Petak, 22.06.2018.

23:42

FSS se žali FIFA na Briha, VAR, Šaćirijeve kopačke, albanskog "orla"

Izvor: B92

FSS se žali FIFA na Briha, VAR, Šaæirijeve kopaèke, albanskog "orla" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

330 Komentari

Sortiraj po:

Prishtina

pre 5 godina

Sramota za Ssvajacarsku drzavu KOJA JE NEUTRALNA DRZZAVA....i dozvolila bobmbardovanje Srbijanske Mrezze od strane neprijatelja maskiranih u Svajcarce.....

ZZ Top

pre 5 godina

(Sabre, 23. jun 2018 12:13)

Preko 100 država članica UN je priznalo Kosovo, znači većina.
Kosovo je član FIFA, kao i mnogih drugih međunarodnih organizacija.
Kosovo je nazavisno od Srbije i to je narodu na Kosovu najvažnije, a za takve kao ti najbolnije.
Sve države nastale iz ex-YU su članice ili kandidati za članstvo u NATO, što znači da više ne možete ugroziti nikoga, osim da se pobijete sami između sebe, nakon što ste izgubili sve ratove u prethodnih četvrt veka.
Kosovo je započelo proces pridruživanja EU, nezavisno od Srbije.
Uskoro će i "vođa", da potpiše nezavisnost Kosova i onda sledi jedno 1000 godina mitomanije i plakanja nad hudom sudbinom.
Lepo vam je objasnio Miloš Obrenović, da su Srbi jedni narod pod kapom nebeskom, koji poraz slavi.
Onda slavite i uživajte!

Sabre

pre 5 godina

srbi pa šta je vama, pokazivanje zastave od međunarodno priznate države u kojoj ste rođeni bi trebalo biti kažnjivo ?
(fico, 23. jun 2018 10:02)

Ne znam kako ovo da ti objasnim ortak, ali evo probaj da pratis. UN nije priznao Kosovo. Najvece drzave ovog sveta, po broju stanovnika nisu priznale Kosovo. ZNATNO VISE LJUDI NA OVOM SVETU NIJE PRIZNALO KOSOVO NEGO STO JESTE. Da nastavim?!

Marko

pre 5 godina

U zalbi za FIFU treba da pise i da je kapiten Lichtsteiner pokazivao albanski simbol. Naravno da treba odvojiti sport i politiku. Ali kakav potez ovog svajcarskog retarda? Sa njim cela prica nema nikakve veze. Najostroje kazne za sve provokatore!

белорог/тророг

pre 5 godina

Па и главни ВАР судија је био из Немачке. Мислим да је то недопустиво од стране ФИФА, јер тај главни ВАР судија који је слабије рангиран од Бриха, нормално да неће и несме да сугерише Бриху да погледа ВАР снимак око ове ситуације. Брих се све време утакмице обраћао на немачком језику швајцарским играчима, што је недопустиво, иако су наши играчи захтевали да им се обраћа на енглеском да би разумели шта је у питању.
Као што се зна, Швајцарска у свом саставу има Немачки кантон са службеним немачким језиком, тако да је о овоме ФИФА морала да води рачуна, а није, из њима знаних разлога. Све је ово сумњиво и изгледа да неко режира неке ствари. Е, ако ФИФА после наших жалби суспендује за следећу утакмицу двојицу ''Швајцарских''фудбалера, родом са Косова и Метохије, који су провокативно, политички прослављали своје поготке, што ФИФА, како сама каже строго забрањује, може да олакша Костарики победу против Швајцарске, иако немају мотив да се залажу претерано на тој утакмици, осим за сами фудбалски престиж. Да је остало 1:1 имали би итекако мотив, јер би и они онда имали шансу за пласман даље у случају нашег праза од Бразила. Тешке калкулације, али су изгледа почеле одавно.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Nažalost ponavlja se po nas isti scenario . Možda i ima osnova , Luka i Matić kartoni koji realno za sinoćni kriterijum nisu , penal , sitne greške koje daju forcu njima a nas prave nervoznim .
IPAK najbitnije ZAŠTO nismo bili bolji od svega toga tako da to ne bi imalo uticaj na ishod ?
Kada si bolji dovoljno da takve stvari nemaju uticaj onda si iznad toga . Na kraju gde je taj čuveni naš INAT ? Ovo je bila odlična prilika da se to pokaže i iz toga crpi motiv više .

miki

pre 5 godina

igrači su se povukli jer su za 3 starta dobili 3 zuta kartona. sredina koja je nosila igru imala je zute kartone. zbog toga su I igrali tako kako su igrali

posteno, mislio sam da ce do kraja utakmice bar jedan od naših dobiti crveni sa sledecim startom.

sudija nas unazadio sa opomenama a posle I sa penalom.


sve kada se skupi dodje do pobede svajcaraca.

bas tako

milos

pre 5 godina

Ali Jovan Surbatovic,prekaljeni fudbalski radnik.Joj kad on posalje zalbu i potpise je,ovi iz fifa ima da poniste utakmicu.Ko ce ovog ozbiljno da shvati?

who cares

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..
(Nikola, 23. jun 2018 08:11)
"Mi nijesmo"? " posjed lopte" ipak bi rekao da ne treba bas da kazes mi, zasto se kriti iza toga ko si i odakle si, ima ovde puno komsija koji su opljuvali po nama, ne moras da se predstavljas kao da si Srbin, ocigledno niJesi, Srbi pricaju i pisu ekavicom, tako da ako sebe smatras Bosanskim Srbom ili Crnogorskim Srbom onda treba da pricas i pises kao Srbin.

despot

pre 5 godina

Ono što nemamo je jednak trerman. Pre samog početka utakmice smo se žalili na nastup Šaćirija koji je na kopačkama imao zastavu tzv. države Kosovo. Uložili smo prigovor, tražili da promeni obuću. To je očigledna politička provokacija, igrali smo protiv Švajcarske, a ne protiv Kosova.
U tom slucaju se sa kompletnim timom napusti teren, bez obzira na posledice, makar i dozivotne diskvalifikacije.
Plakanjem se nece postici nista. Treba pokazati da se ima obraz i kuraz.
Dozvoljavajuci da Vas gaze samo da bi ste bili tu gde jeste desavaju se stvari kao ove.
Sto vise placete sve Vas vise gaze.

mls

pre 5 godina

Za ove koji imaju pamcenje kokoske. Samo da podsetim da je nasem Cavicu dodeljena suspenzija zbog slikanja u majici Kosovo je Srbija i prakticno oduzeta medalja na 100m. Jel ovo nije ista ili slicna provokacija sa kopackama? Koliko god mi nismo dobro odigrali i za nas svojstveno povlacenje nakon postignutog gola toliko je i sudjenje bilo lose.

bojan

pre 5 godina

Ja sam iz Slovenije i naravno svim srcem sam navijao za Srbijo. Bio je čist penal i slažem se ako ovo nije za VAR pregledavanje onda ne znam zašto tamo sedi onih 5 (ili koliko) pajaca koje pokažu pre utakmice i koji bi trebali zapaziti sporne situacije i upozoriti glavnog sudiju. Još danas me boli ishod utakmice i želim sve najbolje Srbiji protiv Brazilije i da idete dalje, a oni "švicarci" da što pre ispadnu.

boki

pre 5 godina

Ljudi...ja ne mogu da verujem sta citam? Kakav smo mi to narod? Citam pred Kostariku, svi se slazu da je to najbolji tim koji imamo. Citam pred Svajcarsku da treba sa idemo na pobedu, da je bod jednak porazu...

5 minuta posle poraza ne valja tim, ne valja krstajic sto nije cuvao bod, kokeza kriv, FSS....penal nije odlucio pobednika (iako bi bilo 2:1 i igrac vise za nas)...

HAOS?!

Utakmica je bila zanimljiva. Trudili su se. Na momente su igrali dobro. Veci deo lose ali i pored toga, da je sudjenje bilo objektivno, pobedili bi...
Ovo je reprezentacija za narednih 5,6,7 godina, puna potencijala...nemojte da je upropastimo losom atmosferom.

Nismo svi isti

pre 5 godina

Jasno je da Srbija mora uvek i u svakom sportu da igra bar dvaput bolje od protivnika da bi pobedila. Nama se greške ne opraštaju kao drugima.
Ova sporna situacija ne bi bila sporna da se desila u našem kaznenom, već bi bio penal za Švicu bez gledanja snimka.

gao

pre 5 godina

Ova utakmica je morala da se dobije pa da se onda zalite jer bi tako imalo smisla ovako ce neke sitne novcane kazne da budu njima 3 boda i prolaz dalje a mi kuci..ne brukajte se!!!

Tin

pre 5 godina

1.da ne bude zabune:navijao sam za Srbiju, 2.Točno je da ste bili bolji, ali sve dok niste počeli ulaziti u rasprave sa sucima, 3.Nisu vas pobijedili šiptari nego vi sami sebe, 4.Čemu povlačenje nakon prvog pogotka?, 5.Šta vas briga kako oni slave pogotke i tko je što nacrtao na kopački?, 6.Glavu gore, gledajte sebe, pustite druge, ima još šanse, 7.Pozz iz Dalmacije

sale

pre 5 godina

Posed lopte 30%, posle datog gola stali i skoro pa igrali bunker, igra nepovezana gubljenje lopte na prvi pas, i onda je kriv sudija. Smejurija.

Gizmo2

pre 5 godina

To jeste penal trebao da bude kad su oni dvoje držali Mitrovica to su rekli eksperti isto u zemlji gde živim , pitali su i sudiju koji je u Rusiji i on je rekao da nema priče da je penal.

Luka

pre 5 godina

FSS,nekad FSJ je bio i ostao grobar fudbala.Svaka cast Savu i bivsim fudbalerima koji nemaju uticaj,ali kvazi politicari i kvazi biznismeni unistavaju fudbal.Nekad je bilo oko premija,sponzora i sl.a sad traze izgovore...
Sudija jeste bio los za ovaj nivo pogotovo kartoni,za penal je Var trebao da presudi,ali ne treba traziti izgovore.
Podrska Krstajicu i igracima.Bolje sto su rizikovali jer i remi bi imao iste posledice za dalji razvoj.Psiholoski jeste problem poraz na kraju,ali mozda bude pozitivan sok.
Jedina zamjerka losa fizicka sprema.Ovi Svajcarci nisu Njemci pa to nije izgovor.

Lezi Skender

pre 5 godina

Bas me interesuje da li su u zalbi pisali i o uvredama od strana srpski i ruski navijaca koji su pevali zajedno,daleko je Kalingrad pa nisam dobro cuo sta su pevali,ali neko dobro zna sta su pevali,da ste pobedili ne bi se zalili i ne bi videli dvoglave orlove,tako je uvek bilo ko gubi ima pravo da se zali.

Tales

pre 5 godina

U pravu je covjek apsolutno! Konto ne vidi taj ima potrebu nekog da osudjuje. Jednostavno se nije moglo igrati sa onakvim sudjenjem jer sta god pokusamo dobijemo zuti.. STA RECI nego da je vol nivo Evrovizije

NixOn

pre 5 godina

Svi strani treneri odavno znaju kako pobediti srpski klub ili reprezentaciju Pusti ih da daju gol u sto ranijoj fazi utakmice i posle ih dotuci do kraja jer srpski igraci cim daju gol misle da su pobedili i da im nema ravnog. Taj mentalitet mora da se menja pa ce i stranci poceti vise da nas cene.

Enigma

pre 5 godina

Švajcarci su držali i vukli Mitrovica a on je njih uhvatio da ne izgubi balans i padne to se videlo, veliki skandal.
Inače su naši vodili igru u drugom poluvremenu 75minuta .

Ivan

pre 5 godina

Slazem se da se treba zaliti na "kosovsku zastavu", proslavljanje golova i slicno, jel to je politika a ne fudbal i zanima me da li ce FIFA biti principijelna. Slazem se i da je bilo sudijskih gresaka na nasu stetu. I slazem se da smo dobro igrali i kontrolisali utakmicu i imali sanse dobar deo prvog poluvremena. Ali smo izgubili zbog nase igre u drugom poluvremenu i bolje igre protivnika. Da smo bili bolji o svemu ostalom ne bi toliko pricali. Zato ne pricajte ni sada nego izadjite i pobedite Brazil. Toliko.

mahatma gadni

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).
(Miloš, 23. jun 2018 00:37)

Da, najbolji primjer za tu tvoju tvrdnju je jučerašnji poništeni penal Brazilu protiv Kostarike...

Nikola

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..

petar

pre 5 godina

Albanski "orao" je ekvivalent naša tri prsta. Čak štaviše, nije opterećen istorijom u ratovima, relativno nov je simbol. Nisam siguran da je neko nas kažnjavan za tri prsta. Inače, u vezi naše fudbalske reprezentacije, valja pogledati YT video pod naslovom, Nije Milošević kriv.

Srksa

pre 5 godina

Ne blamirajte nas. Stidim vas se...Shvatite, fudbal je igra koju mi ne shvatamo na pravi nacin. To nije rat i normalno je izgubiti. Budimo jednom normalni ljudi!

Јабучило

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Почео је да се брани тек у нпр. трећој секунди контакта. У противном је могао и да претпи повреду, почели су да га обарају. Пенал чист као суза.

dex

pre 5 godina

Kaze Milosevic da niko nije ovako razbio Svajcarsku u 70 minuta. Mi smo se od 20. minuta uglavnom grcevito branili. Ako je to razbijanje...

Zmaj

pre 5 godina

Ne volim ovog Sava, nekad sam ga voleo, al čovek je u pravu, al opet ništa od toga, sila Boga ne moli, al ni Bog nju ne voli, idemo Srbijaaaa

Јабучило

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

БРА 4 3:1
ШВА 4 3:2
СРБ 3 2:2
КРК 0 0:3

Швајцарци пролазе сигурно, чак и ако изгубе, а нама је неопходна победа. Даље иду укупно два тима.

Miroslav

pre 5 godina

" ... Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas. "

Koju li si ti tekmu gledao crni Savo? ... Trčali smo baš onoliko koliko i ti u svojim igračkim danima ;-) ... U prevodu NEDOVOLJNO

Marko

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa onda mi i oni idemo dalje genije.

Jasno kao dan

pre 5 godina

Ovi sto su mnogo pametni pa pricaju da je Mitrovic napravio faul mogu da pogledaju snimak i vide da je prvo on fauliran i drzan ali to je ignorisano od sudije. Koliko samo izmisljenih faulova nama u napadu a ignorisanih ociglednih faulova u odbrani je samo bilo. Sudija otvoreno navlacio na 1:1 od pocetka utakmice pa svaki nas drugi u prvom poluvremenu je bio start zuti karton a posle izjednacenja niti jedan. Njima za iste startove nije pokazivao kartone od poceka do kraja. Cuj za protest zuti za njegove greske.

Marijan

pre 5 godina

Sudjedi ne uvlacite politiku u sport. Imate jako dobre mlade igrace i svidja mi se kako igrate na ovom prvenstvu. Sve ekipe koje su dosle iz Europe su jake te osim maksimalnog angazmana treba i nesto srece. Ne trebate se spustati na nivo igraca s Kosova. Glavu gore. Imate podrsku iz Hrvatske.

VALTER zenga BRANI za SARAJEVO

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?
(Mehmed Spaho, 23. jun 2018 00:21)

slavis ti i još 20 tvojih drugara...

Josip

pre 5 godina

Pod jedan navijao sam za vas jer sam zelio da prodjete.
Ali budite iskreni a to je da od polituckih tenzija koje vi dizere u svemu od sporta,kulture pa nadalje nema srece.Citao sam Svixarske novine prije tekme i one nisu spominjale nikakvu polticku konotaciju tako da ste je vi usprovocirali.Pod dva ako malo bolje pogledate Mitrovic je drzao keavatu sa oba dvvije rule nad oba dva igraca Svice i neko bi svieo penal netko nebi 50% sanse je bilo tu.Pod tri dobili ste Kostariku i poceli ste price o najboljoj repki o velikoj pobjedi a dobili ste jako los tim koji veze nema.Pod cetiri s kukavickom igrom kad date gol pa se povucete necete dobiti nijednu utakmicu vise.Podd pet priznajte da su Svucarci bili bolji i grizli na terenu.Pod sest vi imate ili ostatjele ili prosjecne igrace a onaj SMS nakon svjetskog nece dobit ponudu ni od 10 milja jer se sad vidi da on nije ni bluzu svjetske klase.STOGA SHVATITE DVIJE STVARI BEMATE NEKI TIM ALI BRAZIL JE RANJIV I TO JAKO STOFA STISNITE ZUBE DOSTA PLAKANJA POBIJEDITE BRAZILSKE GLUMCE I POSTANJTE CVRST AGRESIVAN FIZICKI SPREMAN I VELIK TIM.

NecuZvaku

pre 5 godina

@POPE
Matic najpre nije trebao da dobije prvi zuti...
Svajcarci jesu bili bolji sinoc, ali ocigledan penal nije sviran i to svakako jeste umnogome promenilo tok utakmice
Za grbove, zastave, gestove me bas briga

arif

pre 5 godina

Pretjerujete, stvarno. Navijao sam za vas iskreno i ne iz kurtoazije. Ali, niste fer. Prvo, vratite sport u sportske okvire. Šačiri je Albanac i pokazivao je albanski grb, a vi ko da je najmanju ruku pokazivao srednji prst. Ali, manite to! Pricajmo o fudbalu i recimo kako su realno bolji ali samo zato sto vi nazad imate vec stare igrace koje ne mogu pratiti onig malog “zastavnika” i sto kod 3-4 vezana dodavanja ispada vas kompletan vezni red. Izgubili, pa šta! Uglavnom, budite zadovoljni, momci nisu mogli vise od ovoga
Iskren pozzz

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

Prebogati Socijalista

pre 5 godina

Treba i mi da napišemo Kosovo je Srbija na kopačkama ako je po propisima. Albanci imaju jak lobi svuda, a mi imamo jake diskoteke u dijaspori. To je osnovna razlika.

Милош

pre 5 godina

Шта је свама људи? О каквом тендњнциозном суђењу причате? Осим дискутабилног даула над Митровићем, бичњг деугога спорног бије било. Ми сно уграли кукавички, заправо били сно славби из разлига што незнамо боље да играмо. Овај пораз није обичан, и веома боли, али вредиће једино ако за пораз окривимо сами себе...

l

pre 5 godina

Kao Kalimero, non stop se žalite. Samo su trebali dati još dva gola, ali oni igraju kao deca na školskom dvorištu. Dali jedan gol, pa samo šutirali loptu bez veze što dalje od svog gola. Evo rezultata.

dovla

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, mislim da niko nije razbio Svajcarsku 70min kao mi danas" - rece Savo. Dok su nam takvi u FSS, necem daleko.

bertigo

pre 5 godina

Sudija je unakazio utakmicu,videlo se da je bio nervozan.Pogledaj te snimak utakmice jos jednom i videcete kako i koliko nam je prekidao napade.Daleko od toga da su šipci igrali loše.

Sve najbolje

pre 5 godina

A sta cemo sa Tim da je Sacirko pretrcao vise u juceresnjoj utakmici nego nego na primer Sergej sto ce u tri utakmice zajedno.
Toliko Sam citao slusao o njemu van terena a na terenu ga nigde ,a da selektor je kriv ,da je drugi bio vise bi covek trcao...
Takodje Kolarov iscedjen ,Ruskinje I sta ide uz te zabave, to je bilo tako ocigledno...
Sve u svemu mnogo manje snage su imali gotovo svi nego u prvoj utakmici...
Ali to je samo fudbal zabava I mi vise treba da uzivamo da ga gledamo sve u svemu dobra utakmica I malo je falilo kad SE sve sabere da mi pobedimo,Ali to je sad zavrseno,treba da se FIZICKI pripreme za Brazil pa da svi uzivamo sta god da bude,nece biti propast sveta.

Франко

pre 5 godina

Треба упутити жалбу!
Макар због тога Брих неће бити у комбинацији за финале.

Alo

pre 5 godina

Ne znam kako ne razumete da nije bio penal, vec kao papige svi ponavljate jedno te isto. Jedan sudac je analizirao i objasnio da nije penal. Kad se nas igrac nasao izmedju 2 svicarska igraca, onda je on prvo njih primio u predjelu ramena i vrata, a tek potom oni njega. To je prvo bio njegov prekrsaj u napadu, pa onda tu igra staje, i nema uopce govora o penalu. To sto bi vi da budete povlasteni, i da se na vas odnose neka druga pravila tako da vi pobjedjujete, taj film necete gledati. Da vas FIFA ne zeli na prvenstvu, pa vi se ne bi ni kvalificirali.

Osnovna greska

pre 5 godina

Srbija nema Modrica ali ima Ljajica, e sad zasto je jedan takav igrac "morao" da ustupi mesto jednom drugoligaskom fudbaleru - Kosticu, to je pitanje za selektora !

marko

pre 5 godina

Нека пошаљу допис и Крстајићу и подсете га и њега и играче да утакмица се игра 90 минута,а не 30....

budimo ljudi i ako smo SRBI

pre 5 godina

Ništa konkretno nije uticalo bilo šta na tekmu. Da priznamo da su bolji bili. Očigledno loša promena taktike i ako smo poveli bolje da igramo napadački fudbal nego da damo i gol posle bunker. Protiv brazila khmm biće teško biće ...

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Mi jednostavno nemamo snage da odigramo 90 minuta pun fudbal a u ovoj utakmici se to trazilo,disali su igraci bukvalno na skrge... a imam jos jednu zamerku na izbor sudija: kako je dopustivo da jedan Nemac sudi na utakmici Srbija -Švajcarske? To bi trebalo nemoguce da bude,sudija bi po meni trebao da bude sa drugog kontinenta pri ovakvim slucajevima..gde ste videli da Nemac sudi u korist Srbije? Nigde...

Neno

pre 5 godina

(POPE, 23. jun 2018 00:43) Ne razumem čemu ovoliko kritizerstvo kada je potpuno jasno da je sudija odlučio ishod utakmice i to je jasno kao dan.

zemunac

pre 5 godina

Pa tonse iz aviona vedelo da je namesteno : mi smo trebali da igramo sa nemcima sledece kolo ljudi a nama nemac sudi!? Normalno da je resio da nas desetkuje sa zutim kartonima malo danas malo sa Brazilom!

Aleksandar

pre 5 godina

Penal je najverovatnije bio.... a svajcarski navijaci nisu provocirali, naprotiv, bili su i vise nego prijateljski nastrojeni...kao i nasi navijaci prema njima...takodje cu reci da nikad nije bilo freneticnije navijanje i to ruskih navijaca koji su ,, vodili" navijanje za Srbiju.... Bio sam na utakmici i kazem ,,iz prve ruke'' i jedini ko je bio provociran i na kraju provocirao je Saciri...cak ni Dzaka i Behrami nisu ,, dirani"...nijedan navijac svajcarske nije napravio ni najmanji gest koji nije primeren, naprotiv, druzili su se i pevali sa srpskim navijacima... ako se pise , da se bar napise kako je bilo...ne na penal dodavati nesto sto nije bilo i tako umanjiti istinitu vest......

tvit

pre 5 godina

Musline veličino...
Pobedniče i proroče...
Kako si samo sve znao.
Svetla tačko Srbije...princpe od čoveka.
Nepotkupljivi gospodine.

Gale

pre 5 godina

VAR treba koristiti kao u tenisu. Ne trebaju tu 5 sudija da pregledavaju pa da zovu glavnog sudiju. Na taj nacin mogu zaista upravljati utakmicom i birati da li ce ga ili ne pozvati. VAR treba da pozivaju treneri i to npr. 2 x po utakmici, 1x po poluvremenu ili kako god. Oni bi pozivali samo za zaista kriticne situacije. Ovako...

lemi

pre 5 godina

E moji prijatelji sad vi pricate o sudijama, VAR-u, dvoglavom orlu, kopackama, ne priznatoj drzavi... Sve bi bilo jednostavnine da smo pobedili i tacka. Ali mi vec 100 godina ne pobedjujemo kad treba. '99 smo kapitulirali da bi sad skoro 20 godina posle prozivljavali posledice te kapitulacije i onda kad barem imas kakvu takvu sansu da zacepis usta pojedincima sta mi uradimo? Pa naravno opet izgubimo (kapituliramo). Sve vuce jedno drugo a vi se sad zalite, mozete i medjunarodnom sudu pravde, koga zabole.

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzabe je ta zalba, ko (iz)gubi moze da se ljuti. Sto se Argentinci nisu zalili na poraz od Hrvatske, a mogli su?

Нереално, ал ајде да пробамо

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Швајцарска 7
Србија 6
Бразил 4
Костарика 0

Zašto??

pre 5 godina

A mahanje sa 3 prsta po Hrvatskoj i Bosni ?? To je u redu, to nisu provokacije, to je neki tradicionalni woo-doo obred.... ah da, dvostruki aršini....

Mare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Pa nista, Svajcarska bi imala 7 bodova, mi 6 a Brazil bi ispao.
Nadam se da smo svi svesni koliko je to (ne)moguce.

Sica

pre 5 godina

Zaliti se na penal ima logike, ovo ostalo je suplja prica za masu...Muslina nije trebalo menjati. Krstajicu zelim da u svojoj trenerskoj karijeri osvoji LŠ i EP i SP sa reprezentacijom, ali je očigledno da mu trenutno fali iskustvo. Iskusan trener bi jurio drugi gol celu utakmicu do 80-85 min, ne bi protivniku prepustio sredinu. Onda od 85 min kad vidis da ne ide, da si umorniji, da manje trcis, zatvoris utakmicu, cuvas to sto imas, postavis cvrsto linije i odbranu. Jer da smo sacuvali nereseno situacija bi bila mnoogo izglednija-nece kostarika da izadje pred svicu kako bi izgubila i protiv bra je lakse igrati na x nego na pobedu. Ovako, mogu vec polako da se pakuju. Naravno, nikome iz FSS ili iz strucnog staba mesto nece biti ugrozeno, mi nismo takva zemlja.

Coa

pre 5 godina

Au pretera ga sa ovim "razbili smo ih 70 minuta". Bili su mnogo bolji od nas. Nismo videli loptu 80 minuta. Samo uvodnih i poslednjih par minuta smo nesto pokazali. A penal je bio, to je ocigledno.

Totalista

pre 5 godina

Obavezno da traze da se i Hrvatsku diskvalifikuje zato sto su njihovi igraci pevali Tomsona posle pobede nad Argentinom. Sto vise zalbi napisu to je veca mogucnost da cemo videti drugu rundu. Samo napred Savo, pali advokate

Juventusman

pre 5 godina

Što se tiče zastave sa dvoglavim orlom, šta je tu čudno ?! Videli smo i zastave drugih zemalja koje ne igraju i SP.
I nemojte zaboraviti da je Kosovo članica FIFA i UEFA nema tu ništa sporno.

mk

pre 5 godina

@Boki
Mi ako pobedimo Brazil a Svajcarska uzme bod ili pobedi,idemo mi i Svajcarska.
Brazil ako izgubi od nas ispada i to je to...
Svajcarska ispada samo ako oni izgube,a mi dobijemo..
tada smo mi 1,Brazil 2.
Svajcarska je u najboljem polozaju...
Ne znam zasto smo otisli toliko napred kad vec do 90 og minuta nismo vodili...
Bolje da smo sacuvali nulu i u zadnje kolo mi ulazimo sa 4 a Svajcarska sa 2 i ona onda mora da pobedi kostariku...
Uvek je bolje dopisivati nego prepisivati...
Ko garantuje da ce pobediti Kostariku ?
Nece ni Kostarika da ode kuci sa 0 bodova...
Ovako sa X Svajcarci su sigurni...
Ovako sa 4 boda mi ne mozemo dalje,sa 5 smo mogli,ali izgubismo...

dd

pre 5 godina

@boki
Ako pobedimo Brazil, mi bi imali 6 bodova, Brazilci 4, a ako pobedi Švajcarska onda bi imali 7. A ako bi pobedila Kostarika, onda bi se Brazila i Švajcarska klali za drugo mesto. To je toliko jednostavno za sve osim izgleda za ...

Sasa

pre 5 godina

Boki, nije mi jasan vas komentar i ne vidim njegov smisao uopste. U eventualnoj situaciji, o kojoj vi govorite Srbija bi imala 6 bodova, Svajcarska 7, a Brazil 5, dalje idu Srb I Svajc.

alexxx

pre 5 godina

Ostavite se gluposti. Treba sto prije zaboravit i okrenut se Brazilu. Uz malo sreće sve je moguće. Švicarci sinoć zasluženo. Veća zelja, energija, više hrabrosti. Sportski pozdrav iz Hr

HAJLENDER

pre 5 godina

Samo ako ae pogleda statistila i sve ce nam biti jasno.
Posed lopte,duplo vise tacnih pasova....
Posle datog gola igrali smo kao....

zemunac

pre 5 godina

Nije Mitrovic jasno napravio faul drzeci dvojicu za glave nego je pokusao da se izvuce iz zahvata! klasican hrvatsko albanski komentar!

Dare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58

Haha jel se zezas ili si ozbiljan?? Bas nas briga za Svajcarsku, ako mi pobedimo Brazil, mi ce mo imati 6 Bodova, a Brazil ostaje na 4 boda. Eto tako ce mo proci, ako ponedimo Brazil, jel ti sad jasno??

Tassotty

pre 5 godina

@Boki
Druže...to je prosta matematika, dve prvoplasirane ekipe idu dalje. Ako pobedimo Brazil, sa 6 bodova sigurno idemo dalje. Ali je to u ovom trenutku naučna fantastika.

lumenarević

pre 5 godina

Znali ste da će on suditi. A za faul, trebalo je malo više da pritisnete sudije, a i braća Rusi su mogli da puste snimak faula na ekranu na stadionu, kao što imaju običaj.

Dragan

pre 5 godina

Ono sto me uzasno boli je sto su nas Siptari pobedili i to njihovo likovanje i proslavljanje golova.Sinoc ja nisam video Svajcarce, koliko god nasi bezali od politike, sve je sinoc bilo politicki, sudjenje, ono proslavljanje golova, sve.Ponizeni smo, dobili smo samar i vracamo se kuci, nemamo sanse.Sta reci.Traziti sansu protiv Brazila je nemoguca misija, pao im je moral, napunice ih Brazilci...

Masinac

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa lepo. Mi ćemo imati 6 bodova, švajcarci 7, a brazilci 4. Prolazimo dalje kao drugi u grupi.

Domacin

pre 5 godina

bobane dmitrovicu dobio si mnogo pluseva a mesas babe i žabe,ne volim ni ja te,ni milosevica,problem je sto je ovaj sajt pun auto sovinista,jezim se od toga..ovde je Milošević bio u pravu i za sudije i za VAR,mi smo lose odigrali,ali gledao sam sve utakmice ,na svakoj je trazen VAR i za manje sporne situacije,na nasoj ne,i to je ok? po vama jeste?! zalosno, zatim uneses zastavu koja nikog ne vredja i dobijes kaznu,a imas 32 reprezentacije na prvenstvu,i njihovi navijaci su bas svi mirni?! ma dajte,zatim Svajcarska ima godinama protekciju,setite se gola 90+ i kako je dosla do prvenstva,a znate gde je sediste FIFE?!, sudija nije dosudio nijedan zuti za svajcarce,a nama za svaki kontakt?!!!

Синиша

pre 5 godina

Били смо на утакмици. Било је индикативно на почетку да су и главни и ВАР судија Немци. Капитен Швајцарске се често с њим консултовао - на немачком.
Како нам суде у животу 100+ година, тако су и на утакмици.

Np

pre 5 godina

Mateo Beusan sudac komentator na hrt kaze da nije bio 11ac.. napadac drzi obrambenog i uvik se sudi kontrafaul. Robert Prosinecki se s njim ne slaze..

Simke

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Onda brazil ispada,imas tabelu pa razmisli malo sam.

Kgl

pre 5 godina

Slažem se da nas je sudija zeznuo ali nismo ni imali snage za celu utakmicu to se videlo. Stali smo posle 60-ak minuta igre i nismo se sastavili sa loptom posle

app

pre 5 godina

Za Albanskog orla i kopačke neće dobiti ništa. To bolje da se i ne žale. Nisu to nacistički simboli pa da se smatraju nedozvoljenim. To bi bi,o isto kao kada bi se Hrvati žalili nekome na naša tri prsta.

dd

pre 5 godina

razbili svajcersku?!?
ajde stoji penal, stvarno je sramota sto bar nije konsultovao VAR, ajde sto je sudija stvarno malo vukao na svajcarce, ali oni su realno nas razbili u 2. poluvremenu
imamo 30% posed lopte protiv njih! koliko cemo protiv brazila? 5%?!
nemamo izmene uopste. niko ne moze da udje i napravi neku razliku, a naravno ne moze svih 11 da izdrzi 90.min
mozda bi bolje prosli da je sudija bio objektivniji ali da smo ih razbili ...nismo bas

Dejan

pre 5 godina

Gde je on gledao da smo 70 min. razbijali Švajcarsku, u paralelnom univerzumu? Jednu poštenu akciju nismo odigrali,trčanje 0,zadnjih 20 min. duša u nosu,posed lopte sve govori.Dobro smo prošli i sa ovih 2:1 jer realno Švajcarci su trebali postići 3-5 golova.

Mito

pre 5 godina

Simptomatično je što je glavni sudija Nemac, na meču Srbija-Švajcarska domaći sudija. Drugo dva od 4 sudije u var-sistemu su Nemci, a najstariji je Nemac. pošteno

Svemir

pre 5 godina

Bravo za Mitra koji je ceo meč izdržao sa po dva napadača na ledjima, i izlazio kao pobednik.

A ono u 65-om minutu ni ne tressa komentarisati. Dva švajcarca stilom NFL linebackera ruše MItra i uopšte ih ne interesuje gde je lopta, a uprkos svemu tome Mitar fokusiran na loptu uspeva da odigra...

Nije realno očekivati da ti srednji red leti po terenu ceo meč kad ih je sudija nagradio sa žutim kartonom još u 20-om minutu. A nije nam ni klupa baš dugačka.

hipokrat

pre 5 godina

Bice da je Brih naredio svima da krenu napred potpuno haoticno i ostavio Tosica potpuno samog sa triput brzim igracem. Isto im je zabranio da igraju u polju, da trce napred i nazad, da forsiraju sredinu, da se brane od 5. minuta...
Nista, sad pobedite sasvim obican Brazil i idete dalje.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Mozemo da se zalimo koliko hocemo. To je pisanje uz vetar. Mi smo mala drzava,koja nema nikakav autoritet kako u politici tako I bilo gde pa cak I u fudbalu. Normalo je da se favorizuju Brazil I Svajcarska,I oni ce I proci dalje. A mi mozemo da placemo do mile volje,jedino nam je to I ostalo....
Da sam na mestu FSS posle ove zalbe(koja ce naravno biti ignorisana)bi povukao reprezentaciju sa prvejnstva,pa nek onda slave I brazilci I svajcarci I uefa I fifa....toliko....

Max von Laaberg

pre 5 godina

zaliti se kome? ovo nije slucajno, i sigurno bitce ljudi koji su zadovoljni kako je sudjeno.Sacirijeve kopacke?koliko je ljudi koji se osecaju pola Srbin pola Nemac Svajcarac ili Spanac tako i on,nije to neki Argument za bes.Ali momenat iz 74-75 Minute govori mnogo Gavranovic je u ofsajdu prima loptu trci 10-tak metara salje je pored gola a liniski sudija tek tad mase ofsajd,da je lopta usla u mrezu nebi ni mahao. To su sitnice Koje se vide sa strane,i strucni stab to mora videti i reagovati, i taktikom i komentarom 4 sudcu.

Kadimasvlast

pre 5 godina

Zalba je uzaludna. Jer ONI drze sve. To je isto kao kad u Srbiji ulozis zalbu, prigovor ili tuzbu na rad vlasti a sud presudi da je vlast u pravu. Prema tome ćutite.

?

pre 5 godina

(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Шта је са математиком? Ако победимо Бразил, имамо 6 бодова...па нас баш брига шта ће они урадити.

Bole

pre 5 godina

A da se zalimo i na statistiku sa meca? Vise suteva na gol: Svajcarska. Vise suteva u okvir gola: Svajcarska. Veci posed lopte: Svajcarska. Vise tacnih dodavanja: Svajcarska. Vise kornera: Svajcarska...

Batali zalbe i fokus na sledecu utakmicu, da se ne osramotimo protiv Brazila!

DPb

pre 5 godina

@Boki ako pobedimo Brazil a Švajcarci Kostariku, onda prolaze Švajcarci i mi, jer ćemo imati 6 boda, Švajcarci 7, a Brazil će ostati na 4. Vrlo prosto xD, samo treba pobediti Brazil... Ostaje nam još jedna mogućnost, da Švajcarci izgube a mi odigramo remi sa Brazilom ali sa dosta golova. Onda bi Brazil kao prvi prošao i mi kao drugi.

Samo kazem

pre 5 godina

Albanci imaju 3 ekipe 3 reprezentacije 1.Albanie. 2. Kosova i 3.Sveizarska....jedna ce da pobedi..mesto da cestitate pobedu Svajcarskoj vi se zalite za kopacke za kako Slave golove .a da ste pobediili ondah bi ste se rugali...tu vam nije ni Putin mogao pomoc...ma zalite se i na sudiju koji je bio fenomenalan bez greski i nije Vas Sudija pobedio nego su Vas Albanci koji igraju za svajcarsku pobedili,,,Sada ste Sami Krivi zaboraviliste da se utakmica Igra do poslednjeg sviranja sudije a ne 90 minuta.....

komsija

pre 5 godina

Posedovali loptu 30% i kaze dobro igrali,pokri se po glavi i cuti.To je prvi mec na ovom takmicenju gde jedna ekipa nije u stanju da realizuje dva pasa.Matic prima loptu okruzen sa tei protivnicka igraca,muci se da zadrzi loptu,gubi loptu,niko da dode da mu pomogne.
Kako se kaze solidarnost na srpskom jeziku?SRAMOTA

Mislim, dakle postojim

pre 5 godina

@Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Saberi 3 plus 3 bar (nasa 3 boda plus pobeda protiv Brazila). I 4 plus 0 (Brazil ima 4 i porazom ostaje na tome). Mislio sam da si jedini koji lupi tako, ali vidim da imas i dosta pluseva, pa da odgovorim.
i jasno ce ti biti kako bi onda mi prosli. A Brazil u tom slucaju ispao verovatno. Ali to da dobijemo Brazil je ravno cudu, ali nada ostaje...
I da, mi mozemo da prodjemo i ako odigramo nereseno protiv Brazila, a Kostarika ubedljivo bas dobije Svajcarsku (bar sa 3 gola razlike). Ali to je tek bas cudo da se poklopi... :)

DEX

pre 5 godina

"Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)"

Dragi Boki, ako dobijemo Brazil a Svajcarci pobede Kostariku, Svajcarska bi imala 7 boda, Srbija 6 , Brazil 4 i Kostarika 0. Mozda ti je sad jasnije. Samo meni nije jasno kako da dobijemo Brazil. I nije mi jasno kako Savo Milosevic moze da tvrdi da smo 70 minuta razbijali Svajcarce. Da li ie on uopste gledao utakmicu. Pa u drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo. I nije mi jasno sta su radili kapiten, selektor i ostali igraci po pitanju nedosudjenog penala. Trebali su na terenu da insistiraju da sudija pogleda VAR snimak. Ili mozda ocekujemo da nam usvoje zalbu pa da ponovimo utakmicu. VAR je ocigledna prevara. Sistem je dobro zamisljen ali se ne koristi ispravno sto opet ostavlja manevarski prostor za korigovanje rezultata po zelji kladionica.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

@(dejan, 22. jun 2018 23:59)


Epa nije tačno, više puta sam pregledao spornu situaciju na "Slow motion" i uporedio je sa penalom za Mandžukića, Mitrović je počeo da se koristi rukama kako bise iskobeljao iz četvoro ruku dvojice švajcarskih defanzivaca koja su ga već pre toga držala oko struka sa po obema rukama, a onda je usledio Lihštajnerov ajkido zahvat kojim ga je bacio na travu. Mandžukić se u duelu sa Nigerijcem koji je skrivio penal takođe koristio svojom desnom rukom kojom je pokušao da se odgurne i oslobodi od tog defanzivca koji ga je držao obema rukama i pri tom ga nije oborio na teren kao što je to brutalno oboren Mitrović!

boris4c

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

U tom slucaju bice Svajcarska 7, Srbija 6, Brazil 4, Kostarika 0.

Zasto je VAR prevara

pre 5 godina

VAR kao nova tehnologija imao bi smisla kad bi proveru mogla zahtevati strana koja smatra da je ostecena! Tako je u tenisu, i to je sasvim logicno. Ali, ne, ovde samo kad sudija hoce onda se vrsi provera, inace ne! Ovo je uvedeno da toboze sudiji pomogne u donosenju odluka. A kako sacuvati ostecene timove od naopakih sudijskih odluka? Lako! Pravo na odredjeni broj provera, kao u tenisu, moraju dobiti TIMOVI, a moze se zadrzati i pravo sudije kad nije siguran. To sto se tice sudjenja. A srpskog tima sto se tice - samo nam treba novi selektor i sedam-osam novih igraca! Ne moraju biti vrhunski, samo neka trce i bore se. Ovi uglavnom to ne zele. Jer, oni su zvezde, mozes zamislit!

Fudbalinjo

pre 5 godina

Možda smo po prikazanoj igri zaslužili da izgubimo, ali svakako nismo zaslužili da budemo pokradeni, a da nismo pokradeni možda ne bismo ni izgubili! Treba protestovati kod FIFA i tražiti da se glavni sudija i sve "VAR" sudije do daljnjeg suspenduju sa prvenstva i debelo kazne i to momentalno u suprotnom iz protesta u poslednjem kolu ne treba ni nastupiti, pa nek vidi svet ko krade i za koga!

рајко

pre 5 godina

добро су играли орлови свака част. оно је могао 'ладно бити једанестерац. на крају смо са разлогом ранкирани на 34-том а швица на 6-том месту... били су бољи и преокренули утакмицу са већом контролом и далеко више додавања. за наше играче ми није јасно како су били уморни? како је то могуће ако си професионалац и стално тренираш на стамини и физичкој форми? како може други тим о наметнути ритам који нисмо у стању пратити? мислио сам да смо мање претрчали али статистика је показала да смо више трчали од швајцараца. што се тиче њих они ми изгледају као један од опаснијих тимова. криво ми само што она два шиптара дадоше голове... иначе имају добар тим, састав имиграната из читавог света на једном месту, два човека певају химно...али то је глобализам. за нас храбро против бразила, само да се не обрукамо. и да наставимо са константним трудом и појавама на ЕП и СП па ће бити и резултата и бољих жребова. срећно орлови.

Radovan VI

pre 5 godina

Žalite se. I tražite da se Feliksu Brihu zabrani dalje suđenje na prvenstvu.
A ako postoji mogućnost tužite ga krivično za krađu i sprečavanje ostvarivanja materijalne dobiti. Pred sudom u Rusiji, jer se to dešava na njenoj teritoriji.
Dosta je više, sve ste u pravu šta ste rekli, ali pokrenite se malo.
Imate osnovu za to.

delija

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Druze, dva lika su ga zagrlila i oborila a ovome su ruke bile gore i nije mogao da ih kontrolise

protiv diktatora

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.
(Добро Информисан, 22. jun 2018 23:57

To vam je i jedina mogucnost ;)
Inace igrom, cudno kako ste stigli do Rusije!

kvrga

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

onda nista. svajcarci idu dalje, i mi idemo dalje. :)

Bane

pre 5 godina

(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Čoveče dvojica ga drže ne daju mu da skoči. Kakvo bre naslanjanje na glavu ej bre u sendviču bio momak. To je bre penal. Zašto nije pregledao na snimku. On je kao bio u poziciji da vidi sitaciji. Tako što dobar deo meča Mitroviću svirao faul napadu.

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Matematika za prvi razred. Brazil ima 4 jabuke, i dobije 0 jabuka. Koliko jabuka ima Brazil?

satelit

pre 5 godina

nece da gleda VAR,za svako sr... na SP su ga gledali...Podelio celom veznom redu zute i to nas je nateralo na defanzivu... U pravu je Kolarov kad je rekao da je sudija zeleo 1:1 da se zavrsi,racunajuci da je to dovoljno svima

optimista

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58) Pa da si isao u skolu mozda bi i znao! Ako pobedimo Brazil imamo 6 bodova, a oni ostaju na 4. Zbog takvih nam dobro ide!

zoran

pre 5 godina

U pobjedi se ne uzdigni, a u porazu se ne ponizi! Vi to upravo radite. Budite dostojantveni. Igrali ste odlicno, nedostajalo je malo srece i rezultat je mogao biti obrnut. Sudac vas nije pokrao jer je Mitrovic drzao onu dvojicu jednako kao i oni njega. Postoje kamere i s druge strane ali ste jako subjektivni i razloge poraza trazite u drugima. Svicarci su ipak ekipa u visokom kontinuitetu godinama. Na muci se poznaju junaci pa izvolite pokazati sto znate protiv Brazila.

realista

pre 5 godina

Sve ovo podrzavam, ali zasto ste dozvolili da nam Nemac sudi ovu utakmicu? Zar niste mogli to da sprecite? Zasto kada se desio faul nad Mitrovicem niste pritisnuli sudiju da pogleda snimak? Mislim na nase trenere, igrace. Zar nije neko mogao od nasih trenera da zustrije protestuje pa i po cenu iskljucenja jer je ovaj faul bio i vise nego ocigledan?

Ribizla

pre 5 godina

Riječ "tendeciozno" treba izbaciti iz našeg riječnika. Više se grozim od nje. A sa ovom žalbom će samo da se izglupiraju. Zanimljivo je da niko ne pominje laktanje Mitrovića u veoma diskutabilnoj situaciji, iako smatram da je sudija trebao konsultovati VAR...ali, on ne može tražiti da pogleda snimak dok ne dobije informaciju iz VAR sobe da je situacija sumnjiva i da ima potrebe za tim. Takođe bih se osvrnuo i na ove teorije zavjere da Srbiji namjerno nije dosuđen penal...pa evo gledamo cijelo Svijetsko, sve je do sada bilo regularno osim one jedne situacije na meču Švedske... tako da nemojmo se vaditi na to.

miloš

pre 5 godina

Nažalost ali od žalbe neće biti ništa. Mi Srbi smo pod posebnim režimom, uvek će drugi biti u pravu. To je tako i kraj priče.

Dejan

pre 5 godina

Cisto da se zna, i u Norveskoj televiziji i u novinama, naslovi kako je Srbija ostecena i da je VAR trebao biti koriscen a nije. A druga vest je ta sto je ih iznenadilo da Svajcerska dopusta ovakve gestove koji aludiraju na simbole druge drzave. Norveska je patriotski gledano zrela drzava i njima je gest albanskih igraca bio neprihvatljiv.

nebeski narod

pre 5 godina

"Poptredsetnik FSS Savo Milošević i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović potvrdili su da će uložiti žalbu FIFA zvog tendencioznog suđenje Feliksa Briha, ali i provokacija albanskih fudbalera i navijača na meču sa Švajcarskom u Kalinjingradu"
ha ha albanski fudbaleri i navijaci,pa gde to? igrali su srbija i svajcarska,o boze ova albanofobija nema granica,pa to je srbski mentalitet

Dule

pre 5 godina

Na stranu nedosudjeni penal. Nase greske su nas dotukle. Ivanovic kod prvog gola zalego ispod lopte umesto da blokira sut koji mu ide pravo u telo. Ruke na ledja, glava u stranu..Tako se blokira sut. Kod drugog, Tosic pravi ofsajd zamku na centru... Katastrofa. O fizickoj nespremnosti da ne pricam. Od 60 minuta vise nismo mogli da trcimo. Stara nasa boljka..

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde vise, ne tupite strucnjaci, nego pobedite Brazil. Ako vredite necemu. U suprotnom, svi treba da date otkaz, ako imate obraza. Vise puta ste dokazali da nemate. Samo napred...

vlada

pre 5 godina

Trebao je biti penal, nije sporno, ali tako nesto reci za Brazil?! Brazil se nije fantasticno snasao protiv dva bunkera i to je to. Hocemo li mi mozda izvesti 3 spica i dva ultra kreativca i naterati Brazil da igra bunker protiv nas? Ovakve reci o Brazilu reci i napisati, ja reci nemam. Ja stavljam pare u kladionici pa pobedu Brazila, a vi pisite sta hocete

šetač

pre 5 godina

VAR je glupost koja košta "boga-oca" potpuno budalaština. Objektivan svet je video penal a ovaj na terenu i koliko ih ima na VAR-u nisu videli. Treba kao u tenisu imaš dva challenge po poluvremenu i to je to.

katanga

pre 5 godina

Čekaj da li sam ja dobro shvatio, da je ovaj podneo žalbu organizaciji čije je sedište u Švajcarskoj i čiji su čelni ljudi švajcarci...

Jovan

pre 5 godina

I komentator nemacke ZDF je rekao da je ono bio penal nad Mitrovicem. Treba hladne glave sastaviti prigovor i staviti samo konkretne stvari za koje se zalimo, i koje imaju utemeljenje u pravilima. Sudija nas je ostetio, to je sigurno, a vidim da mu nikako nije prvi put da tako nesto uradi.

Mikica

pre 5 godina

Ma daj, igrali smo ocajno nisu tu krivi ni sudija ni Saciri ni ne znam ko. Ako upute zalbu zestoko cemo se izblamirati, to se ne radi, u svakom slucaju besmislena ideja koja ne menja nista

Jocković

pre 5 godina

Gorčina koju sam osetio od 66. minuta me nije napuštala do samog kraja utakmice. Ceo svet je video da smo u ovoj situaciji oštećeni. Režija je u nekoliko navrata vraćala scenu kada dvojica Švajcaraca igraju ragbi sa Mitrovićem koji se istina razmahao rukama jer se sve vreme BRANI od DVOJICE koji su na njemu! Za mene su, bez obzira na rezultat i igru, naši igrači heroji utakmice - jer protiv onakvog zlotvora od sudije ne može da se igra pošteno, i normalno je da igrači usled onakve tendencioznosti suđenja (7+ faulova u napadu, žuti kartoni...) izgube volju i borbenost. Naši su trebali ići dotle da bojkotuju meč, dok se ne utvrdi situacija VAR-om, a što je najgore verovatno bi i onda sudija odbio da dosudi penal ili bi zbog bojkota prekinuo meč i dosudio pobedu za Švajcarce. Čak iznenađuje Mitrogluova smirenost - svi znamo kako bi, primera radi, jedan temperamentni ali iskreni Gatuzo reagovao na onakav faul. A onda bi Srbija ostala sa igračem manje, što onim 'gore' itekako pogoduje. Za mene je Srbija večeras pobednik.

mirko

pre 5 godina

Na ovakvim tuenirima nema popravnog i svaki pogrešan detalj može da odluči meč a penal kod 1-1 nije običan detalj i žuti kartoni deljeni našim zadnjim veznim igračima. Tu je još i nesuđen ofsajd koji švajcarci nisu realizovali u suštini slažem se sa Miloševićem ali koga briga nečiji cilj je ispunjen verovatno ne idemo dalje idu švajcarska i brazil. A i pored neravnopravnog suđenja i najbolje naše igre imali smo šanse za bar nerešeno

toni 2018

pre 5 godina

Kakva provokacija? Kad Srbi dizu tri prsta onda ne razmisljaju o tome da li nekog provociraju. Sta bi Srbi hteli? Da Srbi mogu da dizu svoje nacionalne simbole a da drugima to zabrane? Ako se Srbi osecaju provociranima onda je to srpski problem a ne albanski.

Quincy

pre 5 godina

Mene dusa boli, ne zbog ovog poraza vec zbog nepravde koju nasa zemlja i nasi sportisti vec godinama unazad dozivljavaju na velikim sportskim takmicenjima. I svi znamo da verovatno nista nece proizici iz ove zalbe, FIFA ce stati uz sudije a albanski fudbaleri ce proci nekaznjeno zbog svojih provokacija.

Amater

pre 5 godina

Mislim da nas je sudija ostetio ali da smo sami najvise doprineli porazu.
Nevezano za to - gospodin Surbatovic je postao "visoki funkcioner FSS" nakon sto je bio problematican "vodja navijaca" i potom je "ubrzano" zavrsio studije na "eminentnom" fakultetu...

Referendum

pre 5 godina

Sve je tacno. Bez obzira na nasu losu igru i nase nezalaganje..na 1:1 ne svirati cist penal je presudilo utakmicu. Jer na 15 minuta do kraja i 2:1 za nas mnogo bi bilo lakse. Sramotno sudjenje tokom celog meca. Bruka i sramota i od kukavicke igre nasih ali jos veca bruka i sramota ovako krasti.
Albanci su navikli da kradu i ako nista bar nas naucili nesto veceras. A to je da ne damo Kosovo ni po cenu nestanka i zivota. I tacka !!!

x

pre 5 godina

Jao boze... Get over it. Sami smo krivi za ovaj poraz, ocajno smo igrali. Znao sam da cemo izgubiti cim smo tako brzo dali gol. Jer mi cim damo gol, krenemo ocajno da igramo, i znao sam da necemo uspeti da izdrzimo 90. minuta bez odbrane i napada.

hm?

pre 5 godina

Sve da bude i 5:0 protiv Brazila, za mene je SP zavrseno! U utakmici koja je bila vise od fudbala dozvolili smo da nas ponize upravo oni koje smo danima omalovazavali po tabloidima. Mi Srbi vec vise od 30 godina nikako da shvatimo da Albanci imaju jasan i zacrtan cilj I da ce uraditi sve kako bi ga ostvarili. Zato su Saciri i Dzaka igrali kao nikada pre za reprezentaciju. Mozete da se zalite kome god hocete, ali ovo veceras je bilo vece ponizenje od precke ‘98., sestica od Holandije i Argentine i poraza od Australije, bas zato sto smo mogli da izgubimo sve, ali ne i od Dzake, Sacirija! Najbolje je da se spakujete i vratite....

sotir zvani đubre

pre 5 godina

Ako Švajcarcima ne smeta dvoglavi orao zašto bi nama smetao? Za kopačke se znalo pre mesec dana. Loše smo odigrali drugo poluvreme i tačka. Kod prvog gola ceo naš napad je ostao na njihovoj polovini. Budimo ljudi.

Željko

pre 5 godina

penal je bio cist kao suza, deset puta čišči od penala nad mandzukicem.....tim vise jer je mitrovic vec zabio gol iz slicne situacije, te pretstavljao trajnu opasnost po gol svicarske......sudac je mogao da pogleda VAR ako nije bio siguran, ali on je bio siguran da je penal čist.......suci su bili odlucni da pruze svaku mogucu pomoc svicarskoj.......fuj

Ivan

pre 5 godina

Skolski primer kako funkcionisu FIFA takmicenja. Dokaz da se uplasio sudija one situacije kod penala, je to sto je kao odbrambeni mehanizam odmah dosudio kontra faul kako bi brze bolje eliminisao sumnju i na taj nacin uticao na VAR ekipu da se zbuni i ne reaguje. Pa za ono faul u napadu ne bi sudio ni Rodzer Federer i Otmar Hicfild. Bilo bi interesatno da se oglase ljudi koji su radili VAR na ovoj utakmici, jer postoji i mogucnost da su sugerisali Brihu da pogleda snimak, i da je on to odbio.

Ајде@

pre 5 godina

Овако је и ВАР дискредитован, доказано да све зависи од судије и да судија може поред тога, да лепо намести утакмицу... Што ће рећи, направили га беспотребним!

NEMANJA KGB

pre 5 godina

a ko je od nasih pritrcao sudiji i trazio da pogleda famozni VAR? pa gledamo svi prvenstvo od pocetka i svaki put je sudija na pritisak igraca isao da pregleda snimak,!!! igrali ste kao curice celo drugo poluvreme i tako smo i zavrsili, kao devojcice!!!!!

aleksandar

pre 5 godina

Mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Savo kaže da smo "razbili Švajcarce prvih 70 minuta". Ja sam video obrnuto, igrali smo 5 minuta, a nakon što smo dali gol, nismo se puno videli. Sa druge strane, Švajcarci i Albanci su posle primljenog gola držali sve konce u svojim rukama, trčali, borili se strpljivo, stvarali šanse i bilo je samo pitanje vremena kada će nam i koliko golova dati
Mora da sam gledao neku drugu utakmicu.

Ivan

pre 5 godina

Pravda je za nas oduvek bila selektivno primenjivana, tako nije ni ovaj VAR izuzetak. Jedini sport u kojem nas jos nisu pokrali je tenis, I to zato sto ne mogu inace bi nas i tu unakazili.

Mehmed Spaho

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?

Dekretalije

pre 5 godina

Ne brukajte se sa tom tuzbom, oladite malo. Sto nas narod toliko voli da se parnici? Izgubljena utakmica, bili su bolji. Ide zivot dalje.

Bole

pre 5 godina

Fudbal je igra koja nam svima treba pruziti razonodu, navijamo za timove i igrace, radujemo se kad kad ti igraci koje volimo postignu gol,kad timovi koje volimo pobede. Ok navijali smo svi veceras za nase i nismo uspeli,pa sta ima veze,dali su sve od sebe. Zar ce da nas iznerviraju ljudi (igraci) koji se prodaju zbog para i glume patriotizam igrajuci za tudju zemlju a ovamo gestikuliraju neke simbole svoje prave domovine? Nasi momci su igrali za svoju reprezentaciju za svoju domovinu jer su oni nasi a mi njihovi i zato smo navijali iz sveg srca a oni su ostavili srce na terenu. Ja sam uveren da prolazimo dalje i da nasi momci treba sa znaju da ta nasa uverenost ne znaci nista ako oni nisu uvereni u sebe,a mi smo uvereni jer vidimo da oni mogu. Reprezentativci Srbije hrabro u napad i dajte opet sve u sebe jer mi smo SRBIIIII BREEEEEE!!!!!! NEMOJ DA STAJETE PA MAKAR OPET IZGUBILI! IGRAJTE ZA BUDUCE GENERACIJE KOJE TEK DOLAZE! ZIVELA SRBIJA!

Alex

pre 5 godina

Apsolutno se slazem sa tvrdnjom: "protiv Brazila se moze igrati", ponavljam "IGRATI". Ovo veceras nije bilo ni I od IGRATI tako da mozete lagano da pakujete kofere jer prosto niste u stanju da izvedete ono "IGRATI".

sasa

pre 5 godina

Ja stvarno mislim da mi nismo sposobni ni adekvatnu zalbu uloziti. Zasto je problem zastava na kopacki?! Da li ste vi normalni?! Otreznite se vise. Fifa je priznala Kosovo sto bi njima bila sporna zastava?! Igraci su pokazivali orla?! Pa koga to vredja?! Problem je nedosudjeni penal i problem sto nije bilo zutog kartona kod drugog gola zbog skidanja dresa.
Da ste ulozili zalbu posle utakmice sa KR imali bi sad mozda i drugaciji tretman. Ovako smo pobedli pa koga sisa sto nije bilo penala jel?! Sad ste se setili toga... lele

Savezu pozabavi se malo nasim navijacima a ne da nas stalno brukaju i sramote. Mi kso da nemamo nista cemu bi mogli da se dicimo pa moramo Karadzicem i Mladicem?!

žica

pre 5 godina

Od 100 igrača 99 bi napravilo faul nad Šačirijem van šesnaesterca za crveni karton.
Nažalost onaj jedan (Tošić),večeras je igrao za nas.
Bruka.

Dare

pre 5 godina

Penal jeste vio nad Mitrovicem, ali vi sada ovom zalbom necete dobiti nista.Trebali ste odmah opkoliti sudiju i traziti da pregleda snimak, a mi smo se svi, mislim na igrace odmah slozili sa tom odlukom da je ustvari faul Mitrovica, a ne nad njim.Znaci trebalo je odmah reagovati, mozda kad bi video, mozda bi i promenio odluku.Ovako sad ne menja nista.Sudija moze biti kaznjen, ali sta to nama sada vredi.
Primili smo naivne golove, drugi narocito, covek ide sam na gol, jos Saciri, i Tosic ga pusta, umesto da ga rusi i po cenu crvenog, jer svakako je 90-ti minut.

iskren

pre 5 godina

Mene nista tu nije isprovociralo kao Srbina. Moze da slavi ko kako hoce sve dok direktno ne vredja nikoga. Sa njegove tacke gledista, taj orao je grb na zastavi iz koje potice, samim tim ako je grb neke zemlje provokacija, onda sve drzave provociraju jedna drugu...

Jedinstveno

pre 5 godina

Naravno da treba zalba, dosta vise, penal na Mitru ocigledan, u sendvicu, drze ga oba sa obe ruke... Kakav VAR, ako se ne koristi... Nismo zbog toga izgubili, ali ko zna sta bi bilo da je bio penal, a ove klocove, sa juga, koji su trbuhom za kruhom otisli, treba kazniti debelo i ne dati im da igraju,jer da su Srbi ovako provocirali, bili bi izbaceni sa prvenstva.

Tuzlak

pre 5 godina

Srbija nema trkace tipa Perisic ili Modric....a bio je cist penal na Mitrovicu....komsije hglavu gore pa protiv Brazila i Fife za povijest !

čeprtuljko

pre 5 godina

Ne treba vi ništa da se žalite. Pakujte se i kući. Dosta je sramote za danas. Albanci su nas zasluženo pobedili. Opet smo pokazali da ne vredimo ništa. Albanci čestitam vam, ovo ste pošteno pobedili. Mene nije sramota da priznam da su bili mnogo bolji i zaslužili su pobedu. A mi ćemo da kukamo kao i uvek. SRAMOTA!

Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti

pre 5 godina

Za sudjenje... djene, djene. Za zastavu Albanije... pa Albanija je clanica FIFE. Kakva provokacija? Za kopacke sa zastavom Kosova? Pa kakva provokacija, Kosovo je clan FIFE.

Bgd

pre 5 godina

Iako smo svi maltene pod utiskom loše igra naših igrača, mora se reagovati. I to ne žalbom, nego tužbom. Više je bilo nego uočljivo da se sudi tendenciozno, a kako je igra odmicala, to je bilo sve upečatljivije. Verovatno je i sudija težio ka tome da sebi obezbedi polufinale ili čak finale. Imali smo igru, tačno, i krivi smo za ono što se desilo. Međutim, nekada jedan momenat odlučuje o utakmici, o plasmanu dalje, o svemu što si do tada uradio, pa se iz tog razloga ne može sve svaliti na momke. Za druge je bilo VAR tehnologije, za Srbiju ona ne postoji. To je činjenica, kao što je činjenica i to da špijuni koje FIFA šalje na tribine, prisluškuju šta ko priča i viče i odmah nakon toga kazne Srbiju ili one koji ime nisu simpatični. Za svaki slučaj, ipak kazne Srbiju pa ma ko vikao na tribini. Imali smo večeras na terenu igrače koji su nosili kopačke sa provokativnim izgledom, a takođe i pokazivali neke simbole koji nisu deo simbola države Švajcarske. Srbiju bi za tako nešto već izbacili sa SP, a ovi će proći sa blagom opomenom ili ni sa tim. Ako se priča da smo sada zemlja koja se poštuje i čije se ime sa poštovanjem izgovara, onda tužba! Ima dosta slika i snimaka koji se mogu koristiti. Ako toga ne bude, onda da se pokrijemo po ušima. A kao prvo, da se svi naši mediji udruže i na prvim stranama istaknu sve detalje i tekstove prevedu na engleski i nemački jezik, pa neka se čita.

ИксОкс

pre 5 godina

Свака част! Треба бити истрајан у овоме и треба све изнети и жалити се. Највише мрзим кад нас покраду а ми кажемо "нећемо да причамо о суђењу"
Па како да не причаш кад то одлучује утакмицу.
А двоструки аршини су нам већ познати. Да нас казне због заставе Косово је Србија на трибинама, а лагано играч који је на терену носи заставу тзв. Косова.

er es

pre 5 godina

Sve to stoji, ali da se mi PO KO ZNA KOJI PUT POVUCEMO NAKON GOLA JE SKANDALOZNO. Pa njima ne trebaju treninzi u fudbalu vec svi kolektivno PRAVAC PSIHOLOGU ili PSIHIJATRU kome se vec ide ne znam ni sam...

djole

pre 5 godina

Kao da će čelnici Fife uraditi nešto po tom pitanju. Povodom Briha neće ništa uraditi, jer bi time doveli u pitanje svoj kredibilitet zbog toga što su ga upravo oni imenovali za glavnog sudiju ove utakmice. A što se tiče provokacija Albanaca, ni to se neće sankcionisati, jer godine u prošlosti u su nas naučile da su neki "jednakiji" od drugih.

Vaše ime*

pre 5 godina

Daj bre Savo..., ko nas je kleo nije dangubio...
Bukvalno smo bili prazni, izduvani i emotivno i fizički posle 1 poluvremena jer smo nabili sebi komplekse da idemo u rat a ne na stadion da igramo fudbal.
Sami sebi smo najveći neprijatelji. Albanci nisu ni bili naloženi toliko pre utakmice, nisu bili ni grubi kao protiv Brazila... krenuli su mirno, kao da su igrali protiv Danske ili slično...ali smo ih mi napalili da daju više nego što mogu.
Još u tunelu pre utakmice Stojković se dernja SRBIJA!!!
I čim je počela utakmica naši kao nešto provociraju, prave faulove, laktaju se, unose se u facu albancima...
Mi imamo tu neku želju u nama za nekom pravdom, večito, za nekom osvetom i iluziju da se uvek borimo sami protiv celog sveta!? To je naš mentalitet koji nas samo guši i nepotreban je teret. Ubeđujemo sami sebe da nas ceo svet mrzi i da smo uvek podčinjeni i uvek neka nepravda nad nama... i kad tako mislite normalno je da sagorite brzo!
To se i desilo!

lederhead

pre 5 godina

A Infantino, predsednik FIFA je, takodje sa Kosova, a svajcarske nacionalnosti!
Pa zar svi mislimo da ce jedan predsednik FIFA da dozvoli da njegova reprezentacija ispadne sa SP josh u grupi!
Mnogo smo bre naivni!
Pa nam josh postavi i shvabu za sudiju!
Smehotres!
Da smo odigrali ocajno-jesmo.
I primili smo smeshne golove i to je to!
Sad nam ostaje da oderemo karioke i da prodjemo dalje!
He he

Dado56

pre 5 godina

Zao mi srbije ali morate bolje igrat... apsolutno vise trcat ... ne moze se cekat da mitrovoc pospremi i zabije od dvije sanse dva gola... citva ekipa je bila sterilna drugo poluvrijeme...
Ili je problem kvaliteta kapacitet ili pristup
Ne izgleda da se igraci bacaju na glavu jedan za drugoga fali nesto

sherdogger

pre 5 godina

Evo, sad ce da ih vrate sve na teren i da bude penal za nas. Ajde bre budite realni. Mogli ste da pobedite ali ste odlucili da se branite 85 minuta. Sa tako ogavnom taktikom jos smo dobro i prosli. Sledeci put nek nas na Kup vodi pravi trener koji nas je i doveo tamo. Muslin se ne bi branio ili bi barem znao kako da se brani.

Filip

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas"

hahahaha. Pa Stojkovic je odbranio dve stopostotne sanse koje su mogli lagano biti golovi. Posle tog naseg prvog gola ni jednu jedinu akciju nismo imali, tri dodavanja nismo mogli da spojimo. Osecao sam se ko da gledam kraj utakmice Kostarija - Brazil. Posed lopte 70-30, nas 11 branimo se na 20m od gola i njih 10 napadaju. Jednu sansu nismo imali u drugom poluvremenu pa i ne cudi sto Nemac nije hteo da svira penal. Voda usla u usi a noge se tresu, 2 pasa ne mogu da se spoje pa se lopta dzoka samo da se izbaci. Da je bar Krstajic ostao pribran i shvatio da je i 1-1 ok, ali ovako smo vec zavrsili i pre kraja.

gojko 12

pre 5 godina

Ima čovek pravo da proslavlja gol kako hoće...naše je da kmečimo kao i uvek.

Ima pravo da stavi šta hoće na svoje kopačke...naše je da kmečimo kao i uvek.

Da smo ih pobedili i taj orao i taj grb bili bi za podsmevanje ovako nam ostaje samo da kmečimo kao i uvek....

Miloš

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).

wtf

pre 5 godina

mozemo do sutra da se zalimo....igra nam je bila sramna,svaki put kad prime loptu oni su okrenuti ka nasem golu....niko da im pridje da im dise za vratom da ih barem malo poremeti

Srbin Bar

pre 5 godina

Na stranu Kokeza i skandalozno rukovodstvo FSS,svaku rečenicu u izjavi Save Miloševića potpisujem.. Ovo je bilo tendenciozno suđenje ! Pozdrav iz srpske Sparte !

Davideo

pre 5 godina

Nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji kao svaka civilizovana zemlja, zašto bi nas onda civilizovane zemlje tretirale kao ravnopravne.

Totti

pre 5 godina

Samo bi dodao u korist tendecioznog suđenja i situaciju da nijednog trenutka nije pomislio da svira faul ispred kaznenog prostora Švajcarske a najmanje dva puta je imao punu obavezu da to uradi.Ajde sada bar znamo ili nadlućujemo cemu bi mogao da sluzi Var ali mi nije jasno sta rade te sudijske komisije fife. Valjda na tim seminarima i predavanjima sugerisu sudijama na sta treba obratiti paznju ,sta a sta ne sankcionisati, jer svedoci smo neujednačenog sudijskog kriterijuma koji nije dostojan mundijala.

pero

pre 5 godina

Ne igra se utakmica prvih 15 min nego 90. Jedino Srbija pravi izmjene gdje igrac koji udje bude neprimjecen. Tadic i Mitrovic sto su nesto i igrali, ostali nista. Niti volje, niti zelje niti energije. Kolarov je poznat po svojim prodorima - ali ne u reprezentaciji. Sudija je bio pristran, ali da je srbija stegla i dala jos koji gol, nijedan sudija niti citava FIFA tu ne bi mogla nista da uradi. Slabi ste momci, nizi prosjek. Zato se i vracate. Ako ne odigrate utakmicu zivota protib Brazila. Koliko je to realno...

Bbo

pre 5 godina

Za poraz je kriv nas tim jer ne trce dovoljno, tremer jos vise zbog lose taktike, a najvise FSS koji je uklonio Muslina - coveka koji nas je doveo na svetsko.

Hibrenacija

pre 5 godina

Kako se ova nazovi zemlja odnosi sa njenim "nazovi" gradjanima tako i svet postupa prema njoj BAŠ MI JE DRAGO ŠTO VAM FIFA UDARA KONTRU upravo zbog ovoga gore pomenutog A I ZBOG LIČNIH INTERESA STE OTERALI ČOVAKA KOJI NAS JE I ODVEO U RUSIJU ....Sve se vrati ...

Braca

pre 5 godina

Podrska nasim momcima,bili su u svemu dostojanstveni.Voleo bih da se ova igranka na kraju obije o glavu Brazilcima, jer su oni itekako ucestvovali u ovome, a Brih je samo jedan od aktera igranke.Bice to sigurno tesko, ali ne sumnjam u nase da ce igrace da ce da daju sve od sebe na utakmici sa Brazilom.

alexaxxx

pre 5 godina

ajde ne blamirajte se vise,ok izgubili smo ljudo su stvarno bili boljo svaka cast i kraj.Nek se raduju zasluzili su ...nema potrebe jos vise da se brukamo i da kmecimo te penal te nije .Po meni zasluzena pobeda skroz.Cestitam im takav je sport .pozdrav

POPE

pre 5 godina

Opet nam svi krivi? Najveci krivac je FSS sto je smenio Muslina i stavio trenera kome je prva takmicarska utakmica na SP.A sto se Mitrovica tice trbao je i crveni da dobije zbog pricanja cele utakmice kao i Matic drugi zuti.I ajde da se bunimo da bar nesto igramo.Ali mi na dve utakmice nismo nismo napravili ni jednu jedinu akciju! Spadamo u tri najgore reprezentacije po igri i ko nam je za to kriv?

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.

dejan

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

boban dmitrovic

pre 5 godina

Tomislav Karadzic, kokeza, savo milosevic , krstajic i bjekovic su jos jednom pobedili Srbiju insrpski fudbal , jos 30 godina se necemo oporaviti od Karadzica

boban dmitrovic

pre 5 godina

Tomislav Karadzic, kokeza, savo milosevic , krstajic i bjekovic su jos jednom pobedili Srbiju insrpski fudbal , jos 30 godina se necemo oporaviti od Karadzica

hm?

pre 5 godina

Sve da bude i 5:0 protiv Brazila, za mene je SP zavrseno! U utakmici koja je bila vise od fudbala dozvolili smo da nas ponize upravo oni koje smo danima omalovazavali po tabloidima. Mi Srbi vec vise od 30 godina nikako da shvatimo da Albanci imaju jasan i zacrtan cilj I da ce uraditi sve kako bi ga ostvarili. Zato su Saciri i Dzaka igrali kao nikada pre za reprezentaciju. Mozete da se zalite kome god hocete, ali ovo veceras je bilo vece ponizenje od precke ‘98., sestica od Holandije i Argentine i poraza od Australije, bas zato sto smo mogli da izgubimo sve, ali ne i od Dzake, Sacirija! Najbolje je da se spakujete i vratite....

dejan

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

NEMANJA KGB

pre 5 godina

a ko je od nasih pritrcao sudiji i trazio da pogleda famozni VAR? pa gledamo svi prvenstvo od pocetka i svaki put je sudija na pritisak igraca isao da pregleda snimak,!!! igrali ste kao curice celo drugo poluvreme i tako smo i zavrsili, kao devojcice!!!!!

Tuzlak

pre 5 godina

Srbija nema trkace tipa Perisic ili Modric....a bio je cist penal na Mitrovicu....komsije hglavu gore pa protiv Brazila i Fife za povijest !

Vaše ime*

pre 5 godina

Daj bre Savo..., ko nas je kleo nije dangubio...
Bukvalno smo bili prazni, izduvani i emotivno i fizički posle 1 poluvremena jer smo nabili sebi komplekse da idemo u rat a ne na stadion da igramo fudbal.
Sami sebi smo najveći neprijatelji. Albanci nisu ni bili naloženi toliko pre utakmice, nisu bili ni grubi kao protiv Brazila... krenuli su mirno, kao da su igrali protiv Danske ili slično...ali smo ih mi napalili da daju više nego što mogu.
Još u tunelu pre utakmice Stojković se dernja SRBIJA!!!
I čim je počela utakmica naši kao nešto provociraju, prave faulove, laktaju se, unose se u facu albancima...
Mi imamo tu neku želju u nama za nekom pravdom, večito, za nekom osvetom i iluziju da se uvek borimo sami protiv celog sveta!? To je naš mentalitet koji nas samo guši i nepotreban je teret. Ubeđujemo sami sebe da nas ceo svet mrzi i da smo uvek podčinjeni i uvek neka nepravda nad nama... i kad tako mislite normalno je da sagorite brzo!
To se i desilo!

POPE

pre 5 godina

Opet nam svi krivi? Najveci krivac je FSS sto je smenio Muslina i stavio trenera kome je prva takmicarska utakmica na SP.A sto se Mitrovica tice trbao je i crveni da dobije zbog pricanja cele utakmice kao i Matic drugi zuti.I ajde da se bunimo da bar nesto igramo.Ali mi na dve utakmice nismo nismo napravili ni jednu jedinu akciju! Spadamo u tri najgore reprezentacije po igri i ko nam je za to kriv?

er es

pre 5 godina

Sve to stoji, ali da se mi PO KO ZNA KOJI PUT POVUCEMO NAKON GOLA JE SKANDALOZNO. Pa njima ne trebaju treninzi u fudbalu vec svi kolektivno PRAVAC PSIHOLOGU ili PSIHIJATRU kome se vec ide ne znam ni sam...

iskren

pre 5 godina

Mene nista tu nije isprovociralo kao Srbina. Moze da slavi ko kako hoce sve dok direktno ne vredja nikoga. Sa njegove tacke gledista, taj orao je grb na zastavi iz koje potice, samim tim ako je grb neke zemlje provokacija, onda sve drzave provociraju jedna drugu...

aleksandar

pre 5 godina

Mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Savo kaže da smo "razbili Švajcarce prvih 70 minuta". Ja sam video obrnuto, igrali smo 5 minuta, a nakon što smo dali gol, nismo se puno videli. Sa druge strane, Švajcarci i Albanci su posle primljenog gola držali sve konce u svojim rukama, trčali, borili se strpljivo, stvarali šanse i bilo je samo pitanje vremena kada će nam i koliko golova dati
Mora da sam gledao neku drugu utakmicu.

Ајде@

pre 5 godina

Овако је и ВАР дискредитован, доказано да све зависи од судије и да судија може поред тога, да лепо намести утакмицу... Што ће рећи, направили га беспотребним!

sherdogger

pre 5 godina

Evo, sad ce da ih vrate sve na teren i da bude penal za nas. Ajde bre budite realni. Mogli ste da pobedite ali ste odlucili da se branite 85 minuta. Sa tako ogavnom taktikom jos smo dobro i prosli. Sledeci put nek nas na Kup vodi pravi trener koji nas je i doveo tamo. Muslin se ne bi branio ili bi barem znao kako da se brani.

gojko 12

pre 5 godina

Ima čovek pravo da proslavlja gol kako hoće...naše je da kmečimo kao i uvek.

Ima pravo da stavi šta hoće na svoje kopačke...naše je da kmečimo kao i uvek.

Da smo ih pobedili i taj orao i taj grb bili bi za podsmevanje ovako nam ostaje samo da kmečimo kao i uvek....

čeprtuljko

pre 5 godina

Ne treba vi ništa da se žalite. Pakujte se i kući. Dosta je sramote za danas. Albanci su nas zasluženo pobedili. Opet smo pokazali da ne vredimo ništa. Albanci čestitam vam, ovo ste pošteno pobedili. Mene nije sramota da priznam da su bili mnogo bolji i zaslužili su pobedu. A mi ćemo da kukamo kao i uvek. SRAMOTA!

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.

Amater

pre 5 godina

Mislim da nas je sudija ostetio ali da smo sami najvise doprineli porazu.
Nevezano za to - gospodin Surbatovic je postao "visoki funkcioner FSS" nakon sto je bio problematican "vodja navijaca" i potom je "ubrzano" zavrsio studije na "eminentnom" fakultetu...

Dare

pre 5 godina

Penal jeste vio nad Mitrovicem, ali vi sada ovom zalbom necete dobiti nista.Trebali ste odmah opkoliti sudiju i traziti da pregleda snimak, a mi smo se svi, mislim na igrace odmah slozili sa tom odlukom da je ustvari faul Mitrovica, a ne nad njim.Znaci trebalo je odmah reagovati, mozda kad bi video, mozda bi i promenio odluku.Ovako sad ne menja nista.Sudija moze biti kaznjen, ali sta to nama sada vredi.
Primili smo naivne golove, drugi narocito, covek ide sam na gol, jos Saciri, i Tosic ga pusta, umesto da ga rusi i po cenu crvenog, jer svakako je 90-ti minut.

žica

pre 5 godina

Od 100 igrača 99 bi napravilo faul nad Šačirijem van šesnaesterca za crveni karton.
Nažalost onaj jedan (Tošić),večeras je igrao za nas.
Bruka.

Bbo

pre 5 godina

Za poraz je kriv nas tim jer ne trce dovoljno, tremer jos vise zbog lose taktike, a najvise FSS koji je uklonio Muslina - coveka koji nas je doveo na svetsko.

Mikica

pre 5 godina

Ma daj, igrali smo ocajno nisu tu krivi ni sudija ni Saciri ni ne znam ko. Ako upute zalbu zestoko cemo se izblamirati, to se ne radi, u svakom slucaju besmislena ideja koja ne menja nista

Mehmed Spaho

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?

Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti

pre 5 godina

Za sudjenje... djene, djene. Za zastavu Albanije... pa Albanija je clanica FIFE. Kakva provokacija? Za kopacke sa zastavom Kosova? Pa kakva provokacija, Kosovo je clan FIFE.

Alex

pre 5 godina

Apsolutno se slazem sa tvrdnjom: "protiv Brazila se moze igrati", ponavljam "IGRATI". Ovo veceras nije bilo ni I od IGRATI tako da mozete lagano da pakujete kofere jer prosto niste u stanju da izvedete ono "IGRATI".

Dekretalije

pre 5 godina

Ne brukajte se sa tom tuzbom, oladite malo. Sto nas narod toliko voli da se parnici? Izgubljena utakmica, bili su bolji. Ide zivot dalje.

Tin

pre 5 godina

1.da ne bude zabune:navijao sam za Srbiju, 2.Točno je da ste bili bolji, ali sve dok niste počeli ulaziti u rasprave sa sucima, 3.Nisu vas pobijedili šiptari nego vi sami sebe, 4.Čemu povlačenje nakon prvog pogotka?, 5.Šta vas briga kako oni slave pogotke i tko je što nacrtao na kopački?, 6.Glavu gore, gledajte sebe, pustite druge, ima još šanse, 7.Pozz iz Dalmacije

Dado56

pre 5 godina

Zao mi srbije ali morate bolje igrat... apsolutno vise trcat ... ne moze se cekat da mitrovoc pospremi i zabije od dvije sanse dva gola... citva ekipa je bila sterilna drugo poluvrijeme...
Ili je problem kvaliteta kapacitet ili pristup
Ne izgleda da se igraci bacaju na glavu jedan za drugoga fali nesto

sotir zvani đubre

pre 5 godina

Ako Švajcarcima ne smeta dvoglavi orao zašto bi nama smetao? Za kopačke se znalo pre mesec dana. Loše smo odigrali drugo poluvreme i tačka. Kod prvog gola ceo naš napad je ostao na njihovoj polovini. Budimo ljudi.

x

pre 5 godina

Jao boze... Get over it. Sami smo krivi za ovaj poraz, ocajno smo igrali. Znao sam da cemo izgubiti cim smo tako brzo dali gol. Jer mi cim damo gol, krenemo ocajno da igramo, i znao sam da necemo uspeti da izdrzimo 90. minuta bez odbrane i napada.

sasa

pre 5 godina

Ja stvarno mislim da mi nismo sposobni ni adekvatnu zalbu uloziti. Zasto je problem zastava na kopacki?! Da li ste vi normalni?! Otreznite se vise. Fifa je priznala Kosovo sto bi njima bila sporna zastava?! Igraci su pokazivali orla?! Pa koga to vredja?! Problem je nedosudjeni penal i problem sto nije bilo zutog kartona kod drugog gola zbog skidanja dresa.
Da ste ulozili zalbu posle utakmice sa KR imali bi sad mozda i drugaciji tretman. Ovako smo pobedli pa koga sisa sto nije bilo penala jel?! Sad ste se setili toga... lele

Savezu pozabavi se malo nasim navijacima a ne da nas stalno brukaju i sramote. Mi kso da nemamo nista cemu bi mogli da se dicimo pa moramo Karadzicem i Mladicem?!

Totti

pre 5 godina

Samo bi dodao u korist tendecioznog suđenja i situaciju da nijednog trenutka nije pomislio da svira faul ispred kaznenog prostora Švajcarske a najmanje dva puta je imao punu obavezu da to uradi.Ajde sada bar znamo ili nadlućujemo cemu bi mogao da sluzi Var ali mi nije jasno sta rade te sudijske komisije fife. Valjda na tim seminarima i predavanjima sugerisu sudijama na sta treba obratiti paznju ,sta a sta ne sankcionisati, jer svedoci smo neujednačenog sudijskog kriterijuma koji nije dostojan mundijala.

Miloš

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).

Bole

pre 5 godina

A da se zalimo i na statistiku sa meca? Vise suteva na gol: Svajcarska. Vise suteva u okvir gola: Svajcarska. Veci posed lopte: Svajcarska. Vise tacnih dodavanja: Svajcarska. Vise kornera: Svajcarska...

Batali zalbe i fokus na sledecu utakmicu, da se ne osramotimo protiv Brazila!

despot

pre 5 godina

Ono što nemamo je jednak trerman. Pre samog početka utakmice smo se žalili na nastup Šaćirija koji je na kopačkama imao zastavu tzv. države Kosovo. Uložili smo prigovor, tražili da promeni obuću. To je očigledna politička provokacija, igrali smo protiv Švajcarske, a ne protiv Kosova.
U tom slucaju se sa kompletnim timom napusti teren, bez obzira na posledice, makar i dozivotne diskvalifikacije.
Plakanjem se nece postici nista. Treba pokazati da se ima obraz i kuraz.
Dozvoljavajuci da Vas gaze samo da bi ste bili tu gde jeste desavaju se stvari kao ove.
Sto vise placete sve Vas vise gaze.

Filip

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas"

hahahaha. Pa Stojkovic je odbranio dve stopostotne sanse koje su mogli lagano biti golovi. Posle tog naseg prvog gola ni jednu jedinu akciju nismo imali, tri dodavanja nismo mogli da spojimo. Osecao sam se ko da gledam kraj utakmice Kostarija - Brazil. Posed lopte 70-30, nas 11 branimo se na 20m od gola i njih 10 napadaju. Jednu sansu nismo imali u drugom poluvremenu pa i ne cudi sto Nemac nije hteo da svira penal. Voda usla u usi a noge se tresu, 2 pasa ne mogu da se spoje pa se lopta dzoka samo da se izbaci. Da je bar Krstajic ostao pribran i shvatio da je i 1-1 ok, ali ovako smo vec zavrsili i pre kraja.

mls

pre 5 godina

Za ove koji imaju pamcenje kokoske. Samo da podsetim da je nasem Cavicu dodeljena suspenzija zbog slikanja u majici Kosovo je Srbija i prakticno oduzeta medalja na 100m. Jel ovo nije ista ili slicna provokacija sa kopackama? Koliko god mi nismo dobro odigrali i za nas svojstveno povlacenje nakon postignutog gola toliko je i sudjenje bilo lose.

alexaxxx

pre 5 godina

ajde ne blamirajte se vise,ok izgubili smo ljudo su stvarno bili boljo svaka cast i kraj.Nek se raduju zasluzili su ...nema potrebe jos vise da se brukamo i da kmecimo te penal te nije .Po meni zasluzena pobeda skroz.Cestitam im takav je sport .pozdrav

Željko

pre 5 godina

penal je bio cist kao suza, deset puta čišči od penala nad mandzukicem.....tim vise jer je mitrovic vec zabio gol iz slicne situacije, te pretstavljao trajnu opasnost po gol svicarske......sudac je mogao da pogleda VAR ako nije bio siguran, ali on je bio siguran da je penal čist.......suci su bili odlucni da pruze svaku mogucu pomoc svicarskoj.......fuj

Ivan

pre 5 godina

Skolski primer kako funkcionisu FIFA takmicenja. Dokaz da se uplasio sudija one situacije kod penala, je to sto je kao odbrambeni mehanizam odmah dosudio kontra faul kako bi brze bolje eliminisao sumnju i na taj nacin uticao na VAR ekipu da se zbuni i ne reaguje. Pa za ono faul u napadu ne bi sudio ni Rodzer Federer i Otmar Hicfild. Bilo bi interesatno da se oglase ljudi koji su radili VAR na ovoj utakmici, jer postoji i mogucnost da su sugerisali Brihu da pogleda snimak, i da je on to odbio.

Samo kazem

pre 5 godina

Albanci imaju 3 ekipe 3 reprezentacije 1.Albanie. 2. Kosova i 3.Sveizarska....jedna ce da pobedi..mesto da cestitate pobedu Svajcarskoj vi se zalite za kopacke za kako Slave golove .a da ste pobediili ondah bi ste se rugali...tu vam nije ni Putin mogao pomoc...ma zalite se i na sudiju koji je bio fenomenalan bez greski i nije Vas Sudija pobedio nego su Vas Albanci koji igraju za svajcarsku pobedili,,,Sada ste Sami Krivi zaboraviliste da se utakmica Igra do poslednjeg sviranja sudije a ne 90 minuta.....

Srbin Bar

pre 5 godina

Na stranu Kokeza i skandalozno rukovodstvo FSS,svaku rečenicu u izjavi Save Miloševića potpisujem.. Ovo je bilo tendenciozno suđenje ! Pozdrav iz srpske Sparte !

mahatma gadni

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).
(Miloš, 23. jun 2018 00:37)

Da, najbolji primjer za tu tvoju tvrdnju je jučerašnji poništeni penal Brazilu protiv Kostarike...

Davideo

pre 5 godina

Nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji kao svaka civilizovana zemlja, zašto bi nas onda civilizovane zemlje tretirale kao ravnopravne.

komsija

pre 5 godina

Posedovali loptu 30% i kaze dobro igrali,pokri se po glavi i cuti.To je prvi mec na ovom takmicenju gde jedna ekipa nije u stanju da realizuje dva pasa.Matic prima loptu okruzen sa tei protivnicka igraca,muci se da zadrzi loptu,gubi loptu,niko da dode da mu pomogne.
Kako se kaze solidarnost na srpskom jeziku?SRAMOTA

Bole

pre 5 godina

Fudbal je igra koja nam svima treba pruziti razonodu, navijamo za timove i igrace, radujemo se kad kad ti igraci koje volimo postignu gol,kad timovi koje volimo pobede. Ok navijali smo svi veceras za nase i nismo uspeli,pa sta ima veze,dali su sve od sebe. Zar ce da nas iznerviraju ljudi (igraci) koji se prodaju zbog para i glume patriotizam igrajuci za tudju zemlju a ovamo gestikuliraju neke simbole svoje prave domovine? Nasi momci su igrali za svoju reprezentaciju za svoju domovinu jer su oni nasi a mi njihovi i zato smo navijali iz sveg srca a oni su ostavili srce na terenu. Ja sam uveren da prolazimo dalje i da nasi momci treba sa znaju da ta nasa uverenost ne znaci nista ako oni nisu uvereni u sebe,a mi smo uvereni jer vidimo da oni mogu. Reprezentativci Srbije hrabro u napad i dajte opet sve u sebe jer mi smo SRBIIIII BREEEEEE!!!!!! NEMOJ DA STAJETE PA MAKAR OPET IZGUBILI! IGRAJTE ZA BUDUCE GENERACIJE KOJE TEK DOLAZE! ZIVELA SRBIJA!

wtf

pre 5 godina

mozemo do sutra da se zalimo....igra nam je bila sramna,svaki put kad prime loptu oni su okrenuti ka nasem golu....niko da im pridje da im dise za vratom da ih barem malo poremeti

VALTER zenga BRANI za SARAJEVO

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?
(Mehmed Spaho, 23. jun 2018 00:21)

slavis ti i još 20 tvojih drugara...

Nismo svi isti

pre 5 godina

Jasno je da Srbija mora uvek i u svakom sportu da igra bar dvaput bolje od protivnika da bi pobedila. Nama se greške ne opraštaju kao drugima.
Ova sporna situacija ne bi bila sporna da se desila u našem kaznenom, već bi bio penal za Švicu bez gledanja snimka.

bojan

pre 5 godina

Ja sam iz Slovenije i naravno svim srcem sam navijao za Srbijo. Bio je čist penal i slažem se ako ovo nije za VAR pregledavanje onda ne znam zašto tamo sedi onih 5 (ili koliko) pajaca koje pokažu pre utakmice i koji bi trebali zapaziti sporne situacije i upozoriti glavnog sudiju. Još danas me boli ishod utakmice i želim sve najbolje Srbiji protiv Brazilije i da idete dalje, a oni "švicarci" da što pre ispadnu.

sale

pre 5 godina

Posed lopte 30%, posle datog gola stali i skoro pa igrali bunker, igra nepovezana gubljenje lopte na prvi pas, i onda je kriv sudija. Smejurija.

Jedinstveno

pre 5 godina

Naravno da treba zalba, dosta vise, penal na Mitru ocigledan, u sendvicu, drze ga oba sa obe ruke... Kakav VAR, ako se ne koristi... Nismo zbog toga izgubili, ali ko zna sta bi bilo da je bio penal, a ove klocove, sa juga, koji su trbuhom za kruhom otisli, treba kazniti debelo i ne dati im da igraju,jer da su Srbi ovako provocirali, bili bi izbaceni sa prvenstva.

toni 2018

pre 5 godina

Kakva provokacija? Kad Srbi dizu tri prsta onda ne razmisljaju o tome da li nekog provociraju. Sta bi Srbi hteli? Da Srbi mogu da dizu svoje nacionalne simbole a da drugima to zabrane? Ako se Srbi osecaju provociranima onda je to srpski problem a ne albanski.

Lezi Skender

pre 5 godina

Bas me interesuje da li su u zalbi pisali i o uvredama od strana srpski i ruski navijaca koji su pevali zajedno,daleko je Kalingrad pa nisam dobro cuo sta su pevali,ali neko dobro zna sta su pevali,da ste pobedili ne bi se zalili i ne bi videli dvoglave orlove,tako je uvek bilo ko gubi ima pravo da se zali.

lederhead

pre 5 godina

A Infantino, predsednik FIFA je, takodje sa Kosova, a svajcarske nacionalnosti!
Pa zar svi mislimo da ce jedan predsednik FIFA da dozvoli da njegova reprezentacija ispadne sa SP josh u grupi!
Mnogo smo bre naivni!
Pa nam josh postavi i shvabu za sudiju!
Smehotres!
Da smo odigrali ocajno-jesmo.
I primili smo smeshne golove i to je to!
Sad nam ostaje da oderemo karioke i da prodjemo dalje!
He he

Zašto??

pre 5 godina

A mahanje sa 3 prsta po Hrvatskoj i Bosni ?? To je u redu, to nisu provokacije, to je neki tradicionalni woo-doo obred.... ah da, dvostruki aršini....

Referendum

pre 5 godina

Sve je tacno. Bez obzira na nasu losu igru i nase nezalaganje..na 1:1 ne svirati cist penal je presudilo utakmicu. Jer na 15 minuta do kraja i 2:1 za nas mnogo bi bilo lakse. Sramotno sudjenje tokom celog meca. Bruka i sramota i od kukavicke igre nasih ali jos veca bruka i sramota ovako krasti.
Albanci su navikli da kradu i ako nista bar nas naucili nesto veceras. A to je da ne damo Kosovo ni po cenu nestanka i zivota. I tacka !!!

Quincy

pre 5 godina

Mene dusa boli, ne zbog ovog poraza vec zbog nepravde koju nasa zemlja i nasi sportisti vec godinama unazad dozivljavaju na velikim sportskim takmicenjima. I svi znamo da verovatno nista nece proizici iz ove zalbe, FIFA ce stati uz sudije a albanski fudbaleri ce proci nekaznjeno zbog svojih provokacija.

NixOn

pre 5 godina

Svi strani treneri odavno znaju kako pobediti srpski klub ili reprezentaciju Pusti ih da daju gol u sto ranijoj fazi utakmice i posle ih dotuci do kraja jer srpski igraci cim daju gol misle da su pobedili i da im nema ravnog. Taj mentalitet mora da se menja pa ce i stranci poceti vise da nas cene.

dex

pre 5 godina

Kaze Milosevic da niko nije ovako razbio Svajcarsku u 70 minuta. Mi smo se od 20. minuta uglavnom grcevito branili. Ako je to razbijanje...

Prebogati Socijalista

pre 5 godina

Treba i mi da napišemo Kosovo je Srbija na kopačkama ako je po propisima. Albanci imaju jak lobi svuda, a mi imamo jake diskoteke u dijaspori. To je osnovna razlika.

zoran

pre 5 godina

U pobjedi se ne uzdigni, a u porazu se ne ponizi! Vi to upravo radite. Budite dostojantveni. Igrali ste odlicno, nedostajalo je malo srece i rezultat je mogao biti obrnut. Sudac vas nije pokrao jer je Mitrovic drzao onu dvojicu jednako kao i oni njega. Postoje kamere i s druge strane ali ste jako subjektivni i razloge poraza trazite u drugima. Svicarci su ipak ekipa u visokom kontinuitetu godinama. Na muci se poznaju junaci pa izvolite pokazati sto znate protiv Brazila.

dovla

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, mislim da niko nije razbio Svajcarsku 70min kao mi danas" - rece Savo. Dok su nam takvi u FSS, necem daleko.

Miroslav

pre 5 godina

" ... Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas. "

Koju li si ti tekmu gledao crni Savo? ... Trčali smo baš onoliko koliko i ti u svojim igračkim danima ;-) ... U prevodu NEDOVOLJNO

Sabre

pre 5 godina

srbi pa šta je vama, pokazivanje zastave od međunarodno priznate države u kojoj ste rođeni bi trebalo biti kažnjivo ?
(fico, 23. jun 2018 10:02)

Ne znam kako ovo da ti objasnim ortak, ali evo probaj da pratis. UN nije priznao Kosovo. Najvece drzave ovog sveta, po broju stanovnika nisu priznale Kosovo. ZNATNO VISE LJUDI NA OVOM SVETU NIJE PRIZNALO KOSOVO NEGO STO JESTE. Da nastavim?!

Juventusman

pre 5 godina

Što se tiče zastave sa dvoglavim orlom, šta je tu čudno ?! Videli smo i zastave drugih zemalja koje ne igraju i SP.
I nemojte zaboraviti da je Kosovo članica FIFA i UEFA nema tu ništa sporno.

Marko

pre 5 godina

U zalbi za FIFU treba da pise i da je kapiten Lichtsteiner pokazivao albanski simbol. Naravno da treba odvojiti sport i politiku. Ali kakav potez ovog svajcarskog retarda? Sa njim cela prica nema nikakve veze. Najostroje kazne za sve provokatore!

Jocković

pre 5 godina

Gorčina koju sam osetio od 66. minuta me nije napuštala do samog kraja utakmice. Ceo svet je video da smo u ovoj situaciji oštećeni. Režija je u nekoliko navrata vraćala scenu kada dvojica Švajcaraca igraju ragbi sa Mitrovićem koji se istina razmahao rukama jer se sve vreme BRANI od DVOJICE koji su na njemu! Za mene su, bez obzira na rezultat i igru, naši igrači heroji utakmice - jer protiv onakvog zlotvora od sudije ne može da se igra pošteno, i normalno je da igrači usled onakve tendencioznosti suđenja (7+ faulova u napadu, žuti kartoni...) izgube volju i borbenost. Naši su trebali ići dotle da bojkotuju meč, dok se ne utvrdi situacija VAR-om, a što je najgore verovatno bi i onda sudija odbio da dosudi penal ili bi zbog bojkota prekinuo meč i dosudio pobedu za Švajcarce. Čak iznenađuje Mitrogluova smirenost - svi znamo kako bi, primera radi, jedan temperamentni ali iskreni Gatuzo reagovao na onakav faul. A onda bi Srbija ostala sa igračem manje, što onim 'gore' itekako pogoduje. Za mene je Srbija večeras pobednik.

Dejan

pre 5 godina

Cisto da se zna, i u Norveskoj televiziji i u novinama, naslovi kako je Srbija ostecena i da je VAR trebao biti koriscen a nije. A druga vest je ta sto je ih iznenadilo da Svajcerska dopusta ovakve gestove koji aludiraju na simbole druge drzave. Norveska je patriotski gledano zrela drzava i njima je gest albanskih igraca bio neprihvatljiv.

Nikola

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..

Ivan

pre 5 godina

Pravda je za nas oduvek bila selektivno primenjivana, tako nije ni ovaj VAR izuzetak. Jedini sport u kojem nas jos nisu pokrali je tenis, I to zato sto ne mogu inace bi nas i tu unakazili.

petar

pre 5 godina

Albanski "orao" je ekvivalent naša tri prsta. Čak štaviše, nije opterećen istorijom u ratovima, relativno nov je simbol. Nisam siguran da je neko nas kažnjavan za tri prsta. Inače, u vezi naše fudbalske reprezentacije, valja pogledati YT video pod naslovom, Nije Milošević kriv.

arif

pre 5 godina

Pretjerujete, stvarno. Navijao sam za vas iskreno i ne iz kurtoazije. Ali, niste fer. Prvo, vratite sport u sportske okvire. Šačiri je Albanac i pokazivao je albanski grb, a vi ko da je najmanju ruku pokazivao srednji prst. Ali, manite to! Pricajmo o fudbalu i recimo kako su realno bolji ali samo zato sto vi nazad imate vec stare igrace koje ne mogu pratiti onig malog “zastavnika” i sto kod 3-4 vezana dodavanja ispada vas kompletan vezni red. Izgubili, pa šta! Uglavnom, budite zadovoljni, momci nisu mogli vise od ovoga
Iskren pozzz

nebeski narod

pre 5 godina

"Poptredsetnik FSS Savo Milošević i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović potvrdili su da će uložiti žalbu FIFA zvog tendencioznog suđenje Feliksa Briha, ali i provokacija albanskih fudbalera i navijača na meču sa Švajcarskom u Kalinjingradu"
ha ha albanski fudbaleri i navijaci,pa gde to? igrali su srbija i svajcarska,o boze ova albanofobija nema granica,pa to je srbski mentalitet

lemi

pre 5 godina

E moji prijatelji sad vi pricate o sudijama, VAR-u, dvoglavom orlu, kopackama, ne priznatoj drzavi... Sve bi bilo jednostavnine da smo pobedili i tacka. Ali mi vec 100 godina ne pobedjujemo kad treba. '99 smo kapitulirali da bi sad skoro 20 godina posle prozivljavali posledice te kapitulacije i onda kad barem imas kakvu takvu sansu da zacepis usta pojedincima sta mi uradimo? Pa naravno opet izgubimo (kapituliramo). Sve vuce jedno drugo a vi se sad zalite, mozete i medjunarodnom sudu pravde, koga zabole.

Alo

pre 5 godina

Ne znam kako ne razumete da nije bio penal, vec kao papige svi ponavljate jedno te isto. Jedan sudac je analizirao i objasnio da nije penal. Kad se nas igrac nasao izmedju 2 svicarska igraca, onda je on prvo njih primio u predjelu ramena i vrata, a tek potom oni njega. To je prvo bio njegov prekrsaj u napadu, pa onda tu igra staje, i nema uopce govora o penalu. To sto bi vi da budete povlasteni, i da se na vas odnose neka druga pravila tako da vi pobjedjujete, taj film necete gledati. Da vas FIFA ne zeli na prvenstvu, pa vi se ne bi ni kvalificirali.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

@(dejan, 22. jun 2018 23:59)


Epa nije tačno, više puta sam pregledao spornu situaciju na "Slow motion" i uporedio je sa penalom za Mandžukića, Mitrović je počeo da se koristi rukama kako bise iskobeljao iz četvoro ruku dvojice švajcarskih defanzivaca koja su ga već pre toga držala oko struka sa po obema rukama, a onda je usledio Lihštajnerov ajkido zahvat kojim ga je bacio na travu. Mandžukić se u duelu sa Nigerijcem koji je skrivio penal takođe koristio svojom desnom rukom kojom je pokušao da se odgurne i oslobodi od tog defanzivca koji ga je držao obema rukama i pri tom ga nije oborio na teren kao što je to brutalno oboren Mitrović!

DEX

pre 5 godina

"Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)"

Dragi Boki, ako dobijemo Brazil a Svajcarci pobede Kostariku, Svajcarska bi imala 7 boda, Srbija 6 , Brazil 4 i Kostarika 0. Mozda ti je sad jasnije. Samo meni nije jasno kako da dobijemo Brazil. I nije mi jasno kako Savo Milosevic moze da tvrdi da smo 70 minuta razbijali Svajcarce. Da li ie on uopste gledao utakmicu. Pa u drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo. I nije mi jasno sta su radili kapiten, selektor i ostali igraci po pitanju nedosudjenog penala. Trebali su na terenu da insistiraju da sudija pogleda VAR snimak. Ili mozda ocekujemo da nam usvoje zalbu pa da ponovimo utakmicu. VAR je ocigledna prevara. Sistem je dobro zamisljen ali se ne koristi ispravno sto opet ostavlja manevarski prostor za korigovanje rezultata po zelji kladionica.

Josip

pre 5 godina

Pod jedan navijao sam za vas jer sam zelio da prodjete.
Ali budite iskreni a to je da od polituckih tenzija koje vi dizere u svemu od sporta,kulture pa nadalje nema srece.Citao sam Svixarske novine prije tekme i one nisu spominjale nikakvu polticku konotaciju tako da ste je vi usprovocirali.Pod dva ako malo bolje pogledate Mitrovic je drzao keavatu sa oba dvvije rule nad oba dva igraca Svice i neko bi svieo penal netko nebi 50% sanse je bilo tu.Pod tri dobili ste Kostariku i poceli ste price o najboljoj repki o velikoj pobjedi a dobili ste jako los tim koji veze nema.Pod cetiri s kukavickom igrom kad date gol pa se povucete necete dobiti nijednu utakmicu vise.Podd pet priznajte da su Svucarci bili bolji i grizli na terenu.Pod sest vi imate ili ostatjele ili prosjecne igrace a onaj SMS nakon svjetskog nece dobit ponudu ni od 10 milja jer se sad vidi da on nije ni bluzu svjetske klase.STOGA SHVATITE DVIJE STVARI BEMATE NEKI TIM ALI BRAZIL JE RANJIV I TO JAKO STOFA STISNITE ZUBE DOSTA PLAKANJA POBIJEDITE BRAZILSKE GLUMCE I POSTANJTE CVRST AGRESIVAN FIZICKI SPREMAN I VELIK TIM.

miki

pre 5 godina

igrači su se povukli jer su za 3 starta dobili 3 zuta kartona. sredina koja je nosila igru imala je zute kartone. zbog toga su I igrali tako kako su igrali

posteno, mislio sam da ce do kraja utakmice bar jedan od naših dobiti crveni sa sledecim startom.

sudija nas unazadio sa opomenama a posle I sa penalom.


sve kada se skupi dodje do pobede svajcaraca.

bas tako

Srksa

pre 5 godina

Ne blamirajte nas. Stidim vas se...Shvatite, fudbal je igra koju mi ne shvatamo na pravi nacin. To nije rat i normalno je izgubiti. Budimo jednom normalni ljudi!

Ivan

pre 5 godina

Slazem se da se treba zaliti na "kosovsku zastavu", proslavljanje golova i slicno, jel to je politika a ne fudbal i zanima me da li ce FIFA biti principijelna. Slazem se i da je bilo sudijskih gresaka na nasu stetu. I slazem se da smo dobro igrali i kontrolisali utakmicu i imali sanse dobar deo prvog poluvremena. Ali smo izgubili zbog nase igre u drugom poluvremenu i bolje igre protivnika. Da smo bili bolji o svemu ostalom ne bi toliko pricali. Zato ne pricajte ni sada nego izadjite i pobedite Brazil. Toliko.

Zasto je VAR prevara

pre 5 godina

VAR kao nova tehnologija imao bi smisla kad bi proveru mogla zahtevati strana koja smatra da je ostecena! Tako je u tenisu, i to je sasvim logicno. Ali, ne, ovde samo kad sudija hoce onda se vrsi provera, inace ne! Ovo je uvedeno da toboze sudiji pomogne u donosenju odluka. A kako sacuvati ostecene timove od naopakih sudijskih odluka? Lako! Pravo na odredjeni broj provera, kao u tenisu, moraju dobiti TIMOVI, a moze se zadrzati i pravo sudije kad nije siguran. To sto se tice sudjenja. A srpskog tima sto se tice - samo nam treba novi selektor i sedam-osam novih igraca! Ne moraju biti vrhunski, samo neka trce i bore se. Ovi uglavnom to ne zele. Jer, oni su zvezde, mozes zamislit!

Јабучило

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Почео је да се брани тек у нпр. трећој секунди контакта. У противном је могао и да претпи повреду, почели су да га обарају. Пенал чист као суза.

boki

pre 5 godina

Ljudi...ja ne mogu da verujem sta citam? Kakav smo mi to narod? Citam pred Kostariku, svi se slazu da je to najbolji tim koji imamo. Citam pred Svajcarsku da treba sa idemo na pobedu, da je bod jednak porazu...

5 minuta posle poraza ne valja tim, ne valja krstajic sto nije cuvao bod, kokeza kriv, FSS....penal nije odlucio pobednika (iako bi bilo 2:1 i igrac vise za nas)...

HAOS?!

Utakmica je bila zanimljiva. Trudili su se. Na momente su igrali dobro. Veci deo lose ali i pored toga, da je sudjenje bilo objektivno, pobedili bi...
Ovo je reprezentacija za narednih 5,6,7 godina, puna potencijala...nemojte da je upropastimo losom atmosferom.

белорог/тророг

pre 5 godina

Па и главни ВАР судија је био из Немачке. Мислим да је то недопустиво од стране ФИФА, јер тај главни ВАР судија који је слабије рангиран од Бриха, нормално да неће и несме да сугерише Бриху да погледа ВАР снимак око ове ситуације. Брих се све време утакмице обраћао на немачком језику швајцарским играчима, што је недопустиво, иако су наши играчи захтевали да им се обраћа на енглеском да би разумели шта је у питању.
Као што се зна, Швајцарска у свом саставу има Немачки кантон са службеним немачким језиком, тако да је о овоме ФИФА морала да води рачуна, а није, из њима знаних разлога. Све је ово сумњиво и изгледа да неко режира неке ствари. Е, ако ФИФА после наших жалби суспендује за следећу утакмицу двојицу ''Швајцарских''фудбалера, родом са Косова и Метохије, који су провокативно, политички прослављали своје поготке, што ФИФА, како сама каже строго забрањује, може да олакша Костарики победу против Швајцарске, иако немају мотив да се залажу претерано на тој утакмици, осим за сами фудбалски престиж. Да је остало 1:1 имали би итекако мотив, јер би и они онда имали шансу за пласман даље у случају нашег праза од Бразила. Тешке калкулације, али су изгледа почеле одавно.

djole

pre 5 godina

Kao da će čelnici Fife uraditi nešto po tom pitanju. Povodom Briha neće ništa uraditi, jer bi time doveli u pitanje svoj kredibilitet zbog toga što su ga upravo oni imenovali za glavnog sudiju ove utakmice. A što se tiče provokacija Albanaca, ni to se neće sankcionisati, jer godine u prošlosti u su nas naučile da su neki "jednakiji" od drugih.

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Matematika za prvi razred. Brazil ima 4 jabuke, i dobije 0 jabuka. Koliko jabuka ima Brazil?

app

pre 5 godina

Za Albanskog orla i kopačke neće dobiti ništa. To bolje da se i ne žale. Nisu to nacistički simboli pa da se smatraju nedozvoljenim. To bi bi,o isto kao kada bi se Hrvati žalili nekome na naša tri prsta.

l

pre 5 godina

Kao Kalimero, non stop se žalite. Samo su trebali dati još dva gola, ali oni igraju kao deca na školskom dvorištu. Dali jedan gol, pa samo šutirali loptu bez veze što dalje od svog gola. Evo rezultata.

Enigma

pre 5 godina

Švajcarci su držali i vukli Mitrovica a on je njih uhvatio da ne izgubi balans i padne to se videlo, veliki skandal.
Inače su naši vodili igru u drugom poluvremenu 75minuta .

Hibrenacija

pre 5 godina

Kako se ova nazovi zemlja odnosi sa njenim "nazovi" gradjanima tako i svet postupa prema njoj BAŠ MI JE DRAGO ŠTO VAM FIFA UDARA KONTRU upravo zbog ovoga gore pomenutog A I ZBOG LIČNIH INTERESA STE OTERALI ČOVAKA KOJI NAS JE I ODVEO U RUSIJU ....Sve se vrati ...

tvit

pre 5 godina

Musline veličino...
Pobedniče i proroče...
Kako si samo sve znao.
Svetla tačko Srbije...princpe od čoveka.
Nepotkupljivi gospodine.

alexxx

pre 5 godina

Ostavite se gluposti. Treba sto prije zaboravit i okrenut se Brazilu. Uz malo sreće sve je moguće. Švicarci sinoć zasluženo. Veća zelja, energija, više hrabrosti. Sportski pozdrav iz Hr

Marko

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa onda mi i oni idemo dalje genije.

Osnovna greska

pre 5 godina

Srbija nema Modrica ali ima Ljajica, e sad zasto je jedan takav igrac "morao" da ustupi mesto jednom drugoligaskom fudbaleru - Kosticu, to je pitanje za selektora !

Marijan

pre 5 godina

Sudjedi ne uvlacite politiku u sport. Imate jako dobre mlade igrace i svidja mi se kako igrate na ovom prvenstvu. Sve ekipe koje su dosle iz Europe su jake te osim maksimalnog angazmana treba i nesto srece. Ne trebate se spustati na nivo igraca s Kosova. Glavu gore. Imate podrsku iz Hrvatske.

Gizmo2

pre 5 godina

To jeste penal trebao da bude kad su oni dvoje držali Mitrovica to su rekli eksperti isto u zemlji gde živim , pitali su i sudiju koji je u Rusiji i on je rekao da nema priče da je penal.

optimista

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58) Pa da si isao u skolu mozda bi i znao! Ako pobedimo Brazil imamo 6 bodova, a oni ostaju na 4. Zbog takvih nam dobro ide!

satelit

pre 5 godina

nece da gleda VAR,za svako sr... na SP su ga gledali...Podelio celom veznom redu zute i to nas je nateralo na defanzivu... U pravu je Kolarov kad je rekao da je sudija zeleo 1:1 da se zavrsi,racunajuci da je to dovoljno svima

Totalista

pre 5 godina

Obavezno da traze da se i Hrvatsku diskvalifikuje zato sto su njihovi igraci pevali Tomsona posle pobede nad Argentinom. Sto vise zalbi napisu to je veca mogucnost da cemo videti drugu rundu. Samo napred Savo, pali advokate

Aleksandar

pre 5 godina

Penal je najverovatnije bio.... a svajcarski navijaci nisu provocirali, naprotiv, bili su i vise nego prijateljski nastrojeni...kao i nasi navijaci prema njima...takodje cu reci da nikad nije bilo freneticnije navijanje i to ruskih navijaca koji su ,, vodili" navijanje za Srbiju.... Bio sam na utakmici i kazem ,,iz prve ruke'' i jedini ko je bio provociran i na kraju provocirao je Saciri...cak ni Dzaka i Behrami nisu ,, dirani"...nijedan navijac svajcarske nije napravio ni najmanji gest koji nije primeren, naprotiv, druzili su se i pevali sa srpskim navijacima... ako se pise , da se bar napise kako je bilo...ne na penal dodavati nesto sto nije bilo i tako umanjiti istinitu vest......

bertigo

pre 5 godina

Sudija je unakazio utakmicu,videlo se da je bio nervozan.Pogledaj te snimak utakmice jos jednom i videcete kako i koliko nam je prekidao napade.Daleko od toga da su šipci igrali loše.

ZZ Top

pre 5 godina

(Sabre, 23. jun 2018 12:13)

Preko 100 država članica UN je priznalo Kosovo, znači većina.
Kosovo je član FIFA, kao i mnogih drugih međunarodnih organizacija.
Kosovo je nazavisno od Srbije i to je narodu na Kosovu najvažnije, a za takve kao ti najbolnije.
Sve države nastale iz ex-YU su članice ili kandidati za članstvo u NATO, što znači da više ne možete ugroziti nikoga, osim da se pobijete sami između sebe, nakon što ste izgubili sve ratove u prethodnih četvrt veka.
Kosovo je započelo proces pridruživanja EU, nezavisno od Srbije.
Uskoro će i "vođa", da potpiše nezavisnost Kosova i onda sledi jedno 1000 godina mitomanije i plakanja nad hudom sudbinom.
Lepo vam je objasnio Miloš Obrenović, da su Srbi jedni narod pod kapom nebeskom, koji poraz slavi.
Onda slavite i uživajte!

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde vise, ne tupite strucnjaci, nego pobedite Brazil. Ako vredite necemu. U suprotnom, svi treba da date otkaz, ako imate obraza. Vise puta ste dokazali da nemate. Samo napred...

realista

pre 5 godina

Sve ovo podrzavam, ali zasto ste dozvolili da nam Nemac sudi ovu utakmicu? Zar niste mogli to da sprecite? Zasto kada se desio faul nad Mitrovicem niste pritisnuli sudiju da pogleda snimak? Mislim na nase trenere, igrace. Zar nije neko mogao od nasih trenera da zustrije protestuje pa i po cenu iskljucenja jer je ovaj faul bio i vise nego ocigledan?

Dule

pre 5 godina

Na stranu nedosudjeni penal. Nase greske su nas dotukle. Ivanovic kod prvog gola zalego ispod lopte umesto da blokira sut koji mu ide pravo u telo. Ruke na ledja, glava u stranu..Tako se blokira sut. Kod drugog, Tosic pravi ofsajd zamku na centru... Katastrofa. O fizickoj nespremnosti da ne pricam. Od 60 minuta vise nismo mogli da trcimo. Stara nasa boljka..

Bane

pre 5 godina

(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Čoveče dvojica ga drže ne daju mu da skoči. Kakvo bre naslanjanje na glavu ej bre u sendviču bio momak. To je bre penal. Zašto nije pregledao na snimku. On je kao bio u poziciji da vidi sitaciji. Tako što dobar deo meča Mitroviću svirao faul napadu.

DPb

pre 5 godina

@Boki ako pobedimo Brazil a Švajcarci Kostariku, onda prolaze Švajcarci i mi, jer ćemo imati 6 boda, Švajcarci 7, a Brazil će ostati na 4. Vrlo prosto xD, samo treba pobediti Brazil... Ostaje nam još jedna mogućnost, da Švajcarci izgube a mi odigramo remi sa Brazilom ali sa dosta golova. Onda bi Brazil kao prvi prošao i mi kao drugi.

gao

pre 5 godina

Ova utakmica je morala da se dobije pa da se onda zalite jer bi tako imalo smisla ovako ce neke sitne novcane kazne da budu njima 3 boda i prolaz dalje a mi kuci..ne brukajte se!!!

Bgd

pre 5 godina

Iako smo svi maltene pod utiskom loše igra naših igrača, mora se reagovati. I to ne žalbom, nego tužbom. Više je bilo nego uočljivo da se sudi tendenciozno, a kako je igra odmicala, to je bilo sve upečatljivije. Verovatno je i sudija težio ka tome da sebi obezbedi polufinale ili čak finale. Imali smo igru, tačno, i krivi smo za ono što se desilo. Međutim, nekada jedan momenat odlučuje o utakmici, o plasmanu dalje, o svemu što si do tada uradio, pa se iz tog razloga ne može sve svaliti na momke. Za druge je bilo VAR tehnologije, za Srbiju ona ne postoji. To je činjenica, kao što je činjenica i to da špijuni koje FIFA šalje na tribine, prisluškuju šta ko priča i viče i odmah nakon toga kazne Srbiju ili one koji ime nisu simpatični. Za svaki slučaj, ipak kazne Srbiju pa ma ko vikao na tribini. Imali smo večeras na terenu igrače koji su nosili kopačke sa provokativnim izgledom, a takođe i pokazivali neke simbole koji nisu deo simbola države Švajcarske. Srbiju bi za tako nešto već izbacili sa SP, a ovi će proći sa blagom opomenom ili ni sa tim. Ako se priča da smo sada zemlja koja se poštuje i čije se ime sa poštovanjem izgovara, onda tužba! Ima dosta slika i snimaka koji se mogu koristiti. Ako toga ne bude, onda da se pokrijemo po ušima. A kao prvo, da se svi naši mediji udruže i na prvim stranama istaknu sve detalje i tekstove prevedu na engleski i nemački jezik, pa neka se čita.

Jovan

pre 5 godina

I komentator nemacke ZDF je rekao da je ono bio penal nad Mitrovicem. Treba hladne glave sastaviti prigovor i staviti samo konkretne stvari za koje se zalimo, i koje imaju utemeljenje u pravilima. Sudija nas je ostetio, to je sigurno, a vidim da mu nikako nije prvi put da tako nesto uradi.

Radovan VI

pre 5 godina

Žalite se. I tražite da se Feliksu Brihu zabrani dalje suđenje na prvenstvu.
A ako postoji mogućnost tužite ga krivično za krađu i sprečavanje ostvarivanja materijalne dobiti. Pred sudom u Rusiji, jer se to dešava na njenoj teritoriji.
Dosta je više, sve ste u pravu šta ste rekli, ali pokrenite se malo.
Imate osnovu za to.

protiv diktatora

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.
(Добро Информисан, 22. jun 2018 23:57

To vam je i jedina mogucnost ;)
Inace igrom, cudno kako ste stigli do Rusije!

рајко

pre 5 godina

добро су играли орлови свака част. оно је могао 'ладно бити једанестерац. на крају смо са разлогом ранкирани на 34-том а швица на 6-том месту... били су бољи и преокренули утакмицу са већом контролом и далеко више додавања. за наше играче ми није јасно како су били уморни? како је то могуће ако си професионалац и стално тренираш на стамини и физичкој форми? како може други тим о наметнути ритам који нисмо у стању пратити? мислио сам да смо мање претрчали али статистика је показала да смо више трчали од швајцараца. што се тиче њих они ми изгледају као један од опаснијих тимова. криво ми само што она два шиптара дадоше голове... иначе имају добар тим, састав имиграната из читавог света на једном месту, два човека певају химно...али то је глобализам. за нас храбро против бразила, само да се не обрукамо. и да наставимо са константним трудом и појавама на ЕП и СП па ће бити и резултата и бољих жребова. срећно орлови.

marko

pre 5 godina

Нека пошаљу допис и Крстајићу и подсете га и њега и играче да утакмица се игра 90 минута,а не 30....

delija

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Druze, dva lika su ga zagrlila i oborila a ovome su ruke bile gore i nije mogao da ih kontrolise

Fudbalinjo

pre 5 godina

Možda smo po prikazanoj igri zaslužili da izgubimo, ali svakako nismo zaslužili da budemo pokradeni, a da nismo pokradeni možda ne bismo ni izgubili! Treba protestovati kod FIFA i tražiti da se glavni sudija i sve "VAR" sudije do daljnjeg suspenduju sa prvenstva i debelo kazne i to momentalno u suprotnom iz protesta u poslednjem kolu ne treba ni nastupiti, pa nek vidi svet ko krade i za koga!

who cares

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..
(Nikola, 23. jun 2018 08:11)
"Mi nijesmo"? " posjed lopte" ipak bi rekao da ne treba bas da kazes mi, zasto se kriti iza toga ko si i odakle si, ima ovde puno komsija koji su opljuvali po nama, ne moras da se predstavljas kao da si Srbin, ocigledno niJesi, Srbi pricaju i pisu ekavicom, tako da ako sebe smatras Bosanskim Srbom ili Crnogorskim Srbom onda treba da pricas i pises kao Srbin.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Nažalost ponavlja se po nas isti scenario . Možda i ima osnova , Luka i Matić kartoni koji realno za sinoćni kriterijum nisu , penal , sitne greške koje daju forcu njima a nas prave nervoznim .
IPAK najbitnije ZAŠTO nismo bili bolji od svega toga tako da to ne bi imalo uticaj na ishod ?
Kada si bolji dovoljno da takve stvari nemaju uticaj onda si iznad toga . Na kraju gde je taj čuveni naš INAT ? Ovo je bila odlična prilika da se to pokaže i iz toga crpi motiv više .

šetač

pre 5 godina

VAR je glupost koja košta "boga-oca" potpuno budalaština. Objektivan svet je video penal a ovaj na terenu i koliko ih ima na VAR-u nisu videli. Treba kao u tenisu imaš dva challenge po poluvremenu i to je to.

Sve najbolje

pre 5 godina

A sta cemo sa Tim da je Sacirko pretrcao vise u juceresnjoj utakmici nego nego na primer Sergej sto ce u tri utakmice zajedno.
Toliko Sam citao slusao o njemu van terena a na terenu ga nigde ,a da selektor je kriv ,da je drugi bio vise bi covek trcao...
Takodje Kolarov iscedjen ,Ruskinje I sta ide uz te zabave, to je bilo tako ocigledno...
Sve u svemu mnogo manje snage su imali gotovo svi nego u prvoj utakmici...
Ali to je samo fudbal zabava I mi vise treba da uzivamo da ga gledamo sve u svemu dobra utakmica I malo je falilo kad SE sve sabere da mi pobedimo,Ali to je sad zavrseno,treba da se FIZICKI pripreme za Brazil pa da svi uzivamo sta god da bude,nece biti propast sveta.

Tales

pre 5 godina

U pravu je covjek apsolutno! Konto ne vidi taj ima potrebu nekog da osudjuje. Jednostavno se nije moglo igrati sa onakvim sudjenjem jer sta god pokusamo dobijemo zuti.. STA RECI nego da je vol nivo Evrovizije

Синиша

pre 5 godina

Били смо на утакмици. Било је индикативно на почетку да су и главни и ВАР судија Немци. Капитен Швајцарске се често с њим консултовао - на немачком.
Како нам суде у животу 100+ година, тако су и на утакмици.

Dragan

pre 5 godina

Ono sto me uzasno boli je sto su nas Siptari pobedili i to njihovo likovanje i proslavljanje golova.Sinoc ja nisam video Svajcarce, koliko god nasi bezali od politike, sve je sinoc bilo politicki, sudjenje, ono proslavljanje golova, sve.Ponizeni smo, dobili smo samar i vracamo se kuci, nemamo sanse.Sta reci.Traziti sansu protiv Brazila je nemoguca misija, pao im je moral, napunice ih Brazilci...

Neno

pre 5 godina

(POPE, 23. jun 2018 00:43) Ne razumem čemu ovoliko kritizerstvo kada je potpuno jasno da je sudija odlučio ishod utakmice i to je jasno kao dan.

katanga

pre 5 godina

Čekaj da li sam ja dobro shvatio, da je ovaj podneo žalbu organizaciji čije je sedište u Švajcarskoj i čiji su čelni ljudi švajcarci...

dd

pre 5 godina

razbili svajcersku?!?
ajde stoji penal, stvarno je sramota sto bar nije konsultovao VAR, ajde sto je sudija stvarno malo vukao na svajcarce, ali oni su realno nas razbili u 2. poluvremenu
imamo 30% posed lopte protiv njih! koliko cemo protiv brazila? 5%?!
nemamo izmene uopste. niko ne moze da udje i napravi neku razliku, a naravno ne moze svih 11 da izdrzi 90.min
mozda bi bolje prosli da je sudija bio objektivniji ali da smo ih razbili ...nismo bas

Gale

pre 5 godina

VAR treba koristiti kao u tenisu. Ne trebaju tu 5 sudija da pregledavaju pa da zovu glavnog sudiju. Na taj nacin mogu zaista upravljati utakmicom i birati da li ce ga ili ne pozvati. VAR treba da pozivaju treneri i to npr. 2 x po utakmici, 1x po poluvremenu ili kako god. Oni bi pozivali samo za zaista kriticne situacije. Ovako...

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

Милош

pre 5 godina

Шта је свама људи? О каквом тендњнциозном суђењу причате? Осим дискутабилног даула над Митровићем, бичњг деугога спорног бије било. Ми сно уграли кукавички, заправо били сно славби из разлига што незнамо боље да играмо. Овај пораз није обичан, и веома боли, али вредиће једино ако за пораз окривимо сами себе...

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

miloš

pre 5 godina

Nažalost ali od žalbe neće biti ništa. Mi Srbi smo pod posebnim režimom, uvek će drugi biti u pravu. To je tako i kraj priče.

Kgl

pre 5 godina

Slažem se da nas je sudija zeznuo ali nismo ni imali snage za celu utakmicu to se videlo. Stali smo posle 60-ak minuta igre i nismo se sastavili sa loptom posle

Coa

pre 5 godina

Au pretera ga sa ovim "razbili smo ih 70 minuta". Bili su mnogo bolji od nas. Nismo videli loptu 80 minuta. Samo uvodnih i poslednjih par minuta smo nesto pokazali. A penal je bio, to je ocigledno.

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Mi jednostavno nemamo snage da odigramo 90 minuta pun fudbal a u ovoj utakmici se to trazilo,disali su igraci bukvalno na skrge... a imam jos jednu zamerku na izbor sudija: kako je dopustivo da jedan Nemac sudi na utakmici Srbija -Švajcarske? To bi trebalo nemoguce da bude,sudija bi po meni trebao da bude sa drugog kontinenta pri ovakvim slucajevima..gde ste videli da Nemac sudi u korist Srbije? Nigde...

milos

pre 5 godina

Ali Jovan Surbatovic,prekaljeni fudbalski radnik.Joj kad on posalje zalbu i potpise je,ovi iz fifa ima da poniste utakmicu.Ko ce ovog ozbiljno da shvati?

ИксОкс

pre 5 godina

Свака част! Треба бити истрајан у овоме и треба све изнети и жалити се. Највише мрзим кад нас покраду а ми кажемо "нећемо да причамо о суђењу"
Па како да не причаш кад то одлучује утакмицу.
А двоструки аршини су нам већ познати. Да нас казне због заставе Косово је Србија на трибинама, а лагано играч који је на терену носи заставу тзв. Косова.

zemunac

pre 5 godina

Nije Mitrovic jasno napravio faul drzeci dvojicu za glave nego je pokusao da se izvuce iz zahvata! klasican hrvatsko albanski komentar!

Jasno kao dan

pre 5 godina

Ovi sto su mnogo pametni pa pricaju da je Mitrovic napravio faul mogu da pogledaju snimak i vide da je prvo on fauliran i drzan ali to je ignorisano od sudije. Koliko samo izmisljenih faulova nama u napadu a ignorisanih ociglednih faulova u odbrani je samo bilo. Sudija otvoreno navlacio na 1:1 od pocetka utakmice pa svaki nas drugi u prvom poluvremenu je bio start zuti karton a posle izjednacenja niti jedan. Njima za iste startove nije pokazivao kartone od poceka do kraja. Cuj za protest zuti za njegove greske.

budimo ljudi i ako smo SRBI

pre 5 godina

Ništa konkretno nije uticalo bilo šta na tekmu. Da priznamo da su bolji bili. Očigledno loša promena taktike i ako smo poveli bolje da igramo napadački fudbal nego da damo i gol posle bunker. Protiv brazila khmm biće teško biće ...

Zmaj

pre 5 godina

Ne volim ovog Sava, nekad sam ga voleo, al čovek je u pravu, al opet ništa od toga, sila Boga ne moli, al ni Bog nju ne voli, idemo Srbijaaaa

NecuZvaku

pre 5 godina

@POPE
Matic najpre nije trebao da dobije prvi zuti...
Svajcarci jesu bili bolji sinoc, ali ocigledan penal nije sviran i to svakako jeste umnogome promenilo tok utakmice
Za grbove, zastave, gestove me bas briga

mirko

pre 5 godina

Na ovakvim tuenirima nema popravnog i svaki pogrešan detalj može da odluči meč a penal kod 1-1 nije običan detalj i žuti kartoni deljeni našim zadnjim veznim igračima. Tu je još i nesuđen ofsajd koji švajcarci nisu realizovali u suštini slažem se sa Miloševićem ali koga briga nečiji cilj je ispunjen verovatno ne idemo dalje idu švajcarska i brazil. A i pored neravnopravnog suđenja i najbolje naše igre imali smo šanse za bar nerešeno

pero

pre 5 godina

Ne igra se utakmica prvih 15 min nego 90. Jedino Srbija pravi izmjene gdje igrac koji udje bude neprimjecen. Tadic i Mitrovic sto su nesto i igrali, ostali nista. Niti volje, niti zelje niti energije. Kolarov je poznat po svojim prodorima - ali ne u reprezentaciji. Sudija je bio pristran, ali da je srbija stegla i dala jos koji gol, nijedan sudija niti citava FIFA tu ne bi mogla nista da uradi. Slabi ste momci, nizi prosjek. Zato se i vracate. Ako ne odigrate utakmicu zivota protib Brazila. Koliko je to realno...

Ribizla

pre 5 godina

Riječ "tendeciozno" treba izbaciti iz našeg riječnika. Više se grozim od nje. A sa ovom žalbom će samo da se izglupiraju. Zanimljivo je da niko ne pominje laktanje Mitrovića u veoma diskutabilnoj situaciji, iako smatram da je sudija trebao konsultovati VAR...ali, on ne može tražiti da pogleda snimak dok ne dobije informaciju iz VAR sobe da je situacija sumnjiva i da ima potrebe za tim. Takođe bih se osvrnuo i na ove teorije zavjere da Srbiji namjerno nije dosuđen penal...pa evo gledamo cijelo Svijetsko, sve je do sada bilo regularno osim one jedne situacije na meču Švedske... tako da nemojmo se vaditi na to.

Dejan

pre 5 godina

Gde je on gledao da smo 70 min. razbijali Švajcarsku, u paralelnom univerzumu? Jednu poštenu akciju nismo odigrali,trčanje 0,zadnjih 20 min. duša u nosu,posed lopte sve govori.Dobro smo prošli i sa ovih 2:1 jer realno Švajcarci su trebali postići 3-5 golova.

Np

pre 5 godina

Mateo Beusan sudac komentator na hrt kaze da nije bio 11ac.. napadac drzi obrambenog i uvik se sudi kontrafaul. Robert Prosinecki se s njim ne slaze..

Sica

pre 5 godina

Zaliti se na penal ima logike, ovo ostalo je suplja prica za masu...Muslina nije trebalo menjati. Krstajicu zelim da u svojoj trenerskoj karijeri osvoji LŠ i EP i SP sa reprezentacijom, ali je očigledno da mu trenutno fali iskustvo. Iskusan trener bi jurio drugi gol celu utakmicu do 80-85 min, ne bi protivniku prepustio sredinu. Onda od 85 min kad vidis da ne ide, da si umorniji, da manje trcis, zatvoris utakmicu, cuvas to sto imas, postavis cvrsto linije i odbranu. Jer da smo sacuvali nereseno situacija bi bila mnoogo izglednija-nece kostarika da izadje pred svicu kako bi izgubila i protiv bra je lakse igrati na x nego na pobedu. Ovako, mogu vec polako da se pakuju. Naravno, nikome iz FSS ili iz strucnog staba mesto nece biti ugrozeno, mi nismo takva zemlja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzabe je ta zalba, ko (iz)gubi moze da se ljuti. Sto se Argentinci nisu zalili na poraz od Hrvatske, a mogli su?

Нереално, ал ајде да пробамо

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Швајцарска 7
Србија 6
Бразил 4
Костарика 0

Braca

pre 5 godina

Podrska nasim momcima,bili su u svemu dostojanstveni.Voleo bih da se ova igranka na kraju obije o glavu Brazilcima, jer su oni itekako ucestvovali u ovome, a Brih je samo jedan od aktera igranke.Bice to sigurno tesko, ali ne sumnjam u nase da ce igrace da ce da daju sve od sebe na utakmici sa Brazilom.

vlada

pre 5 godina

Trebao je biti penal, nije sporno, ali tako nesto reci za Brazil?! Brazil se nije fantasticno snasao protiv dva bunkera i to je to. Hocemo li mi mozda izvesti 3 spica i dva ultra kreativca i naterati Brazil da igra bunker protiv nas? Ovakve reci o Brazilu reci i napisati, ja reci nemam. Ja stavljam pare u kladionici pa pobedu Brazila, a vi pisite sta hocete

boris4c

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

U tom slucaju bice Svajcarska 7, Srbija 6, Brazil 4, Kostarika 0.

hipokrat

pre 5 godina

Bice da je Brih naredio svima da krenu napred potpuno haoticno i ostavio Tosica potpuno samog sa triput brzim igracem. Isto im je zabranio da igraju u polju, da trce napred i nazad, da forsiraju sredinu, da se brane od 5. minuta...
Nista, sad pobedite sasvim obican Brazil i idete dalje.

Mare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Pa nista, Svajcarska bi imala 7 bodova, mi 6 a Brazil bi ispao.
Nadam se da smo svi svesni koliko je to (ne)moguce.

Luka

pre 5 godina

FSS,nekad FSJ je bio i ostao grobar fudbala.Svaka cast Savu i bivsim fudbalerima koji nemaju uticaj,ali kvazi politicari i kvazi biznismeni unistavaju fudbal.Nekad je bilo oko premija,sponzora i sl.a sad traze izgovore...
Sudija jeste bio los za ovaj nivo pogotovo kartoni,za penal je Var trebao da presudi,ali ne treba traziti izgovore.
Podrska Krstajicu i igracima.Bolje sto su rizikovali jer i remi bi imao iste posledice za dalji razvoj.Psiholoski jeste problem poraz na kraju,ali mozda bude pozitivan sok.
Jedina zamjerka losa fizicka sprema.Ovi Svajcarci nisu Njemci pa to nije izgovor.

kvrga

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

onda nista. svajcarci idu dalje, i mi idemo dalje. :)

Max von Laaberg

pre 5 godina

zaliti se kome? ovo nije slucajno, i sigurno bitce ljudi koji su zadovoljni kako je sudjeno.Sacirijeve kopacke?koliko je ljudi koji se osecaju pola Srbin pola Nemac Svajcarac ili Spanac tako i on,nije to neki Argument za bes.Ali momenat iz 74-75 Minute govori mnogo Gavranovic je u ofsajdu prima loptu trci 10-tak metara salje je pored gola a liniski sudija tek tad mase ofsajd,da je lopta usla u mrezu nebi ni mahao. To su sitnice Koje se vide sa strane,i strucni stab to mora videti i reagovati, i taktikom i komentarom 4 sudcu.

Kadimasvlast

pre 5 godina

Zalba je uzaludna. Jer ONI drze sve. To je isto kao kad u Srbiji ulozis zalbu, prigovor ili tuzbu na rad vlasti a sud presudi da je vlast u pravu. Prema tome ćutite.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Mozemo da se zalimo koliko hocemo. To je pisanje uz vetar. Mi smo mala drzava,koja nema nikakav autoritet kako u politici tako I bilo gde pa cak I u fudbalu. Normalo je da se favorizuju Brazil I Svajcarska,I oni ce I proci dalje. A mi mozemo da placemo do mile volje,jedino nam je to I ostalo....
Da sam na mestu FSS posle ove zalbe(koja ce naravno biti ignorisana)bi povukao reprezentaciju sa prvejnstva,pa nek onda slave I brazilci I svajcarci I uefa I fifa....toliko....

Svemir

pre 5 godina

Bravo za Mitra koji je ceo meč izdržao sa po dva napadača na ledjima, i izlazio kao pobednik.

A ono u 65-om minutu ni ne tressa komentarisati. Dva švajcarca stilom NFL linebackera ruše MItra i uopšte ih ne interesuje gde je lopta, a uprkos svemu tome Mitar fokusiran na loptu uspeva da odigra...

Nije realno očekivati da ti srednji red leti po terenu ceo meč kad ih je sudija nagradio sa žutim kartonom još u 20-om minutu. A nije nam ni klupa baš dugačka.

Domacin

pre 5 godina

bobane dmitrovicu dobio si mnogo pluseva a mesas babe i žabe,ne volim ni ja te,ni milosevica,problem je sto je ovaj sajt pun auto sovinista,jezim se od toga..ovde je Milošević bio u pravu i za sudije i za VAR,mi smo lose odigrali,ali gledao sam sve utakmice ,na svakoj je trazen VAR i za manje sporne situacije,na nasoj ne,i to je ok? po vama jeste?! zalosno, zatim uneses zastavu koja nikog ne vredja i dobijes kaznu,a imas 32 reprezentacije na prvenstvu,i njihovi navijaci su bas svi mirni?! ma dajte,zatim Svajcarska ima godinama protekciju,setite se gola 90+ i kako je dosla do prvenstva,a znate gde je sediste FIFE?!, sudija nije dosudio nijedan zuti za svajcarce,a nama za svaki kontakt?!!!

HAJLENDER

pre 5 godina

Samo ako ae pogleda statistila i sve ce nam biti jasno.
Posed lopte,duplo vise tacnih pasova....
Posle datog gola igrali smo kao....

Јабучило

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

БРА 4 3:1
ШВА 4 3:2
СРБ 3 2:2
КРК 0 0:3

Швајцарци пролазе сигурно, чак и ако изгубе, а нама је неопходна победа. Даље иду укупно два тима.

Prishtina

pre 5 godina

Sramota za Ssvajacarsku drzavu KOJA JE NEUTRALNA DRZZAVA....i dozvolila bobmbardovanje Srbijanske Mrezze od strane neprijatelja maskiranih u Svajcarce.....

Mito

pre 5 godina

Simptomatično je što je glavni sudija Nemac, na meču Srbija-Švajcarska domaći sudija. Drugo dva od 4 sudije u var-sistemu su Nemci, a najstariji je Nemac. pošteno

lumenarević

pre 5 godina

Znali ste da će on suditi. A za faul, trebalo je malo više da pritisnete sudije, a i braća Rusi su mogli da puste snimak faula na ekranu na stadionu, kao što imaju običaj.

Tassotty

pre 5 godina

@Boki
Druže...to je prosta matematika, dve prvoplasirane ekipe idu dalje. Ako pobedimo Brazil, sa 6 bodova sigurno idemo dalje. Ali je to u ovom trenutku naučna fantastika.

zemunac

pre 5 godina

Pa tonse iz aviona vedelo da je namesteno : mi smo trebali da igramo sa nemcima sledece kolo ljudi a nama nemac sudi!? Normalno da je resio da nas desetkuje sa zutim kartonima malo danas malo sa Brazilom!

dd

pre 5 godina

@boki
Ako pobedimo Brazil, mi bi imali 6 bodova, Brazilci 4, a ako pobedi Švajcarska onda bi imali 7. A ako bi pobedila Kostarika, onda bi se Brazila i Švajcarska klali za drugo mesto. To je toliko jednostavno za sve osim izgleda za ...

Франко

pre 5 godina

Треба упутити жалбу!
Макар због тога Брих неће бити у комбинацији за финале.

Sasa

pre 5 godina

Boki, nije mi jasan vas komentar i ne vidim njegov smisao uopste. U eventualnoj situaciji, o kojoj vi govorite Srbija bi imala 6 bodova, Svajcarska 7, a Brazil 5, dalje idu Srb I Svajc.

Mislim, dakle postojim

pre 5 godina

@Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Saberi 3 plus 3 bar (nasa 3 boda plus pobeda protiv Brazila). I 4 plus 0 (Brazil ima 4 i porazom ostaje na tome). Mislio sam da si jedini koji lupi tako, ali vidim da imas i dosta pluseva, pa da odgovorim.
i jasno ce ti biti kako bi onda mi prosli. A Brazil u tom slucaju ispao verovatno. Ali to da dobijemo Brazil je ravno cudu, ali nada ostaje...
I da, mi mozemo da prodjemo i ako odigramo nereseno protiv Brazila, a Kostarika ubedljivo bas dobije Svajcarsku (bar sa 3 gola razlike). Ali to je tek bas cudo da se poklopi... :)

Simke

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Onda brazil ispada,imas tabelu pa razmisli malo sam.

Masinac

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa lepo. Mi ćemo imati 6 bodova, švajcarci 7, a brazilci 4. Prolazimo dalje kao drugi u grupi.

mk

pre 5 godina

@Boki
Mi ako pobedimo Brazil a Svajcarska uzme bod ili pobedi,idemo mi i Svajcarska.
Brazil ako izgubi od nas ispada i to je to...
Svajcarska ispada samo ako oni izgube,a mi dobijemo..
tada smo mi 1,Brazil 2.
Svajcarska je u najboljem polozaju...
Ne znam zasto smo otisli toliko napred kad vec do 90 og minuta nismo vodili...
Bolje da smo sacuvali nulu i u zadnje kolo mi ulazimo sa 4 a Svajcarska sa 2 i ona onda mora da pobedi kostariku...
Uvek je bolje dopisivati nego prepisivati...
Ko garantuje da ce pobediti Kostariku ?
Nece ni Kostarika da ode kuci sa 0 bodova...
Ovako sa X Svajcarci su sigurni...
Ovako sa 4 boda mi ne mozemo dalje,sa 5 smo mogli,ali izgubismo...

?

pre 5 godina

(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Шта је са математиком? Ако победимо Бразил, имамо 6 бодова...па нас баш брига шта ће они урадити.

Dare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58

Haha jel se zezas ili si ozbiljan?? Bas nas briga za Svajcarsku, ako mi pobedimo Brazil, mi ce mo imati 6 Bodova, a Brazil ostaje na 4 boda. Eto tako ce mo proci, ako ponedimo Brazil, jel ti sad jasno??

dejan

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.

boban dmitrovic

pre 5 godina

Tomislav Karadzic, kokeza, savo milosevic , krstajic i bjekovic su jos jednom pobedili Srbiju insrpski fudbal , jos 30 godina se necemo oporaviti od Karadzica

POPE

pre 5 godina

Opet nam svi krivi? Najveci krivac je FSS sto je smenio Muslina i stavio trenera kome je prva takmicarska utakmica na SP.A sto se Mitrovica tice trbao je i crveni da dobije zbog pricanja cele utakmice kao i Matic drugi zuti.I ajde da se bunimo da bar nesto igramo.Ali mi na dve utakmice nismo nismo napravili ni jednu jedinu akciju! Spadamo u tri najgore reprezentacije po igri i ko nam je za to kriv?

Davideo

pre 5 godina

Nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji kao svaka civilizovana zemlja, zašto bi nas onda civilizovane zemlje tretirale kao ravnopravne.

who cares

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..
(Nikola, 23. jun 2018 08:11)
"Mi nijesmo"? " posjed lopte" ipak bi rekao da ne treba bas da kazes mi, zasto se kriti iza toga ko si i odakle si, ima ovde puno komsija koji su opljuvali po nama, ne moras da se predstavljas kao da si Srbin, ocigledno niJesi, Srbi pricaju i pisu ekavicom, tako da ako sebe smatras Bosanskim Srbom ili Crnogorskim Srbom onda treba da pricas i pises kao Srbin.

Samo kazem

pre 5 godina

Albanci imaju 3 ekipe 3 reprezentacije 1.Albanie. 2. Kosova i 3.Sveizarska....jedna ce da pobedi..mesto da cestitate pobedu Svajcarskoj vi se zalite za kopacke za kako Slave golove .a da ste pobediili ondah bi ste se rugali...tu vam nije ni Putin mogao pomoc...ma zalite se i na sudiju koji je bio fenomenalan bez greski i nije Vas Sudija pobedio nego su Vas Albanci koji igraju za svajcarsku pobedili,,,Sada ste Sami Krivi zaboraviliste da se utakmica Igra do poslednjeg sviranja sudije a ne 90 minuta.....

hm?

pre 5 godina

Sve da bude i 5:0 protiv Brazila, za mene je SP zavrseno! U utakmici koja je bila vise od fudbala dozvolili smo da nas ponize upravo oni koje smo danima omalovazavali po tabloidima. Mi Srbi vec vise od 30 godina nikako da shvatimo da Albanci imaju jasan i zacrtan cilj I da ce uraditi sve kako bi ga ostvarili. Zato su Saciri i Dzaka igrali kao nikada pre za reprezentaciju. Mozete da se zalite kome god hocete, ali ovo veceras je bilo vece ponizenje od precke ‘98., sestica od Holandije i Argentine i poraza od Australije, bas zato sto smo mogli da izgubimo sve, ali ne i od Dzake, Sacirija! Najbolje je da se spakujete i vratite....

Referendum

pre 5 godina

Sve je tacno. Bez obzira na nasu losu igru i nase nezalaganje..na 1:1 ne svirati cist penal je presudilo utakmicu. Jer na 15 minuta do kraja i 2:1 za nas mnogo bi bilo lakse. Sramotno sudjenje tokom celog meca. Bruka i sramota i od kukavicke igre nasih ali jos veca bruka i sramota ovako krasti.
Albanci su navikli da kradu i ako nista bar nas naucili nesto veceras. A to je da ne damo Kosovo ni po cenu nestanka i zivota. I tacka !!!

Mehmed Spaho

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?

Jocković

pre 5 godina

Gorčina koju sam osetio od 66. minuta me nije napuštala do samog kraja utakmice. Ceo svet je video da smo u ovoj situaciji oštećeni. Režija je u nekoliko navrata vraćala scenu kada dvojica Švajcaraca igraju ragbi sa Mitrovićem koji se istina razmahao rukama jer se sve vreme BRANI od DVOJICE koji su na njemu! Za mene su, bez obzira na rezultat i igru, naši igrači heroji utakmice - jer protiv onakvog zlotvora od sudije ne može da se igra pošteno, i normalno je da igrači usled onakve tendencioznosti suđenja (7+ faulova u napadu, žuti kartoni...) izgube volju i borbenost. Naši su trebali ići dotle da bojkotuju meč, dok se ne utvrdi situacija VAR-om, a što je najgore verovatno bi i onda sudija odbio da dosudi penal ili bi zbog bojkota prekinuo meč i dosudio pobedu za Švajcarce. Čak iznenađuje Mitrogluova smirenost - svi znamo kako bi, primera radi, jedan temperamentni ali iskreni Gatuzo reagovao na onakav faul. A onda bi Srbija ostala sa igračem manje, što onim 'gore' itekako pogoduje. Za mene je Srbija večeras pobednik.

Lezi Skender

pre 5 godina

Bas me interesuje da li su u zalbi pisali i o uvredama od strana srpski i ruski navijaca koji su pevali zajedno,daleko je Kalingrad pa nisam dobro cuo sta su pevali,ali neko dobro zna sta su pevali,da ste pobedili ne bi se zalili i ne bi videli dvoglave orlove,tako je uvek bilo ko gubi ima pravo da se zali.

Mikica

pre 5 godina

Ma daj, igrali smo ocajno nisu tu krivi ni sudija ni Saciri ni ne znam ko. Ako upute zalbu zestoko cemo se izblamirati, to se ne radi, u svakom slucaju besmislena ideja koja ne menja nista

Vaše ime*

pre 5 godina

Daj bre Savo..., ko nas je kleo nije dangubio...
Bukvalno smo bili prazni, izduvani i emotivno i fizički posle 1 poluvremena jer smo nabili sebi komplekse da idemo u rat a ne na stadion da igramo fudbal.
Sami sebi smo najveći neprijatelji. Albanci nisu ni bili naloženi toliko pre utakmice, nisu bili ni grubi kao protiv Brazila... krenuli su mirno, kao da su igrali protiv Danske ili slično...ali smo ih mi napalili da daju više nego što mogu.
Još u tunelu pre utakmice Stojković se dernja SRBIJA!!!
I čim je počela utakmica naši kao nešto provociraju, prave faulove, laktaju se, unose se u facu albancima...
Mi imamo tu neku želju u nama za nekom pravdom, večito, za nekom osvetom i iluziju da se uvek borimo sami protiv celog sveta!? To je naš mentalitet koji nas samo guši i nepotreban je teret. Ubeđujemo sami sebe da nas ceo svet mrzi i da smo uvek podčinjeni i uvek neka nepravda nad nama... i kad tako mislite normalno je da sagorite brzo!
To se i desilo!

Srbin Bar

pre 5 godina

Na stranu Kokeza i skandalozno rukovodstvo FSS,svaku rečenicu u izjavi Save Miloševića potpisujem.. Ovo je bilo tendenciozno suđenje ! Pozdrav iz srpske Sparte !

Tuzlak

pre 5 godina

Srbija nema trkace tipa Perisic ili Modric....a bio je cist penal na Mitrovicu....komsije hglavu gore pa protiv Brazila i Fife za povijest !

Bole

pre 5 godina

Fudbal je igra koja nam svima treba pruziti razonodu, navijamo za timove i igrace, radujemo se kad kad ti igraci koje volimo postignu gol,kad timovi koje volimo pobede. Ok navijali smo svi veceras za nase i nismo uspeli,pa sta ima veze,dali su sve od sebe. Zar ce da nas iznerviraju ljudi (igraci) koji se prodaju zbog para i glume patriotizam igrajuci za tudju zemlju a ovamo gestikuliraju neke simbole svoje prave domovine? Nasi momci su igrali za svoju reprezentaciju za svoju domovinu jer su oni nasi a mi njihovi i zato smo navijali iz sveg srca a oni su ostavili srce na terenu. Ja sam uveren da prolazimo dalje i da nasi momci treba sa znaju da ta nasa uverenost ne znaci nista ako oni nisu uvereni u sebe,a mi smo uvereni jer vidimo da oni mogu. Reprezentativci Srbije hrabro u napad i dajte opet sve u sebe jer mi smo SRBIIIII BREEEEEE!!!!!! NEMOJ DA STAJETE PA MAKAR OPET IZGUBILI! IGRAJTE ZA BUDUCE GENERACIJE KOJE TEK DOLAZE! ZIVELA SRBIJA!

Nismo svi isti

pre 5 godina

Jasno je da Srbija mora uvek i u svakom sportu da igra bar dvaput bolje od protivnika da bi pobedila. Nama se greške ne opraštaju kao drugima.
Ova sporna situacija ne bi bila sporna da se desila u našem kaznenom, već bi bio penal za Švicu bez gledanja snimka.

čeprtuljko

pre 5 godina

Ne treba vi ništa da se žalite. Pakujte se i kući. Dosta je sramote za danas. Albanci su nas zasluženo pobedili. Opet smo pokazali da ne vredimo ništa. Albanci čestitam vam, ovo ste pošteno pobedili. Mene nije sramota da priznam da su bili mnogo bolji i zaslužili su pobedu. A mi ćemo da kukamo kao i uvek. SRAMOTA!

NEMANJA KGB

pre 5 godina

a ko je od nasih pritrcao sudiji i trazio da pogleda famozni VAR? pa gledamo svi prvenstvo od pocetka i svaki put je sudija na pritisak igraca isao da pregleda snimak,!!! igrali ste kao curice celo drugo poluvreme i tako smo i zavrsili, kao devojcice!!!!!

Quincy

pre 5 godina

Mene dusa boli, ne zbog ovog poraza vec zbog nepravde koju nasa zemlja i nasi sportisti vec godinama unazad dozivljavaju na velikim sportskim takmicenjima. I svi znamo da verovatno nista nece proizici iz ove zalbe, FIFA ce stati uz sudije a albanski fudbaleri ce proci nekaznjeno zbog svojih provokacija.

Miloš

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).

ZZ Top

pre 5 godina

(Sabre, 23. jun 2018 12:13)

Preko 100 država članica UN je priznalo Kosovo, znači većina.
Kosovo je član FIFA, kao i mnogih drugih međunarodnih organizacija.
Kosovo je nazavisno od Srbije i to je narodu na Kosovu najvažnije, a za takve kao ti najbolnije.
Sve države nastale iz ex-YU su članice ili kandidati za članstvo u NATO, što znači da više ne možete ugroziti nikoga, osim da se pobijete sami između sebe, nakon što ste izgubili sve ratove u prethodnih četvrt veka.
Kosovo je započelo proces pridruživanja EU, nezavisno od Srbije.
Uskoro će i "vođa", da potpiše nezavisnost Kosova i onda sledi jedno 1000 godina mitomanije i plakanja nad hudom sudbinom.
Lepo vam je objasnio Miloš Obrenović, da su Srbi jedni narod pod kapom nebeskom, koji poraz slavi.
Onda slavite i uživajte!

Željko

pre 5 godina

penal je bio cist kao suza, deset puta čišči od penala nad mandzukicem.....tim vise jer je mitrovic vec zabio gol iz slicne situacije, te pretstavljao trajnu opasnost po gol svicarske......sudac je mogao da pogleda VAR ako nije bio siguran, ali on je bio siguran da je penal čist.......suci su bili odlucni da pruze svaku mogucu pomoc svicarskoj.......fuj

iskren

pre 5 godina

Mene nista tu nije isprovociralo kao Srbina. Moze da slavi ko kako hoce sve dok direktno ne vredja nikoga. Sa njegove tacke gledista, taj orao je grb na zastavi iz koje potice, samim tim ako je grb neke zemlje provokacija, onda sve drzave provociraju jedna drugu...

Ајде@

pre 5 godina

Овако је и ВАР дискредитован, доказано да све зависи од судије и да судија може поред тога, да лепо намести утакмицу... Што ће рећи, направили га беспотребним!

Bgd

pre 5 godina

Iako smo svi maltene pod utiskom loše igra naših igrača, mora se reagovati. I to ne žalbom, nego tužbom. Više je bilo nego uočljivo da se sudi tendenciozno, a kako je igra odmicala, to je bilo sve upečatljivije. Verovatno je i sudija težio ka tome da sebi obezbedi polufinale ili čak finale. Imali smo igru, tačno, i krivi smo za ono što se desilo. Međutim, nekada jedan momenat odlučuje o utakmici, o plasmanu dalje, o svemu što si do tada uradio, pa se iz tog razloga ne može sve svaliti na momke. Za druge je bilo VAR tehnologije, za Srbiju ona ne postoji. To je činjenica, kao što je činjenica i to da špijuni koje FIFA šalje na tribine, prisluškuju šta ko priča i viče i odmah nakon toga kazne Srbiju ili one koji ime nisu simpatični. Za svaki slučaj, ipak kazne Srbiju pa ma ko vikao na tribini. Imali smo večeras na terenu igrače koji su nosili kopačke sa provokativnim izgledom, a takođe i pokazivali neke simbole koji nisu deo simbola države Švajcarske. Srbiju bi za tako nešto već izbacili sa SP, a ovi će proći sa blagom opomenom ili ni sa tim. Ako se priča da smo sada zemlja koja se poštuje i čije se ime sa poštovanjem izgovara, onda tužba! Ima dosta slika i snimaka koji se mogu koristiti. Ako toga ne bude, onda da se pokrijemo po ušima. A kao prvo, da se svi naši mediji udruže i na prvim stranama istaknu sve detalje i tekstove prevedu na engleski i nemački jezik, pa neka se čita.

Enigma

pre 5 godina

Švajcarci su držali i vukli Mitrovica a on je njih uhvatio da ne izgubi balans i padne to se videlo, veliki skandal.
Inače su naši vodili igru u drugom poluvremenu 75minuta .

mls

pre 5 godina

Za ove koji imaju pamcenje kokoske. Samo da podsetim da je nasem Cavicu dodeljena suspenzija zbog slikanja u majici Kosovo je Srbija i prakticno oduzeta medalja na 100m. Jel ovo nije ista ili slicna provokacija sa kopackama? Koliko god mi nismo dobro odigrali i za nas svojstveno povlacenje nakon postignutog gola toliko je i sudjenje bilo lose.

despot

pre 5 godina

Ono što nemamo je jednak trerman. Pre samog početka utakmice smo se žalili na nastup Šaćirija koji je na kopačkama imao zastavu tzv. države Kosovo. Uložili smo prigovor, tražili da promeni obuću. To je očigledna politička provokacija, igrali smo protiv Švajcarske, a ne protiv Kosova.
U tom slucaju se sa kompletnim timom napusti teren, bez obzira na posledice, makar i dozivotne diskvalifikacije.
Plakanjem se nece postici nista. Treba pokazati da se ima obraz i kuraz.
Dozvoljavajuci da Vas gaze samo da bi ste bili tu gde jeste desavaju se stvari kao ove.
Sto vise placete sve Vas vise gaze.

Dekretalije

pre 5 godina

Ne brukajte se sa tom tuzbom, oladite malo. Sto nas narod toliko voli da se parnici? Izgubljena utakmica, bili su bolji. Ide zivot dalje.

Jedinstveno

pre 5 godina

Naravno da treba zalba, dosta vise, penal na Mitru ocigledan, u sendvicu, drze ga oba sa obe ruke... Kakav VAR, ako se ne koristi... Nismo zbog toga izgubili, ali ko zna sta bi bilo da je bio penal, a ove klocove, sa juga, koji su trbuhom za kruhom otisli, treba kazniti debelo i ne dati im da igraju,jer da su Srbi ovako provocirali, bili bi izbaceni sa prvenstva.

Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti

pre 5 godina

Za sudjenje... djene, djene. Za zastavu Albanije... pa Albanija je clanica FIFE. Kakva provokacija? Za kopacke sa zastavom Kosova? Pa kakva provokacija, Kosovo je clan FIFE.

Dejan

pre 5 godina

Cisto da se zna, i u Norveskoj televiziji i u novinama, naslovi kako je Srbija ostecena i da je VAR trebao biti koriscen a nije. A druga vest je ta sto je ih iznenadilo da Svajcerska dopusta ovakve gestove koji aludiraju na simbole druge drzave. Norveska je patriotski gledano zrela drzava i njima je gest albanskih igraca bio neprihvatljiv.

Josip

pre 5 godina

Pod jedan navijao sam za vas jer sam zelio da prodjete.
Ali budite iskreni a to je da od polituckih tenzija koje vi dizere u svemu od sporta,kulture pa nadalje nema srece.Citao sam Svixarske novine prije tekme i one nisu spominjale nikakvu polticku konotaciju tako da ste je vi usprovocirali.Pod dva ako malo bolje pogledate Mitrovic je drzao keavatu sa oba dvvije rule nad oba dva igraca Svice i neko bi svieo penal netko nebi 50% sanse je bilo tu.Pod tri dobili ste Kostariku i poceli ste price o najboljoj repki o velikoj pobjedi a dobili ste jako los tim koji veze nema.Pod cetiri s kukavickom igrom kad date gol pa se povucete necete dobiti nijednu utakmicu vise.Podd pet priznajte da su Svucarci bili bolji i grizli na terenu.Pod sest vi imate ili ostatjele ili prosjecne igrace a onaj SMS nakon svjetskog nece dobit ponudu ni od 10 milja jer se sad vidi da on nije ni bluzu svjetske klase.STOGA SHVATITE DVIJE STVARI BEMATE NEKI TIM ALI BRAZIL JE RANJIV I TO JAKO STOFA STISNITE ZUBE DOSTA PLAKANJA POBIJEDITE BRAZILSKE GLUMCE I POSTANJTE CVRST AGRESIVAN FIZICKI SPREMAN I VELIK TIM.

Sabre

pre 5 godina

srbi pa šta je vama, pokazivanje zastave od međunarodno priznate države u kojoj ste rođeni bi trebalo biti kažnjivo ?
(fico, 23. jun 2018 10:02)

Ne znam kako ovo da ti objasnim ortak, ali evo probaj da pratis. UN nije priznao Kosovo. Najvece drzave ovog sveta, po broju stanovnika nisu priznale Kosovo. ZNATNO VISE LJUDI NA OVOM SVETU NIJE PRIZNALO KOSOVO NEGO STO JESTE. Da nastavim?!

Ivan

pre 5 godina

Pravda je za nas oduvek bila selektivno primenjivana, tako nije ni ovaj VAR izuzetak. Jedini sport u kojem nas jos nisu pokrali je tenis, I to zato sto ne mogu inace bi nas i tu unakazili.

sasa

pre 5 godina

Ja stvarno mislim da mi nismo sposobni ni adekvatnu zalbu uloziti. Zasto je problem zastava na kopacki?! Da li ste vi normalni?! Otreznite se vise. Fifa je priznala Kosovo sto bi njima bila sporna zastava?! Igraci su pokazivali orla?! Pa koga to vredja?! Problem je nedosudjeni penal i problem sto nije bilo zutog kartona kod drugog gola zbog skidanja dresa.
Da ste ulozili zalbu posle utakmice sa KR imali bi sad mozda i drugaciji tretman. Ovako smo pobedli pa koga sisa sto nije bilo penala jel?! Sad ste se setili toga... lele

Savezu pozabavi se malo nasim navijacima a ne da nas stalno brukaju i sramote. Mi kso da nemamo nista cemu bi mogli da se dicimo pa moramo Karadzicem i Mladicem?!

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

sherdogger

pre 5 godina

Evo, sad ce da ih vrate sve na teren i da bude penal za nas. Ajde bre budite realni. Mogli ste da pobedite ali ste odlucili da se branite 85 minuta. Sa tako ogavnom taktikom jos smo dobro i prosli. Sledeci put nek nas na Kup vodi pravi trener koji nas je i doveo tamo. Muslin se ne bi branio ili bi barem znao kako da se brani.

lederhead

pre 5 godina

A Infantino, predsednik FIFA je, takodje sa Kosova, a svajcarske nacionalnosti!
Pa zar svi mislimo da ce jedan predsednik FIFA da dozvoli da njegova reprezentacija ispadne sa SP josh u grupi!
Mnogo smo bre naivni!
Pa nam josh postavi i shvabu za sudiju!
Smehotres!
Da smo odigrali ocajno-jesmo.
I primili smo smeshne golove i to je to!
Sad nam ostaje da oderemo karioke i da prodjemo dalje!
He he

zoran

pre 5 godina

U pobjedi se ne uzdigni, a u porazu se ne ponizi! Vi to upravo radite. Budite dostojantveni. Igrali ste odlicno, nedostajalo je malo srece i rezultat je mogao biti obrnut. Sudac vas nije pokrao jer je Mitrovic drzao onu dvojicu jednako kao i oni njega. Postoje kamere i s druge strane ali ste jako subjektivni i razloge poraza trazite u drugima. Svicarci su ipak ekipa u visokom kontinuitetu godinama. Na muci se poznaju junaci pa izvolite pokazati sto znate protiv Brazila.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal

@(dejan, 22. jun 2018 23:59)


Epa nije tačno, više puta sam pregledao spornu situaciju na "Slow motion" i uporedio je sa penalom za Mandžukića, Mitrović je počeo da se koristi rukama kako bise iskobeljao iz četvoro ruku dvojice švajcarskih defanzivaca koja su ga već pre toga držala oko struka sa po obema rukama, a onda je usledio Lihštajnerov ajkido zahvat kojim ga je bacio na travu. Mandžukić se u duelu sa Nigerijcem koji je skrivio penal takođe koristio svojom desnom rukom kojom je pokušao da se odgurne i oslobodi od tog defanzivca koji ga je držao obema rukama i pri tom ga nije oborio na teren kao što je to brutalno oboren Mitrović!

komsija

pre 5 godina

Posedovali loptu 30% i kaze dobro igrali,pokri se po glavi i cuti.To je prvi mec na ovom takmicenju gde jedna ekipa nije u stanju da realizuje dva pasa.Matic prima loptu okruzen sa tei protivnicka igraca,muci se da zadrzi loptu,gubi loptu,niko da dode da mu pomogne.
Kako se kaze solidarnost na srpskom jeziku?SRAMOTA

Милош

pre 5 godina

Шта је свама људи? О каквом тендњнциозном суђењу причате? Осим дискутабилног даула над Митровићем, бичњг деугога спорног бије било. Ми сно уграли кукавички, заправо били сно славби из разлига што незнамо боље да играмо. Овај пораз није обичан, и веома боли, али вредиће једино ако за пораз окривимо сами себе...

VALTER zenga BRANI za SARAJEVO

pre 5 godina

Kakve gluposti,kakve kontradiktornosti,na sto ja potrosi vrijeme dok procita ovu glupost.Jos i komentrisem,ma ja sam veca budala.Srbi ja razumijem da vam je ovo noz u srce al budite ljudi ne morate uvijek biti srbi.Zapitajte se zasto cijeli balkan slavi vas poraz?
(Mehmed Spaho, 23. jun 2018 00:21)

slavis ti i još 20 tvojih drugara...

Alo

pre 5 godina

Ne znam kako ne razumete da nije bio penal, vec kao papige svi ponavljate jedno te isto. Jedan sudac je analizirao i objasnio da nije penal. Kad se nas igrac nasao izmedju 2 svicarska igraca, onda je on prvo njih primio u predjelu ramena i vrata, a tek potom oni njega. To je prvo bio njegov prekrsaj u napadu, pa onda tu igra staje, i nema uopce govora o penalu. To sto bi vi da budete povlasteni, i da se na vas odnose neka druga pravila tako da vi pobjedjujete, taj film necete gledati. Da vas FIFA ne zeli na prvenstvu, pa vi se ne bi ni kvalificirali.

Marijan

pre 5 godina

Sudjedi ne uvlacite politiku u sport. Imate jako dobre mlade igrace i svidja mi se kako igrate na ovom prvenstvu. Sve ekipe koje su dosle iz Europe su jake te osim maksimalnog angazmana treba i nesto srece. Ne trebate se spustati na nivo igraca s Kosova. Glavu gore. Imate podrsku iz Hrvatske.

Tin

pre 5 godina

1.da ne bude zabune:navijao sam za Srbiju, 2.Točno je da ste bili bolji, ali sve dok niste počeli ulaziti u rasprave sa sucima, 3.Nisu vas pobijedili šiptari nego vi sami sebe, 4.Čemu povlačenje nakon prvog pogotka?, 5.Šta vas briga kako oni slave pogotke i tko je što nacrtao na kopački?, 6.Glavu gore, gledajte sebe, pustite druge, ima još šanse, 7.Pozz iz Dalmacije

aleksandar

pre 5 godina

Mora da sam gledao neku drugu utakmicu. Savo kaže da smo "razbili Švajcarce prvih 70 minuta". Ja sam video obrnuto, igrali smo 5 minuta, a nakon što smo dali gol, nismo se puno videli. Sa druge strane, Švajcarci i Albanci su posle primljenog gola držali sve konce u svojim rukama, trčali, borili se strpljivo, stvarali šanse i bilo je samo pitanje vremena kada će nam i koliko golova dati
Mora da sam gledao neku drugu utakmicu.

djole

pre 5 godina

Kao da će čelnici Fife uraditi nešto po tom pitanju. Povodom Briha neće ništa uraditi, jer bi time doveli u pitanje svoj kredibilitet zbog toga što su ga upravo oni imenovali za glavnog sudiju ove utakmice. A što se tiče provokacija Albanaca, ni to se neće sankcionisati, jer godine u prošlosti u su nas naučile da su neki "jednakiji" od drugih.

Totti

pre 5 godina

Samo bi dodao u korist tendecioznog suđenja i situaciju da nijednog trenutka nije pomislio da svira faul ispred kaznenog prostora Švajcarske a najmanje dva puta je imao punu obavezu da to uradi.Ajde sada bar znamo ili nadlućujemo cemu bi mogao da sluzi Var ali mi nije jasno sta rade te sudijske komisije fife. Valjda na tim seminarima i predavanjima sugerisu sudijama na sta treba obratiti paznju ,sta a sta ne sankcionisati, jer svedoci smo neujednačenog sudijskog kriterijuma koji nije dostojan mundijala.

Bole

pre 5 godina

A da se zalimo i na statistiku sa meca? Vise suteva na gol: Svajcarska. Vise suteva u okvir gola: Svajcarska. Veci posed lopte: Svajcarska. Vise tacnih dodavanja: Svajcarska. Vise kornera: Svajcarska...

Batali zalbe i fokus na sledecu utakmicu, da se ne osramotimo protiv Brazila!

bertigo

pre 5 godina

Sudija je unakazio utakmicu,videlo se da je bio nervozan.Pogledaj te snimak utakmice jos jednom i videcete kako i koliko nam je prekidao napade.Daleko od toga da su šipci igrali loše.

boki

pre 5 godina

Ljudi...ja ne mogu da verujem sta citam? Kakav smo mi to narod? Citam pred Kostariku, svi se slazu da je to najbolji tim koji imamo. Citam pred Svajcarsku da treba sa idemo na pobedu, da je bod jednak porazu...

5 minuta posle poraza ne valja tim, ne valja krstajic sto nije cuvao bod, kokeza kriv, FSS....penal nije odlucio pobednika (iako bi bilo 2:1 i igrac vise za nas)...

HAOS?!

Utakmica je bila zanimljiva. Trudili su se. Na momente su igrali dobro. Veci deo lose ali i pored toga, da je sudjenje bilo objektivno, pobedili bi...
Ovo je reprezentacija za narednih 5,6,7 godina, puna potencijala...nemojte da je upropastimo losom atmosferom.

x

pre 5 godina

Jao boze... Get over it. Sami smo krivi za ovaj poraz, ocajno smo igrali. Znao sam da cemo izgubiti cim smo tako brzo dali gol. Jer mi cim damo gol, krenemo ocajno da igramo, i znao sam da necemo uspeti da izdrzimo 90. minuta bez odbrane i napada.

nebeski narod

pre 5 godina

"Poptredsetnik FSS Savo Milošević i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović potvrdili su da će uložiti žalbu FIFA zvog tendencioznog suđenje Feliksa Briha, ali i provokacija albanskih fudbalera i navijača na meču sa Švajcarskom u Kalinjingradu"
ha ha albanski fudbaleri i navijaci,pa gde to? igrali su srbija i svajcarska,o boze ova albanofobija nema granica,pa to je srbski mentalitet

Fudbalinjo

pre 5 godina

Možda smo po prikazanoj igri zaslužili da izgubimo, ali svakako nismo zaslužili da budemo pokradeni, a da nismo pokradeni možda ne bismo ni izgubili! Treba protestovati kod FIFA i tražiti da se glavni sudija i sve "VAR" sudije do daljnjeg suspenduju sa prvenstva i debelo kazne i to momentalno u suprotnom iz protesta u poslednjem kolu ne treba ni nastupiti, pa nek vidi svet ko krade i za koga!

Zašto??

pre 5 godina

A mahanje sa 3 prsta po Hrvatskoj i Bosni ?? To je u redu, to nisu provokacije, to je neki tradicionalni woo-doo obred.... ah da, dvostruki aršini....

Zmaj

pre 5 godina

Ne volim ovog Sava, nekad sam ga voleo, al čovek je u pravu, al opet ništa od toga, sila Boga ne moli, al ni Bog nju ne voli, idemo Srbijaaaa

petar

pre 5 godina

Albanski "orao" je ekvivalent naša tri prsta. Čak štaviše, nije opterećen istorijom u ratovima, relativno nov je simbol. Nisam siguran da je neko nas kažnjavan za tri prsta. Inače, u vezi naše fudbalske reprezentacije, valja pogledati YT video pod naslovom, Nije Milošević kriv.

arif

pre 5 godina

Pretjerujete, stvarno. Navijao sam za vas iskreno i ne iz kurtoazije. Ali, niste fer. Prvo, vratite sport u sportske okvire. Šačiri je Albanac i pokazivao je albanski grb, a vi ko da je najmanju ruku pokazivao srednji prst. Ali, manite to! Pricajmo o fudbalu i recimo kako su realno bolji ali samo zato sto vi nazad imate vec stare igrace koje ne mogu pratiti onig malog “zastavnika” i sto kod 3-4 vezana dodavanja ispada vas kompletan vezni red. Izgubili, pa šta! Uglavnom, budite zadovoljni, momci nisu mogli vise od ovoga
Iskren pozzz

Neno

pre 5 godina

(POPE, 23. jun 2018 00:43) Ne razumem čemu ovoliko kritizerstvo kada je potpuno jasno da je sudija odlučio ishod utakmice i to je jasno kao dan.

NixOn

pre 5 godina

Svi strani treneri odavno znaju kako pobediti srpski klub ili reprezentaciju Pusti ih da daju gol u sto ranijoj fazi utakmice i posle ih dotuci do kraja jer srpski igraci cim daju gol misle da su pobedili i da im nema ravnog. Taj mentalitet mora da se menja pa ce i stranci poceti vise da nas cene.

mahatma gadni

pre 5 godina

Da se ne lazemo. VAR je uveden kako bi jake reprezentacije opravdale penale itd. To za srbiju ne vazi i nece nikad vezeti. Svi mi znamo da srbij po ni koju cenu ne sme pobediti. Tako je bilo i u turskoj kad su zgazili liniju i pobedili za finale (basket).
(Miloš, 23. jun 2018 00:37)

Da, najbolji primjer za tu tvoju tvrdnju je jučerašnji poništeni penal Brazilu protiv Kostarike...

Ivan

pre 5 godina

Skolski primer kako funkcionisu FIFA takmicenja. Dokaz da se uplasio sudija one situacije kod penala, je to sto je kao odbrambeni mehanizam odmah dosudio kontra faul kako bi brze bolje eliminisao sumnju i na taj nacin uticao na VAR ekipu da se zbuni i ne reaguje. Pa za ono faul u napadu ne bi sudio ni Rodzer Federer i Otmar Hicfild. Bilo bi interesatno da se oglase ljudi koji su radili VAR na ovoj utakmici, jer postoji i mogucnost da su sugerisali Brihu da pogleda snimak, i da je on to odbio.

ИксОкс

pre 5 godina

Свака част! Треба бити истрајан у овоме и треба све изнети и жалити се. Највише мрзим кад нас покраду а ми кажемо "нећемо да причамо о суђењу"
Па како да не причаш кад то одлучује утакмицу.
А двоструки аршини су нам већ познати. Да нас казне због заставе Косово је Србија на трибинама, а лагано играч који је на терену носи заставу тзв. Косова.

Jovan

pre 5 godina

I komentator nemacke ZDF je rekao da je ono bio penal nad Mitrovicem. Treba hladne glave sastaviti prigovor i staviti samo konkretne stvari za koje se zalimo, i koje imaju utemeljenje u pravilima. Sudija nas je ostetio, to je sigurno, a vidim da mu nikako nije prvi put da tako nesto uradi.

Ribizla

pre 5 godina

Riječ "tendeciozno" treba izbaciti iz našeg riječnika. Više se grozim od nje. A sa ovom žalbom će samo da se izglupiraju. Zanimljivo je da niko ne pominje laktanje Mitrovića u veoma diskutabilnoj situaciji, iako smatram da je sudija trebao konsultovati VAR...ali, on ne može tražiti da pogleda snimak dok ne dobije informaciju iz VAR sobe da je situacija sumnjiva i da ima potrebe za tim. Takođe bih se osvrnuo i na ove teorije zavjere da Srbiji namjerno nije dosuđen penal...pa evo gledamo cijelo Svijetsko, sve je do sada bilo regularno osim one jedne situacije na meču Švedske... tako da nemojmo se vaditi na to.

Radovan VI

pre 5 godina

Žalite se. I tražite da se Feliksu Brihu zabrani dalje suđenje na prvenstvu.
A ako postoji mogućnost tužite ga krivično za krađu i sprečavanje ostvarivanja materijalne dobiti. Pred sudom u Rusiji, jer se to dešava na njenoj teritoriji.
Dosta je više, sve ste u pravu šta ste rekli, ali pokrenite se malo.
Imate osnovu za to.

Jasno kao dan

pre 5 godina

Ovi sto su mnogo pametni pa pricaju da je Mitrovic napravio faul mogu da pogledaju snimak i vide da je prvo on fauliran i drzan ali to je ignorisano od sudije. Koliko samo izmisljenih faulova nama u napadu a ignorisanih ociglednih faulova u odbrani je samo bilo. Sudija otvoreno navlacio na 1:1 od pocetka utakmice pa svaki nas drugi u prvom poluvremenu je bio start zuti karton a posle izjednacenja niti jedan. Njima za iste startove nije pokazivao kartone od poceka do kraja. Cuj za protest zuti za njegove greske.

Nikola

pre 5 godina

Srpska posla...uvijek ista prica...uvijek nam neko drugi kriv, samo mi nijesmo...odavno nijesam cuo vecu glupost od sledece," niko nije 70 minuta razbijo Svajcarce kao mi"...pa mi smo imali 30 % posjed lopte!!! Svakome je bilo jasno da nemamo neoretske sanse da zadrzimo 1:0 rezultat...Srbija spremna za maksimum 30 minuta tempa kao sto gledamo svakodnevno na prvenstvu....totalno nespremni. Svaka cast Tadicu i na igri i na izjavi.."jedini razlog naseg poraza je sto su nas nadtrcali"..

Франко

pre 5 godina

Треба упутити жалбу!
Макар због тога Брих неће бити у комбинацији за финале.

bojan

pre 5 godina

Ja sam iz Slovenije i naravno svim srcem sam navijao za Srbijo. Bio je čist penal i slažem se ako ovo nije za VAR pregledavanje onda ne znam zašto tamo sedi onih 5 (ili koliko) pajaca koje pokažu pre utakmice i koji bi trebali zapaziti sporne situacije i upozoriti glavnog sudiju. Još danas me boli ishod utakmice i želim sve najbolje Srbiji protiv Brazilije i da idete dalje, a oni "švicarci" da što pre ispadnu.

Tales

pre 5 godina

U pravu je covjek apsolutno! Konto ne vidi taj ima potrebu nekog da osudjuje. Jednostavno se nije moglo igrati sa onakvim sudjenjem jer sta god pokusamo dobijemo zuti.. STA RECI nego da je vol nivo Evrovizije

gojko 12

pre 5 godina

Ima čovek pravo da proslavlja gol kako hoće...naše je da kmečimo kao i uvek.

Ima pravo da stavi šta hoće na svoje kopačke...naše je da kmečimo kao i uvek.

Da smo ih pobedili i taj orao i taj grb bili bi za podsmevanje ovako nam ostaje samo da kmečimo kao i uvek....

Dare

pre 5 godina

Penal jeste vio nad Mitrovicem, ali vi sada ovom zalbom necete dobiti nista.Trebali ste odmah opkoliti sudiju i traziti da pregleda snimak, a mi smo se svi, mislim na igrace odmah slozili sa tom odlukom da je ustvari faul Mitrovica, a ne nad njim.Znaci trebalo je odmah reagovati, mozda kad bi video, mozda bi i promenio odluku.Ovako sad ne menja nista.Sudija moze biti kaznjen, ali sta to nama sada vredi.
Primili smo naivne golove, drugi narocito, covek ide sam na gol, jos Saciri, i Tosic ga pusta, umesto da ga rusi i po cenu crvenog, jer svakako je 90-ti minut.

Bbo

pre 5 godina

Za poraz je kriv nas tim jer ne trce dovoljno, tremer jos vise zbog lose taktike, a najvise FSS koji je uklonio Muslina - coveka koji nas je doveo na svetsko.

Prebogati Socijalista

pre 5 godina

Treba i mi da napišemo Kosovo je Srbija na kopačkama ako je po propisima. Albanci imaju jak lobi svuda, a mi imamo jake diskoteke u dijaspori. To je osnovna razlika.

Gizmo2

pre 5 godina

To jeste penal trebao da bude kad su oni dvoje držali Mitrovica to su rekli eksperti isto u zemlji gde živim , pitali su i sudiju koji je u Rusiji i on je rekao da nema priče da je penal.

Prishtina

pre 5 godina

Sramota za Ssvajacarsku drzavu KOJA JE NEUTRALNA DRZZAVA....i dozvolila bobmbardovanje Srbijanske Mrezze od strane neprijatelja maskiranih u Svajcarce.....

Alex

pre 5 godina

Apsolutno se slazem sa tvrdnjom: "protiv Brazila se moze igrati", ponavljam "IGRATI". Ovo veceras nije bilo ni I od IGRATI tako da mozete lagano da pakujete kofere jer prosto niste u stanju da izvedete ono "IGRATI".

Filip

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas"

hahahaha. Pa Stojkovic je odbranio dve stopostotne sanse koje su mogli lagano biti golovi. Posle tog naseg prvog gola ni jednu jedinu akciju nismo imali, tri dodavanja nismo mogli da spojimo. Osecao sam se ko da gledam kraj utakmice Kostarija - Brazil. Posed lopte 70-30, nas 11 branimo se na 20m od gola i njih 10 napadaju. Jednu sansu nismo imali u drugom poluvremenu pa i ne cudi sto Nemac nije hteo da svira penal. Voda usla u usi a noge se tresu, 2 pasa ne mogu da se spoje pa se lopta dzoka samo da se izbaci. Da je bar Krstajic ostao pribran i shvatio da je i 1-1 ok, ali ovako smo vec zavrsili i pre kraja.

realista

pre 5 godina

Sve ovo podrzavam, ali zasto ste dozvolili da nam Nemac sudi ovu utakmicu? Zar niste mogli to da sprecite? Zasto kada se desio faul nad Mitrovicem niste pritisnuli sudiju da pogleda snimak? Mislim na nase trenere, igrace. Zar nije neko mogao od nasih trenera da zustrije protestuje pa i po cenu iskljucenja jer je ovaj faul bio i vise nego ocigledan?

protiv diktatora

pre 5 godina

Шта знаш можда и упали и попију дисквалификацију и онда прођемо и у наставку првенства покажемо колико вредимо и догурамо бар до првих 16.
(Добро Информисан, 22. jun 2018 23:57

To vam je i jedina mogucnost ;)
Inace igrom, cudno kako ste stigli do Rusije!

Domacin

pre 5 godina

bobane dmitrovicu dobio si mnogo pluseva a mesas babe i žabe,ne volim ni ja te,ni milosevica,problem je sto je ovaj sajt pun auto sovinista,jezim se od toga..ovde je Milošević bio u pravu i za sudije i za VAR,mi smo lose odigrali,ali gledao sam sve utakmice ,na svakoj je trazen VAR i za manje sporne situacije,na nasoj ne,i to je ok? po vama jeste?! zalosno, zatim uneses zastavu koja nikog ne vredja i dobijes kaznu,a imas 32 reprezentacije na prvenstvu,i njihovi navijaci su bas svi mirni?! ma dajte,zatim Svajcarska ima godinama protekciju,setite se gola 90+ i kako je dosla do prvenstva,a znate gde je sediste FIFE?!, sudija nije dosudio nijedan zuti za svajcarce,a nama za svaki kontakt?!!!

zemunac

pre 5 godina

Pa tonse iz aviona vedelo da je namesteno : mi smo trebali da igramo sa nemcima sledece kolo ljudi a nama nemac sudi!? Normalno da je resio da nas desetkuje sa zutim kartonima malo danas malo sa Brazilom!

Јабучило

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Почео је да се брани тек у нпр. трећој секунди контакта. У противном је могао и да претпи повреду, почели су да га обарају. Пенал чист као суза.

Miroslav

pre 5 godina

" ... Da stavimo taj VAR u stranu, nislim da niko nije razbio Švajcarsku 70 minuta kao mi danas. "

Koju li si ti tekmu gledao crni Savo? ... Trčali smo baš onoliko koliko i ti u svojim igračkim danima ;-) ... U prevodu NEDOVOLJNO

NecuZvaku

pre 5 godina

@POPE
Matic najpre nije trebao da dobije prvi zuti...
Svajcarci jesu bili bolji sinoc, ali ocigledan penal nije sviran i to svakako jeste umnogome promenilo tok utakmice
Za grbove, zastave, gestove me bas briga

Ivan

pre 5 godina

Slazem se da se treba zaliti na "kosovsku zastavu", proslavljanje golova i slicno, jel to je politika a ne fudbal i zanima me da li ce FIFA biti principijelna. Slazem se i da je bilo sudijskih gresaka na nasu stetu. I slazem se da smo dobro igrali i kontrolisali utakmicu i imali sanse dobar deo prvog poluvremena. Ali smo izgubili zbog nase igre u drugom poluvremenu i bolje igre protivnika. Da smo bili bolji o svemu ostalom ne bi toliko pricali. Zato ne pricajte ni sada nego izadjite i pobedite Brazil. Toliko.

žica

pre 5 godina

Od 100 igrača 99 bi napravilo faul nad Šačirijem van šesnaesterca za crveni karton.
Nažalost onaj jedan (Tošić),večeras je igrao za nas.
Bruka.

toni 2018

pre 5 godina

Kakva provokacija? Kad Srbi dizu tri prsta onda ne razmisljaju o tome da li nekog provociraju. Sta bi Srbi hteli? Da Srbi mogu da dizu svoje nacionalne simbole a da drugima to zabrane? Ako se Srbi osecaju provociranima onda je to srpski problem a ne albanski.

Braca

pre 5 godina

Podrska nasim momcima,bili su u svemu dostojanstveni.Voleo bih da se ova igranka na kraju obije o glavu Brazilcima, jer su oni itekako ucestvovali u ovome, a Brih je samo jedan od aktera igranke.Bice to sigurno tesko, ali ne sumnjam u nase da ce igrace da ce da daju sve od sebe na utakmici sa Brazilom.

miloš

pre 5 godina

Nažalost ali od žalbe neće biti ništa. Mi Srbi smo pod posebnim režimom, uvek će drugi biti u pravu. To je tako i kraj priče.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzabe je ta zalba, ko (iz)gubi moze da se ljuti. Sto se Argentinci nisu zalili na poraz od Hrvatske, a mogli su?

Luka

pre 5 godina

FSS,nekad FSJ je bio i ostao grobar fudbala.Svaka cast Savu i bivsim fudbalerima koji nemaju uticaj,ali kvazi politicari i kvazi biznismeni unistavaju fudbal.Nekad je bilo oko premija,sponzora i sl.a sad traze izgovore...
Sudija jeste bio los za ovaj nivo pogotovo kartoni,za penal je Var trebao da presudi,ali ne treba traziti izgovore.
Podrska Krstajicu i igracima.Bolje sto su rizikovali jer i remi bi imao iste posledice za dalji razvoj.Psiholoski jeste problem poraz na kraju,ali mozda bude pozitivan sok.
Jedina zamjerka losa fizicka sprema.Ovi Svajcarci nisu Njemci pa to nije izgovor.

sale

pre 5 godina

Posed lopte 30%, posle datog gola stali i skoro pa igrali bunker, igra nepovezana gubljenje lopte na prvi pas, i onda je kriv sudija. Smejurija.

sotir zvani đubre

pre 5 godina

Ako Švajcarcima ne smeta dvoglavi orao zašto bi nama smetao? Za kopačke se znalo pre mesec dana. Loše smo odigrali drugo poluvreme i tačka. Kod prvog gola ceo naš napad je ostao na njihovoj polovini. Budimo ljudi.

Amater

pre 5 godina

Mislim da nas je sudija ostetio ali da smo sami najvise doprineli porazu.
Nevezano za to - gospodin Surbatovic je postao "visoki funkcioner FSS" nakon sto je bio problematican "vodja navijaca" i potom je "ubrzano" zavrsio studije na "eminentnom" fakultetu...

mirko

pre 5 godina

Na ovakvim tuenirima nema popravnog i svaki pogrešan detalj može da odluči meč a penal kod 1-1 nije običan detalj i žuti kartoni deljeni našim zadnjim veznim igračima. Tu je još i nesuđen ofsajd koji švajcarci nisu realizovali u suštini slažem se sa Miloševićem ali koga briga nečiji cilj je ispunjen verovatno ne idemo dalje idu švajcarska i brazil. A i pored neravnopravnog suđenja i najbolje naše igre imali smo šanse za bar nerešeno

Bane

pre 5 godina

(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Čoveče dvojica ga drže ne daju mu da skoči. Kakvo bre naslanjanje na glavu ej bre u sendviču bio momak. To je bre penal. Zašto nije pregledao na snimku. On je kao bio u poziciji da vidi sitaciji. Tako što dobar deo meča Mitroviću svirao faul napadu.

delija

pre 5 godina

Mitrovic i jeste napravio faul u napad jer je rukama pritisnuo po glavi oba defenzivca.. Da je bio pametan i nije ruke koristio mogo je dobiti penal
(dejan, 22. jun 2018 23:59)

Druze, dva lika su ga zagrlila i oborila a ovome su ruke bile gore i nije mogao da ih kontrolise

DPb

pre 5 godina

@Boki ako pobedimo Brazil a Švajcarci Kostariku, onda prolaze Švajcarci i mi, jer ćemo imati 6 boda, Švajcarci 7, a Brazil će ostati na 4. Vrlo prosto xD, samo treba pobediti Brazil... Ostaje nam još jedna mogućnost, da Švajcarci izgube a mi odigramo remi sa Brazilom ali sa dosta golova. Onda bi Brazil kao prvi prošao i mi kao drugi.

zemunac

pre 5 godina

Nije Mitrovic jasno napravio faul drzeci dvojicu za glave nego je pokusao da se izvuce iz zahvata! klasican hrvatsko albanski komentar!

Juventusman

pre 5 godina

Što se tiče zastave sa dvoglavim orlom, šta je tu čudno ?! Videli smo i zastave drugih zemalja koje ne igraju i SP.
I nemojte zaboraviti da je Kosovo članica FIFA i UEFA nema tu ništa sporno.

СРБИН НА СТОТУ

pre 5 godina

На наше копачке под хитно штампати прекрижену заставу лажне државе а на другу Републике Српске !

dex

pre 5 godina

Kaze Milosevic da niko nije ovako razbio Svajcarsku u 70 minuta. Mi smo se od 20. minuta uglavnom grcevito branili. Ako je to razbijanje...

Јабучило

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

БРА 4 3:1
ШВА 4 3:2
СРБ 3 2:2
КРК 0 0:3

Швајцарци пролазе сигурно, чак и ако изгубе, а нама је неопходна победа. Даље иду укупно два тима.

er es

pre 5 godina

Sve to stoji, ali da se mi PO KO ZNA KOJI PUT POVUCEMO NAKON GOLA JE SKANDALOZNO. Pa njima ne trebaju treninzi u fudbalu vec svi kolektivno PRAVAC PSIHOLOGU ili PSIHIJATRU kome se vec ide ne znam ni sam...

Hibrenacija

pre 5 godina

Kako se ova nazovi zemlja odnosi sa njenim "nazovi" gradjanima tako i svet postupa prema njoj BAŠ MI JE DRAGO ŠTO VAM FIFA UDARA KONTRU upravo zbog ovoga gore pomenutog A I ZBOG LIČNIH INTERESA STE OTERALI ČOVAKA KOJI NAS JE I ODVEO U RUSIJU ....Sve se vrati ...

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde vise, ne tupite strucnjaci, nego pobedite Brazil. Ako vredite necemu. U suprotnom, svi treba da date otkaz, ako imate obraza. Vise puta ste dokazali da nemate. Samo napred...

satelit

pre 5 godina

nece da gleda VAR,za svako sr... na SP su ga gledali...Podelio celom veznom redu zute i to nas je nateralo na defanzivu... U pravu je Kolarov kad je rekao da je sudija zeleo 1:1 da se zavrsi,racunajuci da je to dovoljno svima

Max von Laaberg

pre 5 godina

zaliti se kome? ovo nije slucajno, i sigurno bitce ljudi koji su zadovoljni kako je sudjeno.Sacirijeve kopacke?koliko je ljudi koji se osecaju pola Srbin pola Nemac Svajcarac ili Spanac tako i on,nije to neki Argument za bes.Ali momenat iz 74-75 Minute govori mnogo Gavranovic je u ofsajdu prima loptu trci 10-tak metara salje je pored gola a liniski sudija tek tad mase ofsajd,da je lopta usla u mrezu nebi ni mahao. To su sitnice Koje se vide sa strane,i strucni stab to mora videti i reagovati, i taktikom i komentarom 4 sudcu.

Dejan

pre 5 godina

Gde je on gledao da smo 70 min. razbijali Švajcarsku, u paralelnom univerzumu? Jednu poštenu akciju nismo odigrali,trčanje 0,zadnjih 20 min. duša u nosu,posed lopte sve govori.Dobro smo prošli i sa ovih 2:1 jer realno Švajcarci su trebali postići 3-5 golova.

Синиша

pre 5 godina

Били смо на утакмици. Било је индикативно на почетку да су и главни и ВАР судија Немци. Капитен Швајцарске се често с њим консултовао - на немачком.
Како нам суде у животу 100+ година, тако су и на утакмици.

app

pre 5 godina

Za Albanskog orla i kopačke neće dobiti ništa. To bolje da se i ne žale. Nisu to nacistički simboli pa da se smatraju nedozvoljenim. To bi bi,o isto kao kada bi se Hrvati žalili nekome na naša tri prsta.

tvit

pre 5 godina

Musline veličino...
Pobedniče i proroče...
Kako si samo sve znao.
Svetla tačko Srbije...princpe od čoveka.
Nepotkupljivi gospodine.

alexxx

pre 5 godina

Ostavite se gluposti. Treba sto prije zaboravit i okrenut se Brazilu. Uz malo sreće sve je moguće. Švicarci sinoć zasluženo. Veća zelja, energija, više hrabrosti. Sportski pozdrav iz Hr

lemi

pre 5 godina

E moji prijatelji sad vi pricate o sudijama, VAR-u, dvoglavom orlu, kopackama, ne priznatoj drzavi... Sve bi bilo jednostavnine da smo pobedili i tacka. Ali mi vec 100 godina ne pobedjujemo kad treba. '99 smo kapitulirali da bi sad skoro 20 godina posle prozivljavali posledice te kapitulacije i onda kad barem imas kakvu takvu sansu da zacepis usta pojedincima sta mi uradimo? Pa naravno opet izgubimo (kapituliramo). Sve vuce jedno drugo a vi se sad zalite, mozete i medjunarodnom sudu pravde, koga zabole.

dovla

pre 5 godina

"Da stavimo taj VAR u stranu, mislim da niko nije razbio Svajcarsku 70min kao mi danas" - rece Savo. Dok su nam takvi u FSS, necem daleko.

budimo ljudi i ako smo SRBI

pre 5 godina

Ništa konkretno nije uticalo bilo šta na tekmu. Da priznamo da su bolji bili. Očigledno loša promena taktike i ako smo poveli bolje da igramo napadački fudbal nego da damo i gol posle bunker. Protiv brazila khmm biće teško biće ...

Srksa

pre 5 godina

Ne blamirajte nas. Stidim vas se...Shvatite, fudbal je igra koju mi ne shvatamo na pravi nacin. To nije rat i normalno je izgubiti. Budimo jednom normalni ljudi!

milos

pre 5 godina

Ali Jovan Surbatovic,prekaljeni fudbalski radnik.Joj kad on posalje zalbu i potpise je,ovi iz fifa ima da poniste utakmicu.Ko ce ovog ozbiljno da shvati?

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Nažalost ponavlja se po nas isti scenario . Možda i ima osnova , Luka i Matić kartoni koji realno za sinoćni kriterijum nisu , penal , sitne greške koje daju forcu njima a nas prave nervoznim .
IPAK najbitnije ZAŠTO nismo bili bolji od svega toga tako da to ne bi imalo uticaj na ishod ?
Kada si bolji dovoljno da takve stvari nemaju uticaj onda si iznad toga . Na kraju gde je taj čuveni naš INAT ? Ovo je bila odlična prilika da se to pokaže i iz toga crpi motiv više .

белорог/тророг

pre 5 godina

Па и главни ВАР судија је био из Немачке. Мислим да је то недопустиво од стране ФИФА, јер тај главни ВАР судија који је слабије рангиран од Бриха, нормално да неће и несме да сугерише Бриху да погледа ВАР снимак око ове ситуације. Брих се све време утакмице обраћао на немачком језику швајцарским играчима, што је недопустиво, иако су наши играчи захтевали да им се обраћа на енглеском да би разумели шта је у питању.
Као што се зна, Швајцарска у свом саставу има Немачки кантон са службеним немачким језиком, тако да је о овоме ФИФА морала да води рачуна, а није, из њима знаних разлога. Све је ово сумњиво и изгледа да неко режира неке ствари. Е, ако ФИФА после наших жалби суспендује за следећу утакмицу двојицу ''Швајцарских''фудбалера, родом са Косова и Метохије, који су провокативно, политички прослављали своје поготке, што ФИФА, како сама каже строго забрањује, може да олакша Костарики победу против Швајцарске, иако немају мотив да се залажу претерано на тој утакмици, осим за сами фудбалски престиж. Да је остало 1:1 имали би итекако мотив, јер би и они онда имали шансу за пласман даље у случају нашег праза од Бразила. Тешке калкулације, али су изгледа почеле одавно.

alexaxxx

pre 5 godina

ajde ne blamirajte se vise,ok izgubili smo ljudo su stvarno bili boljo svaka cast i kraj.Nek se raduju zasluzili su ...nema potrebe jos vise da se brukamo i da kmecimo te penal te nije .Po meni zasluzena pobeda skroz.Cestitam im takav je sport .pozdrav

Dado56

pre 5 godina

Zao mi srbije ali morate bolje igrat... apsolutno vise trcat ... ne moze se cekat da mitrovoc pospremi i zabije od dvije sanse dva gola... citva ekipa je bila sterilna drugo poluvrijeme...
Ili je problem kvaliteta kapacitet ili pristup
Ne izgleda da se igraci bacaju na glavu jedan za drugoga fali nesto

wtf

pre 5 godina

mozemo do sutra da se zalimo....igra nam je bila sramna,svaki put kad prime loptu oni su okrenuti ka nasem golu....niko da im pridje da im dise za vratom da ih barem malo poremeti

pero

pre 5 godina

Ne igra se utakmica prvih 15 min nego 90. Jedino Srbija pravi izmjene gdje igrac koji udje bude neprimjecen. Tadic i Mitrovic sto su nesto i igrali, ostali nista. Niti volje, niti zelje niti energije. Kolarov je poznat po svojim prodorima - ali ne u reprezentaciji. Sudija je bio pristran, ali da je srbija stegla i dala jos koji gol, nijedan sudija niti citava FIFA tu ne bi mogla nista da uradi. Slabi ste momci, nizi prosjek. Zato se i vracate. Ako ne odigrate utakmicu zivota protib Brazila. Koliko je to realno...

šetač

pre 5 godina

VAR je glupost koja košta "boga-oca" potpuno budalaština. Objektivan svet je video penal a ovaj na terenu i koliko ih ima na VAR-u nisu videli. Treba kao u tenisu imaš dva challenge po poluvremenu i to je to.

vlada

pre 5 godina

Trebao je biti penal, nije sporno, ali tako nesto reci za Brazil?! Brazil se nije fantasticno snasao protiv dva bunkera i to je to. Hocemo li mi mozda izvesti 3 spica i dva ultra kreativca i naterati Brazil da igra bunker protiv nas? Ovakve reci o Brazilu reci i napisati, ja reci nemam. Ja stavljam pare u kladionici pa pobedu Brazila, a vi pisite sta hocete

Dule

pre 5 godina

Na stranu nedosudjeni penal. Nase greske su nas dotukle. Ivanovic kod prvog gola zalego ispod lopte umesto da blokira sut koji mu ide pravo u telo. Ruke na ledja, glava u stranu..Tako se blokira sut. Kod drugog, Tosic pravi ofsajd zamku na centru... Katastrofa. O fizickoj nespremnosti da ne pricam. Od 60 minuta vise nismo mogli da trcimo. Stara nasa boljka..

рајко

pre 5 godina

добро су играли орлови свака част. оно је могао 'ладно бити једанестерац. на крају смо са разлогом ранкирани на 34-том а швица на 6-том месту... били су бољи и преокренули утакмицу са већом контролом и далеко више додавања. за наше играче ми није јасно како су били уморни? како је то могуће ако си професионалац и стално тренираш на стамини и физичкој форми? како може други тим о наметнути ритам који нисмо у стању пратити? мислио сам да смо мање претрчали али статистика је показала да смо више трчали од швајцараца. што се тиче њих они ми изгледају као један од опаснијих тимова. криво ми само што она два шиптара дадоше голове... иначе имају добар тим, састав имиграната из читавог света на једном месту, два човека певају химно...али то је глобализам. за нас храбро против бразила, само да се не обрукамо. и да наставимо са константним трудом и појавама на ЕП и СП па ће бити и резултата и бољих жребова. срећно орлови.

Mito

pre 5 godina

Simptomatično je što je glavni sudija Nemac, na meču Srbija-Švajcarska domaći sudija. Drugo dva od 4 sudije u var-sistemu su Nemci, a najstariji je Nemac. pošteno

hipokrat

pre 5 godina

Bice da je Brih naredio svima da krenu napred potpuno haoticno i ostavio Tosica potpuno samog sa triput brzim igracem. Isto im je zabranio da igraju u polju, da trce napred i nazad, da forsiraju sredinu, da se brane od 5. minuta...
Nista, sad pobedite sasvim obican Brazil i idete dalje.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Mozemo da se zalimo koliko hocemo. To je pisanje uz vetar. Mi smo mala drzava,koja nema nikakav autoritet kako u politici tako I bilo gde pa cak I u fudbalu. Normalo je da se favorizuju Brazil I Svajcarska,I oni ce I proci dalje. A mi mozemo da placemo do mile volje,jedino nam je to I ostalo....
Da sam na mestu FSS posle ove zalbe(koja ce naravno biti ignorisana)bi povukao reprezentaciju sa prvejnstva,pa nek onda slave I brazilci I svajcarci I uefa I fifa....toliko....

Svemir

pre 5 godina

Bravo za Mitra koji je ceo meč izdržao sa po dva napadača na ledjima, i izlazio kao pobednik.

A ono u 65-om minutu ni ne tressa komentarisati. Dva švajcarca stilom NFL linebackera ruše MItra i uopšte ih ne interesuje gde je lopta, a uprkos svemu tome Mitar fokusiran na loptu uspeva da odigra...

Nije realno očekivati da ti srednji red leti po terenu ceo meč kad ih je sudija nagradio sa žutim kartonom još u 20-om minutu. A nije nam ni klupa baš dugačka.

Np

pre 5 godina

Mateo Beusan sudac komentator na hrt kaze da nije bio 11ac.. napadac drzi obrambenog i uvik se sudi kontrafaul. Robert Prosinecki se s njim ne slaze..

Нереално, ал ајде да пробамо

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Швајцарска 7
Србија 6
Бразил 4
Костарика 0

Sve najbolje

pre 5 godina

A sta cemo sa Tim da je Sacirko pretrcao vise u juceresnjoj utakmici nego nego na primer Sergej sto ce u tri utakmice zajedno.
Toliko Sam citao slusao o njemu van terena a na terenu ga nigde ,a da selektor je kriv ,da je drugi bio vise bi covek trcao...
Takodje Kolarov iscedjen ,Ruskinje I sta ide uz te zabave, to je bilo tako ocigledno...
Sve u svemu mnogo manje snage su imali gotovo svi nego u prvoj utakmici...
Ali to je samo fudbal zabava I mi vise treba da uzivamo da ga gledamo sve u svemu dobra utakmica I malo je falilo kad SE sve sabere da mi pobedimo,Ali to je sad zavrseno,treba da se FIZICKI pripreme za Brazil pa da svi uzivamo sta god da bude,nece biti propast sveta.

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Mi jednostavno nemamo snage da odigramo 90 minuta pun fudbal a u ovoj utakmici se to trazilo,disali su igraci bukvalno na skrge... a imam jos jednu zamerku na izbor sudija: kako je dopustivo da jedan Nemac sudi na utakmici Srbija -Švajcarske? To bi trebalo nemoguce da bude,sudija bi po meni trebao da bude sa drugog kontinenta pri ovakvim slucajevima..gde ste videli da Nemac sudi u korist Srbije? Nigde...

Osnovna greska

pre 5 godina

Srbija nema Modrica ali ima Ljajica, e sad zasto je jedan takav igrac "morao" da ustupi mesto jednom drugoligaskom fudbaleru - Kosticu, to je pitanje za selektora !

Marko

pre 5 godina

U zalbi za FIFU treba da pise i da je kapiten Lichtsteiner pokazivao albanski simbol. Naravno da treba odvojiti sport i politiku. Ali kakav potez ovog svajcarskog retarda? Sa njim cela prica nema nikakve veze. Najostroje kazne za sve provokatore!

katanga

pre 5 godina

Čekaj da li sam ja dobro shvatio, da je ovaj podneo žalbu organizaciji čije je sedište u Švajcarskoj i čiji su čelni ljudi švajcarci...

optimista

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58) Pa da si isao u skolu mozda bi i znao! Ako pobedimo Brazil imamo 6 bodova, a oni ostaju na 4. Zbog takvih nam dobro ide!

Mislim, dakle postojim

pre 5 godina

@Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Saberi 3 plus 3 bar (nasa 3 boda plus pobeda protiv Brazila). I 4 plus 0 (Brazil ima 4 i porazom ostaje na tome). Mislio sam da si jedini koji lupi tako, ali vidim da imas i dosta pluseva, pa da odgovorim.
i jasno ce ti biti kako bi onda mi prosli. A Brazil u tom slucaju ispao verovatno. Ali to da dobijemo Brazil je ravno cudu, ali nada ostaje...
I da, mi mozemo da prodjemo i ako odigramo nereseno protiv Brazila, a Kostarika ubedljivo bas dobije Svajcarsku (bar sa 3 gola razlike). Ali to je tek bas cudo da se poklopi... :)

Zasto je VAR prevara

pre 5 godina

VAR kao nova tehnologija imao bi smisla kad bi proveru mogla zahtevati strana koja smatra da je ostecena! Tako je u tenisu, i to je sasvim logicno. Ali, ne, ovde samo kad sudija hoce onda se vrsi provera, inace ne! Ovo je uvedeno da toboze sudiji pomogne u donosenju odluka. A kako sacuvati ostecene timove od naopakih sudijskih odluka? Lako! Pravo na odredjeni broj provera, kao u tenisu, moraju dobiti TIMOVI, a moze se zadrzati i pravo sudije kad nije siguran. To sto se tice sudjenja. A srpskog tima sto se tice - samo nam treba novi selektor i sedam-osam novih igraca! Ne moraju biti vrhunski, samo neka trce i bore se. Ovi uglavnom to ne zele. Jer, oni su zvezde, mozes zamislit!

boris4c

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

U tom slucaju bice Svajcarska 7, Srbija 6, Brazil 4, Kostarika 0.

DEX

pre 5 godina

"Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)"

Dragi Boki, ako dobijemo Brazil a Svajcarci pobede Kostariku, Svajcarska bi imala 7 boda, Srbija 6 , Brazil 4 i Kostarika 0. Mozda ti je sad jasnije. Samo meni nije jasno kako da dobijemo Brazil. I nije mi jasno kako Savo Milosevic moze da tvrdi da smo 70 minuta razbijali Svajcarce. Da li ie on uopste gledao utakmicu. Pa u drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo. I nije mi jasno sta su radili kapiten, selektor i ostali igraci po pitanju nedosudjenog penala. Trebali su na terenu da insistiraju da sudija pogleda VAR snimak. Ili mozda ocekujemo da nam usvoje zalbu pa da ponovimo utakmicu. VAR je ocigledna prevara. Sistem je dobro zamisljen ali se ne koristi ispravno sto opet ostavlja manevarski prostor za korigovanje rezultata po zelji kladionica.

lumenarević

pre 5 godina

Znali ste da će on suditi. A za faul, trebalo je malo više da pritisnete sudije, a i braća Rusi su mogli da puste snimak faula na ekranu na stadionu, kao što imaju običaj.

Tassotty

pre 5 godina

@Boki
Druže...to je prosta matematika, dve prvoplasirane ekipe idu dalje. Ako pobedimo Brazil, sa 6 bodova sigurno idemo dalje. Ali je to u ovom trenutku naučna fantastika.

Dragan

pre 5 godina

Ono sto me uzasno boli je sto su nas Siptari pobedili i to njihovo likovanje i proslavljanje golova.Sinoc ja nisam video Svajcarce, koliko god nasi bezali od politike, sve je sinoc bilo politicki, sudjenje, ono proslavljanje golova, sve.Ponizeni smo, dobili smo samar i vracamo se kuci, nemamo sanse.Sta reci.Traziti sansu protiv Brazila je nemoguca misija, pao im je moral, napunice ih Brazilci...

Kgl

pre 5 godina

Slažem se da nas je sudija zeznuo ali nismo ni imali snage za celu utakmicu to se videlo. Stali smo posle 60-ak minuta igre i nismo se sastavili sa loptom posle

Totalista

pre 5 godina

Obavezno da traze da se i Hrvatsku diskvalifikuje zato sto su njihovi igraci pevali Tomsona posle pobede nad Argentinom. Sto vise zalbi napisu to je veca mogucnost da cemo videti drugu rundu. Samo napred Savo, pali advokate

Sasa

pre 5 godina

Boki, nije mi jasan vas komentar i ne vidim njegov smisao uopste. U eventualnoj situaciji, o kojoj vi govorite Srbija bi imala 6 bodova, Svajcarska 7, a Brazil 5, dalje idu Srb I Svajc.

Gale

pre 5 godina

VAR treba koristiti kao u tenisu. Ne trebaju tu 5 sudija da pregledavaju pa da zovu glavnog sudiju. Na taj nacin mogu zaista upravljati utakmicom i birati da li ce ga ili ne pozvati. VAR treba da pozivaju treneri i to npr. 2 x po utakmici, 1x po poluvremenu ili kako god. Oni bi pozivali samo za zaista kriticne situacije. Ovako...

Aleksandar

pre 5 godina

Penal je najverovatnije bio.... a svajcarski navijaci nisu provocirali, naprotiv, bili su i vise nego prijateljski nastrojeni...kao i nasi navijaci prema njima...takodje cu reci da nikad nije bilo freneticnije navijanje i to ruskih navijaca koji su ,, vodili" navijanje za Srbiju.... Bio sam na utakmici i kazem ,,iz prve ruke'' i jedini ko je bio provociran i na kraju provocirao je Saciri...cak ni Dzaka i Behrami nisu ,, dirani"...nijedan navijac svajcarske nije napravio ni najmanji gest koji nije primeren, naprotiv, druzili su se i pevali sa srpskim navijacima... ako se pise , da se bar napise kako je bilo...ne na penal dodavati nesto sto nije bilo i tako umanjiti istinitu vest......

l

pre 5 godina

Kao Kalimero, non stop se žalite. Samo su trebali dati još dva gola, ali oni igraju kao deca na školskom dvorištu. Dali jedan gol, pa samo šutirali loptu bez veze što dalje od svog gola. Evo rezultata.

Marko

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa onda mi i oni idemo dalje genije.

gao

pre 5 godina

Ova utakmica je morala da se dobije pa da se onda zalite jer bi tako imalo smisla ovako ce neke sitne novcane kazne da budu njima 3 boda i prolaz dalje a mi kuci..ne brukajte se!!!

miki

pre 5 godina

igrači su se povukli jer su za 3 starta dobili 3 zuta kartona. sredina koja je nosila igru imala je zute kartone. zbog toga su I igrali tako kako su igrali

posteno, mislio sam da ce do kraja utakmice bar jedan od naših dobiti crveni sa sledecim startom.

sudija nas unazadio sa opomenama a posle I sa penalom.


sve kada se skupi dodje do pobede svajcaraca.

bas tako

kvrga

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

onda nista. svajcarci idu dalje, i mi idemo dalje. :)

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Matematika za prvi razred. Brazil ima 4 jabuke, i dobije 0 jabuka. Koliko jabuka ima Brazil?

Kadimasvlast

pre 5 godina

Zalba je uzaludna. Jer ONI drze sve. To je isto kao kad u Srbiji ulozis zalbu, prigovor ili tuzbu na rad vlasti a sud presudi da je vlast u pravu. Prema tome ćutite.

?

pre 5 godina

(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Шта је са математиком? Ако победимо Бразил, имамо 6 бодова...па нас баш брига шта ће они урадити.

Dare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58

Haha jel se zezas ili si ozbiljan?? Bas nas briga za Svajcarsku, ako mi pobedimo Brazil, mi ce mo imati 6 Bodova, a Brazil ostaje na 4 boda. Eto tako ce mo proci, ako ponedimo Brazil, jel ti sad jasno??

Simke

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Onda brazil ispada,imas tabelu pa razmisli malo sam.

Masinac

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)

Pa lepo. Mi ćemo imati 6 bodova, švajcarci 7, a brazilci 4. Prolazimo dalje kao drugi u grupi.

dd

pre 5 godina

razbili svajcersku?!?
ajde stoji penal, stvarno je sramota sto bar nije konsultovao VAR, ajde sto je sudija stvarno malo vukao na svajcarce, ali oni su realno nas razbili u 2. poluvremenu
imamo 30% posed lopte protiv njih! koliko cemo protiv brazila? 5%?!
nemamo izmene uopste. niko ne moze da udje i napravi neku razliku, a naravno ne moze svih 11 da izdrzi 90.min
mozda bi bolje prosli da je sudija bio objektivniji ali da smo ih razbili ...nismo bas

mk

pre 5 godina

@Boki
Mi ako pobedimo Brazil a Svajcarska uzme bod ili pobedi,idemo mi i Svajcarska.
Brazil ako izgubi od nas ispada i to je to...
Svajcarska ispada samo ako oni izgube,a mi dobijemo..
tada smo mi 1,Brazil 2.
Svajcarska je u najboljem polozaju...
Ne znam zasto smo otisli toliko napred kad vec do 90 og minuta nismo vodili...
Bolje da smo sacuvali nulu i u zadnje kolo mi ulazimo sa 4 a Svajcarska sa 2 i ona onda mora da pobedi kostariku...
Uvek je bolje dopisivati nego prepisivati...
Ko garantuje da ce pobediti Kostariku ?
Nece ni Kostarika da ode kuci sa 0 bodova...
Ovako sa X Svajcarci su sigurni...
Ovako sa 4 boda mi ne mozemo dalje,sa 5 smo mogli,ali izgubismo...

dd

pre 5 godina

@boki
Ako pobedimo Brazil, mi bi imali 6 bodova, Brazilci 4, a ako pobedi Švajcarska onda bi imali 7. A ako bi pobedila Kostarika, onda bi se Brazila i Švajcarska klali za drugo mesto. To je toliko jednostavno za sve osim izgleda za ...

HAJLENDER

pre 5 godina

Samo ako ae pogleda statistila i sve ce nam biti jasno.
Posed lopte,duplo vise tacnih pasova....
Posle datog gola igrali smo kao....

Sica

pre 5 godina

Zaliti se na penal ima logike, ovo ostalo je suplja prica za masu...Muslina nije trebalo menjati. Krstajicu zelim da u svojoj trenerskoj karijeri osvoji LŠ i EP i SP sa reprezentacijom, ali je očigledno da mu trenutno fali iskustvo. Iskusan trener bi jurio drugi gol celu utakmicu do 80-85 min, ne bi protivniku prepustio sredinu. Onda od 85 min kad vidis da ne ide, da si umorniji, da manje trcis, zatvoris utakmicu, cuvas to sto imas, postavis cvrsto linije i odbranu. Jer da smo sacuvali nereseno situacija bi bila mnoogo izglednija-nece kostarika da izadje pred svicu kako bi izgubila i protiv bra je lakse igrati na x nego na pobedu. Ovako, mogu vec polako da se pakuju. Naravno, nikome iz FSS ili iz strucnog staba mesto nece biti ugrozeno, mi nismo takva zemlja.

Mare

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto svi pisu da mozemo da prodjemo dalje ako dobijemo Brazil?a sta ako Svajcarci pobede Kostariku
(Boki, 22. jun 2018 23:58)
Pa nista, Svajcarska bi imala 7 bodova, mi 6 a Brazil bi ispao.
Nadam se da smo svi svesni koliko je to (ne)moguce.

Coa

pre 5 godina

Au pretera ga sa ovim "razbili smo ih 70 minuta". Bili su mnogo bolji od nas. Nismo videli loptu 80 minuta. Samo uvodnih i poslednjih par minuta smo nesto pokazali. A penal je bio, to je ocigledno.

marko

pre 5 godina

Нека пошаљу допис и Крстајићу и подсете га и њега и играче да утакмица се игра 90 минута,а не 30....