Ponedeljak, 25.06.2018.

11:51

Mitrović: Mi smo Srbi, ništa nije nemoguće!

Izvor: B92

Mitroviæ: Mi smo Srbi, ništa nije nemoguæe! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

296 Komentari

Sortiraj po:

zzbz

pre 5 godina

Sve je na strani Brazila, bolji jesu sve to stoji. Ali ostavite sve sto imate na teren, kakav god rezultat na kraju bio niko vam nece nista zameriti. Ovaj tim sto imamo, to je najbolje.
Srce na teren! Nije fraza!

Miki Avala

pre 5 godina

Vi imate jedan veliki problem, a zove se 
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS 
možda da se zapitate ZAŠTO
(ZgHrEu, 25. jun 2018 17:19)
Ma ne, nije ceo svet protiv nas, samo po neki i neki koji za razliku od nas nemaju identitet i karakter. Na svu srecu pa nismo kao neki i ne delimo sve njihove vrednosti, pa im zato verovatno i smetamo.

Jeremija

pre 5 godina

@Partizan 1918

Nisam pričao, ali da sam reprezentativac Srbije, motiv bi mi sigurno bio veći nego kod Brazilaca. Ako nije tako, ne trebaju ni igrati. Ili se trebaju predati još i prije izlaska na teren?

Susjed

pre 5 godina

Mitrovic je dobio moje simpatije, kad je sportski trazio dialog Shakirijem i kad mu je pruzio ruku. I nije plakao i kmecao nakon nedosudjenog penala kao sto to znamo od Neymara ili Ronalda kad ih samo dirnes. Bas taj Neymar mi ide toliko na zivce...

ZgHrEu

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????
(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)
Vi imate jedan veliki problem, a zove se
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS
možda da se zapitate ZAŠTO

Rambo

pre 5 godina

Sanjao sam da je 7:0 za nas u pedeset i nekom minutu, i da je Putin uleteo na teren, prekinuo svetsko prvenstvo, podelio nam zlatne medalje, poslao FIFU i sudije kući, i s terena nazvao Beograd, da odmah donesu to koferče s obećanim milionima.

Zuca

pre 5 godina

Bice tesko, ne nemoguce ali veoma tesko. Mi Srbi se previse uzdamo u mitove kojima nam pune glavu od rodjenja. Srbi su nebeski narod, pravoslavlje ovo pravoslavlje ono, bog je na nasoj strani, ceo svet nas mrzi al kad se zainatimo nepobedivi smo i ostale gluposti. Jedino sto nas ne uce je da moramo dobro da se oznojimo da bi nesto postigli. Zato i dozivljavamo svaki neuspeh kao katastrofu epskih razmera i krivicu svaljujemo na druge. Kad naucimo sta je odgovornost i kad naucimo da ne precenjujemo sebe, tek tada mozemo da krenemo sa pricom o nekom boljitku i sto se tice zivota i sto se tice svega ostalog.

Partizan 1918

pre 5 godina

Srbija svakako ima šansu. Ide 11 momaka na 11 momaka. Nisu ni oni vanzemaljci, a motiv u reprezentaciji Srbije je sigurno veći.
(Jeremija, 25. jun 2018 15:02)

Pričao si sa Brazilcima pa znaš da imaju manje motiva ili ti je onako palo na pamet?
Mitru svaka čast ali protiv Brazila mission impossible.

turgidson

pre 5 godina

(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)


Nije niko protiv nas, kada odrastemo i shvatimo da smo sami krojači svoje sudbine, krenuće nam nabolje. Kako u fudbalu, tako i na drugim poljima. Uvek nam je neko drugi kriv, večito mi jadni i žrtve. Jeste li vi gledali utakmicu? U 5. minutu mi se povučemo i igramo defanzivno protiv Švajcarske i onda nam kriv sudija što nije dosudio penal i što je podelio žute kartone. Pa opametite se ljudi.

Imamo neiskusnog "trenera", a solidnu ali i neuigranu ekipu. E sad, kod nas se nikad ne zna, tako da se ni najmanje ne bih iznenadio da stvarno odigramo vrhunski protiv Brazila (koliko to god bilo smešno). Samo pozitivno, podrška našim momcima, a čuda se dešavaju.

Komšija Rade

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

Neee, samo to neeee....
Ajde pali bre sine koga je briga za koga ćeš ti da navijaš. Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje ti je ćuti...

Da da

pre 5 godina

Ajmo ljudi svi da se ujedinimo i podrzimo ove momke, kakvi god da su, naši su, ni druge ni bolje nemamo...
Neka daju sve od sebe, neka ostave srce na terenu pa ako može ok ako ne ipak je to Brazil, nije sramota od njih izgubiti. Držimo svi palčeve..SREĆNO MOMCI!

legolas

pre 5 godina

Момче,хвала на сузама,показао си лијући их као дете да ти је стало!!! Да гориш и имаш жељу.То је Србија чекала деценијама,играче који ће да гину!!Изгубили јесмо, више својом али Бога ми,и туђом кривицом!!!То је готово.Намћори,мрзитељи,незналице,трачаре,они који никад лопту нису шутнули,сладе се ,"јер су били у праву",наместило се њима и сличнима,да се радују.Ти,својим изјавама,заједно са Тадићем,показујете врхунску љубав према Србији и народу,достојанствени,не одричући се права,да и онај који је мали и слаб,који нема заштитника и покровитеља,онај који је увек на самом старту у заостатку,јер покровитеље и менторе нема,и даље има жељу и наду да направи подвиг!!!!Да помери баланс,да измени укорењено,да сруши табу!! Да и ако је и од многих својих напуштен,опањкаван и прогоњен као куга,и даље хоће да верује да је победа могућа.Јер само онај који сања може да се и нада!!!! За малодушнике места нема!! Извори су њихови горчина и злоба!!!! Борите се за себе,своје најближе за своје девојке и жене!Борите се за своју децу,борите се као НИКАД до сад за нашу СРБИЈУ!!!! Образ и част имаш!!! То си доказао одавно.Зато ти. верујем момче када кажеш да и ти верујеш у победу,и ако и ти а и ја знамо ко је преко пута.Онај који деценијама проноси славу ове игре!!!! Поштовање за њега!!!!И дивљење!!!! За све његове изданке!!!! Али слабост,очај,предаја НИКАД!!! Не клоните у поразу већ устаните и узвратите,мушки и јако,у победи не понижавај већ поштуј противника!!! Многи су вас прежалили,постидели се што сте њихови,али путеви победника су често уски и чудни.Срцем јуначким покажите коме припадате!!! Напред СРБИЈА!!!!!

Sasa

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija
(djuksoni, 25. jun 2018 15:03)

# Link komentara

Mitar uopste nije u ofsajdu koliko je bio Inzagi, to nije niti jedan igrac, sigurno. Dalje, Mitrovic ima bolju skok igru, bolje se krece van sesnaest metara, a takodje se i bolje gradi. Inzagiju niko ne moze osporiti realizaciju koja je na kraju u fudbalu najvaznija, jer se fudbal igra radi radi golova odnosno takmicenja - pobeda.

djuksoni

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nema selektor pojma kako se prolazi grupa i sta je motivacija.Dan pre meca sa Svajcarskom dao bi im da deset puta zaredom odgledaju film Petrijin venac a u slucaju da izgube zapretio bi im kaznom da ce ponovo morati da gledaju isti ceo dan.Trcali bi sve bi se pusilo za njima i sada nebi razglabali o bajkama i Brazilu.

Napred

pre 5 godina

Samo hrabro momc jer sreca prati hrabre. Nista nije gotovo i nema predaje. Nadam se da ce se igraci spremiti psihicki kako treba. Iskustvo iz prethodne 2 utakmice govori da ne umemo da realizujemo 100% gol situacije (tri protiv Kostarike, jedna protiv CH). Ne verujem da je rec o tehnickom neumecu koliko psiholoski momenat. Takve stvari treba rutinski resavati. Napred orlovi!!!

Adam

pre 5 godina

Ovog momka ne mozete da ne volite,on je fenomenalan.Jedan od najboljih spiceva Evrope.Otisao u Fulam i uveo ih u premijer ligu.U 4 meseca,2 puta izabran za igraca meseca.Ima igru glavom,ima igru nogom,jak je kao stena i ima srce k'o pola planine.

Zdravko Colic

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Pa razmisli jos malo..
Mitar misli na Srpski inat

A ja verujem u ove momke, ocekujem da se bore svim srcem, pa nije ni Brazil nepobediv, ako su mogli da ih tuku nasi mladi mogu i seniori!

Mare

pre 5 godina

Prestanite da pljujete momke, prisetite se proslosti.
Posle 8 godina smo uopste i otisli na SP
Pobedili smo tim koji je 90min mucio Brazil
Svajcarska inace 6.reprezentacija Sveta nas je dobila uz pomoc sudije i to jedva. A inace imaju 1 poraz u poslednje 2 godine
Momci se bore koliko mogu u tom momentu.
I za kraj, imamo mec loptu protiv Brazila, nismo ispali jos.
Kad sve to pogledate ovo SP uopste nije lose, sta da kazu Poljaci, Argentinci koji su vec ispali ili Kolumbija i Brazil koji i dalje nisu prosli grupu. Trebamo da budemo ponosni jer do skoro smo igrali katastrofalno a sad imamo mec decenije. A vi ako znate bolje, izvolte pa igrajte.

Boki Mag Un

pre 5 godina

Pobogu mitre sine zasto takve izjave ispascete smesni kao i uvek ! Tebi svaka cast do duse
(Bane, 25. jun 2018 13:34)

Gde je pogrešio? Čovek da tako ne misli ne da ne bi bio naš najbolji napadač nego ne bi ga bilo nigde, verovatno bi ostavljao autošovinističke komentare po internetu. Mitre zaslužio si zbog onoga što ti je Alibaba var Brih ukrao u meču protiv Švajcarske da protiv Brazila budeš igrač utakmice, želim ti svu sreću. "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka."

111

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:32)


A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?

Novosadjanin

pre 5 godina

Ne vredi. Brazil je mnogo bolja ekipa. Jedino da se nama potrefi extra dan a njima los pa da tako prodjemo. Protiv Svajcarske smo morali mnogo bolje odigrati.
Jedno je interesantno, da nije bilo tog penala, sta bi bio alibi za katastrofalno losu partiju?

Фрфљави

pre 5 godina

Е и ово је крајња фаза плејаде Српства! Почев од саме неверице навијача. Па до еуфорије јер смо победили 5:0 тамо неког. Па до транса јер смо добили прву утакмицу.. прву утакмицу ејјј па до пљувања и сада до да смо небески народ

DRAGAN

pre 5 godina

Zasto nebi Srbija pruzila
tekmu zivota.Ko u to
ne vjeruje, ne mora gledati
mec.Ja licno mislim da im
mozemo dati dva komada,
tako da Srbija slavi sa 2+1.
Idemo Srbija, samo napred.

Ostao ovde

pre 5 godina

da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju. 

Naravno da nijedan fudbaler ne moze da pruzi 120%,i to ne samo srpski vec i ostali.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Прегазиће нас Бразил 7-1 из три разлога: Пораз их шаље кући што је за њих равно катастрофи. Као део дизања тимске атмосфере пред наставак. Као поруку екипама које их чекају у наставку такмичења.

Srpska posla

pre 5 godina

Pre utakmice se "gine, ostavlja srce na teerenu, igra se 200%", a posle utakmice: "glupo, glupo, glupo".
P.S. Verovatno je mislio ne "čuveni" srpski inat o kome smo se naslušali gledajući Noleta.

reality

pre 5 godina

Treba imati pobednički duh i uvek se maksimalno zalagati i ići na pobede, ali to ne znači i davati sulude izjave poput ove da će pobediti Brazil. Moraš da znaš svoje mesto i da ceniš protivnika. Srbija nažalost u fudbalu nikad ništa nije uradila, niti ima trenutno kvalitet za nešto više, stoga se ne preti praznom puškom.
Dok se ne promeni ceo sistem rada i shvatanja kako u fudbalu tako i u drugim oblastima života ne očekuje dobre rezultate. Ne može loš đak da izađe na ispit i da očekuje dobru ocenu...

Dabome

pre 5 godina

Ako date sve od sebe, igrate celu utakmicu kao 10minuta sa Šavajcarskom, ako igrate kvalitetno i napadački, ako se ne povučete i branite gol...e onda i da razmislimo o pobedi, u svakom slučaju SVI smo uz vas i SVI navijamo. NAPRED ORLOVI, NAPRED SRBIJA!!!

Velibor

pre 5 godina

Ko je od nasih sa klupe lijevi bek? Ako ista zna, treba ga staviti da igra a Kolarova gurnuti naprijed po lijevoj, ionako ide i kad treba i kad ne treba, a zna nabaciti za razliku od ovog Kostica.
Ljajica u sredinu, a Matica na klupu..ili Sergeja, da ima ko kvalitetan da udje kad budemo branili 2 0.
Umjesto Baneta na desnu stranu staviti komad drveta,to ce brazilce zbuniti, nece znati sta se desava
Krstajicu,procitaj ovo i pobjedi... ne moras se zahvaljivati.

todor

pre 5 godina

dok srpski fudbalieri, celnici saveza, i slektor pricaju, brazilci u karantinu cute, vredno rade i pripremaju se za mec...
zanci pronoziram poraz srbije uz veliku gol razliku i na kraju raspad, krah i medjusobno optuzivanje, iznosenje prljavog vesa u javnost itd...sto je uobicajena pojava

vidim sve

pre 5 godina

''Od ljubavi do mržnje ima tako malo...'' i obrnuto. Najomraženiji igrač u reprezentaciji si mi bio ti. Nisam gledao utakmice zbog tebe. Sada je obrnuto, a uradio si prostu stvar, samo si počeo da se boriš. Od vas se ništa više i ne traži.

P76-ers

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, 
(123, 25. jun 2018 13:17) 

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.
(Рејџ Агенст, 25. jun 2018 14:14)

Bolje se nije moglo objasniti...

za b93

pre 5 godina

Mitre makar promasio jos 10 sansi tebi nema niko nista da zameri! Igras koliko mozes i kako mozes. Jel te neko pita da li je lako? Ne! Svaka cast na razmisljanju, neka oni i pobede ali vi dajte sve od sebe i mi smo srecni. Uzdravlje

Milanche

pre 5 godina

Protiv Brazila teško da možemo pobediti, ako treba sudija će svirati penal za Južnoamerikance i deliti našima crvene kartone.

Vucic

pre 5 godina

" A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)"

I tu se vidi pogreska. Normalno da igraci sa 33, 34 godine padnu u zadnjih 15 min sa takvim tempom. Ali nisu se zvali Orlici nego beloglavi supovi

only fools and horses

pre 5 godina

Čitajući komentare ovde i taj irazit defetizam i bolesni autošovinizam, dolazim do zaključka da nam stvarno nema spasa kao naciji.
Samo se nadam da komentari ovde nisu reprezentativni primer razmišljanja cele nacije.
I šta i ako ispadnemo, primimo nekoliko komada, pa šta. Nije smak sveta. Niti bi ko zna šta značilo i da prođemo. Jeste, veliki bi uspeh bilo da izbacimo jedan Brazil, makar i ovako los (barem do sada), ali nemamo mi ekipu koja može da napravi čudo i stigne do finala na primer. Budimo realni. Nek igraju kako znaju i meka se trude, ja ću biti zadovoljan, neću ih pljuvati.
Sa druge strane, postoji realna opasnost da sudije poguraju Brazil. Oštetili su ih kao i nas protiv Švajcarske. Sad očekujem da im vrate to, jel realno ispadanje Brazila u ovoj fazi bi ipak značilo i delimičan gubitak draži prvenstva. A mi nismo kalibar, ni po imenu ni po igri da zbog nas to dozvole.

švaba

pre 5 godina

pobeda nad brazilom bi bilo nešto prelepo. ali da bi brazil pobedili moraju orlovi jedan gol dati više od brazila. e tu je problem, i da primimo samo jedan gol od njih moraju orlovi 2 dati. ja sam realista deco, od toga nema ništa. daj bože da grešim.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Mitre kad te vidim kako se boris 10 litara krvi bih ti dao da trazis!
Ajmo momci iz sve snage pa sta bude, pokazite m_da!
Idemo Srbija!!!!!!!!!

Necke 29

pre 5 godina

A posle bi nas Nemacka pregazila,a tebe bi Boateng i Humels stavili u dzep.
(Zoran, 25. jun 2018 13:15)

Pre bih rekao da bi to bili Čikovi sunarodnici 😛

bandiera rossa

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?! (petar, 25. jun 2018 13:32)

A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)

A sto se ti nerviras. Pa ovde 80% komentatora u zivotu nije gledalo fudbalsku utakmicu na stadionu. Postanu eksperti svake cetvrte godine kada je TV festa a i tada vise paznje obracaju na pivo nego na igru. Bilo ciju igru.

Kanta

pre 5 godina

Fudbalski, marketinski, tradicionalno...mi nemamo nikakve sanse. Cak i da bude tesno, pomoci ce Brazilu pre nego nama, jer ko smo mi? Da li nekoga (osim nas) zanima Srbija u 1/8f umesto Brazila? Jok!
Da je neko pre prvenstva rekao da cemo imati jednu pobedu i dva poraza, svi bi rekli "OK, to je ralno" zar ne?
Tacno smo tu gde nam je mesto, treci u grupi.

Velja

pre 5 godina

Najvise mi je zao Luke Milivojevica koji neposredno posle tekme sa Svis odgovara nasem novinaru ,,mi nikako da naucimo...; i samo sto ne zaplace.Mene dusa boli sto nismo sacuvali bar 1 bod iz tog meca a siguran sam i da je Luka na to mislio.Ko garantuje da ce Svis pobediti Kosa Riku a nama bi odgovarao i bod protiv Brazila.Neznanje i neiskustvo naseg selektora koji je mislio da ce mu skociti rejting posle sp.je presudilo da se vracamo kuci posle prvog kruga.

Рејџ Агенст

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi,
(123, 25. jun 2018 13:17)

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.

croata

pre 5 godina

Mitrovicu se moze svirati penal jedino kod starta u noge ili nekog saplitanja, za potezanje u duelu nikad jer iskljucivo on trazi kontakt, a suci to znaju. Imam osjecaj da ga pustis samog da treba primit loptu on bi mahinalno trazio s nekim kontakt, ako nista dovukao bi golmana do sebe. Pogledajte njegove duele, s jednom rukom se kao gradi, s drugom vuce igraca k sebi i tako stalno. Navika iz druge engleske lige, kontakt mu je u krvi. Ono gdje se razlikuje jest da se ponasa klasicno balkanski, prava babetina, svaku, al bas svaku sucevu presudu mora iskomentirat, vidi se lagani propuh u glavi. No svakako zanimljiv igrac jer je tip davno izumrle devetke.

djuka

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

tebe neko pitao za misljenje???

VladanKG86

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????

micko

pre 5 godina

Ako budete igrali makar kao Nemci protiv Meksika, niko vam nista nece reci! Ako se budete vukli po terenu kao da ste prebijeni, e onda....

salvador

pre 5 godina

Krstaja, ako si kojim slucajem trazis savete za pristup utakmici po ovim komentarima, evo ti jedan:
https://www.tifofootball.com/video/world-cup-tactics-explained-how-serbia-can-beat-brazil/
Ako razumes jengeleski, naravno.

Јабучило

pre 5 godina

Могуће је. Ја се кајати нећу што верујем да је наша победа могућа, шта год да буде. А ви који не верујете, можда ћете се и кајати.

cagalj

pre 5 godina

Ma da, i mrmot je zavio cokoladu. Svoju priliku ste prokockali proriv Svice. Protiv Brazila koji je u nadoknadi vremena proriv Kosta Rike proradio ima da bude golgota. Da su odigrali nereseno (Brazil) i njima bi voda usla u usi bilo bi nam puno lakse. Ovako neka nam je bog u pomoci. Ako nam rano daju gol bice svasta.

BG stanovnik

pre 5 godina

Mitrovicu ti Tadic ste najbolji do sada ostavi srbovanje budi pre svega fudbaler daj im 2 gola i bices dasa a ono ostavi za neku drugu priliku, uvek nas je preveliki patriotizam skupo kostao ( objavite nekad I moj komentar )

Djenka

pre 5 godina

Bravo decko. Odmereno bez potpirivanja vatre i nacionalistickog paljenja. Mozda je i ostalo nesto od Muslinove ekipe medju vama. Protiv Brazila hrabro. Ali morate jednom, za promenu, da trcite 90 a ne 70 minuta. Ako budete trcali 98 minuta Brazil moze da padne. Utakmicu protiv Svice sto pre zaboraviti, a vrh sprskog fudbala zakljucati negde i baciti kljuc na jedno 30 godina. Ako nastave da baljezgaju ovako i dalje uzece nam FIFA 3 boda pa je posle sve jedno hocemo li tuci Brazil ili ne.

Sah-mat

pre 5 godina

Niko nije spominjao Muslina posle Kostarike.
Sram vas bilo!
Ako se desi da prodjemo svi cete ih dizati u nebesa i tako u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 25. jun 2018 12:26) # Link komentara

Evo ja cu da ga pomenem. Muslina je sa zvezdom izbacio nekakav CSKA iz Kijeva i navijaci ga oterali sa klupe.
Zadovoljan?

del boj

pre 5 godina

Godinama pred skoro svaku važniju utakmicu slušamo izjave naših fudbalera kako će na terenu dati 120 odsto svojih mogućnosti a onda nas njihove loše partije razočaraju u toj meri da se zapitamo kako li tek izgleda kada igraju sa 50 odsto snage. Prvo sam za svakog igrača utvrdio koje su njegove realne granice kada ne daju izjave novinarima. Zatim sam uporedio te stvarne mogućnosti sa učinkom na terenu nakon izjave za medije i došao do zapanjujućeg otkrića da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju.

Veoma zanimljiva činjenica je to da, mnogi naši fudbaleri tu gornju granicu svojih mogućnosti dosežu kada igraju za strane klubove u kojima imaju visoka primanja.

Milan

pre 5 godina

Можда их у фризбију и победимо.За фудбал нам треба 11 Чак Нориса против Бразила.

dobi

pre 5 godina

Opusti se, nije niko protiv nas Srba, to je samo mantra u glavama ljudi koji ne znaju da prihvate poraz. Kad bi svi tako kukali na sudijske odluke fudbal se ne bi ni igrao. Da pobedimo Brazil, mozemo ali ne sa ljudima koji imaju takve stavove.

Statisticar

pre 5 godina

Rvo malo zvanicne szatistike. Ocene igraca u prve dve utskmice i njihov zbir. Mitrovic 7.1+7.7=14.8, Ivanovic 7.4+7.3=14.7, Kolarov 7.7+6.8=14.5, Tadic 6.3+8.0=14.3, Stojkovic 7.5+6.7=14.2, Milenkovic 7.6+6.6=14.2, Ljajic 7.2+6.7(r)=13.9, Tosic 7.2+6.6=13.8, Matic 6.9+6.9=13.8, Milivojevic 6.9+6.6=13.5, Kostic 6.6(r)+6.4=13.0, Milinkovic Savic 7.4+5.2=12.6

mali stanoje

pre 5 godina

Postoji scenario po kom sigurno dobijamo Brazil sa 2:1, al mnogo teško izvodljiv ako nismo složni, a znamo da samo sloga Srbina spasava.
Dakle, u sredu uveče niko da ne pali TV ili ide na net, svi da zastanu tih sat ipo i prepuste se zamišljanju kako naši izgaraju i bore se za sve nas. Oko pola deset narod polako da krene da se okuplja ispred RTS-a, dovesti obavezno Mimu Karadžića, Branimira Brstinu i svakog ko može, Aca u pet do deset da pošalje telegram svojima u firmi šta je bilo, i tačno u deset da se ispiše na tabli rezultat i da se pokaže okupljenima. U tom trenutku slavlje može da počne, uključuje se prenos na TV-u, a kulminacija će biti u ponoć kada će se Dragan Bjelogrlić zvanično proglasiti za Spasitelja srpskog fudbala. Sledi snimak utakmice u jedan posle ponoći, na miru da se odgleda.

Dragan

pre 5 godina

Puno drobite van terena o raznim glupostima.
Racuna se samo sta pokazete na terenu.
Brazilci su favoriti ali nema predaje.
Treba vjerovati u cudo.

da

pre 5 godina

o svemu se priča osim da je Mitrovic dizao titule reprezentativne u svojoj generaciji,da nije tako razmisljao i tada toga ne bi bilo,e sad da li u 11 igraju svi sampionskog kova od toga zavisi,a ne igraju

Millennium

pre 5 godina

Joj Mitre ćuti da nas ne bi rašili ko šnajder nogavicu. Umesto što pretite, postarajte se da se ne vadimo protiv najjačih timova na svetu. Za promenu.

STEVO

pre 5 godina

Niko nam nije davao šanse na Kolubari i Ceru, pa smo pobjedili. Ništa nije nemoguće ukoliko iskreno vjeruješ u pobjedu.Hrabro pa šta bude.

Krug dvojke

pre 5 godina

Jako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)
Odvratno. Sto je najgore, tako su providni, da ti ih bude zao. Ali,sta ces, nije ni njima lako.

grozni

pre 5 godina

Nerealno lupetanje po obicaju. U masti mozda pobedite Brazil a u sredu jako tesko. Pa ne moze da se banci po splavovima i da se ima kondicija. Ima da stanu posle 30min.

,

pre 5 godina

Mitroviću, da si pao i pravio se mrtav kad su te ona dvojica protivničkih igrača "stavila u sendvič" umesto što si se branio i gurao im glave rukama, bio bi penal i to možda i bez golmana a oni bi možda dobili i crvene kartone. Eto, nisi baš razmišljao, a možda ne bih ni ja u tom trenutku. Samo čudno mi, ipak si ti fudbaler, trebao bi to znati.

maconii

pre 5 godina

2-3 razlike za njih. Verovatno 4-1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:30)

nema sanse,hrvati su dobili argentinu mi cemo dobiti brazil..i vratice nam se za onu nepravdu...uvek se vraca

šetač

pre 5 godina

Žao mi je Mitre, ti i Tadić ste jedine svetle tačke tamo. Ali sa selektorom koga imate, predesednikom koga imate nema šanse. Nemate taj kapacitet. Jedan je Đoković Novak.

Panac

pre 5 godina

Danas sam pogledao emisiju Sportska galaksija gdje je legendarni Milojko Pantić otvoreno govorio o stanju u FSS....
Ako je istina da se u rep.stavljaju igrači prema nalogu menađera...
...jao jao
Tako je i Štimac stavio Radoševića da odigra samo jednu utakmicu za Hrv. i odmah se prodao.
Repka mora biti svetinja,a ne izlog za prodaju igrača!!!
Ne znam koji je razlog zašto je smijenjen selektor Srb. koji je izborio SP...ali čini mi se da to je to velika mučka.
Pozdrav iz Zagreba

Дејан

pre 5 godina

Браво, Србине! И нек' изгубимо, али главу горе!!! И нек' нас победе, али да и Бразил и свако други, па и судија, кад чује да се среће са Србима - да им не буде свеједно! Срце на терен!!!

123

pre 5 godina

Siguran sam da ce Mitar da da sve od sebe i u napadu i u odbrani. On je takav, gine na terenu. Isti taj Mitar koga mnogi pljuju. Ali to je njihov problem. Verujem da Levandovskog nece da pljuju a nije uradio NISTA na SP. Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, to za Srbina nije normalno. I ja sam realan ali mnoge stvari se urade iako izgledaju nemoguce samo ako verujes.Onda verovanje pobedjuje realnost. Idemo Srbija.

spartacus

pre 5 godina

da svi imaju m.da kao mitar, mi bi vec bili u osmini finala. takvi nam igraci trebaju, zato treba radonjica ubaciti od pocetka, on je pored njega mozda i jedini koji ih ima...

Idi begaj

pre 5 godina

Bili ste nebeski narod i devedesetih pa gdje vas je to odvelo.Pomirite se sa cinjenicom da ste reprezentacija skromnih mogucnosti sa selektorom nikakvih mogucnosti.

Andria

pre 5 godina

Ja sam primetio da svako od tih brazilaca ima po dve noge, dve ruke i nos između ušiju. Ceo život šutiraju loptu i to je to. I naši fudbaleri isto tako, pa ne vidim u čemu je problem !?

red_moon

pre 5 godina

A cemu stalno usporedjivanje s Hrvatima? Niti je Argentina Brazil, a niti ste vi Hrvatska.
Svejedno, ako pobijedite Brazilce u utakmici koja je i njima presudna, naklon do poda.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

Srbi smo trebali biti i proslu utakmicu,mislim da udaramo sad na jacu vojsku,onako razbijeni pretimo jacoj sili...mislim stvarno....nasim glupostima nikad kraja,ali neka probamo pa sve da nas vise nema....do poslednjeg daha..Napred Srbija!

(Ne)realno

pre 5 godina

Jel bilo realno da Lester osvoji Premijer ligu? Nije. Jesu li to uradili? Jesu.
Zato prekinite da smarate i navijajte do kraja za vase, vi ih bar imate.

morski

pre 5 godina

Mitre, imaš svoje fanove u Hrvatskoj, bez zezanja. Volimo tvoj stav i borbenost i želju. Sve tvoje druge mane ne vidimo jer si baš rijetko cool lik.
Mnogi hrvatski navijači vjeruju u vaš podvig, neka i to bude ono što če zapaliti vatru pobjede u vama.
Sretno Mitre, legendo!

делија нс

pre 5 godina

Браво за размишљање. Инат и вера могу створити чудо (не кажем да ће направити исто, али ако не буде борбе за тим нема ни чуда).

che

pre 5 godina

Bravo za stav. Ali momci, ne nabijajte sebi dodatni pritisak, borite se kao Mitar, dajte sve od sebe, a ako pobetite - bicete heroji. Ako izgubite... pa, navikli smo na fudbalske neuspehe. Go Mitros!

Јабучило

pre 5 godina

Ко не верује да је победа могућа, нека ћути до краја утакмице. После нека излива жуч до миле воље.

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U napad junaci izgibosmo!

02canDo

pre 5 godina

bravo Mitre,
ne predjate se uopste.
pustite ove pljuvatore koji ce, ako pobedimo, da govore kako smo neverovatni....za nas poneke ste vec neverovatni

no name

pre 5 godina

Generalno Tadic i Mitrovic nemogu sami da igraju ,nije im Brazil svajcarska! Ako misle da bilo kakav rezultat povoljan naprave moraju svi da grizu teren inace petarda im negine !

Љубомир

pre 5 godina

Браво Митре, само тако такмичар може размишљати, надам се да сви момци тако мисле. Што се нас тиче, само да 95 минута гледамо борбу, самопожртвовање, храброст и биће довољно да будемо и даље поносни на вас. Идемо!

Dugg

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)

Svaka izjava vredi onoliko, koliko ima pokrica u realnosti. Ako zgazimo Brazil tipa sa 3 - 0 kao Hrvati Argentinu, onda sigurno ne bi niko smeo da se ruga takvoj izjavi. Ako nas Brazil zgazi 3 - 0 (naprimer) onda jeste za podsmeh.

neznalac

pre 5 godina

Smarate sa negativnim komentarima, ja verujem u pobedu i navijam svim srcem, i treba Mitar da ima ovakav stav, i treba da se lozimo. To i jeste poenta svetskog prvenstva i zato fudbal jeste najpopularniji i najbitniji sport. Idemo na pobedu u inat svim ‘hejterima’!!!

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

T. udovica: "jaoo Srbi svi ste isti, životinje eto sta ste!"
Gruja:"a koji si ti moj, Marsovac?!"
ne znam sto sam ovo napisao al eto...

Никшићанин

pre 5 godina

Pokazite nam da imate SRPSKO SRCE! Izginite za nasu zemlju i narod!
"I mrtvi im smetajte!"
E ako se to desi, da pokazete sta Srbin moze, samo kad hoce, onda ni poraz nije bolan.

cico

pre 5 godina

glavu gore..nije mi jasno ovo malodušje koje je zavladalo srbijom nakon poraza od švice..nije još gotovo, vi možete pobijediti brazil..i oni su sličnog 'lako ćemo' mentalite ko mi balkanci i siguran sam da će 'labavo' ući u utakmicu..mitrović i tadić su odlični oni sigurno mogu napraviti rusvaj svakoj reprezentaiji..s druge strane po meni vam je minus brane ivanović, koji je u veteranskoj formi i teško će izaći na kraj sa brazilskim brzancima..a tu je i krstajić koji je prerano bačen u vatru i još nema tu selektorsku kvalitetu

dejandddddd

pre 5 godina

Ivanovic mora da bude prebačen na štopera ne moze da pokrije kondiciono mesto pored desne linije. Ljajić nije kvalitet za nacionalni tim.

Ivan

pre 5 godina

Tuzno je kako oni sami nisu svesni da ne znaju. Kondicija jedna velika nula. Bar da imamo tehniku nego ni to. Idemo kuci sa minimum 3 gola u mrezi a vi patriote ih i daje podrzavajte i verujte u njihove izjave.

Bravo!

pre 5 godina

Inace ne pisem komentare. Ali bravo Mitrovicu. Ne mogu oni toliko puta da nas obore kolko puta mi mozemo da ustanemo.
Ako nista bar smo to kroz istoriju pokazivali i dokazivali

sladjan

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???

Sale Dr Nikolić

pre 5 godina

Tako je Mitre legendo!!!! Raznoraznih komentara na račun igrača je bilo ova dva dana....mnogo hejtera, mnogo negativnih...sve u svemu niste se(nas) obrukali, realno borili ste se!...faktor sreće nije bio na našoj strani... najsvežiji primer Poljaci od sinoć, ono je blamaža!Znam da nas nećete obrukati u sredu uveče, šanse jesu male ali samo hrabro pa sta nam Bog da
Srećno i napred Srbija!!!!!

papiga

pre 5 godina

nemam nista protiv tebe decko,cak sta vise,ni protiv jednog naseg igraca,cak ni protiv selektora koji je marioneta...ali zbog ovih iz savezu vam zelim sve najgore,zbog Muslina jer ste ga prodali za saku dolara! zbog SMS koji mora da popije jos mnogo mleka da bi postao igrac...zbog procenata koji idu Vosi iz fonda solidarnosti,voleo bih da popijete perardu od Brazila,i da ne palite vise ovaj narod sa bajkama sa nekim pricama o kosovskom boju,jer dok ovi sede u Fss-u od reprezentacije nema nista!

Vladimir

pre 5 godina

Bravo Mitrovicu!!Svidja mi se kako razmisljas.Na kraju krajeva uspeh je sto smo i dosli u Rusiju...
(Miki, 25. jun 2018 11:56)
Da, ali za taj uspeh je zasluzan selektor.

gospodin posebni

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Recimo svetsko prvenstvo na Novom Zelandu i recimo tukli Brazil u finalu......

expert

pre 5 godina

Ako je nemoguće da pobedimo Brazil, da li to znači da treba sami sebi da damo golove, ili da odigramo maksimalno koliko možemo?

Danko

pre 5 godina

Ne mozes hrvatsku sa'nama da uporedis u fudbalu..oni su za nas brazil i argentina i nemacka u jednom paketu..ali ajde volim optimizam..pa da vidimo kako ce te da grize te u sredu za sveti dres..!!!

deki

pre 5 godina

To ko onomad kad je hiljadu srpskih viteza pobijedilo 190 hiljada ljutih Turaka ,sve znamo,sve još od Hans Kristijan Andersona i osnovne škole

Љубомир

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)
Не знам корејску историју па не могу да судим о њиховом менталитету, али Српску историју познајем и изјава Митровића је тачна. Ауто шовинизам није добар за Вас, пробајте да размислите ко нормалан подругљиво гледа на свој народ.

ikac klisa

pre 5 godina

@kosta pa ti navijaj za hrvate... Lako je biti navijac kad ekipa pobedjuje sve, da vidimo mi sad stvarno ko podrzava reprezentaciju.

Alt

pre 5 godina

Nemoguce je bilo na Kosovu Polju, Ceru i Kolubari, preci Albaniju, na Kajmakcalanu, Sutjesci i Neretvi ...
Treba samo naci srce, i ono drugo.

Proto Ganci

pre 5 godina

Opa! Ovako se postaje lider u reprezentaciji. Bravo za ovo dete!
(Marko, 25. jun 2018 12:09) # Link komentara

Ne postaje se tako, nego onako kako je odigrao u obe utakmice i kako je uvek igrao za reprezentaciju. Kad ja kao zvezdas moram da kazem BRAVO DECKO!

Samo čovek

pre 5 godina

Ako ih dobro isprovociramo mozda nam zabiju i 5+... Verujem i ja Mitre, ali ovakve izjave samo kontra efekat mogu, na terenu se prica.

Google

pre 5 godina

Biću iskren. Izgubiće Srbija sigurno. Kosta Rika daće sve od sebe, ali Švajcarska hoće dalje, zato će minimalno pobediti ali ide dalje.

Takoe

pre 5 godina

kako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)

Koi nvoi su upitanju? Crveni krst? Lekari bez granica? Udruženje slepih? I meni su svi oni izuzetno sumnjivi a pošto sam izuzetno inteligenten sigurno sam u pravu jer su sve nvo očigledno se okomile na srbstvo. Podrška brate razkrinkajih.

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U NAPAD JUNACI IZGIBOSMO!

lazaar

pre 5 godina

Gledajmo malo realno,nismo mi neka top repka ipak je ovo ozbiljan turnir ozbiljne ekipe sve ispod petarde u sredu je da kazem neki uspeh

ctrl

pre 5 godina

By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..
(kosta, 25. jun 2018 11:55)

Uzgred, to nije tema, koga briga?

Svaka cast Mitrovicu za izjavu. Anacionalne tikve bez korena ni ne moraju da podrzavaju takve izjave. Dobro je da se neko u ovim teskim vremenima (kada nije IN biti Srbin) ne libi da kaze da se ponosi time ko je i sta je.

jojo

pre 5 godina

Ako stvarno ovako misle to je jako dobro. I istina je da smo nemalo puta izbacivali favorite. Čak i u tom fudbalu, samo klubskom. Bio sam na meču sa Švajcarcima sad i ono što se na kameri ne vidi jeste da su stvarno naši crkli do poluvremena. Kasnili su na lopte, slabo čitali igru... Očigledno nam sa Brazilom treba tvrda egal igra do 65. min bez zaletanja i onda na sve ili ništa. Nekih 25 min možemo i mi da igramo totalni fudbal i imamo kvalitet da im pariramo, to se vidi.

Жекс

pre 5 godina

Ako pobedimo brazil pečemo prasence :D 
(Neki lik, 25. jun 2018 11:59) 

Drugim recima, ti ces u sredu da postis.
(dirty sanchez, 25. jun 2018 12:07)

Иначе је петровски пост, брате.

Dusan

pre 5 godina

Ajde bre nista nam ne valja...Nije dobro kad izjave 'boricemo se', onda nam smeta sto nisu samouvereni u pobedu. Sad kad kaze 'pobedicemo Brazil', onda tipa nemojte takve izjave... Malo manje smarajte i manje se pravite pametni... Ili gledajte i podrzite, ili nemojte gledati i radite nesto drugo. Ali samo nemojte filozofirati i samo kritikovati. Ni ja ne volim nas fudbal, uglavnom zbog raznih menadzera i glavnih u FSS, ali najvise mrzim ovaj nas mentalitet da samo kritikujemo a nismi ni svesni koliko nista ne znamo...

Blueblueblue

pre 5 godina

Pa ako cemo realno, Svajcarska se plasirala na ovo Svetsko posle nepostojeceg penala protiv Severne Irske i protiv Brazila su dali gol posle faula pa je potom protiv nas sudio Nemac koji je za svaki faul vadio zuti nasim igracima i cist penal nije sudio protiv Svajcarske, znaci ako se toliko gura jedna Svajcarska...pitanje glasi...

...Kako neko normalan moze da ocekuje da jedna Srbija izbaci Brazil iz grupne faze Svetskog Kupa??!

Budite realni, ovaj mec protiv Brazila je nas poslednji ovde u Rusiji.

Dragoslav

pre 5 godina

Ja sam bio ubeđen da će Srbija pobediti Švajcarsku, Mitrović je ubeđen da će pobediti Brazil... Fudbal nije stvar ubeđenja, nego stava, muda i znanja.

siniša lazić

pre 5 godina

E moj Mitroviću.
Nemaš ti saigrače da bi mogao tako da pričaš.
Da su se svi zalagali i ginuli kao ti i Tadić ova utakmica sa Brazilom bi bila rekreativna.

Raca

pre 5 godina

Bravo Mitre,samo glavu gore !!
Iskreni ljudi i navijači vam nisu ništa zamerili. Kvalifikovali ste se za Mundijal,odigrali ste odlično protiv Kostarike,igra iz prvog poluvremena protiv Švajcarske je najbolje izdanje našeg nacionalnog tima,koje sam ja lično ikada video.
Niste održali ritam iz prvog poluvremena i kiksnuli ste kod drugog gola.
Šta je bilo bilo,idemo dalje.
Verujemo u vas i bićemo sa vama srcem i dušom svaki minut.
Samo hrabro protiv Brazila,bez straha i respekta.Igrate utakmicu svog života.
Ako je dobijete ući ćete u istoriju i legendu,pričaćemo o njoj i vama i našim unucima.
Ako je izgubite nije kraj sveta,samo dajte sve od sebe.
Zbog vas i zbog nas !!
SREĆNO !!
Pozdrav iz Los Anđelesa svim iskrenim i odanim navijačima Srbije !!

Dusan

pre 5 godina

Momci svaka vama čast, videli smo da ste se borili kao lavovi, borite se maksimalno i docekacemo vas kao heroje. Teško je igrati protiv jakih protivnika i sistema zajedno. Za mene ste heroji kako predstavljate svoju zemlju a hejtera je bilo i biće. Ma šta bude na nas prave nacije ste ostavili pozitivan utisak

Dex

pre 5 godina

Bravo, Mitroviću, za pristup igri i rešenost za pobedu protiv Brazila. Gledajte da budete složni i disciplinovani u taktici, i da date sve od sebe. I da znate, svi smo iza vas bez obzira na ponekad nezadovoljne komentare!

djole

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))

Bani

pre 5 godina

Molim vas nemojte da pobedite brazil, posto trebace swajcarsku da vas opet pobediti i napraviti "provokaciju" hyhyhyhyhy.

Zelim vam da pobedite, iako je tesko komsije. Pozdrav sa Kosovo

spusti se na zemlju covece

pre 5 godina

Mitre, Mitre, uporedjujes Hrvatsku i Srbiju u fudbalu?
Ta Hrvatska je u poslednjih 20-25 godina skinula skalpove skoro svim najjacim reprezentacijama sveta (Nemackoj, Engleskoj, Spaniji, Italiji, Argentini itd),dok Srbija nikada nije pobedili neku jacu reprezentaciju osim jednom Nemacku (sa igracem vise i kada su Nemci promasili penal, ali se ni tada nismo plasirali dalje). Srbija je najbolje upamcena po porazimaod Holandije i Argentine sa po 5 i 6:0. Razumeo bih da je neki vaterpolista izjavio "Mi smo Srbi...", ali ovako ispada veoma smesno i zalosno...

ж

pre 5 godina

Хрватима играју Мамићеви играчи, зато су победили Аргентину, а нама Кежманов па смо играли са десет играча против Швајцарске

Milutin

pre 5 godina

Mitrović uopšte nije Srbin.
Zato je primoran da daje ovakve idiotske izjave da bi se dokazao da jeste.
Udvaranje nacionalistima je pogubno uvek bilo i biće.

Pera Govnarevic

pre 5 godina

Upalite dodatnu funkciju koju poseduju samo Srbi, a to je INAT. Protiv toga nema leka. Onda ih mozete pobediti, ali moracete da izgorite na terenu...

dex

pre 5 godina

Mi i da povedemo protiv Brazila, sto nije nemoguce, sledi bunker i prepustanje igre kao protiv Svajcaraca. Ako ce takav biti pristup, ishod znamo.

Nicky boy

pre 5 godina

SMS - najgori u timu. Muslin je imao pravo što ga nije zvao.

Sa njim u ekipi, ne možemo da pobedimo Brazil jer je to kao da igramo sa jednim igračem manje.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Pa da, isto kao sto je bilo nemoguce da izgubite od tamo neke Svajcarske koja nema Matica. Zasto lozite narod kad nema sanse da pobedimo Brazil?

kosta

pre 5 godina

Svako zivi u nasoj zemlji bi to volio ali sa kondicojom koju imaju odredjeni igraci u selekciji je to isto kao onih Vucicevik 10 miliona evra sto je obecao.
By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..

somi

pre 5 godina

Svaka cast na izjavi. Tako i treba da bude. Morate malo vise da se ugledate na ostale sportiste u nasim nacionalnim timova. Samo dajte sve od sebe i svi cemo biti zadovoljni. A Niko danas nije nepobedljiv, samo treba pokazati m... i ici na sve ili nista. Vi sad nemate sta da izgubite.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Pa da, isto kao sto je bilo nemoguce da izgubite od tamo neke Svajcarske koja nema Matica. Zasto lozite narod kad nema sanse da pobedimo Brazil?

somi

pre 5 godina

Svaka cast na izjavi. Tako i treba da bude. Morate malo vise da se ugledate na ostale sportiste u nasim nacionalnim timova. Samo dajte sve od sebe i svi cemo biti zadovoljni. A Niko danas nije nepobedljiv, samo treba pokazati m... i ici na sve ili nista. Vi sad nemate sta da izgubite.

neznalac

pre 5 godina

Smarate sa negativnim komentarima, ja verujem u pobedu i navijam svim srcem, i treba Mitar da ima ovakav stav, i treba da se lozimo. To i jeste poenta svetskog prvenstva i zato fudbal jeste najpopularniji i najbitniji sport. Idemo na pobedu u inat svim ‘hejterima’!!!

sladjan

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???

Dusan

pre 5 godina

Ajde bre nista nam ne valja...Nije dobro kad izjave 'boricemo se', onda nam smeta sto nisu samouvereni u pobedu. Sad kad kaze 'pobedicemo Brazil', onda tipa nemojte takve izjave... Malo manje smarajte i manje se pravite pametni... Ili gledajte i podrzite, ili nemojte gledati i radite nesto drugo. Ali samo nemojte filozofirati i samo kritikovati. Ni ja ne volim nas fudbal, uglavnom zbog raznih menadzera i glavnih u FSS, ali najvise mrzim ovaj nas mentalitet da samo kritikujemo a nismi ni svesni koliko nista ne znamo...

siniša lazić

pre 5 godina

E moj Mitroviću.
Nemaš ti saigrače da bi mogao tako da pričaš.
Da su se svi zalagali i ginuli kao ti i Tadić ova utakmica sa Brazilom bi bila rekreativna.

Dragoslav

pre 5 godina

Ja sam bio ubeđen da će Srbija pobediti Švajcarsku, Mitrović je ubeđen da će pobediti Brazil... Fudbal nije stvar ubeđenja, nego stava, muda i znanja.

kosta

pre 5 godina

Svako zivi u nasoj zemlji bi to volio ali sa kondicojom koju imaju odredjeni igraci u selekciji je to isto kao onih Vucicevik 10 miliona evra sto je obecao.
By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..

Dex

pre 5 godina

Bravo, Mitroviću, za pristup igri i rešenost za pobedu protiv Brazila. Gledajte da budete složni i disciplinovani u taktici, i da date sve od sebe. I da znate, svi smo iza vas bez obzira na ponekad nezadovoljne komentare!

spusti se na zemlju covece

pre 5 godina

Mitre, Mitre, uporedjujes Hrvatsku i Srbiju u fudbalu?
Ta Hrvatska je u poslednjih 20-25 godina skinula skalpove skoro svim najjacim reprezentacijama sveta (Nemackoj, Engleskoj, Spaniji, Italiji, Argentini itd),dok Srbija nikada nije pobedili neku jacu reprezentaciju osim jednom Nemacku (sa igracem vise i kada su Nemci promasili penal, ali se ni tada nismo plasirali dalje). Srbija je najbolje upamcena po porazimaod Holandije i Argentine sa po 5 i 6:0. Razumeo bih da je neki vaterpolista izjavio "Mi smo Srbi...", ali ovako ispada veoma smesno i zalosno...

djole

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))

Vladimir

pre 5 godina

Bravo Mitrovicu!!Svidja mi se kako razmisljas.Na kraju krajeva uspeh je sto smo i dosli u Rusiju...
(Miki, 25. jun 2018 11:56)
Da, ali za taj uspeh je zasluzan selektor.

Danko

pre 5 godina

Ne mozes hrvatsku sa'nama da uporedis u fudbalu..oni su za nas brazil i argentina i nemacka u jednom paketu..ali ajde volim optimizam..pa da vidimo kako ce te da grize te u sredu za sveti dres..!!!

papiga

pre 5 godina

nemam nista protiv tebe decko,cak sta vise,ni protiv jednog naseg igraca,cak ni protiv selektora koji je marioneta...ali zbog ovih iz savezu vam zelim sve najgore,zbog Muslina jer ste ga prodali za saku dolara! zbog SMS koji mora da popije jos mnogo mleka da bi postao igrac...zbog procenata koji idu Vosi iz fonda solidarnosti,voleo bih da popijete perardu od Brazila,i da ne palite vise ovaj narod sa bajkama sa nekim pricama o kosovskom boju,jer dok ovi sede u Fss-u od reprezentacije nema nista!

Рејџ Агенст

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi,
(123, 25. jun 2018 13:17)

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.

jojo

pre 5 godina

Ako stvarno ovako misle to je jako dobro. I istina je da smo nemalo puta izbacivali favorite. Čak i u tom fudbalu, samo klubskom. Bio sam na meču sa Švajcarcima sad i ono što se na kameri ne vidi jeste da su stvarno naši crkli do poluvremena. Kasnili su na lopte, slabo čitali igru... Očigledno nam sa Brazilom treba tvrda egal igra do 65. min bez zaletanja i onda na sve ili ništa. Nekih 25 min možemo i mi da igramo totalni fudbal i imamo kvalitet da im pariramo, to se vidi.

Blueblueblue

pre 5 godina

Pa ako cemo realno, Svajcarska se plasirala na ovo Svetsko posle nepostojeceg penala protiv Severne Irske i protiv Brazila su dali gol posle faula pa je potom protiv nas sudio Nemac koji je za svaki faul vadio zuti nasim igracima i cist penal nije sudio protiv Svajcarske, znaci ako se toliko gura jedna Svajcarska...pitanje glasi...

...Kako neko normalan moze da ocekuje da jedna Srbija izbaci Brazil iz grupne faze Svetskog Kupa??!

Budite realni, ovaj mec protiv Brazila je nas poslednji ovde u Rusiji.

morski

pre 5 godina

Mitre, imaš svoje fanove u Hrvatskoj, bez zezanja. Volimo tvoj stav i borbenost i želju. Sve tvoje druge mane ne vidimo jer si baš rijetko cool lik.
Mnogi hrvatski navijači vjeruju u vaš podvig, neka i to bude ono što če zapaliti vatru pobjede u vama.
Sretno Mitre, legendo!

vidim sve

pre 5 godina

''Od ljubavi do mržnje ima tako malo...'' i obrnuto. Najomraženiji igrač u reprezentaciji si mi bio ti. Nisam gledao utakmice zbog tebe. Sada je obrnuto, a uradio si prostu stvar, samo si počeo da se boriš. Od vas se ništa više i ne traži.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Mitre kad te vidim kako se boris 10 litara krvi bih ti dao da trazis!
Ajmo momci iz sve snage pa sta bude, pokazite m_da!
Idemo Srbija!!!!!!!!!

Никшићанин

pre 5 godina

Pokazite nam da imate SRPSKO SRCE! Izginite za nasu zemlju i narod!
"I mrtvi im smetajte!"
E ako se to desi, da pokazete sta Srbin moze, samo kad hoce, onda ni poraz nije bolan.

ж

pre 5 godina

Хрватима играју Мамићеви играчи, зато су победили Аргентину, а нама Кежманов па смо играли са десет играча против Швајцарске

Ivan

pre 5 godina

Tuzno je kako oni sami nisu svesni da ne znaju. Kondicija jedna velika nula. Bar da imamo tehniku nego ni to. Idemo kuci sa minimum 3 gola u mrezi a vi patriote ih i daje podrzavajte i verujte u njihove izjave.

Rambo

pre 5 godina

Sanjao sam da je 7:0 za nas u pedeset i nekom minutu, i da je Putin uleteo na teren, prekinuo svetsko prvenstvo, podelio nam zlatne medalje, poslao FIFU i sudije kući, i s terena nazvao Beograd, da odmah donesu to koferče s obećanim milionima.

del boj

pre 5 godina

Godinama pred skoro svaku važniju utakmicu slušamo izjave naših fudbalera kako će na terenu dati 120 odsto svojih mogućnosti a onda nas njihove loše partije razočaraju u toj meri da se zapitamo kako li tek izgleda kada igraju sa 50 odsto snage. Prvo sam za svakog igrača utvrdio koje su njegove realne granice kada ne daju izjave novinarima. Zatim sam uporedio te stvarne mogućnosti sa učinkom na terenu nakon izjave za medije i došao do zapanjujućeg otkrića da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju.

Veoma zanimljiva činjenica je to da, mnogi naši fudbaleri tu gornju granicu svojih mogućnosti dosežu kada igraju za strane klubove u kojima imaju visoka primanja.

legolas

pre 5 godina

Момче,хвала на сузама,показао си лијући их као дете да ти је стало!!! Да гориш и имаш жељу.То је Србија чекала деценијама,играче који ће да гину!!Изгубили јесмо, више својом али Бога ми,и туђом кривицом!!!То је готово.Намћори,мрзитељи,незналице,трачаре,они који никад лопту нису шутнули,сладе се ,"јер су били у праву",наместило се њима и сличнима,да се радују.Ти,својим изјавама,заједно са Тадићем,показујете врхунску љубав према Србији и народу,достојанствени,не одричући се права,да и онај који је мали и слаб,који нема заштитника и покровитеља,онај који је увек на самом старту у заостатку,јер покровитеље и менторе нема,и даље има жељу и наду да направи подвиг!!!!Да помери баланс,да измени укорењено,да сруши табу!! Да и ако је и од многих својих напуштен,опањкаван и прогоњен као куга,и даље хоће да верује да је победа могућа.Јер само онај који сања може да се и нада!!!! За малодушнике места нема!! Извори су њихови горчина и злоба!!!! Борите се за себе,своје најближе за своје девојке и жене!Борите се за своју децу,борите се као НИКАД до сад за нашу СРБИЈУ!!!! Образ и част имаш!!! То си доказао одавно.Зато ти. верујем момче када кажеш да и ти верујеш у победу,и ако и ти а и ја знамо ко је преко пута.Онај који деценијама проноси славу ове игре!!!! Поштовање за њега!!!!И дивљење!!!! За све његове изданке!!!! Али слабост,очај,предаја НИКАД!!! Не клоните у поразу већ устаните и узвратите,мушки и јако,у победи не понижавај већ поштуј противника!!! Многи су вас прежалили,постидели се што сте њихови,али путеви победника су често уски и чудни.Срцем јуначким покажите коме припадате!!! Напред СРБИЈА!!!!!

Komšija Rade

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

Neee, samo to neeee....
Ajde pali bre sine koga je briga za koga ćeš ti da navijaš. Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje ti je ćuti...

Zuca

pre 5 godina

Bice tesko, ne nemoguce ali veoma tesko. Mi Srbi se previse uzdamo u mitove kojima nam pune glavu od rodjenja. Srbi su nebeski narod, pravoslavlje ovo pravoslavlje ono, bog je na nasoj strani, ceo svet nas mrzi al kad se zainatimo nepobedivi smo i ostale gluposti. Jedino sto nas ne uce je da moramo dobro da se oznojimo da bi nesto postigli. Zato i dozivljavamo svaki neuspeh kao katastrofu epskih razmera i krivicu svaljujemo na druge. Kad naucimo sta je odgovornost i kad naucimo da ne precenjujemo sebe, tek tada mozemo da krenemo sa pricom o nekom boljitku i sto se tice zivota i sto se tice svega ostalog.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

Srbi smo trebali biti i proslu utakmicu,mislim da udaramo sad na jacu vojsku,onako razbijeni pretimo jacoj sili...mislim stvarno....nasim glupostima nikad kraja,ali neka probamo pa sve da nas vise nema....do poslednjeg daha..Napred Srbija!

red_moon

pre 5 godina

A cemu stalno usporedjivanje s Hrvatima? Niti je Argentina Brazil, a niti ste vi Hrvatska.
Svejedno, ako pobijedite Brazilce u utakmici koja je i njima presudna, naklon do poda.

Idi begaj

pre 5 godina

Bili ste nebeski narod i devedesetih pa gdje vas je to odvelo.Pomirite se sa cinjenicom da ste reprezentacija skromnih mogucnosti sa selektorom nikakvih mogucnosti.

Јабучило

pre 5 godina

Ко не верује да је победа могућа, нека ћути до краја утакмице. После нека излива жуч до миле воље.

Adam

pre 5 godina

Ovog momka ne mozete da ne volite,on je fenomenalan.Jedan od najboljih spiceva Evrope.Otisao u Fulam i uveo ih u premijer ligu.U 4 meseca,2 puta izabran za igraca meseca.Ima igru glavom,ima igru nogom,jak je kao stena i ima srce k'o pola planine.

dobi

pre 5 godina

Opusti se, nije niko protiv nas Srba, to je samo mantra u glavama ljudi koji ne znaju da prihvate poraz. Kad bi svi tako kukali na sudijske odluke fudbal se ne bi ni igrao. Da pobedimo Brazil, mozemo ali ne sa ljudima koji imaju takve stavove.

gospodin posebni

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Recimo svetsko prvenstvo na Novom Zelandu i recimo tukli Brazil u finalu......

Da da

pre 5 godina

Ajmo ljudi svi da se ujedinimo i podrzimo ove momke, kakvi god da su, naši su, ni druge ni bolje nemamo...
Neka daju sve od sebe, neka ostave srce na terenu pa ako može ok ako ne ipak je to Brazil, nije sramota od njih izgubiti. Držimo svi palčeve..SREĆNO MOMCI!

cagalj

pre 5 godina

Ma da, i mrmot je zavio cokoladu. Svoju priliku ste prokockali proriv Svice. Protiv Brazila koji je u nadoknadi vremena proriv Kosta Rike proradio ima da bude golgota. Da su odigrali nereseno (Brazil) i njima bi voda usla u usi bilo bi nam puno lakse. Ovako neka nam je bog u pomoci. Ako nam rano daju gol bice svasta.

only fools and horses

pre 5 godina

Čitajući komentare ovde i taj irazit defetizam i bolesni autošovinizam, dolazim do zaključka da nam stvarno nema spasa kao naciji.
Samo se nadam da komentari ovde nisu reprezentativni primer razmišljanja cele nacije.
I šta i ako ispadnemo, primimo nekoliko komada, pa šta. Nije smak sveta. Niti bi ko zna šta značilo i da prođemo. Jeste, veliki bi uspeh bilo da izbacimo jedan Brazil, makar i ovako los (barem do sada), ali nemamo mi ekipu koja može da napravi čudo i stigne do finala na primer. Budimo realni. Nek igraju kako znaju i meka se trude, ja ću biti zadovoljan, neću ih pljuvati.
Sa druge strane, postoji realna opasnost da sudije poguraju Brazil. Oštetili su ih kao i nas protiv Švajcarske. Sad očekujem da im vrate to, jel realno ispadanje Brazila u ovoj fazi bi ipak značilo i delimičan gubitak draži prvenstva. A mi nismo kalibar, ni po imenu ni po igri da zbog nas to dozvole.

bandiera rossa

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?! (petar, 25. jun 2018 13:32)

A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)

A sto se ti nerviras. Pa ovde 80% komentatora u zivotu nije gledalo fudbalsku utakmicu na stadionu. Postanu eksperti svake cetvrte godine kada je TV festa a i tada vise paznje obracaju na pivo nego na igru. Bilo ciju igru.

111

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:32)


A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?

Samo čovek

pre 5 godina

Ako ih dobro isprovociramo mozda nam zabiju i 5+... Verujem i ja Mitre, ali ovakve izjave samo kontra efekat mogu, na terenu se prica.

turgidson

pre 5 godina

(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)


Nije niko protiv nas, kada odrastemo i shvatimo da smo sami krojači svoje sudbine, krenuće nam nabolje. Kako u fudbalu, tako i na drugim poljima. Uvek nam je neko drugi kriv, večito mi jadni i žrtve. Jeste li vi gledali utakmicu? U 5. minutu mi se povučemo i igramo defanzivno protiv Švajcarske i onda nam kriv sudija što nije dosudio penal i što je podelio žute kartone. Pa opametite se ljudi.

Imamo neiskusnog "trenera", a solidnu ali i neuigranu ekipu. E sad, kod nas se nikad ne zna, tako da se ni najmanje ne bih iznenadio da stvarno odigramo vrhunski protiv Brazila (koliko to god bilo smešno). Samo pozitivno, podrška našim momcima, a čuda se dešavaju.

123

pre 5 godina

Siguran sam da ce Mitar da da sve od sebe i u napadu i u odbrani. On je takav, gine na terenu. Isti taj Mitar koga mnogi pljuju. Ali to je njihov problem. Verujem da Levandovskog nece da pljuju a nije uradio NISTA na SP. Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, to za Srbina nije normalno. I ja sam realan ali mnoge stvari se urade iako izgledaju nemoguce samo ako verujes.Onda verovanje pobedjuje realnost. Idemo Srbija.

todor

pre 5 godina

dok srpski fudbalieri, celnici saveza, i slektor pricaju, brazilci u karantinu cute, vredno rade i pripremaju se za mec...
zanci pronoziram poraz srbije uz veliku gol razliku i na kraju raspad, krah i medjusobno optuzivanje, iznosenje prljavog vesa u javnost itd...sto je uobicajena pojava

Љубомир

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)
Не знам корејску историју па не могу да судим о њиховом менталитету, али Српску историју познајем и изјава Митровића је тачна. Ауто шовинизам није добар за Вас, пробајте да размислите ко нормалан подругљиво гледа на свој народ.

djuka

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

tebe neko pitao za misljenje???

spartacus

pre 5 godina

da svi imaju m.da kao mitar, mi bi vec bili u osmini finala. takvi nam igraci trebaju, zato treba radonjica ubaciti od pocetka, on je pored njega mozda i jedini koji ih ima...

Zdravko Colic

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Pa razmisli jos malo..
Mitar misli na Srpski inat

A ja verujem u ove momke, ocekujem da se bore svim srcem, pa nije ni Brazil nepobediv, ako su mogli da ih tuku nasi mladi mogu i seniori!

Dragan

pre 5 godina

Puno drobite van terena o raznim glupostima.
Racuna se samo sta pokazete na terenu.
Brazilci su favoriti ali nema predaje.
Treba vjerovati u cudo.

Dabome

pre 5 godina

Ako date sve od sebe, igrate celu utakmicu kao 10minuta sa Šavajcarskom, ako igrate kvalitetno i napadački, ako se ne povučete i branite gol...e onda i da razmislimo o pobedi, u svakom slučaju SVI smo uz vas i SVI navijamo. NAPRED ORLOVI, NAPRED SRBIJA!!!

ctrl

pre 5 godina

By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..
(kosta, 25. jun 2018 11:55)

Uzgred, to nije tema, koga briga?

Svaka cast Mitrovicu za izjavu. Anacionalne tikve bez korena ni ne moraju da podrzavaju takve izjave. Dobro je da se neko u ovim teskim vremenima (kada nije IN biti Srbin) ne libi da kaze da se ponosi time ko je i sta je.

Proto Ganci

pre 5 godina

Opa! Ovako se postaje lider u reprezentaciji. Bravo za ovo dete!
(Marko, 25. jun 2018 12:09) # Link komentara

Ne postaje se tako, nego onako kako je odigrao u obe utakmice i kako je uvek igrao za reprezentaciju. Kad ja kao zvezdas moram da kazem BRAVO DECKO!

za b93

pre 5 godina

Mitre makar promasio jos 10 sansi tebi nema niko nista da zameri! Igras koliko mozes i kako mozes. Jel te neko pita da li je lako? Ne! Svaka cast na razmisljanju, neka oni i pobede ali vi dajte sve od sebe i mi smo srecni. Uzdravlje

Susjed

pre 5 godina

Mitrovic je dobio moje simpatije, kad je sportski trazio dialog Shakirijem i kad mu je pruzio ruku. I nije plakao i kmecao nakon nedosudjenog penala kao sto to znamo od Neymara ili Ronalda kad ih samo dirnes. Bas taj Neymar mi ide toliko na zivce...

Јабучило

pre 5 godina

Могуће је. Ја се кајати нећу што верујем да је наша победа могућа, шта год да буде. А ви који не верујете, можда ћете се и кајати.

Panac

pre 5 godina

Danas sam pogledao emisiju Sportska galaksija gdje je legendarni Milojko Pantić otvoreno govorio o stanju u FSS....
Ako je istina da se u rep.stavljaju igrači prema nalogu menađera...
...jao jao
Tako je i Štimac stavio Radoševića da odigra samo jednu utakmicu za Hrv. i odmah se prodao.
Repka mora biti svetinja,a ne izlog za prodaju igrača!!!
Ne znam koji je razlog zašto je smijenjen selektor Srb. koji je izborio SP...ali čini mi se da to je to velika mučka.
Pozdrav iz Zagreba

Andria

pre 5 godina

Ja sam primetio da svako od tih brazilaca ima po dve noge, dve ruke i nos između ušiju. Ceo život šutiraju loptu i to je to. I naši fudbaleri isto tako, pa ne vidim u čemu je problem !?

(Ne)realno

pre 5 godina

Jel bilo realno da Lester osvoji Premijer ligu? Nije. Jesu li to uradili? Jesu.
Zato prekinite da smarate i navijajte do kraja za vase, vi ih bar imate.

Sah-mat

pre 5 godina

Niko nije spominjao Muslina posle Kostarike.
Sram vas bilo!
Ako se desi da prodjemo svi cete ih dizati u nebesa i tako u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 25. jun 2018 12:26) # Link komentara

Evo ja cu da ga pomenem. Muslina je sa zvezdom izbacio nekakav CSKA iz Kijeva i navijaci ga oterali sa klupe.
Zadovoljan?

Velibor

pre 5 godina

Ko je od nasih sa klupe lijevi bek? Ako ista zna, treba ga staviti da igra a Kolarova gurnuti naprijed po lijevoj, ionako ide i kad treba i kad ne treba, a zna nabaciti za razliku od ovog Kostica.
Ljajica u sredinu, a Matica na klupu..ili Sergeja, da ima ko kvalitetan da udje kad budemo branili 2 0.
Umjesto Baneta na desnu stranu staviti komad drveta,to ce brazilce zbuniti, nece znati sta se desava
Krstajicu,procitaj ovo i pobjedi... ne moras se zahvaljivati.

Partizan 1918

pre 5 godina

Srbija svakako ima šansu. Ide 11 momaka na 11 momaka. Nisu ni oni vanzemaljci, a motiv u reprezentaciji Srbije je sigurno veći.
(Jeremija, 25. jun 2018 15:02)

Pričao si sa Brazilcima pa znaš da imaju manje motiva ili ti je onako palo na pamet?
Mitru svaka čast ali protiv Brazila mission impossible.

ZgHrEu

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????
(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)
Vi imate jedan veliki problem, a zove se
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS
možda da se zapitate ZAŠTO

Raca

pre 5 godina

Bravo Mitre,samo glavu gore !!
Iskreni ljudi i navijači vam nisu ništa zamerili. Kvalifikovali ste se za Mundijal,odigrali ste odlično protiv Kostarike,igra iz prvog poluvremena protiv Švajcarske je najbolje izdanje našeg nacionalnog tima,koje sam ja lično ikada video.
Niste održali ritam iz prvog poluvremena i kiksnuli ste kod drugog gola.
Šta je bilo bilo,idemo dalje.
Verujemo u vas i bićemo sa vama srcem i dušom svaki minut.
Samo hrabro protiv Brazila,bez straha i respekta.Igrate utakmicu svog života.
Ako je dobijete ući ćete u istoriju i legendu,pričaćemo o njoj i vama i našim unucima.
Ako je izgubite nije kraj sveta,samo dajte sve od sebe.
Zbog vas i zbog nas !!
SREĆNO !!
Pozdrav iz Los Anđelesa svim iskrenim i odanim navijačima Srbije !!

Bravo!

pre 5 godina

Inace ne pisem komentare. Ali bravo Mitrovicu. Ne mogu oni toliko puta da nas obore kolko puta mi mozemo da ustanemo.
Ako nista bar smo to kroz istoriju pokazivali i dokazivali

Жекс

pre 5 godina

Ako pobedimo brazil pečemo prasence :D 
(Neki lik, 25. jun 2018 11:59) 

Drugim recima, ti ces u sredu da postis.
(dirty sanchez, 25. jun 2018 12:07)

Иначе је петровски пост, брате.

P76-ers

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, 
(123, 25. jun 2018 13:17) 

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.
(Рејџ Агенст, 25. jun 2018 14:14)

Bolje se nije moglo objasniti...

micko

pre 5 godina

Ako budete igrali makar kao Nemci protiv Meksika, niko vam nista nece reci! Ako se budete vukli po terenu kao da ste prebijeni, e onda....

Milutin

pre 5 godina

Mitrović uopšte nije Srbin.
Zato je primoran da daje ovakve idiotske izjave da bi se dokazao da jeste.
Udvaranje nacionalistima je pogubno uvek bilo i biće.

che

pre 5 godina

Bravo za stav. Ali momci, ne nabijajte sebi dodatni pritisak, borite se kao Mitar, dajte sve od sebe, a ako pobetite - bicete heroji. Ako izgubite... pa, navikli smo na fudbalske neuspehe. Go Mitros!

BG stanovnik

pre 5 godina

Mitrovicu ti Tadic ste najbolji do sada ostavi srbovanje budi pre svega fudbaler daj im 2 gola i bices dasa a ono ostavi za neku drugu priliku, uvek nas je preveliki patriotizam skupo kostao ( objavite nekad I moj komentar )

Dugg

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)

Svaka izjava vredi onoliko, koliko ima pokrica u realnosti. Ako zgazimo Brazil tipa sa 3 - 0 kao Hrvati Argentinu, onda sigurno ne bi niko smeo da se ruga takvoj izjavi. Ako nas Brazil zgazi 3 - 0 (naprimer) onda jeste za podsmeh.

STEVO

pre 5 godina

Niko nam nije davao šanse na Kolubari i Ceru, pa smo pobjedili. Ništa nije nemoguće ukoliko iskreno vjeruješ u pobjedu.Hrabro pa šta bude.

делија нс

pre 5 godina

Браво за размишљање. Инат и вера могу створити чудо (не кажем да ће направити исто, али ако не буде борбе за тим нема ни чуда).

djuksoni

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija

Sasa

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija
(djuksoni, 25. jun 2018 15:03)

# Link komentara

Mitar uopste nije u ofsajdu koliko je bio Inzagi, to nije niti jedan igrac, sigurno. Dalje, Mitrovic ima bolju skok igru, bolje se krece van sesnaest metara, a takodje se i bolje gradi. Inzagiju niko ne moze osporiti realizaciju koja je na kraju u fudbalu najvaznija, jer se fudbal igra radi radi golova odnosno takmicenja - pobeda.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Прегазиће нас Бразил 7-1 из три разлога: Пораз их шаље кући што је за њих равно катастрофи. Као део дизања тимске атмосфере пред наставак. Као поруку екипама које их чекају у наставку такмичења.

da

pre 5 godina

o svemu se priča osim da je Mitrovic dizao titule reprezentativne u svojoj generaciji,da nije tako razmisljao i tada toga ne bi bilo,e sad da li u 11 igraju svi sampionskog kova od toga zavisi,a ne igraju

Дејан

pre 5 godina

Браво, Србине! И нек' изгубимо, али главу горе!!! И нек' нас победе, али да и Бразил и свако други, па и судија, кад чује да се среће са Србима - да им не буде свеједно! Срце на терен!!!

Millennium

pre 5 godina

Joj Mitre ćuti da nas ne bi rašili ko šnajder nogavicu. Umesto što pretite, postarajte se da se ne vadimo protiv najjačih timova na svetu. Za promenu.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nema selektor pojma kako se prolazi grupa i sta je motivacija.Dan pre meca sa Svajcarskom dao bi im da deset puta zaredom odgledaju film Petrijin venac a u slucaju da izgube zapretio bi im kaznom da ce ponovo morati da gledaju isti ceo dan.Trcali bi sve bi se pusilo za njima i sada nebi razglabali o bajkama i Brazilu.

Napred

pre 5 godina

Samo hrabro momc jer sreca prati hrabre. Nista nije gotovo i nema predaje. Nadam se da ce se igraci spremiti psihicki kako treba. Iskustvo iz prethodne 2 utakmice govori da ne umemo da realizujemo 100% gol situacije (tri protiv Kostarike, jedna protiv CH). Ne verujem da je rec o tehnickom neumecu koliko psiholoski momenat. Takve stvari treba rutinski resavati. Napred orlovi!!!

Novosadjanin

pre 5 godina

Ne vredi. Brazil je mnogo bolja ekipa. Jedino da se nama potrefi extra dan a njima los pa da tako prodjemo. Protiv Svajcarske smo morali mnogo bolje odigrati.
Jedno je interesantno, da nije bilo tog penala, sta bi bio alibi za katastrofalno losu partiju?

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U NAPAD JUNACI IZGIBOSMO!

Boki Mag Un

pre 5 godina

Pobogu mitre sine zasto takve izjave ispascete smesni kao i uvek ! Tebi svaka cast do duse
(Bane, 25. jun 2018 13:34)

Gde je pogrešio? Čovek da tako ne misli ne da ne bi bio naš najbolji napadač nego ne bi ga bilo nigde, verovatno bi ostavljao autošovinističke komentare po internetu. Mitre zaslužio si zbog onoga što ti je Alibaba var Brih ukrao u meču protiv Švajcarske da protiv Brazila budeš igrač utakmice, želim ti svu sreću. "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka."

Љубомир

pre 5 godina

Браво Митре, само тако такмичар може размишљати, надам се да сви момци тако мисле. Што се нас тиче, само да 95 минута гледамо борбу, самопожртвовање, храброст и биће довољно да будемо и даље поносни на вас. Идемо!

,

pre 5 godina

Mitroviću, da si pao i pravio se mrtav kad su te ona dvojica protivničkih igrača "stavila u sendvič" umesto što si se branio i gurao im glave rukama, bio bi penal i to možda i bez golmana a oni bi možda dobili i crvene kartone. Eto, nisi baš razmišljao, a možda ne bih ni ja u tom trenutku. Samo čudno mi, ipak si ti fudbaler, trebao bi to znati.

Alt

pre 5 godina

Nemoguce je bilo na Kosovu Polju, Ceru i Kolubari, preci Albaniju, na Kajmakcalanu, Sutjesci i Neretvi ...
Treba samo naci srce, i ono drugo.

Sale Dr Nikolić

pre 5 godina

Tako je Mitre legendo!!!! Raznoraznih komentara na račun igrača je bilo ova dva dana....mnogo hejtera, mnogo negativnih...sve u svemu niste se(nas) obrukali, realno borili ste se!...faktor sreće nije bio na našoj strani... najsvežiji primer Poljaci od sinoć, ono je blamaža!Znam da nas nećete obrukati u sredu uveče, šanse jesu male ali samo hrabro pa sta nam Bog da
Srećno i napred Srbija!!!!!

cico

pre 5 godina

glavu gore..nije mi jasno ovo malodušje koje je zavladalo srbijom nakon poraza od švice..nije još gotovo, vi možete pobijediti brazil..i oni su sličnog 'lako ćemo' mentalite ko mi balkanci i siguran sam da će 'labavo' ući u utakmicu..mitrović i tadić su odlični oni sigurno mogu napraviti rusvaj svakoj reprezentaiji..s druge strane po meni vam je minus brane ivanović, koji je u veteranskoj formi i teško će izaći na kraj sa brazilskim brzancima..a tu je i krstajić koji je prerano bačen u vatru i još nema tu selektorsku kvalitetu

Bani

pre 5 godina

Molim vas nemojte da pobedite brazil, posto trebace swajcarsku da vas opet pobediti i napraviti "provokaciju" hyhyhyhyhy.

Zelim vam da pobedite, iako je tesko komsije. Pozdrav sa Kosovo

Dusan

pre 5 godina

Momci svaka vama čast, videli smo da ste se borili kao lavovi, borite se maksimalno i docekacemo vas kao heroje. Teško je igrati protiv jakih protivnika i sistema zajedno. Za mene ste heroji kako predstavljate svoju zemlju a hejtera je bilo i biće. Ma šta bude na nas prave nacije ste ostavili pozitivan utisak

02canDo

pre 5 godina

bravo Mitre,
ne predjate se uopste.
pustite ove pljuvatore koji ce, ako pobedimo, da govore kako smo neverovatni....za nas poneke ste vec neverovatni

dex

pre 5 godina

Mi i da povedemo protiv Brazila, sto nije nemoguce, sledi bunker i prepustanje igre kao protiv Svajcaraca. Ako ce takav biti pristup, ishod znamo.

Nicky boy

pre 5 godina

SMS - najgori u timu. Muslin je imao pravo što ga nije zvao.

Sa njim u ekipi, ne možemo da pobedimo Brazil jer je to kao da igramo sa jednim igračem manje.

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U napad junaci izgibosmo!

Kanta

pre 5 godina

Fudbalski, marketinski, tradicionalno...mi nemamo nikakve sanse. Cak i da bude tesno, pomoci ce Brazilu pre nego nama, jer ko smo mi? Da li nekoga (osim nas) zanima Srbija u 1/8f umesto Brazila? Jok!
Da je neko pre prvenstva rekao da cemo imati jednu pobedu i dva poraza, svi bi rekli "OK, to je ralno" zar ne?
Tacno smo tu gde nam je mesto, treci u grupi.

Mare

pre 5 godina

Prestanite da pljujete momke, prisetite se proslosti.
Posle 8 godina smo uopste i otisli na SP
Pobedili smo tim koji je 90min mucio Brazil
Svajcarska inace 6.reprezentacija Sveta nas je dobila uz pomoc sudije i to jedva. A inace imaju 1 poraz u poslednje 2 godine
Momci se bore koliko mogu u tom momentu.
I za kraj, imamo mec loptu protiv Brazila, nismo ispali jos.
Kad sve to pogledate ovo SP uopste nije lose, sta da kazu Poljaci, Argentinci koji su vec ispali ili Kolumbija i Brazil koji i dalje nisu prosli grupu. Trebamo da budemo ponosni jer do skoro smo igrali katastrofalno a sad imamo mec decenije. A vi ako znate bolje, izvolte pa igrajte.

šetač

pre 5 godina

Žao mi je Mitre, ti i Tadić ste jedine svetle tačke tamo. Ali sa selektorom koga imate, predesednikom koga imate nema šanse. Nemate taj kapacitet. Jedan je Đoković Novak.

deki

pre 5 godina

To ko onomad kad je hiljadu srpskih viteza pobijedilo 190 hiljada ljutih Turaka ,sve znamo,sve još od Hans Kristijan Andersona i osnovne škole

ikac klisa

pre 5 godina

@kosta pa ti navijaj za hrvate... Lako je biti navijac kad ekipa pobedjuje sve, da vidimo mi sad stvarno ko podrzava reprezentaciju.

no name

pre 5 godina

Generalno Tadic i Mitrovic nemogu sami da igraju ,nije im Brazil svajcarska! Ako misle da bilo kakav rezultat povoljan naprave moraju svi da grizu teren inace petarda im negine !

Ostao ovde

pre 5 godina

da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju. 

Naravno da nijedan fudbaler ne moze da pruzi 120%,i to ne samo srpski vec i ostali.

Velja

pre 5 godina

Najvise mi je zao Luke Milivojevica koji neposredno posle tekme sa Svis odgovara nasem novinaru ,,mi nikako da naucimo...; i samo sto ne zaplace.Mene dusa boli sto nismo sacuvali bar 1 bod iz tog meca a siguran sam i da je Luka na to mislio.Ko garantuje da ce Svis pobediti Kosa Riku a nama bi odgovarao i bod protiv Brazila.Neznanje i neiskustvo naseg selektora koji je mislio da ce mu skociti rejting posle sp.je presudilo da se vracamo kuci posle prvog kruga.

Takoe

pre 5 godina

kako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)

Koi nvoi su upitanju? Crveni krst? Lekari bez granica? Udruženje slepih? I meni su svi oni izuzetno sumnjivi a pošto sam izuzetno inteligenten sigurno sam u pravu jer su sve nvo očigledno se okomile na srbstvo. Podrška brate razkrinkajih.

Necke 29

pre 5 godina

A posle bi nas Nemacka pregazila,a tebe bi Boateng i Humels stavili u dzep.
(Zoran, 25. jun 2018 13:15)

Pre bih rekao da bi to bili Čikovi sunarodnici 😛

DRAGAN

pre 5 godina

Zasto nebi Srbija pruzila
tekmu zivota.Ko u to
ne vjeruje, ne mora gledati
mec.Ja licno mislim da im
mozemo dati dva komada,
tako da Srbija slavi sa 2+1.
Idemo Srbija, samo napred.

croata

pre 5 godina

Mitrovicu se moze svirati penal jedino kod starta u noge ili nekog saplitanja, za potezanje u duelu nikad jer iskljucivo on trazi kontakt, a suci to znaju. Imam osjecaj da ga pustis samog da treba primit loptu on bi mahinalno trazio s nekim kontakt, ako nista dovukao bi golmana do sebe. Pogledajte njegove duele, s jednom rukom se kao gradi, s drugom vuce igraca k sebi i tako stalno. Navika iz druge engleske lige, kontakt mu je u krvi. Ono gdje se razlikuje jest da se ponasa klasicno balkanski, prava babetina, svaku, al bas svaku sucevu presudu mora iskomentirat, vidi se lagani propuh u glavi. No svakako zanimljiv igrac jer je tip davno izumrle devetke.

reality

pre 5 godina

Treba imati pobednički duh i uvek se maksimalno zalagati i ići na pobede, ali to ne znači i davati sulude izjave poput ove da će pobediti Brazil. Moraš da znaš svoje mesto i da ceniš protivnika. Srbija nažalost u fudbalu nikad ništa nije uradila, niti ima trenutno kvalitet za nešto više, stoga se ne preti praznom puškom.
Dok se ne promeni ceo sistem rada i shvatanja kako u fudbalu tako i u drugim oblastima života ne očekuje dobre rezultate. Ne može loš đak da izađe na ispit i da očekuje dobru ocenu...

Google

pre 5 godina

Biću iskren. Izgubiće Srbija sigurno. Kosta Rika daće sve od sebe, ali Švajcarska hoće dalje, zato će minimalno pobediti ali ide dalje.

Фрфљави

pre 5 godina

Е и ово је крајња фаза плејаде Српства! Почев од саме неверице навијача. Па до еуфорије јер смо победили 5:0 тамо неког. Па до транса јер смо добили прву утакмицу.. прву утакмицу ејјј па до пљувања и сада до да смо небески народ

mali stanoje

pre 5 godina

Postoji scenario po kom sigurno dobijamo Brazil sa 2:1, al mnogo teško izvodljiv ako nismo složni, a znamo da samo sloga Srbina spasava.
Dakle, u sredu uveče niko da ne pali TV ili ide na net, svi da zastanu tih sat ipo i prepuste se zamišljanju kako naši izgaraju i bore se za sve nas. Oko pola deset narod polako da krene da se okuplja ispred RTS-a, dovesti obavezno Mimu Karadžića, Branimira Brstinu i svakog ko može, Aca u pet do deset da pošalje telegram svojima u firmi šta je bilo, i tačno u deset da se ispiše na tabli rezultat i da se pokaže okupljenima. U tom trenutku slavlje može da počne, uključuje se prenos na TV-u, a kulminacija će biti u ponoć kada će se Dragan Bjelogrlić zvanično proglasiti za Spasitelja srpskog fudbala. Sledi snimak utakmice u jedan posle ponoći, na miru da se odgleda.

Milanche

pre 5 godina

Protiv Brazila teško da možemo pobediti, ako treba sudija će svirati penal za Južnoamerikance i deliti našima crvene kartone.

švaba

pre 5 godina

pobeda nad brazilom bi bilo nešto prelepo. ali da bi brazil pobedili moraju orlovi jedan gol dati više od brazila. e tu je problem, i da primimo samo jedan gol od njih moraju orlovi 2 dati. ja sam realista deco, od toga nema ništa. daj bože da grešim.

Pera Govnarevic

pre 5 godina

Upalite dodatnu funkciju koju poseduju samo Srbi, a to je INAT. Protiv toga nema leka. Onda ih mozete pobediti, ali moracete da izgorite na terenu...

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

T. udovica: "jaoo Srbi svi ste isti, životinje eto sta ste!"
Gruja:"a koji si ti moj, Marsovac?!"
ne znam sto sam ovo napisao al eto...

Milan

pre 5 godina

Можда их у фризбију и победимо.За фудбал нам треба 11 Чак Нориса против Бразила.

Djenka

pre 5 godina

Bravo decko. Odmereno bez potpirivanja vatre i nacionalistickog paljenja. Mozda je i ostalo nesto od Muslinove ekipe medju vama. Protiv Brazila hrabro. Ali morate jednom, za promenu, da trcite 90 a ne 70 minuta. Ako budete trcali 98 minuta Brazil moze da padne. Utakmicu protiv Svice sto pre zaboraviti, a vrh sprskog fudbala zakljucati negde i baciti kljuc na jedno 30 godina. Ako nastave da baljezgaju ovako i dalje uzece nam FIFA 3 boda pa je posle sve jedno hocemo li tuci Brazil ili ne.

grozni

pre 5 godina

Nerealno lupetanje po obicaju. U masti mozda pobedite Brazil a u sredu jako tesko. Pa ne moze da se banci po splavovima i da se ima kondicija. Ima da stanu posle 30min.

Srpska posla

pre 5 godina

Pre utakmice se "gine, ostavlja srce na teerenu, igra se 200%", a posle utakmice: "glupo, glupo, glupo".
P.S. Verovatno je mislio ne "čuveni" srpski inat o kome smo se naslušali gledajući Noleta.

VladanKG86

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????

Vucic

pre 5 godina

" A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)"

I tu se vidi pogreska. Normalno da igraci sa 33, 34 godine padnu u zadnjih 15 min sa takvim tempom. Ali nisu se zvali Orlici nego beloglavi supovi

expert

pre 5 godina

Ako je nemoguće da pobedimo Brazil, da li to znači da treba sami sebi da damo golove, ili da odigramo maksimalno koliko možemo?

Statisticar

pre 5 godina

Rvo malo zvanicne szatistike. Ocene igraca u prve dve utskmice i njihov zbir. Mitrovic 7.1+7.7=14.8, Ivanovic 7.4+7.3=14.7, Kolarov 7.7+6.8=14.5, Tadic 6.3+8.0=14.3, Stojkovic 7.5+6.7=14.2, Milenkovic 7.6+6.6=14.2, Ljajic 7.2+6.7(r)=13.9, Tosic 7.2+6.6=13.8, Matic 6.9+6.9=13.8, Milivojevic 6.9+6.6=13.5, Kostic 6.6(r)+6.4=13.0, Milinkovic Savic 7.4+5.2=12.6

dejandddddd

pre 5 godina

Ivanovic mora da bude prebačen na štopera ne moze da pokrije kondiciono mesto pored desne linije. Ljajić nije kvalitet za nacionalni tim.

Krug dvojke

pre 5 godina

Jako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)
Odvratno. Sto je najgore, tako su providni, da ti ih bude zao. Ali,sta ces, nije ni njima lako.

maconii

pre 5 godina

2-3 razlike za njih. Verovatno 4-1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:30)

nema sanse,hrvati su dobili argentinu mi cemo dobiti brazil..i vratice nam se za onu nepravdu...uvek se vraca

salvador

pre 5 godina

Krstaja, ako si kojim slucajem trazis savete za pristup utakmici po ovim komentarima, evo ti jedan:
https://www.tifofootball.com/video/world-cup-tactics-explained-how-serbia-can-beat-brazil/
Ako razumes jengeleski, naravno.

Jeremija

pre 5 godina

@Partizan 1918

Nisam pričao, ali da sam reprezentativac Srbije, motiv bi mi sigurno bio veći nego kod Brazilaca. Ako nije tako, ne trebaju ni igrati. Ili se trebaju predati još i prije izlaska na teren?

Miki Avala

pre 5 godina

Vi imate jedan veliki problem, a zove se 
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS 
možda da se zapitate ZAŠTO
(ZgHrEu, 25. jun 2018 17:19)
Ma ne, nije ceo svet protiv nas, samo po neki i neki koji za razliku od nas nemaju identitet i karakter. Na svu srecu pa nismo kao neki i ne delimo sve njihove vrednosti, pa im zato verovatno i smetamo.

lazaar

pre 5 godina

Gledajmo malo realno,nismo mi neka top repka ipak je ovo ozbiljan turnir ozbiljne ekipe sve ispod petarde u sredu je da kazem neki uspeh

zzbz

pre 5 godina

Sve je na strani Brazila, bolji jesu sve to stoji. Ali ostavite sve sto imate na teren, kakav god rezultat na kraju bio niko vam nece nista zameriti. Ovaj tim sto imamo, to je najbolje.
Srce na teren! Nije fraza!

Ilija Dukić

pre 5 godina

Pa da, isto kao sto je bilo nemoguce da izgubite od tamo neke Svajcarske koja nema Matica. Zasto lozite narod kad nema sanse da pobedimo Brazil?

sladjan

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???

Milutin

pre 5 godina

Mitrović uopšte nije Srbin.
Zato je primoran da daje ovakve idiotske izjave da bi se dokazao da jeste.
Udvaranje nacionalistima je pogubno uvek bilo i biće.

Vladimir

pre 5 godina

Bravo Mitrovicu!!Svidja mi se kako razmisljas.Na kraju krajeva uspeh je sto smo i dosli u Rusiju...
(Miki, 25. jun 2018 11:56)
Da, ali za taj uspeh je zasluzan selektor.

ZgHrEu

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????
(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)
Vi imate jedan veliki problem, a zove se
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS
možda da se zapitate ZAŠTO

Ivan

pre 5 godina

Tuzno je kako oni sami nisu svesni da ne znaju. Kondicija jedna velika nula. Bar da imamo tehniku nego ni to. Idemo kuci sa minimum 3 gola u mrezi a vi patriote ih i daje podrzavajte i verujte u njihove izjave.

papiga

pre 5 godina

nemam nista protiv tebe decko,cak sta vise,ni protiv jednog naseg igraca,cak ni protiv selektora koji je marioneta...ali zbog ovih iz savezu vam zelim sve najgore,zbog Muslina jer ste ga prodali za saku dolara! zbog SMS koji mora da popije jos mnogo mleka da bi postao igrac...zbog procenata koji idu Vosi iz fonda solidarnosti,voleo bih da popijete perardu od Brazila,i da ne palite vise ovaj narod sa bajkama sa nekim pricama o kosovskom boju,jer dok ovi sede u Fss-u od reprezentacije nema nista!

kosta

pre 5 godina

Svako zivi u nasoj zemlji bi to volio ali sa kondicojom koju imaju odredjeni igraci u selekciji je to isto kao onih Vucicevik 10 miliona evra sto je obecao.
By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..

Никшићанин

pre 5 godina

Pokazite nam da imate SRPSKO SRCE! Izginite za nasu zemlju i narod!
"I mrtvi im smetajte!"
E ako se to desi, da pokazete sta Srbin moze, samo kad hoce, onda ni poraz nije bolan.

spusti se na zemlju covece

pre 5 godina

Mitre, Mitre, uporedjujes Hrvatsku i Srbiju u fudbalu?
Ta Hrvatska je u poslednjih 20-25 godina skinula skalpove skoro svim najjacim reprezentacijama sveta (Nemackoj, Engleskoj, Spaniji, Italiji, Argentini itd),dok Srbija nikada nije pobedili neku jacu reprezentaciju osim jednom Nemacku (sa igracem vise i kada su Nemci promasili penal, ali se ni tada nismo plasirali dalje). Srbija je najbolje upamcena po porazimaod Holandije i Argentine sa po 5 i 6:0. Razumeo bih da je neki vaterpolista izjavio "Mi smo Srbi...", ali ovako ispada veoma smesno i zalosno...

croata

pre 5 godina

Mitrovicu se moze svirati penal jedino kod starta u noge ili nekog saplitanja, za potezanje u duelu nikad jer iskljucivo on trazi kontakt, a suci to znaju. Imam osjecaj da ga pustis samog da treba primit loptu on bi mahinalno trazio s nekim kontakt, ako nista dovukao bi golmana do sebe. Pogledajte njegove duele, s jednom rukom se kao gradi, s drugom vuce igraca k sebi i tako stalno. Navika iz druge engleske lige, kontakt mu je u krvi. Ono gdje se razlikuje jest da se ponasa klasicno balkanski, prava babetina, svaku, al bas svaku sucevu presudu mora iskomentirat, vidi se lagani propuh u glavi. No svakako zanimljiv igrac jer je tip davno izumrle devetke.

neznalac

pre 5 godina

Smarate sa negativnim komentarima, ja verujem u pobedu i navijam svim srcem, i treba Mitar da ima ovakav stav, i treba da se lozimo. To i jeste poenta svetskog prvenstva i zato fudbal jeste najpopularniji i najbitniji sport. Idemo na pobedu u inat svim ‘hejterima’!!!

Samo čovek

pre 5 godina

Ako ih dobro isprovociramo mozda nam zabiju i 5+... Verujem i ja Mitre, ali ovakve izjave samo kontra efekat mogu, na terenu se prica.

ж

pre 5 godina

Хрватима играју Мамићеви играчи, зато су победили Аргентину, а нама Кежманов па смо играли са десет играча против Швајцарске

djole

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))

todor

pre 5 godina

dok srpski fudbalieri, celnici saveza, i slektor pricaju, brazilci u karantinu cute, vredno rade i pripremaju se za mec...
zanci pronoziram poraz srbije uz veliku gol razliku i na kraju raspad, krah i medjusobno optuzivanje, iznosenje prljavog vesa u javnost itd...sto je uobicajena pojava

Blueblueblue

pre 5 godina

Pa ako cemo realno, Svajcarska se plasirala na ovo Svetsko posle nepostojeceg penala protiv Severne Irske i protiv Brazila su dali gol posle faula pa je potom protiv nas sudio Nemac koji je za svaki faul vadio zuti nasim igracima i cist penal nije sudio protiv Svajcarske, znaci ako se toliko gura jedna Svajcarska...pitanje glasi...

...Kako neko normalan moze da ocekuje da jedna Srbija izbaci Brazil iz grupne faze Svetskog Kupa??!

Budite realni, ovaj mec protiv Brazila je nas poslednji ovde u Rusiji.

Dragoslav

pre 5 godina

Ja sam bio ubeđen da će Srbija pobediti Švajcarsku, Mitrović je ubeđen da će pobediti Brazil... Fudbal nije stvar ubeđenja, nego stava, muda i znanja.

siniša lazić

pre 5 godina

E moj Mitroviću.
Nemaš ti saigrače da bi mogao tako da pričaš.
Da su se svi zalagali i ginuli kao ti i Tadić ova utakmica sa Brazilom bi bila rekreativna.

Dusan

pre 5 godina

Ajde bre nista nam ne valja...Nije dobro kad izjave 'boricemo se', onda nam smeta sto nisu samouvereni u pobedu. Sad kad kaze 'pobedicemo Brazil', onda tipa nemojte takve izjave... Malo manje smarajte i manje se pravite pametni... Ili gledajte i podrzite, ili nemojte gledati i radite nesto drugo. Ali samo nemojte filozofirati i samo kritikovati. Ni ja ne volim nas fudbal, uglavnom zbog raznih menadzera i glavnih u FSS, ali najvise mrzim ovaj nas mentalitet da samo kritikujemo a nismi ni svesni koliko nista ne znamo...

VladanKG86

pre 5 godina

Svaka čast momci!Vratili ste mi veru u fudal.I da ne pobedite za mene ste pobednici!Ceo svet je protiv nas.Mitre legendo,Matiću,Bane I svi ostali samo napred. Pašće I taj Brazil I oni su ljudi. Imajte na umu celu Srbiju koja je uz Vas do kraja kao nikada do sada. Iskoristite to I postanite istinski HEROJI jel smo mi narod koji obozava fudbal I sve titule I uspehe u drugim sportovima bi dali za jedan uspeh u fudbalu!!! Učinite bam tooo????SREĆNOOOO DO POBEDE??????

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Прегазиће нас Бразил 7-1 из три разлога: Пораз их шаље кући што је за њих равно катастрофи. Као део дизања тимске атмосфере пред наставак. Као поруку екипама које их чекају у наставку такмичења.

somi

pre 5 godina

Svaka cast na izjavi. Tako i treba da bude. Morate malo vise da se ugledate na ostale sportiste u nasim nacionalnim timova. Samo dajte sve od sebe i svi cemo biti zadovoljni. A Niko danas nije nepobedljiv, samo treba pokazati m... i ici na sve ili nista. Vi sad nemate sta da izgubite.

Љубомир

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)
Не знам корејску историју па не могу да судим о њиховом менталитету, али Српску историју познајем и изјава Митровића је тачна. Ауто шовинизам није добар за Вас, пробајте да размислите ко нормалан подругљиво гледа на свој народ.

dobi

pre 5 godina

Opusti se, nije niko protiv nas Srba, to je samo mantra u glavama ljudi koji ne znaju da prihvate poraz. Kad bi svi tako kukali na sudijske odluke fudbal se ne bi ni igrao. Da pobedimo Brazil, mozemo ali ne sa ljudima koji imaju takve stavove.

Komšija Rade

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

Neee, samo to neeee....
Ajde pali bre sine koga je briga za koga ćeš ti da navijaš. Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje ti je ćuti...

grozni

pre 5 godina

Nerealno lupetanje po obicaju. U masti mozda pobedite Brazil a u sredu jako tesko. Pa ne moze da se banci po splavovima i da se ima kondicija. Ima da stanu posle 30min.

djuka

pre 5 godina

Navijam za Brazil. Manekeni i nocni momci sa splavova me nezanimaju. Je....o manekene.
(Aleksandar, 25. jun 2018 14:25)

tebe neko pitao za misljenje???

Zdravko Colic

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Pa razmisli jos malo..
Mitar misli na Srpski inat

A ja verujem u ove momke, ocekujem da se bore svim srcem, pa nije ni Brazil nepobediv, ako su mogli da ih tuku nasi mladi mogu i seniori!

jojo

pre 5 godina

Ako stvarno ovako misle to je jako dobro. I istina je da smo nemalo puta izbacivali favorite. Čak i u tom fudbalu, samo klubskom. Bio sam na meču sa Švajcarcima sad i ono što se na kameri ne vidi jeste da su stvarno naši crkli do poluvremena. Kasnili su na lopte, slabo čitali igru... Očigledno nam sa Brazilom treba tvrda egal igra do 65. min bez zaletanja i onda na sve ili ništa. Nekih 25 min možemo i mi da igramo totalni fudbal i imamo kvalitet da im pariramo, to se vidi.

deki

pre 5 godina

To ko onomad kad je hiljadu srpskih viteza pobijedilo 190 hiljada ljutih Turaka ,sve znamo,sve još od Hans Kristijan Andersona i osnovne škole

Idi begaj

pre 5 godina

Bili ste nebeski narod i devedesetih pa gdje vas je to odvelo.Pomirite se sa cinjenicom da ste reprezentacija skromnih mogucnosti sa selektorom nikakvih mogucnosti.

Novosadjanin

pre 5 godina

Ne vredi. Brazil je mnogo bolja ekipa. Jedino da se nama potrefi extra dan a njima los pa da tako prodjemo. Protiv Svajcarske smo morali mnogo bolje odigrati.
Jedno je interesantno, da nije bilo tog penala, sta bi bio alibi za katastrofalno losu partiju?

Dex

pre 5 godina

Bravo, Mitroviću, za pristup igri i rešenost za pobedu protiv Brazila. Gledajte da budete složni i disciplinovani u taktici, i da date sve od sebe. I da znate, svi smo iza vas bez obzira na ponekad nezadovoljne komentare!

Danko

pre 5 godina

Ne mozes hrvatsku sa'nama da uporedis u fudbalu..oni su za nas brazil i argentina i nemacka u jednom paketu..ali ajde volim optimizam..pa da vidimo kako ce te da grize te u sredu za sveti dres..!!!

del boj

pre 5 godina

Godinama pred skoro svaku važniju utakmicu slušamo izjave naših fudbalera kako će na terenu dati 120 odsto svojih mogućnosti a onda nas njihove loše partije razočaraju u toj meri da se zapitamo kako li tek izgleda kada igraju sa 50 odsto snage. Prvo sam za svakog igrača utvrdio koje su njegove realne granice kada ne daju izjave novinarima. Zatim sam uporedio te stvarne mogućnosti sa učinkom na terenu nakon izjave za medije i došao do zapanjujućeg otkrića da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju.

Veoma zanimljiva činjenica je to da, mnogi naši fudbaleri tu gornju granicu svojih mogućnosti dosežu kada igraju za strane klubove u kojima imaju visoka primanja.

Bani

pre 5 godina

Molim vas nemojte da pobedite brazil, posto trebace swajcarsku da vas opet pobediti i napraviti "provokaciju" hyhyhyhyhy.

Zelim vam da pobedite, iako je tesko komsije. Pozdrav sa Kosovo

,

pre 5 godina

Mitroviću, da si pao i pravio se mrtav kad su te ona dvojica protivničkih igrača "stavila u sendvič" umesto što si se branio i gurao im glave rukama, bio bi penal i to možda i bez golmana a oni bi možda dobili i crvene kartone. Eto, nisi baš razmišljao, a možda ne bih ni ja u tom trenutku. Samo čudno mi, ipak si ti fudbaler, trebao bi to znati.

lazaar

pre 5 godina

Gledajmo malo realno,nismo mi neka top repka ipak je ovo ozbiljan turnir ozbiljne ekipe sve ispod petarde u sredu je da kazem neki uspeh

morski

pre 5 godina

Mitre, imaš svoje fanove u Hrvatskoj, bez zezanja. Volimo tvoj stav i borbenost i želju. Sve tvoje druge mane ne vidimo jer si baš rijetko cool lik.
Mnogi hrvatski navijači vjeruju u vaš podvig, neka i to bude ono što če zapaliti vatru pobjede u vama.
Sretno Mitre, legendo!

maconii

pre 5 godina

2-3 razlike za njih. Verovatno 4-1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:30)

nema sanse,hrvati su dobili argentinu mi cemo dobiti brazil..i vratice nam se za onu nepravdu...uvek se vraca

Adam

pre 5 godina

Ovog momka ne mozete da ne volite,on je fenomenalan.Jedan od najboljih spiceva Evrope.Otisao u Fulam i uveo ih u premijer ligu.U 4 meseca,2 puta izabran za igraca meseca.Ima igru glavom,ima igru nogom,jak je kao stena i ima srce k'o pola planine.

Nicky boy

pre 5 godina

SMS - najgori u timu. Muslin je imao pravo što ga nije zvao.

Sa njim u ekipi, ne možemo da pobedimo Brazil jer je to kao da igramo sa jednim igračem manje.

Srpska posla

pre 5 godina

Pre utakmice se "gine, ostavlja srce na teerenu, igra se 200%", a posle utakmice: "glupo, glupo, glupo".
P.S. Verovatno je mislio ne "čuveni" srpski inat o kome smo se naslušali gledajući Noleta.

gospodin posebni

pre 5 godina

Pokusavam da shvatim ovo "Mi smo Srbi, nista nije nemoguce", i ne polazi mi za rukom. Sta su to Srbi poslednjih godina pokazali i osvojili u fudbalu, pa da covek izjavi ovako nesto???
(sladjan, 25. jun 2018 12:01)

Recimo svetsko prvenstvo na Novom Zelandu i recimo tukli Brazil u finalu......

STEVO

pre 5 godina

Niko nam nije davao šanse na Kolubari i Ceru, pa smo pobjedili. Ništa nije nemoguće ukoliko iskreno vjeruješ u pobjedu.Hrabro pa šta bude.

Јабучило

pre 5 godina

Ко не верује да је победа могућа, нека ћути до краја утакмице. После нека излива жуч до миле воље.

cagalj

pre 5 godina

Ma da, i mrmot je zavio cokoladu. Svoju priliku ste prokockali proriv Svice. Protiv Brazila koji je u nadoknadi vremena proriv Kosta Rike proradio ima da bude golgota. Da su odigrali nereseno (Brazil) i njima bi voda usla u usi bilo bi nam puno lakse. Ovako neka nam je bog u pomoci. Ako nam rano daju gol bice svasta.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Mitre kad te vidim kako se boris 10 litara krvi bih ti dao da trazis!
Ajmo momci iz sve snage pa sta bude, pokazite m_da!
Idemo Srbija!!!!!!!!!

Alt

pre 5 godina

Nemoguce je bilo na Kosovu Polju, Ceru i Kolubari, preci Albaniju, na Kajmakcalanu, Sutjesci i Neretvi ...
Treba samo naci srce, i ono drugo.

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U napad junaci izgibosmo!

Sah-mat

pre 5 godina

Niko nije spominjao Muslina posle Kostarike.
Sram vas bilo!
Ako se desi da prodjemo svi cete ih dizati u nebesa i tako u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 25. jun 2018 12:26) # Link komentara

Evo ja cu da ga pomenem. Muslina je sa zvezdom izbacio nekakav CSKA iz Kijeva i navijaci ga oterali sa klupe.
Zadovoljan?

Дејан

pre 5 godina

Браво, Србине! И нек' изгубимо, али главу горе!!! И нек' нас победе, али да и Бразил и свако други, па и судија, кад чује да се среће са Србима - да им не буде свеједно! Срце на терен!!!

Millennium

pre 5 godina

Joj Mitre ćuti da nas ne bi rašili ko šnajder nogavicu. Umesto što pretite, postarajte se da se ne vadimo protiv najjačih timova na svetu. Za promenu.

ctrl

pre 5 godina

By the way Hrvatska je zadnjih deset godina svetska sila u odnosu na nas..
(kosta, 25. jun 2018 11:55)

Uzgred, to nije tema, koga briga?

Svaka cast Mitrovicu za izjavu. Anacionalne tikve bez korena ni ne moraju da podrzavaju takve izjave. Dobro je da se neko u ovim teskim vremenima (kada nije IN biti Srbin) ne libi da kaze da se ponosi time ko je i sta je.

Milan

pre 5 godina

Можда их у фризбију и победимо.За фудбал нам треба 11 Чак Нориса против Бразила.

Rambo

pre 5 godina

Sanjao sam da je 7:0 za nas u pedeset i nekom minutu, i da je Putin uleteo na teren, prekinuo svetsko prvenstvo, podelio nam zlatne medalje, poslao FIFU i sudije kući, i s terena nazvao Beograd, da odmah donesu to koferče s obećanim milionima.

Bravo!

pre 5 godina

Inace ne pisem komentare. Ali bravo Mitrovicu. Ne mogu oni toliko puta da nas obore kolko puta mi mozemo da ustanemo.
Ako nista bar smo to kroz istoriju pokazivali i dokazivali

Pera Govnarevic

pre 5 godina

Upalite dodatnu funkciju koju poseduju samo Srbi, a to je INAT. Protiv toga nema leka. Onda ih mozete pobediti, ali moracete da izgorite na terenu...

šetač

pre 5 godina

Žao mi je Mitre, ti i Tadić ste jedine svetle tačke tamo. Ali sa selektorom koga imate, predesednikom koga imate nema šanse. Nemate taj kapacitet. Jedan je Đoković Novak.

only fools and horses

pre 5 godina

Čitajući komentare ovde i taj irazit defetizam i bolesni autošovinizam, dolazim do zaključka da nam stvarno nema spasa kao naciji.
Samo se nadam da komentari ovde nisu reprezentativni primer razmišljanja cele nacije.
I šta i ako ispadnemo, primimo nekoliko komada, pa šta. Nije smak sveta. Niti bi ko zna šta značilo i da prođemo. Jeste, veliki bi uspeh bilo da izbacimo jedan Brazil, makar i ovako los (barem do sada), ali nemamo mi ekipu koja može da napravi čudo i stigne do finala na primer. Budimo realni. Nek igraju kako znaju i meka se trude, ja ću biti zadovoljan, neću ih pljuvati.
Sa druge strane, postoji realna opasnost da sudije poguraju Brazil. Oštetili su ih kao i nas protiv Švajcarske. Sad očekujem da im vrate to, jel realno ispadanje Brazila u ovoj fazi bi ipak značilo i delimičan gubitak draži prvenstva. A mi nismo kalibar, ni po imenu ni po igri da zbog nas to dozvole.

Mare

pre 5 godina

Prestanite da pljujete momke, prisetite se proslosti.
Posle 8 godina smo uopste i otisli na SP
Pobedili smo tim koji je 90min mucio Brazil
Svajcarska inace 6.reprezentacija Sveta nas je dobila uz pomoc sudije i to jedva. A inace imaju 1 poraz u poslednje 2 godine
Momci se bore koliko mogu u tom momentu.
I za kraj, imamo mec loptu protiv Brazila, nismo ispali jos.
Kad sve to pogledate ovo SP uopste nije lose, sta da kazu Poljaci, Argentinci koji su vec ispali ili Kolumbija i Brazil koji i dalje nisu prosli grupu. Trebamo da budemo ponosni jer do skoro smo igrali katastrofalno a sad imamo mec decenije. A vi ako znate bolje, izvolte pa igrajte.

legolas

pre 5 godina

Момче,хвала на сузама,показао си лијући их као дете да ти је стало!!! Да гориш и имаш жељу.То је Србија чекала деценијама,играче који ће да гину!!Изгубили јесмо, више својом али Бога ми,и туђом кривицом!!!То је готово.Намћори,мрзитељи,незналице,трачаре,они који никад лопту нису шутнули,сладе се ,"јер су били у праву",наместило се њима и сличнима,да се радују.Ти,својим изјавама,заједно са Тадићем,показујете врхунску љубав према Србији и народу,достојанствени,не одричући се права,да и онај који је мали и слаб,који нема заштитника и покровитеља,онај који је увек на самом старту у заостатку,јер покровитеље и менторе нема,и даље има жељу и наду да направи подвиг!!!!Да помери баланс,да измени укорењено,да сруши табу!! Да и ако је и од многих својих напуштен,опањкаван и прогоњен као куга,и даље хоће да верује да је победа могућа.Јер само онај који сања може да се и нада!!!! За малодушнике места нема!! Извори су њихови горчина и злоба!!!! Борите се за себе,своје најближе за своје девојке и жене!Борите се за своју децу,борите се као НИКАД до сад за нашу СРБИЈУ!!!! Образ и част имаш!!! То си доказао одавно.Зато ти. верујем момче када кажеш да и ти верујеш у победу,и ако и ти а и ја знамо ко је преко пута.Онај који деценијама проноси славу ове игре!!!! Поштовање за њега!!!!И дивљење!!!! За све његове изданке!!!! Али слабост,очај,предаја НИКАД!!! Не клоните у поразу већ устаните и узвратите,мушки и јако,у победи не понижавај већ поштуј противника!!! Многи су вас прежалили,постидели се што сте њихови,али путеви победника су често уски и чудни.Срцем јуначким покажите коме припадате!!! Напред СРБИЈА!!!!!

Takoe

pre 5 godina

kako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)

Koi nvoi su upitanju? Crveni krst? Lekari bez granica? Udruženje slepih? I meni su svi oni izuzetno sumnjivi a pošto sam izuzetno inteligenten sigurno sam u pravu jer su sve nvo očigledno se okomile na srbstvo. Podrška brate razkrinkajih.

Google

pre 5 godina

Biću iskren. Izgubiće Srbija sigurno. Kosta Rika daće sve od sebe, ali Švajcarska hoće dalje, zato će minimalno pobediti ali ide dalje.

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

T. udovica: "jaoo Srbi svi ste isti, životinje eto sta ste!"
Gruja:"a koji si ti moj, Marsovac?!"
ne znam sto sam ovo napisao al eto...

(Ne)realno

pre 5 godina

Jel bilo realno da Lester osvoji Premijer ligu? Nije. Jesu li to uradili? Jesu.
Zato prekinite da smarate i navijajte do kraja za vase, vi ih bar imate.

Фрфљави

pre 5 godina

Е и ово је крајња фаза плејаде Српства! Почев од саме неверице навијача. Па до еуфорије јер смо победили 5:0 тамо неког. Па до транса јер смо добили прву утакмицу.. прву утакмицу ејјј па до пљувања и сада до да смо небески народ

za b93

pre 5 godina

Mitre makar promasio jos 10 sansi tebi nema niko nista da zameri! Igras koliko mozes i kako mozes. Jel te neko pita da li je lako? Ne! Svaka cast na razmisljanju, neka oni i pobede ali vi dajte sve od sebe i mi smo srecni. Uzdravlje

bandiera rossa

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?! (petar, 25. jun 2018 13:32)

A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)

A sto se ti nerviras. Pa ovde 80% komentatora u zivotu nije gledalo fudbalsku utakmicu na stadionu. Postanu eksperti svake cetvrte godine kada je TV festa a i tada vise paznje obracaju na pivo nego na igru. Bilo ciju igru.

Partizan 1918

pre 5 godina

Srbija svakako ima šansu. Ide 11 momaka na 11 momaka. Nisu ni oni vanzemaljci, a motiv u reprezentaciji Srbije je sigurno veći.
(Jeremija, 25. jun 2018 15:02)

Pričao si sa Brazilcima pa znaš da imaju manje motiva ili ti je onako palo na pamet?
Mitru svaka čast ali protiv Brazila mission impossible.

Zuca

pre 5 godina

Bice tesko, ne nemoguce ali veoma tesko. Mi Srbi se previse uzdamo u mitove kojima nam pune glavu od rodjenja. Srbi su nebeski narod, pravoslavlje ovo pravoslavlje ono, bog je na nasoj strani, ceo svet nas mrzi al kad se zainatimo nepobedivi smo i ostale gluposti. Jedino sto nas ne uce je da moramo dobro da se oznojimo da bi nesto postigli. Zato i dozivljavamo svaki neuspeh kao katastrofu epskih razmera i krivicu svaljujemo na druge. Kad naucimo sta je odgovornost i kad naucimo da ne precenjujemo sebe, tek tada mozemo da krenemo sa pricom o nekom boljitku i sto se tice zivota i sto se tice svega ostalog.

dejandddddd

pre 5 godina

Ivanovic mora da bude prebačen na štopera ne moze da pokrije kondiciono mesto pored desne linije. Ljajić nije kvalitet za nacionalni tim.

Dugg

pre 5 godina

Evo, i igrac Juzne Koreje izjavio "Mi smo Korejanci, nista nije nemoguce, izbacicemo Nemacku jer smo poznati po tom Korejanskom inatu!"
Nema veze sto se ostatak sveta podsmeva takvoj izjavi,bitno je da je ta izjava izazvala histeriju u Korejskom narodu:)))
(djole, 25. jun 2018 12:06)

Svaka izjava vredi onoliko, koliko ima pokrica u realnosti. Ako zgazimo Brazil tipa sa 3 - 0 kao Hrvati Argentinu, onda sigurno ne bi niko smeo da se ruga takvoj izjavi. Ako nas Brazil zgazi 3 - 0 (naprimer) onda jeste za podsmeh.

делија нс

pre 5 godina

Браво за размишљање. Инат и вера могу створити чудо (не кажем да ће направити исто, али ако не буде борбе за тим нема ни чуда).

Djenka

pre 5 godina

Bravo decko. Odmereno bez potpirivanja vatre i nacionalistickog paljenja. Mozda je i ostalo nesto od Muslinove ekipe medju vama. Protiv Brazila hrabro. Ali morate jednom, za promenu, da trcite 90 a ne 70 minuta. Ako budete trcali 98 minuta Brazil moze da padne. Utakmicu protiv Svice sto pre zaboraviti, a vrh sprskog fudbala zakljucati negde i baciti kljuc na jedno 30 godina. Ako nastave da baljezgaju ovako i dalje uzece nam FIFA 3 boda pa je posle sve jedno hocemo li tuci Brazil ili ne.

Krug dvojke

pre 5 godina

Jako se nvofilicari lepe u komentarima, cudo jedno (debotiranje 92, 25. jun 2018 12:01)
Odvratno. Sto je najgore, tako su providni, da ti ih bude zao. Ali,sta ces, nije ni njima lako.

Panac

pre 5 godina

Danas sam pogledao emisiju Sportska galaksija gdje je legendarni Milojko Pantić otvoreno govorio o stanju u FSS....
Ako je istina da se u rep.stavljaju igrači prema nalogu menađera...
...jao jao
Tako je i Štimac stavio Radoševića da odigra samo jednu utakmicu za Hrv. i odmah se prodao.
Repka mora biti svetinja,a ne izlog za prodaju igrača!!!
Ne znam koji je razlog zašto je smijenjen selektor Srb. koji je izborio SP...ali čini mi se da to je to velika mučka.
Pozdrav iz Zagreba

Ostao ovde

pre 5 godina

da nijedan fudbaler nije u stanju da pruži 120 odsto svojih mogućnosti. Neki daju 70, neki čak i 100 odsto, doduše toliko retko da je to na nivou statističke greške, ali niko nije dosegao tu magičnu granicu o kojoj stalno pričaju. 

Naravno da nijedan fudbaler ne moze da pruzi 120%,i to ne samo srpski vec i ostali.

Velibor

pre 5 godina

Ko je od nasih sa klupe lijevi bek? Ako ista zna, treba ga staviti da igra a Kolarova gurnuti naprijed po lijevoj, ionako ide i kad treba i kad ne treba, a zna nabaciti za razliku od ovog Kostica.
Ljajica u sredinu, a Matica na klupu..ili Sergeja, da ima ko kvalitetan da udje kad budemo branili 2 0.
Umjesto Baneta na desnu stranu staviti komad drveta,to ce brazilce zbuniti, nece znati sta se desava
Krstajicu,procitaj ovo i pobjedi... ne moras se zahvaljivati.

Velja

pre 5 godina

Najvise mi je zao Luke Milivojevica koji neposredno posle tekme sa Svis odgovara nasem novinaru ,,mi nikako da naucimo...; i samo sto ne zaplace.Mene dusa boli sto nismo sacuvali bar 1 bod iz tog meca a siguran sam i da je Luka na to mislio.Ko garantuje da ce Svis pobediti Kosa Riku a nama bi odgovarao i bod protiv Brazila.Neznanje i neiskustvo naseg selektora koji je mislio da ce mu skociti rejting posle sp.je presudilo da se vracamo kuci posle prvog kruga.

Milanche

pre 5 godina

Protiv Brazila teško da možemo pobediti, ako treba sudija će svirati penal za Južnoamerikance i deliti našima crvene kartone.

djuksoni

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija

Tales

pre 5 godina

To brate moj! Volim te ko brata zbog ovoga! I jesmo braca jer isto mislimo hrabro i junacki, a ne kukavicki i izdajnicki! U NAPAD JUNACI IZGIBOSMO!

ikac klisa

pre 5 godina

@kosta pa ti navijaj za hrvate... Lako je biti navijac kad ekipa pobedjuje sve, da vidimo mi sad stvarno ko podrzava reprezentaciju.

Dusan

pre 5 godina

Momci svaka vama čast, videli smo da ste se borili kao lavovi, borite se maksimalno i docekacemo vas kao heroje. Teško je igrati protiv jakih protivnika i sistema zajedno. Za mene ste heroji kako predstavljate svoju zemlju a hejtera je bilo i biće. Ma šta bude na nas prave nacije ste ostavili pozitivan utisak

mali stanoje

pre 5 godina

Postoji scenario po kom sigurno dobijamo Brazil sa 2:1, al mnogo teško izvodljiv ako nismo složni, a znamo da samo sloga Srbina spasava.
Dakle, u sredu uveče niko da ne pali TV ili ide na net, svi da zastanu tih sat ipo i prepuste se zamišljanju kako naši izgaraju i bore se za sve nas. Oko pola deset narod polako da krene da se okuplja ispred RTS-a, dovesti obavezno Mimu Karadžića, Branimira Brstinu i svakog ko može, Aca u pet do deset da pošalje telegram svojima u firmi šta je bilo, i tačno u deset da se ispiše na tabli rezultat i da se pokaže okupljenima. U tom trenutku slavlje može da počne, uključuje se prenos na TV-u, a kulminacija će biti u ponoć kada će se Dragan Bjelogrlić zvanično proglasiti za Spasitelja srpskog fudbala. Sledi snimak utakmice u jedan posle ponoći, na miru da se odgleda.

Kanta

pre 5 godina

Fudbalski, marketinski, tradicionalno...mi nemamo nikakve sanse. Cak i da bude tesno, pomoci ce Brazilu pre nego nama, jer ko smo mi? Da li nekoga (osim nas) zanima Srbija u 1/8f umesto Brazila? Jok!
Da je neko pre prvenstva rekao da cemo imati jednu pobedu i dva poraza, svi bi rekli "OK, to je ralno" zar ne?
Tacno smo tu gde nam je mesto, treci u grupi.

Vucic

pre 5 godina

" A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?
(111, 25. jun 2018 14:05)"

I tu se vidi pogreska. Normalno da igraci sa 33, 34 godine padnu u zadnjih 15 min sa takvim tempom. Ali nisu se zvali Orlici nego beloglavi supovi

turgidson

pre 5 godina

(VladanKG86, 25. jun 2018 14:26)


Nije niko protiv nas, kada odrastemo i shvatimo da smo sami krojači svoje sudbine, krenuće nam nabolje. Kako u fudbalu, tako i na drugim poljima. Uvek nam je neko drugi kriv, večito mi jadni i žrtve. Jeste li vi gledali utakmicu? U 5. minutu mi se povučemo i igramo defanzivno protiv Švajcarske i onda nam kriv sudija što nije dosudio penal i što je podelio žute kartone. Pa opametite se ljudi.

Imamo neiskusnog "trenera", a solidnu ali i neuigranu ekipu. E sad, kod nas se nikad ne zna, tako da se ni najmanje ne bih iznenadio da stvarno odigramo vrhunski protiv Brazila (koliko to god bilo smešno). Samo pozitivno, podrška našim momcima, a čuda se dešavaju.

Sasa

pre 5 godina

Mitar je prava 9, jos dok malo iskustva skupi, bice Inzaghi. I pipo je vazda bio u ofsajdu ili pravio faulove, ali je proporcionalno davao i golove. Samo malo strpljenja za Mitra. Ajmo Srbija
(djuksoni, 25. jun 2018 15:03)

# Link komentara

Mitar uopste nije u ofsajdu koliko je bio Inzagi, to nije niti jedan igrac, sigurno. Dalje, Mitrovic ima bolju skok igru, bolje se krece van sesnaest metara, a takodje se i bolje gradi. Inzagiju niko ne moze osporiti realizaciju koja je na kraju u fudbalu najvaznija, jer se fudbal igra radi radi golova odnosno takmicenja - pobeda.

red_moon

pre 5 godina

A cemu stalno usporedjivanje s Hrvatima? Niti je Argentina Brazil, a niti ste vi Hrvatska.
Svejedno, ako pobijedite Brazilce u utakmici koja je i njima presudna, naklon do poda.

Јабучило

pre 5 godina

Могуће је. Ја се кајати нећу што верујем да је наша победа могућа, шта год да буде. А ви који не верујете, можда ћете се и кајати.

123

pre 5 godina

Siguran sam da ce Mitar da da sve od sebe i u napadu i u odbrani. On je takav, gine na terenu. Isti taj Mitar koga mnogi pljuju. Ali to je njihov problem. Verujem da Levandovskog nece da pljuju a nije uradio NISTA na SP. Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, to za Srbina nije normalno. I ja sam realan ali mnoge stvari se urade iako izgledaju nemoguce samo ako verujes.Onda verovanje pobedjuje realnost. Idemo Srbija.

spartacus

pre 5 godina

da svi imaju m.da kao mitar, mi bi vec bili u osmini finala. takvi nam igraci trebaju, zato treba radonjica ubaciti od pocetka, on je pored njega mozda i jedini koji ih ima...

BG stanovnik

pre 5 godina

Mitrovicu ti Tadic ste najbolji do sada ostavi srbovanje budi pre svega fudbaler daj im 2 gola i bices dasa a ono ostavi za neku drugu priliku, uvek nas je preveliki patriotizam skupo kostao ( objavite nekad I moj komentar )

vidim sve

pre 5 godina

''Od ljubavi do mržnje ima tako malo...'' i obrnuto. Najomraženiji igrač u reprezentaciji si mi bio ti. Nisam gledao utakmice zbog tebe. Sada je obrnuto, a uradio si prostu stvar, samo si počeo da se boriš. Od vas se ništa više i ne traži.

Рејџ Агенст

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi,
(123, 25. jun 2018 13:17)

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.

DRAGAN

pre 5 godina

Zasto nebi Srbija pruzila
tekmu zivota.Ko u to
ne vjeruje, ne mora gledati
mec.Ja licno mislim da im
mozemo dati dva komada,
tako da Srbija slavi sa 2+1.
Idemo Srbija, samo napred.

Boki Mag Un

pre 5 godina

Pobogu mitre sine zasto takve izjave ispascete smesni kao i uvek ! Tebi svaka cast do duse
(Bane, 25. jun 2018 13:34)

Gde je pogrešio? Čovek da tako ne misli ne da ne bi bio naš najbolji napadač nego ne bi ga bilo nigde, verovatno bi ostavljao autošovinističke komentare po internetu. Mitre zaslužio si zbog onoga što ti je Alibaba var Brih ukrao u meču protiv Švajcarske da protiv Brazila budeš igrač utakmice, želim ti svu sreću. "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka."

Da da

pre 5 godina

Ajmo ljudi svi da se ujedinimo i podrzimo ove momke, kakvi god da su, naši su, ni druge ni bolje nemamo...
Neka daju sve od sebe, neka ostave srce na terenu pa ako može ok ako ne ipak je to Brazil, nije sramota od njih izgubiti. Držimo svi palčeve..SREĆNO MOMCI!

Jeremija

pre 5 godina

@Partizan 1918

Nisam pričao, ali da sam reprezentativac Srbije, motiv bi mi sigurno bio veći nego kod Brazilaca. Ako nije tako, ne trebaju ni igrati. Ili se trebaju predati još i prije izlaska na teren?

Sale Dr Nikolić

pre 5 godina

Tako je Mitre legendo!!!! Raznoraznih komentara na račun igrača je bilo ova dva dana....mnogo hejtera, mnogo negativnih...sve u svemu niste se(nas) obrukali, realno borili ste se!...faktor sreće nije bio na našoj strani... najsvežiji primer Poljaci od sinoć, ono je blamaža!Znam da nas nećete obrukati u sredu uveče, šanse jesu male ali samo hrabro pa sta nam Bog da
Srećno i napred Srbija!!!!!

Proto Ganci

pre 5 godina

Opa! Ovako se postaje lider u reprezentaciji. Bravo za ovo dete!
(Marko, 25. jun 2018 12:09) # Link komentara

Ne postaje se tako, nego onako kako je odigrao u obe utakmice i kako je uvek igrao za reprezentaciju. Kad ja kao zvezdas moram da kazem BRAVO DECKO!

che

pre 5 godina

Bravo za stav. Ali momci, ne nabijajte sebi dodatni pritisak, borite se kao Mitar, dajte sve od sebe, a ako pobetite - bicete heroji. Ako izgubite... pa, navikli smo na fudbalske neuspehe. Go Mitros!

111

pre 5 godina

Momci nemaju kondiciju, ne mogu da trce celu utakmicu, sta da se ocekuje onda?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 25. jun 2018 13:32)


A zasto lupas gluposti?? Pogledaj zvanicnu statistiku na SP. Mi smo DRUGA reprezentacija po pretrcanoj kilomentrazi! Proveri pa meni kazi da lupam! Nema veze nasa igra sa trcanjem. Stalno vrtite istu pricu oko trcanja?

Necke 29

pre 5 godina

A posle bi nas Nemacka pregazila,a tebe bi Boateng i Humels stavili u dzep.
(Zoran, 25. jun 2018 13:15)

Pre bih rekao da bi to bili Čikovi sunarodnici 😛

salvador

pre 5 godina

Krstaja, ako si kojim slucajem trazis savete za pristup utakmici po ovim komentarima, evo ti jedan:
https://www.tifofootball.com/video/world-cup-tactics-explained-how-serbia-can-beat-brazil/
Ako razumes jengeleski, naravno.

švaba

pre 5 godina

pobeda nad brazilom bi bilo nešto prelepo. ali da bi brazil pobedili moraju orlovi jedan gol dati više od brazila. e tu je problem, i da primimo samo jedan gol od njih moraju orlovi 2 dati. ja sam realista deco, od toga nema ništa. daj bože da grešim.

P76-ers

pre 5 godina

Ali je bitno da se pljuje Mitar. Bitno je da se svi nasi popljuju i normalno trener jer je to normalno, mi smo Srbi. Dati podrsku pa ko je bolji neka pobedi, 
(123, 25. jun 2018 13:17) 

Ма ко бре пљује Митра, то не раде чак ни најокорелији звездаши које познајем, нико нормалан не пљује човека који се тако бори. Пар тролова се увек могу наћи, игнорисање је лек за њих.
(Рејџ Агенст, 25. jun 2018 14:14)

Bolje se nije moglo objasniti...

reality

pre 5 godina

Treba imati pobednički duh i uvek se maksimalno zalagati i ići na pobede, ali to ne znači i davati sulude izjave poput ove da će pobediti Brazil. Moraš da znaš svoje mesto i da ceniš protivnika. Srbija nažalost u fudbalu nikad ništa nije uradila, niti ima trenutno kvalitet za nešto više, stoga se ne preti praznom puškom.
Dok se ne promeni ceo sistem rada i shvatanja kako u fudbalu tako i u drugim oblastima života ne očekuje dobre rezultate. Ne može loš đak da izađe na ispit i da očekuje dobru ocenu...

dex

pre 5 godina

Mi i da povedemo protiv Brazila, sto nije nemoguce, sledi bunker i prepustanje igre kao protiv Svajcaraca. Ako ce takav biti pristup, ishod znamo.

cico

pre 5 godina

glavu gore..nije mi jasno ovo malodušje koje je zavladalo srbijom nakon poraza od švice..nije još gotovo, vi možete pobijediti brazil..i oni su sličnog 'lako ćemo' mentalite ko mi balkanci i siguran sam da će 'labavo' ući u utakmicu..mitrović i tadić su odlični oni sigurno mogu napraviti rusvaj svakoj reprezentaiji..s druge strane po meni vam je minus brane ivanović, koji je u veteranskoj formi i teško će izaći na kraj sa brazilskim brzancima..a tu je i krstajić koji je prerano bačen u vatru i još nema tu selektorsku kvalitetu

no name

pre 5 godina

Generalno Tadic i Mitrovic nemogu sami da igraju ,nije im Brazil svajcarska! Ako misle da bilo kakav rezultat povoljan naprave moraju svi da grizu teren inace petarda im negine !

Andria

pre 5 godina

Ja sam primetio da svako od tih brazilaca ima po dve noge, dve ruke i nos između ušiju. Ceo život šutiraju loptu i to je to. I naši fudbaleri isto tako, pa ne vidim u čemu je problem !?

Dragan

pre 5 godina

Puno drobite van terena o raznim glupostima.
Racuna se samo sta pokazete na terenu.
Brazilci su favoriti ali nema predaje.
Treba vjerovati u cudo.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

Srbi smo trebali biti i proslu utakmicu,mislim da udaramo sad na jacu vojsku,onako razbijeni pretimo jacoj sili...mislim stvarno....nasim glupostima nikad kraja,ali neka probamo pa sve da nas vise nema....do poslednjeg daha..Napred Srbija!

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Nema selektor pojma kako se prolazi grupa i sta je motivacija.Dan pre meca sa Svajcarskom dao bi im da deset puta zaredom odgledaju film Petrijin venac a u slucaju da izgube zapretio bi im kaznom da ce ponovo morati da gledaju isti ceo dan.Trcali bi sve bi se pusilo za njima i sada nebi razglabali o bajkama i Brazilu.

Napred

pre 5 godina

Samo hrabro momc jer sreca prati hrabre. Nista nije gotovo i nema predaje. Nadam se da ce se igraci spremiti psihicki kako treba. Iskustvo iz prethodne 2 utakmice govori da ne umemo da realizujemo 100% gol situacije (tri protiv Kostarike, jedna protiv CH). Ne verujem da je rec o tehnickom neumecu koliko psiholoski momenat. Takve stvari treba rutinski resavati. Napred orlovi!!!

Susjed

pre 5 godina

Mitrovic je dobio moje simpatije, kad je sportski trazio dialog Shakirijem i kad mu je pruzio ruku. I nije plakao i kmecao nakon nedosudjenog penala kao sto to znamo od Neymara ili Ronalda kad ih samo dirnes. Bas taj Neymar mi ide toliko na zivce...

Raca

pre 5 godina

Bravo Mitre,samo glavu gore !!
Iskreni ljudi i navijači vam nisu ništa zamerili. Kvalifikovali ste se za Mundijal,odigrali ste odlično protiv Kostarike,igra iz prvog poluvremena protiv Švajcarske je najbolje izdanje našeg nacionalnog tima,koje sam ja lično ikada video.
Niste održali ritam iz prvog poluvremena i kiksnuli ste kod drugog gola.
Šta je bilo bilo,idemo dalje.
Verujemo u vas i bićemo sa vama srcem i dušom svaki minut.
Samo hrabro protiv Brazila,bez straha i respekta.Igrate utakmicu svog života.
Ako je dobijete ući ćete u istoriju i legendu,pričaćemo o njoj i vama i našim unucima.
Ako je izgubite nije kraj sveta,samo dajte sve od sebe.
Zbog vas i zbog nas !!
SREĆNO !!
Pozdrav iz Los Anđelesa svim iskrenim i odanim navijačima Srbije !!

Љубомир

pre 5 godina

Браво Митре, само тако такмичар може размишљати, надам се да сви момци тако мисле. Што се нас тиче, само да 95 минута гледамо борбу, самопожртвовање, храброст и биће довољно да будемо и даље поносни на вас. Идемо!

Жекс

pre 5 godina

Ako pobedimo brazil pečemo prasence :D 
(Neki lik, 25. jun 2018 11:59) 

Drugim recima, ti ces u sredu da postis.
(dirty sanchez, 25. jun 2018 12:07)

Иначе је петровски пост, брате.

expert

pre 5 godina

Ako je nemoguće da pobedimo Brazil, da li to znači da treba sami sebi da damo golove, ili da odigramo maksimalno koliko možemo?

Statisticar

pre 5 godina

Rvo malo zvanicne szatistike. Ocene igraca u prve dve utskmice i njihov zbir. Mitrovic 7.1+7.7=14.8, Ivanovic 7.4+7.3=14.7, Kolarov 7.7+6.8=14.5, Tadic 6.3+8.0=14.3, Stojkovic 7.5+6.7=14.2, Milenkovic 7.6+6.6=14.2, Ljajic 7.2+6.7(r)=13.9, Tosic 7.2+6.6=13.8, Matic 6.9+6.9=13.8, Milivojevic 6.9+6.6=13.5, Kostic 6.6(r)+6.4=13.0, Milinkovic Savic 7.4+5.2=12.6

Dabome

pre 5 godina

Ako date sve od sebe, igrate celu utakmicu kao 10minuta sa Šavajcarskom, ako igrate kvalitetno i napadački, ako se ne povučete i branite gol...e onda i da razmislimo o pobedi, u svakom slučaju SVI smo uz vas i SVI navijamo. NAPRED ORLOVI, NAPRED SRBIJA!!!

micko

pre 5 godina

Ako budete igrali makar kao Nemci protiv Meksika, niko vam nista nece reci! Ako se budete vukli po terenu kao da ste prebijeni, e onda....

02canDo

pre 5 godina

bravo Mitre,
ne predjate se uopste.
pustite ove pljuvatore koji ce, ako pobedimo, da govore kako smo neverovatni....za nas poneke ste vec neverovatni

da

pre 5 godina

o svemu se priča osim da je Mitrovic dizao titule reprezentativne u svojoj generaciji,da nije tako razmisljao i tada toga ne bi bilo,e sad da li u 11 igraju svi sampionskog kova od toga zavisi,a ne igraju

Miki Avala

pre 5 godina

Vi imate jedan veliki problem, a zove se 
CIJELI SVIJET UVIJEK I SVUGDJE PROTIV VAS 
možda da se zapitate ZAŠTO
(ZgHrEu, 25. jun 2018 17:19)
Ma ne, nije ceo svet protiv nas, samo po neki i neki koji za razliku od nas nemaju identitet i karakter. Na svu srecu pa nismo kao neki i ne delimo sve njihove vrednosti, pa im zato verovatno i smetamo.

zzbz

pre 5 godina

Sve je na strani Brazila, bolji jesu sve to stoji. Ali ostavite sve sto imate na teren, kakav god rezultat na kraju bio niko vam nece nista zameriti. Ovaj tim sto imamo, to je najbolje.
Srce na teren! Nije fraza!