Ponedeljak, 25.06.2018.

12:28

Stojković: Prvi put da je cela Srbija uz nas

Izvor: B92

Stojkoviæ: Prvi put da je cela Srbija uz nas IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

Providno

pre 5 godina

Na recima je lako junaciti se, na terenu je vec druga prica, nasi fudbaleri kao grupa , sa sve rukovodstvom, ne ulivaju ni najmanje poverenje. Ali to ne znaci da necemo za njih navijati, prinudjeni smo! Stojkovic nije dobar golman, poznat i zapazen najvise po tome sto ljubi loptu nebrojeno puta time u potpunosti ukazujuci na svoju nesigurnost, a golman je koji bi trebalo da bude oslonac tima. Nas tim nema taj oslonac!

nemke

pre 5 godina

Moju podrsku je FSS i reprezentacija izgubila nakon smene Muslina... Jedino mi zao Tadica i Mitrovica (jer su kol'ko - tol'ko pokazali kakvo bi zalaganje i zelju trebali da imaju svi igraci reprezentacije)... Na ostalo sam ravnodusan!

PS: najveci problem reprezentacije je dvojac Savic - Matic! Ne mogu zajedno na teren, a trener nema autoritet (ili ne sme) da jednog posalje na klupu! To se videlo i nakon izmene, gde je zamenio jedinog (Milivojevic) trkaca u vezi, a ostavio Matica i Savica, sto je ostavilo krater na sredini! Jednostavno dvojac Savic - Matic je prespor za ozbiljan fudbal... (fizicka konstitucija im ne dozvoljava da budu agresivni i kidisu na protivnika)

Partizan 1918

pre 5 godina

Srecu vam zeli i dobar dio Hrvata iz Hrvatske! Saljite ih doma
(Hajduk, 25. jun 2018 17:06)

Jeste,pa vama da olakšamo knock out fazu.Sad ćemo iz inata da izgubimo.

lumenarević

pre 5 godina

@ha ha
Pa sinko crni, da li vidiš da godišnje iz srbije ode 10. 000 mladih ljudi, koji su nezadovoljni sa svim tim što si naveo. Al dobro, kad nam dođu migranti, pa jeftina radna snaga, ima da budemo ko singapurćani, minimum.

Partizan 1918

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija! 
(Zoran, 25. jun 2018 13:33) 

Ako hoćeš besplatne časove Hrvatskog,javi se.

Tales

pre 5 godina

Nisu uz vas vecina Hrvata, Bosnjaka, Albanaca i Kosovara a ima tu i poneki Milogorac koji dolazi na ovaj sajt i pise komentare. 99,99% srba je uz vas!

Невен

pre 5 godina

У спорту је све могуће... ко имало прати спорт то зна, самим тим је могуће и да Бразил испадне... Немам ниједан разлог да се не надам... Сретно момци!

Walldorf

pre 5 godina

Napred SRBIJA!!! Vama veteranima(Ivanovic, Kolarov, Stojkovic,Tosic) ovo je poslednja prilika da bar grupu prodjete na svetskom prvenstavu. Mozda neko od vas bude zvan za kvalifikacije za naredno EP. Ipak, po ovoj utakmici ce vas deca zapamtiti. Kao luzere ili kao ponednike!!! Od vas zavisi, gospodo... Svaki pravi Srbin je uz vas! Bez obzira na sve Kokeze, Karadzice i ostale koji su ubijali i ubijaju srpski fudbal. Zivela SRBIJA!!! Svim silama NAPRED!!!

haha

pre 5 godina

Za one sa negativnim i apatičnim komentarima kofer u ruke i put po noge. Ne valja Novak, ne valjaju fudbaleri, ne valja crkva, ne valja Kosovo, ne valja pola naroda.. Birajte neku drugu zemlju jer ova nije za vas. Idemo Srbija protiv Brazila!!!!

Sima

pre 5 godina

Kakav defetizam kod običnog sveta, neki bi rekli realizam, ali šta da se radi sem da se istrči na teren i da najbolje od sebe. Smatram da ova reprezentacija nema kvalitet za vrhunske rezultate , mesto na Fifa listi to govori , ali moraju da veruju, pa će i nešto uraditi.

Mare

pre 5 godina

Pustite vi ljude u Srbiji, da li vi verujete sami sebi? Da li vi verujete? Vi ste igrači!? Zar ne?
(Milica, 25. jun 2018 15:25)

Oni su igraci ali su i pre svega ljudi i skroz druga prica sa mentalnog vidika je kad znas ako neko stoji iza tebe ili ne...sigurno nisi nikad igrala neki sport da pises ovakve stvari...

Joffrey

pre 5 godina

Koliko defetizma,nije ni cudo da su nam ovi na vlasti.Po vama je trebalo da izadju i kazu da je Brazil nepobediv,da su se spakovali i jedva cekaju avion za nazad,da nemamo nikakvu sansu cak ni nereseno da izvucemo,da ce Svajcarci lako sa Kostarikom ....?!Da su nam dedovi mislili da je preko Albanije daleko,ne bi nas ni bilo! Mi ZAJEDNO mozemo sve,nema povlacenja nema predaje!

Petah Tikva

pre 5 godina

Тежак смо народ. Мрзимо сами себе, пљујемо и вређамо своје спортисте. Ништа нам не ваља. Тражимо длаку у јајету. Гомила ботова и аутошовиниста овде шири дефетизам и апатију. Прогнозирају неке поразе и петарде. Све сами мрачњаци, тастатура стручњаци који нису ни на физичко ишли. Све селектори. Сви препаметни, а не могу ни улицу да претрче. Важно је само пљувати и вређати.
Молим објавите коментар.
Напред Србија! Напред Стојке. Напред момци. Имате подршку нормалне, храбре и честите Србије.

SM

pre 5 godina

Ovo je super posto mnogi pominju kladjenje na Brazil, u zemlji punoj malera, ovo prosto daje vece sanse nasima, ako nas vec nece sreca ae da se oslonimo na suprotnu stranu. ;) ja cu svoj ceo racun da stavim na X, za svaki slucaj, i garantovano povecavam sanse za pobedu. :D

mačak

pre 5 godina

može se slobodno očekivati po-beda protivu brazila jer je to aca veliki obezbedio, a kolikim iznosom onomad je mahao za futbalere?

menyano

pre 5 godina

momci ovo vam je sansa zivota da pokazete ko smo mi srbi kolika m**a imamo i zasto smo najhrabriji narod na svetu! najbolji kada je najteze!! izbaciti ove naduvane brazilce i sam trofej nece posle toga biti nemoguc svi smo uz vas !! stojke tvoja loznica te voli i uz tebe je!!! idemoo!!!!

Veteran

pre 5 godina

Citam komentare i prosto ne verujem.. nema nam spasa !! Umesto da im pruzimo podrsku vecina vas ih pljuje PIH !! Samo Sloga Srbina Spasava ! Napred Orlovi !!!

Vaše ime*

pre 5 godina

Matematički je nemoguće da pobedimo Brazil, shvatate li to?
Nismo fizički spremni kao oni. Nemamo pobednički mentalitet u fudbalu.
Brazil ne sme da kalkuliše i mora da ide na pobedu, znači igraće najbolje
što znaju, daće i više nego što mogu. Mi nismo uigrani kao oni, trčimo prečesto
kao kokoške bez glave po terenu i gubimo i to malo kondicije što imamo jer
su nam nedefinisani zadaci i pozicije na terenu, tj uloge.
To će biti treća utakmica i naši su već izmoreni, a Brazilci su tempirali formu za
Finale, zato i nisu srljali u prve dve utakmice; sada će da srljaju i grizu.
Plus - doživeli smo jako bolan poraz, i to u 90 tom minutu, i to od albanca, i to od
Šaćirija - i mentalno smo sigurno oslabili, samouverenje nije jako kao pre.

Dakle, kako zamišljate da pobedimo Brazil? Podsećam igra se 90+ minuta.
Ne daj bože i da damo gol, igraće se deset-devet ispred našeg gola i napuniće nas.
Jednostavno se nadam časnom porazu i to je sve.
Naša šansa je izgubljena protiv Švajcaraca.

Albert

pre 5 godina

Ma da. 400 odsto damo svi i to je to. Znao sam da ima neka prosta formula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jednostavna matematika, 25. jun 2018 12:33)

Prosta racunica kaze da bi i 380 odsto bilo dovoljno.

Vlajko

pre 5 godina

Naši fudbaleri nisu mogli pobediti Australiju u sličnoj situaciji za prolaz. Zbog atmosfere koja se stvorila, realno je očekivati totalni fijasko, iskreno se nadam da nećemo primiti više od 4 komada, mada izgleda da će se Argentina 2006 i Holandija 2000 ponoviti. Ne želim da se to desi, nikada ne bi navijao protiv naših, samo izgleda da se istorija ponavlja.

Komša

pre 5 godina

Ja mislim da bi predsednik trebali da pinudi premiju za prolaz dalje.
Ako je za osvajanje nudio 10 miliona nek ponudi milionče.
A moze i FSS ,ne mora predsednik- ako prođemo dobijaju dva miliona,pa red je da časte jedan.

Ivan

pre 5 godina

Prvi put ima da gledam utakmicu bez ikakve euforije i nade da cemo proci dalje. Ovo lozenje je klasicno Srpsko urcenje bez ikakve pozadine. Nakantace nas kao Argentina onomad.

Fenomen

pre 5 godina

U velikoj si zabludi Stojkovicu...nacija uopste nije uz vas...bar ne ona vecina koja zna sta je fudbal i odnos prema nacionslnom dresu. I ja sam deo te vecine.

Bravo Stojke

pre 5 godina

Na komentarima ovde se vidi da smo sami sebi najveci dušmani.... u ostalom ako se toliko bojite gledajte rijaliti za to netreba trud i volja!

Srboljub

pre 5 godina

po prvi put oseća? hej, pa po prvi put smo na mundijalu, a da nas vodi Vođa uz svoju sns/sps... svitu! mora da je to, zar ne, botovi? botovi, alo?

marija

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!
(Zoran, 25. jun 2018 13:33)

Odvratni su.
Sa Djokovića se preselili na fudbal.
Da mi je znati ko ih finansira...

Zloba ubija.

Biki

pre 5 godina

Srbija je uvek podržavala svoje sportiste. Problem je selektor koji nas bruka, naročito kad progovori. Sram ga bilo! Kako je mogao da sedne na to mesto!

Zoran

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!

Kakvi budete 27. juna, bićete doveka

pre 5 godina

Ako smo 2010. mogli posle poraza od Gane da pobedimo Nemačku, ne vidim zašto ne bismo mogli sad da dobijemo Brazil. Mi izgleda najbolje rezultate postižemo kad nam je biti ili ne biti.

A ove patriotske izjave ostavite sa strane i koncentrisize se na fudbal. Dajte sve od sebe i niko vam ništa neće zameriti.

jд123

pre 5 godina

Он изгледа не чита коментаре на Б92. Или му је неко проследио коментаре после победе над Костариком, када су паљевине писале са киме ћемо се састати у финалу. Исте паљевине које сада пљују...

Karaburac

pre 5 godina

Cela Srbija? E moj Stojke, da si citao komentare ovih dana zgadio bi ti se zivot. Pa nama ne trebaju siptari za neprijatelje, dovoljni smo sami sebi.

Zaposleni nezaposlenik

pre 5 godina

Verujem momce u sve vas toliko da na 4 tiketa cekam iz 2-2 i 3+. Nemojte da nas razocarate.Nemci nisu prodali.Brazil je istorijski fils u svim oblicima. Svi oko mene veruju u vas kvalitet da uspete da izgubite oba poluvremena bez ikakve sumnje.

cimanje

pre 5 godina

Dobro je da osecas jer kada vas Brazil resetuje sa 5:0 u sredu osetices da je vreme da pobegnes sa broda koji je odavno potonuo i koji su uz pomoc gume na naduvavanje podigli FSS mafija i menadzeri da bi zaradili na starom gvozdju i akumulatorima.

Јабучило

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.п
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

А ми смо много негативни. Са Швајцарском је (и поред наше лоше игре) утакмицу одлучио судија. Бразил досада ништа посебно није показао. Зар је тешко пружити нашим момцима подршку која им очигледно значи? Ако не успеју, има времена и за критику. Критизерства има и превише.

rosia2018

pre 5 godina

ako dobijemo Brazil idemo do finala sigurno. možemo i nerešeno ,a Kostarika da dobije 2:0, a moguće je i oduzimanje bodova švajcarskoj . sve u svemu mnogo razloga da verujemo da možemo u drugi krug .

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Drzi se ti lopte i ne pametuj. Pravi navijaci su uvek uz vas a kontrasi, pametnjakovici i sl su uvek protiv pa tako i sada. Pravi navijaci kritikuju kada za to ima razloga ali su i tada uz ekipu. Samo hrabro protiv Brazila pa sta bude. Mozda nas sreca malo pogleda pa se u drugoj utakmici dogodi nesto “neocekivano”. Vase je da date sve od sebe, greske su nebitne za prave navijace. Ono sto je bitno da vi grizete tih 90 minuta i da pokazete da vam taj dres zaista znaci. U tom slucaju mozete i da izgubite i sa velikom razlikom ali podrska i aplauzi nece izostati. Ponavljam, od pravih navijaca a ovi drugi su ionako nebitni..

DJ Krmak

pre 5 godina

Borke je proputovao celu zapadnu Evropu, pobegao je u Rusiju, čak i Ruskinju oženio, Srbiji se ne vraća. On zna Stojke.
Ako Bog da, dan nam ponovo baciš šorc i majicu ko u Dablinu, ali nemoj molim te da se saplićeš na kablove. Nek je sa srećom.

mghc

pre 5 godina

Cela Srbija je bila uz vas 2010. godine, pogotovo nakon šokantne pobede nad Nemačkom, pa smo videli kako ste iskoristili tu podršku samo koji dan kasnije protiv Australije. Sada je atmosfera narušena nakon otpuštanja Muslina i postavljanja čoveka bez ijednog dana trenerskog iskustva za selektora. Tu su i afera SMS, oduzimanje kapitenske trake Ivanoviću, neinteligentne izjave selektora i predsednika FSS o sudijama, pisanja tabloidnih medija o Šaćiriju i Džaki i načinu proslavljanja njihovih golova... Ova atmosfera je daleko od idealne.

Bagg

pre 5 godina

Prava je šteta Stojke što legitimet ovoj stranačkoj zvezdasrbskoj reprezentaciji dajete ti, Mitar, Bleki i Adem Ljajić.
Treba lepo da je napustite, pa neka se stranački kadrovi i igrači igraju fudbala. Da bog da sve izgubili.

Muslin

pre 5 godina

Evo jos jednog pored Mitrovica koji daje izjavu kako cemo da se vadimo preko Brazila. Sto na umu to na drumu, misli tako i to je ok ali ne moras da izjavus takvu glupost. E moj golmanU Stojkovicu.

Bane

pre 5 godina

Došli smo na turnir koji realno teško da možemo da osvojimo, prošli put smo ispali od jedne Australije, a sada ako ispadnemo, ispašćemo od Brazila, a ako ih pobedimo pamtiće se pobeda 100 godina, tako da bolje od ove situacije u kojoj se nalazimo ne može da bude. Igramo sa Brazilom na svetskom prvenstvu, pa ja to sanjam od Italije 90., znači 28 godina! Ljudi, ovo je NAŠE finale!Napred Srbija!!!!!!!

eightysixer

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.
(Gradjanstvo, 25. jun 2018 12:31)

A Senegalci ce svi zajedno sa svojim igracima da broje milione? Kolumbijci isto tako? Brazilci? Mi smo najjadniji narod na svetu i stoga ne treba da navijamo za reprezentaciju, je l tako pobro? Ne razumem zasto onda citate i komentarisete svaku vest o reprezentaciji ako vam je toliko nebitna????

neko nebitan

pre 5 godina

Ako bude ispucavao lopte non stop cim stignu do njega od nase igre nema nista. Svaki put kad lopta dodje do njega mase rukama da igraci izadju sto dalje. Zato i nismo imali vezni red, zato smo i vise trcali a oni imali veci posed lopte, zato jer nismo znali da stanemo na loptu i krenemo napad iz zadnje linije...

ČAMPIONI

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

Au druze nemoj pricati svasta, vidi se da nisi ni gledao utakmicu, Tadic igra jedan vrlo los turnir.Vi koji se ne nadate iznenadjenju NE trebate nam.
NAPRED SRBIJA!!!

klikbajt

pre 5 godina

Opusteno Stojke, to je ionako samo igra! Ima ova zemlja mnogo problema i razloga oko kojih bi se ovaj narod trebao udruziti, ali od toga nema nista. Tako da se ne zanosi nego odigrajte ovu tekmu sto opustenije i gledajte da se dobro zabavite. To je jedini pravi nacin. Sportski pozdrav!

iskreno

pre 5 godina

Ja navijam za Belgiju. Mene pojam “Srbija“, asocira na muljatorske politicke partije, kriminal, tajkunsko-privredne kartele i sveopstu korupciju.

jole

pre 5 godina

Nije nazalost cela Srbija uz vas momci, mnogo je onih koji jedva cekaju eliminaciju da bi mogli da pametuju uz "ma jesam ti rekao" komentare, a obicno su to ti pacenici koji u svemu vide politiku i ne dozvoljavaju nama pravim ljubiteljima fudbala i reprezentacije da uzivamo. Nema veze sto oni fudbal gledaju samo kad neko nas igra da bi mogli da pljuju. Pravim Srbima je drago da smo se uopste plasirali i ponosni smo na nacin kako nas predstavljate!
Protiv Brazila samo hrabro, niko ne ocekuje mnogo ali se svako nada jer je u fudbalu sve moguce, klinci su na N. Zelandu dobili Brazilce i to u finalu, sto ne bismo uspeli ponovo?!

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Neka bude i da jesu svi uz vas aktuelno, apsolutno nije tacno da je ovo prvi put -2010. je sigurno bila ista ako ne i veca podrska... Ne morate da dobijete Brazil, samo nemoj da prodju jos 3 velika takmicenja dok ne zaigramo na nekom.

djomla

pre 5 godina

Stvarno ne znam cemu ovoliko negativnih komentara, pa da su najgori (a nisu) nasi su i treba da im se da maksimalna podrska, sta je pokazala Argentina do sad, pa i taj Brazil, Poljaci su ispali, to je jedna utakmica, moze svasta da se desi. Do pobede!!!

Nena

pre 5 godina

Napred momci uz vas smo i srcem dušom , ne slušajte koje kakvepolittikante .Plakala sam kao malo dete kad ste izgubili sa svajcarcima a sad sam sigurna da ću pevati od sreće kad pobedite Brazil nedaj te se deco i borite se za svoju zemlju.

Može na ler?

pre 5 godina

Ne razumem negativne komentare. Brazilci su se jedva izvukli protiv Kosta Rike, ništa nije nemoguće. Ajmo da podrzimo ove momke, pa sta nam Bog da!

i tako u krug

pre 5 godina

koja dijagnoza sa nas. kad možemo i treba realno nešto da uradimo tada nas nema nigde. onda se ložimo na nerealno.
30 godina je isto u fudbalu, nerealna očekovanja. zalaganje, forma i znanje nula.
samo se jedna ista grupa ljudi bogati na naše loženje i nerealna očekivanja...

room 1408

pre 5 godina

Da Stojke ne ljubi ovu loptu Savskoj pet minuta mi bi primili sigurno još 5 komada protiv Svajcarske.Protiv Brazila moraš je ljubiti svakih 50-60 sekundi,...

Gradjanstvo

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.

sah 88

pre 5 godina

Gde li je ti oseti?! Pa da samo znaš koliko vas podržavaju ne bi se javljao. Toliko da svako traži alternativu u reprezentacijama drugih držav, pa neko navija za Rusiju, neko za Brazil, Argentinu, Nemačku, Francusku........ ali slabo ko za vas i engleze.

mrmlj

pre 5 godina

"Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo"

tesko da cete pobediti brazil dok god mislite da je to ravno cudu.
jesu favoriti i imaju bolje igrace ali isto tako nikada nisu losije igrali.
nereseno sa svajcarskom i pobeda protiv kosta rike u zaustavnom vremenu nisu neki strasni rezultati, iako bi za nas zaista bili puna kapa.
ako sada ne verujete da ih mozete dobiti, kad cete?

Gradjanstvo

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.

sah 88

pre 5 godina

Gde li je ti oseti?! Pa da samo znaš koliko vas podržavaju ne bi se javljao. Toliko da svako traži alternativu u reprezentacijama drugih držav, pa neko navija za Rusiju, neko za Brazil, Argentinu, Nemačku, Francusku........ ali slabo ko za vas i engleze.

cimanje

pre 5 godina

Dobro je da osecas jer kada vas Brazil resetuje sa 5:0 u sredu osetices da je vreme da pobegnes sa broda koji je odavno potonuo i koji su uz pomoc gume na naduvavanje podigli FSS mafija i menadzeri da bi zaradili na starom gvozdju i akumulatorima.

mghc

pre 5 godina

Cela Srbija je bila uz vas 2010. godine, pogotovo nakon šokantne pobede nad Nemačkom, pa smo videli kako ste iskoristili tu podršku samo koji dan kasnije protiv Australije. Sada je atmosfera narušena nakon otpuštanja Muslina i postavljanja čoveka bez ijednog dana trenerskog iskustva za selektora. Tu su i afera SMS, oduzimanje kapitenske trake Ivanoviću, neinteligentne izjave selektora i predsednika FSS o sudijama, pisanja tabloidnih medija o Šaćiriju i Džaki i načinu proslavljanja njihovih golova... Ova atmosfera je daleko od idealne.

Zoran

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!

Fenomen

pre 5 godina

U velikoj si zabludi Stojkovicu...nacija uopste nije uz vas...bar ne ona vecina koja zna sta je fudbal i odnos prema nacionslnom dresu. I ja sam deo te vecine.

Biki

pre 5 godina

Srbija je uvek podržavala svoje sportiste. Problem je selektor koji nas bruka, naročito kad progovori. Sram ga bilo! Kako je mogao da sedne na to mesto!

iskreno

pre 5 godina

Ja navijam za Belgiju. Mene pojam “Srbija“, asocira na muljatorske politicke partije, kriminal, tajkunsko-privredne kartele i sveopstu korupciju.

Karaburac

pre 5 godina

Cela Srbija? E moj Stojke, da si citao komentare ovih dana zgadio bi ti se zivot. Pa nama ne trebaju siptari za neprijatelje, dovoljni smo sami sebi.

room 1408

pre 5 godina

Da Stojke ne ljubi ovu loptu Savskoj pet minuta mi bi primili sigurno još 5 komada protiv Svajcarske.Protiv Brazila moraš je ljubiti svakih 50-60 sekundi,...

jole

pre 5 godina

Nije nazalost cela Srbija uz vas momci, mnogo je onih koji jedva cekaju eliminaciju da bi mogli da pametuju uz "ma jesam ti rekao" komentare, a obicno su to ti pacenici koji u svemu vide politiku i ne dozvoljavaju nama pravim ljubiteljima fudbala i reprezentacije da uzivamo. Nema veze sto oni fudbal gledaju samo kad neko nas igra da bi mogli da pljuju. Pravim Srbima je drago da smo se uopste plasirali i ponosni smo na nacin kako nas predstavljate!
Protiv Brazila samo hrabro, niko ne ocekuje mnogo ali se svako nada jer je u fudbalu sve moguce, klinci su na N. Zelandu dobili Brazilce i to u finalu, sto ne bismo uspeli ponovo?!

Bane

pre 5 godina

Došli smo na turnir koji realno teško da možemo da osvojimo, prošli put smo ispali od jedne Australije, a sada ako ispadnemo, ispašćemo od Brazila, a ako ih pobedimo pamtiće se pobeda 100 godina, tako da bolje od ove situacije u kojoj se nalazimo ne može da bude. Igramo sa Brazilom na svetskom prvenstvu, pa ja to sanjam od Italije 90., znači 28 godina! Ljudi, ovo je NAŠE finale!Napred Srbija!!!!!!!

Petah Tikva

pre 5 godina

Тежак смо народ. Мрзимо сами себе, пљујемо и вређамо своје спортисте. Ништа нам не ваља. Тражимо длаку у јајету. Гомила ботова и аутошовиниста овде шири дефетизам и апатију. Прогнозирају неке поразе и петарде. Све сами мрачњаци, тастатура стручњаци који нису ни на физичко ишли. Све селектори. Сви препаметни, а не могу ни улицу да претрче. Важно је само пљувати и вређати.
Молим објавите коментар.
Напред Србија! Напред Стојке. Напред момци. Имате подршку нормалне, храбре и честите Србије.

Јабучило

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.п
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

А ми смо много негативни. Са Швајцарском је (и поред наше лоше игре) утакмицу одлучио судија. Бразил досада ништа посебно није показао. Зар је тешко пружити нашим момцима подршку која им очигледно значи? Ако не успеју, има времена и за критику. Критизерства има и превише.

Kakvi budete 27. juna, bićete doveka

pre 5 godina

Ako smo 2010. mogli posle poraza od Gane da pobedimo Nemačku, ne vidim zašto ne bismo mogli sad da dobijemo Brazil. Mi izgleda najbolje rezultate postižemo kad nam je biti ili ne biti.

A ove patriotske izjave ostavite sa strane i koncentrisize se na fudbal. Dajte sve od sebe i niko vam ništa neće zameriti.

Bagg

pre 5 godina

Prava je šteta Stojke što legitimet ovoj stranačkoj zvezdasrbskoj reprezentaciji dajete ti, Mitar, Bleki i Adem Ljajić.
Treba lepo da je napustite, pa neka se stranački kadrovi i igrači igraju fudbala. Da bog da sve izgubili.

Walldorf

pre 5 godina

Napred SRBIJA!!! Vama veteranima(Ivanovic, Kolarov, Stojkovic,Tosic) ovo je poslednja prilika da bar grupu prodjete na svetskom prvenstavu. Mozda neko od vas bude zvan za kvalifikacije za naredno EP. Ipak, po ovoj utakmici ce vas deca zapamtiti. Kao luzere ili kao ponednike!!! Od vas zavisi, gospodo... Svaki pravi Srbin je uz vas! Bez obzira na sve Kokeze, Karadzice i ostale koji su ubijali i ubijaju srpski fudbal. Zivela SRBIJA!!! Svim silama NAPRED!!!

Ivan

pre 5 godina

Prvi put ima da gledam utakmicu bez ikakve euforije i nade da cemo proci dalje. Ovo lozenje je klasicno Srpsko urcenje bez ikakve pozadine. Nakantace nas kao Argentina onomad.

Zaposleni nezaposlenik

pre 5 godina

Verujem momce u sve vas toliko da na 4 tiketa cekam iz 2-2 i 3+. Nemojte da nas razocarate.Nemci nisu prodali.Brazil je istorijski fils u svim oblicima. Svi oko mene veruju u vas kvalitet da uspete da izgubite oba poluvremena bez ikakve sumnje.

Vlajko

pre 5 godina

Naši fudbaleri nisu mogli pobediti Australiju u sličnoj situaciji za prolaz. Zbog atmosfere koja se stvorila, realno je očekivati totalni fijasko, iskreno se nadam da nećemo primiti više od 4 komada, mada izgleda da će se Argentina 2006 i Holandija 2000 ponoviti. Ne želim da se to desi, nikada ne bi navijao protiv naših, samo izgleda da se istorija ponavlja.

Veteran

pre 5 godina

Citam komentare i prosto ne verujem.. nema nam spasa !! Umesto da im pruzimo podrsku vecina vas ih pljuje PIH !! Samo Sloga Srbina Spasava ! Napred Orlovi !!!

Može na ler?

pre 5 godina

Ne razumem negativne komentare. Brazilci su se jedva izvukli protiv Kosta Rike, ništa nije nemoguće. Ajmo da podrzimo ove momke, pa sta nam Bog da!

jд123

pre 5 godina

Он изгледа не чита коментаре на Б92. Или му је неко проследио коментаре после победе над Костариком, када су паљевине писале са киме ћемо се састати у финалу. Исте паљевине које сада пљују...

i tako u krug

pre 5 godina

koja dijagnoza sa nas. kad možemo i treba realno nešto da uradimo tada nas nema nigde. onda se ložimo na nerealno.
30 godina je isto u fudbalu, nerealna očekovanja. zalaganje, forma i znanje nula.
samo se jedna ista grupa ljudi bogati na naše loženje i nerealna očekivanja...

eightysixer

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.
(Gradjanstvo, 25. jun 2018 12:31)

A Senegalci ce svi zajedno sa svojim igracima da broje milione? Kolumbijci isto tako? Brazilci? Mi smo najjadniji narod na svetu i stoga ne treba da navijamo za reprezentaciju, je l tako pobro? Ne razumem zasto onda citate i komentarisete svaku vest o reprezentaciji ako vam je toliko nebitna????

marija

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!
(Zoran, 25. jun 2018 13:33)

Odvratni su.
Sa Djokovića se preselili na fudbal.
Da mi je znati ko ih finansira...

Zloba ubija.

Vaše ime*

pre 5 godina

Matematički je nemoguće da pobedimo Brazil, shvatate li to?
Nismo fizički spremni kao oni. Nemamo pobednički mentalitet u fudbalu.
Brazil ne sme da kalkuliše i mora da ide na pobedu, znači igraće najbolje
što znaju, daće i više nego što mogu. Mi nismo uigrani kao oni, trčimo prečesto
kao kokoške bez glave po terenu i gubimo i to malo kondicije što imamo jer
su nam nedefinisani zadaci i pozicije na terenu, tj uloge.
To će biti treća utakmica i naši su već izmoreni, a Brazilci su tempirali formu za
Finale, zato i nisu srljali u prve dve utakmice; sada će da srljaju i grizu.
Plus - doživeli smo jako bolan poraz, i to u 90 tom minutu, i to od albanca, i to od
Šaćirija - i mentalno smo sigurno oslabili, samouverenje nije jako kao pre.

Dakle, kako zamišljate da pobedimo Brazil? Podsećam igra se 90+ minuta.
Ne daj bože i da damo gol, igraće se deset-devet ispred našeg gola i napuniće nas.
Jednostavno se nadam časnom porazu i to je sve.
Naša šansa je izgubljena protiv Švajcaraca.

haha

pre 5 godina

Za one sa negativnim i apatičnim komentarima kofer u ruke i put po noge. Ne valja Novak, ne valjaju fudbaleri, ne valja crkva, ne valja Kosovo, ne valja pola naroda.. Birajte neku drugu zemlju jer ova nije za vas. Idemo Srbija protiv Brazila!!!!

Невен

pre 5 godina

У спорту је све могуће... ко имало прати спорт то зна, самим тим је могуће и да Бразил испадне... Немам ниједан разлог да се не надам... Сретно момци!

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Neka bude i da jesu svi uz vas aktuelno, apsolutno nije tacno da je ovo prvi put -2010. je sigurno bila ista ako ne i veca podrska... Ne morate da dobijete Brazil, samo nemoj da prodju jos 3 velika takmicenja dok ne zaigramo na nekom.

lumenarević

pre 5 godina

@ha ha
Pa sinko crni, da li vidiš da godišnje iz srbije ode 10. 000 mladih ljudi, koji su nezadovoljni sa svim tim što si naveo. Al dobro, kad nam dođu migranti, pa jeftina radna snaga, ima da budemo ko singapurćani, minimum.

Srboljub

pre 5 godina

po prvi put oseća? hej, pa po prvi put smo na mundijalu, a da nas vodi Vođa uz svoju sns/sps... svitu! mora da je to, zar ne, botovi? botovi, alo?

Albert

pre 5 godina

Ma da. 400 odsto damo svi i to je to. Znao sam da ima neka prosta formula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jednostavna matematika, 25. jun 2018 12:33)

Prosta racunica kaze da bi i 380 odsto bilo dovoljno.

djomla

pre 5 godina

Stvarno ne znam cemu ovoliko negativnih komentara, pa da su najgori (a nisu) nasi su i treba da im se da maksimalna podrska, sta je pokazala Argentina do sad, pa i taj Brazil, Poljaci su ispali, to je jedna utakmica, moze svasta da se desi. Do pobede!!!

Bravo Stojke

pre 5 godina

Na komentarima ovde se vidi da smo sami sebi najveci dušmani.... u ostalom ako se toliko bojite gledajte rijaliti za to netreba trud i volja!

Muslin

pre 5 godina

Evo jos jednog pored Mitrovica koji daje izjavu kako cemo da se vadimo preko Brazila. Sto na umu to na drumu, misli tako i to je ok ali ne moras da izjavus takvu glupost. E moj golmanU Stojkovicu.

Sima

pre 5 godina

Kakav defetizam kod običnog sveta, neki bi rekli realizam, ali šta da se radi sem da se istrči na teren i da najbolje od sebe. Smatram da ova reprezentacija nema kvalitet za vrhunske rezultate , mesto na Fifa listi to govori , ali moraju da veruju, pa će i nešto uraditi.

mrmlj

pre 5 godina

"Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo"

tesko da cete pobediti brazil dok god mislite da je to ravno cudu.
jesu favoriti i imaju bolje igrace ali isto tako nikada nisu losije igrali.
nereseno sa svajcarskom i pobeda protiv kosta rike u zaustavnom vremenu nisu neki strasni rezultati, iako bi za nas zaista bili puna kapa.
ako sada ne verujete da ih mozete dobiti, kad cete?

Joffrey

pre 5 godina

Koliko defetizma,nije ni cudo da su nam ovi na vlasti.Po vama je trebalo da izadju i kazu da je Brazil nepobediv,da su se spakovali i jedva cekaju avion za nazad,da nemamo nikakvu sansu cak ni nereseno da izvucemo,da ce Svajcarci lako sa Kostarikom ....?!Da su nam dedovi mislili da je preko Albanije daleko,ne bi nas ni bilo! Mi ZAJEDNO mozemo sve,nema povlacenja nema predaje!

Tales

pre 5 godina

Nisu uz vas vecina Hrvata, Bosnjaka, Albanaca i Kosovara a ima tu i poneki Milogorac koji dolazi na ovaj sajt i pise komentare. 99,99% srba je uz vas!

nemke

pre 5 godina

Moju podrsku je FSS i reprezentacija izgubila nakon smene Muslina... Jedino mi zao Tadica i Mitrovica (jer su kol'ko - tol'ko pokazali kakvo bi zalaganje i zelju trebali da imaju svi igraci reprezentacije)... Na ostalo sam ravnodusan!

PS: najveci problem reprezentacije je dvojac Savic - Matic! Ne mogu zajedno na teren, a trener nema autoritet (ili ne sme) da jednog posalje na klupu! To se videlo i nakon izmene, gde je zamenio jedinog (Milivojevic) trkaca u vezi, a ostavio Matica i Savica, sto je ostavilo krater na sredini! Jednostavno dvojac Savic - Matic je prespor za ozbiljan fudbal... (fizicka konstitucija im ne dozvoljava da budu agresivni i kidisu na protivnika)

klikbajt

pre 5 godina

Opusteno Stojke, to je ionako samo igra! Ima ova zemlja mnogo problema i razloga oko kojih bi se ovaj narod trebao udruziti, ali od toga nema nista. Tako da se ne zanosi nego odigrajte ovu tekmu sto opustenije i gledajte da se dobro zabavite. To je jedini pravi nacin. Sportski pozdrav!

DJ Krmak

pre 5 godina

Borke je proputovao celu zapadnu Evropu, pobegao je u Rusiju, čak i Ruskinju oženio, Srbiji se ne vraća. On zna Stojke.
Ako Bog da, dan nam ponovo baciš šorc i majicu ko u Dablinu, ali nemoj molim te da se saplićeš na kablove. Nek je sa srećom.

menyano

pre 5 godina

momci ovo vam je sansa zivota da pokazete ko smo mi srbi kolika m**a imamo i zasto smo najhrabriji narod na svetu! najbolji kada je najteze!! izbaciti ove naduvane brazilce i sam trofej nece posle toga biti nemoguc svi smo uz vas !! stojke tvoja loznica te voli i uz tebe je!!! idemoo!!!!

Nena

pre 5 godina

Napred momci uz vas smo i srcem dušom , ne slušajte koje kakvepolittikante .Plakala sam kao malo dete kad ste izgubili sa svajcarcima a sad sam sigurna da ću pevati od sreće kad pobedite Brazil nedaj te se deco i borite se za svoju zemlju.

neko nebitan

pre 5 godina

Ako bude ispucavao lopte non stop cim stignu do njega od nase igre nema nista. Svaki put kad lopta dodje do njega mase rukama da igraci izadju sto dalje. Zato i nismo imali vezni red, zato smo i vise trcali a oni imali veci posed lopte, zato jer nismo znali da stanemo na loptu i krenemo napad iz zadnje linije...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Drzi se ti lopte i ne pametuj. Pravi navijaci su uvek uz vas a kontrasi, pametnjakovici i sl su uvek protiv pa tako i sada. Pravi navijaci kritikuju kada za to ima razloga ali su i tada uz ekipu. Samo hrabro protiv Brazila pa sta bude. Mozda nas sreca malo pogleda pa se u drugoj utakmici dogodi nesto “neocekivano”. Vase je da date sve od sebe, greske su nebitne za prave navijace. Ono sto je bitno da vi grizete tih 90 minuta i da pokazete da vam taj dres zaista znaci. U tom slucaju mozete i da izgubite i sa velikom razlikom ali podrska i aplauzi nece izostati. Ponavljam, od pravih navijaca a ovi drugi su ionako nebitni..

mačak

pre 5 godina

može se slobodno očekivati po-beda protivu brazila jer je to aca veliki obezbedio, a kolikim iznosom onomad je mahao za futbalere?

Partizan 1918

pre 5 godina

Srecu vam zeli i dobar dio Hrvata iz Hrvatske! Saljite ih doma
(Hajduk, 25. jun 2018 17:06)

Jeste,pa vama da olakšamo knock out fazu.Sad ćemo iz inata da izgubimo.

Partizan 1918

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija! 
(Zoran, 25. jun 2018 13:33) 

Ako hoćeš besplatne časove Hrvatskog,javi se.

rosia2018

pre 5 godina

ako dobijemo Brazil idemo do finala sigurno. možemo i nerešeno ,a Kostarika da dobije 2:0, a moguće je i oduzimanje bodova švajcarskoj . sve u svemu mnogo razloga da verujemo da možemo u drugi krug .

Mare

pre 5 godina

Pustite vi ljude u Srbiji, da li vi verujete sami sebi? Da li vi verujete? Vi ste igrači!? Zar ne?
(Milica, 25. jun 2018 15:25)

Oni su igraci ali su i pre svega ljudi i skroz druga prica sa mentalnog vidika je kad znas ako neko stoji iza tebe ili ne...sigurno nisi nikad igrala neki sport da pises ovakve stvari...

SM

pre 5 godina

Ovo je super posto mnogi pominju kladjenje na Brazil, u zemlji punoj malera, ovo prosto daje vece sanse nasima, ako nas vec nece sreca ae da se oslonimo na suprotnu stranu. ;) ja cu svoj ceo racun da stavim na X, za svaki slucaj, i garantovano povecavam sanse za pobedu. :D

Komša

pre 5 godina

Ja mislim da bi predsednik trebali da pinudi premiju za prolaz dalje.
Ako je za osvajanje nudio 10 miliona nek ponudi milionče.
A moze i FSS ,ne mora predsednik- ako prođemo dobijaju dva miliona,pa red je da časte jedan.

ČAMPIONI

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

Au druze nemoj pricati svasta, vidi se da nisi ni gledao utakmicu, Tadic igra jedan vrlo los turnir.Vi koji se ne nadate iznenadjenju NE trebate nam.
NAPRED SRBIJA!!!

Providno

pre 5 godina

Na recima je lako junaciti se, na terenu je vec druga prica, nasi fudbaleri kao grupa , sa sve rukovodstvom, ne ulivaju ni najmanje poverenje. Ali to ne znaci da necemo za njih navijati, prinudjeni smo! Stojkovic nije dobar golman, poznat i zapazen najvise po tome sto ljubi loptu nebrojeno puta time u potpunosti ukazujuci na svoju nesigurnost, a golman je koji bi trebalo da bude oslonac tima. Nas tim nema taj oslonac!

Gradjanstvo

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.

sah 88

pre 5 godina

Gde li je ti oseti?! Pa da samo znaš koliko vas podržavaju ne bi se javljao. Toliko da svako traži alternativu u reprezentacijama drugih držav, pa neko navija za Rusiju, neko za Brazil, Argentinu, Nemačku, Francusku........ ali slabo ko za vas i engleze.

Zoran

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!

Bagg

pre 5 godina

Prava je šteta Stojke što legitimet ovoj stranačkoj zvezdasrbskoj reprezentaciji dajete ti, Mitar, Bleki i Adem Ljajić.
Treba lepo da je napustite, pa neka se stranački kadrovi i igrači igraju fudbala. Da bog da sve izgubili.

cimanje

pre 5 godina

Dobro je da osecas jer kada vas Brazil resetuje sa 5:0 u sredu osetices da je vreme da pobegnes sa broda koji je odavno potonuo i koji su uz pomoc gume na naduvavanje podigli FSS mafija i menadzeri da bi zaradili na starom gvozdju i akumulatorima.

Biki

pre 5 godina

Srbija je uvek podržavala svoje sportiste. Problem je selektor koji nas bruka, naročito kad progovori. Sram ga bilo! Kako je mogao da sedne na to mesto!

iskreno

pre 5 godina

Ja navijam za Belgiju. Mene pojam “Srbija“, asocira na muljatorske politicke partije, kriminal, tajkunsko-privredne kartele i sveopstu korupciju.

rosia2018

pre 5 godina

ako dobijemo Brazil idemo do finala sigurno. možemo i nerešeno ,a Kostarika da dobije 2:0, a moguće je i oduzimanje bodova švajcarskoj . sve u svemu mnogo razloga da verujemo da možemo u drugi krug .

jole

pre 5 godina

Nije nazalost cela Srbija uz vas momci, mnogo je onih koji jedva cekaju eliminaciju da bi mogli da pametuju uz "ma jesam ti rekao" komentare, a obicno su to ti pacenici koji u svemu vide politiku i ne dozvoljavaju nama pravim ljubiteljima fudbala i reprezentacije da uzivamo. Nema veze sto oni fudbal gledaju samo kad neko nas igra da bi mogli da pljuju. Pravim Srbima je drago da smo se uopste plasirali i ponosni smo na nacin kako nas predstavljate!
Protiv Brazila samo hrabro, niko ne ocekuje mnogo ali se svako nada jer je u fudbalu sve moguce, klinci su na N. Zelandu dobili Brazilce i to u finalu, sto ne bismo uspeli ponovo?!

Fenomen

pre 5 godina

U velikoj si zabludi Stojkovicu...nacija uopste nije uz vas...bar ne ona vecina koja zna sta je fudbal i odnos prema nacionslnom dresu. I ja sam deo te vecine.

Veteran

pre 5 godina

Citam komentare i prosto ne verujem.. nema nam spasa !! Umesto da im pruzimo podrsku vecina vas ih pljuje PIH !! Samo Sloga Srbina Spasava ! Napred Orlovi !!!

Zaposleni nezaposlenik

pre 5 godina

Verujem momce u sve vas toliko da na 4 tiketa cekam iz 2-2 i 3+. Nemojte da nas razocarate.Nemci nisu prodali.Brazil je istorijski fils u svim oblicima. Svi oko mene veruju u vas kvalitet da uspete da izgubite oba poluvremena bez ikakve sumnje.

menyano

pre 5 godina

momci ovo vam je sansa zivota da pokazete ko smo mi srbi kolika m**a imamo i zasto smo najhrabriji narod na svetu! najbolji kada je najteze!! izbaciti ove naduvane brazilce i sam trofej nece posle toga biti nemoguc svi smo uz vas !! stojke tvoja loznica te voli i uz tebe je!!! idemoo!!!!

Može na ler?

pre 5 godina

Ne razumem negativne komentare. Brazilci su se jedva izvukli protiv Kosta Rike, ništa nije nemoguće. Ajmo da podrzimo ove momke, pa sta nam Bog da!

Јабучило

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.п
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

А ми смо много негативни. Са Швајцарском је (и поред наше лоше игре) утакмицу одлучио судија. Бразил досада ништа посебно није показао. Зар је тешко пружити нашим момцима подршку која им очигледно значи? Ако не успеју, има времена и за критику. Критизерства има и превише.

marija

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija!
(Zoran, 25. jun 2018 13:33)

Odvratni su.
Sa Djokovića se preselili na fudbal.
Da mi je znati ko ih finansira...

Zloba ubija.

ČAMPIONI

pre 5 godina

Mnogo ste nerealni, ne mozete sa Svajcarskom a hocete sa Brszilom. Jedini Tadic koji nesto vredi.
(krsta, 25. jun 2018 12:27)

Au druze nemoj pricati svasta, vidi se da nisi ni gledao utakmicu, Tadic igra jedan vrlo los turnir.Vi koji se ne nadate iznenadjenju NE trebate nam.
NAPRED SRBIJA!!!

Petah Tikva

pre 5 godina

Тежак смо народ. Мрзимо сами себе, пљујемо и вређамо своје спортисте. Ништа нам не ваља. Тражимо длаку у јајету. Гомила ботова и аутошовиниста овде шири дефетизам и апатију. Прогнозирају неке поразе и петарде. Све сами мрачњаци, тастатура стручњаци који нису ни на физичко ишли. Све селектори. Сви препаметни, а не могу ни улицу да претрче. Важно је само пљувати и вређати.
Молим објавите коментар.
Напред Србија! Напред Стојке. Напред момци. Имате подршку нормалне, храбре и честите Србије.

Karaburac

pre 5 godina

Cela Srbija? E moj Stojke, da si citao komentare ovih dana zgadio bi ti se zivot. Pa nama ne trebaju siptari za neprijatelje, dovoljni smo sami sebi.

Partizan 1918

pre 5 godina

Srecu vam zeli i dobar dio Hrvata iz Hrvatske! Saljite ih doma
(Hajduk, 25. jun 2018 17:06)

Jeste,pa vama da olakšamo knock out fazu.Sad ćemo iz inata da izgubimo.

Muslin

pre 5 godina

Evo jos jednog pored Mitrovica koji daje izjavu kako cemo da se vadimo preko Brazila. Sto na umu to na drumu, misli tako i to je ok ali ne moras da izjavus takvu glupost. E moj golmanU Stojkovicu.

Tales

pre 5 godina

Nisu uz vas vecina Hrvata, Bosnjaka, Albanaca i Kosovara a ima tu i poneki Milogorac koji dolazi na ovaj sajt i pise komentare. 99,99% srba je uz vas!

Nena

pre 5 godina

Napred momci uz vas smo i srcem dušom , ne slušajte koje kakvepolittikante .Plakala sam kao malo dete kad ste izgubili sa svajcarcima a sad sam sigurna da ću pevati od sreće kad pobedite Brazil nedaj te se deco i borite se za svoju zemlju.

eightysixer

pre 5 godina

Stojke, ne zanosi se, molim te. Nemate podrsku ni SNS botova, a kamo li pristojnog sveta, nebitni ste. Posle tog cirkusa, svako od vas ce na svoju stranu da broji svoje milione, a pristojan svet u Srbiji ce se okrenuti svojim problemima i tavoriti u mraku crveno crne koalicije.
(Gradjanstvo, 25. jun 2018 12:31)

A Senegalci ce svi zajedno sa svojim igracima da broje milione? Kolumbijci isto tako? Brazilci? Mi smo najjadniji narod na svetu i stoga ne treba da navijamo za reprezentaciju, je l tako pobro? Ne razumem zasto onda citate i komentarisete svaku vest o reprezentaciji ako vam je toliko nebitna????

djomla

pre 5 godina

Stvarno ne znam cemu ovoliko negativnih komentara, pa da su najgori (a nisu) nasi su i treba da im se da maksimalna podrska, sta je pokazala Argentina do sad, pa i taj Brazil, Poljaci su ispali, to je jedna utakmica, moze svasta da se desi. Do pobede!!!

Bravo Stojke

pre 5 godina

Na komentarima ovde se vidi da smo sami sebi najveci dušmani.... u ostalom ako se toliko bojite gledajte rijaliti za to netreba trud i volja!

haha

pre 5 godina

Za one sa negativnim i apatičnim komentarima kofer u ruke i put po noge. Ne valja Novak, ne valjaju fudbaleri, ne valja crkva, ne valja Kosovo, ne valja pola naroda.. Birajte neku drugu zemlju jer ova nije za vas. Idemo Srbija protiv Brazila!!!!

Vaše ime*

pre 5 godina

Matematički je nemoguće da pobedimo Brazil, shvatate li to?
Nismo fizički spremni kao oni. Nemamo pobednički mentalitet u fudbalu.
Brazil ne sme da kalkuliše i mora da ide na pobedu, znači igraće najbolje
što znaju, daće i više nego što mogu. Mi nismo uigrani kao oni, trčimo prečesto
kao kokoške bez glave po terenu i gubimo i to malo kondicije što imamo jer
su nam nedefinisani zadaci i pozicije na terenu, tj uloge.
To će biti treća utakmica i naši su već izmoreni, a Brazilci su tempirali formu za
Finale, zato i nisu srljali u prve dve utakmice; sada će da srljaju i grizu.
Plus - doživeli smo jako bolan poraz, i to u 90 tom minutu, i to od albanca, i to od
Šaćirija - i mentalno smo sigurno oslabili, samouverenje nije jako kao pre.

Dakle, kako zamišljate da pobedimo Brazil? Podsećam igra se 90+ minuta.
Ne daj bože i da damo gol, igraće se deset-devet ispred našeg gola i napuniće nas.
Jednostavno se nadam časnom porazu i to je sve.
Naša šansa je izgubljena protiv Švajcaraca.

Bane

pre 5 godina

Došli smo na turnir koji realno teško da možemo da osvojimo, prošli put smo ispali od jedne Australije, a sada ako ispadnemo, ispašćemo od Brazila, a ako ih pobedimo pamtiće se pobeda 100 godina, tako da bolje od ove situacije u kojoj se nalazimo ne može da bude. Igramo sa Brazilom na svetskom prvenstvu, pa ja to sanjam od Italije 90., znači 28 godina! Ljudi, ovo je NAŠE finale!Napred Srbija!!!!!!!

Mare

pre 5 godina

Pustite vi ljude u Srbiji, da li vi verujete sami sebi? Da li vi verujete? Vi ste igrači!? Zar ne?
(Milica, 25. jun 2018 15:25)

Oni su igraci ali su i pre svega ljudi i skroz druga prica sa mentalnog vidika je kad znas ako neko stoji iza tebe ili ne...sigurno nisi nikad igrala neki sport da pises ovakve stvari...

Kakvi budete 27. juna, bićete doveka

pre 5 godina

Ako smo 2010. mogli posle poraza od Gane da pobedimo Nemačku, ne vidim zašto ne bismo mogli sad da dobijemo Brazil. Mi izgleda najbolje rezultate postižemo kad nam je biti ili ne biti.

A ove patriotske izjave ostavite sa strane i koncentrisize se na fudbal. Dajte sve od sebe i niko vam ništa neće zameriti.

Joffrey

pre 5 godina

Koliko defetizma,nije ni cudo da su nam ovi na vlasti.Po vama je trebalo da izadju i kazu da je Brazil nepobediv,da su se spakovali i jedva cekaju avion za nazad,da nemamo nikakvu sansu cak ni nereseno da izvucemo,da ce Svajcarci lako sa Kostarikom ....?!Da su nam dedovi mislili da je preko Albanije daleko,ne bi nas ni bilo! Mi ZAJEDNO mozemo sve,nema povlacenja nema predaje!

mghc

pre 5 godina

Cela Srbija je bila uz vas 2010. godine, pogotovo nakon šokantne pobede nad Nemačkom, pa smo videli kako ste iskoristili tu podršku samo koji dan kasnije protiv Australije. Sada je atmosfera narušena nakon otpuštanja Muslina i postavljanja čoveka bez ijednog dana trenerskog iskustva za selektora. Tu su i afera SMS, oduzimanje kapitenske trake Ivanoviću, neinteligentne izjave selektora i predsednika FSS o sudijama, pisanja tabloidnih medija o Šaćiriju i Džaki i načinu proslavljanja njihovih golova... Ova atmosfera je daleko od idealne.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Drzi se ti lopte i ne pametuj. Pravi navijaci su uvek uz vas a kontrasi, pametnjakovici i sl su uvek protiv pa tako i sada. Pravi navijaci kritikuju kada za to ima razloga ali su i tada uz ekipu. Samo hrabro protiv Brazila pa sta bude. Mozda nas sreca malo pogleda pa se u drugoj utakmici dogodi nesto “neocekivano”. Vase je da date sve od sebe, greske su nebitne za prave navijace. Ono sto je bitno da vi grizete tih 90 minuta i da pokazete da vam taj dres zaista znaci. U tom slucaju mozete i da izgubite i sa velikom razlikom ali podrska i aplauzi nece izostati. Ponavljam, od pravih navijaca a ovi drugi su ionako nebitni..

Srboljub

pre 5 godina

po prvi put oseća? hej, pa po prvi put smo na mundijalu, a da nas vodi Vođa uz svoju sns/sps... svitu! mora da je to, zar ne, botovi? botovi, alo?

Walldorf

pre 5 godina

Napred SRBIJA!!! Vama veteranima(Ivanovic, Kolarov, Stojkovic,Tosic) ovo je poslednja prilika da bar grupu prodjete na svetskom prvenstavu. Mozda neko od vas bude zvan za kvalifikacije za naredno EP. Ipak, po ovoj utakmici ce vas deca zapamtiti. Kao luzere ili kao ponednike!!! Od vas zavisi, gospodo... Svaki pravi Srbin je uz vas! Bez obzira na sve Kokeze, Karadzice i ostale koji su ubijali i ubijaju srpski fudbal. Zivela SRBIJA!!! Svim silama NAPRED!!!

Partizan 1918

pre 5 godina

Autosovinisti, citajte neke strane novine koje volite molim vas. Na primer hrvatske posto jezik razumete. Dosadili ste bre i bogu i narodu. Gledajte neku drugu reprezentaciju koja samo pobedjuje. Napred Srbija! 
(Zoran, 25. jun 2018 13:33) 

Ako hoćeš besplatne časove Hrvatskog,javi se.

mačak

pre 5 godina

može se slobodno očekivati po-beda protivu brazila jer je to aca veliki obezbedio, a kolikim iznosom onomad je mahao za futbalere?

Vlajko

pre 5 godina

Naši fudbaleri nisu mogli pobediti Australiju u sličnoj situaciji za prolaz. Zbog atmosfere koja se stvorila, realno je očekivati totalni fijasko, iskreno se nadam da nećemo primiti više od 4 komada, mada izgleda da će se Argentina 2006 i Holandija 2000 ponoviti. Ne želim da se to desi, nikada ne bi navijao protiv naših, samo izgleda da se istorija ponavlja.

Ivan

pre 5 godina

Prvi put ima da gledam utakmicu bez ikakve euforije i nade da cemo proci dalje. Ovo lozenje je klasicno Srpsko urcenje bez ikakve pozadine. Nakantace nas kao Argentina onomad.

room 1408

pre 5 godina

Da Stojke ne ljubi ovu loptu Savskoj pet minuta mi bi primili sigurno još 5 komada protiv Svajcarske.Protiv Brazila moraš je ljubiti svakih 50-60 sekundi,...

i tako u krug

pre 5 godina

koja dijagnoza sa nas. kad možemo i treba realno nešto da uradimo tada nas nema nigde. onda se ložimo na nerealno.
30 godina je isto u fudbalu, nerealna očekovanja. zalaganje, forma i znanje nula.
samo se jedna ista grupa ljudi bogati na naše loženje i nerealna očekivanja...

Albert

pre 5 godina

Ma da. 400 odsto damo svi i to je to. Znao sam da ima neka prosta formula.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jednostavna matematika, 25. jun 2018 12:33)

Prosta racunica kaze da bi i 380 odsto bilo dovoljno.

mrmlj

pre 5 godina

"Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo"

tesko da cete pobediti brazil dok god mislite da je to ravno cudu.
jesu favoriti i imaju bolje igrace ali isto tako nikada nisu losije igrali.
nereseno sa svajcarskom i pobeda protiv kosta rike u zaustavnom vremenu nisu neki strasni rezultati, iako bi za nas zaista bili puna kapa.
ako sada ne verujete da ih mozete dobiti, kad cete?

DJ Krmak

pre 5 godina

Borke je proputovao celu zapadnu Evropu, pobegao je u Rusiju, čak i Ruskinju oženio, Srbiji se ne vraća. On zna Stojke.
Ako Bog da, dan nam ponovo baciš šorc i majicu ko u Dablinu, ali nemoj molim te da se saplićeš na kablove. Nek je sa srećom.

Komša

pre 5 godina

Ja mislim da bi predsednik trebali da pinudi premiju za prolaz dalje.
Ako je za osvajanje nudio 10 miliona nek ponudi milionče.
A moze i FSS ,ne mora predsednik- ako prođemo dobijaju dva miliona,pa red je da časte jedan.

Невен

pre 5 godina

У спорту је све могуће... ко имало прати спорт то зна, самим тим је могуће и да Бразил испадне... Немам ниједан разлог да се не надам... Сретно момци!

neko nebitan

pre 5 godina

Ako bude ispucavao lopte non stop cim stignu do njega od nase igre nema nista. Svaki put kad lopta dodje do njega mase rukama da igraci izadju sto dalje. Zato i nismo imali vezni red, zato smo i vise trcali a oni imali veci posed lopte, zato jer nismo znali da stanemo na loptu i krenemo napad iz zadnje linije...

jд123

pre 5 godina

Он изгледа не чита коментаре на Б92. Или му је неко проследио коментаре после победе над Костариком, када су паљевине писале са киме ћемо се састати у финалу. Исте паљевине које сада пљују...

nemke

pre 5 godina

Moju podrsku je FSS i reprezentacija izgubila nakon smene Muslina... Jedino mi zao Tadica i Mitrovica (jer su kol'ko - tol'ko pokazali kakvo bi zalaganje i zelju trebali da imaju svi igraci reprezentacije)... Na ostalo sam ravnodusan!

PS: najveci problem reprezentacije je dvojac Savic - Matic! Ne mogu zajedno na teren, a trener nema autoritet (ili ne sme) da jednog posalje na klupu! To se videlo i nakon izmene, gde je zamenio jedinog (Milivojevic) trkaca u vezi, a ostavio Matica i Savica, sto je ostavilo krater na sredini! Jednostavno dvojac Savic - Matic je prespor za ozbiljan fudbal... (fizicka konstitucija im ne dozvoljava da budu agresivni i kidisu na protivnika)

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Neka bude i da jesu svi uz vas aktuelno, apsolutno nije tacno da je ovo prvi put -2010. je sigurno bila ista ako ne i veca podrska... Ne morate da dobijete Brazil, samo nemoj da prodju jos 3 velika takmicenja dok ne zaigramo na nekom.

SM

pre 5 godina

Ovo je super posto mnogi pominju kladjenje na Brazil, u zemlji punoj malera, ovo prosto daje vece sanse nasima, ako nas vec nece sreca ae da se oslonimo na suprotnu stranu. ;) ja cu svoj ceo racun da stavim na X, za svaki slucaj, i garantovano povecavam sanse za pobedu. :D

Providno

pre 5 godina

Na recima je lako junaciti se, na terenu je vec druga prica, nasi fudbaleri kao grupa , sa sve rukovodstvom, ne ulivaju ni najmanje poverenje. Ali to ne znaci da necemo za njih navijati, prinudjeni smo! Stojkovic nije dobar golman, poznat i zapazen najvise po tome sto ljubi loptu nebrojeno puta time u potpunosti ukazujuci na svoju nesigurnost, a golman je koji bi trebalo da bude oslonac tima. Nas tim nema taj oslonac!

Sima

pre 5 godina

Kakav defetizam kod običnog sveta, neki bi rekli realizam, ali šta da se radi sem da se istrči na teren i da najbolje od sebe. Smatram da ova reprezentacija nema kvalitet za vrhunske rezultate , mesto na Fifa listi to govori , ali moraju da veruju, pa će i nešto uraditi.

klikbajt

pre 5 godina

Opusteno Stojke, to je ionako samo igra! Ima ova zemlja mnogo problema i razloga oko kojih bi se ovaj narod trebao udruziti, ali od toga nema nista. Tako da se ne zanosi nego odigrajte ovu tekmu sto opustenije i gledajte da se dobro zabavite. To je jedini pravi nacin. Sportski pozdrav!

lumenarević

pre 5 godina

@ha ha
Pa sinko crni, da li vidiš da godišnje iz srbije ode 10. 000 mladih ljudi, koji su nezadovoljni sa svim tim što si naveo. Al dobro, kad nam dođu migranti, pa jeftina radna snaga, ima da budemo ko singapurćani, minimum.