Subota, 23.06.2018.

22:48

Krstajić pod okom FIFA, možda i on bude sankcionisan

Izvor: B92

Krstajiæ pod okom FIFA, možda i on bude sankcionisan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

klisa.ns

pre 5 godina

@OI 96
Svaka cast kada na osnovu onoga sto sam napisao iznosis takve zakljucke. Mislim, stvarno napredno, izvoli sendvich.
Pozdravi sve u svlacionici, posto pretpostavljam da si tamo.

debos

pre 5 godina

Sve si, Mladene, rekao tom izjavom. Ali ne o sudiji. Nego o sebi. Malo mi te je žao, a malo se i stidim zbog toga što si rekao. Nekako je, kako da ti kažem, nedovoljno inteligentno.

popov

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање. 
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.
(Кривокапић, 24. jun 2018 08:16)

1. U današnjem svetu nema podele na unutrašnju i spoljnu potrebu. Ono što kažeš za unutrašnjost, to će znati i svet.

2. Jeste, naši igrači su bili većinom kulturni. Međutim, kapiten nije postavio dobar primer. Njegov stav prema Šaćiriju, od početka utakmice, nije bio na mestu, šta god bilo na Šaćirijevim kopačkama. Tu se Kolarov obraćao našoj publici, međutim ovo nije srpsko, već svetsko prvenstvo. Inače, pohvale za igrače koji se nisu spuštali na nivo čelnika FSS-a. Samo jedno pitanje za Kolarova. Gde je kao kapiten bio da izvrši pritisak na sudiju da se pogleda VAR, kada je Mitrović oboren?

ja sam ja

pre 5 godina

(Dada, 23. jun 2018 23:38)
Kao prvo ja ne podržavam njegovu izjavu! Ali, ako ćemo kažnjavati svakoga ko kaže bilo šta što se nekome ne sviđa dolazimo do zaključka da imamo diktaturu. Kada ja to uporedim sa S. Korejom pretpostavljam da ću i ja da budem kažnjen.
Veliki je problem što se mnogo toga radi selektivno!
Na udaru su Krstajić i “par” igrača Švajcarske, njih kritikovati je dozvoljeno. Ko spomene sudiju, njemu sledi kazna.
Sloboda govora???

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 5 godina

Bilo bi lepo kada bi neko objasnio kako je on zamenio Muslina...pratim fudbal ali za njega nisam cuo...verovatno prosecan fudbaler...kakve uspehe je postigao kao trener...koga je trenirao pre reprezentacije...gde je bio trener:primera,bundes,premijer,kalco ili neka druga liga?

rage

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.


?????
PANIKA SA DRUGE STRANE JASTUKA?!

MarcoPolo

pre 5 godina

istina uvek boli... Kazniće ga zato što je rekao istinu, dok će se onaj smrad od sudije izvući nekažnjeno. po ko zna koji put izvlačimo deblji kraj...

Miloš

pre 5 godina

Počinjem da se pitam. A šta je FIFA?
Međunarodno sudsko veće?
Pa oni samo neke procese otvaraju, nekome sude I dosuđuju, određuju kazne, naknade za njihove osude, presude!
Pa oni se fudbalom uopšte ne bave!
Suđenje nisu ni komentarisali ne pamtim!
Sankcije za loše suđenje od fife ( malim slovima ) ne pamtim.

Кривокапић

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање.
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.

Milan

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...
(polo, 23. jun 2018 23:45)
Sta je to sa nama!? Pa da li se secamo sta je Hag i kakvo je tamo licemerje i dvostruki arsini, da li ne vidimo kakvo je bilo licemerno i bezobrazno sudjenje na ovoj utakmici. Da li ne vidimo licemerje Fifa prema nasim navijacima, selektoru, FSS, Srbiji!? Podrska igracima, selektoru i strucnom stabu! Fifa neka radi svoga posla, a mi da radimo sto je do nas i da damo sve da pobedimo Brazil! Srbija!

MarkoIXS

pre 5 godina

Ako pet sudija u sobi na deset monitora odgleda spornu situaciju i javi sudiji na terenu da treba da pogleda a on to odbije. Kako to da nazovemo osim selektivna pravda. Napravio je odlično poredjenje...

Sale

pre 5 godina

Nego, ostali mediji prenose da je rekao: Nekada prokleti Hag, danas VAR. Da li se može negdje da potvrdi istinitost te izjave, da neko treba da se pošalje u Hag? Ja ne mogu nigdje da nađem niti intervju niti bilo šta slično....

OI 96

pre 5 godina

@klisa.ns
pa nije tvoj selektor jer ti sediš tu i kuckas a verovatno u životu o sportu znaš iz sportskog zurnala...
kapiten je ko trener kaže a bane je zadužio tim ali nije vodja
nije ni kolarov ali mu ta uloga više stoji

Nego

pre 5 godina

Pa i sam Krstajic je isključivo zahvaljujući politici selektor. A da je faca ne bi spominjao Hag i tako nas stavio u istu ravan sa Sacirijem i ostalima...

djuro

pre 5 godina

pa ako i dalje ostanete na turniru posle ovoga, sami ste krivi. Pokupite igrače, objavite na se povlačite sa prvenstva zbog nejednakog tretmana. Šta još treba da vam urade?

Slavonac what else

pre 5 godina

Zamišljam njemačkog trenera da nakon lošeg suđenja Mažića protiv njih kaže:
"Neka ga pošalju u Nurnberg neka mu sude kao nama."

zkdjlrbdwgjji

pre 5 godina

Sudija nas jeste zakinuo ali niti u tome treba tražiti izgovor, niti je Krstajić trebalo da da ovako nepromišljen komentar.

Dare

pre 5 godina

Ba divno, ko to mpze da kontrolise navijace, sta ce ko da kaze. Jesu li pokrenuli postupak prptiv Argentine , jer su njihovi navijaci na stadiomu tukli jednog hrvatskog ??

Mane

pre 5 godina

Bez potrebe proziva kada je sam kriv za poraz umesto da je posle postigutnog gola napravio pametne poteze on im je jos omogicio napade ubaciti radonjica i primiti gol na glupost neiskustvo je to protiv brazila ne verujem da mozemo nisu bili nesto posebno ali imaju bodove nama treba cudo da se desi a ne verujem da kosta rika moze da iznenadi....

Hauard

pre 5 godina

Mladen je skroz ok kao covek, kapiten i patriota ali nije iskusan i namazan za izjave...

Sigurno ce mu zabraniti neki mec, mozda protiv Brazila...

Danak neiskustvu a ne direktiva...

moje misljenje.

Petar

pre 5 godina

Jel IQ bese moze da bude negativan broj?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GameOfZones, 23. jun 2018 23:26)

Ma moze. Pogledaj na primer Krstajica.

Sestko

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.

stinkovic

pre 5 godina

Cekajte mi se bunimo zbog albanskog pozdrava a velicamo naseg selektora koj je rekao da sudiju treba pred sud za ratne zlocince?

Iskreno meni je izjava Krstajica kriminalna..ali to je sve skretanje paznje sa katastrofalne igre i odluka.

pc,Niš

pre 5 godina

Loši postupci drugih ne mogu da budu opravdanje za moje loše postupke.Ali,ovo je zemlja nevaspitanih i bahatih u gornjem domu.Može mu se i tačka jer račun plaćaju gradjani.

Delija

pre 5 godina

Joj ala svi sada napadaju fudbalere kao manekeni,Krstajic nema pojma a pre 5 dana ih dizali u nebesa.Pa za nas je uspeh sto smo uspeli da se plasiramo na SP i ove utakmice treba gledati sa uzivanjem jer mi nemamo priliku da se u klupskom i reprezentativnom fudbalu svake godine borimo sa najboljim ekipama sveta tako da ovo za nas gledaoce treba da je poslastica fudbalska.E protiv Brazila se boris za prolazak dalje to treba da bude praznik fudbala a ne nasi ljudi pljuju i vredjaju igrace umesto da se raduju prestojecoj utakmici i dodju u Moskvu da nas podrze u ovoj istorijskoj utakmici gde bi pobedom usli u istoriju a ceo svet bi se divio prolasku nase reprezentacije.

the baller

pre 5 godina

Kao selektor ili trener šta god da je. Mora da se uzdigne iznad toga I pokaže klasu. Sa ovim komentarom se spustio na nivo Kosovara iz reprezentacije Švajcarske...

SRBIN

pre 5 godina

Čovek da ima časti, ne bi ni prihvatio poziv za selektora, jer je neko drugi izvojevao ( kakav, takav) plasman na mundijal! P. S. Srpskom rodu treba iskren osećaj NACIONALIZMA I PATRIOIZMA, bez obzira što nas ubeđuju da je to nešto loše!!!

Nišlija

pre 5 godina

E što neće da ga suspenduju sad i da reprezentaciju protiv Brazila vodi Rastavac.Momak je sa Radničkim iz Niša čuda pravio i praktično ih preporodio!

marko

pre 5 godina

ништа од тога не би било да су наши играли 90 минута колко траје меч,а средина нам је занемоћала одма после пола сата,и ту је био крај....

Leskovcanin

pre 5 godina

Covek bez iskustva dobija zadatak (fss i politike) da vodi tim na prvenstvu na nacin na koji je to uradjeno i zasluzuje kaznu. Kopali su jamu Muslinu, iskopali su je sebi. Neka se zali njegovom predsedniku pardon, gospodaru Vucicu.

Čvarkov

pre 5 godina

... albanski igrači koji igraju za švajcarsku mogu da komentarišu i ppsle utakmice... da idalje ptovociraju putem medija... a Krstajić ne sme da komentariše očiglednu krađu u kreaciji Briha... Garantujem da albansko-švajcarski lobi radi nešto ispod žita, da ucenjuje i potplaćuje... jel i Brazilu slučajno bolo loše suđenje u korist Švajcaraca?

Mile

pre 5 godina

FIFA je uspela da izazove i nerede u vise zemalja. Ja se samo nadam da nekome nece pasti na pamet da se pojavi na vratima prebivalista cuvenog Felixa i istera pravdu licno. Krstajicu mogu da pljunu pod prozor.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Ma protiv svih će da pokrenu postupak, samo u Briha i njegovu "VAR" bratiju da ne diramo, oni su FIFA-ine "svete krave", hehe!
Gospodo iz FIFA sudiju da oderete pa da pokažetre neki princip i kriterijum, ne zamajavajte nas sporednim detaljima, ogradite se od kradljivca ako ste pošteni, ali sumnjam!

Dada

pre 5 godina

Tko tako što izjavi za njega su ratni zločinci i "loše suđenje" jedno te isto.
Fino će se FIFA uvjeriti kakve vrijednosti neki službenici iz FSS-a dijele.

polo

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...

klisa.ns

pre 5 godina

Kada smo mi nesposobni da ga sankcionisemo, neka to ucine oni...
Sto se mene lucno tice, on nije moj selektor, a kapiten je Bane Ivanovic!!!

neutralni felsh

pre 5 godina

i on i fss namerno izazivaju paznju fifa da bi ih kaznili. posle ce da glume zrtve pred domacom javnoscu. bitno je jedimo da se nista ne promeni.

polo

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...

Leskovcanin

pre 5 godina

Covek bez iskustva dobija zadatak (fss i politike) da vodi tim na prvenstvu na nacin na koji je to uradjeno i zasluzuje kaznu. Kopali su jamu Muslinu, iskopali su je sebi. Neka se zali njegovom predsedniku pardon, gospodaru Vucicu.

Dada

pre 5 godina

Tko tako što izjavi za njega su ratni zločinci i "loše suđenje" jedno te isto.
Fino će se FIFA uvjeriti kakve vrijednosti neki službenici iz FSS-a dijele.

marko

pre 5 godina

ништа од тога не би било да су наши играли 90 минута колко траје меч,а средина нам је занемоћала одма после пола сата,и ту је био крај....

neutralni felsh

pre 5 godina

i on i fss namerno izazivaju paznju fifa da bi ih kaznili. posle ce da glume zrtve pred domacom javnoscu. bitno je jedimo da se nista ne promeni.

Čvarkov

pre 5 godina

... albanski igrači koji igraju za švajcarsku mogu da komentarišu i ppsle utakmice... da idalje ptovociraju putem medija... a Krstajić ne sme da komentariše očiglednu krađu u kreaciji Briha... Garantujem da albansko-švajcarski lobi radi nešto ispod žita, da ucenjuje i potplaćuje... jel i Brazilu slučajno bolo loše suđenje u korist Švajcaraca?

Fudbalinjo

pre 5 godina

Ma protiv svih će da pokrenu postupak, samo u Briha i njegovu "VAR" bratiju da ne diramo, oni su FIFA-ine "svete krave", hehe!
Gospodo iz FIFA sudiju da oderete pa da pokažetre neki princip i kriterijum, ne zamajavajte nas sporednim detaljima, ogradite se od kradljivca ako ste pošteni, ali sumnjam!

Mile

pre 5 godina

FIFA je uspela da izazove i nerede u vise zemalja. Ja se samo nadam da nekome nece pasti na pamet da se pojavi na vratima prebivalista cuvenog Felixa i istera pravdu licno. Krstajicu mogu da pljunu pod prozor.

klisa.ns

pre 5 godina

Kada smo mi nesposobni da ga sankcionisemo, neka to ucine oni...
Sto se mene lucno tice, on nije moj selektor, a kapiten je Bane Ivanovic!!!

Nego

pre 5 godina

Pa i sam Krstajic je isključivo zahvaljujući politici selektor. A da je faca ne bi spominjao Hag i tako nas stavio u istu ravan sa Sacirijem i ostalima...

Кривокапић

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање.
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.

Slavonac what else

pre 5 godina

Zamišljam njemačkog trenera da nakon lošeg suđenja Mažića protiv njih kaže:
"Neka ga pošalju u Nurnberg neka mu sude kao nama."

MarkoIXS

pre 5 godina

Ako pet sudija u sobi na deset monitora odgleda spornu situaciju i javi sudiji na terenu da treba da pogleda a on to odbije. Kako to da nazovemo osim selektivna pravda. Napravio je odlično poredjenje...

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 5 godina

Bilo bi lepo kada bi neko objasnio kako je on zamenio Muslina...pratim fudbal ali za njega nisam cuo...verovatno prosecan fudbaler...kakve uspehe je postigao kao trener...koga je trenirao pre reprezentacije...gde je bio trener:primera,bundes,premijer,kalco ili neka druga liga?

stinkovic

pre 5 godina

Cekajte mi se bunimo zbog albanskog pozdrava a velicamo naseg selektora koj je rekao da sudiju treba pred sud za ratne zlocince?

Iskreno meni je izjava Krstajica kriminalna..ali to je sve skretanje paznje sa katastrofalne igre i odluka.

debos

pre 5 godina

Sve si, Mladene, rekao tom izjavom. Ali ne o sudiji. Nego o sebi. Malo mi te je žao, a malo se i stidim zbog toga što si rekao. Nekako je, kako da ti kažem, nedovoljno inteligentno.

zkdjlrbdwgjji

pre 5 godina

Sudija nas jeste zakinuo ali niti u tome treba tražiti izgovor, niti je Krstajić trebalo da da ovako nepromišljen komentar.

Milan

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...
(polo, 23. jun 2018 23:45)
Sta je to sa nama!? Pa da li se secamo sta je Hag i kakvo je tamo licemerje i dvostruki arsini, da li ne vidimo kakvo je bilo licemerno i bezobrazno sudjenje na ovoj utakmici. Da li ne vidimo licemerje Fifa prema nasim navijacima, selektoru, FSS, Srbiji!? Podrska igracima, selektoru i strucnom stabu! Fifa neka radi svoga posla, a mi da radimo sto je do nas i da damo sve da pobedimo Brazil! Srbija!

Miloš

pre 5 godina

Počinjem da se pitam. A šta je FIFA?
Međunarodno sudsko veće?
Pa oni samo neke procese otvaraju, nekome sude I dosuđuju, određuju kazne, naknade za njihove osude, presude!
Pa oni se fudbalom uopšte ne bave!
Suđenje nisu ni komentarisali ne pamtim!
Sankcije za loše suđenje od fife ( malim slovima ) ne pamtim.

MarcoPolo

pre 5 godina

istina uvek boli... Kazniće ga zato što je rekao istinu, dok će se onaj smrad od sudije izvući nekažnjeno. po ko zna koji put izvlačimo deblji kraj...

Sale

pre 5 godina

Nego, ostali mediji prenose da je rekao: Nekada prokleti Hag, danas VAR. Da li se može negdje da potvrdi istinitost te izjave, da neko treba da se pošalje u Hag? Ja ne mogu nigdje da nađem niti intervju niti bilo šta slično....

Petar

pre 5 godina

Jel IQ bese moze da bude negativan broj?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GameOfZones, 23. jun 2018 23:26)

Ma moze. Pogledaj na primer Krstajica.

popov

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање. 
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.
(Кривокапић, 24. jun 2018 08:16)

1. U današnjem svetu nema podele na unutrašnju i spoljnu potrebu. Ono što kažeš za unutrašnjost, to će znati i svet.

2. Jeste, naši igrači su bili većinom kulturni. Međutim, kapiten nije postavio dobar primer. Njegov stav prema Šaćiriju, od početka utakmice, nije bio na mestu, šta god bilo na Šaćirijevim kopačkama. Tu se Kolarov obraćao našoj publici, međutim ovo nije srpsko, već svetsko prvenstvo. Inače, pohvale za igrače koji se nisu spuštali na nivo čelnika FSS-a. Samo jedno pitanje za Kolarova. Gde je kao kapiten bio da izvrši pritisak na sudiju da se pogleda VAR, kada je Mitrović oboren?

pc,Niš

pre 5 godina

Loši postupci drugih ne mogu da budu opravdanje za moje loše postupke.Ali,ovo je zemlja nevaspitanih i bahatih u gornjem domu.Može mu se i tačka jer račun plaćaju gradjani.

SRBIN

pre 5 godina

Čovek da ima časti, ne bi ni prihvatio poziv za selektora, jer je neko drugi izvojevao ( kakav, takav) plasman na mundijal! P. S. Srpskom rodu treba iskren osećaj NACIONALIZMA I PATRIOIZMA, bez obzira što nas ubeđuju da je to nešto loše!!!

the baller

pre 5 godina

Kao selektor ili trener šta god da je. Mora da se uzdigne iznad toga I pokaže klasu. Sa ovim komentarom se spustio na nivo Kosovara iz reprezentacije Švajcarske...

Nišlija

pre 5 godina

E što neće da ga suspenduju sad i da reprezentaciju protiv Brazila vodi Rastavac.Momak je sa Radničkim iz Niša čuda pravio i praktično ih preporodio!

Delija

pre 5 godina

Joj ala svi sada napadaju fudbalere kao manekeni,Krstajic nema pojma a pre 5 dana ih dizali u nebesa.Pa za nas je uspeh sto smo uspeli da se plasiramo na SP i ove utakmice treba gledati sa uzivanjem jer mi nemamo priliku da se u klupskom i reprezentativnom fudbalu svake godine borimo sa najboljim ekipama sveta tako da ovo za nas gledaoce treba da je poslastica fudbalska.E protiv Brazila se boris za prolazak dalje to treba da bude praznik fudbala a ne nasi ljudi pljuju i vredjaju igrace umesto da se raduju prestojecoj utakmici i dodju u Moskvu da nas podrze u ovoj istorijskoj utakmici gde bi pobedom usli u istoriju a ceo svet bi se divio prolasku nase reprezentacije.

Sestko

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.

ja sam ja

pre 5 godina

(Dada, 23. jun 2018 23:38)
Kao prvo ja ne podržavam njegovu izjavu! Ali, ako ćemo kažnjavati svakoga ko kaže bilo šta što se nekome ne sviđa dolazimo do zaključka da imamo diktaturu. Kada ja to uporedim sa S. Korejom pretpostavljam da ću i ja da budem kažnjen.
Veliki je problem što se mnogo toga radi selektivno!
Na udaru su Krstajić i “par” igrača Švajcarske, njih kritikovati je dozvoljeno. Ko spomene sudiju, njemu sledi kazna.
Sloboda govora???

djuro

pre 5 godina

pa ako i dalje ostanete na turniru posle ovoga, sami ste krivi. Pokupite igrače, objavite na se povlačite sa prvenstva zbog nejednakog tretmana. Šta još treba da vam urade?

rage

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.


?????
PANIKA SA DRUGE STRANE JASTUKA?!

Mane

pre 5 godina

Bez potrebe proziva kada je sam kriv za poraz umesto da je posle postigutnog gola napravio pametne poteze on im je jos omogicio napade ubaciti radonjica i primiti gol na glupost neiskustvo je to protiv brazila ne verujem da mozemo nisu bili nesto posebno ali imaju bodove nama treba cudo da se desi a ne verujem da kosta rika moze da iznenadi....

Dare

pre 5 godina

Ba divno, ko to mpze da kontrolise navijace, sta ce ko da kaze. Jesu li pokrenuli postupak prptiv Argentine , jer su njihovi navijaci na stadiomu tukli jednog hrvatskog ??

Hauard

pre 5 godina

Mladen je skroz ok kao covek, kapiten i patriota ali nije iskusan i namazan za izjave...

Sigurno ce mu zabraniti neki mec, mozda protiv Brazila...

Danak neiskustvu a ne direktiva...

moje misljenje.

OI 96

pre 5 godina

@klisa.ns
pa nije tvoj selektor jer ti sediš tu i kuckas a verovatno u životu o sportu znaš iz sportskog zurnala...
kapiten je ko trener kaže a bane je zadužio tim ali nije vodja
nije ni kolarov ali mu ta uloga više stoji

klisa.ns

pre 5 godina

@OI 96
Svaka cast kada na osnovu onoga sto sam napisao iznosis takve zakljucke. Mislim, stvarno napredno, izvoli sendvich.
Pozdravi sve u svlacionici, posto pretpostavljam da si tamo.

polo

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...

Čvarkov

pre 5 godina

... albanski igrači koji igraju za švajcarsku mogu da komentarišu i ppsle utakmice... da idalje ptovociraju putem medija... a Krstajić ne sme da komentariše očiglednu krađu u kreaciji Briha... Garantujem da albansko-švajcarski lobi radi nešto ispod žita, da ucenjuje i potplaćuje... jel i Brazilu slučajno bolo loše suđenje u korist Švajcaraca?

Mile

pre 5 godina

FIFA je uspela da izazove i nerede u vise zemalja. Ja se samo nadam da nekome nece pasti na pamet da se pojavi na vratima prebivalista cuvenog Felixa i istera pravdu licno. Krstajicu mogu da pljunu pod prozor.

Dada

pre 5 godina

Tko tako što izjavi za njega su ratni zločinci i "loše suđenje" jedno te isto.
Fino će se FIFA uvjeriti kakve vrijednosti neki službenici iz FSS-a dijele.

klisa.ns

pre 5 godina

Kada smo mi nesposobni da ga sankcionisemo, neka to ucine oni...
Sto se mene lucno tice, on nije moj selektor, a kapiten je Bane Ivanovic!!!

Leskovcanin

pre 5 godina

Covek bez iskustva dobija zadatak (fss i politike) da vodi tim na prvenstvu na nacin na koji je to uradjeno i zasluzuje kaznu. Kopali su jamu Muslinu, iskopali su je sebi. Neka se zali njegovom predsedniku pardon, gospodaru Vucicu.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Ma protiv svih će da pokrenu postupak, samo u Briha i njegovu "VAR" bratiju da ne diramo, oni su FIFA-ine "svete krave", hehe!
Gospodo iz FIFA sudiju da oderete pa da pokažetre neki princip i kriterijum, ne zamajavajte nas sporednim detaljima, ogradite se od kradljivca ako ste pošteni, ali sumnjam!

Milan

pre 5 godina

Zasluzeno, navijam da ga kazne. Strasno sta je izjavljivao... "sudiju treba u taj Hag da mu tamo sude kao sto je nama sudjeno na prvenstu i za rat" znaci izjava je odvratna... treba ga nas savez odmah smeniti a ne FIFA...
(polo, 23. jun 2018 23:45)
Sta je to sa nama!? Pa da li se secamo sta je Hag i kakvo je tamo licemerje i dvostruki arsini, da li ne vidimo kakvo je bilo licemerno i bezobrazno sudjenje na ovoj utakmici. Da li ne vidimo licemerje Fifa prema nasim navijacima, selektoru, FSS, Srbiji!? Podrska igracima, selektoru i strucnom stabu! Fifa neka radi svoga posla, a mi da radimo sto je do nas i da damo sve da pobedimo Brazil! Srbija!

marko

pre 5 godina

ништа од тога не би било да су наши играли 90 минута колко траје меч,а средина нам је занемоћала одма после пола сата,и ту је био крај....

neutralni felsh

pre 5 godina

i on i fss namerno izazivaju paznju fifa da bi ih kaznili. posle ce da glume zrtve pred domacom javnoscu. bitno je jedimo da se nista ne promeni.

MarcoPolo

pre 5 godina

istina uvek boli... Kazniće ga zato što je rekao istinu, dok će se onaj smrad od sudije izvući nekažnjeno. po ko zna koji put izvlačimo deblji kraj...

Slavonac what else

pre 5 godina

Zamišljam njemačkog trenera da nakon lošeg suđenja Mažića protiv njih kaže:
"Neka ga pošalju u Nurnberg neka mu sude kao nama."

djuro

pre 5 godina

pa ako i dalje ostanete na turniru posle ovoga, sami ste krivi. Pokupite igrače, objavite na se povlačite sa prvenstva zbog nejednakog tretmana. Šta još treba da vam urade?

Hauard

pre 5 godina

Mladen je skroz ok kao covek, kapiten i patriota ali nije iskusan i namazan za izjave...

Sigurno ce mu zabraniti neki mec, mozda protiv Brazila...

Danak neiskustvu a ne direktiva...

moje misljenje.

MarkoIXS

pre 5 godina

Ako pet sudija u sobi na deset monitora odgleda spornu situaciju i javi sudiji na terenu da treba da pogleda a on to odbije. Kako to da nazovemo osim selektivna pravda. Napravio je odlično poredjenje...

rage

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.


?????
PANIKA SA DRUGE STRANE JASTUKA?!

debos

pre 5 godina

Sve si, Mladene, rekao tom izjavom. Ali ne o sudiji. Nego o sebi. Malo mi te je žao, a malo se i stidim zbog toga što si rekao. Nekako je, kako da ti kažem, nedovoljno inteligentno.

Sestko

pre 5 godina

Jedina nepoznanice je, moze li Srbija popiti 7 komada i oborit rekord SPa. Ovo je kao "perfect storm" poraz od Albanaca, raspad sistema, svadja u ekipi, zahuktali Brazil...bojim se da je katastrofa neminovna.

OI 96

pre 5 godina

@klisa.ns
pa nije tvoj selektor jer ti sediš tu i kuckas a verovatno u životu o sportu znaš iz sportskog zurnala...
kapiten je ko trener kaže a bane je zadužio tim ali nije vodja
nije ni kolarov ali mu ta uloga više stoji

Miloš

pre 5 godina

Počinjem da se pitam. A šta je FIFA?
Međunarodno sudsko veće?
Pa oni samo neke procese otvaraju, nekome sude I dosuđuju, određuju kazne, naknade za njihove osude, presude!
Pa oni se fudbalom uopšte ne bave!
Suđenje nisu ni komentarisali ne pamtim!
Sankcije za loše suđenje od fife ( malim slovima ) ne pamtim.

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 5 godina

Bilo bi lepo kada bi neko objasnio kako je on zamenio Muslina...pratim fudbal ali za njega nisam cuo...verovatno prosecan fudbaler...kakve uspehe je postigao kao trener...koga je trenirao pre reprezentacije...gde je bio trener:primera,bundes,premijer,kalco ili neka druga liga?

stinkovic

pre 5 godina

Cekajte mi se bunimo zbog albanskog pozdrava a velicamo naseg selektora koj je rekao da sudiju treba pred sud za ratne zlocince?

Iskreno meni je izjava Krstajica kriminalna..ali to je sve skretanje paznje sa katastrofalne igre i odluka.

SRBIN

pre 5 godina

Čovek da ima časti, ne bi ni prihvatio poziv za selektora, jer je neko drugi izvojevao ( kakav, takav) plasman na mundijal! P. S. Srpskom rodu treba iskren osećaj NACIONALIZMA I PATRIOIZMA, bez obzira što nas ubeđuju da je to nešto loše!!!

Nego

pre 5 godina

Pa i sam Krstajic je isključivo zahvaljujući politici selektor. A da je faca ne bi spominjao Hag i tako nas stavio u istu ravan sa Sacirijem i ostalima...

ja sam ja

pre 5 godina

(Dada, 23. jun 2018 23:38)
Kao prvo ja ne podržavam njegovu izjavu! Ali, ako ćemo kažnjavati svakoga ko kaže bilo šta što se nekome ne sviđa dolazimo do zaključka da imamo diktaturu. Kada ja to uporedim sa S. Korejom pretpostavljam da ću i ja da budem kažnjen.
Veliki je problem što se mnogo toga radi selektivno!
Na udaru su Krstajić i “par” igrača Švajcarske, njih kritikovati je dozvoljeno. Ko spomene sudiju, njemu sledi kazna.
Sloboda govora???

Sale

pre 5 godina

Nego, ostali mediji prenose da je rekao: Nekada prokleti Hag, danas VAR. Da li se može negdje da potvrdi istinitost te izjave, da neko treba da se pošalje u Hag? Ja ne mogu nigdje da nađem niti intervju niti bilo šta slično....

Кривокапић

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање.
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.

Mane

pre 5 godina

Bez potrebe proziva kada je sam kriv za poraz umesto da je posle postigutnog gola napravio pametne poteze on im je jos omogicio napade ubaciti radonjica i primiti gol na glupost neiskustvo je to protiv brazila ne verujem da mozemo nisu bili nesto posebno ali imaju bodove nama treba cudo da se desi a ne verujem da kosta rika moze da iznenadi....

Dare

pre 5 godina

Ba divno, ko to mpze da kontrolise navijace, sta ce ko da kaze. Jesu li pokrenuli postupak prptiv Argentine , jer su njihovi navijaci na stadiomu tukli jednog hrvatskog ??

zkdjlrbdwgjji

pre 5 godina

Sudija nas jeste zakinuo ali niti u tome treba tražiti izgovor, niti je Krstajić trebalo da da ovako nepromišljen komentar.

pc,Niš

pre 5 godina

Loši postupci drugih ne mogu da budu opravdanje za moje loše postupke.Ali,ovo je zemlja nevaspitanih i bahatih u gornjem domu.Može mu se i tačka jer račun plaćaju gradjani.

Delija

pre 5 godina

Joj ala svi sada napadaju fudbalere kao manekeni,Krstajic nema pojma a pre 5 dana ih dizali u nebesa.Pa za nas je uspeh sto smo uspeli da se plasiramo na SP i ove utakmice treba gledati sa uzivanjem jer mi nemamo priliku da se u klupskom i reprezentativnom fudbalu svake godine borimo sa najboljim ekipama sveta tako da ovo za nas gledaoce treba da je poslastica fudbalska.E protiv Brazila se boris za prolazak dalje to treba da bude praznik fudbala a ne nasi ljudi pljuju i vredjaju igrace umesto da se raduju prestojecoj utakmici i dodju u Moskvu da nas podrze u ovoj istorijskoj utakmici gde bi pobedom usli u istoriju a ceo svet bi se divio prolasku nase reprezentacije.

Petar

pre 5 godina

Jel IQ bese moze da bude negativan broj?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GameOfZones, 23. jun 2018 23:26)

Ma moze. Pogledaj na primer Krstajica.

Nišlija

pre 5 godina

E što neće da ga suspenduju sad i da reprezentaciju protiv Brazila vodi Rastavac.Momak je sa Radničkim iz Niša čuda pravio i praktično ih preporodio!

popov

pre 5 godina

Причао је свашта. Успели су Албанци да га испровоцирају иако је пре утакмице причао да га политика не интересује. Једно је кад се свашта прича за унутрашњу употребу, али свет не толерише брбљање. 
Једино су наши играчи показали висок ниво културе после утакмице. Свака им част. Издигли су се изнад примитивизма неких чланова ФСС и фудбалера Швајцарске.
(Кривокапић, 24. jun 2018 08:16)

1. U današnjem svetu nema podele na unutrašnju i spoljnu potrebu. Ono što kažeš za unutrašnjost, to će znati i svet.

2. Jeste, naši igrači su bili većinom kulturni. Međutim, kapiten nije postavio dobar primer. Njegov stav prema Šaćiriju, od početka utakmice, nije bio na mestu, šta god bilo na Šaćirijevim kopačkama. Tu se Kolarov obraćao našoj publici, međutim ovo nije srpsko, već svetsko prvenstvo. Inače, pohvale za igrače koji se nisu spuštali na nivo čelnika FSS-a. Samo jedno pitanje za Kolarova. Gde je kao kapiten bio da izvrši pritisak na sudiju da se pogleda VAR, kada je Mitrović oboren?

klisa.ns

pre 5 godina

@OI 96
Svaka cast kada na osnovu onoga sto sam napisao iznosis takve zakljucke. Mislim, stvarno napredno, izvoli sendvich.
Pozdravi sve u svlacionici, posto pretpostavljam da si tamo.

the baller

pre 5 godina

Kao selektor ili trener šta god da je. Mora da se uzdigne iznad toga I pokaže klasu. Sa ovim komentarom se spustio na nivo Kosovara iz reprezentacije Švajcarske...