Petak, 22.06.2018.

13:15

Nejmar glumio, Brazil se mučio, Kostarika pala u nadoknadi!

Izvor: B92

Nejmar glumio, Brazil se muèio, Kostarika pala u nadoknadi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

294 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 5 godina

Da je bilo ovog Vara ranije,juznoamerikanci pola titula nebi ni osvojili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 22. jun 2018 16:32)

Upravo suprotno. Da je bilo VAR-a ranije, Brazil bi imao još najmanje dve titule. Onako kako su njih tukli na Svetskim prvenstvima '66, zatim '98 i 2010, nije zabeleženo u istoriji sporta. Za ono što su radili Stam '98 i Van Bomel 2010, Holandjima treba zabraniti učestvovanje na sledećih pet prvenstava. Lako je evropljanima da igraju kad mogu da lome noge nekažnjeno. Za Holandjane, Hrvate, Italijane i Špance, Argentina i Urugvaj su časne sestre. O Brazilu da ne govorim.

рајко

pre 5 godina

штета. не могу да поднесем оног петлића и њихову глуму. а кад се само сетим беше ми жао пре четири године кад их шваво напуни са седам у сред бразила.

Paja

pre 5 godina

Treba koristiti VAR za ove sto padaju namerno i deliti kartone,da vidis kako ce da prestanu sa tim . Vide igraci na terenu,publika na stadionu,sto miliona ljudi na TV,samo onaj ko treba taj ne vidi, a to je sudija. Pola ekipa bi do sad dobila po par crvenih kartona.

Кум Спасоје

pre 5 godina

Brazil, Argentina, Spanija, Portugalija i "Svajcarska"... ljigave ekipe.
(Riki Lugonjic, 22. jun 2018 15:57)
Тако је Ристо.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kako saznaju razliciti izvori Nejmar ce preci u reprezentaciju Katara kako bi izasao iz Kutinjove senke, transfer ce iznositi oko 300 miliona evra, a polovinu transfera ce isplatiti Nejmar licno.

Dare

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...
(Džoni, 22. jun 2018 17:14)

To je za nas i bolje, jer kad god smo kalkulisali, tad smo nadrljali.Ovako znas, ides na pobedu i to je to, pobedimo veceras, i zavrsen posao..

Bice cupavo

pre 5 godina

mi samo muški da odigramo, tvrdo i možemo nerešeno da izvučemo sa brazilom.
malo tučemo nejmara i to je to.
(dalje, 22. jun 2018 16:49)

Kako sa Marselom ?

gung ho

pre 5 godina

Žao mi je Kostarike, bolji je puno Brazil i zaslužio je pobedu ali su se ovi borili junački.
Prilično je loše što je ipak ispalo 2:0. Taj gol može odlučiti dosta.

Srbija protiv Brazila ovako bunkerom ne može da se odbrani celu utakmicu. Mislim da bi morali da igramo hrabrije prema njihovom golu da bi imali nekakve šanse za dobar rezultat. Nadajmo se da nam neće ni biti preko potreban posle večeras.

Dare

pre 5 godina

 razumem cemu onoliko uzbudjenje i radost RTS komentatora zbog drugog gola?Taj gol ce nas kostati plasmana dalje.
(Joffrey, 22. jun 2018 16:22)

Zasto bi nas taj gol majke ti kostao plasmana??Pobedimo Svajcarsku i sta, kako ce da utice taj gol Brazila??

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ovaj rez Brazila nam nikako nije odgovarao, sada moramo da pobedimo ili Swiss ili Brazilce za siguran prolaz
(Turan, 22. jun 2018 16:15)

Jeste,najbolje bi bilo kada bi moglo da se prodje dalje bez i jedne pobede,jos bolje kada bi tako mogli da dobacimo do finala.

Džoni

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Poslednje Brazilsko čudo Dido, Kafu,Roberto Karlos,Ronaldo i Rivaldo,Kaka sa Ronaldinjom to su bili madjioničari fudbala a ovo su sad više neki manekeni. Prvi ovaj Nejmar koji glumi nešto. Svaka cast za pobedu jednostavno bolji su za Kostariku koja pet puta učestovala na Sp al'samo jedan uspeh četvrtfinale 2014 godine. Tri poznata trenutno igrača i golman Kejlor Navas,Oskar Duarte i Džoe Kembl ta trojka igra u Španiji slabo je to za neki rezultat osim plasmana u grupi.

Milan

pre 5 godina

Kakav je smor ovaj fudbal.Kakav baletski sport pocevsi od glumatanja kako se pipnu tako se bacaju ko balerine.Pa frizure koje nose ko spagete.Onda istetovurani ko robijasi.Fudbal je mozda pre bio fudbal ovo danas je sramota!

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Svim srcem cu navijati protiv ovih padavicara do kraja prvenstva.Zgadili su mi fudbal.
P.S. Ovim raspalim golovima u nadoknadi ,ovih padavicara dosli smo dotle da se veceras za nas sve odlucuje,ako izgubimo ,zavrsili smo takmicenje.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Mislim da bi onakvo glumatanje Nejmara, što je po meni pokušaj prevare sudije u "cilju sticanja protivpravne koristi...itd" , trebalo kažnjavati crvenim kartonom! To je krajnje nesportski, kao lažno prijavljivanje ...

XYZ

pre 5 godina

KOLIKO MI JE DRAGO STO JE BRAZIL POBEDIO!!! Ovi iz Kostarike su toliki glumci i toliko bez srama da je to neverovatno...a Neymar i Coutinho koji su se sa pravom iznervirali su ni zbog cega dobili zute kartone ali su zato dali golove. PRAVDA ZADOVOLJENA!!! Znam da bi nama vise odgovaralo da je bilo nereseno ali u mojim ocima je bolje da uvek pobedi fudbal a ne anti-fudbal kao Kostarika, Iran itd. Kostarika samo 28% posed i 3 upucena suta...pateticno...

Dzoka

pre 5 godina

Brazil i Švajcarska dobiju Kosta Riku sa 2:0, mi 1:0, svi između sebe odigramo nerešeno i ispadamo mi na gol razliku. Može mnogo skup da bude ovaj drugi gol Brazila.

Nexter

pre 5 godina

Kakva je prevara od čoveka na prvom mestu ovaj Nejmar... Imao na desetine simuliranja tokom meča, prigovarao, vređao sudiju i prošao bez kartona. Tek kada je bacio loptu dobio je žuti (pogađajte, pred kraj meča). Čemu ovaj VAR ako se ne sankcionišu i simuliranja?

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Još jedna u nizu dosadnih utakmica. Treba napraviti neka pravila da se onemoguće ovakve urakmice gde se Kostarika brani sa 10 igrača i bez želje da pređe centar.

Први српски бек

pre 5 godina

Не треба да нас занимају никакве калкулације ни други резултати у групи, једноставно је, победиш вечерас идеш даље, крај приче.

Sanja

pre 5 godina

E sad zamislite da se VAR nije uveo, i da je onakav potez Nejmara nije pregledao još jednom. Ne razumem čemu to glumatanje i prenemaganje, bori se pošteno.

marko

pre 5 godina

Jel ovo Brazil favorit broj jedan za titulu dobio onu najgoru repku na SP kako kazu po neko ovdje? Cudno ali Srbija je mnogo lakse dobila kosta riku nego brazil, mada i jedni i drugi sasvim zasluzeno!!!

satelit

pre 5 godina

Na POBEDU i za SLAVU protiv ovog Brazila u sredu! Bez obzira na veceras...Brazil je pod pritiskom da mora osvojiti,a tad nije sav svoj

Luka

pre 5 godina

Los Brazil.Tesko moze protiv bunkera.Ko sa njima krene da igra fudbal popice 5.Samo opstrukcija.
Portugalija,Meksiko bi ih sigurno eliminisali.Mozda Spanci mogu da igraju,ostali kao Hrvatska i Belgija teze.

???

pre 5 godina

da li je moguce da svi ocekuju pobedu srbije da smo toliko nerealni? 3-0 slisam ocekuju .....ja stvarno zelim da ih nasi razbiju ali ljudi....ocekujte i da nas razbiju kao Argentina.

dakiliz

pre 5 godina

Hahahaha komedije. 8 min. nadoknade i igralo bi se još toliko sve dok Brazil ne dobije 2 razlike da bi imali bolju gol razliku od nas ako bi eventualno se gledala ista.

milan

pre 5 godina

Nejmar i kolege su sve moguće probali u regularnom vremenu i nisu uspeli pa čak i njegova gluma nije uspela da je bila totalno amaterska. Ovakva igra Brazila daje nade ali ne smemo da se nadamo tako lošoj igri nego moramo fakte liferovati.

Realno

pre 5 godina

Nejmar strasan igrac, top3 u svetu i ne treba mesati njegovo ciganisanje i ponasanje na terenu,kakvo uostalom ima 90% igraca ,sa njegovim umecem....ne vidim koja je razlika imzmedju simuliranja Nejmara koji ima 30 kila sa krevetom i Kristijana Ronalda koji pada pri svakom kontaktu na svakom delu terena a onda kad da gol iz penala,skida se i nateze misice kao da je Hulk a pre toga je padao kao balerina !?

Jesam robot

pre 5 godina

Sad ce vest "Vucic: Razumem Nejmara, izgoreo je u zelji, dobra partija Kostarike, dosovski kandidati i americki placenici protestuju, mozda je Kutinjo dao dva gola na SP ali svaka cast Vucicu mi imamo najjeftiniji hleb"

remax

pre 5 godina

E tek sad nam je pobeda protiv Švajcarske obaveza.
Da je ostalo 1:0 za Brazil, bio bi nam dovoljan i remi 2:2 ili 3:3 sa Švajcarskom i bilo kakav remi protiv Brazila za prolaz.
Sad bar nema nikakvih kalkulacija, dobiti ili Švajcarsku ili Brazil.

djomla

pre 5 godina

ma daj, jos dobili na kraju dva razlike, da imaju bolju gol razliku od nas... sad moramo da bijemo svajcarce kako znamo i umemo, jer nam u zadnjoj ne odgovara ni nereseno...

Cole

pre 5 godina

Sve razumem, strast, zelju za pobedom... ali onakvo foliranje za penal nikako, pa koliki IQ trebas da imas da se onako isfoliras, a znas da je uveden VAR. Mene bi bilo sramota.

sef strucnog staba

pre 5 godina

joj nadam se da ce zreb spojiti ponovo Nemacku i Brazil, samo da Mesut Ozil, Miler i Toni Kros ustanu na pravu nogu, crno im se pise.Pa njima je Kostarika stvorila par izglednih prilika, jedva su im dali gol...

Bane

pre 5 godina

(dr. Roddick, 22. jun 2018 14:46)

Brazil u ekipi ima Kutinja,Nemara,Marsela,Jesusa,Paulinja i ti meni reci da je Kosta Rica loša kad igrači takvog kalibra izgledaju smešno naročito onaj što vredi 200+ miliona.

Ivan

pre 5 godina

Meni nije jasno koliko je trebalo ovom selektoru brazila da shvati koliko je Daglas Kosta opasniji i bolji igrac od Vilijana. Brazil je bio potpuno drugi tim sa Kostom u ekipi, u odnosu na impotentni brazil dok je igrao Vilijan.

palop

pre 5 godina

Brazil jako los, nista ne igraju i na kraju pobede u nadoknadi, bas sam se smorio, a onog Nejmara treba ozbiljno sankcionisati za one simulacije...

Thrall

pre 5 godina

Isplaka se Neymar dobro na kraju.Decko je imao strasan potencijal,ali mentalitet mu je jako los.Nece nista uraditi veliko poput mu cuvenih zemljaka zbog nacina na koji se ponasa i igra.Ono simuliranje je bilo za zuti,umesto da sutne u dalji ugao on bednim potezom pokusava da iznudi penal.I jos ceka na sestnaetercu,pravi se lud.Na najmanji kontakt pada kao pokosen.Iritantna pojava je.

crush

pre 5 godina

Znam da nas trenutno ne volite zbog proslave Lovrena uz Thompsona :) ali bih bas volio da ih zgazite. Bahati su, a uopce nisu nista posebno. Sretno i veceras, a pototovo protiv bahatog Brazila

Sead

pre 5 godina

Eh ovo je sve promijenilo. Nakon sinocne slavne partije komsa, zagrijao sam se da i vi Svicu uzmete, ali sada bi bilo dobro da izgubite ili nerijeseno. Pa onda u zadnjoj da klepnete Brazilce 2 ili 3:0. Sretno!

milence

pre 5 godina

znao sam da ce u nadoknadi pasti gol cim sam video da kostarikanci ne mogu 3 dodavanja da sastave zadnjih 10 minuta...umesto da tako drze loptu i prodje vreme oni se samo povuku i uzdaju u srecu...znamo kako se takvo igranje najcesce zavrsi...

takkar

pre 5 godina

Drugari sta kazete...izvuce se BRA! Ali nekako za njih mislim da ce da "rastu" kroz takmicenje.Realno gledano vec su danas igrali dosta bolje nego protiv Svice.Jeste da smo svi navijali za Kostu,ali realno zasluzio je BRA!Nije mi jasno zasto su Firmino i Daglas na klupi,zaista neobjasnjivo.Slicna scena kao kod ARG.Jedino je uzasan onaj Nejmar,mislim na ponasanje naravno!Nikako ne bih voleo da dodje u Real,ali ne pitam se ja.Steta za Kostu,malo je falilo da izdrze. Ajmo sad svi da navijamo za Island,pa onda nase finale!

св

pre 5 godina

Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz. 
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.
(Đorđe, 22. jun 2018 14:36)

A ove stručnjake što ne mogu.. Mi igrali na nerešeno protiv Australije, a promašili sijaset šansi pri 0:0. Šta sve neću čuti.. Danas visoki presing mogu da igraju avioni od ekipe. Kad si slabiji ne igraš presing jer time poklanjaš protivniku livadu. Protiv Švajcarske treba kao u prvom meču. Odgovorno i disciplinovano, iskoridtiti šanse i greške. Tako će i oni igrati. Ko kazni tuđu grešku pobeđuje večeras

артиљерац

pre 5 godina

Јесте Неимар глуматао,али је Бразил ипак бољи.Резултат је,мање више,реалан.

zdravkors

pre 5 godina

E, na šta je spao Brazil kad je ova djevojcica sa brojem 10 njihov najbolji igrač, pa on u nekadašnjem Brazilu ne bi igrao ni u mladoj reprezentaciji.On blati ime jednog Ronalda, Ronaldinja, Rivalda

Filip

pre 5 godina

Ne bi za nas valjalo da Brazil prospe bodove.Jer u slucaju naseg netesenog sa Svajcarcima mora da im krene bas protiv nas.Opet sa druge strane nereseno ostavlja Kostariku u igri jer moraju na pobedu protiv Svajcarske
.Sve otvorenu ako ostane ovaj rezultat

MasterMind

pre 5 godina

Čujem stručnjaci masovno govore da su Kostarika i Panama najgore na SP. Sve sami znanci.. Ova Kostarika može svima da napravi probleme, tek će Švajcarci da vide..

Slobodan

pre 5 godina

Kada bi izdrzala Kostarika bilo bi mnooogo dobro. Prvo uplatio sam 500 din na 0:0 :-) drugo mislim da ih onda ne bi ni Svajcarska pobedila u poslednjem kolu...

veliki strumf

pre 5 godina

Kuipers bezveze produzi jos 1 minut posle 6 koje je isprva odredio. Ovi prodadose loptu bezveze i klovn dade gol da nam napravi problem ako odigramo nereseno sa Svajcarcima. A trebalo je da dobije jedno 4 zuta kartona.

miki

pre 5 godina

Objesnite samo po kojoj logici pisete sastave sa leva na desno, a ne sa desna na levo? Valjda prvo ide desni bek, centralni, pa levi itd...

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Jos jednom VAR spasava stvar , ko je god bio protivnik video tehnologije valjda sad vide da je ovo od koristi za fudbal

Cika Djura

pre 5 godina

Nepravda i sreca.Ali ovo je dobro
Da pobedimo Svajcarku o da sa Brazilom odigramo mec bez znacaja tj za prvo mesto u grupi i da kalkulisemo na koga cemo da idemo

Stefan

pre 5 godina

Sada se vidi kolikk je vrlika pobeda Srbije od 1:0...Imajte vere u nase momke ...
Navas pokazuje da je zaist jedan od najboljih golmana...

vlasta

pre 5 godina

Hrvatska I Rusija do sada najozbiljnije ekipe.Doduse,Rusi nisu imali teske protivnike.Ostalo sve mrsavo.Mada mislim da ce favoriti proraditi u nokaut fazi,ko prodje.

русофил на квадрат

pre 5 godina

Као играју и једни и други не би ме чудило да браћа руси догурају до финала...

vidim sve

pre 5 godina

Ne moze Neimar da sutne loptu, povredjen je, pre neki dan ga pogodila lopta u tu desnu nogu.
Inace odlican igrac, za male golice, u nekom balonu i tako...

Marinkova bara

pre 5 godina

Ovi nazovi favoriti kao da ih je neko na silu poslao na SP
Umislili da ce protivnicima gace same da spadaju.Ovo SP je sansa za tkzv male da naprave uspeh.Tu spada i Srbija,Hrvatska

Stefan

pre 5 godina

Фил Кутињо, Боби Фирмино. Како је огавна ова англизација свега и свачега, и како су огавни коментатори који то усвајају.

panco

pre 5 godina

Ozgleda da mi i nismo losi bili u prvoj utakmoci. Brazil ne izgleda lose. A ni Kostarika. Tako da moramo biti zadovoljni prvim mecom. Jos da smo imali nekog umjesto Mitrovica, bar jos jedan gol bi dali.

grgoljblaster

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

E da je više ovakvih optimista gde bi nam bio kraj! Divim se tvom optimizmu ali suvise nestvarno da bi bilo istinito.

Dare

pre 5 godina

Samo neka ovako ostane, nama idealno.Zveknemo Svajcarsku i prvi smo.Nego malopre jedna intervencija golmana Brazila, komentator kaze "dobra intervencija Manuela Nojera" . ?

yh

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....
(room 1408, 22. jun 2018 13:30)

Ne valja igrati opusteno veceras , treba zestoko napasti i pobediti. Pa onda sa Brazilom moze opusteno.

Grom

pre 5 godina

Samoo kad izguglam one komentare dan posle spiska za prvrnstvo..idemo kuci sa gol razlikom 0:12 . Nakantace nas svako..Brazil ako nam ne da 7 komada nista nisu napravili! Puci ce bruka ko nikad do sada...a sad isti komentatori tipa "MA AKO NE POBEDIMO KVAJ BRAZIL ODMA DA IDEMO KUCI! "..Ovde smo ladno prvi i grupi! Mozemo sve tri da razbijemo...eeeeee zemljaci...

Djoksa

pre 5 godina

Ako ostane nerešeno naša reprezentacija bi eventualnom pobedom nad Švajcarskom se ne samo plasirala u osminu finala već i osvojila prvo mesto u grupi bez obzira na rezultat poslednje utakmice sa Brazilom.

ivan

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

ako se ovo zavrsi x a mi veceras dobijemo mi smo prvi u grupi pa i ako izgubimo 16:0 u zadnjem kolu

nista o nicemu

pre 5 godina

Brazil posle remija sa Svajcarcima stice pravo da ih izbacimo u poslednjem kolu, a mogli smo u prijateljskom tonu. Sad cemo da izbacimo i Svajcarce, tako smo u mogucnosti.

realno

pre 5 godina

VAR je pun pogodak! I treba da se koristi prilikom svake sumnjive situacije ili sudijske odluke, nema veze sto usporava igru, bolje i to nego da se raznim padavicarima i cirkuzantima sviraju ovakvi penali!

slobo.b.

pre 5 godina

nema komentara, a sad će poluvreme!?!?
(iv7, 22. jun 2018 14:40)


Ispucali se komentari na Hrvatsku.Danas malo pauze ,pa večeras opet po tastaturi..

Filip

pre 5 godina

Istorija SP je pokazala da ekipe iz Juzne Amerike kada se SP igra u Evropi nemaju sta da traze.Poslednji put Brazil 1958.I pokazano da ne igraju zvezde vec tim. Brazil.kao tim je cista prevara.Ovakav rezultat ne odgovara nama i sada sve drzimo u svojim rukama.Mora pobeda protiv Svajcarske

nex

pre 5 godina

Vidim ja da Brazil protiv nas da se cupa. Ovo ni B od onog Brazila. Falkao,Dunga,Mauro Silva,Romario,Bebeto...
I Peleu da ne pricam. Pa Ronaldinjo,Pravi Ronaldo,Kafu,Rivaldo,Kaka.
Ovo sad.. Prosek. Oa nekad bi ovima vec 3 spakovali

Aleksej

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)Daj Boze da si u pravu za veceras kao i za ovu utakmicu.

w.w.

pre 5 godina

Gledam sada dresove Brasila i pitam se zasto smo mi proterali plavu boju dresova. Brazil cak ima i manje plave boje na zastavi u odnosu na nasu zastavu. Nisam nostalgican,samo mislim da bi se bas mocne kombinacije garniture dresova mogle napraviti ako ukljucimo i plavu boju u dizajn,sportski pozdrav ?

Heisenberg

pre 5 godina

Jeste bio dominantan Brazil ali u kvalifikacijama sa južnoameričkim ekipama. Vidimo kako igraju na ovom SP, jedino Urugvaj gura neki stil Atletiko Madrida i to za sada prolazi. Prva ozbiljnija evropska ekipa i doviđenja Selesao ako uopšte i prođu grupu.

Đorđe

pre 5 godina

Suprotno logici, a ipak poznajući mentalitet naše reprezentacije, koju pratim 30 godina, ja ovde navijam za Brazil. Ukoliko Brazil ovde izgubi, ili odigra nerešeno, odmah će naši prestati da igraju fudbal i krenuti da se bave kalkulacijama i matemetikom. Razmišljaće se o eventualnom bodu protiv Švajcarske, o taktici i pokušajima da se izvuče bod protiv Brazila i tako dalje. Oduvek je tako bilo i to se kod nas dešava i podsvesno. I po pravilu, uvek su nam se kalkulacije obijale o glavu. Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz.
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.

GrgaPitic

pre 5 godina

Covece na sta ja trosim vreme vec drugu nedelju!? Fudbal na ovom prvenstvu je blago receno uzasan, osim u dve do tri utakmice... Jedna ekipa igra bunker, druga kruzi oko sesnaesterca i tako u krug, bez ikakve ideje... Njih i razumem, ali sto ja i dalje gledam nisam bas sebi jasan, klasican mazohizam.

kunta bez kinte

pre 5 godina

Fudbal je postao najprljaviji sport, toliko,foliranja, glume, prljavštine, namernih nesportskih poteza, gotovo negledljivo.
Meni je kao detetu idol bio dr Sokrates, doktor na terenu i lekar po obrazovanju, a u ovom Brazilu nema igrača sa harizmom. Mali,istetovirani foliranti....

b

pre 5 godina

Prvenstvo po meri Murinja.Svaka utakmica jedan tim jalovo napada,drugi bije i ceka neku priliku.Cast izuzecima.Nisam od onih koji ocekuju super ofanzivni fudbal,ali ga preterase...

Stomatolog

pre 5 godina

Ovolika prepotentnost i nadmenost igraca Brazila nije bila ni kada su imali bogove ove igre,Ronalda,Ronaldinja,Rivalda...zato im zelim sto pre da pakuju kofere.

Gde ja živim

pre 5 godina

"Tadić: Brazil će najverovatnije biti prvi u grupi". E Dule ako sa ovim kilosterima ne budete mogli da se nadigravate onda stvarno ne znam. Nije to više onaj Brazil koji sam voleo da gledam. Koliko god bili "zvučni".

veliki strumf

pre 5 godina

Sta promasi ovaj Kostarikanac... Inace, Brazila se uopste ne treba plasiti, nisu nista posebno. Uopste, na ovom prvenstvu jiznoamericke ekipe su sve samo ne mocne.

salata

pre 5 godina

Za nas bi remi u ovoj utakmici bio najidealniji razvoj situacije. Onda bi brazilci morali da nas pobede al verujem da mozemo da im pokazemo zube, nisu ni oni onaj Brazil sto su nekad bili.

mich

pre 5 godina

Ovo SP je dokaz da zvezde "danasnjeg" fudbala i nisu toliko dominantni, VEC JE VELIKA RAZLIKA u kvalitetu klubova, pa tako odskacu.
NEKADA su istinski asovi dominirali i reprezentacija da bi bila konkurentna morala je imati ozbiljnog igraca na svakom mestu, sada su dovoljna 4 igraca u ekipi, sve se svodi na:
2 beka
1 zadnjeg veznog
1 spica
...SMESAN FUDBAL !!!

Miles Davis

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) 
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)
Ne s**i!

Grom

pre 5 godina

u toki je pola sata igre..Kostarikanci nizu za zezanje...brzi..ne bi ja njih otpisao ni protiv BRA ni protiv SWISS lako..ne kazem da ce oni da pobede danas ali ne bih ih tako lako otpisao, bolje izgledaju dva puta nego recimo Poljska..Urigvaj..Peru..cak i da izgube od Brazila

Пирке

pre 5 godina

Ова утакмица има да се заврши резултатом која највише одговара репрезентацији Србије.

jovan

pre 5 godina

Kako bi bilo lepo da Kostarika i mi uzmemo bod protiv Brazila i dobijemo Svajcarce pa da i oni i mi prodjemo u playoff. Daleko je to ali ne i nemoguce da se desi.

R9

pre 5 godina

Da dobijemo i Svakcarsku veceras ali i Brazil! Nisu nista specijalno i samo zato je Svajcarska i izvukla bod protiv njih,ako mi odigramo na nasem maksimumu bez problema cemo biti prvi u grupi!

k

pre 5 godina

Naslov bi za sada (proslo je prvo poluvreme) trebao da glasi: "Brazilci odolevaju" jer je Kostarika imala dobre sanse, a Brazil nista nije pokazao osim da imaju Nejmara koji je za simuliranje odavno zasluzio zuti karton. Tek sada vidim koliko je Kostarika dobra ekipa sa eksplozivnom kontrom. A mislili smo da su smesni i da smo trebali da ih dobijemo 5-0.

naravno

pre 5 godina

A zar im se nije oporavio svemocni Nejmar i sad ce on to sve sam da dobije? Hahahahahhahahaha. Maknite tog smijesnog tipa iz ekipe i stavite daglas kostu

Filip

pre 5 godina

Ovo SP je toliko nepredvidivo... Iz dana u dan, iz poluvremena u poluvreme, toliko rezultatskih iznenadjenja... Uopste ne znas da li je neka reprezentacija mnogo jaka, ili slaba, po igri... Evo i sad, ovaj Brazil je toliko bio bled protiv Kostarike, pa se pitam dal je Brazil nista posebno ili smo mi zaista pobedili odlicnu ekipu Kostarike? Sve u svemu vrlo onteresantno prvenstvo za sad!

czbg

pre 5 godina

Kada ce ovi cirkuzanti sto padaju u svakom duelu(cistom) poceti da dobijaju zute kartone? Ovaj plavokosi 4-5 puta pada kao da je na streljanju, dokle vise?
Bravo za Kostarikance, dobra formacija i otvorena igra, srecno!

kelevra

pre 5 godina

kostarika uzima bod, mi sva tri.. prvi u grupi vec posle dva kola.. shvedi sutra otkidaju bod svabama, prijateljski remi s mexicom u 3.rundi i idemo na skandinavce u 1/8 finala.. prolazimo na penale.. cekamo pobednika senegal-engleska.. niang pretrcava stonsa za 1-0.. srbija-senegal 1/4 finale.. ukrstamo s pobednikom spanija-kroasani.. polufinale s furijom i tu je kraj ruske bajke

room 1408

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....

Cviiiffff

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno)
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!

kunta bez kinte

pre 5 godina

Fudbal je postao najprljaviji sport, toliko,foliranja, glume, prljavštine, namernih nesportskih poteza, gotovo negledljivo.
Meni je kao detetu idol bio dr Sokrates, doktor na terenu i lekar po obrazovanju, a u ovom Brazilu nema igrača sa harizmom. Mali,istetovirani foliranti....

Gde ja živim

pre 5 godina

"Tadić: Brazil će najverovatnije biti prvi u grupi". E Dule ako sa ovim kilosterima ne budete mogli da se nadigravate onda stvarno ne znam. Nije to više onaj Brazil koji sam voleo da gledam. Koliko god bili "zvučni".

Miles Davis

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) 
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)
Ne s**i!

veliki strumf

pre 5 godina

Sta promasi ovaj Kostarikanac... Inace, Brazila se uopste ne treba plasiti, nisu nista posebno. Uopste, na ovom prvenstvu jiznoamericke ekipe su sve samo ne mocne.

Đorđe

pre 5 godina

Suprotno logici, a ipak poznajući mentalitet naše reprezentacije, koju pratim 30 godina, ja ovde navijam za Brazil. Ukoliko Brazil ovde izgubi, ili odigra nerešeno, odmah će naši prestati da igraju fudbal i krenuti da se bave kalkulacijama i matemetikom. Razmišljaće se o eventualnom bodu protiv Švajcarske, o taktici i pokušajima da se izvuče bod protiv Brazila i tako dalje. Oduvek je tako bilo i to se kod nas dešava i podsvesno. I po pravilu, uvek su nam se kalkulacije obijale o glavu. Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz.
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.

Heisenberg

pre 5 godina

Jeste bio dominantan Brazil ali u kvalifikacijama sa južnoameričkim ekipama. Vidimo kako igraju na ovom SP, jedino Urugvaj gura neki stil Atletiko Madrida i to za sada prolazi. Prva ozbiljnija evropska ekipa i doviđenja Selesao ako uopšte i prođu grupu.

R9

pre 5 godina

Da dobijemo i Svakcarsku veceras ali i Brazil! Nisu nista specijalno i samo zato je Svajcarska i izvukla bod protiv njih,ako mi odigramo na nasem maksimumu bez problema cemo biti prvi u grupi!

Filip

pre 5 godina

Ovo SP je toliko nepredvidivo... Iz dana u dan, iz poluvremena u poluvreme, toliko rezultatskih iznenadjenja... Uopste ne znas da li je neka reprezentacija mnogo jaka, ili slaba, po igri... Evo i sad, ovaj Brazil je toliko bio bled protiv Kostarike, pa se pitam dal je Brazil nista posebno ili smo mi zaista pobedili odlicnu ekipu Kostarike? Sve u svemu vrlo onteresantno prvenstvo za sad!

Stomatolog

pre 5 godina

Ovolika prepotentnost i nadmenost igraca Brazila nije bila ni kada su imali bogove ove igre,Ronalda,Ronaldinja,Rivalda...zato im zelim sto pre da pakuju kofere.

kelevra

pre 5 godina

kostarika uzima bod, mi sva tri.. prvi u grupi vec posle dva kola.. shvedi sutra otkidaju bod svabama, prijateljski remi s mexicom u 3.rundi i idemo na skandinavce u 1/8 finala.. prolazimo na penale.. cekamo pobednika senegal-engleska.. niang pretrcava stonsa za 1-0.. srbija-senegal 1/4 finale.. ukrstamo s pobednikom spanija-kroasani.. polufinale s furijom i tu je kraj ruske bajke

w.w.

pre 5 godina

Gledam sada dresove Brasila i pitam se zasto smo mi proterali plavu boju dresova. Brazil cak ima i manje plave boje na zastavi u odnosu na nasu zastavu. Nisam nostalgican,samo mislim da bi se bas mocne kombinacije garniture dresova mogle napraviti ako ukljucimo i plavu boju u dizajn,sportski pozdrav ?

jovan

pre 5 godina

Kako bi bilo lepo da Kostarika i mi uzmemo bod protiv Brazila i dobijemo Svajcarce pa da i oni i mi prodjemo u playoff. Daleko je to ali ne i nemoguce da se desi.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ovaj rez Brazila nam nikako nije odgovarao, sada moramo da pobedimo ili Swiss ili Brazilce za siguran prolaz
(Turan, 22. jun 2018 16:15)

Jeste,najbolje bi bilo kada bi moglo da se prodje dalje bez i jedne pobede,jos bolje kada bi tako mogli da dobacimo do finala.

czbg

pre 5 godina

Kada ce ovi cirkuzanti sto padaju u svakom duelu(cistom) poceti da dobijaju zute kartone? Ovaj plavokosi 4-5 puta pada kao da je na streljanju, dokle vise?
Bravo za Kostarikance, dobra formacija i otvorena igra, srecno!

Džoni

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Poslednje Brazilsko čudo Dido, Kafu,Roberto Karlos,Ronaldo i Rivaldo,Kaka sa Ronaldinjom to su bili madjioničari fudbala a ovo su sad više neki manekeni. Prvi ovaj Nejmar koji glumi nešto. Svaka cast za pobedu jednostavno bolji su za Kostariku koja pet puta učestovala na Sp al'samo jedan uspeh četvrtfinale 2014 godine. Tri poznata trenutno igrača i golman Kejlor Navas,Oskar Duarte i Džoe Kembl ta trojka igra u Španiji slabo je to za neki rezultat osim plasmana u grupi.

crush

pre 5 godina

Znam da nas trenutno ne volite zbog proslave Lovrena uz Thompsona :) ali bih bas volio da ih zgazite. Bahati su, a uopce nisu nista posebno. Sretno i veceras, a pototovo protiv bahatog Brazila

Milan

pre 5 godina

Kakav je smor ovaj fudbal.Kakav baletski sport pocevsi od glumatanja kako se pipnu tako se bacaju ko balerine.Pa frizure koje nose ko spagete.Onda istetovurani ko robijasi.Fudbal je mozda pre bio fudbal ovo danas je sramota!

Realno

pre 5 godina

Nejmar strasan igrac, top3 u svetu i ne treba mesati njegovo ciganisanje i ponasanje na terenu,kakvo uostalom ima 90% igraca ,sa njegovim umecem....ne vidim koja je razlika imzmedju simuliranja Nejmara koji ima 30 kila sa krevetom i Kristijana Ronalda koji pada pri svakom kontaktu na svakom delu terena a onda kad da gol iz penala,skida se i nateze misice kao da je Hulk a pre toga je padao kao balerina !?

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kako saznaju razliciti izvori Nejmar ce preci u reprezentaciju Katara kako bi izasao iz Kutinjove senke, transfer ce iznositi oko 300 miliona evra, a polovinu transfera ce isplatiti Nejmar licno.

k

pre 5 godina

Naslov bi za sada (proslo je prvo poluvreme) trebao da glasi: "Brazilci odolevaju" jer je Kostarika imala dobre sanse, a Brazil nista nije pokazao osim da imaju Nejmara koji je za simuliranje odavno zasluzio zuti karton. Tek sada vidim koliko je Kostarika dobra ekipa sa eksplozivnom kontrom. A mislili smo da su smesni i da smo trebali da ih dobijemo 5-0.

naravno

pre 5 godina

A zar im se nije oporavio svemocni Nejmar i sad ce on to sve sam da dobije? Hahahahahhahahaha. Maknite tog smijesnog tipa iz ekipe i stavite daglas kostu

Sanja

pre 5 godina

E sad zamislite da se VAR nije uveo, i da je onakav potez Nejmara nije pregledao još jednom. Ne razumem čemu to glumatanje i prenemaganje, bori se pošteno.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Mislim da bi onakvo glumatanje Nejmara, što je po meni pokušaj prevare sudije u "cilju sticanja protivpravne koristi...itd" , trebalo kažnjavati crvenim kartonom! To je krajnje nesportski, kao lažno prijavljivanje ...

room 1408

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....

Dare

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...
(Džoni, 22. jun 2018 17:14)

To je za nas i bolje, jer kad god smo kalkulisali, tad smo nadrljali.Ovako znas, ides na pobedu i to je to, pobedimo veceras, i zavrsen posao..

GrgaPitic

pre 5 godina

Covece na sta ja trosim vreme vec drugu nedelju!? Fudbal na ovom prvenstvu je blago receno uzasan, osim u dve do tri utakmice... Jedna ekipa igra bunker, druga kruzi oko sesnaesterca i tako u krug, bez ikakve ideje... Njih i razumem, ali sto ja i dalje gledam nisam bas sebi jasan, klasican mazohizam.

mich

pre 5 godina

Ovo SP je dokaz da zvezde "danasnjeg" fudbala i nisu toliko dominantni, VEC JE VELIKA RAZLIKA u kvalitetu klubova, pa tako odskacu.
NEKADA su istinski asovi dominirali i reprezentacija da bi bila konkurentna morala je imati ozbiljnog igraca na svakom mestu, sada su dovoljna 4 igraca u ekipi, sve se svodi na:
2 beka
1 zadnjeg veznog
1 spica
...SMESAN FUDBAL !!!

Dare

pre 5 godina

 razumem cemu onoliko uzbudjenje i radost RTS komentatora zbog drugog gola?Taj gol ce nas kostati plasmana dalje.
(Joffrey, 22. jun 2018 16:22)

Zasto bi nas taj gol majke ti kostao plasmana??Pobedimo Svajcarsku i sta, kako ce da utice taj gol Brazila??

Grom

pre 5 godina

u toki je pola sata igre..Kostarikanci nizu za zezanje...brzi..ne bi ja njih otpisao ni protiv BRA ni protiv SWISS lako..ne kazem da ce oni da pobede danas ali ne bih ih tako lako otpisao, bolje izgledaju dva puta nego recimo Poljska..Urigvaj..Peru..cak i da izgube od Brazila

Jesam robot

pre 5 godina

Sad ce vest "Vucic: Razumem Nejmara, izgoreo je u zelji, dobra partija Kostarike, dosovski kandidati i americki placenici protestuju, mozda je Kutinjo dao dva gola na SP ali svaka cast Vucicu mi imamo najjeftiniji hleb"

Thrall

pre 5 godina

Isplaka se Neymar dobro na kraju.Decko je imao strasan potencijal,ali mentalitet mu je jako los.Nece nista uraditi veliko poput mu cuvenih zemljaka zbog nacina na koji se ponasa i igra.Ono simuliranje je bilo za zuti,umesto da sutne u dalji ugao on bednim potezom pokusava da iznudi penal.I jos ceka na sestnaetercu,pravi se lud.Na najmanji kontakt pada kao pokosen.Iritantna pojava je.

gung ho

pre 5 godina

Žao mi je Kostarike, bolji je puno Brazil i zaslužio je pobedu ali su se ovi borili junački.
Prilično je loše što je ipak ispalo 2:0. Taj gol može odlučiti dosta.

Srbija protiv Brazila ovako bunkerom ne može da se odbrani celu utakmicu. Mislim da bi morali da igramo hrabrije prema njihovom golu da bi imali nekakve šanse za dobar rezultat. Nadajmo se da nam neće ni biti preko potreban posle večeras.

Кум Спасоје

pre 5 godina

Brazil, Argentina, Spanija, Portugalija i "Svajcarska"... ljigave ekipe.
(Riki Lugonjic, 22. jun 2018 15:57)
Тако је Ристо.

salata

pre 5 godina

Za nas bi remi u ovoj utakmici bio najidealniji razvoj situacije. Onda bi brazilci morali da nas pobede al verujem da mozemo da im pokazemo zube, nisu ni oni onaj Brazil sto su nekad bili.

b

pre 5 godina

Prvenstvo po meri Murinja.Svaka utakmica jedan tim jalovo napada,drugi bije i ceka neku priliku.Cast izuzecima.Nisam od onih koji ocekuju super ofanzivni fudbal,ali ga preterase...

Bice cupavo

pre 5 godina

mi samo muški da odigramo, tvrdo i možemo nerešeno da izvučemo sa brazilom.
malo tučemo nejmara i to je to.
(dalje, 22. jun 2018 16:49)

Kako sa Marselom ?

Први српски бек

pre 5 godina

Не треба да нас занимају никакве калкулације ни други резултати у групи, једноставно је, победиш вечерас идеш даље, крај приче.

Cole

pre 5 godina

Sve razumem, strast, zelju za pobedom... ali onakvo foliranje za penal nikako, pa koliki IQ trebas da imas da se onako isfoliras, a znas da je uveden VAR. Mene bi bilo sramota.

realno

pre 5 godina

VAR je pun pogodak! I treba da se koristi prilikom svake sumnjive situacije ili sudijske odluke, nema veze sto usporava igru, bolje i to nego da se raznim padavicarima i cirkuzantima sviraju ovakvi penali!

Luka

pre 5 godina

Los Brazil.Tesko moze protiv bunkera.Ko sa njima krene da igra fudbal popice 5.Samo opstrukcija.
Portugalija,Meksiko bi ih sigurno eliminisali.Mozda Spanci mogu da igraju,ostali kao Hrvatska i Belgija teze.

св

pre 5 godina

Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz. 
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.
(Đorđe, 22. jun 2018 14:36)

A ove stručnjake što ne mogu.. Mi igrali na nerešeno protiv Australije, a promašili sijaset šansi pri 0:0. Šta sve neću čuti.. Danas visoki presing mogu da igraju avioni od ekipe. Kad si slabiji ne igraš presing jer time poklanjaš protivniku livadu. Protiv Švajcarske treba kao u prvom meču. Odgovorno i disciplinovano, iskoridtiti šanse i greške. Tako će i oni igrati. Ko kazni tuđu grešku pobeđuje večeras

Пирке

pre 5 godina

Ова утакмица има да се заврши резултатом која највише одговара репрезентацији Србије.

satelit

pre 5 godina

Na POBEDU i za SLAVU protiv ovog Brazila u sredu! Bez obzira na veceras...Brazil je pod pritiskom da mora osvojiti,a tad nije sav svoj

marko

pre 5 godina

Jel ovo Brazil favorit broj jedan za titulu dobio onu najgoru repku na SP kako kazu po neko ovdje? Cudno ali Srbija je mnogo lakse dobila kosta riku nego brazil, mada i jedni i drugi sasvim zasluzeno!!!

zdravkors

pre 5 godina

E, na šta je spao Brazil kad je ova djevojcica sa brojem 10 njihov najbolji igrač, pa on u nekadašnjem Brazilu ne bi igrao ni u mladoj reprezentaciji.On blati ime jednog Ronalda, Ronaldinja, Rivalda

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Jos jednom VAR spasava stvar , ko je god bio protivnik video tehnologije valjda sad vide da je ovo od koristi za fudbal

vidim sve

pre 5 godina

Ne moze Neimar da sutne loptu, povredjen je, pre neki dan ga pogodila lopta u tu desnu nogu.
Inace odlican igrac, za male golice, u nekom balonu i tako...

veliki strumf

pre 5 godina

Kuipers bezveze produzi jos 1 minut posle 6 koje je isprva odredio. Ovi prodadose loptu bezveze i klovn dade gol da nam napravi problem ako odigramo nereseno sa Svajcarcima. A trebalo je da dobije jedno 4 zuta kartona.

XYZ

pre 5 godina

KOLIKO MI JE DRAGO STO JE BRAZIL POBEDIO!!! Ovi iz Kostarike su toliki glumci i toliko bez srama da je to neverovatno...a Neymar i Coutinho koji su se sa pravom iznervirali su ni zbog cega dobili zute kartone ali su zato dali golove. PRAVDA ZADOVOLJENA!!! Znam da bi nama vise odgovaralo da je bilo nereseno ali u mojim ocima je bolje da uvek pobedi fudbal a ne anti-fudbal kao Kostarika, Iran itd. Kostarika samo 28% posed i 3 upucena suta...pateticno...

Dzoka

pre 5 godina

Brazil i Švajcarska dobiju Kosta Riku sa 2:0, mi 1:0, svi između sebe odigramo nerešeno i ispadamo mi na gol razliku. Može mnogo skup da bude ovaj drugi gol Brazila.

djomla

pre 5 godina

ma daj, jos dobili na kraju dva razlike, da imaju bolju gol razliku od nas... sad moramo da bijemo svajcarce kako znamo i umemo, jer nam u zadnjoj ne odgovara ni nereseno...

takkar

pre 5 godina

Drugari sta kazete...izvuce se BRA! Ali nekako za njih mislim da ce da "rastu" kroz takmicenje.Realno gledano vec su danas igrali dosta bolje nego protiv Svice.Jeste da smo svi navijali za Kostu,ali realno zasluzio je BRA!Nije mi jasno zasto su Firmino i Daglas na klupi,zaista neobjasnjivo.Slicna scena kao kod ARG.Jedino je uzasan onaj Nejmar,mislim na ponasanje naravno!Nikako ne bih voleo da dodje u Real,ali ne pitam se ja.Steta za Kostu,malo je falilo da izdrze. Ajmo sad svi da navijamo za Island,pa onda nase finale!

Sead

pre 5 godina

Eh ovo je sve promijenilo. Nakon sinocne slavne partije komsa, zagrijao sam se da i vi Svicu uzmete, ali sada bi bilo dobro da izgubite ili nerijeseno. Pa onda u zadnjoj da klepnete Brazilce 2 ili 3:0. Sretno!

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Svim srcem cu navijati protiv ovih padavicara do kraja prvenstva.Zgadili su mi fudbal.
P.S. Ovim raspalim golovima u nadoknadi ,ovih padavicara dosli smo dotle da se veceras za nas sve odlucuje,ako izgubimo ,zavrsili smo takmicenje.

dakiliz

pre 5 godina

Hahahaha komedije. 8 min. nadoknade i igralo bi se još toliko sve dok Brazil ne dobije 2 razlike da bi imali bolju gol razliku od nas ako bi eventualno se gledala ista.

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Još jedna u nizu dosadnih utakmica. Treba napraviti neka pravila da se onemoguće ovakve urakmice gde se Kostarika brani sa 10 igrača i bez želje da pređe centar.

Aleksej

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)Daj Boze da si u pravu za veceras kao i za ovu utakmicu.

remax

pre 5 godina

E tek sad nam je pobeda protiv Švajcarske obaveza.
Da je ostalo 1:0 za Brazil, bio bi nam dovoljan i remi 2:2 ili 3:3 sa Švajcarskom i bilo kakav remi protiv Brazila za prolaz.
Sad bar nema nikakvih kalkulacija, dobiti ili Švajcarsku ili Brazil.

Cviiiffff

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno)
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!

nista o nicemu

pre 5 godina

Brazil posle remija sa Svajcarcima stice pravo da ih izbacimo u poslednjem kolu, a mogli smo u prijateljskom tonu. Sad cemo da izbacimo i Svajcarce, tako smo u mogucnosti.

Paja

pre 5 godina

Treba koristiti VAR za ove sto padaju namerno i deliti kartone,da vidis kako ce da prestanu sa tim . Vide igraci na terenu,publika na stadionu,sto miliona ljudi na TV,samo onaj ko treba taj ne vidi, a to je sudija. Pola ekipa bi do sad dobila po par crvenih kartona.

Nexter

pre 5 godina

Kakva je prevara od čoveka na prvom mestu ovaj Nejmar... Imao na desetine simuliranja tokom meča, prigovarao, vređao sudiju i prošao bez kartona. Tek kada je bacio loptu dobio je žuti (pogađajte, pred kraj meča). Čemu ovaj VAR ako se ne sankcionišu i simuliranja?

milence

pre 5 godina

znao sam da ce u nadoknadi pasti gol cim sam video da kostarikanci ne mogu 3 dodavanja da sastave zadnjih 10 minuta...umesto da tako drze loptu i prodje vreme oni se samo povuku i uzdaju u srecu...znamo kako se takvo igranje najcesce zavrsi...

рајко

pre 5 godina

штета. не могу да поднесем оног петлића и њихову глуму. а кад се само сетим беше ми жао пре четири године кад их шваво напуни са седам у сред бразила.

Ivan

pre 5 godina

Meni nije jasno koliko je trebalo ovom selektoru brazila da shvati koliko je Daglas Kosta opasniji i bolji igrac od Vilijana. Brazil je bio potpuno drugi tim sa Kostom u ekipi, u odnosu na impotentni brazil dok je igrao Vilijan.

yh

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....
(room 1408, 22. jun 2018 13:30)

Ne valja igrati opusteno veceras , treba zestoko napasti i pobediti. Pa onda sa Brazilom moze opusteno.

vlasta

pre 5 godina

Hrvatska I Rusija do sada najozbiljnije ekipe.Doduse,Rusi nisu imali teske protivnike.Ostalo sve mrsavo.Mada mislim da ce favoriti proraditi u nokaut fazi,ko prodje.

Slobodan

pre 5 godina

Kada bi izdrzala Kostarika bilo bi mnooogo dobro. Prvo uplatio sam 500 din na 0:0 :-) drugo mislim da ih onda ne bi ni Svajcarska pobedila u poslednjem kolu...

???

pre 5 godina

da li je moguce da svi ocekuju pobedu srbije da smo toliko nerealni? 3-0 slisam ocekuju .....ja stvarno zelim da ih nasi razbiju ali ljudi....ocekujte i da nas razbiju kao Argentina.

Negativni

pre 5 godina

Da je bilo ovog Vara ranije,juznoamerikanci pola titula nebi ni osvojili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 22. jun 2018 16:32)

Upravo suprotno. Da je bilo VAR-a ranije, Brazil bi imao još najmanje dve titule. Onako kako su njih tukli na Svetskim prvenstvima '66, zatim '98 i 2010, nije zabeleženo u istoriji sporta. Za ono što su radili Stam '98 i Van Bomel 2010, Holandjima treba zabraniti učestvovanje na sledećih pet prvenstava. Lako je evropljanima da igraju kad mogu da lome noge nekažnjeno. Za Holandjane, Hrvate, Italijane i Špance, Argentina i Urugvaj su časne sestre. O Brazilu da ne govorim.

Grom

pre 5 godina

Samoo kad izguglam one komentare dan posle spiska za prvrnstvo..idemo kuci sa gol razlikom 0:12 . Nakantace nas svako..Brazil ako nam ne da 7 komada nista nisu napravili! Puci ce bruka ko nikad do sada...a sad isti komentatori tipa "MA AKO NE POBEDIMO KVAJ BRAZIL ODMA DA IDEMO KUCI! "..Ovde smo ladno prvi i grupi! Mozemo sve tri da razbijemo...eeeeee zemljaci...

Stefan

pre 5 godina

Sada se vidi kolikk je vrlika pobeda Srbije od 1:0...Imajte vere u nase momke ...
Navas pokazuje da je zaist jedan od najboljih golmana...

артиљерац

pre 5 godina

Јесте Неимар глуматао,али је Бразил ипак бољи.Резултат је,мање више,реалан.

palop

pre 5 godina

Brazil jako los, nista ne igraju i na kraju pobede u nadoknadi, bas sam se smorio, a onog Nejmara treba ozbiljno sankcionisati za one simulacije...

Bane

pre 5 godina

(dr. Roddick, 22. jun 2018 14:46)

Brazil u ekipi ima Kutinja,Nemara,Marsela,Jesusa,Paulinja i ti meni reci da je Kosta Rica loša kad igrači takvog kalibra izgledaju smešno naročito onaj što vredi 200+ miliona.

milan

pre 5 godina

Nejmar i kolege su sve moguće probali u regularnom vremenu i nisu uspeli pa čak i njegova gluma nije uspela da je bila totalno amaterska. Ovakva igra Brazila daje nade ali ne smemo da se nadamo tako lošoj igri nego moramo fakte liferovati.

grgoljblaster

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

E da je više ovakvih optimista gde bi nam bio kraj! Divim se tvom optimizmu ali suvise nestvarno da bi bilo istinito.

slobo.b.

pre 5 godina

nema komentara, a sad će poluvreme!?!?
(iv7, 22. jun 2018 14:40)


Ispucali se komentari na Hrvatsku.Danas malo pauze ,pa večeras opet po tastaturi..

Marinkova bara

pre 5 godina

Ovi nazovi favoriti kao da ih je neko na silu poslao na SP
Umislili da ce protivnicima gace same da spadaju.Ovo SP je sansa za tkzv male da naprave uspeh.Tu spada i Srbija,Hrvatska

MasterMind

pre 5 godina

Čujem stručnjaci masovno govore da su Kostarika i Panama najgore na SP. Sve sami znanci.. Ova Kostarika može svima da napravi probleme, tek će Švajcarci da vide..

panco

pre 5 godina

Ozgleda da mi i nismo losi bili u prvoj utakmoci. Brazil ne izgleda lose. A ni Kostarika. Tako da moramo biti zadovoljni prvim mecom. Jos da smo imali nekog umjesto Mitrovica, bar jos jedan gol bi dali.

Cika Djura

pre 5 godina

Nepravda i sreca.Ali ovo je dobro
Da pobedimo Svajcarku o da sa Brazilom odigramo mec bez znacaja tj za prvo mesto u grupi i da kalkulisemo na koga cemo da idemo

русофил на квадрат

pre 5 godina

Као играју и једни и други не би ме чудило да браћа руси догурају до финала...

Dare

pre 5 godina

Samo neka ovako ostane, nama idealno.Zveknemo Svajcarsku i prvi smo.Nego malopre jedna intervencija golmana Brazila, komentator kaze "dobra intervencija Manuela Nojera" . ?

Filip

pre 5 godina

Istorija SP je pokazala da ekipe iz Juzne Amerike kada se SP igra u Evropi nemaju sta da traze.Poslednji put Brazil 1958.I pokazano da ne igraju zvezde vec tim. Brazil.kao tim je cista prevara.Ovakav rezultat ne odgovara nama i sada sve drzimo u svojim rukama.Mora pobeda protiv Svajcarske

Djoksa

pre 5 godina

Ako ostane nerešeno naša reprezentacija bi eventualnom pobedom nad Švajcarskom se ne samo plasirala u osminu finala već i osvojila prvo mesto u grupi bez obzira na rezultat poslednje utakmice sa Brazilom.

ivan

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

ako se ovo zavrsi x a mi veceras dobijemo mi smo prvi u grupi pa i ako izgubimo 16:0 u zadnjem kolu

nex

pre 5 godina

Vidim ja da Brazil protiv nas da se cupa. Ovo ni B od onog Brazila. Falkao,Dunga,Mauro Silva,Romario,Bebeto...
I Peleu da ne pricam. Pa Ronaldinjo,Pravi Ronaldo,Kafu,Rivaldo,Kaka.
Ovo sad.. Prosek. Oa nekad bi ovima vec 3 spakovali

Stefan

pre 5 godina

Фил Кутињо, Боби Фирмино. Како је огавна ова англизација свега и свачега, и како су огавни коментатори који то усвајају.

sef strucnog staba

pre 5 godina

joj nadam se da ce zreb spojiti ponovo Nemacku i Brazil, samo da Mesut Ozil, Miler i Toni Kros ustanu na pravu nogu, crno im se pise.Pa njima je Kostarika stvorila par izglednih prilika, jedva su im dali gol...

miki

pre 5 godina

Objesnite samo po kojoj logici pisete sastave sa leva na desno, a ne sa desna na levo? Valjda prvo ide desni bek, centralni, pa levi itd...

Filip

pre 5 godina

Ne bi za nas valjalo da Brazil prospe bodove.Jer u slucaju naseg netesenog sa Svajcarcima mora da im krene bas protiv nas.Opet sa druge strane nereseno ostavlja Kostariku u igri jer moraju na pobedu protiv Svajcarske
.Sve otvorenu ako ostane ovaj rezultat

Cviiiffff

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno)
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!

XYZ

pre 5 godina

KOLIKO MI JE DRAGO STO JE BRAZIL POBEDIO!!! Ovi iz Kostarike su toliki glumci i toliko bez srama da je to neverovatno...a Neymar i Coutinho koji su se sa pravom iznervirali su ni zbog cega dobili zute kartone ali su zato dali golove. PRAVDA ZADOVOLJENA!!! Znam da bi nama vise odgovaralo da je bilo nereseno ali u mojim ocima je bolje da uvek pobedi fudbal a ne anti-fudbal kao Kostarika, Iran itd. Kostarika samo 28% posed i 3 upucena suta...pateticno...

Realno

pre 5 godina

Nejmar strasan igrac, top3 u svetu i ne treba mesati njegovo ciganisanje i ponasanje na terenu,kakvo uostalom ima 90% igraca ,sa njegovim umecem....ne vidim koja je razlika imzmedju simuliranja Nejmara koji ima 30 kila sa krevetom i Kristijana Ronalda koji pada pri svakom kontaktu na svakom delu terena a onda kad da gol iz penala,skida se i nateze misice kao da je Hulk a pre toga je padao kao balerina !?

GrgaPitic

pre 5 godina

Covece na sta ja trosim vreme vec drugu nedelju!? Fudbal na ovom prvenstvu je blago receno uzasan, osim u dve do tri utakmice... Jedna ekipa igra bunker, druga kruzi oko sesnaesterca i tako u krug, bez ikakve ideje... Njih i razumem, ali sto ja i dalje gledam nisam bas sebi jasan, klasican mazohizam.

Miles Davis

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) 
A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)
Ne s**i!

kunta bez kinte

pre 5 godina

Fudbal je postao najprljaviji sport, toliko,foliranja, glume, prljavštine, namernih nesportskih poteza, gotovo negledljivo.
Meni je kao detetu idol bio dr Sokrates, doktor na terenu i lekar po obrazovanju, a u ovom Brazilu nema igrača sa harizmom. Mali,istetovirani foliranti....

w.w.

pre 5 godina

Gledam sada dresove Brasila i pitam se zasto smo mi proterali plavu boju dresova. Brazil cak ima i manje plave boje na zastavi u odnosu na nasu zastavu. Nisam nostalgican,samo mislim da bi se bas mocne kombinacije garniture dresova mogle napraviti ako ukljucimo i plavu boju u dizajn,sportski pozdrav ?

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Još jedna u nizu dosadnih utakmica. Treba napraviti neka pravila da se onemoguće ovakve urakmice gde se Kostarika brani sa 10 igrača i bez želje da pređe centar.

kelevra

pre 5 godina

kostarika uzima bod, mi sva tri.. prvi u grupi vec posle dva kola.. shvedi sutra otkidaju bod svabama, prijateljski remi s mexicom u 3.rundi i idemo na skandinavce u 1/8 finala.. prolazimo na penale.. cekamo pobednika senegal-engleska.. niang pretrcava stonsa za 1-0.. srbija-senegal 1/4 finale.. ukrstamo s pobednikom spanija-kroasani.. polufinale s furijom i tu je kraj ruske bajke

Đorđe

pre 5 godina

Suprotno logici, a ipak poznajući mentalitet naše reprezentacije, koju pratim 30 godina, ja ovde navijam za Brazil. Ukoliko Brazil ovde izgubi, ili odigra nerešeno, odmah će naši prestati da igraju fudbal i krenuti da se bave kalkulacijama i matemetikom. Razmišljaće se o eventualnom bodu protiv Švajcarske, o taktici i pokušajima da se izvuče bod protiv Brazila i tako dalje. Oduvek je tako bilo i to se kod nas dešava i podsvesno. I po pravilu, uvek su nam se kalkulacije obijale o glavu. Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz.
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.

Heisenberg

pre 5 godina

Jeste bio dominantan Brazil ali u kvalifikacijama sa južnoameričkim ekipama. Vidimo kako igraju na ovom SP, jedino Urugvaj gura neki stil Atletiko Madrida i to za sada prolazi. Prva ozbiljnija evropska ekipa i doviđenja Selesao ako uopšte i prođu grupu.

takkar

pre 5 godina

Drugari sta kazete...izvuce se BRA! Ali nekako za njih mislim da ce da "rastu" kroz takmicenje.Realno gledano vec su danas igrali dosta bolje nego protiv Svice.Jeste da smo svi navijali za Kostu,ali realno zasluzio je BRA!Nije mi jasno zasto su Firmino i Daglas na klupi,zaista neobjasnjivo.Slicna scena kao kod ARG.Jedino je uzasan onaj Nejmar,mislim na ponasanje naravno!Nikako ne bih voleo da dodje u Real,ali ne pitam se ja.Steta za Kostu,malo je falilo da izdrze. Ajmo sad svi da navijamo za Island,pa onda nase finale!

R9

pre 5 godina

Da dobijemo i Svakcarsku veceras ali i Brazil! Nisu nista specijalno i samo zato je Svajcarska i izvukla bod protiv njih,ako mi odigramo na nasem maksimumu bez problema cemo biti prvi u grupi!

Gde ja živim

pre 5 godina

"Tadić: Brazil će najverovatnije biti prvi u grupi". E Dule ako sa ovim kilosterima ne budete mogli da se nadigravate onda stvarno ne znam. Nije to više onaj Brazil koji sam voleo da gledam. Koliko god bili "zvučni".

Džoni

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...

Dare

pre 5 godina

 razumem cemu onoliko uzbudjenje i radost RTS komentatora zbog drugog gola?Taj gol ce nas kostati plasmana dalje.
(Joffrey, 22. jun 2018 16:22)

Zasto bi nas taj gol majke ti kostao plasmana??Pobedimo Svajcarsku i sta, kako ce da utice taj gol Brazila??

veliki strumf

pre 5 godina

Sta promasi ovaj Kostarikanac... Inace, Brazila se uopste ne treba plasiti, nisu nista posebno. Uopste, na ovom prvenstvu jiznoamericke ekipe su sve samo ne mocne.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Poslednje Brazilsko čudo Dido, Kafu,Roberto Karlos,Ronaldo i Rivaldo,Kaka sa Ronaldinjom to su bili madjioničari fudbala a ovo su sad više neki manekeni. Prvi ovaj Nejmar koji glumi nešto. Svaka cast za pobedu jednostavno bolji su za Kostariku koja pet puta učestovala na Sp al'samo jedan uspeh četvrtfinale 2014 godine. Tri poznata trenutno igrača i golman Kejlor Navas,Oskar Duarte i Džoe Kembl ta trojka igra u Španiji slabo je to za neki rezultat osim plasmana u grupi.

Negativni

pre 5 godina

Da je bilo ovog Vara ranije,juznoamerikanci pola titula nebi ni osvojili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 22. jun 2018 16:32)

Upravo suprotno. Da je bilo VAR-a ranije, Brazil bi imao još najmanje dve titule. Onako kako su njih tukli na Svetskim prvenstvima '66, zatim '98 i 2010, nije zabeleženo u istoriji sporta. Za ono što su radili Stam '98 i Van Bomel 2010, Holandjima treba zabraniti učestvovanje na sledećih pet prvenstava. Lako je evropljanima da igraju kad mogu da lome noge nekažnjeno. Za Holandjane, Hrvate, Italijane i Špance, Argentina i Urugvaj su časne sestre. O Brazilu da ne govorim.

room 1408

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....

Пирке

pre 5 godina

Ова утакмица има да се заврши резултатом која највише одговара репрезентацији Србије.

mich

pre 5 godina

Ovo SP je dokaz da zvezde "danasnjeg" fudbala i nisu toliko dominantni, VEC JE VELIKA RAZLIKA u kvalitetu klubova, pa tako odskacu.
NEKADA su istinski asovi dominirali i reprezentacija da bi bila konkurentna morala je imati ozbiljnog igraca na svakom mestu, sada su dovoljna 4 igraca u ekipi, sve se svodi na:
2 beka
1 zadnjeg veznog
1 spica
...SMESAN FUDBAL !!!

jovan

pre 5 godina

Kako bi bilo lepo da Kostarika i mi uzmemo bod protiv Brazila i dobijemo Svajcarce pa da i oni i mi prodjemo u playoff. Daleko je to ali ne i nemoguce da se desi.

Stomatolog

pre 5 godina

Ovolika prepotentnost i nadmenost igraca Brazila nije bila ni kada su imali bogove ove igre,Ronalda,Ronaldinja,Rivalda...zato im zelim sto pre da pakuju kofere.

crush

pre 5 godina

Znam da nas trenutno ne volite zbog proslave Lovrena uz Thompsona :) ali bih bas volio da ih zgazite. Bahati su, a uopce nisu nista posebno. Sretno i veceras, a pototovo protiv bahatog Brazila

Grom

pre 5 godina

u toki je pola sata igre..Kostarikanci nizu za zezanje...brzi..ne bi ja njih otpisao ni protiv BRA ni protiv SWISS lako..ne kazem da ce oni da pobede danas ali ne bih ih tako lako otpisao, bolje izgledaju dva puta nego recimo Poljska..Urigvaj..Peru..cak i da izgube od Brazila

czbg

pre 5 godina

Kada ce ovi cirkuzanti sto padaju u svakom duelu(cistom) poceti da dobijaju zute kartone? Ovaj plavokosi 4-5 puta pada kao da je na streljanju, dokle vise?
Bravo za Kostarikance, dobra formacija i otvorena igra, srecno!

palop

pre 5 godina

Brazil jako los, nista ne igraju i na kraju pobede u nadoknadi, bas sam se smorio, a onog Nejmara treba ozbiljno sankcionisati za one simulacije...

dakiliz

pre 5 godina

Hahahaha komedije. 8 min. nadoknade i igralo bi se još toliko sve dok Brazil ne dobije 2 razlike da bi imali bolju gol razliku od nas ako bi eventualno se gledala ista.

Jesam robot

pre 5 godina

Sad ce vest "Vucic: Razumem Nejmara, izgoreo je u zelji, dobra partija Kostarike, dosovski kandidati i americki placenici protestuju, mozda je Kutinjo dao dva gola na SP ali svaka cast Vucicu mi imamo najjeftiniji hleb"

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Mislim da bi onakvo glumatanje Nejmara, što je po meni pokušaj prevare sudije u "cilju sticanja protivpravne koristi...itd" , trebalo kažnjavati crvenim kartonom! To je krajnje nesportski, kao lažno prijavljivanje ...

Luka

pre 5 godina

Los Brazil.Tesko moze protiv bunkera.Ko sa njima krene da igra fudbal popice 5.Samo opstrukcija.
Portugalija,Meksiko bi ih sigurno eliminisali.Mozda Spanci mogu da igraju,ostali kao Hrvatska i Belgija teze.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ovaj rez Brazila nam nikako nije odgovarao, sada moramo da pobedimo ili Swiss ili Brazilce za siguran prolaz
(Turan, 22. jun 2018 16:15)

Jeste,najbolje bi bilo kada bi moglo da se prodje dalje bez i jedne pobede,jos bolje kada bi tako mogli da dobacimo do finala.

Dare

pre 5 godina

Ovim drugim golom Brazila sve naše kalkulacije su pale u vodu i sada je jasno da samo pobeda večeras ili protiv Brazila nam obezbeđuje prolaz ili obe naravno! Sa dva remija mi ispadamo zbog gol razlike jer Kostarika više nema šansi pa će to Švajcarci lagano rešiti sa par golova. Da su ovde odigrali x bilo bi na nož sa Švajcarcima u zadnjem kolu. Ovako...
(Džoni, 22. jun 2018 17:14)

To je za nas i bolje, jer kad god smo kalkulisali, tad smo nadrljali.Ovako znas, ides na pobedu i to je to, pobedimo veceras, i zavrsen posao..

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kako saznaju razliciti izvori Nejmar ce preci u reprezentaciju Katara kako bi izasao iz Kutinjove senke, transfer ce iznositi oko 300 miliona evra, a polovinu transfera ce isplatiti Nejmar licno.

Кум Спасоје

pre 5 godina

Brazil, Argentina, Spanija, Portugalija i "Svajcarska"... ljigave ekipe.
(Riki Lugonjic, 22. jun 2018 15:57)
Тако је Ристо.

k

pre 5 godina

Naslov bi za sada (proslo je prvo poluvreme) trebao da glasi: "Brazilci odolevaju" jer je Kostarika imala dobre sanse, a Brazil nista nije pokazao osim da imaju Nejmara koji je za simuliranje odavno zasluzio zuti karton. Tek sada vidim koliko je Kostarika dobra ekipa sa eksplozivnom kontrom. A mislili smo da su smesni i da smo trebali da ih dobijemo 5-0.

miki

pre 5 godina

Objesnite samo po kojoj logici pisete sastave sa leva na desno, a ne sa desna na levo? Valjda prvo ide desni bek, centralni, pa levi itd...

Nexter

pre 5 godina

Kakva je prevara od čoveka na prvom mestu ovaj Nejmar... Imao na desetine simuliranja tokom meča, prigovarao, vređao sudiju i prošao bez kartona. Tek kada je bacio loptu dobio je žuti (pogađajte, pred kraj meča). Čemu ovaj VAR ako se ne sankcionišu i simuliranja?

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Svim srcem cu navijati protiv ovih padavicara do kraja prvenstva.Zgadili su mi fudbal.
P.S. Ovim raspalim golovima u nadoknadi ,ovih padavicara dosli smo dotle da se veceras za nas sve odlucuje,ako izgubimo ,zavrsili smo takmicenje.

св

pre 5 godina

Na SP u Južnoj Africi nam je bio dovoljan bod protiv Australije za prolaz dalje, tako smo i postavili igru i naravno poaz. 
Zato je najbolje da nam Brazil izbije sve kalkulacije iz glave i da se skoncentrišemo isključivo na meč sa Švajcarskom. I treba da znamo da nas samo pobeda vodi dalje, da idemo na pobedu i da se nikako ne zadovoljavamo bodom. Hrabro i napadački, visok presing i brzi završeci akcija, jedini su recept za pobedu.
(Đorđe, 22. jun 2018 14:36)

A ove stručnjake što ne mogu.. Mi igrali na nerešeno protiv Australije, a promašili sijaset šansi pri 0:0. Šta sve neću čuti.. Danas visoki presing mogu da igraju avioni od ekipe. Kad si slabiji ne igraš presing jer time poklanjaš protivniku livadu. Protiv Švajcarske treba kao u prvom meču. Odgovorno i disciplinovano, iskoridtiti šanse i greške. Tako će i oni igrati. Ko kazni tuđu grešku pobeđuje večeras

???

pre 5 godina

da li je moguce da svi ocekuju pobedu srbije da smo toliko nerealni? 3-0 slisam ocekuju .....ja stvarno zelim da ih nasi razbiju ali ljudi....ocekujte i da nas razbiju kao Argentina.

Milan

pre 5 godina

Kakav je smor ovaj fudbal.Kakav baletski sport pocevsi od glumatanja kako se pipnu tako se bacaju ko balerine.Pa frizure koje nose ko spagete.Onda istetovurani ko robijasi.Fudbal je mozda pre bio fudbal ovo danas je sramota!

b

pre 5 godina

Prvenstvo po meri Murinja.Svaka utakmica jedan tim jalovo napada,drugi bije i ceka neku priliku.Cast izuzecima.Nisam od onih koji ocekuju super ofanzivni fudbal,ali ga preterase...

salata

pre 5 godina

Za nas bi remi u ovoj utakmici bio najidealniji razvoj situacije. Onda bi brazilci morali da nas pobede al verujem da mozemo da im pokazemo zube, nisu ni oni onaj Brazil sto su nekad bili.

Filip

pre 5 godina

Ovo SP je toliko nepredvidivo... Iz dana u dan, iz poluvremena u poluvreme, toliko rezultatskih iznenadjenja... Uopste ne znas da li je neka reprezentacija mnogo jaka, ili slaba, po igri... Evo i sad, ovaj Brazil je toliko bio bled protiv Kostarike, pa se pitam dal je Brazil nista posebno ili smo mi zaista pobedili odlicnu ekipu Kostarike? Sve u svemu vrlo onteresantno prvenstvo za sad!

Stefan

pre 5 godina

Фил Кутињо, Боби Фирмино. Како је огавна ова англизација свега и свачега, и како су огавни коментатори који то усвајају.

vidim sve

pre 5 godina

Ne moze Neimar da sutne loptu, povredjen je, pre neki dan ga pogodila lopta u tu desnu nogu.
Inace odlican igrac, za male golice, u nekom balonu i tako...

veliki strumf

pre 5 godina

Kuipers bezveze produzi jos 1 minut posle 6 koje je isprva odredio. Ovi prodadose loptu bezveze i klovn dade gol da nam napravi problem ako odigramo nereseno sa Svajcarcima. A trebalo je da dobije jedno 4 zuta kartona.

milan

pre 5 godina

Nejmar i kolege su sve moguće probali u regularnom vremenu i nisu uspeli pa čak i njegova gluma nije uspela da je bila totalno amaterska. Ovakva igra Brazila daje nade ali ne smemo da se nadamo tako lošoj igri nego moramo fakte liferovati.

milence

pre 5 godina

znao sam da ce u nadoknadi pasti gol cim sam video da kostarikanci ne mogu 3 dodavanja da sastave zadnjih 10 minuta...umesto da tako drze loptu i prodje vreme oni se samo povuku i uzdaju u srecu...znamo kako se takvo igranje najcesce zavrsi...

marko

pre 5 godina

Jel ovo Brazil favorit broj jedan za titulu dobio onu najgoru repku na SP kako kazu po neko ovdje? Cudno ali Srbija je mnogo lakse dobila kosta riku nego brazil, mada i jedni i drugi sasvim zasluzeno!!!

gung ho

pre 5 godina

Žao mi je Kostarike, bolji je puno Brazil i zaslužio je pobedu ali su se ovi borili junački.
Prilično je loše što je ipak ispalo 2:0. Taj gol može odlučiti dosta.

Srbija protiv Brazila ovako bunkerom ne može da se odbrani celu utakmicu. Mislim da bi morali da igramo hrabrije prema njihovom golu da bi imali nekakve šanse za dobar rezultat. Nadajmo se da nam neće ni biti preko potreban posle večeras.

MasterMind

pre 5 godina

Čujem stručnjaci masovno govore da su Kostarika i Panama najgore na SP. Sve sami znanci.. Ova Kostarika može svima da napravi probleme, tek će Švajcarci da vide..

Slobodan

pre 5 godina

Kada bi izdrzala Kostarika bilo bi mnooogo dobro. Prvo uplatio sam 500 din na 0:0 :-) drugo mislim da ih onda ne bi ni Svajcarska pobedila u poslednjem kolu...

Djoksa

pre 5 godina

Ako ostane nerešeno naša reprezentacija bi eventualnom pobedom nad Švajcarskom se ne samo plasirala u osminu finala već i osvojila prvo mesto u grupi bez obzira na rezultat poslednje utakmice sa Brazilom.

Aleksej

pre 5 godina

Brazil će nabiti Kostariku najmanje 3:0 (provereno) A nažalost imam pouzdane izvore da će večeras na meču Srbija-Švajcarska sudija dopuštati grubu, prljavu igru Švajcarca i koristiti svaku priliku da im dosudi penal. Šta da se radi, banke rade posao. NAŽALOST... Ali samo hrabro ORLOVI!
(Cviiiffff, 22. jun 2018 13:41)Daj Boze da si u pravu za veceras kao i za ovu utakmicu.

sef strucnog staba

pre 5 godina

joj nadam se da ce zreb spojiti ponovo Nemacku i Brazil, samo da Mesut Ozil, Miler i Toni Kros ustanu na pravu nogu, crno im se pise.Pa njima je Kostarika stvorila par izglednih prilika, jedva su im dali gol...

Sead

pre 5 godina

Eh ovo je sve promijenilo. Nakon sinocne slavne partije komsa, zagrijao sam se da i vi Svicu uzmete, ali sada bi bilo dobro da izgubite ili nerijeseno. Pa onda u zadnjoj da klepnete Brazilce 2 ili 3:0. Sretno!

djomla

pre 5 godina

ma daj, jos dobili na kraju dva razlike, da imaju bolju gol razliku od nas... sad moramo da bijemo svajcarce kako znamo i umemo, jer nam u zadnjoj ne odgovara ni nereseno...

Ivan

pre 5 godina

Meni nije jasno koliko je trebalo ovom selektoru brazila da shvati koliko je Daglas Kosta opasniji i bolji igrac od Vilijana. Brazil je bio potpuno drugi tim sa Kostom u ekipi, u odnosu na impotentni brazil dok je igrao Vilijan.

рајко

pre 5 godina

штета. не могу да поднесем оног петлића и њихову глуму. а кад се само сетим беше ми жао пре четири године кад их шваво напуни са седам у сред бразила.

Dare

pre 5 godina

Samo neka ovako ostane, nama idealno.Zveknemo Svajcarsku i prvi smo.Nego malopre jedna intervencija golmana Brazila, komentator kaze "dobra intervencija Manuela Nojera" . ?

vlasta

pre 5 godina

Hrvatska I Rusija do sada najozbiljnije ekipe.Doduse,Rusi nisu imali teske protivnike.Ostalo sve mrsavo.Mada mislim da ce favoriti proraditi u nokaut fazi,ko prodje.

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Jos jednom VAR spasava stvar , ko je god bio protivnik video tehnologije valjda sad vide da je ovo od koristi za fudbal

panco

pre 5 godina

Ozgleda da mi i nismo losi bili u prvoj utakmoci. Brazil ne izgleda lose. A ni Kostarika. Tako da moramo biti zadovoljni prvim mecom. Jos da smo imali nekog umjesto Mitrovica, bar jos jedan gol bi dali.

zdravkors

pre 5 godina

E, na šta je spao Brazil kad je ova djevojcica sa brojem 10 njihov najbolji igrač, pa on u nekadašnjem Brazilu ne bi igrao ni u mladoj reprezentaciji.On blati ime jednog Ronalda, Ronaldinja, Rivalda

Први српски бек

pre 5 godina

Не треба да нас занимају никакве калкулације ни други резултати у групи, једноставно је, победиш вечерас идеш даље, крај приче.

Cole

pre 5 godina

Sve razumem, strast, zelju za pobedom... ali onakvo foliranje za penal nikako, pa koliki IQ trebas da imas da se onako isfoliras, a znas da je uveden VAR. Mene bi bilo sramota.

Sanja

pre 5 godina

E sad zamislite da se VAR nije uveo, i da je onakav potez Nejmara nije pregledao još jednom. Ne razumem čemu to glumatanje i prenemaganje, bori se pošteno.

Thrall

pre 5 godina

Isplaka se Neymar dobro na kraju.Decko je imao strasan potencijal,ali mentalitet mu je jako los.Nece nista uraditi veliko poput mu cuvenih zemljaka zbog nacina na koji se ponasa i igra.Ono simuliranje je bilo za zuti,umesto da sutne u dalji ugao on bednim potezom pokusava da iznudi penal.I jos ceka na sestnaetercu,pravi se lud.Na najmanji kontakt pada kao pokosen.Iritantna pojava je.

Bice cupavo

pre 5 godina

mi samo muški da odigramo, tvrdo i možemo nerešeno da izvučemo sa brazilom.
malo tučemo nejmara i to je to.
(dalje, 22. jun 2018 16:49)

Kako sa Marselom ?

naravno

pre 5 godina

A zar im se nije oporavio svemocni Nejmar i sad ce on to sve sam da dobije? Hahahahahhahahaha. Maknite tog smijesnog tipa iz ekipe i stavite daglas kostu

grgoljblaster

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

E da je više ovakvih optimista gde bi nam bio kraj! Divim se tvom optimizmu ali suvise nestvarno da bi bilo istinito.

русофил на квадрат

pre 5 godina

Као играју и једни и други не би ме чудило да браћа руси догурају до финала...

ivan

pre 5 godina

Ovo zavrsava X 
Mi nocas dobijamo. 
Iduce kolo: Dobijamo Brazilce, Svica gubi. 
Mi prvi, 9 bodova. 
Idemo dalje!
(Никшићанин, 22. jun 2018 14:46)

ako se ovo zavrsi x a mi veceras dobijemo mi smo prvi u grupi pa i ako izgubimo 16:0 u zadnjem kolu

slobo.b.

pre 5 godina

nema komentara, a sad će poluvreme!?!?
(iv7, 22. jun 2018 14:40)


Ispucali se komentari na Hrvatsku.Danas malo pauze ,pa večeras opet po tastaturi..

Marinkova bara

pre 5 godina

Ovi nazovi favoriti kao da ih je neko na silu poslao na SP
Umislili da ce protivnicima gace same da spadaju.Ovo SP je sansa za tkzv male da naprave uspeh.Tu spada i Srbija,Hrvatska

Filip

pre 5 godina

Ne bi za nas valjalo da Brazil prospe bodove.Jer u slucaju naseg netesenog sa Svajcarcima mora da im krene bas protiv nas.Opet sa druge strane nereseno ostavlja Kostariku u igri jer moraju na pobedu protiv Svajcarske
.Sve otvorenu ako ostane ovaj rezultat

nex

pre 5 godina

Vidim ja da Brazil protiv nas da se cupa. Ovo ni B od onog Brazila. Falkao,Dunga,Mauro Silva,Romario,Bebeto...
I Peleu da ne pricam. Pa Ronaldinjo,Pravi Ronaldo,Kafu,Rivaldo,Kaka.
Ovo sad.. Prosek. Oa nekad bi ovima vec 3 spakovali

Grom

pre 5 godina

Samoo kad izguglam one komentare dan posle spiska za prvrnstvo..idemo kuci sa gol razlikom 0:12 . Nakantace nas svako..Brazil ako nam ne da 7 komada nista nisu napravili! Puci ce bruka ko nikad do sada...a sad isti komentatori tipa "MA AKO NE POBEDIMO KVAJ BRAZIL ODMA DA IDEMO KUCI! "..Ovde smo ladno prvi i grupi! Mozemo sve tri da razbijemo...eeeeee zemljaci...

yh

pre 5 godina

Odigrajte 0:0.Pa će skoro biti srecni svi.Mi i Kostarikaci 100% a Brazilci malo tužniji,..Kostarikanci zbog prvog boda a mi onda može da odigramo opuštenije večeras,....
(room 1408, 22. jun 2018 13:30)

Ne valja igrati opusteno veceras , treba zestoko napasti i pobediti. Pa onda sa Brazilom moze opusteno.

Stefan

pre 5 godina

Sada se vidi kolikk je vrlika pobeda Srbije od 1:0...Imajte vere u nase momke ...
Navas pokazuje da je zaist jedan od najboljih golmana...

realno

pre 5 godina

VAR je pun pogodak! I treba da se koristi prilikom svake sumnjive situacije ili sudijske odluke, nema veze sto usporava igru, bolje i to nego da se raznim padavicarima i cirkuzantima sviraju ovakvi penali!

Filip

pre 5 godina

Istorija SP je pokazala da ekipe iz Juzne Amerike kada se SP igra u Evropi nemaju sta da traze.Poslednji put Brazil 1958.I pokazano da ne igraju zvezde vec tim. Brazil.kao tim je cista prevara.Ovakav rezultat ne odgovara nama i sada sve drzimo u svojim rukama.Mora pobeda protiv Svajcarske

nista o nicemu

pre 5 godina

Brazil posle remija sa Svajcarcima stice pravo da ih izbacimo u poslednjem kolu, a mogli smo u prijateljskom tonu. Sad cemo da izbacimo i Svajcarce, tako smo u mogucnosti.

Cika Djura

pre 5 godina

Nepravda i sreca.Ali ovo je dobro
Da pobedimo Svajcarku o da sa Brazilom odigramo mec bez znacaja tj za prvo mesto u grupi i da kalkulisemo na koga cemo da idemo

артиљерац

pre 5 godina

Јесте Неимар глуматао,али је Бразил ипак бољи.Резултат је,мање више,реалан.

Dzoka

pre 5 godina

Brazil i Švajcarska dobiju Kosta Riku sa 2:0, mi 1:0, svi između sebe odigramo nerešeno i ispadamo mi na gol razliku. Može mnogo skup da bude ovaj drugi gol Brazila.

remax

pre 5 godina

E tek sad nam je pobeda protiv Švajcarske obaveza.
Da je ostalo 1:0 za Brazil, bio bi nam dovoljan i remi 2:2 ili 3:3 sa Švajcarskom i bilo kakav remi protiv Brazila za prolaz.
Sad bar nema nikakvih kalkulacija, dobiti ili Švajcarsku ili Brazil.

Bane

pre 5 godina

(dr. Roddick, 22. jun 2018 14:46)

Brazil u ekipi ima Kutinja,Nemara,Marsela,Jesusa,Paulinja i ti meni reci da je Kosta Rica loša kad igrači takvog kalibra izgledaju smešno naročito onaj što vredi 200+ miliona.

satelit

pre 5 godina

Na POBEDU i za SLAVU protiv ovog Brazila u sredu! Bez obzira na veceras...Brazil je pod pritiskom da mora osvojiti,a tad nije sav svoj

Paja

pre 5 godina

Treba koristiti VAR za ove sto padaju namerno i deliti kartone,da vidis kako ce da prestanu sa tim . Vide igraci na terenu,publika na stadionu,sto miliona ljudi na TV,samo onaj ko treba taj ne vidi, a to je sudija. Pola ekipa bi do sad dobila po par crvenih kartona.