o pristrasnosti, kada svajcarcima sude nemac francuz ili italijan, ali zar ne mora da se ispostuje neki kljuc, poput onog da evropljanin moze da sudi samo utakmice gde su obe reprezentacije evropske ili gde ni jedna od reprezentacija nisu evropske

Predrag

pre 5 godina

U nadoknadi vremena Srbija daje gol za nereseno, a na drugoj strani Kostarika povecava pobedu na dva razlike. Ludilo! I Srbija ipak ide dalje.

Goran

pre 5 godina

Ajd u 20 banke da ce Svajcarskoj narednu utakmicu suditi Italijan, ipak je to treci jezik osim Nemackog i Francuskog koji se tamo govori.
(Srle, 25. jun 2018 14:48)

Nece, nego opet ovaj Brih, sudi im svaku drugu :D

Al stvarno je zalosno, kad malo bolje razmislis...i nikom nista.

dr.Agutin

pre 5 godina

Očigledno nama ne odgovara taj strpljiv fudbal koji igraju Švajcarci, Španci, Belgijanci..
A Brazil nije strpljiv toliko, igra napadački, i nemaju dobru odbranu kao napad.
Dakle kontre su naša šansa jer realno posed lopte će biti na njihovoj strani.
Na Nejimara treba kao Island da idemo grubo i bez pardona, po cenu kartona, jer on u sekundi može da postigne gol kad mu daš prostor.
Problem će biti i duel Ivanović - Marselo, možda neko mlađi i brži umesto Baneta?

Lars

pre 5 godina

Sad zavisi...da li je sadamovac ili zapadnjak?! :)
(boki, 25. jun 2018 14:39)

Decko, Iran je u pitanju, ne Irak! Po povrsini cetiri puta veca zemlja od Iraka, sa 80 miliona stanovnika, nekadasnja Persija, kolevka civilizacije.

realista

pre 5 godina

Steta sto ce mec sa Brazilom biti visoko tenzican. Mislim da cemo sa Brazilom igrati nereseno. Ako se nesto i dogodi u nasu korist bice u zaustavnom vremenu. Po izboru sudije u mecu Kostarike i Svajcarske vidim da je svajcarac Djani Infatino, precednik FIFE na sve mislio. U prevodu 27.06.2018 u 21 50 veca je verovatnoca da asteroid udari u Tiranu i Djani Infatino dobije srcani udar, nego da mi pobedimo Brazili i Kostarikanci pobede sa dva gola razlike. Ima mnogo matematickih varijanti, nazalost najverovatnija je da mi idemo za Beograd. Daj boze da gresim. SRBIJA.

veliki strumf

pre 5 godina

Fanjani je na sudijskim blogovima oznacen kao najbolji kandidat za ovu utakmicu jer je ostavio najbolji utisak od svih sudija koji su sudili u prvom kolu! Tako da bi ovo trebalo da bude dobar izbor.

Rob Stark

pre 5 godina

Brazil vs Swiss sudio Ramos(Mexico).
(sudija Dredd, 25. jun 2018 16:59)

Dobro pa sta sad? Jel mislis da je Mehiko drzava u juznoj americi ili severnoj Indiji? :)

Goran

pre 5 godina

(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Ne dobiju 40 000 eur po mecu, nego za celo prvenstvo fixni deo plate zato sto su na spisku, a 2600eur po mecu bonus, za koji budu odredjeni da sude.

Sto naravno uopste nije malo.

Капетан Немо

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?
(Milan, 25. jun 2018 14:57)

Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Милан је мислио на утакмицу Костарика - Швајцарска коју ће судити Француз! Швајцарску чине три кантона: немачки, италијански и француски. Због тога сви мисле да Немци, Аустријанци (који су такође Немци), Французи и Италијани не би смели да суде Швајцарцима против било кога јер ће вероватно бити пристрасни. Нисам сигуран ко им је судио против Бразила али се сећам да су били необично груби према Неимару и још неким бразикским фудбалерима али се нису баш напримали жутих картона. Искрено, Неимар ми се уопште не допада ни као фудбалер ни као човек, превише је арогантан и пун себе, тако да нисам баш обраћао пажњу на суђење на тој утакмици, али треба се замислити. Колико сам чуо, судије у ФИФА-и делегира неки Швајцарац. Сасвим је сигурно да ни један судија не би желео да се замери Швајцаркој а и само делегирање је прилично проблематично. Швајцарцима је против Србије судио Немац а против Костарике ће им судити Француз. Волео бих да знам ко је судио утакмицу Швајцарска - Бразил. Мени је све ово веома сумњиво.
Наши фудбалери треба да се окрену себи и да у утакмици против Бразила дају све од себе па шта буде. Шта год да ураде биће добро. Непоштење и неправда нека иду на грбачу других, не на нашу. Ваљда има Бога!
Напред Србијо!!!

drmr

pre 5 godina

Kako može u duelu ekipe iz Evrope i Konkakaf zone da sudi Evropljanin?(Milan, 25. jun 2018 14:57)Znači po tebi je Iran u Evropi? Au, sine...
(Slavko Šajber, 25. jun 2018 15:25)

Hajde ukljuci malo mozak. Prvo Brazil nije iz Konkakaf zone. Drugo Iranac nije Evropljanin. Mislio je na duel Svajcarske i Kostarike koju sudi Francuz.

lal

pre 5 godina

@zorzo: kako to 1:1 odgovaralo i nama i svajcarcima??? onda nije odgovaralo kome??? kostariki koja ni pre pocetka tog duela nije imala matematicke sanse da se plasira u eliminacionu fazu??? ili mozda nije odgovaralo brazilu???
posle drugog gola brazila, nama je x protiv svajcaraca postao bezvredan... doduse ne u teoriji, ali svakako u praksi... kostarika nije za potcenjivanje, ali oni igraju revijalni mec, dok svajcarci igraju za prolaz... pritom pocinju sa 12 igraca na terenu... bitno je da smo mi najgori... i brazil i irska sa nama... da smo im dali po 5 komada, ne bi mogli dovoljno da ukradu... LOL...

Chak mi Noris

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da je igra koju smo pruzili do sada bolja i od one 2010 a pogotovo 2006. Realno sanse za prolaz su male, a Krstaja ne iskusan, ali nikad se ne zna

dominus

pre 5 godina

kapetan nemo

Švajcarska - Brazil je sudio Ramos iz Meksika. To možeš pronaći na sajtu flashscore.com. Očigledno je da se navlači za Švicu, opet i Brazil i Srbija su mogli rešiti svoje mečeve da su zapinjali više i tražili drugi i po potrebi treći gol. Naši još crnje jer su se neobjašnjivo povukli odmah posle gola?? Suluda taktika.
Šta očekivati protiv Brazila? Da isprave greške iz drugog meča, energiju racionalnije i korisnije da troše (ne kao muve bez glave) pa valjda će dati i neki gol. Pa zar bude dovoljno za pobedu. I nadati se fer suđenju, inače piši propalo.

Djole

pre 5 godina

Mislim da je pravilo da ako se sastanu dve ekipe sa istog kontinenta da im sudi sudija sa razlicitog kontinenta. Zasto nama nije primenjeno to pravilo?

pobeda

pre 5 godina

sudije dobijaju po 40 hiljada eura po meču, pomoćnici po 20. tako da je Broj odradio što je trebao, stavio 40 soma eura u džep a možda će i kao nagradu da dobije još neku da sudi. Svi koji su trebali da budu zadovoljni ostali su zadovoljni, a sve legalno :)
(zoran, 25. jun 2018 14:42)

Nemoj da preterujes, nije toliko po mecu. Glavne sudije su dobile nesto preko 50 000 fiksno I 2 500 po mecu koji sude. Pomocnici imaju 20 000 fiksno I 1 600 po mecu

Žoržo

pre 5 godina

@lal:Bio je 90' min, 1:1, i imaš jos jednu utakmicu gde nemaš imperativ pobede, pa sta bude!? A sta mislis ako Kostarika odigra revijalno kao Australija protiv Srbije 2010!?