Ponedeljak, 25.06.2018.

11:05

Zemunci napali Hrvate u Moskvi i oduzeli im zastavu (FOTO)

Izvor: Tanjug

Zemunci napali Hrvate u Moskvi i oduzeli im zastavu (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

snost

pre 5 godina

Srpska posla, stidim se sto sam srbin cesto. Ne brinite hrvati, to je jer jako dobro igrate pa zele vasu zastavu a sirotinja nema para :)

Croat

pre 5 godina

Ne kapim koja fora sa otimanjem zastave jeste li time bolji od nas? budite bolji na terenu od nas ali bojim se da bi u toj tekmi palo 7-8 golova

kio B.L.

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

hrvat,ajde ne laži

coasson

pre 5 godina

Kretenizam. Zivim u Zemunu blizu katolicke crkve, okruzen sa dosta Hrvata, nikad bolji odnos nisam imao sa ljudima, za razliku od od Sumadije gde imam kucu i gde sam okruzen srbendama.

Ovo su neki napaljeni klinci iz gornejg grada kojima treba malo publiciteta.
Btw navijam za Zemun i redovan sam na utakmicama.

Pravi taurumni nikad ne napadaju zene, decu, porodice.

Pozdrav

Zemun TRG
Munzekonza

Јабучило

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

Јесте. Старије госпође иду на Мундијал са заставом "Широки Бријег".

coa

pre 5 godina

kad malo bolje razmislim i nije losa ideja.naci nekakve hrvatske matorce oteti zastavu i lagano otici na njihovu tekmu i gledati pravi fudbal,podrzavam ako je bez nasilja

dutchy....

pre 5 godina

Samo da znate, Zemun je do pre 20-30 godina bio tihi, fin mali grad....A onda je predsednik opstine Zemun postao dr Vojislav Seselj, pocela je prodaja placeva, gradnja kuca, vila, a duz Dunavskog keja, i duz trotoara nikli su brojni kiosci.....

Ovi Taurunum bojsi su deca rodjena u Zemunu posle Seselja....I vidi se....(Zalecu se na hrvarsku zastavu kao bik na crveno...)

slaviša šmigič

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak.mikli znamo da si uzeo drugi nik svi znamo,da mrziš srbe i danonočno šalješ komentare.

Dusan

pre 5 godina

a boli vas ovo Hrvati, priznajte.

okupirali ste ovaj sajt komentarima, jos se predstavljate kao Srbi, osudjujete ovo.

desetak "ocevidaca" dogadjaja, svako sa drugacijom pricom. te otac i sin, te neka. baba cija je ovo zastava (bas ce baba da pravi ovakvu zastavu i nosi je sa sobom), te sedele u kaficu dve obitelji.

smesni ste.

ajde u rupu.

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Najsmesnije je sto postoji video zapis dogadjaja, a ovde se pise kako su zastave uzete nekim babama...
(NbgDeki, 25. jun 2018 14:01)

Stvar je u tome što je neko Munze, a neko čka. Tolerantna.

losmi

pre 5 godina

I sta sad? Treba da budemo ponosni na te “hrabre” “navijace”? Ne znam za vas ali ja dozivim transfer neprijatnosti na svaku ovakvu vest, tacnije gadi mi se!

Toronto

pre 5 godina

Oduzeti pasose na 5 godina. Kad je pasos bio priviligija, nije bilo ovakvih. Kaze mi skoro drugar, pa moramo da vas brukamo i treba. Sta ste vi mislili da odete u inostranstvo i postanete gospoda koja nema veze sa nama? Onako cinicno. Eto to ste vi i to je odraz vaseg drustva.

core

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам? 
(Мифо, 25. jun 2018 11:15) 

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...
(usput, 25. jun 2018 12:20)

ruska ambasada platila put navijacima iz Zemuna, jel u rubljama ili evrima...

Sasha

pre 5 godina

Neko rezultatima privlaci paznju na SP, a neko primitivizmom, kad vec nije u stanju dobiti fudbalski duel.
Utoliko je razlika izmedju Srba i Hrvata na SP u Rusiji ove godine.

Mikula

pre 5 godina

Ma to su neke budale. Meni je jedino krivo što neki mediji u Srbiji veličaju njihov "podvig".A prije neki dan su ti isti mediji urlikali protiv provokacije švicarskih Albanaca. Znači, želiš poštovanje prema sebi i svojoj državi, ali ne i prema drugome. Žalosno.
Pozdrav iz Hrvatske

Pako Alkaser

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
@(Mile, 25. jun 2018 11:07)


Ej, ajde da se ne lažemo, vi nas ionako ne volite i to odvajkada i bez ikakvog valjanog razloga, ovako bar ima smisla da nas mrzite.

milos

pre 5 godina

071,
Bravo,konacno da neko napise nesto i o toj "gospodi" iz sirokog brijega.Ovi dusebriznici o tome naravno nemaju pojma.Da,ubili su navijaca Sarajeva,ne postuju drzavu u kojoj zive ali ovde u komentarima dominiraju NVO botovi.Njima je veci zlocin uzeti zastavu nego ubiti coveka

Deni

pre 5 godina

Srbska duboka iskorena kultura na delo. Po onda zasto ceo svet nas mrzi???!!! Zasto svi protiv nas???!!! Sram vas bilo da napadnete obicne ljude......

rahan

pre 5 godina

@rahan 
U maloj Aziji, sedamdesetih pre nove eri, Pontiki pobili sve Italike samo zato sto pricaju kao Rimljani.
(jasdf, 25. jun 2018 12:55)

Jes ispunio kvotu, aj voljno.

Mamer N'goj

pre 5 godina

Nisu Hrvatima vec Bosancima i Hercegovcima. Lepo na zastavi pise Siroki Brijeg.
(TDI sa crvenim I, 25. jun 2018 11:21

Nisu srbi nego rusi. Lepo pise da se to dogodilo u Moskvi.

Sesvete_hr

pre 5 godina

@Bandit Dva starija para (oko 60g) sa djecom , sjedili na terasi kafića sa zastavom preko naslona stolice, muški otišli unutra i nakon minute se pojavila grupa muškaraca i onako u prolazu zgrabili zastavu i brzo nestali među ljudima. Nikome jasno šta se zbilo, do ove vesti, jer su žene najprije gledale jesu li im torbice još tu. Bili smo tri stola dalje.

You do

pre 5 godina

Ti iz Sirokog Brijega su prosrpski nastrojeni jer zele zajedno sa Srbima da razbiju Bosnu tako da najvjerovatnije je da su se druzili sa ovim Zemuncima i onda im ovi na kraju ukrali zastavu kad ovi nisu gledali i pobjegli da bi mogli da se hvale kako su opasni i kako su uzeli Hrvatima zastavu. Komendija.

room 1408

pre 5 godina

A sto “navijači”.Postoji mnogo lepsi nazivi za tu “rulju”.Ne vezano za temu ali moram ispričati.Prica mi čiča koji je bio na ratištu ‘90-ih godina prošlog veka.Kaze na ratištu došli ti tkz.”navijači”.Posle samo 24 h kaže plakali su kao mala deca.Bili su iz BGD.Cica se smejao,a običan covek.Inace čiča mi je zbog tog prokletog rata izgubio ruku.I šta je poenta.Sile se a plašljivi kao zečevi.Sta su ti možda obični Hrvatski navijači njima nažao uradili?Sto su došli da podrže svoju reprezentaciju koja u svakoj utakmici je ostavila srce na terenu,za razliku od naših “navijača”,igrača,funkcionera,...Generalno smo jako loše društvo,sa lošom uređenom državom,zakonom,politikom,sportom,...U globalu nema nas gorih na svetu,..

Pera Srbin

pre 5 godina

E baš su “navijači“. Ja bih pre pomislio da su “Zemunci“. Šta me briga za Hrvate, njihovi bar umeju da igraju fudbal .

.

pre 5 godina

@I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

BBB Torcida i ostali su fine grupice...

usput

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?
(Мифо, 25. jun 2018 11:15)

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...

Motorhead

pre 5 godina

I posle ce da bude “svi nas mrze”. Vratite zastavu kreteni i ucinite nesto pozitivno za imidz svoje zemlje a ne pljackati narod i uz to dizati tri prsta, jer pljacka je u hriscanskom duhu jel ?

DAVOR

pre 5 godina

Ovi ne samo sto pokusavaju da ismeju otetu zastavu. Nego uporno ovih dana i naseg srpskog orla pare sa ruskim, a i iz te kombinacije dobili smo mocnog crnog orla rasirenih krila. Koji lebdi izna nasih glava i ismejava se nasoj nemoci i ceri nam nam se pravo u lice!

.

pre 5 godina

@Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Da, uvek se tako nadje taj jedan koji je bio prisutan i brze bolje dosao da napise komentar da laze ljude...

neutralni felsh

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.
(babatz, 25. jun 2018 11:56)


razumi buku i bes... narodu su dosadile budale.

sef strucnog staba

pre 5 godina

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao ! 
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Da, za nas su gospoda na kvadrat. Jos na utakmici premijer lige nisam video da vodja navijaca skida traku kapitenu ekipe , da hapse sudiju zbog namestanja, da se klinci po gradu ubijaju zbog navijackih obelezja i slicno. Takodje, nisam nigde procitao da Englezi otimaju zastave, vec sam samo vidjao slike kako u drustvu Panamaca i Panamki pijuckaju pivo, slikaju se, zabavljaju...

Marko

pre 5 godina

Nisu zemunci vec su to likovi iz Zemun Polja i Batajnice, to su sve poreklom iz BiH i Hrvatske, Seseljev kraj.

Nazalost pravi zemun trpi radikale samo zbog njih.

zgBot

pre 5 godina

Ja kao hrvat im nista ne zamjeram. Vjerojatno su vidjeli da srbija vjerojatno ispada pa hoce navijati za hrvatsku, a da budu pravi hrvati treba im i zastava. Nista strasno, tako i tako baba koja je nosila zastavu ne moze tako dobro navijati kao ovi mladi zemunci! Pozdrav za najnovije hrvatske navijace iz zemuna!

fpkn

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

Hrvat pise srpskom latinicom?

hipokrat

pre 5 godina

Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Nisam rekao da su svi gospoda. Ali dosta njih jeste. Ako si u Engleskoj isao na neke utakmice, il bar gledao prenose sa tribina, video si na sta mislim. Ali kakvi god da su i najgori medju njima, a to je bila poenta poslednje recenice, nasi huligani nas uvek predstave u daleko gorem svetlu nego Englezi svoje. I to je ono sto je strasno. O ostalim tvojim generalizacijama nije vredno pricati.

NbgDeki

pre 5 godina

Uf sine, kakvo moralisanje u komentarima... Malo mi je muka. Zabole me bre za Hrvate i njihove zastave. Ako ne mogu da ih zadrze, bolje da ih i ne iznose napolje.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Ma bravo! Svaka cast! Daj vidite kada ste vec tamo da se organizuje i neka tuca, usput, sa Hrvatima da se jos malo blamiramo po svetu. Dokle ce ovaj ljudski talog da nas vraca 20 i 30 godina unazad?

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ima nesto protiv ovih momaka!Samo sedite i cekate da pljute!
(Bol Bol, 25. jun 2018 11:18)

Koliko godina imaš ti dečko? 12 ili 13?

Znaš šta bi bilo najžalosnije,,,Da imaš preko 20.godina i da si napisao ovo što si napisao,,,Čuj njega,,on ne može da veruje da neko ima nešto protiv 6,7 ljudi od po 35, 40.godina koji su oteli zastavu nekoj porodici!! Postoje neka pravila u navijačkom svetu,,,kodeks,,,ili ti šmekerizam,,,a ovi su ti klasičan primer,,anti-kodeksa ili ti NeŠmekerizma,,

D10S

pre 5 godina

1. Opcija: Ako ste uzeli zastavu drugim huliganima u fer tuci, postujem. To je vas i njihov slobodni izbor, pa ko pobedi.
2. Opcija: Ako ste uzeli obicnim navijacima (pa cak i alo su nacionalisti), onda je sramota!

Mirko

pre 5 godina

E Srbijo jadna li si. Imamo skoro 50 godina i stalno ista priča "oštetio nas sudija", "nepravda", "navijači Srbije prekinuli meč, potukli se, intervenisala policija"....

Lima

pre 5 godina

Znači neredi u Cirihu, Beču, Moskvi, gde sve ne, jedina zemlja koja će biti kažnjena u sve 3 utakmice verovatno, izjave u tipu sudenja, ratnih zločina,teorija zavera, prozivanja dugih a da se ne pogleda u svoje dvorište gde ima ubedljivo najviše otpada... Možete pogoditi koji je zajednički nazivnik u svemu ovome..strašno

46

pre 5 godina

ajde sta dramite, u Becu 2012. Hrvati napali Srbina i njegovog devetogodisnjeg sina jer je mali nosio Zvezdin dres.
(rahan, 25. jun 2018 12:19)

to je laz, rekla je tada Austrijska Poiicija. nemoj da siriz lazi

neutralni felsh

pre 5 godina

Zvizdimo protivnickim himnama, otimamo tudje zastave... I posle se pitamo zasto Brih nije hteo da dosudi penal!?
(Povidon, 25. jun 2018 11:43)


kratko i jasno.

zoran

pre 5 godina

Da podsjetim na onu staru! Cime se pametan strami, budala se ponosi. Bravo za hrabre decke iz Zemuna, trebalo je napasti i oduzeti zastavu navijacima koji su dosli isključivo bodriti svoju repku.

Milos

pre 5 godina

Hahahah, kakvi junaci, smeju vam se svi navijači. Treba ih deportovati odmah. Gde je predsednik da mi place na tv da nas ne vole? Jadna li si srbijo.

Pasa

pre 5 godina

Normalni ljudi Hrvati nisu htjeli tucu.Bravo momci iz Sirokog !Nasto smo spali u nedostatku sportskih,politickih,ekonomskih ,vojnih pobjeda slavite ovu.Prepusticemo vam!

Motorbreath

pre 5 godina

Ovo SP je za mene lično dno dna. Slošilo mi se zbog čelnika saveza, selektora i njihovih izjava, loše igre, politike u enormnim količinama, a sada i ovaj trust mozgova stavlja šlag na tortu.

Jure

pre 5 godina

Argentina je zbog navijackog nasilja zatrazila izrucenje svojih gradana i to ekspresno. Sto ce da ucini Vucic ili ovo nije zanimljivo posto ne donosi poene?

dovla

pre 5 godina

Bra'o momčine, pajserčine!... VELIKI ste pos'o napravili!... Na ponos i diku Zemunu i Srbiji!!!....stari Zemunci imaju običaj da kažu - "došli divlji, oterali pitome"...

бандит

pre 5 godina

Чекај, јесу узели заставу старијим људима или обитељи? Хајде одлучите се.

Dobro veče

pre 5 godina

Ma bravo, to je pravi podvig ta vest treba da je prva svugde pocevsi od tv dnevnika nemojte ni slucajno da stavite matematicare kad osvoje medalje i nagrade

Pop Malasije

pre 5 godina

Jedno od božjih zapovedi je "ne ukradi", a oni se hvale time pred svetom sa znakom svetoga trojstva.
Oteto prokleto, božja kazna sledi sigurno.

babatz

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Budale. Kako je to lepo, imas 30 i kusur a igras se tamo nekog otimanja zastava i jos te drzava finansira za tako nesto. Zanima me sta ce reci za svoj zivot kad dodju u pozne godine, jeste da vecina verovatno ni nece, ali bar ta nekolicina.

Stojke_Niš

pre 5 godina

Koje junaštvo, ukrali dvojici starijih ljudi zastavu njih šestero sedmero i još se hvale na internetu.
Tamo gde je bitno nas nema i gubimo , ali se hvalimo krađom kao nekim dostignućem.
Posle kad dobijemo po nosu kmecanje niko nas ne voli, ja mislim zasluženo .

aalborg

pre 5 godina

ovo je u navijačkim krugovima sramotan potez. Navijačka grupa po kodeksu ne sme napadati obične simpatizere i oduzimati obične zastave. Da su oduzeli Hr zastavu sa natpisom tipa BBB Široki, ili Torcida Široki, to bi bila druga priča, jer bi se tada radilo o napadu na drugu navijačku grupu, a ne na obične građane. Bedni su u svakom slučaju.

Helenabg

pre 5 godina

Zbog takvih na(ne)vijača ima da popijemo kazne na sve strane.I da su nesto hteli da nam progledaju sad bogami neće.Kukamo na ove,one a mi ustvari najgori.Zato nas i "OBOZAVAJU". Mislim brate,munze bre brate...

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Srbija je pod snaznim udarom EU i NATO koji pokusavaju da uniste srpski identitet,duh i nacin zivota,najveci udar je preko medija u Srbiji koji su pod njihovom kontrolom,medjutim mozda najpodmukliji rat protiv Srbije vode sa njihovim botovima koji komentarisu vesti,kao sto vidimo ovde gde vecina njih napada ove momke iz Zemuna,ali botovi nisu dovoljni vec su se infiltrirali i u same medije,sto najbolje vidimo po nacini cenzure i pustanja komentara na portalima,botovski ce uvek biti pusteni,a vas ako i na najbenigniji nacin kritikujete EU i NATO nece,evo da vidimo da li ce pustiti ovaj.

Ns

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Ovaj komentar pokazuje koliko ste vi lazni i dvolicni.

Kiselino

pre 5 godina

Dobro sta su ti idioti htjeli pokazati da su najaci u glupostima i bas bas fino prestavljaju doit se drugi vesele nasi traze tucu i probleme sramota

Lala gator

pre 5 godina

A sto to? Nadao sam se da smo prevazisli ovaj nivo prostakluka. Isti smo kao ovi koji pokazuju orla. Uostalom dvoglavi orao je i nas grb pa se ne zna sta oni pokazuju, oni misle jedno, a moze i drugo.

Мифо

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?

Boye se ne boye

pre 5 godina

Kakvi kreteni... umesto da se druže, jure sojke... ovo ono... oni se tuku i otimaju zastave... kao srednjovekovna plemena.


SRAM VAS BILO!!!!!

Djordje

pre 5 godina

Zaista se nadam da ce biti krivicno gonjeni zbog toga u Rusiji, i da se sama država, a pogotovu normalan deo njenog naroda neće dovoditi u bilo kakvu vezu sa ovim primitivnim vrstama

071

pre 5 godina

Široki Brijeg ili nekada Lištica kako se zvala. Fudbalski klub poznat po tome da samo katolici mogu igrati u istom. U tom gradiću ubijen je navijač Sarajeva, Vedran Puljic. Tada su pucali po navijačima Sarajeva, ubili Vedrana i ranili nekoliko momaka. Gradić u kojem zvižde himni BiH i ističu svastiku i druge nacističke simbole.

hipokrat

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.

Kraljevcanin

pre 5 godina

Ako su napali neke civile, starije ljude sa ženama u decom, treba ih ugasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tuptup, 25. jun 2018 11:07)


Sve i da su napali drugu navijacku grupu ili kako god da se klasifikuju ti kriminalci na nasim prostorima, ovo je za zatvor.

Crane

pre 5 godina

Naravno da su Hrvati, Zapadna Hercegovina je najvece leglo Hrvatskog nacionalizma, mada sama cinjenica da nije bilo otpora ukazuje da doticni navijaci nisu huligani vec simpatizeri.

micko

pre 5 godina

Pišem sa lica mesta i da vam kažem da ti hrvati su bili stariji covjek i njegov sin. Znaci ne radi se o nekim huliganima. Vidjali smo ih par puta po moskvi.

Oliver

pre 5 godina

Treba znati da je Siroki Brijeg bio najjace uporiste ustasa u NDH,najmonstruoznije ustase su dolazile iz tog hercegovackog mesta te ova zastava ima jos vecu vrednost. Bravo Zemunci!

BBRS

pre 5 godina

Коме сте отели заставу, којој навијачкој групи ?
Ако сте отели обичним људима навијачима Хрв, онда вам је скроз глуп фазон !

antiDebil

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.
(hipokrat, 25. jun 2018 11:17

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao !
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !

misa

pre 5 godina

Budale najobicnije. 20 dana sam u Moskvi. Nijedan incident. Milioni navijaca Svi zagrljeni. Divno raspolozenje.
Ali tu su ovi nasi probisveti da nas predstave u najbojem svetlu.
Da smo prava drzava i pravi narod svi bi ih osidili. Kradu zastave junacine sa dva razreda osnovne. Umesto da su na njivi da kopaju, takvi nam suruju sa drzavom. I da. Ako ih ovde uhapse ispostavice se da su uglavnom poznati nasoj policiji.

prolece

pre 5 godina

Eh, da ste takvi junaci, pa da se isprsite vlastima kod kuce..Zbog visokih akciza goriva, sve vecih poreza i nameta, bednih plata koje su medju najmanjima u Evropi...

jasdf

pre 5 godina

Zar nije pricano da je ruska policija spremna da spreci sve ispade? Nadam se da ce ove huligane identifikovati i deportovati, a da ce im u Srbiji biti odredjena dozivotna mera javljanja u policijsku stanicu tokom svake reprzentativne fudbalske utakmice.

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ovu su od onih "patriota",,,,što su svoj put za Rusiju platili,,,tako što su distribuisali opijate na području Zemuna i Novog Beograda,,,

sef strucnog staba

pre 5 godina

Koji primitivci, radili mesecima po kladionicama i perionicama da skupe koji dinar za Rusiju, i onda tamo divljaju otimajuci zastave normalnim ljudima koji su skolovani, obrazovani, i mogu sebi Rusiju priustiti od jedne plate. To su u biti duboko tuzni i nesrecni ljudi.

aalborg

pre 5 godina

ovo je u navijačkim krugovima sramotan potez. Navijačka grupa po kodeksu ne sme napadati obične simpatizere i oduzimati obične zastave. Da su oduzeli Hr zastavu sa natpisom tipa BBB Široki, ili Torcida Široki, to bi bila druga priča, jer bi se tada radilo o napadu na drugu navijačku grupu, a ne na obične građane. Bedni su u svakom slučaju.

Stojke_Niš

pre 5 godina

Koje junaštvo, ukrali dvojici starijih ljudi zastavu njih šestero sedmero i još se hvale na internetu.
Tamo gde je bitno nas nema i gubimo , ali se hvalimo krađom kao nekim dostignućem.
Posle kad dobijemo po nosu kmecanje niko nas ne voli, ja mislim zasluženo .

Мифо

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?

hipokrat

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.

Jure

pre 5 godina

Argentina je zbog navijackog nasilja zatrazila izrucenje svojih gradana i to ekspresno. Sto ce da ucini Vucic ili ovo nije zanimljivo posto ne donosi poene?

Motorbreath

pre 5 godina

Ovo SP je za mene lično dno dna. Slošilo mi se zbog čelnika saveza, selektora i njihovih izjava, loše igre, politike u enormnim količinama, a sada i ovaj trust mozgova stavlja šlag na tortu.

Pasa

pre 5 godina

Normalni ljudi Hrvati nisu htjeli tucu.Bravo momci iz Sirokog !Nasto smo spali u nedostatku sportskih,politickih,ekonomskih ,vojnih pobjeda slavite ovu.Prepusticemo vam!

Boye se ne boye

pre 5 godina

Kakvi kreteni... umesto da se druže, jure sojke... ovo ono... oni se tuku i otimaju zastave... kao srednjovekovna plemena.


SRAM VAS BILO!!!!!

prolece

pre 5 godina

Eh, da ste takvi junaci, pa da se isprsite vlastima kod kuce..Zbog visokih akciza goriva, sve vecih poreza i nameta, bednih plata koje su medju najmanjima u Evropi...

Mikula

pre 5 godina

Ma to su neke budale. Meni je jedino krivo što neki mediji u Srbiji veličaju njihov "podvig".A prije neki dan su ti isti mediji urlikali protiv provokacije švicarskih Albanaca. Znači, želiš poštovanje prema sebi i svojoj državi, ali ne i prema drugome. Žalosno.
Pozdrav iz Hrvatske

Bolje bez imena

pre 5 godina

Budale. Kako je to lepo, imas 30 i kusur a igras se tamo nekog otimanja zastava i jos te drzava finansira za tako nesto. Zanima me sta ce reci za svoj zivot kad dodju u pozne godine, jeste da vecina verovatno ni nece, ali bar ta nekolicina.

D10S

pre 5 godina

1. Opcija: Ako ste uzeli zastavu drugim huliganima u fer tuci, postujem. To je vas i njihov slobodni izbor, pa ko pobedi.
2. Opcija: Ako ste uzeli obicnim navijacima (pa cak i alo su nacionalisti), onda je sramota!

jasdf

pre 5 godina

Zar nije pricano da je ruska policija spremna da spreci sve ispade? Nadam se da ce ove huligane identifikovati i deportovati, a da ce im u Srbiji biti odredjena dozivotna mera javljanja u policijsku stanicu tokom svake reprzentativne fudbalske utakmice.

Dobro veče

pre 5 godina

Ma bravo, to je pravi podvig ta vest treba da je prva svugde pocevsi od tv dnevnika nemojte ni slucajno da stavite matematicare kad osvoje medalje i nagrade

micko

pre 5 godina

Pišem sa lica mesta i da vam kažem da ti hrvati su bili stariji covjek i njegov sin. Znaci ne radi se o nekim huliganima. Vidjali smo ih par puta po moskvi.

Djordje

pre 5 godina

Zaista se nadam da ce biti krivicno gonjeni zbog toga u Rusiji, i da se sama država, a pogotovu normalan deo njenog naroda neće dovoditi u bilo kakvu vezu sa ovim primitivnim vrstama

Sasha

pre 5 godina

Neko rezultatima privlaci paznju na SP, a neko primitivizmom, kad vec nije u stanju dobiti fudbalski duel.
Utoliko je razlika izmedju Srba i Hrvata na SP u Rusiji ove godine.

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ima nesto protiv ovih momaka!Samo sedite i cekate da pljute!
(Bol Bol, 25. jun 2018 11:18)

Koliko godina imaš ti dečko? 12 ili 13?

Znaš šta bi bilo najžalosnije,,,Da imaš preko 20.godina i da si napisao ovo što si napisao,,,Čuj njega,,on ne može da veruje da neko ima nešto protiv 6,7 ljudi od po 35, 40.godina koji su oteli zastavu nekoj porodici!! Postoje neka pravila u navijačkom svetu,,,kodeks,,,ili ti šmekerizam,,,a ovi su ti klasičan primer,,anti-kodeksa ili ti NeŠmekerizma,,

zgBot

pre 5 godina

Ja kao hrvat im nista ne zamjeram. Vjerojatno su vidjeli da srbija vjerojatno ispada pa hoce navijati za hrvatsku, a da budu pravi hrvati treba im i zastava. Nista strasno, tako i tako baba koja je nosila zastavu ne moze tako dobro navijati kao ovi mladi zemunci! Pozdrav za najnovije hrvatske navijace iz zemuna!

dovla

pre 5 godina

Bra'o momčine, pajserčine!... VELIKI ste pos'o napravili!... Na ponos i diku Zemunu i Srbiji!!!....stari Zemunci imaju običaj da kažu - "došli divlji, oterali pitome"...

room 1408

pre 5 godina

A sto “navijači”.Postoji mnogo lepsi nazivi za tu “rulju”.Ne vezano za temu ali moram ispričati.Prica mi čiča koji je bio na ratištu ‘90-ih godina prošlog veka.Kaze na ratištu došli ti tkz.”navijači”.Posle samo 24 h kaže plakali su kao mala deca.Bili su iz BGD.Cica se smejao,a običan covek.Inace čiča mi je zbog tog prokletog rata izgubio ruku.I šta je poenta.Sile se a plašljivi kao zečevi.Sta su ti možda obični Hrvatski navijači njima nažao uradili?Sto su došli da podrže svoju reprezentaciju koja u svakoj utakmici je ostavila srce na terenu,za razliku od naših “navijača”,igrača,funkcionera,...Generalno smo jako loše društvo,sa lošom uređenom državom,zakonom,politikom,sportom,...U globalu nema nas gorih na svetu,..

Kiselino

pre 5 godina

Dobro sta su ti idioti htjeli pokazati da su najaci u glupostima i bas bas fino prestavljaju doit se drugi vesele nasi traze tucu i probleme sramota

neutralni felsh

pre 5 godina

Zvizdimo protivnickim himnama, otimamo tudje zastave... I posle se pitamo zasto Brih nije hteo da dosudi penal!?
(Povidon, 25. jun 2018 11:43)


kratko i jasno.

misa

pre 5 godina

Budale najobicnije. 20 dana sam u Moskvi. Nijedan incident. Milioni navijaca Svi zagrljeni. Divno raspolozenje.
Ali tu su ovi nasi probisveti da nas predstave u najbojem svetlu.
Da smo prava drzava i pravi narod svi bi ih osidili. Kradu zastave junacine sa dva razreda osnovne. Umesto da su na njivi da kopaju, takvi nam suruju sa drzavom. I da. Ako ih ovde uhapse ispostavice se da su uglavnom poznati nasoj policiji.

Kraljevcanin

pre 5 godina

Ako su napali neke civile, starije ljude sa ženama u decom, treba ih ugasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tuptup, 25. jun 2018 11:07)


Sve i da su napali drugu navijacku grupu ili kako god da se klasifikuju ti kriminalci na nasim prostorima, ovo je za zatvor.

Helenabg

pre 5 godina

Zbog takvih na(ne)vijača ima da popijemo kazne na sve strane.I da su nesto hteli da nam progledaju sad bogami neće.Kukamo na ove,one a mi ustvari najgori.Zato nas i "OBOZAVAJU". Mislim brate,munze bre brate...

Pop Malasije

pre 5 godina

Jedno od božjih zapovedi je "ne ukradi", a oni se hvale time pred svetom sa znakom svetoga trojstva.
Oteto prokleto, božja kazna sledi sigurno.

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ovu su od onih "patriota",,,,što su svoj put za Rusiju platili,,,tako što su distribuisali opijate na području Zemuna i Novog Beograda,,,

BBRS

pre 5 godina

Коме сте отели заставу, којој навијачкој групи ?
Ако сте отели обичним људима навијачима Хрв, онда вам је скроз глуп фазон !

sef strucnog staba

pre 5 godina

Koji primitivci, radili mesecima po kladionicama i perionicama da skupe koji dinar za Rusiju, i onda tamo divljaju otimajuci zastave normalnim ljudima koji su skolovani, obrazovani, i mogu sebi Rusiju priustiti od jedne plate. To su u biti duboko tuzni i nesrecni ljudi.

Milos

pre 5 godina

Hahahah, kakvi junaci, smeju vam se svi navijači. Treba ih deportovati odmah. Gde je predsednik da mi place na tv da nas ne vole? Jadna li si srbijo.

Ns

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Ovaj komentar pokazuje koliko ste vi lazni i dvolicni.

Marko

pre 5 godina

Nisu zemunci vec su to likovi iz Zemun Polja i Batajnice, to su sve poreklom iz BiH i Hrvatske, Seseljev kraj.

Nazalost pravi zemun trpi radikale samo zbog njih.

DAVOR

pre 5 godina

Ovi ne samo sto pokusavaju da ismeju otetu zastavu. Nego uporno ovih dana i naseg srpskog orla pare sa ruskim, a i iz te kombinacije dobili smo mocnog crnog orla rasirenih krila. Koji lebdi izna nasih glava i ismejava se nasoj nemoci i ceri nam nam se pravo u lice!

Oliver

pre 5 godina

Treba znati da je Siroki Brijeg bio najjace uporiste ustasa u NDH,najmonstruoznije ustase su dolazile iz tog hercegovackog mesta te ova zastava ima jos vecu vrednost. Bravo Zemunci!

Sesvete_hr

pre 5 godina

@Bandit Dva starija para (oko 60g) sa djecom , sjedili na terasi kafića sa zastavom preko naslona stolice, muški otišli unutra i nakon minute se pojavila grupa muškaraca i onako u prolazu zgrabili zastavu i brzo nestali među ljudima. Nikome jasno šta se zbilo, do ove vesti, jer su žene najprije gledale jesu li im torbice još tu. Bili smo tri stola dalje.

46

pre 5 godina

ajde sta dramite, u Becu 2012. Hrvati napali Srbina i njegovog devetogodisnjeg sina jer je mali nosio Zvezdin dres.
(rahan, 25. jun 2018 12:19)

to je laz, rekla je tada Austrijska Poiicija. nemoj da siriz lazi

sef strucnog staba

pre 5 godina

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao ! 
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Da, za nas su gospoda na kvadrat. Jos na utakmici premijer lige nisam video da vodja navijaca skida traku kapitenu ekipe , da hapse sudiju zbog namestanja, da se klinci po gradu ubijaju zbog navijackih obelezja i slicno. Takodje, nisam nigde procitao da Englezi otimaju zastave, vec sam samo vidjao slike kako u drustvu Panamaca i Panamki pijuckaju pivo, slikaju se, zabavljaju...

Deni

pre 5 godina

Srbska duboka iskorena kultura na delo. Po onda zasto ceo svet nas mrzi???!!! Zasto svi protiv nas???!!! Sram vas bilo da napadnete obicne ljude......

Crane

pre 5 godina

Naravno da su Hrvati, Zapadna Hercegovina je najvece leglo Hrvatskog nacionalizma, mada sama cinjenica da nije bilo otpora ukazuje da doticni navijaci nisu huligani vec simpatizeri.

babatz

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.

coasson

pre 5 godina

Kretenizam. Zivim u Zemunu blizu katolicke crkve, okruzen sa dosta Hrvata, nikad bolji odnos nisam imao sa ljudima, za razliku od od Sumadije gde imam kucu i gde sam okruzen srbendama.

Ovo su neki napaljeni klinci iz gornejg grada kojima treba malo publiciteta.
Btw navijam za Zemun i redovan sam na utakmicama.

Pravi taurumni nikad ne napadaju zene, decu, porodice.

Pozdrav

Zemun TRG
Munzekonza

Lala gator

pre 5 godina

A sto to? Nadao sam se da smo prevazisli ovaj nivo prostakluka. Isti smo kao ovi koji pokazuju orla. Uostalom dvoglavi orao je i nas grb pa se ne zna sta oni pokazuju, oni misle jedno, a moze i drugo.

Mirko

pre 5 godina

E Srbijo jadna li si. Imamo skoro 50 godina i stalno ista priča "oštetio nas sudija", "nepravda", "navijači Srbije prekinuli meč, potukli se, intervenisala policija"....

coa

pre 5 godina

kad malo bolje razmislim i nije losa ideja.naci nekakve hrvatske matorce oteti zastavu i lagano otici na njihovu tekmu i gledati pravi fudbal,podrzavam ako je bez nasilja

core

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам? 
(Мифо, 25. jun 2018 11:15) 

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...
(usput, 25. jun 2018 12:20)

ruska ambasada platila put navijacima iz Zemuna, jel u rubljama ili evrima...

Motorhead

pre 5 godina

I posle ce da bude “svi nas mrze”. Vratite zastavu kreteni i ucinite nesto pozitivno za imidz svoje zemlje a ne pljackati narod i uz to dizati tri prsta, jer pljacka je u hriscanskom duhu jel ?

losmi

pre 5 godina

I sta sad? Treba da budemo ponosni na te “hrabre” “navijace”? Ne znam za vas ali ja dozivim transfer neprijatnosti na svaku ovakvu vest, tacnije gadi mi se!

Pako Alkaser

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
@(Mile, 25. jun 2018 11:07)


Ej, ajde da se ne lažemo, vi nas ionako ne volite i to odvajkada i bez ikakvog valjanog razloga, ovako bar ima smisla da nas mrzite.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Ma bravo! Svaka cast! Daj vidite kada ste vec tamo da se organizuje i neka tuca, usput, sa Hrvatima da se jos malo blamiramo po svetu. Dokle ce ovaj ljudski talog da nas vraca 20 i 30 godina unazad?

Lima

pre 5 godina

Znači neredi u Cirihu, Beču, Moskvi, gde sve ne, jedina zemlja koja će biti kažnjena u sve 3 utakmice verovatno, izjave u tipu sudenja, ratnih zločina,teorija zavera, prozivanja dugih a da se ne pogleda u svoje dvorište gde ima ubedljivo najviše otpada... Možete pogoditi koji je zajednički nazivnik u svemu ovome..strašno

You do

pre 5 godina

Ti iz Sirokog Brijega su prosrpski nastrojeni jer zele zajedno sa Srbima da razbiju Bosnu tako da najvjerovatnije je da su se druzili sa ovim Zemuncima i onda im ovi na kraju ukrali zastavu kad ovi nisu gledali i pobjegli da bi mogli da se hvale kako su opasni i kako su uzeli Hrvatima zastavu. Komendija.

dutchy....

pre 5 godina

Samo da znate, Zemun je do pre 20-30 godina bio tihi, fin mali grad....A onda je predsednik opstine Zemun postao dr Vojislav Seselj, pocela je prodaja placeva, gradnja kuca, vila, a duz Dunavskog keja, i duz trotoara nikli su brojni kiosci.....

Ovi Taurunum bojsi su deca rodjena u Zemunu posle Seselja....I vidi se....(Zalecu se na hrvarsku zastavu kao bik na crveno...)

бандит

pre 5 godina

Чекај, јесу узели заставу старијим људима или обитељи? Хајде одлучите се.

Pera Srbin

pre 5 godina

E baš su “navijači“. Ja bih pre pomislio da su “Zemunci“. Šta me briga za Hrvate, njihovi bar umeju da igraju fudbal .

071

pre 5 godina

Široki Brijeg ili nekada Lištica kako se zvala. Fudbalski klub poznat po tome da samo katolici mogu igrati u istom. U tom gradiću ubijen je navijač Sarajeva, Vedran Puljic. Tada su pucali po navijačima Sarajeva, ubili Vedrana i ranili nekoliko momaka. Gradić u kojem zvižde himni BiH i ističu svastiku i druge nacističke simbole.

zoran

pre 5 godina

Da podsjetim na onu staru! Cime se pametan strami, budala se ponosi. Bravo za hrabre decke iz Zemuna, trebalo je napasti i oduzeti zastavu navijacima koji su dosli isključivo bodriti svoju repku.

Јабучило

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

Јесте. Старије госпође иду на Мундијал са заставом "Широки Бријег".

Mamer N'goj

pre 5 godina

Nisu Hrvatima vec Bosancima i Hercegovcima. Lepo na zastavi pise Siroki Brijeg.
(TDI sa crvenim I, 25. jun 2018 11:21

Nisu srbi nego rusi. Lepo pise da se to dogodilo u Moskvi.

kio B.L.

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

hrvat,ajde ne laži

milos

pre 5 godina

071,
Bravo,konacno da neko napise nesto i o toj "gospodi" iz sirokog brijega.Ovi dusebriznici o tome naravno nemaju pojma.Da,ubili su navijaca Sarajeva,ne postuju drzavu u kojoj zive ali ovde u komentarima dominiraju NVO botovi.Njima je veci zlocin uzeti zastavu nego ubiti coveka

usput

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?
(Мифо, 25. jun 2018 11:15)

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...

fpkn

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

Hrvat pise srpskom latinicom?

neutralni felsh

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.
(babatz, 25. jun 2018 11:56)


razumi buku i bes... narodu su dosadile budale.

Dusan

pre 5 godina

a boli vas ovo Hrvati, priznajte.

okupirali ste ovaj sajt komentarima, jos se predstavljate kao Srbi, osudjujete ovo.

desetak "ocevidaca" dogadjaja, svako sa drugacijom pricom. te otac i sin, te neka. baba cija je ovo zastava (bas ce baba da pravi ovakvu zastavu i nosi je sa sobom), te sedele u kaficu dve obitelji.

smesni ste.

ajde u rupu.

NbgDeki

pre 5 godina

Uf sine, kakvo moralisanje u komentarima... Malo mi je muka. Zabole me bre za Hrvate i njihove zastave. Ako ne mogu da ih zadrze, bolje da ih i ne iznose napolje.

.

pre 5 godina

@Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Da, uvek se tako nadje taj jedan koji je bio prisutan i brze bolje dosao da napise komentar da laze ljude...

rahan

pre 5 godina

@rahan 
U maloj Aziji, sedamdesetih pre nove eri, Pontiki pobili sve Italike samo zato sto pricaju kao Rimljani.
(jasdf, 25. jun 2018 12:55)

Jes ispunio kvotu, aj voljno.

hipokrat

pre 5 godina

Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Nisam rekao da su svi gospoda. Ali dosta njih jeste. Ako si u Engleskoj isao na neke utakmice, il bar gledao prenose sa tribina, video si na sta mislim. Ali kakvi god da su i najgori medju njima, a to je bila poenta poslednje recenice, nasi huligani nas uvek predstave u daleko gorem svetlu nego Englezi svoje. I to je ono sto je strasno. O ostalim tvojim generalizacijama nije vredno pricati.

Toronto

pre 5 godina

Oduzeti pasose na 5 godina. Kad je pasos bio priviligija, nije bilo ovakvih. Kaze mi skoro drugar, pa moramo da vas brukamo i treba. Sta ste vi mislili da odete u inostranstvo i postanete gospoda koja nema veze sa nama? Onako cinicno. Eto to ste vi i to je odraz vaseg drustva.

.

pre 5 godina

@I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

BBB Torcida i ostali su fine grupice...

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Srbija je pod snaznim udarom EU i NATO koji pokusavaju da uniste srpski identitet,duh i nacin zivota,najveci udar je preko medija u Srbiji koji su pod njihovom kontrolom,medjutim mozda najpodmukliji rat protiv Srbije vode sa njihovim botovima koji komentarisu vesti,kao sto vidimo ovde gde vecina njih napada ove momke iz Zemuna,ali botovi nisu dovoljni vec su se infiltrirali i u same medije,sto najbolje vidimo po nacini cenzure i pustanja komentara na portalima,botovski ce uvek biti pusteni,a vas ako i na najbenigniji nacin kritikujete EU i NATO nece,evo da vidimo da li ce pustiti ovaj.

antiDebil

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.
(hipokrat, 25. jun 2018 11:17

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao !
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !

slaviša šmigič

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak.mikli znamo da si uzeo drugi nik svi znamo,da mrziš srbe i danonočno šalješ komentare.

Croat

pre 5 godina

Ne kapim koja fora sa otimanjem zastave jeste li time bolji od nas? budite bolji na terenu od nas ali bojim se da bi u toj tekmi palo 7-8 golova

snost

pre 5 godina

Srpska posla, stidim se sto sam srbin cesto. Ne brinite hrvati, to je jer jako dobro igrate pa zele vasu zastavu a sirotinja nema para :)

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Najsmesnije je sto postoji video zapis dogadjaja, a ovde se pise kako su zastave uzete nekim babama...
(NbgDeki, 25. jun 2018 14:01)

Stvar je u tome što je neko Munze, a neko čka. Tolerantna.

Oliver

pre 5 godina

Treba znati da je Siroki Brijeg bio najjace uporiste ustasa u NDH,najmonstruoznije ustase su dolazile iz tog hercegovackog mesta te ova zastava ima jos vecu vrednost. Bravo Zemunci!

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Srbija je pod snaznim udarom EU i NATO koji pokusavaju da uniste srpski identitet,duh i nacin zivota,najveci udar je preko medija u Srbiji koji su pod njihovom kontrolom,medjutim mozda najpodmukliji rat protiv Srbije vode sa njihovim botovima koji komentarisu vesti,kao sto vidimo ovde gde vecina njih napada ove momke iz Zemuna,ali botovi nisu dovoljni vec su se infiltrirali i u same medije,sto najbolje vidimo po nacini cenzure i pustanja komentara na portalima,botovski ce uvek biti pusteni,a vas ako i na najbenigniji nacin kritikujete EU i NATO nece,evo da vidimo da li ce pustiti ovaj.

Ns

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Ovaj komentar pokazuje koliko ste vi lazni i dvolicni.

babatz

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.

071

pre 5 godina

Široki Brijeg ili nekada Lištica kako se zvala. Fudbalski klub poznat po tome da samo katolici mogu igrati u istom. U tom gradiću ubijen je navijač Sarajeva, Vedran Puljic. Tada su pucali po navijačima Sarajeva, ubili Vedrana i ranili nekoliko momaka. Gradić u kojem zvižde himni BiH i ističu svastiku i druge nacističke simbole.

NbgDeki

pre 5 godina

Uf sine, kakvo moralisanje u komentarima... Malo mi je muka. Zabole me bre za Hrvate i njihove zastave. Ako ne mogu da ih zadrze, bolje da ih i ne iznose napolje.

milos

pre 5 godina

071,
Bravo,konacno da neko napise nesto i o toj "gospodi" iz sirokog brijega.Ovi dusebriznici o tome naravno nemaju pojma.Da,ubili su navijaca Sarajeva,ne postuju drzavu u kojoj zive ali ovde u komentarima dominiraju NVO botovi.Njima je veci zlocin uzeti zastavu nego ubiti coveka

Dusan

pre 5 godina

a boli vas ovo Hrvati, priznajte.

okupirali ste ovaj sajt komentarima, jos se predstavljate kao Srbi, osudjujete ovo.

desetak "ocevidaca" dogadjaja, svako sa drugacijom pricom. te otac i sin, te neka. baba cija je ovo zastava (bas ce baba da pravi ovakvu zastavu i nosi je sa sobom), te sedele u kaficu dve obitelji.

smesni ste.

ajde u rupu.

antiDebil

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.
(hipokrat, 25. jun 2018 11:17

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao !
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !

neutralni felsh

pre 5 godina

Zvizdimo protivnickim himnama, otimamo tudje zastave... I posle se pitamo zasto Brih nije hteo da dosudi penal!?
(Povidon, 25. jun 2018 11:43)


kratko i jasno.

Pako Alkaser

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
@(Mile, 25. jun 2018 11:07)


Ej, ajde da se ne lažemo, vi nas ionako ne volite i to odvajkada i bez ikakvog valjanog razloga, ovako bar ima smisla da nas mrzite.

Sasha

pre 5 godina

Neko rezultatima privlaci paznju na SP, a neko primitivizmom, kad vec nije u stanju dobiti fudbalski duel.
Utoliko je razlika izmedju Srba i Hrvata na SP u Rusiji ove godine.

Pasa

pre 5 godina

Normalni ljudi Hrvati nisu htjeli tucu.Bravo momci iz Sirokog !Nasto smo spali u nedostatku sportskih,politickih,ekonomskih ,vojnih pobjeda slavite ovu.Prepusticemo vam!

kio B.L.

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

hrvat,ajde ne laži

.

pre 5 godina

@Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)
Da, uvek se tako nadje taj jedan koji je bio prisutan i brze bolje dosao da napise komentar da laze ljude...

fpkn

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

Hrvat pise srpskom latinicom?

aalborg

pre 5 godina

ovo je u navijačkim krugovima sramotan potez. Navijačka grupa po kodeksu ne sme napadati obične simpatizere i oduzimati obične zastave. Da su oduzeli Hr zastavu sa natpisom tipa BBB Široki, ili Torcida Široki, to bi bila druga priča, jer bi se tada radilo o napadu na drugu navijačku grupu, a ne na obične građane. Bedni su u svakom slučaju.

46

pre 5 godina

ajde sta dramite, u Becu 2012. Hrvati napali Srbina i njegovog devetogodisnjeg sina jer je mali nosio Zvezdin dres.
(rahan, 25. jun 2018 12:19)

to je laz, rekla je tada Austrijska Poiicija. nemoj da siriz lazi

coasson

pre 5 godina

Kretenizam. Zivim u Zemunu blizu katolicke crkve, okruzen sa dosta Hrvata, nikad bolji odnos nisam imao sa ljudima, za razliku od od Sumadije gde imam kucu i gde sam okruzen srbendama.

Ovo su neki napaljeni klinci iz gornejg grada kojima treba malo publiciteta.
Btw navijam za Zemun i redovan sam na utakmicama.

Pravi taurumni nikad ne napadaju zene, decu, porodice.

Pozdrav

Zemun TRG
Munzekonza

Deni

pre 5 godina

Srbska duboka iskorena kultura na delo. Po onda zasto ceo svet nas mrzi???!!! Zasto svi protiv nas???!!! Sram vas bilo da napadnete obicne ljude......

hipokrat

pre 5 godina

Ovi su vec prosli u finale.
Ako govorimo o takmicenju za najvecu sramotu.
U stvari, ubedljivo su pobedili. Gledam na tribinama kako ljudi uzivaju u svetskom prvenstvu, vode decu, farbaju se, slikaju i pevaju zajedno. A mi? Slike huligana, dilera droge, osudjivanih ubica, i evo navijaci koji idu okolo i otimaju zastave. A sto ti smeta zastava, druze, to ne znas ni sam. Tuga kakvu sliku saljemo o sebi. Mi se u sustini reklamiramo kao mesto jeftinih radnika, jeftine klope, jeftinih zena i jeftinog provoda i vrlo skupih kriminalaca. I kako onda da navijam da prodje Srbija, kad je bolje da ispadne sto pre pa da se takvi vrate ovde. Onda bar mogu da gledam sport onako kako bi i trebalo da bude predstavljen.
I da, Englezi su i te kako gospoda, a za nas su svi od reda vojvode i princevi.

Crane

pre 5 godina

Naravno da su Hrvati, Zapadna Hercegovina je najvece leglo Hrvatskog nacionalizma, mada sama cinjenica da nije bilo otpora ukazuje da doticni navijaci nisu huligani vec simpatizeri.

zgBot

pre 5 godina

Ja kao hrvat im nista ne zamjeram. Vjerojatno su vidjeli da srbija vjerojatno ispada pa hoce navijati za hrvatsku, a da budu pravi hrvati treba im i zastava. Nista strasno, tako i tako baba koja je nosila zastavu ne moze tako dobro navijati kao ovi mladi zemunci! Pozdrav za najnovije hrvatske navijace iz zemuna!

rahan

pre 5 godina

@rahan 
U maloj Aziji, sedamdesetih pre nove eri, Pontiki pobili sve Italike samo zato sto pricaju kao Rimljani.
(jasdf, 25. jun 2018 12:55)

Jes ispunio kvotu, aj voljno.

micko

pre 5 godina

Pišem sa lica mesta i da vam kažem da ti hrvati su bili stariji covjek i njegov sin. Znaci ne radi se o nekim huliganima. Vidjali smo ih par puta po moskvi.

Stojke_Niš

pre 5 godina

Koje junaštvo, ukrali dvojici starijih ljudi zastavu njih šestero sedmero i još se hvale na internetu.
Tamo gde je bitno nas nema i gubimo , ali se hvalimo krađom kao nekim dostignućem.
Posle kad dobijemo po nosu kmecanje niko nas ne voli, ja mislim zasluženo .

Pop Malasije

pre 5 godina

Jedno od božjih zapovedi je "ne ukradi", a oni se hvale time pred svetom sa znakom svetoga trojstva.
Oteto prokleto, božja kazna sledi sigurno.

Marko

pre 5 godina

Nisu zemunci vec su to likovi iz Zemun Polja i Batajnice, to su sve poreklom iz BiH i Hrvatske, Seseljev kraj.

Nazalost pravi zemun trpi radikale samo zbog njih.

Јабучило

pre 5 godina

Bio sam prisutan,zastavu su oteli jednoj starijoj gospodji koja je bila u kaficu sa unukom i jos jednom starijom zenom...junacine zemunske.
(insajder, 25. jun 2018 11:11)

Јесте. Старије госпође иду на Мундијал са заставом "Широки Бријег".

sef strucnog staba

pre 5 godina

englezi gospoda ??? Hahah hahaah ahhahhhah ahhahah aahahh hahahhahahhah ahhahahhh ahhahhahahhah hhaahhah ahaahahhhhhhahahahah ahahahahhhhhhhahahahah haahhhahah haha aha ahahhahahaha hahahhahahah.....e slatko sam se ismejao ! 
To su obicne biljne vasi, olos, bagra i pre svega huligani. Rasisti, ubice, olos i sve ono sto moze da ti padne napamet, to su englezi. Prve nerede na ovom SP su napravili KO ? englezi naradno, ko bi drugi ?! Blistali su pre 2 godine na EP u francuskoj ali se tu pojavio neko ko ih je malo prevaspitao. Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Da, za nas su gospoda na kvadrat. Jos na utakmici premijer lige nisam video da vodja navijaca skida traku kapitenu ekipe , da hapse sudiju zbog namestanja, da se klinci po gradu ubijaju zbog navijackih obelezja i slicno. Takodje, nisam nigde procitao da Englezi otimaju zastave, vec sam samo vidjao slike kako u drustvu Panamaca i Panamki pijuckaju pivo, slikaju se, zabavljaju...

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ima nesto protiv ovih momaka!Samo sedite i cekate da pljute!
(Bol Bol, 25. jun 2018 11:18)

Koliko godina imaš ti dečko? 12 ili 13?

Znaš šta bi bilo najžalosnije,,,Da imaš preko 20.godina i da si napisao ovo što si napisao,,,Čuj njega,,on ne može da veruje da neko ima nešto protiv 6,7 ljudi od po 35, 40.godina koji su oteli zastavu nekoj porodici!! Postoje neka pravila u navijačkom svetu,,,kodeks,,,ili ti šmekerizam,,,a ovi su ti klasičan primer,,anti-kodeksa ili ti NeŠmekerizma,,

Мифо

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?

Bolje bez imena

pre 5 godina

Budale. Kako je to lepo, imas 30 i kusur a igras se tamo nekog otimanja zastava i jos te drzava finansira za tako nesto. Zanima me sta ce reci za svoj zivot kad dodju u pozne godine, jeste da vecina verovatno ni nece, ali bar ta nekolicina.

бандит

pre 5 godina

Чекај, јесу узели заставу старијим људима или обитељи? Хајде одлучите се.

Sesvete_hr

pre 5 godina

@Bandit Dva starija para (oko 60g) sa djecom , sjedili na terasi kafića sa zastavom preko naslona stolice, muški otišli unutra i nakon minute se pojavila grupa muškaraca i onako u prolazu zgrabili zastavu i brzo nestali među ljudima. Nikome jasno šta se zbilo, do ove vesti, jer su žene najprije gledale jesu li im torbice još tu. Bili smo tri stola dalje.

jasdf

pre 5 godina

Zar nije pricano da je ruska policija spremna da spreci sve ispade? Nadam se da ce ove huligane identifikovati i deportovati, a da ce im u Srbiji biti odredjena dozivotna mera javljanja u policijsku stanicu tokom svake reprzentativne fudbalske utakmice.

Kraljevcanin

pre 5 godina

Ako su napali neke civile, starije ljude sa ženama u decom, treba ih ugasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tuptup, 25. jun 2018 11:07)


Sve i da su napali drugu navijacku grupu ili kako god da se klasifikuju ti kriminalci na nasim prostorima, ovo je za zatvor.

D10S

pre 5 godina

1. Opcija: Ako ste uzeli zastavu drugim huliganima u fer tuci, postujem. To je vas i njihov slobodni izbor, pa ko pobedi.
2. Opcija: Ako ste uzeli obicnim navijacima (pa cak i alo su nacionalisti), onda je sramota!

Mikula

pre 5 godina

Ma to su neke budale. Meni je jedino krivo što neki mediji u Srbiji veličaju njihov "podvig".A prije neki dan su ti isti mediji urlikali protiv provokacije švicarskih Albanaca. Znači, želiš poštovanje prema sebi i svojoj državi, ali ne i prema drugome. Žalosno.
Pozdrav iz Hrvatske

core

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам? 
(Мифо, 25. jun 2018 11:15) 

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...
(usput, 25. jun 2018 12:20)

ruska ambasada platila put navijacima iz Zemuna, jel u rubljama ili evrima...

snost

pre 5 godina

Srpska posla, stidim se sto sam srbin cesto. Ne brinite hrvati, to je jer jako dobro igrate pa zele vasu zastavu a sirotinja nema para :)

.

pre 5 godina

@I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak
(Mile, 25. jun 2018 11:07)

BBB Torcida i ostali su fine grupice...

Dobro veče

pre 5 godina

Ma bravo, to je pravi podvig ta vest treba da je prva svugde pocevsi od tv dnevnika nemojte ni slucajno da stavite matematicare kad osvoje medalje i nagrade

Jure

pre 5 godina

Argentina je zbog navijackog nasilja zatrazila izrucenje svojih gradana i to ekspresno. Sto ce da ucini Vucic ili ovo nije zanimljivo posto ne donosi poene?

Motorhead

pre 5 godina

I posle ce da bude “svi nas mrze”. Vratite zastavu kreteni i ucinite nesto pozitivno za imidz svoje zemlje a ne pljackati narod i uz to dizati tri prsta, jer pljacka je u hriscanskom duhu jel ?

Djordje

pre 5 godina

Zaista se nadam da ce biti krivicno gonjeni zbog toga u Rusiji, i da se sama država, a pogotovu normalan deo njenog naroda neće dovoditi u bilo kakvu vezu sa ovim primitivnim vrstama

Boye se ne boye

pre 5 godina

Kakvi kreteni... umesto da se druže, jure sojke... ovo ono... oni se tuku i otimaju zastave... kao srednjovekovna plemena.


SRAM VAS BILO!!!!!

Croat

pre 5 godina

Ne kapim koja fora sa otimanjem zastave jeste li time bolji od nas? budite bolji na terenu od nas ali bojim se da bi u toj tekmi palo 7-8 golova

Motorbreath

pre 5 godina

Ovo SP je za mene lično dno dna. Slošilo mi se zbog čelnika saveza, selektora i njihovih izjava, loše igre, politike u enormnim količinama, a sada i ovaj trust mozgova stavlja šlag na tortu.

You do

pre 5 godina

Ti iz Sirokog Brijega su prosrpski nastrojeni jer zele zajedno sa Srbima da razbiju Bosnu tako da najvjerovatnije je da su se druzili sa ovim Zemuncima i onda im ovi na kraju ukrali zastavu kad ovi nisu gledali i pobjegli da bi mogli da se hvale kako su opasni i kako su uzeli Hrvatima zastavu. Komendija.

slaviša šmigič

pre 5 godina

I onda pričate i žalite se da zašto vas nevole..pa ko bi vas volio, al glavno da se Otac nacije javlja na svaki isprdak.mikli znamo da si uzeo drugi nik svi znamo,da mrziš srbe i danonočno šalješ komentare.

coa

pre 5 godina

kad malo bolje razmislim i nije losa ideja.naci nekakve hrvatske matorce oteti zastavu i lagano otici na njihovu tekmu i gledati pravi fudbal,podrzavam ako je bez nasilja

Kiselino

pre 5 godina

Dobro sta su ti idioti htjeli pokazati da su najaci u glupostima i bas bas fino prestavljaju doit se drugi vesele nasi traze tucu i probleme sramota

Milos

pre 5 godina

Hahahah, kakvi junaci, smeju vam se svi navijači. Treba ih deportovati odmah. Gde je predsednik da mi place na tv da nas ne vole? Jadna li si srbijo.

room 1408

pre 5 godina

A sto “navijači”.Postoji mnogo lepsi nazivi za tu “rulju”.Ne vezano za temu ali moram ispričati.Prica mi čiča koji je bio na ratištu ‘90-ih godina prošlog veka.Kaze na ratištu došli ti tkz.”navijači”.Posle samo 24 h kaže plakali su kao mala deca.Bili su iz BGD.Cica se smejao,a običan covek.Inace čiča mi je zbog tog prokletog rata izgubio ruku.I šta je poenta.Sile se a plašljivi kao zečevi.Sta su ti možda obični Hrvatski navijači njima nažao uradili?Sto su došli da podrže svoju reprezentaciju koja u svakoj utakmici je ostavila srce na terenu,za razliku od naših “navijača”,igrača,funkcionera,...Generalno smo jako loše društvo,sa lošom uređenom državom,zakonom,politikom,sportom,...U globalu nema nas gorih na svetu,..

zoran

pre 5 godina

Da podsjetim na onu staru! Cime se pametan strami, budala se ponosi. Bravo za hrabre decke iz Zemuna, trebalo je napasti i oduzeti zastavu navijacima koji su dosli isključivo bodriti svoju repku.

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Najsmesnije je sto postoji video zapis dogadjaja, a ovde se pise kako su zastave uzete nekim babama...
(NbgDeki, 25. jun 2018 14:01)

Stvar je u tome što je neko Munze, a neko čka. Tolerantna.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Koji primitivci, radili mesecima po kladionicama i perionicama da skupe koji dinar za Rusiju, i onda tamo divljaju otimajuci zastave normalnim ljudima koji su skolovani, obrazovani, i mogu sebi Rusiju priustiti od jedne plate. To su u biti duboko tuzni i nesrecni ljudi.

prolece

pre 5 godina

Eh, da ste takvi junaci, pa da se isprsite vlastima kod kuce..Zbog visokih akciza goriva, sve vecih poreza i nameta, bednih plata koje su medju najmanjima u Evropi...

dovla

pre 5 godina

Bra'o momčine, pajserčine!... VELIKI ste pos'o napravili!... Na ponos i diku Zemunu i Srbiji!!!....stari Zemunci imaju običaj da kažu - "došli divlji, oterali pitome"...

BBRS

pre 5 godina

Коме сте отели заставу, којој навијачкој групи ?
Ако сте отели обичним људима навијачима Хрв, онда вам је скроз глуп фазон !

Lima

pre 5 godina

Znači neredi u Cirihu, Beču, Moskvi, gde sve ne, jedina zemlja koja će biti kažnjena u sve 3 utakmice verovatno, izjave u tipu sudenja, ratnih zločina,teorija zavera, prozivanja dugih a da se ne pogleda u svoje dvorište gde ima ubedljivo najviše otpada... Možete pogoditi koji je zajednički nazivnik u svemu ovome..strašno

DAVOR

pre 5 godina

Ovi ne samo sto pokusavaju da ismeju otetu zastavu. Nego uporno ovih dana i naseg srpskog orla pare sa ruskim, a i iz te kombinacije dobili smo mocnog crnog orla rasirenih krila. Koji lebdi izna nasih glava i ismejava se nasoj nemoci i ceri nam nam se pravo u lice!

losmi

pre 5 godina

I sta sad? Treba da budemo ponosni na te “hrabre” “navijace”? Ne znam za vas ali ja dozivim transfer neprijatnosti na svaku ovakvu vest, tacnije gadi mi se!

usput

pre 5 godina

Одакле паре овим високо-квалификованим бојсима за пут и боравак у Русију, знатижељан сам?
(Мифо, 25. jun 2018 11:15)

Kad bi ti samo znao na kakve sve bitange ruska ambasada trosi pare...

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Ma bravo! Svaka cast! Daj vidite kada ste vec tamo da se organizuje i neka tuca, usput, sa Hrvatima da se jos malo blamiramo po svetu. Dokle ce ovaj ljudski talog da nas vraca 20 i 30 godina unazad?

Mirko

pre 5 godina

E Srbijo jadna li si. Imamo skoro 50 godina i stalno ista priča "oštetio nas sudija", "nepravda", "navijači Srbije prekinuli meč, potukli se, intervenisala policija"....

dutchy....

pre 5 godina

Samo da znate, Zemun je do pre 20-30 godina bio tihi, fin mali grad....A onda je predsednik opstine Zemun postao dr Vojislav Seselj, pocela je prodaja placeva, gradnja kuca, vila, a duz Dunavskog keja, i duz trotoara nikli su brojni kiosci.....

Ovi Taurunum bojsi su deca rodjena u Zemunu posle Seselja....I vidi se....(Zalecu se na hrvarsku zastavu kao bik na crveno...)

Lala gator

pre 5 godina

A sto to? Nadao sam se da smo prevazisli ovaj nivo prostakluka. Isti smo kao ovi koji pokazuju orla. Uostalom dvoglavi orao je i nas grb pa se ne zna sta oni pokazuju, oni misle jedno, a moze i drugo.

neutralni felsh

pre 5 godina

Ne volim navijace ni najmanje,ali patetika u komentarima vas kvazi kulturnih iskompleksiranih luzera je bas za gadjenje.Vi ste bas dno dna,pa tek onda navijaci i ostali sljam.
(babatz, 25. jun 2018 11:56)


razumi buku i bes... narodu su dosadile budale.

Mamer N'goj

pre 5 godina

Nisu Hrvatima vec Bosancima i Hercegovcima. Lepo na zastavi pise Siroki Brijeg.
(TDI sa crvenim I, 25. jun 2018 11:21

Nisu srbi nego rusi. Lepo pise da se to dogodilo u Moskvi.

Helenabg

pre 5 godina

Zbog takvih na(ne)vijača ima da popijemo kazne na sve strane.I da su nesto hteli da nam progledaju sad bogami neće.Kukamo na ove,one a mi ustvari najgori.Zato nas i "OBOZAVAJU". Mislim brate,munze bre brate...

Pera Srbin

pre 5 godina

E baš su “navijači“. Ja bih pre pomislio da su “Zemunci“. Šta me briga za Hrvate, njihovi bar umeju da igraju fudbal .

Skakač Sa Mostova

pre 5 godina

Ovu su od onih "patriota",,,,što su svoj put za Rusiju platili,,,tako što su distribuisali opijate na području Zemuna i Novog Beograda,,,

misa

pre 5 godina

Budale najobicnije. 20 dana sam u Moskvi. Nijedan incident. Milioni navijaca Svi zagrljeni. Divno raspolozenje.
Ali tu su ovi nasi probisveti da nas predstave u najbojem svetlu.
Da smo prava drzava i pravi narod svi bi ih osidili. Kradu zastave junacine sa dva razreda osnovne. Umesto da su na njivi da kopaju, takvi nam suruju sa drzavom. I da. Ako ih ovde uhapse ispostavice se da su uglavnom poznati nasoj policiji.

hipokrat

pre 5 godina

Izgleda da su ta desavanja ostavila posledice na njih, pa su sada nesto mirniji ali zablistaci oni ponovo, ne sumnjam ja u njih !
(antiDebil, 25. jun 2018 11:34)

Nisam rekao da su svi gospoda. Ali dosta njih jeste. Ako si u Engleskoj isao na neke utakmice, il bar gledao prenose sa tribina, video si na sta mislim. Ali kakvi god da su i najgori medju njima, a to je bila poenta poslednje recenice, nasi huligani nas uvek predstave u daleko gorem svetlu nego Englezi svoje. I to je ono sto je strasno. O ostalim tvojim generalizacijama nije vredno pricati.

Toronto

pre 5 godina

Oduzeti pasose na 5 godina. Kad je pasos bio priviligija, nije bilo ovakvih. Kaze mi skoro drugar, pa moramo da vas brukamo i treba. Sta ste vi mislili da odete u inostranstvo i postanete gospoda koja nema veze sa nama? Onako cinicno. Eto to ste vi i to je odraz vaseg drustva.