Petak, 22.06.2018.

01:46

Ljajića u sredinu ili na klupu, Kostić čeka šansu

Izvor: Žikica Baboviæ

Ljajiæa u sredinu ili na klupu, Kostiæ èeka šansu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

246 Komentari

Sortiraj po:

abvgd

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 22. jun 2018 09:51)

Tog mladog stopera vec traze veliki klubovi, mladi krilni igrac bleji u Crvenoj Zvezdi..

petar

pre 5 godina

Gotivim Krstajića,uvjeren sam da će odabrati najboljih 11 za ovu tekmu!!Bitno je da jedanaestorica odabranih izgladaju kao momčad,ostave srce na terenu a budu hladni na eventualne provokacije..Neka vam naša sinoćnja tekma bude smjernica,pokažite zube jer uz individualnu kvalitetu koju posjedujete to će biti presudan faktor...Sretno!!!!!!!

Владимир

pre 5 godina

Костић није у форми али је наш тајни адут који има огроман квалитет. Када је у форми незамењив је. Даће га са 40 метара, његовим евроголом побеђујемо.

DD

pre 5 godina

Ajde bre batalite vise sa Radonjicem. Niko ne prati Filipa Kostica u Nemackoj i ne moze da prica o njegovim kvalitetima. Decko je na svakoj utakmici bio najbolji igrac Hamburga, sad sto su ispali nije on kriv.

On je najbolja solucija za levu stranu. Radonjic je spreman za 15 minuta i to max, ne moze on da izdrzi tempo napred nazad celu utakmicu, tako da bravo Krstajicu za veceras, Kostic je prava i jedina opcija!

Djorgo

pre 5 godina

Ja bih se kockao,i to ovako

Stojković

Bane Maksim Karleuša Kolarov

Sergej Matić

Tadić Lajić Kostić

Mitrović

Milivojević je igrao odlično, Ljajić nezapažen, Kostić bezglav,

ali ovo je valjda najofanzivnije što imamo ...
Ovo, prvenstvo još jednom pokazuje da sreća prati hrabre i ofanzivne ...

Zagorac

pre 5 godina

Komsije drage, Ljajic vam je ubedljivo najbolji igrac i verovatno bi bio u starnoj postavi Hrvatske, steta ako vam ne bude igrao

gojko 12

pre 5 godina

Drugi i treći gol hrvata su posledica šuteva van 16 metara (treći ne direktno).

Rešenje je u šutevima sa 16-18 pa i 20 metara to mogu i Matić i Sergej

mohikanac

pre 5 godina

@ realno
Pitao sam lepo i pismeno : u ovim kvalifikacijama.
Nemoj da mi pišeš šta je bilo pre 3 godine, plus smo tad otišli gde ?
Još jednom : navedite gol ili asistenciju ?
Nema . Hvala na odgovoru , prijatno .
Toliko je On bitan . Mi taj luksuz završavamo sa Tadicem i njega tim treba i mora da čeka jer je to pokazao ne jednom nego 10 puta .
Ljajic je jednostavno NEBITAN za sudbinu ove reprezentacije , prosto , sve je bez ikakve njegove zasluge ostvareno .
A Vaše želje su nešto drugo .

miško

pre 5 godina

Dule,zar te nije sramota što toliko mrziš Radonjića,nije to Dejan, ovo je Nemanja lepuškasti mladić 21-godišnjak,svojevremeno dok je igrao u Partizanu a pevao Zvezdine pesme,proglasili ga za fudbalskog vunderkinda i jednog od najperpestivnijeg mladog igrača Evrope.Ti si obavešten kao "Pinokio"selektor jer vas je mali "uneredio" u derbiju.Rupa je Stojke a posebno oval Milenković.

Damir Novi Pazar

pre 5 godina

Dosta Kritike i Pametovanja ,nasim momcima treba Dati vatrene podrske i manje negativnih Komentara , ovi koji navijaju za nas hvala Vam , a koji su protiv nas boli me uvo za njih , bolesnici ostaju Bolesnici , Momci Napred Bog neg vas Cuva

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

sss

pre 5 godina

najbolje je da igra Ljajic po strani, on nema umesto koga da igra na sredini kad je tu sve skockano kako treba. opet vide moze da se ocekuje od ljajica nego od kostica. ljjic je taj koji jednim potezom moze da resi mec

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Ljajic je namerni zrtvovan za vise prostora SMS-u. Odigrao je bas kako treba! A ako sedi danas, to je zbog taktike, objasnjene u tekstu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

toni bandera

pre 5 godina

A u kom fazonu je Luka Milivojević bio jedan od najboljih pritiv Portorika?
Luka deluje kao fin dečko i shvatiće da je on taj koji treba da ustupi mesto boljem fudbaleru od sebe, tj. Ljajiću, koji ima mapred jaču konkurenciju i logično je da se pomera unazad, a sigurno ume da odigra sve što i Luka Milivojević, samo još neke stvari i bolje. Brat Krstaja mora to lepo da im objasni, Baneta usput da potapše po guzi, a kapiten da se vrzma tuda kad sve to bude događalo, sve da ih tapše. Krila istrpeti, takva su kakva su, a napred Sirjoža i Tamir, ja mislim da čudo mogu da naprave.

?

pre 5 godina

(Napred u slavu, 22. jun 2018 10:26)

Tako je, brate. Što kaže narod, ili pukovnik, ili pokojnik. A ne kao si**ce...

Što se tiče "neiskustva"... pa kako će mladi sticati iskustvo nego igranjem?
Kako se kali čelik? Gurne se u vatru...

slaviša šmigič

pre 5 godina

dajte šansu radonjiču koji je pravi igrač za razbijanje odmrane dečko je u extra formi.mitroviču treba upotrbna lopta a radonjič je najbrzi igrač.

Ante ZG

pre 5 godina

JA SAM HRVAT, i naravno da mi nije “prirodno” navijati za Srbiju. Ali citajuci vaše iskrene i džentelmenske komentare koj ste napisali u vezi velicanstvene pobjede Hrvatske, mjenjam tu “naviku”. Hvala Vam, pokazali ste svima da možemo jedne druge bodriti bez “hipoteke” politike, i želim Srpskoj repki puno sreče i Božjeg Blagoslova! PS: SVI HRVATI koj se na ovom srpskom portalu nasladjivaju na racun eventualnim srpskim (ne)uspjeha na SP, dvije rijeci “dno dna”....

parx

pre 5 godina

Kostic je usao 15 min proslu utakmicu i bio totalno pogubljen. Umesto da drzi loptu samo je degazirao do njih da krenu opet u napad.

Ти си само мали острашћенко

pre 5 godina

Au ove Radonjic botine, decko je rupa, ne daj Boze da ga ubaci.
(Dule, 22. jun 2018 12:21)

Смири мало те комплексе бар док је светско првенство у току !
Него да те питам, од кад је то Радоњић рупа, јел од онда кад вас је одучио од фудбала и кад вам је дао евро гол ?!

marko, nis

pre 5 godina

Kostic je bio ubedljivo nas najgori igrac protiv Kostarike. Ono sto je zabrljao u onih 20-ak minuta, nisu svi ostali zajedno za celu utakmicu.

Dusan

pre 5 godina

Ma vidite ljudi,
Mozda bi trebalo pozajmiti Mesija za veceras on je ionako zavrsio sa Argentinom, ostali nam ne trebaju, prosecnih imamo i mi koje smo ostavili kuci

Josip

pre 5 godina

Sretno večeras. Iako nije fer utakmica. 11 srba protiv 2 švicarca :) Ako odigrate 50% kako igrate košarku, "švicarci" padaju.

pozdrav iz Hrvatske

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

stojkovič, ivanović, rodić, milenković, tošić, matić, radonjić, milivojević, mitrović, ljajić, tadić

JOHN 3:16

pre 5 godina

Kostić ???!!! Pa taj blage veze nema. Potpuno je van forme i to ne samo u aktuelnom trenutku već u jednom nepodnošljivo dugačkom periodu.
Ljajić u kakvoj god da je formi, protiv Švajcarske biće jednostavno neko koga moramo da imamo na terenu.

Miško

pre 5 godina

Očekujem da,, Švajcarci" namerno ispadnu u grupi i da se posvete prodaji semenki i kikirikija na stadionima jer je obim posla sve veći.

realno

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica . 
Evo čekam , izvolite .
(mohikanac, 22. jun 2018 11:28)

Protiv onih šošona u Elbasanu u poslednjim sekundama je dao gol, onaj koji najvise boli, vukao je loptu od naseg sesnaesterca i lucidno lobovao golmana! Bas zbog tog gola, kojem se i on sam iskreno radovao, i zato sto je sjajan igrac i covek decko treba da pocne utakmicu ali ne na poziciji gde je igrao protiv Kostarike jer to nije njegova pozicija. Jesi li se sad setio? Kladim se da si se i sam radovao tom golu kao malo dete ali si zaboravio! Izvoli....

toliko

pre 5 godina

Ni Kostic ni Ljajic ,zato sto nemaju kontinuitet,nisu stabilni,jel treba da cekamo da neko proradi od njih bas veceras,ma dajte molim vas...

Kinaski

pre 5 godina

Krstajiću, shvati da je Ljajićeva lucidnost i kreativnost nezamenljiva u ovoj reprezentaciji. Kakav Kostić i Radonjić, obični trkači.
(novica, 22. jun 2018 11:52)

Slažem se, ali nije ovde Kostic problem vec to sto SMS i Ljajic ne mogu zajedno na istoj poziciji. Po meni Savic iza Ljajica, na levom krilu Zivkovic ( znam povredjen ) To je po meni najjacih 11. Ali se onda pitamo gde je Milivojevic i njegova odbrana koja mnogo znaci plus je decko ima odlicnu sezonu za Kristal Palas. Samo, meni to kao odbrana i te gluposti se uopste ne svidja. Napad je najbolja odbrana. Dize moral, samopouzdanje.... Redjaju se sanse, postizu se golovi. Samo tako mozemo.

Pz

pre 5 godina

Samo ista postava.Sta ce nam Kostic ,Zivkovic ili Radonjic.Mi treba da napadamo a ne da se branimo.Trebaju nam igraci koji mogu da rese utakmicu.Brze fudbalere protiv Brazila iz kontre.

Srbija

pre 5 godina

Hahahah Zivkovic??? Pa jel gledao neko njega skoro, decko u ocajnoj formi? A onda ovi sto su kao za Zivkovica po pravilu pljuju Radonjica.. Normalno da Radonjic mora da udje. Kostic neka pocne. Kakav Ljajic, njegobu lucidnoat godinama unazad cekamo i nikad nista. Dosta bre vise. Ovaj Kostic neka se bori bar, i onda najtalentovaniji igrac sa ovih prostora u ppslednjih 20 godina Radonjic ulazi da matira

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо !!!!!!!

Prijo

pre 5 godina

Ko se slaze da Prijovica treba ranije ubaciti u igru? Meni nekako uliva poverenje steta sto dobije sansu tek koji minut pred kraj meca.

веверица

pre 5 godina

@дон
не ради се о пљувању љајића, него о тактици. треба нам бочни играч, а љајић ту не може да покаже све што зна јер није тркач ни дефанзивац. проблем је што он игра исту позицију као сергеј. тактички, на клупу или љајић или миливојевић (па сергеј мало позади)

milos

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena
(paracinac, 22. jun 2018 11:05)
Pa svi smo mi selektori kako si to zaboravio hahaha

Arjen

pre 5 godina

Menjanje bilo koga iz trougla sa sredine (Milivojević, Matić, SMS) bilo bi samoubistvo. Naš tim je neuigran, ljudi, a ono što je stvarno funkcionisalo na prvoj utakmici je ova trojka i nikako je ne treba žrtvovati zarad jednog Ljajića, ma koliko on znao da igra fudbal. Tim je ispred pojedinca. Danas je važno da Srbija pobedi, a ne da Ljajić pokaže da je samo imao loš dan. Što se levog krila tiče, tu treba da igra Radonjić jer je momak izuzetno opasan u situaciji jedan na jedan i za razliku od Kostića, sem brzine ima i strašan dribling. Protiv Kostarike smo bili opasni po desnom krilu, ali onda oni stvore gužvu oko dva naša igrača i zaustave nas, a sada kad bismo imali opasnog čoveka i levo, Švajcarci bi morali malo više da se mrdaju u odbrani. Ono što je sigurno, jeste da mi imamo najmanje tri utakmice na ovom prvenstvu, a na prvoj su se loše pokazali i Ljajić i Kostić, prema tome dati šansu još nekome, poveli smo 23 igrača a ne 15. Krajnje je vreme da Radonjić omiriše teren...

ДраганРС

pre 5 godina

Prirodno navijamo za katolike, Svicarce. Do pobjede!
(Kiko, 22. jun 2018 12:18)

Није лијепо навијати против народа чијим језиком пишеш и говориш.

Ševarice

pre 5 godina

@(Kiko, 22. jun 2018 12:18). Za katolike kažeš? E onda se raspitaj o veroispovesti igrača Švajcarske. A potom i celokupnom stanovništvu te zemlje.

RX

pre 5 godina

Srbija je pretrcala u prvoj utakmici 68 milja ili 109km, ni jedan jedini od nasih protivnika nije pretrcao do sada toliko, cak ni Svhacarska. Hrvatska ni priblzino toliko u prva 2 meca.

Cisto radi poredjenja trcimo na nivou reprezentacije Nemacke protiv Meksika.

Xman

pre 5 godina

Ok Kostic je los, ali kako iko moze da kaze da Radonjic treba da igra pre Andrije Zivkovica koji je odlicno odigrao sezonu i koga najjaci klubovi Evrope zele da dovedu u svoje redove??

satelit

pre 5 godina

ZASTO su srpski mediji vec upisali poraz Srbije od Brazila? U dve utakmice u Brazilu ,nasa rep.je primila JEDAN gol od Karioka.. Na ovom SP nema favorita svi se muce! Brazil mora da dobije Srbiju,a kada igra pod velikim pritiskom nisu dobri

srpko

pre 5 godina

Kostic je dobar,ali za izbegavanje! Niko ne pominje gospodina Prijovica koji nas plasira na world cup! Sramota drzati ga na klupi i ubaciti ga zadnjih 4 minuta! Ako pravis izmene napravi to u ranije npr.60tih. Pa Prijovic moze da igra umesto kostica kao vezni,mislim u cemu je problem! Ljajic je puno bolji od Kostica i zna preneti loptu!

Somebody

pre 5 godina

SMS sa Maticem i Ljajic ispred ali bih licno dao slobodu SMS-u a Maticu uglavnom odbrambenu ulogu. Radonjic lijevo i borba na noz, kao Hrvati juce. Do kraja!

Sasa

pre 5 godina

Narode Ljajic mora da igra , jedini koji moze donekle da poveze odbranu sa napadom. Kakav Kostic van forme je i daleko najlosiji u timu.
(carrera, 22. jun 2018 10:37)

Slažem se da Kostić nije idealno rešenje ali mislim da je bolja solucija od Ljajica za OVU utakmicu.Izvini a šta da poveže Ljajić? Pa on je čovek najtanji u defanzivi.

Miroslav Krivokapić

pre 5 godina

Krstajić je selektor i on valjda najbolje zna ko mu i zašto treba. Moje skromno mišljenje je da je ovo blaga naznaka defanzivne igre sa pokušajima iz kontri, a takvom igrom smo uvek prolazili k'o bosi po trnju. Zato mislim da bi Ljajićeva lucidnost mogla doneti rezultatsku prednost, a onda bi oni pali k'o gnjila kruška. Ipak su oni samo odlično uigrana gomila trkača, udarača i provokatora. No videćemo.

3000 za gospodina

pre 5 godina

Kanal Tribina izvlaci neku statistiku i za Kostica su izvukli da je najneproduktivniji ofanzini igrac u ligama 5-ice...

da

pre 5 godina

Realno Srbija brza ekipa od Brazila
Vise trče naši od Brasila
Brzina nasih napadaca i sredine,prosecna je brza od defanzive brazila
Ljajic suvise spor za brazil
Tadic moze da razbije brzinom i driblingom
brazil ne pravi puno prekrsaje
vise se dodaju od nas ali manje trce
jedina prava opasna pretnja je Danilo
brasilu ne odgovara klima rusije
luka milivojevic i matic su fudbalski carevi na istim pozicijama brazila
Sergej pretrcava sve
dominacija u visini i skoku srbije
realno 2 do 3 nula za srbiju ako se ekipa mentalno pre svega spremi
pozdrav

Milos

pre 5 godina

Kakva mrznja prema Radonjicu od sve 3 frakcije na komentarima. Alo, igra Srbija a ne Zvezda. Radonjic je odlican igrac( znate vi to dobro) koji je brz, ima dribling i moze da uradi mnogo. Ja kao navijac Zvezde, ne bi se uopste bunio da pocne Zivkovic jer smatram da su obojica bolji od Kostica.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo susjedi, razvalite "švicarce", pokažimo svima kakav se nogomet igra na "nebitnom" balkanu. Cijela ekipa iz Zagreba je danas uz vas!

Messi i Aguero

pre 5 godina

@Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.
(kentaur, 22. jun 2018 12:12)

Samo što se fudbal igra u dva pravca... Daj nam "stručnu" analizu za fazu odbrane.

kentaur

pre 5 godina

Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.

danguba

pre 5 godina

Ocekivana izmjena, obzirom da se Ljajic nije bas iskazao protiv Kostarike, a Kostic je jednako pokretljiv, ali i bolji u defanzivi. Mi prije svega trebamo pobijediti nas mentalitet, a najveca prednost Svice je Petkovic, koji nas poznaje u dusu.

Ivan

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)

Ovo me jako ljuti što pojedinci pokušavaju da naruše odnose Srba i Hrvata. Ovdje niko ne mrzi Srbe, izuzev pojedinaca kojih ima sa obje strane. Ajmo NAJDRAŽI susjedi pa da zajedno slavimo na EXIT-u!!!

aco

pre 5 godina

Живковић десно, Тадић лево - ту је играо највише током каријере и ту би дошао до изражаја његов перфектан центаршут. Живковић и Сергеј су уиграни из млађих категорија.

brm

pre 5 godina

Zapravo, Radonjić je mnogo veći razlog za otkaz Muslinu nego SMS...SMS je samo povod za smenu, ali je Radonjić igrač koji je morao da ide na SP a Muslin to nije želeo.

as

pre 5 godina

Gde god sam gledao Ljajića igrao je više po krilu nego po sredini! Problem je što ni Tadić nije klasično krilo pa nam fali malo brzine po bokovima...

zivac

pre 5 godina

Kada sam vidio jučerašnje komentare za našu tekmu stvarno mislim da ipak ima nade za nas balkance. Ne mogu a da Vam od srca ne poželim sve najbolje danas protiv Švicarske, da pokažemo da se na ovom području igra najbolji nogomet! Sretno danas susjedi!

ranko

pre 5 godina

Ljajic jedan od retkih kreativnih igraca za zavrsni pas.Cinjenica da bi tesko odgovorio defanzivnim zadacima na boku.Pitanje je da li igramo za gol vise ili mrtvakusu za bod pa ako se ukaze sansa da se proba nesto vise.Valjda se sinoc nesto naucilo ili je Svajcarska veca od Argentine.Jesu Hrvati kvalitetniji od nas ali je pitanje filozofije igre.Nije im bilo dosta 1-0 ma ko bio sa druge strane.

Sch4One

pre 5 godina

Ljajicu nije prirodna pozicija levo krilo jednostavno decko je stvoren samo za pozociji iza napadaca i tu svo svoje umece ume da prikaze ali posto mi imamo vec tu bar po kvalitetu i ocigledno strasnom potencijalu sergeja logicno bi bilo da pusti na toj levoj strani andriju zivkovica ili radonjica . Kostica bih fakticke vratio kuci pa on je vise spic nego krilo po meni covek bez centarsuta je nista osim igrac koj moze da istrci pored linije i da stane ili da izgubi loptu ili da posalje u trebine loptu ili pogresan pas ,vec dok se nalazi na poziciji levog napadaca je mnogo opasniji i korisniji

MilenkoP

pre 5 godina

i ako nisam bio oduševljen pozivom za radonjića mislim da je pravo vreme da bude starter. napaljen,ludak,brz,zeljan dokazivanja! kostic i ostali wu prosek sem tadica. pa ako do poluvremena ne pokaze nesto napolje s njim

srb

pre 5 godina

@zni
nisam saglasan da kole nista nije pokazao ali radonjic nije ni imao kada da pokaze a istina je da je nas jedini brzi igrac. Buduci da sms sigurno nece na klupu verujem da ce umesto ljajica zaigrati kole od pocetka

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne izmisljajte gluposti Ljajic moze da resi mec jednim driblingom sutem ili pasem kao i tadic i sms njih ne dirajte. Ni baneta za glavu ni kolarova za slobodnjak. ostali mogu da se menjaju.

petar

pre 5 godina

Ne znam sto bi menjao postavu koja je odigrala vrhunski... Cak je i ljajic imao odlican doprinos iako lopta nije bila mnogo kod njega

Vlada

pre 5 godina

Da li je ovo namenski tekst da promovise Kostica i degradira Ljajica? Nemam nista protiv Kostica, ali ko razume fudbal, mora da bude sumnjicav. Ljajic je prosto losije odigrao prosli mec na malo neprirodnoj poziciji za njega. Ali sto se mene tice, mora da ostane u prvoj postavi.

zip Niš

pre 5 godina

Ne znam sta ste napeli s Kosticem, decko pojma nema.
Ako mu treba neko zbog brzine Radonjic a ako mu treba neko ce da odgovori i ofanzivno i defanzivno na levoj strani Zivkovic.
Smoriste s Kosticem

mohikanac

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica .
Evo čekam , izvolite .

paracinac

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena

Darko von Liona

pre 5 godina

Kad bi bio selektor ja bih da igra ista ekipa što je igrala protiv Bolivi u. Sada makar ko bude na terenu najvažnije je čuvati hladne glave i ignorisati njine provokacije. SAMO NAPRED MOMCI!!!!

novica

pre 5 godina

Ma pustite vi to da li će igrati Ljajić ili Kostić, nego razmislite ko će uspešno da čuva Šaćirija. Mislim da će Kolarov imati velike probleme sa njim, a to može biti ključno za ishod odlučujućeg meča. Živi bili, pa videli!

Jabuke i kruške

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.
(Dejan CZ, 22. jun 2018 10:44)

Ne možeš da porediš Rebića i Radonjića. Radonjić je još uvek na početku karijere dok je Rebić iskusan igrač koji je igrao za Fiorentinu, Lajpcig, Veronu i Ajntraht.

Dean

pre 5 godina

" Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)"

Ajde ne lazi. Nikog ovde nije briga za Svicarsku (a ne Svajcarsku). Utakmica ti je tek navecer.

Zivorad

pre 5 godina

Ubaciti Radonjica i sutirati vise sa distance 15- 18 metara ali iz igre,iz trka,iznenaditi protivnika a u odbrani pokazati snagu i nadmoc kroz disciplinu i pozrtvovanje,mozda cak i upariti Mitrovica sa Jovicem koji je u usponu,i jos da ponovim sutevi iz trka, iz kolena,samo malo lukaviji da budemo i ne vrede im sve pare ovog sveta.

rimini

pre 5 godina

Teška utakmica danas.. Jednu stvar odmah treba razjasniti a to je da Srbija ne može odigrati utakmicu sa takvim intenzitetom kao Hrvati sinoć. Sve osim poraza je dobar rezultat za Srbiju

Kekec

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene
@banjac

Koja izmišljotina LoL.. Jesi čuo kad za turizam??

MilankoX

pre 5 godina

Osnovno je da moraju mnogo mnogo mnogo vise da trce nego do sada ako misle da naprave nesto. Neka se ugledaju na Croate. Ono je izgaranje za primer. Vode 3:0 i i dalje napadaju kao osice. Nasi protiv Kostarike od 80og minuta mole boga da se utakmica zavrsi. Jos vise zalaganja, pokrivanja, pomaganja i trcaaaaanjaaaaaa.

Milos

pre 5 godina

Napred Svajcarska!!
(HalilovicNP, 22. jun 201)

E moj Halilovicu, rodjeni Pazarac ti igra u reprezentaciji na mundijalu a ti navijas i protiv njega !
Pa ti vidi gde si majstore...

Минхен 1860

pre 5 godina

Костић има двије предности у односу на Љајића, брзину (релативно) и бољи је у одбрамбеној фази. Све остало, што ће рећи: пас, дриблинг, игра 1 на 1, визија, креативност, прекиди убједљиво на страни Љајића.
Осим тога Љајић зна са Албанцима, истрчао је сјајну контру онда у Елбасану 2015. :)

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо бреее!!!

who the f..k are you

pre 5 godina

Da izjavim za dnevnik da me baš briga, ko će da igra, koja taktika, da li igramo lepo za oko, želim danas pobedu, ružnu, lepu, kako god...3 boda jer možemo, jer smo bolji...idemo Srbi, svi zajedno!!

King

pre 5 godina

Kao što sam rekao pre neki dan, voleo bih da vidim ovu ekipu 442:
Rajković
Ivanović (boljeg desnog beka nismo poveli na SP a i nemamo ga), Milenković, Spajić, Tošić
Živković, SMS, Matić, RAdonjić
Jović, Mitrović

Kakvi Ljajići, Kostići, Tadići....ovi bi i brazil poderali

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.
(DAVOR, 22. jun 2018 10:46)

Taj Anautovic je u profi karijeri kao klasicni napadac za nekih 12 godina postigao oko 60 golova.Kakav bolan Arnautovic?
Svicarska je po svim parametrima za Austriju u najmanju ruku Brazil.
Udaraju, bore se, igraju tvrdo ali tesko gube tekme.
Cini mi se do poraza od Portugala u kvalifikacijama su imali preko 25 utakmica bez poraza.
Sanse su veceras 50-50 ali druze mani se Austrije i Arnautovica.

Gorangagić

pre 5 godina

Puna podrska za nase momke, ali budimo realni, kostic za ono malo vremena koje je dobio protiv kostarike je pokazao da ne treba uopste da ulazi vise. Neverovatno da nema trunku fudbalske inteligencije, samo trkacke sposobnosti. Jos jednom, puna podrska za nasu reprezentaciju ko god igrao!

onako bez lupetanja

pre 5 godina

O kakvim asistencijama Ljajića u kvalifikacijama ovde neki pominju ? Koja je to ? Momak nije ni igrao , i kada je dobijao šansu bio je najgori isto kao i protiv Kostarike . On jeste kreativan ali mu nešto ne odgovara tako da je balast ovoj ekipi . Jednostavno nije to to . Ili neka igra umesto Sergeja
Opredeliće se za Kostića vrv . Mnogi će lupati minuse ali voleo bih da po toj levoj našoj igraju Rodić na beku i Kolarov ofanzivni vezni . Politika me ne interesuje ali Šaćiri je ipak najnezgodniji njihov igrač i time bi stvari došle na svoje ionako smo sa Ljajićem bezopasni po levoj strani ovako bar ćemo njih zaustaviti . Ili sa Kostićem ili Radonjićem mi njih opteretiti . I Bane će imati probleme sa Rodrigezom na drugoj strani zbog Tadića koji slabije zatvara .
Očekujem pravi rat Džaka Ismaili protiv Luke i Matića , prštaće . Mitar bi mogao da zablista ovaj put i iskupi se za Kostariku . Očekujem baš dobar i tvrd fudbal .

anica

pre 5 godina

Nije sto su nasi ali stvarno momci izgledaju lepo, iz zenskog ugla, nekako odudaraju od klasicnog fudbalera:))
Napred Srbiiiiiija, bice to ok veceras!

doom

pre 5 godina

Nikad nisam imao veci optimizam u nase nego sad,imamo sjajan tim,pojedini su vec bili svetski prvaci under20 i znaju kakav je osecaj,ovaj tim je mesavina mladosti i iskustva,mozda nas nema puno u Rusiji jer smo siromasan narod ali od 20h svi ce biti uz vas. Idemo stepenik manje ka boginji,srecno Srbijo!!!

dex

pre 5 godina

Mitrovic ce morati mnogo bolje da koristi sanse, tim pre sto mi nismo tim koji moze da stvori mnogo sansi. Sramota je sta je propustio u prvoj utakmici.

PaRtiZan

pre 5 godina

Veza je ključ ! Momci ko god da igra samo fokus maksimalni i rasporediti snagu za ceo meč sa jakim finišem.
Ajmo srcem svim i intelektom do pobede !!!

zni

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.
(Milan, 22. jun 2018 10:20)

Taj Kostic nista nije pokazao. A sta je Radonjic pokazao?

(c)marakana

pre 5 godina

Ljajic je sa Kostarikom zrtvovan zbog SMSa i zato nije igrao svoju poziciju pa je potpuno podbacio, inace u pripremnoj sa Bolivijom bio je nas najbolji igrac. Kostic koji ga je zamenio na poziciji koja je inace njegova kao i malog Radonjica sa pomenutom Bolivijom se prilicno obrukao i zato ne vidim realan razlog da igra u prvih 11. Mozda bi Radonjic bio bolje resenje a svakako veca nepoznanica i iznenadjenje za tim i trenera Svajcarske. Inace navijam za Partizan kad ovo kazem i nepristrasan sam ako je to uopste bitno kad igra Srbija.

Milan

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.

Napred u slavu

pre 5 godina

Mladene ako čitaš ove komentare a nekim čudom uvaljamo prvi gol, molim te nemoj "stati na loptu" i "smirivati igru" nego ubaci još jednog napadača da završi posao.

Cijeli život znam samo za selektore bezmudice, koji su kukavickom taktikom upropastiti tolike generacije.
Volio bih doživjeti da na prvenstvu pobijedimo konačno sa dva gola razlike ali se bojim da neću dočekati.
Ova generacija nema zvijezde ali ima srce, gledao sam ih u klubovima kako idu glavom na kopačke ali nekidan po prvi put u reprezentaciji. Bolji smo, samo još da igrači to i shvate.

kk1

pre 5 godina

Kostarika otkine bod Brazilu danas, mi dobijamo Svajcarsku i onda poslednje kolo, tako veliki neprijatelji Srpskog naroda se nadaju da mozemo nesto protiv Brazila. Kako se lako menja sve...

Mare

pre 5 godina

Mislim da ce Kostic umesto Ljaje, sve ostalo isto. Kole nam je bitan jer bolje saradjuje sa Kolarovim po krilu a tamo cemo ih i napasti a i zbog odbrane jer su i Svajcarci tamo najjaci. Takodje Svajcarci ce nas cekati na kontru a mislim da je bolje da ih pustimo da oni imaju posed jer smo mi tu slabi, da mi njih napadnemo kontrom. Inace Matic daje gol veceras.

Salle

pre 5 godina

Imam neki utisak da Kostić previše želi da postigne pogodak(bar u poslednje dve utakmice)...to nije dobro, jer može da upropasti par dobrih akcija zbog sopstvenog poroka.A opet s druge strane, možda i postigne gol...

Stara pazova

pre 5 godina

To bi bila najbolja moguca solucija. Kostic je mnogo srcaniji i borbeniji igrac od Ljajica, kako u defanzivi tako i u ofanzivi po strani, a i on, Tadic i Mitrovic perfektno saradjuju sto se moglo videti i u kvalifikacijama kao i u nekim pripremnim utakmicama.

Виоп

pre 5 godina

Костић лево, а уместо њега задњих 15-ак минута Радоњић. Љајић на клупу. Иза нападача Тадић а десно Жиле.

Stefan

pre 5 godina

Nadam se Radonjicu na terenu, makar sa klupe. Momak nema postovanja ni za koga, svejedno mu je da li je preko puta Marcelo ili neka budala. Nije neko merilo ali ako je suditi po JSL popravio je i zavrsnicu.Deluje da je poprilicno sazreo i da nece napraviti neku glupost. Sa svojom brzinom zakucao bi Lihestajnera na njihovu polovinu a Saciri bi morao da se malo povuce. Zadnjih 20 min. moze komotno da trci onim njegovi ludackim tempom i napravi problem svakome. Jeste da mnogi sumnjaju u njega zbog promasaja protiv CSKA ali videli smo sta je Suarez sve promasio u prvom kolu pa i dalje niko ne bi voleo da ga vidi na suprotnoj strani.

Petar

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.
(123321, 22. jun 2018 09:40)

Izvini, u kojim je to kvalifikacijama Ljajic asistirao i davao golove? Da ga nisi pomesao sa Tadicem?

Jimi

pre 5 godina

Nisam strucnjak tako da je moja ocena mozda neprihvatljiva ali ovo nije neki specijalizovani sajt pa cu izneti svoje misljenje. Ljajica treba zamenuti i Prijovica pustiti da pocne utakmicu jer sigurno najbolje poznaje Svajcarce. Mislim da su Mitrovic i Ljajic bili najlosiji protiv KR. Ocekujem da Kolarov, Ivanovic i Matic kao najiskusniji dobiju ovu utakmicu. Bice puno golova vcrs.

Raleez

pre 5 godina

Ljajic previse spor, previse davi loptu. On je igrac za Torino, tu se aklimatizovao, tu mu je komforna zona, tu uzima neke i fine pare, a Torino je srednja klasa italijanskog fudbala, a takav igrac ne moze da igra na najvisem nivou startera u reprezentaciji. Trebaju nam klasni igraci, a sreca pa ih imamo. Dva krila, Tadic i Kostic, SMS taj koji ce da vodi sve konce kreacije i da se ubacuje iza Mitrovica, samo proslu utakmicu je imao 3-4 sansi. Pozadi Milivojevic i Matic koji je takodje jak na lopti, odbrana standardna. U 70tom minutu ubaciti Radonjica umesto Kostica da pritiska konstantno njihovog beka, dovoljno je jednom da pobegne i eto gola. Mitrovica da zameni Jovic, mali je gol-igrac, igra jaku ligu i previse talentovan, ocekujem ga u Bajernu naredne godine ako odigra ovu sezonu dobro, jer mu je mentor Kovac preuzeo Bajern. I bez ikakvih kalkulacija, samo disciplinovano, mudro, i pobedjujemo.

JPR24

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.
(don, 22. jun 2018 09:51)

Zato bih ja stavio SMSa uz Matica, Ljaja ispred, desno Tadic, levo Radonjic, i udri po tri boda !

Dejan CZ

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.

pera

pre 5 godina

Tako je treba Kostic da pocne jer pomaze dosta Kolarovu u odbrani, videla se velika razlika kad je zamenio Ljajica odmah smo postali opasni po toj strani. Ljajic da bude dzoker. Mozda treba razmisliti i o Zivkovicu levo jer je on prirodno krilo a isto tako izuzetno kreativan igrac sa dobrim centarsutem i zavrsnim pasem. Ali verovatno je to veliki rizik za Krstajica da toliko menja u ovako bitnoj utakmici

Boban

pre 5 godina

Ako ne budemo mogli da damo gol Nemanja Radonjić mora uci u drugom poluvremenu !
Kako stoje stvari izuzetno smo spori u organizovanju igre i vezni red nam je prespor tako da su napadaci odseceni i malo angazovani.

Pogledajte kako igra vezni red Hrvatske. Svaka lopta je od strane veznog reda odmah prosledjena napadacima direktno na glavu ili nogu i to je pravilo gol sanse koje su kasnije i rezultirale ubedljivom pobedom nad Argentinom.

Sustina je zatvoriti prilaze golu. Cvrsta odbrana. Drzati primat i loptu na sredini posto nam je vezni red jaci i slati brze lopte ka napadacima ili brzim krilima. Tu je Nemanja neprikosnoven jer je daleko brzi od bilo kojeg njihovog igraca i moze probiti po krilu, sutirati za gol ali i centrirati. Izuzetno ubitacna kombinacija koja nam lako moze doneti gol.

Treba igrati na sigurno a ne filozofirati preterano.

Nikako da igramo sporo i rezervisano jer nam se to moze osvetiti. nereseno do kraja i oni sutnu jednu i slucajno daju gol i onda smo ispali. Znaci presing na zadnju liniju da moraju da izabce loptu i predaju je nama, vezni red je drzi i prosledjuje napadacima dok na taj nacin Svajcarci nece ni videti naseg gola.

Ugledajte se na Hrvatsku koja je tako igrala celu utakmicu sa daleko jacim i opasnijim protivnikom !

Momcilo bizz

pre 5 godina

Pored svih ovih odluka u vezi sastava tima vrlo je bitno da dovedemo Darka Kostica u priliku da ostane nasamo sa Sacirijem,Valonom i Dzakom.Ja mislim da on poseduje kvalitet da moze da zaustavi svu trojicu odjednom .

Wert

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto Ljajica ne ostavi na njegovu poziciju gde dominra? Realno kompletniji je od ostalih za tu poziciju. Inace sta da ocekujemo veceras? Nazalost bice nazalost!

C i n i k

pre 5 godina

Ljajica na klupu, nije pokazao bukvalno nista u mecu sa Costaricom. Kostic je prodoran i jak igrac i treba da igra jer on daje i golove.

Vladimir

pre 5 godina

Nego dal ste primetili da nema nijednog incidenta..Citam po ruskih portalima da je Putin postrojio sve vodje navijaca i moralu su da potpisu garant da nece napadati strane navijace ili Sibir... Druge je zatvorio u kucni pritvor..Sta ces,neko je ozbiljna drzava a negdje ljudi "nemaju snage" da se obracunaju sa huliganima

srba_the_picajzla

pre 5 godina

Nije "Kalinjigrad" (a nije ni "Kaljingrad" kako ga je preksinoc zvao komentator RTS), nego je "KalinjiNgrad". Grad se zove po Kalinjinu. Kalinjin je prezime po Kalini.

HAX

pre 5 godina

Ljaic bre u prvih 11! On moze jednim potezom da preokrene mec dok od kostica to ne mozes da ocekujes,Kostic vise trci i mozda je borbeniji ali tehnika je tehnika.... Videli smo prosli mec kad su istrcali kontru kad je on vodio loptu imao je dva igraca desno a on je oterao na tribine.... Ljaic u prvih 11 i da mu se daje malo vise lopta, previse smo prosli put igrali po desnoj strani mora i leva da proradi bolji centar sut imaju Ljaic i Kolarov nego Ivanovic koji je centrirao 10 put i 10 put promasio stadion.

srbenda

pre 5 godina

Imali su dosta gresaka sa Kostarikom, budu li tako gresili veceras, nece biti dobro. Drugo Kostarika je igrala vise defanzivno, Brazil nece, a nama uvek koci odbrana, pogotovo u zadnjim minutima zbog lose kondicije i nedostatka podnosenja psihickog pritiska u zadnjim minutima igre.

DAVOR

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.

Malkom

pre 5 godina

Kako je moguće posle onako blede igre Kostića protiv Kostarike da on bude starter? Ljajić je talentovan igrač. Njegovi tehnički potezi vrlo lako mogu da proigraju Mitrovića. Ne treba ga menjati.

super Mario

pre 5 godina

Nema sta, sa Kosticem pobedjujemo 100%


Decko je prošlu utakmicu imao takwu sansu da mu je teze bilo promasiti a on je to ipak uspio

Ljajic za njega institucija drugowi

Borky

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.

123321

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.

F16

pre 5 godina

Susjedi, večeras navijam za Švicarsku i želim vam da izgubite 1:0, a Brazil da pregazite 2:0 tako da vas pikamo barem još pet dana. Mislim da bi i vama bilo draže da odete u 1/8 finala s pobjedom nad Brazilom.

Kaludjer

pre 5 godina

Što ste dosadni sa tim Ljaićem, čovek nema mesto ni na klupi. Promenio je 5 klubova u Italiji, i nigde nije bio standardan. Jedva su čekali da mu vide ledja. Ramadani pera pare preko Ljajića, i Maksimovića. Ko bi dao tolike pare za njih!!

newman

pre 5 godina

koji crni Kostić? Najgori je bio protiv Kostarike i plus u pripremnim utakmicama. Radonjic treba umesto njega. Takođe umesto Mitra u 60 minutu treba da uđe Luka Jović.
Stojković-Tošić-Milenković-Kolarov-Bane -Matić-Sergej-Tadić-Radonjić iza Mitra Ljajić- Mitrović.

don

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.

karma

pre 5 godina

Kostic ne sme da igra! Nije trebao da bude ni pozvan. Decko je totalno van forme, hoce silom da se vrati ali ne ide, takodje zeli da se proda pa sve cesce vidi gol a ne igraca. Vise steti timu nego sto koristi, Radonjic pre njega kada je Adem neupotrebljiv na krilu(decko je poluspic)

Skaut

pre 5 godina

svajcarska je esencija evropskog fudbala u fudbalskom smislu disciplinovani imaju kontinuitet na klupi takticki izuzetno pripremljeni nikoga ne pobedjuju ubedljivo ali ih niko i ne dobija lako bice utakmica na jedan gol uzdam se u nas prekid gde ocigledno imamo sansu .. kroz sredinu nema prolaza samo po boku uz razmenu duplih pasova Kolarova i Ljajica .

spaceman

pre 5 godina

Moje lično mišljenje o trenutnom mentalnom stanju Kostića je da po svaku cenu pokušava da da gol, uglavnom iz teških pozicija, ostavljajući vrlo često igrače koji su u boljoj poziciji za gol bez šanse.

keba

pre 5 godina

Pre polaska na svetsko videlo se da Kostic nije u formi i da Ljajicu ne odgovara ta pozicija desnog krila, kao alternativu pozvao je Radonjica ali zbog nedostatka iskustva isti verovatno nece igrati, toga svega je Krstajic bio svestan. Umesto Radonjica mogao je pozvati Sulejmanija koji je u ubedljivo najboljoj formi od svih malopre spomenutih ali valjda selektor zna sta radi i njegove su muke... ali i mi navijaci cemo kidati zivce :)

don

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.

Borky

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.

123321

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.

Napred u slavu

pre 5 godina

Mladene ako čitaš ove komentare a nekim čudom uvaljamo prvi gol, molim te nemoj "stati na loptu" i "smirivati igru" nego ubaci još jednog napadača da završi posao.

Cijeli život znam samo za selektore bezmudice, koji su kukavickom taktikom upropastiti tolike generacije.
Volio bih doživjeti da na prvenstvu pobijedimo konačno sa dva gola razlike ali se bojim da neću dočekati.
Ova generacija nema zvijezde ali ima srce, gledao sam ih u klubovima kako idu glavom na kopačke ali nekidan po prvi put u reprezentaciji. Bolji smo, samo još da igrači to i shvate.

who the f..k are you

pre 5 godina

Da izjavim za dnevnik da me baš briga, ko će da igra, koja taktika, da li igramo lepo za oko, želim danas pobedu, ružnu, lepu, kako god...3 boda jer možemo, jer smo bolji...idemo Srbi, svi zajedno!!

Milos

pre 5 godina

Napred Svajcarska!!
(HalilovicNP, 22. jun 201)

E moj Halilovicu, rodjeni Pazarac ti igra u reprezentaciji na mundijalu a ti navijas i protiv njega !
Pa ti vidi gde si majstore...

(c)marakana

pre 5 godina

Ljajic je sa Kostarikom zrtvovan zbog SMSa i zato nije igrao svoju poziciju pa je potpuno podbacio, inace u pripremnoj sa Bolivijom bio je nas najbolji igrac. Kostic koji ga je zamenio na poziciji koja je inace njegova kao i malog Radonjica sa pomenutom Bolivijom se prilicno obrukao i zato ne vidim realan razlog da igra u prvih 11. Mozda bi Radonjic bio bolje resenje a svakako veca nepoznanica i iznenadjenje za tim i trenera Svajcarske. Inace navijam za Partizan kad ovo kazem i nepristrasan sam ako je to uopste bitno kad igra Srbija.

Dean

pre 5 godina

" Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)"

Ajde ne lazi. Nikog ovde nije briga za Svicarsku (a ne Svajcarsku). Utakmica ti je tek navecer.

JPR24

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.
(don, 22. jun 2018 09:51)

Zato bih ja stavio SMSa uz Matica, Ljaja ispred, desno Tadic, levo Radonjic, i udri po tri boda !

DAVOR

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.

Vladimir

pre 5 godina

Nego dal ste primetili da nema nijednog incidenta..Citam po ruskih portalima da je Putin postrojio sve vodje navijaca i moralu su da potpisu garant da nece napadati strane navijace ili Sibir... Druge je zatvorio u kucni pritvor..Sta ces,neko je ozbiljna drzava a negdje ljudi "nemaju snage" da se obracunaju sa huliganima

HAX

pre 5 godina

Ljaic bre u prvih 11! On moze jednim potezom da preokrene mec dok od kostica to ne mozes da ocekujes,Kostic vise trci i mozda je borbeniji ali tehnika je tehnika.... Videli smo prosli mec kad su istrcali kontru kad je on vodio loptu imao je dva igraca desno a on je oterao na tribine.... Ljaic u prvih 11 i da mu se daje malo vise lopta, previse smo prosli put igrali po desnoj strani mora i leva da proradi bolji centar sut imaju Ljaic i Kolarov nego Ivanovic koji je centrirao 10 put i 10 put promasio stadion.

dex

pre 5 godina

Mitrovic ce morati mnogo bolje da koristi sanse, tim pre sto mi nismo tim koji moze da stvori mnogo sansi. Sramota je sta je propustio u prvoj utakmici.

zni

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.
(Milan, 22. jun 2018 10:20)

Taj Kostic nista nije pokazao. A sta je Radonjic pokazao?

Минхен 1860

pre 5 godina

Костић има двије предности у односу на Љајића, брзину (релативно) и бољи је у одбрамбеној фази. Све остало, што ће рећи: пас, дриблинг, игра 1 на 1, визија, креативност, прекиди убједљиво на страни Љајића.
Осим тога Љајић зна са Албанцима, истрчао је сјајну контру онда у Елбасану 2015. :)

kentaur

pre 5 godina

Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.

Dejan CZ

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.

anica

pre 5 godina

Nije sto su nasi ali stvarno momci izgledaju lepo, iz zenskog ugla, nekako odudaraju od klasicnog fudbalera:))
Napred Srbiiiiiija, bice to ok veceras!

Vlada

pre 5 godina

Da li je ovo namenski tekst da promovise Kostica i degradira Ljajica? Nemam nista protiv Kostica, ali ko razume fudbal, mora da bude sumnjicav. Ljajic je prosto losije odigrao prosli mec na malo neprirodnoj poziciji za njega. Ali sto se mene tice, mora da ostane u prvoj postavi.

Malkom

pre 5 godina

Kako je moguće posle onako blede igre Kostića protiv Kostarike da on bude starter? Ljajić je talentovan igrač. Njegovi tehnički potezi vrlo lako mogu da proigraju Mitrovića. Ne treba ga menjati.

doom

pre 5 godina

Nikad nisam imao veci optimizam u nase nego sad,imamo sjajan tim,pojedini su vec bili svetski prvaci under20 i znaju kakav je osecaj,ovaj tim je mesavina mladosti i iskustva,mozda nas nema puno u Rusiji jer smo siromasan narod ali od 20h svi ce biti uz vas. Idemo stepenik manje ka boginji,srecno Srbijo!!!

super Mario

pre 5 godina

Nema sta, sa Kosticem pobedjujemo 100%


Decko je prošlu utakmicu imao takwu sansu da mu je teze bilo promasiti a on je to ipak uspio

Ljajic za njega institucija drugowi

aco

pre 5 godina

Живковић десно, Тадић лево - ту је играо највише током каријере и ту би дошао до изражаја његов перфектан центаршут. Живковић и Сергеј су уиграни из млађих категорија.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne izmisljajte gluposti Ljajic moze da resi mec jednim driblingom sutem ili pasem kao i tadic i sms njih ne dirajte. Ni baneta za glavu ni kolarova za slobodnjak. ostali mogu da se menjaju.

as

pre 5 godina

Gde god sam gledao Ljajića igrao je više po krilu nego po sredini! Problem je što ni Tadić nije klasično krilo pa nam fali malo brzine po bokovima...

Xman

pre 5 godina

Ok Kostic je los, ali kako iko moze da kaze da Radonjic treba da igra pre Andrije Zivkovica koji je odlicno odigrao sezonu i koga najjaci klubovi Evrope zele da dovedu u svoje redove??

Stefan

pre 5 godina

Nadam se Radonjicu na terenu, makar sa klupe. Momak nema postovanja ni za koga, svejedno mu je da li je preko puta Marcelo ili neka budala. Nije neko merilo ali ako je suditi po JSL popravio je i zavrsnicu.Deluje da je poprilicno sazreo i da nece napraviti neku glupost. Sa svojom brzinom zakucao bi Lihestajnera na njihovu polovinu a Saciri bi morao da se malo povuce. Zadnjih 20 min. moze komotno da trci onim njegovi ludackim tempom i napravi problem svakome. Jeste da mnogi sumnjaju u njega zbog promasaja protiv CSKA ali videli smo sta je Suarez sve promasio u prvom kolu pa i dalje niko ne bi voleo da ga vidi na suprotnoj strani.

srba_the_picajzla

pre 5 godina

Nije "Kalinjigrad" (a nije ni "Kaljingrad" kako ga je preksinoc zvao komentator RTS), nego je "KalinjiNgrad". Grad se zove po Kalinjinu. Kalinjin je prezime po Kalini.

Kekec

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene
@banjac

Koja izmišljotina LoL.. Jesi čuo kad za turizam??

newman

pre 5 godina

koji crni Kostić? Najgori je bio protiv Kostarike i plus u pripremnim utakmicama. Radonjic treba umesto njega. Takođe umesto Mitra u 60 minutu treba da uđe Luka Jović.
Stojković-Tošić-Milenković-Kolarov-Bane -Matić-Sergej-Tadić-Radonjić iza Mitra Ljajić- Mitrović.

novica

pre 5 godina

Ma pustite vi to da li će igrati Ljajić ili Kostić, nego razmislite ko će uspešno da čuva Šaćirija. Mislim da će Kolarov imati velike probleme sa njim, a to može biti ključno za ishod odlučujućeg meča. Živi bili, pa videli!

Salle

pre 5 godina

Imam neki utisak da Kostić previše želi da postigne pogodak(bar u poslednje dve utakmice)...to nije dobro, jer može da upropasti par dobrih akcija zbog sopstvenog poroka.A opet s druge strane, možda i postigne gol...

paracinac

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena

MilankoX

pre 5 godina

Osnovno je da moraju mnogo mnogo mnogo vise da trce nego do sada ako misle da naprave nesto. Neka se ugledaju na Croate. Ono je izgaranje za primer. Vode 3:0 i i dalje napadaju kao osice. Nasi protiv Kostarike od 80og minuta mole boga da se utakmica zavrsi. Jos vise zalaganja, pokrivanja, pomaganja i trcaaaaanjaaaaaa.

Darko von Liona

pre 5 godina

Kad bi bio selektor ja bih da igra ista ekipa što je igrala protiv Bolivi u. Sada makar ko bude na terenu najvažnije je čuvati hladne glave i ignorisati njine provokacije. SAMO NAPRED MOMCI!!!!

Damir Novi Pazar

pre 5 godina

Dosta Kritike i Pametovanja ,nasim momcima treba Dati vatrene podrske i manje negativnih Komentara , ovi koji navijaju za nas hvala Vam , a koji su protiv nas boli me uvo za njih , bolesnici ostaju Bolesnici , Momci Napred Bog neg vas Cuva

rimini

pre 5 godina

Teška utakmica danas.. Jednu stvar odmah treba razjasniti a to je da Srbija ne može odigrati utakmicu sa takvim intenzitetom kao Hrvati sinoć. Sve osim poraza je dobar rezultat za Srbiju

zip Niš

pre 5 godina

Ne znam sta ste napeli s Kosticem, decko pojma nema.
Ako mu treba neko zbog brzine Radonjic a ako mu treba neko ce da odgovori i ofanzivno i defanzivno na levoj strani Zivkovic.
Smoriste s Kosticem

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.
(DAVOR, 22. jun 2018 10:46)

Taj Anautovic je u profi karijeri kao klasicni napadac za nekih 12 godina postigao oko 60 golova.Kakav bolan Arnautovic?
Svicarska je po svim parametrima za Austriju u najmanju ruku Brazil.
Udaraju, bore se, igraju tvrdo ali tesko gube tekme.
Cini mi se do poraza od Portugala u kvalifikacijama su imali preko 25 utakmica bez poraza.
Sanse su veceras 50-50 ali druze mani se Austrije i Arnautovica.

Milan

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.

Petar

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.
(123321, 22. jun 2018 09:40)

Izvini, u kojim je to kvalifikacijama Ljajic asistirao i davao golove? Da ga nisi pomesao sa Tadicem?

Gorangagić

pre 5 godina

Puna podrska za nase momke, ali budimo realni, kostic za ono malo vremena koje je dobio protiv kostarike je pokazao da ne treba uopste da ulazi vise. Neverovatno da nema trunku fudbalske inteligencije, samo trkacke sposobnosti. Jos jednom, puna podrska za nasu reprezentaciju ko god igrao!

Raleez

pre 5 godina

Ljajic previse spor, previse davi loptu. On je igrac za Torino, tu se aklimatizovao, tu mu je komforna zona, tu uzima neke i fine pare, a Torino je srednja klasa italijanskog fudbala, a takav igrac ne moze da igra na najvisem nivou startera u reprezentaciji. Trebaju nam klasni igraci, a sreca pa ih imamo. Dva krila, Tadic i Kostic, SMS taj koji ce da vodi sve konce kreacije i da se ubacuje iza Mitrovica, samo proslu utakmicu je imao 3-4 sansi. Pozadi Milivojevic i Matic koji je takodje jak na lopti, odbrana standardna. U 70tom minutu ubaciti Radonjica umesto Kostica da pritiska konstantno njihovog beka, dovoljno je jednom da pobegne i eto gola. Mitrovica da zameni Jovic, mali je gol-igrac, igra jaku ligu i previse talentovan, ocekujem ga u Bajernu naredne godine ako odigra ovu sezonu dobro, jer mu je mentor Kovac preuzeo Bajern. I bez ikakvih kalkulacija, samo disciplinovano, mudro, i pobedjujemo.

PaRtiZan

pre 5 godina

Veza je ključ ! Momci ko god da igra samo fokus maksimalni i rasporediti snagu za ceo meč sa jakim finišem.
Ajmo srcem svim i intelektom do pobede !!!

Skaut

pre 5 godina

svajcarska je esencija evropskog fudbala u fudbalskom smislu disciplinovani imaju kontinuitet na klupi takticki izuzetno pripremljeni nikoga ne pobedjuju ubedljivo ali ih niko i ne dobija lako bice utakmica na jedan gol uzdam se u nas prekid gde ocigledno imamo sansu .. kroz sredinu nema prolaza samo po boku uz razmenu duplih pasova Kolarova i Ljajica .

spaceman

pre 5 godina

Moje lično mišljenje o trenutnom mentalnom stanju Kostića je da po svaku cenu pokušava da da gol, uglavnom iz teških pozicija, ostavljajući vrlo često igrače koji su u boljoj poziciji za gol bez šanse.

Mare

pre 5 godina

Mislim da ce Kostic umesto Ljaje, sve ostalo isto. Kole nam je bitan jer bolje saradjuje sa Kolarovim po krilu a tamo cemo ih i napasti a i zbog odbrane jer su i Svajcarci tamo najjaci. Takodje Svajcarci ce nas cekati na kontru a mislim da je bolje da ih pustimo da oni imaju posed jer smo mi tu slabi, da mi njih napadnemo kontrom. Inace Matic daje gol veceras.

petar

pre 5 godina

Ne znam sto bi menjao postavu koja je odigrala vrhunski... Cak je i ljajic imao odlican doprinos iako lopta nije bila mnogo kod njega

Sch4One

pre 5 godina

Ljajicu nije prirodna pozicija levo krilo jednostavno decko je stvoren samo za pozociji iza napadaca i tu svo svoje umece ume da prikaze ali posto mi imamo vec tu bar po kvalitetu i ocigledno strasnom potencijalu sergeja logicno bi bilo da pusti na toj levoj strani andriju zivkovica ili radonjica . Kostica bih fakticke vratio kuci pa on je vise spic nego krilo po meni covek bez centarsuta je nista osim igrac koj moze da istrci pored linije i da stane ili da izgubi loptu ili da posalje u trebine loptu ili pogresan pas ,vec dok se nalazi na poziciji levog napadaca je mnogo opasniji i korisniji

Kaludjer

pre 5 godina

Što ste dosadni sa tim Ljaićem, čovek nema mesto ni na klupi. Promenio je 5 klubova u Italiji, i nigde nije bio standardan. Jedva su čekali da mu vide ledja. Ramadani pera pare preko Ljajića, i Maksimovića. Ko bi dao tolike pare za njih!!

Boban

pre 5 godina

Ako ne budemo mogli da damo gol Nemanja Radonjić mora uci u drugom poluvremenu !
Kako stoje stvari izuzetno smo spori u organizovanju igre i vezni red nam je prespor tako da su napadaci odseceni i malo angazovani.

Pogledajte kako igra vezni red Hrvatske. Svaka lopta je od strane veznog reda odmah prosledjena napadacima direktno na glavu ili nogu i to je pravilo gol sanse koje su kasnije i rezultirale ubedljivom pobedom nad Argentinom.

Sustina je zatvoriti prilaze golu. Cvrsta odbrana. Drzati primat i loptu na sredini posto nam je vezni red jaci i slati brze lopte ka napadacima ili brzim krilima. Tu je Nemanja neprikosnoven jer je daleko brzi od bilo kojeg njihovog igraca i moze probiti po krilu, sutirati za gol ali i centrirati. Izuzetno ubitacna kombinacija koja nam lako moze doneti gol.

Treba igrati na sigurno a ne filozofirati preterano.

Nikako da igramo sporo i rezervisano jer nam se to moze osvetiti. nereseno do kraja i oni sutnu jednu i slucajno daju gol i onda smo ispali. Znaci presing na zadnju liniju da moraju da izabce loptu i predaju je nama, vezni red je drzi i prosledjuje napadacima dok na taj nacin Svajcarci nece ni videti naseg gola.

Ugledajte se na Hrvatsku koja je tako igrala celu utakmicu sa daleko jacim i opasnijim protivnikom !

Jabuke i kruške

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.
(Dejan CZ, 22. jun 2018 10:44)

Ne možeš da porediš Rebića i Radonjića. Radonjić je još uvek na početku karijere dok je Rebić iskusan igrač koji je igrao za Fiorentinu, Lajpcig, Veronu i Ajntraht.

karma

pre 5 godina

Kostic ne sme da igra! Nije trebao da bude ni pozvan. Decko je totalno van forme, hoce silom da se vrati ali ne ide, takodje zeli da se proda pa sve cesce vidi gol a ne igraca. Vise steti timu nego sto koristi, Radonjic pre njega kada je Adem neupotrebljiv na krilu(decko je poluspic)

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо бреее!!!

pera

pre 5 godina

Tako je treba Kostic da pocne jer pomaze dosta Kolarovu u odbrani, videla se velika razlika kad je zamenio Ljajica odmah smo postali opasni po toj strani. Ljajic da bude dzoker. Mozda treba razmisliti i o Zivkovicu levo jer je on prirodno krilo a isto tako izuzetno kreativan igrac sa dobrim centarsutem i zavrsnim pasem. Ali verovatno je to veliki rizik za Krstajica da toliko menja u ovako bitnoj utakmici

F16

pre 5 godina

Susjedi, večeras navijam za Švicarsku i želim vam da izgubite 1:0, a Brazil da pregazite 2:0 tako da vas pikamo barem još pet dana. Mislim da bi i vama bilo draže da odete u 1/8 finala s pobjedom nad Brazilom.

keba

pre 5 godina

Pre polaska na svetsko videlo se da Kostic nije u formi i da Ljajicu ne odgovara ta pozicija desnog krila, kao alternativu pozvao je Radonjica ali zbog nedostatka iskustva isti verovatno nece igrati, toga svega je Krstajic bio svestan. Umesto Radonjica mogao je pozvati Sulejmanija koji je u ubedljivo najboljoj formi od svih malopre spomenutih ali valjda selektor zna sta radi i njegove su muke... ali i mi navijaci cemo kidati zivce :)

Ante ZG

pre 5 godina

JA SAM HRVAT, i naravno da mi nije “prirodno” navijati za Srbiju. Ali citajuci vaše iskrene i džentelmenske komentare koj ste napisali u vezi velicanstvene pobjede Hrvatske, mjenjam tu “naviku”. Hvala Vam, pokazali ste svima da možemo jedne druge bodriti bez “hipoteke” politike, i želim Srpskoj repki puno sreče i Božjeg Blagoslova! PS: SVI HRVATI koj se na ovom srpskom portalu nasladjivaju na racun eventualnim srpskim (ne)uspjeha na SP, dvije rijeci “dno dna”....

srb

pre 5 godina

@zni
nisam saglasan da kole nista nije pokazao ali radonjic nije ni imao kada da pokaze a istina je da je nas jedini brzi igrac. Buduci da sms sigurno nece na klupu verujem da ce umesto ljajica zaigrati kole od pocetka

realno

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica . 
Evo čekam , izvolite .
(mohikanac, 22. jun 2018 11:28)

Protiv onih šošona u Elbasanu u poslednjim sekundama je dao gol, onaj koji najvise boli, vukao je loptu od naseg sesnaesterca i lucidno lobovao golmana! Bas zbog tog gola, kojem se i on sam iskreno radovao, i zato sto je sjajan igrac i covek decko treba da pocne utakmicu ali ne na poziciji gde je igrao protiv Kostarike jer to nije njegova pozicija. Jesi li se sad setio? Kladim se da si se i sam radovao tom golu kao malo dete ali si zaboravio! Izvoli....

danguba

pre 5 godina

Ocekivana izmjena, obzirom da se Ljajic nije bas iskazao protiv Kostarike, a Kostic je jednako pokretljiv, ali i bolji u defanzivi. Mi prije svega trebamo pobijediti nas mentalitet, a najveca prednost Svice je Petkovic, koji nas poznaje u dusu.

Wert

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto Ljajica ne ostavi na njegovu poziciju gde dominra? Realno kompletniji je od ostalih za tu poziciju. Inace sta da ocekujemo veceras? Nazalost bice nazalost!

MilenkoP

pre 5 godina

i ako nisam bio oduševljen pozivom za radonjića mislim da je pravo vreme da bude starter. napaljen,ludak,brz,zeljan dokazivanja! kostic i ostali wu prosek sem tadica. pa ako do poluvremena ne pokaze nesto napolje s njim

mohikanac

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica .
Evo čekam , izvolite .

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Ljajic je namerni zrtvovan za vise prostora SMS-u. Odigrao je bas kako treba! A ako sedi danas, to je zbog taktike, objasnjene u tekstu.

kk1

pre 5 godina

Kostarika otkine bod Brazilu danas, mi dobijamo Svajcarsku i onda poslednje kolo, tako veliki neprijatelji Srpskog naroda se nadaju da mozemo nesto protiv Brazila. Kako se lako menja sve...

Josip

pre 5 godina

Sretno večeras. Iako nije fer utakmica. 11 srba protiv 2 švicarca :) Ako odigrate 50% kako igrate košarku, "švicarci" padaju.

pozdrav iz Hrvatske

?

pre 5 godina

(Napred u slavu, 22. jun 2018 10:26)

Tako je, brate. Što kaže narod, ili pukovnik, ili pokojnik. A ne kao si**ce...

Što se tiče "neiskustva"... pa kako će mladi sticati iskustvo nego igranjem?
Kako se kali čelik? Gurne se u vatru...

Zivorad

pre 5 godina

Ubaciti Radonjica i sutirati vise sa distance 15- 18 metara ali iz igre,iz trka,iznenaditi protivnika a u odbrani pokazati snagu i nadmoc kroz disciplinu i pozrtvovanje,mozda cak i upariti Mitrovica sa Jovicem koji je u usponu,i jos da ponovim sutevi iz trka, iz kolena,samo malo lukaviji da budemo i ne vrede im sve pare ovog sveta.

Momcilo bizz

pre 5 godina

Pored svih ovih odluka u vezi sastava tima vrlo je bitno da dovedemo Darka Kostica u priliku da ostane nasamo sa Sacirijem,Valonom i Dzakom.Ja mislim da on poseduje kvalitet da moze da zaustavi svu trojicu odjednom .

Miško

pre 5 godina

Očekujem da,, Švajcarci" namerno ispadnu u grupi i da se posvete prodaji semenki i kikirikija na stadionima jer je obim posla sve veći.

Виоп

pre 5 godina

Костић лево, а уместо њега задњих 15-ак минута Радоњић. Љајић на клупу. Иза нападача Тадић а десно Жиле.

Ivan

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)

Ovo me jako ljuti što pojedinci pokušavaju da naruše odnose Srba i Hrvata. Ovdje niko ne mrzi Srbe, izuzev pojedinaca kojih ima sa obje strane. Ajmo NAJDRAŽI susjedi pa da zajedno slavimo na EXIT-u!!!

onako bez lupetanja

pre 5 godina

O kakvim asistencijama Ljajića u kvalifikacijama ovde neki pominju ? Koja je to ? Momak nije ni igrao , i kada je dobijao šansu bio je najgori isto kao i protiv Kostarike . On jeste kreativan ali mu nešto ne odgovara tako da je balast ovoj ekipi . Jednostavno nije to to . Ili neka igra umesto Sergeja
Opredeliće se za Kostića vrv . Mnogi će lupati minuse ali voleo bih da po toj levoj našoj igraju Rodić na beku i Kolarov ofanzivni vezni . Politika me ne interesuje ali Šaćiri je ipak najnezgodniji njihov igrač i time bi stvari došle na svoje ionako smo sa Ljajićem bezopasni po levoj strani ovako bar ćemo njih zaustaviti . Ili sa Kostićem ili Radonjićem mi njih opteretiti . I Bane će imati probleme sa Rodrigezom na drugoj strani zbog Tadića koji slabije zatvara .
Očekujem pravi rat Džaka Ismaili protiv Luke i Matića , prštaće . Mitar bi mogao da zablista ovaj put i iskupi se za Kostariku . Očekujem baš dobar i tvrd fudbal .

King

pre 5 godina

Kao što sam rekao pre neki dan, voleo bih da vidim ovu ekipu 442:
Rajković
Ivanović (boljeg desnog beka nismo poveli na SP a i nemamo ga), Milenković, Spajić, Tošić
Živković, SMS, Matić, RAdonjić
Jović, Mitrović

Kakvi Ljajići, Kostići, Tadići....ovi bi i brazil poderali

JOHN 3:16

pre 5 godina

Kostić ???!!! Pa taj blage veze nema. Potpuno je van forme i to ne samo u aktuelnom trenutku već u jednom nepodnošljivo dugačkom periodu.
Ljajić u kakvoj god da je formi, protiv Švajcarske biće jednostavno neko koga moramo da imamo na terenu.

ДраганРС

pre 5 godina

Prirodno navijamo za katolike, Svicarce. Do pobjede!
(Kiko, 22. jun 2018 12:18)

Није лијепо навијати против народа чијим језиком пишеш и говориш.

srbenda

pre 5 godina

Imali su dosta gresaka sa Kostarikom, budu li tako gresili veceras, nece biti dobro. Drugo Kostarika je igrala vise defanzivno, Brazil nece, a nama uvek koci odbrana, pogotovo u zadnjim minutima zbog lose kondicije i nedostatka podnosenja psihickog pritiska u zadnjim minutima igre.

milos

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena
(paracinac, 22. jun 2018 11:05)
Pa svi smo mi selektori kako si to zaboravio hahaha

веверица

pre 5 godina

@дон
не ради се о пљувању љајића, него о тактици. треба нам бочни играч, а љајић ту не може да покаже све што зна јер није тркач ни дефанзивац. проблем је што он игра исту позицију као сергеј. тактички, на клупу или љајић или миливојевић (па сергеј мало позади)

C i n i k

pre 5 godina

Ljajica na klupu, nije pokazao bukvalno nista u mecu sa Costaricom. Kostic je prodoran i jak igrac i treba da igra jer on daje i golove.

Ševarice

pre 5 godina

@(Kiko, 22. jun 2018 12:18). Za katolike kažeš? E onda se raspitaj o veroispovesti igrača Švajcarske. A potom i celokupnom stanovništvu te zemlje.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo susjedi, razvalite "švicarce", pokažimo svima kakav se nogomet igra na "nebitnom" balkanu. Cijela ekipa iz Zagreba je danas uz vas!

toni bandera

pre 5 godina

A u kom fazonu je Luka Milivojević bio jedan od najboljih pritiv Portorika?
Luka deluje kao fin dečko i shvatiće da je on taj koji treba da ustupi mesto boljem fudbaleru od sebe, tj. Ljajiću, koji ima mapred jaču konkurenciju i logično je da se pomera unazad, a sigurno ume da odigra sve što i Luka Milivojević, samo još neke stvari i bolje. Brat Krstaja mora to lepo da im objasni, Baneta usput da potapše po guzi, a kapiten da se vrzma tuda kad sve to bude događalo, sve da ih tapše. Krila istrpeti, takva su kakva su, a napred Sirjoža i Tamir, ja mislim da čudo mogu da naprave.

Jimi

pre 5 godina

Nisam strucnjak tako da je moja ocena mozda neprihvatljiva ali ovo nije neki specijalizovani sajt pa cu izneti svoje misljenje. Ljajica treba zamenuti i Prijovica pustiti da pocne utakmicu jer sigurno najbolje poznaje Svajcarce. Mislim da su Mitrovic i Ljajic bili najlosiji protiv KR. Ocekujem da Kolarov, Ivanovic i Matic kao najiskusniji dobiju ovu utakmicu. Bice puno golova vcrs.

Stara pazova

pre 5 godina

To bi bila najbolja moguca solucija. Kostic je mnogo srcaniji i borbeniji igrac od Ljajica, kako u defanzivi tako i u ofanzivi po strani, a i on, Tadic i Mitrovic perfektno saradjuju sto se moglo videti i u kvalifikacijama kao i u nekim pripremnim utakmicama.

satelit

pre 5 godina

ZASTO su srpski mediji vec upisali poraz Srbije od Brazila? U dve utakmice u Brazilu ,nasa rep.je primila JEDAN gol od Karioka.. Na ovom SP nema favorita svi se muce! Brazil mora da dobije Srbiju,a kada igra pod velikim pritiskom nisu dobri

Milos

pre 5 godina

Kakva mrznja prema Radonjicu od sve 3 frakcije na komentarima. Alo, igra Srbija a ne Zvezda. Radonjic je odlican igrac( znate vi to dobro) koji je brz, ima dribling i moze da uradi mnogo. Ja kao navijac Zvezde, ne bi se uopste bunio da pocne Zivkovic jer smatram da su obojica bolji od Kostica.

RX

pre 5 godina

Srbija je pretrcala u prvoj utakmici 68 milja ili 109km, ni jedan jedini od nasih protivnika nije pretrcao do sada toliko, cak ni Svhacarska. Hrvatska ni priblzino toliko u prva 2 meca.

Cisto radi poredjenja trcimo na nivou reprezentacije Nemacke protiv Meksika.

Ти си само мали острашћенко

pre 5 godina

Au ove Radonjic botine, decko je rupa, ne daj Boze da ga ubaci.
(Dule, 22. jun 2018 12:21)

Смири мало те комплексе бар док је светско првенство у току !
Него да те питам, од кад је то Радоњић рупа, јел од онда кад вас је одучио од фудбала и кад вам је дао евро гол ?!

Prijo

pre 5 godina

Ko se slaze da Prijovica treba ranije ubaciti u igru? Meni nekako uliva poverenje steta sto dobije sansu tek koji minut pred kraj meca.

Pz

pre 5 godina

Samo ista postava.Sta ce nam Kostic ,Zivkovic ili Radonjic.Mi treba da napadamo a ne da se branimo.Trebaju nam igraci koji mogu da rese utakmicu.Brze fudbalere protiv Brazila iz kontre.

parx

pre 5 godina

Kostic je usao 15 min proslu utakmicu i bio totalno pogubljen. Umesto da drzi loptu samo je degazirao do njih da krenu opet u napad.

Zagorac

pre 5 godina

Komsije drage, Ljajic vam je ubedljivo najbolji igrac i verovatno bi bio u starnoj postavi Hrvatske, steta ako vam ne bude igrao

Arjen

pre 5 godina

Menjanje bilo koga iz trougla sa sredine (Milivojević, Matić, SMS) bilo bi samoubistvo. Naš tim je neuigran, ljudi, a ono što je stvarno funkcionisalo na prvoj utakmici je ova trojka i nikako je ne treba žrtvovati zarad jednog Ljajića, ma koliko on znao da igra fudbal. Tim je ispred pojedinca. Danas je važno da Srbija pobedi, a ne da Ljajić pokaže da je samo imao loš dan. Što se levog krila tiče, tu treba da igra Radonjić jer je momak izuzetno opasan u situaciji jedan na jedan i za razliku od Kostića, sem brzine ima i strašan dribling. Protiv Kostarike smo bili opasni po desnom krilu, ali onda oni stvore gužvu oko dva naša igrača i zaustave nas, a sada kad bismo imali opasnog čoveka i levo, Švajcarci bi morali malo više da se mrdaju u odbrani. Ono što je sigurno, jeste da mi imamo najmanje tri utakmice na ovom prvenstvu, a na prvoj su se loše pokazali i Ljajić i Kostić, prema tome dati šansu još nekome, poveli smo 23 igrača a ne 15. Krajnje je vreme da Radonjić omiriše teren...

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо !!!!!!!

marko, nis

pre 5 godina

Kostic je bio ubedljivo nas najgori igrac protiv Kostarike. Ono sto je zabrljao u onih 20-ak minuta, nisu svi ostali zajedno za celu utakmicu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

dajte šansu radonjiču koji je pravi igrač za razbijanje odmrane dečko je u extra formi.mitroviču treba upotrbna lopta a radonjič je najbrzi igrač.

Djorgo

pre 5 godina

Ja bih se kockao,i to ovako

Stojković

Bane Maksim Karleuša Kolarov

Sergej Matić

Tadić Lajić Kostić

Mitrović

Milivojević je igrao odlično, Ljajić nezapažen, Kostić bezglav,

ali ovo je valjda najofanzivnije što imamo ...
Ovo, prvenstvo još jednom pokazuje da sreća prati hrabre i ofanzivne ...

zivac

pre 5 godina

Kada sam vidio jučerašnje komentare za našu tekmu stvarno mislim da ipak ima nade za nas balkance. Ne mogu a da Vam od srca ne poželim sve najbolje danas protiv Švicarske, da pokažemo da se na ovom području igra najbolji nogomet! Sretno danas susjedi!

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

Messi i Aguero

pre 5 godina

@Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.
(kentaur, 22. jun 2018 12:12)

Samo što se fudbal igra u dva pravca... Daj nam "stručnu" analizu za fazu odbrane.

Srbija

pre 5 godina

Hahahah Zivkovic??? Pa jel gledao neko njega skoro, decko u ocajnoj formi? A onda ovi sto su kao za Zivkovica po pravilu pljuju Radonjica.. Normalno da Radonjic mora da udje. Kostic neka pocne. Kakav Ljajic, njegobu lucidnoat godinama unazad cekamo i nikad nista. Dosta bre vise. Ovaj Kostic neka se bori bar, i onda najtalentovaniji igrac sa ovih prostora u ppslednjih 20 godina Radonjic ulazi da matira

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

stojkovič, ivanović, rodić, milenković, tošić, matić, radonjić, milivojević, mitrović, ljajić, tadić

da

pre 5 godina

Realno Srbija brza ekipa od Brazila
Vise trče naši od Brasila
Brzina nasih napadaca i sredine,prosecna je brza od defanzive brazila
Ljajic suvise spor za brazil
Tadic moze da razbije brzinom i driblingom
brazil ne pravi puno prekrsaje
vise se dodaju od nas ali manje trce
jedina prava opasna pretnja je Danilo
brasilu ne odgovara klima rusije
luka milivojevic i matic su fudbalski carevi na istim pozicijama brazila
Sergej pretrcava sve
dominacija u visini i skoku srbije
realno 2 do 3 nula za srbiju ako se ekipa mentalno pre svega spremi
pozdrav

srpko

pre 5 godina

Kostic je dobar,ali za izbegavanje! Niko ne pominje gospodina Prijovica koji nas plasira na world cup! Sramota drzati ga na klupi i ubaciti ga zadnjih 4 minuta! Ako pravis izmene napravi to u ranije npr.60tih. Pa Prijovic moze da igra umesto kostica kao vezni,mislim u cemu je problem! Ljajic je puno bolji od Kostica i zna preneti loptu!

Sasa

pre 5 godina

Narode Ljajic mora da igra , jedini koji moze donekle da poveze odbranu sa napadom. Kakav Kostic van forme je i daleko najlosiji u timu.
(carrera, 22. jun 2018 10:37)

Slažem se da Kostić nije idealno rešenje ali mislim da je bolja solucija od Ljajica za OVU utakmicu.Izvini a šta da poveže Ljajić? Pa on je čovek najtanji u defanzivi.

3000 za gospodina

pre 5 godina

Kanal Tribina izvlaci neku statistiku i za Kostica su izvukli da je najneproduktivniji ofanzini igrac u ligama 5-ice...

Dusan

pre 5 godina

Ma vidite ljudi,
Mozda bi trebalo pozajmiti Mesija za veceras on je ionako zavrsio sa Argentinom, ostali nam ne trebaju, prosecnih imamo i mi koje smo ostavili kuci

Miroslav Krivokapić

pre 5 godina

Krstajić je selektor i on valjda najbolje zna ko mu i zašto treba. Moje skromno mišljenje je da je ovo blaga naznaka defanzivne igre sa pokušajima iz kontri, a takvom igrom smo uvek prolazili k'o bosi po trnju. Zato mislim da bi Ljajićeva lucidnost mogla doneti rezultatsku prednost, a onda bi oni pali k'o gnjila kruška. Ipak su oni samo odlično uigrana gomila trkača, udarača i provokatora. No videćemo.

Kinaski

pre 5 godina

Krstajiću, shvati da je Ljajićeva lucidnost i kreativnost nezamenljiva u ovoj reprezentaciji. Kakav Kostić i Radonjić, obični trkači.
(novica, 22. jun 2018 11:52)

Slažem se, ali nije ovde Kostic problem vec to sto SMS i Ljajic ne mogu zajedno na istoj poziciji. Po meni Savic iza Ljajica, na levom krilu Zivkovic ( znam povredjen ) To je po meni najjacih 11. Ali se onda pitamo gde je Milivojevic i njegova odbrana koja mnogo znaci plus je decko ima odlicnu sezonu za Kristal Palas. Samo, meni to kao odbrana i te gluposti se uopste ne svidja. Napad je najbolja odbrana. Dize moral, samopouzdanje.... Redjaju se sanse, postizu se golovi. Samo tako mozemo.

toliko

pre 5 godina

Ni Kostic ni Ljajic ,zato sto nemaju kontinuitet,nisu stabilni,jel treba da cekamo da neko proradi od njih bas veceras,ma dajte molim vas...

brm

pre 5 godina

Zapravo, Radonjić je mnogo veći razlog za otkaz Muslinu nego SMS...SMS je samo povod za smenu, ali je Radonjić igrač koji je morao da ide na SP a Muslin to nije želeo.

sss

pre 5 godina

najbolje je da igra Ljajic po strani, on nema umesto koga da igra na sredini kad je tu sve skockano kako treba. opet vide moze da se ocekuje od ljajica nego od kostica. ljjic je taj koji jednim potezom moze da resi mec

mohikanac

pre 5 godina

@ realno
Pitao sam lepo i pismeno : u ovim kvalifikacijama.
Nemoj da mi pišeš šta je bilo pre 3 godine, plus smo tad otišli gde ?
Još jednom : navedite gol ili asistenciju ?
Nema . Hvala na odgovoru , prijatno .
Toliko je On bitan . Mi taj luksuz završavamo sa Tadicem i njega tim treba i mora da čeka jer je to pokazao ne jednom nego 10 puta .
Ljajic je jednostavno NEBITAN za sudbinu ove reprezentacije , prosto , sve je bez ikakve njegove zasluge ostvareno .
A Vaše želje su nešto drugo .

gojko 12

pre 5 godina

Drugi i treći gol hrvata su posledica šuteva van 16 metara (treći ne direktno).

Rešenje je u šutevima sa 16-18 pa i 20 metara to mogu i Matić i Sergej

DD

pre 5 godina

Ajde bre batalite vise sa Radonjicem. Niko ne prati Filipa Kostica u Nemackoj i ne moze da prica o njegovim kvalitetima. Decko je na svakoj utakmici bio najbolji igrac Hamburga, sad sto su ispali nije on kriv.

On je najbolja solucija za levu stranu. Radonjic je spreman za 15 minuta i to max, ne moze on da izdrzi tempo napred nazad celu utakmicu, tako da bravo Krstajicu za veceras, Kostic je prava i jedina opcija!

miško

pre 5 godina

Dule,zar te nije sramota što toliko mrziš Radonjića,nije to Dejan, ovo je Nemanja lepuškasti mladić 21-godišnjak,svojevremeno dok je igrao u Partizanu a pevao Zvezdine pesme,proglasili ga za fudbalskog vunderkinda i jednog od najperpestivnijeg mladog igrača Evrope.Ti si obavešten kao "Pinokio"selektor jer vas je mali "uneredio" u derbiju.Rupa je Stojke a posebno oval Milenković.

Владимир

pre 5 godina

Костић није у форми али је наш тајни адут који има огроман квалитет. Када је у форми незамењив је. Даће га са 40 метара, његовим евроголом побеђујемо.

Somebody

pre 5 godina

SMS sa Maticem i Ljajic ispred ali bih licno dao slobodu SMS-u a Maticu uglavnom odbrambenu ulogu. Radonjic lijevo i borba na noz, kao Hrvati juce. Do kraja!

ranko

pre 5 godina

Ljajic jedan od retkih kreativnih igraca za zavrsni pas.Cinjenica da bi tesko odgovorio defanzivnim zadacima na boku.Pitanje je da li igramo za gol vise ili mrtvakusu za bod pa ako se ukaze sansa da se proba nesto vise.Valjda se sinoc nesto naucilo ili je Svajcarska veca od Argentine.Jesu Hrvati kvalitetniji od nas ali je pitanje filozofije igre.Nije im bilo dosta 1-0 ma ko bio sa druge strane.

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

abvgd

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 22. jun 2018 09:51)

Tog mladog stopera vec traze veliki klubovi, mladi krilni igrac bleji u Crvenoj Zvezdi..

petar

pre 5 godina

Gotivim Krstajića,uvjeren sam da će odabrati najboljih 11 za ovu tekmu!!Bitno je da jedanaestorica odabranih izgladaju kao momčad,ostave srce na terenu a budu hladni na eventualne provokacije..Neka vam naša sinoćnja tekma bude smjernica,pokažite zube jer uz individualnu kvalitetu koju posjedujete to će biti presudan faktor...Sretno!!!!!!!

F16

pre 5 godina

Susjedi, večeras navijam za Švicarsku i želim vam da izgubite 1:0, a Brazil da pregazite 2:0 tako da vas pikamo barem još pet dana. Mislim da bi i vama bilo draže da odete u 1/8 finala s pobjedom nad Brazilom.

Kaludjer

pre 5 godina

Što ste dosadni sa tim Ljaićem, čovek nema mesto ni na klupi. Promenio je 5 klubova u Italiji, i nigde nije bio standardan. Jedva su čekali da mu vide ledja. Ramadani pera pare preko Ljajića, i Maksimovića. Ko bi dao tolike pare za njih!!

King

pre 5 godina

Kao što sam rekao pre neki dan, voleo bih da vidim ovu ekipu 442:
Rajković
Ivanović (boljeg desnog beka nismo poveli na SP a i nemamo ga), Milenković, Spajić, Tošić
Živković, SMS, Matić, RAdonjić
Jović, Mitrović

Kakvi Ljajići, Kostići, Tadići....ovi bi i brazil poderali

Виоп

pre 5 godina

Костић лево, а уместо њега задњих 15-ак минута Радоњић. Љајић на клупу. Иза нападача Тадић а десно Жиле.

danguba

pre 5 godina

Ocekivana izmjena, obzirom da se Ljajic nije bas iskazao protiv Kostarike, a Kostic je jednako pokretljiv, ali i bolji u defanzivi. Mi prije svega trebamo pobijediti nas mentalitet, a najveca prednost Svice je Petkovic, koji nas poznaje u dusu.

Petar

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.
(123321, 22. jun 2018 09:40)

Izvini, u kojim je to kvalifikacijama Ljajic asistirao i davao golove? Da ga nisi pomesao sa Tadicem?

C i n i k

pre 5 godina

Ljajica na klupu, nije pokazao bukvalno nista u mecu sa Costaricom. Kostic je prodoran i jak igrac i treba da igra jer on daje i golove.

zni

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.
(Milan, 22. jun 2018 10:20)

Taj Kostic nista nije pokazao. A sta je Radonjic pokazao?

mohikanac

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica .
Evo čekam , izvolite .

Dejan CZ

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.

aco

pre 5 godina

Живковић десно, Тадић лево - ту је играо највише током каријере и ту би дошао до изражаја његов перфектан центаршут. Живковић и Сергеј су уиграни из млађих категорија.

Raleez

pre 5 godina

Ljajic previse spor, previse davi loptu. On je igrac za Torino, tu se aklimatizovao, tu mu je komforna zona, tu uzima neke i fine pare, a Torino je srednja klasa italijanskog fudbala, a takav igrac ne moze da igra na najvisem nivou startera u reprezentaciji. Trebaju nam klasni igraci, a sreca pa ih imamo. Dva krila, Tadic i Kostic, SMS taj koji ce da vodi sve konce kreacije i da se ubacuje iza Mitrovica, samo proslu utakmicu je imao 3-4 sansi. Pozadi Milivojevic i Matic koji je takodje jak na lopti, odbrana standardna. U 70tom minutu ubaciti Radonjica umesto Kostica da pritiska konstantno njihovog beka, dovoljno je jednom da pobegne i eto gola. Mitrovica da zameni Jovic, mali je gol-igrac, igra jaku ligu i previse talentovan, ocekujem ga u Bajernu naredne godine ako odigra ovu sezonu dobro, jer mu je mentor Kovac preuzeo Bajern. I bez ikakvih kalkulacija, samo disciplinovano, mudro, i pobedjujemo.

newman

pre 5 godina

koji crni Kostić? Najgori je bio protiv Kostarike i plus u pripremnim utakmicama. Radonjic treba umesto njega. Takođe umesto Mitra u 60 minutu treba da uđe Luka Jović.
Stojković-Tošić-Milenković-Kolarov-Bane -Matić-Sergej-Tadić-Radonjić iza Mitra Ljajić- Mitrović.

JPR24

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.
(don, 22. jun 2018 09:51)

Zato bih ja stavio SMSa uz Matica, Ljaja ispred, desno Tadic, levo Radonjic, i udri po tri boda !

Borky

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.

Jimi

pre 5 godina

Nisam strucnjak tako da je moja ocena mozda neprihvatljiva ali ovo nije neki specijalizovani sajt pa cu izneti svoje misljenje. Ljajica treba zamenuti i Prijovica pustiti da pocne utakmicu jer sigurno najbolje poznaje Svajcarce. Mislim da su Mitrovic i Ljajic bili najlosiji protiv KR. Ocekujem da Kolarov, Ivanovic i Matic kao najiskusniji dobiju ovu utakmicu. Bice puno golova vcrs.

don

pre 5 godina

Ovo mi se ne sviđa, kao da se čeka Ljajićev 1 loš meč da se krene sa pljuvanjem i izbacivanjem iz tima. Istina nije se baš pokazao Protiv Kostarike, ali Kostić se pokazao još manje. Ljajić treba u igri zbog prekida jer je jedini dešnjak koji može lepo centrirati, on izvodi i kornere i dobro je pogodio par puta, nije baš aktivan u igri, ali je on igrač koji jednim potezom može rešiti meč. Kostić je aktivan u igri, ali je totalno van forme u svakom slučaju pre njega bi mogao i Radonjić, ako će već Ljajića na klupu.

Xman

pre 5 godina

Ok Kostic je los, ali kako iko moze da kaze da Radonjic treba da igra pre Andrije Zivkovica koji je odlicno odigrao sezonu i koga najjaci klubovi Evrope zele da dovedu u svoje redove??

Wert

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto Ljajica ne ostavi na njegovu poziciju gde dominra? Realno kompletniji je od ostalih za tu poziciju. Inace sta da ocekujemo veceras? Nazalost bice nazalost!

pera

pre 5 godina

Tako je treba Kostic da pocne jer pomaze dosta Kolarovu u odbrani, videla se velika razlika kad je zamenio Ljajica odmah smo postali opasni po toj strani. Ljajic da bude dzoker. Mozda treba razmisliti i o Zivkovicu levo jer je on prirodno krilo a isto tako izuzetno kreativan igrac sa dobrim centarsutem i zavrsnim pasem. Ali verovatno je to veliki rizik za Krstajica da toliko menja u ovako bitnoj utakmici

rimini

pre 5 godina

Teška utakmica danas.. Jednu stvar odmah treba razjasniti a to je da Srbija ne može odigrati utakmicu sa takvim intenzitetom kao Hrvati sinoć. Sve osim poraza je dobar rezultat za Srbiju

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.
(DAVOR, 22. jun 2018 10:46)

Taj Anautovic je u profi karijeri kao klasicni napadac za nekih 12 godina postigao oko 60 golova.Kakav bolan Arnautovic?
Svicarska je po svim parametrima za Austriju u najmanju ruku Brazil.
Udaraju, bore se, igraju tvrdo ali tesko gube tekme.
Cini mi se do poraza od Portugala u kvalifikacijama su imali preko 25 utakmica bez poraza.
Sanse su veceras 50-50 ali druze mani se Austrije i Arnautovica.

anica

pre 5 godina

Nije sto su nasi ali stvarno momci izgledaju lepo, iz zenskog ugla, nekako odudaraju od klasicnog fudbalera:))
Napred Srbiiiiiija, bice to ok veceras!

toni bandera

pre 5 godina

A u kom fazonu je Luka Milivojević bio jedan od najboljih pritiv Portorika?
Luka deluje kao fin dečko i shvatiće da je on taj koji treba da ustupi mesto boljem fudbaleru od sebe, tj. Ljajiću, koji ima mapred jaču konkurenciju i logično je da se pomera unazad, a sigurno ume da odigra sve što i Luka Milivojević, samo još neke stvari i bolje. Brat Krstaja mora to lepo da im objasni, Baneta usput da potapše po guzi, a kapiten da se vrzma tuda kad sve to bude događalo, sve da ih tapše. Krila istrpeti, takva su kakva su, a napred Sirjoža i Tamir, ja mislim da čudo mogu da naprave.

123321

pre 5 godina

Stavili su momka na poziciju koja nije njegova protiv Kostarike, svaka lopta je isla na suprotnu stranu od njega konstantno na Ivanovica i Tadica i cude se sto su Ljajicu kolone statistike prazne. Stavite ga tamo gde je bio u kvalifikacijama, kada je asistirao i davao golove i prica je gotova.

Stara pazova

pre 5 godina

To bi bila najbolja moguca solucija. Kostic je mnogo srcaniji i borbeniji igrac od Ljajica, kako u defanzivi tako i u ofanzivi po strani, a i on, Tadic i Mitrovic perfektno saradjuju sto se moglo videti i u kvalifikacijama kao i u nekim pripremnim utakmicama.

dex

pre 5 godina

Mitrovic ce morati mnogo bolje da koristi sanse, tim pre sto mi nismo tim koji moze da stvori mnogo sansi. Sramota je sta je propustio u prvoj utakmici.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

O kakvim asistencijama Ljajića u kvalifikacijama ovde neki pominju ? Koja je to ? Momak nije ni igrao , i kada je dobijao šansu bio je najgori isto kao i protiv Kostarike . On jeste kreativan ali mu nešto ne odgovara tako da je balast ovoj ekipi . Jednostavno nije to to . Ili neka igra umesto Sergeja
Opredeliće se za Kostića vrv . Mnogi će lupati minuse ali voleo bih da po toj levoj našoj igraju Rodić na beku i Kolarov ofanzivni vezni . Politika me ne interesuje ali Šaćiri je ipak najnezgodniji njihov igrač i time bi stvari došle na svoje ionako smo sa Ljajićem bezopasni po levoj strani ovako bar ćemo njih zaustaviti . Ili sa Kostićem ili Radonjićem mi njih opteretiti . I Bane će imati probleme sa Rodrigezom na drugoj strani zbog Tadića koji slabije zatvara .
Očekujem pravi rat Džaka Ismaili protiv Luke i Matića , prštaće . Mitar bi mogao da zablista ovaj put i iskupi se za Kostariku . Očekujem baš dobar i tvrd fudbal .

Mare

pre 5 godina

Mislim da ce Kostic umesto Ljaje, sve ostalo isto. Kole nam je bitan jer bolje saradjuje sa Kolarovim po krilu a tamo cemo ih i napasti a i zbog odbrane jer su i Svajcarci tamo najjaci. Takodje Svajcarci ce nas cekati na kontru a mislim da je bolje da ih pustimo da oni imaju posed jer smo mi tu slabi, da mi njih napadnemo kontrom. Inace Matic daje gol veceras.

Dean

pre 5 godina

" Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)"

Ajde ne lazi. Nikog ovde nije briga za Svicarsku (a ne Svajcarsku). Utakmica ti je tek navecer.

novica

pre 5 godina

Ma pustite vi to da li će igrati Ljajić ili Kostić, nego razmislite ko će uspešno da čuva Šaćirija. Mislim da će Kolarov imati velike probleme sa njim, a to može biti ključno za ishod odlučujućeg meča. Živi bili, pa videli!

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne izmisljajte gluposti Ljajic moze da resi mec jednim driblingom sutem ili pasem kao i tadic i sms njih ne dirajte. Ni baneta za glavu ni kolarova za slobodnjak. ostali mogu da se menjaju.

Sch4One

pre 5 godina

Ljajicu nije prirodna pozicija levo krilo jednostavno decko je stvoren samo za pozociji iza napadaca i tu svo svoje umece ume da prikaze ali posto mi imamo vec tu bar po kvalitetu i ocigledno strasnom potencijalu sergeja logicno bi bilo da pusti na toj levoj strani andriju zivkovica ili radonjica . Kostica bih fakticke vratio kuci pa on je vise spic nego krilo po meni covek bez centarsuta je nista osim igrac koj moze da istrci pored linije i da stane ili da izgubi loptu ili da posalje u trebine loptu ili pogresan pas ,vec dok se nalazi na poziciji levog napadaca je mnogo opasniji i korisniji

kentaur

pre 5 godina

Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.

slaviša šmigič

pre 5 godina

za celu utakmicu mitrovič je dobijo cele 2.lopte uzasno.treba nam proboj po boku a radonjič je exstra brz oni koji nisu nikad trenirali velik fudbal bolje da čute umesto da pričaju budalaštine.ljajič ili nemoze,da trči ili mu pozicija ne lezi.bokovi moraju da budu brzi kako bi otvorili odbranu švajcaraca.kostič je ok.barem se vrača i pomaze kad kolarov ode napred ali je radonjič u odličnoj formi i pritom daleko najbrzi naš igrač.mozda je problem milinkovič savič pa ljajič nije došao do izrazaja.

super Mario

pre 5 godina

Nema sta, sa Kosticem pobedjujemo 100%


Decko je prošlu utakmicu imao takwu sansu da mu je teze bilo promasiti a on je to ipak uspio

Ljajic za njega institucija drugowi

MilenkoP

pre 5 godina

i ako nisam bio oduševljen pozivom za radonjića mislim da je pravo vreme da bude starter. napaljen,ludak,brz,zeljan dokazivanja! kostic i ostali wu prosek sem tadica. pa ako do poluvremena ne pokaze nesto napolje s njim

Milos

pre 5 godina

Napred Svajcarska!!
(HalilovicNP, 22. jun 201)

E moj Halilovicu, rodjeni Pazarac ti igra u reprezentaciji na mundijalu a ti navijas i protiv njega !
Pa ti vidi gde si majstore...

Zivorad

pre 5 godina

Ubaciti Radonjica i sutirati vise sa distance 15- 18 metara ali iz igre,iz trka,iznenaditi protivnika a u odbrani pokazati snagu i nadmoc kroz disciplinu i pozrtvovanje,mozda cak i upariti Mitrovica sa Jovicem koji je u usponu,i jos da ponovim sutevi iz trka, iz kolena,samo malo lukaviji da budemo i ne vrede im sve pare ovog sveta.

Vlada

pre 5 godina

Da li je ovo namenski tekst da promovise Kostica i degradira Ljajica? Nemam nista protiv Kostica, ali ko razume fudbal, mora da bude sumnjicav. Ljajic je prosto losije odigrao prosli mec na malo neprirodnoj poziciji za njega. Ali sto se mene tice, mora da ostane u prvoj postavi.

Srbija

pre 5 godina

Hahahah Zivkovic??? Pa jel gledao neko njega skoro, decko u ocajnoj formi? A onda ovi sto su kao za Zivkovica po pravilu pljuju Radonjica.. Normalno da Radonjic mora da udje. Kostic neka pocne. Kakav Ljajic, njegobu lucidnoat godinama unazad cekamo i nikad nista. Dosta bre vise. Ovaj Kostic neka se bori bar, i onda najtalentovaniji igrac sa ovih prostora u ppslednjih 20 godina Radonjic ulazi da matira

Napred u slavu

pre 5 godina

Mladene ako čitaš ove komentare a nekim čudom uvaljamo prvi gol, molim te nemoj "stati na loptu" i "smirivati igru" nego ubaci još jednog napadača da završi posao.

Cijeli život znam samo za selektore bezmudice, koji su kukavickom taktikom upropastiti tolike generacije.
Volio bih doživjeti da na prvenstvu pobijedimo konačno sa dva gola razlike ali se bojim da neću dočekati.
Ova generacija nema zvijezde ali ima srce, gledao sam ih u klubovima kako idu glavom na kopačke ali nekidan po prvi put u reprezentaciji. Bolji smo, samo još da igrači to i shvate.

who the f..k are you

pre 5 godina

Da izjavim za dnevnik da me baš briga, ko će da igra, koja taktika, da li igramo lepo za oko, želim danas pobedu, ružnu, lepu, kako god...3 boda jer možemo, jer smo bolji...idemo Srbi, svi zajedno!!

Milan

pre 5 godina

Radonjic je jedini brz napadac kojeg imamo i odlicno bi legao Mitrovicu, koji je sidras. Taj Kostic nista ne pokazuje, a dobija sansu pre Radonjica. Boze pomozi danas da dobijemo sip*are.

DAVOR

pre 5 godina

Ma Svajarska je ekipa po nacinu igre i po multikulturalnosi ista kao Austrija stim sto je Arnautovic mnogo bolji i kompletniji igrac od Sacirija. Dok svajcarci imaju mnogo jacu i kompaktniju ekipu u odbrani. Tako ako ponovimo igru u fazi obrane kao protiv Kostarike i ne dozvolimo im suteve sa distance gde su najopsaniji po nas gol, sve ce zavisiti koliko ce biti efikasan nas napad. Dopustice nam cetiri do pet sansi pred svojim golom tokom cele utakmice i u tim trenucima moramo biti koncentrisani i efikasni.

srb

pre 5 godina

@zni
nisam saglasan da kole nista nije pokazao ali radonjic nije ni imao kada da pokaze a istina je da je nas jedini brzi igrac. Buduci da sms sigurno nece na klupu verujem da ce umesto ljajica zaigrati kole od pocetka

Skaut

pre 5 godina

svajcarska je esencija evropskog fudbala u fudbalskom smislu disciplinovani imaju kontinuitet na klupi takticki izuzetno pripremljeni nikoga ne pobedjuju ubedljivo ali ih niko i ne dobija lako bice utakmica na jedan gol uzdam se u nas prekid gde ocigledno imamo sansu .. kroz sredinu nema prolaza samo po boku uz razmenu duplih pasova Kolarova i Ljajica .

Darko von Liona

pre 5 godina

Kad bi bio selektor ja bih da igra ista ekipa što je igrala protiv Bolivi u. Sada makar ko bude na terenu najvažnije je čuvati hladne glave i ignorisati njine provokacije. SAMO NAPRED MOMCI!!!!

srbenda

pre 5 godina

Imali su dosta gresaka sa Kostarikom, budu li tako gresili veceras, nece biti dobro. Drugo Kostarika je igrala vise defanzivno, Brazil nece, a nama uvek koci odbrana, pogotovo u zadnjim minutima zbog lose kondicije i nedostatka podnosenja psihickog pritiska u zadnjim minutima igre.

HAX

pre 5 godina

Ljaic bre u prvih 11! On moze jednim potezom da preokrene mec dok od kostica to ne mozes da ocekujes,Kostic vise trci i mozda je borbeniji ali tehnika je tehnika.... Videli smo prosli mec kad su istrcali kontru kad je on vodio loptu imao je dva igraca desno a on je oterao na tribine.... Ljaic u prvih 11 i da mu se daje malo vise lopta, previse smo prosli put igrali po desnoj strani mora i leva da proradi bolji centar sut imaju Ljaic i Kolarov nego Ivanovic koji je centrirao 10 put i 10 put promasio stadion.

Momcilo bizz

pre 5 godina

Pored svih ovih odluka u vezi sastava tima vrlo je bitno da dovedemo Darka Kostica u priliku da ostane nasamo sa Sacirijem,Valonom i Dzakom.Ja mislim da on poseduje kvalitet da moze da zaustavi svu trojicu odjednom .

Jabuke i kruške

pre 5 godina

Levo treba da igra Radonjic jer je ta strana bila bezopasna protiv Kostarike...to kako ne treba da igra mladi igrac samo se moze cuti kod nasih trenera...Hrvatska nema problem da gura Rebica a koliko je vredeo videlo se u obe njihove utakmice...Nikad se mi necemo osloboditi stereotipnih komunistickih navika jer takav smo narod ne samo u sportu nego u svim segmentima i delatnostima drustva...uvek kasnimo za modernim dobom,zato i jesmo tu gde jesmo.
(Dejan CZ, 22. jun 2018 10:44)

Ne možeš da porediš Rebića i Radonjića. Radonjić je još uvek na početku karijere dok je Rebić iskusan igrač koji je igrao za Fiorentinu, Lajpcig, Veronu i Ajntraht.

zip Niš

pre 5 godina

Ne znam sta ste napeli s Kosticem, decko pojma nema.
Ako mu treba neko zbog brzine Radonjic a ako mu treba neko ce da odgovori i ofanzivno i defanzivno na levoj strani Zivkovic.
Smoriste s Kosticem

brm

pre 5 godina

Zapravo, Radonjić je mnogo veći razlog za otkaz Muslinu nego SMS...SMS je samo povod za smenu, ali je Radonjić igrač koji je morao da ide na SP a Muslin to nije želeo.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

stojkovič, ivanović, rodić, milenković, tošić, matić, radonjić, milivojević, mitrović, ljajić, tadić

toliko

pre 5 godina

Ni Kostic ni Ljajic ,zato sto nemaju kontinuitet,nisu stabilni,jel treba da cekamo da neko proradi od njih bas veceras,ma dajte molim vas...

realno

pre 5 godina

Ove koji pišu hvalospeve o Ljajiću , molim vas navedite jedan gol ili asistenciju iz ovih kvalifikacija , samo jednu . Bilo je 10 utakmica . 
Evo čekam , izvolite .
(mohikanac, 22. jun 2018 11:28)

Protiv onih šošona u Elbasanu u poslednjim sekundama je dao gol, onaj koji najvise boli, vukao je loptu od naseg sesnaesterca i lucidno lobovao golmana! Bas zbog tog gola, kojem se i on sam iskreno radovao, i zato sto je sjajan igrac i covek decko treba da pocne utakmicu ali ne na poziciji gde je igrao protiv Kostarike jer to nije njegova pozicija. Jesi li se sad setio? Kladim se da si se i sam radovao tom golu kao malo dete ali si zaboravio! Izvoli....

karma

pre 5 godina

Kostic ne sme da igra! Nije trebao da bude ni pozvan. Decko je totalno van forme, hoce silom da se vrati ali ne ide, takodje zeli da se proda pa sve cesce vidi gol a ne igraca. Vise steti timu nego sto koristi, Radonjic pre njega kada je Adem neupotrebljiv na krilu(decko je poluspic)

Vladimir

pre 5 godina

Nego dal ste primetili da nema nijednog incidenta..Citam po ruskih portalima da je Putin postrojio sve vodje navijaca i moralu su da potpisu garant da nece napadati strane navijace ili Sibir... Druge je zatvorio u kucni pritvor..Sta ces,neko je ozbiljna drzava a negdje ljudi "nemaju snage" da se obracunaju sa huliganima

Boban

pre 5 godina

Ako ne budemo mogli da damo gol Nemanja Radonjić mora uci u drugom poluvremenu !
Kako stoje stvari izuzetno smo spori u organizovanju igre i vezni red nam je prespor tako da su napadaci odseceni i malo angazovani.

Pogledajte kako igra vezni red Hrvatske. Svaka lopta je od strane veznog reda odmah prosledjena napadacima direktno na glavu ili nogu i to je pravilo gol sanse koje su kasnije i rezultirale ubedljivom pobedom nad Argentinom.

Sustina je zatvoriti prilaze golu. Cvrsta odbrana. Drzati primat i loptu na sredini posto nam je vezni red jaci i slati brze lopte ka napadacima ili brzim krilima. Tu je Nemanja neprikosnoven jer je daleko brzi od bilo kojeg njihovog igraca i moze probiti po krilu, sutirati za gol ali i centrirati. Izuzetno ubitacna kombinacija koja nam lako moze doneti gol.

Treba igrati na sigurno a ne filozofirati preterano.

Nikako da igramo sporo i rezervisano jer nam se to moze osvetiti. nereseno do kraja i oni sutnu jednu i slucajno daju gol i onda smo ispali. Znaci presing na zadnju liniju da moraju da izabce loptu i predaju je nama, vezni red je drzi i prosledjuje napadacima dok na taj nacin Svajcarci nece ni videti naseg gola.

Ugledajte se na Hrvatsku koja je tako igrala celu utakmicu sa daleko jacim i opasnijim protivnikom !

Stefan

pre 5 godina

Nadam se Radonjicu na terenu, makar sa klupe. Momak nema postovanja ni za koga, svejedno mu je da li je preko puta Marcelo ili neka budala. Nije neko merilo ali ako je suditi po JSL popravio je i zavrsnicu.Deluje da je poprilicno sazreo i da nece napraviti neku glupost. Sa svojom brzinom zakucao bi Lihestajnera na njihovu polovinu a Saciri bi morao da se malo povuce. Zadnjih 20 min. moze komotno da trci onim njegovi ludackim tempom i napravi problem svakome. Jeste da mnogi sumnjaju u njega zbog promasaja protiv CSKA ali videli smo sta je Suarez sve promasio u prvom kolu pa i dalje niko ne bi voleo da ga vidi na suprotnoj strani.

(c)marakana

pre 5 godina

Ljajic je sa Kostarikom zrtvovan zbog SMSa i zato nije igrao svoju poziciju pa je potpuno podbacio, inace u pripremnoj sa Bolivijom bio je nas najbolji igrac. Kostic koji ga je zamenio na poziciji koja je inace njegova kao i malog Radonjica sa pomenutom Bolivijom se prilicno obrukao i zato ne vidim realan razlog da igra u prvih 11. Mozda bi Radonjic bio bolje resenje a svakako veca nepoznanica i iznenadjenje za tim i trenera Svajcarske. Inace navijam za Partizan kad ovo kazem i nepristrasan sam ako je to uopste bitno kad igra Srbija.

kk1

pre 5 godina

Kostarika otkine bod Brazilu danas, mi dobijamo Svajcarsku i onda poslednje kolo, tako veliki neprijatelji Srpskog naroda se nadaju da mozemo nesto protiv Brazila. Kako se lako menja sve...

paracinac

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena

srba_the_picajzla

pre 5 godina

Nije "Kalinjigrad" (a nije ni "Kaljingrad" kako ga je preksinoc zvao komentator RTS), nego je "KalinjiNgrad". Grad se zove po Kalinjinu. Kalinjin je prezime po Kalini.

MilankoX

pre 5 godina

Osnovno je da moraju mnogo mnogo mnogo vise da trce nego do sada ako misle da naprave nesto. Neka se ugledaju na Croate. Ono je izgaranje za primer. Vode 3:0 i i dalje napadaju kao osice. Nasi protiv Kostarike od 80og minuta mole boga da se utakmica zavrsi. Jos vise zalaganja, pokrivanja, pomaganja i trcaaaaanjaaaaaa.

petar

pre 5 godina

Ne znam sto bi menjao postavu koja je odigrala vrhunski... Cak je i ljajic imao odlican doprinos iako lopta nije bila mnogo kod njega

Минхен 1860

pre 5 godina

Костић има двије предности у односу на Љајића, брзину (релативно) и бољи је у одбрамбеној фази. Све остало, што ће рећи: пас, дриблинг, игра 1 на 1, визија, креативност, прекиди убједљиво на страни Љајића.
Осим тога Љајић зна са Албанцима, истрчао је сјајну контру онда у Елбасану 2015. :)

Sasa

pre 5 godina

Narode Ljajic mora da igra , jedini koji moze donekle da poveze odbranu sa napadom. Kakav Kostic van forme je i daleko najlosiji u timu.
(carrera, 22. jun 2018 10:37)

Slažem se da Kostić nije idealno rešenje ali mislim da je bolja solucija od Ljajica za OVU utakmicu.Izvini a šta da poveže Ljajić? Pa on je čovek najtanji u defanzivi.

Ante ZG

pre 5 godina

JA SAM HRVAT, i naravno da mi nije “prirodno” navijati za Srbiju. Ali citajuci vaše iskrene i džentelmenske komentare koj ste napisali u vezi velicanstvene pobjede Hrvatske, mjenjam tu “naviku”. Hvala Vam, pokazali ste svima da možemo jedne druge bodriti bez “hipoteke” politike, i želim Srpskoj repki puno sreče i Božjeg Blagoslova! PS: SVI HRVATI koj se na ovom srpskom portalu nasladjivaju na racun eventualnim srpskim (ne)uspjeha na SP, dvije rijeci “dno dna”....

slaviša šmigič

pre 5 godina

dajte šansu radonjiču koji je pravi igrač za razbijanje odmrane dečko je u extra formi.mitroviču treba upotrbna lopta a radonjič je najbrzi igrač.

Damir Novi Pazar

pre 5 godina

Dosta Kritike i Pametovanja ,nasim momcima treba Dati vatrene podrske i manje negativnih Komentara , ovi koji navijaju za nas hvala Vam , a koji su protiv nas boli me uvo za njih , bolesnici ostaju Bolesnici , Momci Napred Bog neg vas Cuva

Владимир

pre 5 godina

Костић није у форми али је наш тајни адут који има огроман квалитет. Када је у форми незамењив је. Даће га са 40 метара, његовим евроголом побеђујемо.

Kekec

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene
@banjac

Koja izmišljotina LoL.. Jesi čuo kad za turizam??

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо бреее!!!

as

pre 5 godina

Gde god sam gledao Ljajića igrao je više po krilu nego po sredini! Problem je što ni Tadić nije klasično krilo pa nam fali malo brzine po bokovima...

Kinaski

pre 5 godina

Krstajiću, shvati da je Ljajićeva lucidnost i kreativnost nezamenljiva u ovoj reprezentaciji. Kakav Kostić i Radonjić, obični trkači.
(novica, 22. jun 2018 11:52)

Slažem se, ali nije ovde Kostic problem vec to sto SMS i Ljajic ne mogu zajedno na istoj poziciji. Po meni Savic iza Ljajica, na levom krilu Zivkovic ( znam povredjen ) To je po meni najjacih 11. Ali se onda pitamo gde je Milivojevic i njegova odbrana koja mnogo znaci plus je decko ima odlicnu sezonu za Kristal Palas. Samo, meni to kao odbrana i te gluposti se uopste ne svidja. Napad je najbolja odbrana. Dize moral, samopouzdanje.... Redjaju se sanse, postizu se golovi. Samo tako mozemo.

JOHN 3:16

pre 5 godina

Kostić ???!!! Pa taj blage veze nema. Potpuno je van forme i to ne samo u aktuelnom trenutku već u jednom nepodnošljivo dugačkom periodu.
Ljajić u kakvoj god da je formi, protiv Švajcarske biće jednostavno neko koga moramo da imamo na terenu.

Dusan

pre 5 godina

Ma vidite ljudi,
Mozda bi trebalo pozajmiti Mesija za veceras on je ionako zavrsio sa Argentinom, ostali nam ne trebaju, prosecnih imamo i mi koje smo ostavili kuci

Josip

pre 5 godina

Sretno večeras. Iako nije fer utakmica. 11 srba protiv 2 švicarca :) Ako odigrate 50% kako igrate košarku, "švicarci" padaju.

pozdrav iz Hrvatske

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Ljajic je namerni zrtvovan za vise prostora SMS-u. Odigrao je bas kako treba! A ako sedi danas, to je zbog taktike, objasnjene u tekstu.

miško

pre 5 godina

Dule,zar te nije sramota što toliko mrziš Radonjića,nije to Dejan, ovo je Nemanja lepuškasti mladić 21-godišnjak,svojevremeno dok je igrao u Partizanu a pevao Zvezdine pesme,proglasili ga za fudbalskog vunderkinda i jednog od najperpestivnijeg mladog igrača Evrope.Ti si obavešten kao "Pinokio"selektor jer vas je mali "uneredio" u derbiju.Rupa je Stojke a posebno oval Milenković.

spaceman

pre 5 godina

Moje lično mišljenje o trenutnom mentalnom stanju Kostića je da po svaku cenu pokušava da da gol, uglavnom iz teških pozicija, ostavljajući vrlo često igrače koji su u boljoj poziciji za gol bez šanse.

keba

pre 5 godina

Pre polaska na svetsko videlo se da Kostic nije u formi i da Ljajicu ne odgovara ta pozicija desnog krila, kao alternativu pozvao je Radonjica ali zbog nedostatka iskustva isti verovatno nece igrati, toga svega je Krstajic bio svestan. Umesto Radonjica mogao je pozvati Sulejmanija koji je u ubedljivo najboljoj formi od svih malopre spomenutih ali valjda selektor zna sta radi i njegove su muke... ali i mi navijaci cemo kidati zivce :)

doom

pre 5 godina

Nikad nisam imao veci optimizam u nase nego sad,imamo sjajan tim,pojedini su vec bili svetski prvaci under20 i znaju kakav je osecaj,ovaj tim je mesavina mladosti i iskustva,mozda nas nema puno u Rusiji jer smo siromasan narod ali od 20h svi ce biti uz vas. Idemo stepenik manje ka boginji,srecno Srbijo!!!

Gorangagić

pre 5 godina

Puna podrska za nase momke, ali budimo realni, kostic za ono malo vremena koje je dobio protiv kostarike je pokazao da ne treba uopste da ulazi vise. Neverovatno da nema trunku fudbalske inteligencije, samo trkacke sposobnosti. Jos jednom, puna podrska za nasu reprezentaciju ko god igrao!

Somebody

pre 5 godina

SMS sa Maticem i Ljajic ispred ali bih licno dao slobodu SMS-u a Maticu uglavnom odbrambenu ulogu. Radonjic lijevo i borba na noz, kao Hrvati juce. Do kraja!

3000 za gospodina

pre 5 godina

Kanal Tribina izvlaci neku statistiku i za Kostica su izvukli da je najneproduktivniji ofanzini igrac u ligama 5-ice...

Ivan

pre 5 godina

Zivim u HR. Svi su u dresovima Švajcarske. Toliko onima koji navijaju za “vatrene”
(banjac, 22. jun 2018 10:30)

Ovo me jako ljuti što pojedinci pokušavaju da naruše odnose Srba i Hrvata. Ovdje niko ne mrzi Srbe, izuzev pojedinaca kojih ima sa obje strane. Ajmo NAJDRAŽI susjedi pa da zajedno slavimo na EXIT-u!!!

Miško

pre 5 godina

Očekujem da,, Švajcarci" namerno ispadnu u grupi i da se posvete prodaji semenki i kikirikija na stadionima jer je obim posla sve veći.

parx

pre 5 godina

Kostic je usao 15 min proslu utakmicu i bio totalno pogubljen. Umesto da drzi loptu samo je degazirao do njih da krenu opet u napad.

?

pre 5 godina

(Napred u slavu, 22. jun 2018 10:26)

Tako je, brate. Što kaže narod, ili pukovnik, ili pokojnik. A ne kao si**ce...

Što se tiče "neiskustva"... pa kako će mladi sticati iskustvo nego igranjem?
Kako se kali čelik? Gurne se u vatru...

mohikanac

pre 5 godina

@ realno
Pitao sam lepo i pismeno : u ovim kvalifikacijama.
Nemoj da mi pišeš šta je bilo pre 3 godine, plus smo tad otišli gde ?
Još jednom : navedite gol ili asistenciju ?
Nema . Hvala na odgovoru , prijatno .
Toliko je On bitan . Mi taj luksuz završavamo sa Tadicem i njega tim treba i mora da čeka jer je to pokazao ne jednom nego 10 puta .
Ljajic je jednostavno NEBITAN za sudbinu ove reprezentacije , prosto , sve je bez ikakve njegove zasluge ostvareno .
A Vaše želje su nešto drugo .

Zagorac

pre 5 godina

Komsije drage, Ljajic vam je ubedljivo najbolji igrac i verovatno bi bio u starnoj postavi Hrvatske, steta ako vam ne bude igrao

Malkom

pre 5 godina

Kako je moguće posle onako blede igre Kostića protiv Kostarike da on bude starter? Ljajić je talentovan igrač. Njegovi tehnički potezi vrlo lako mogu da proigraju Mitrovića. Ne treba ga menjati.

Salle

pre 5 godina

Imam neki utisak da Kostić previše želi da postigne pogodak(bar u poslednje dve utakmice)...to nije dobro, jer može da upropasti par dobrih akcija zbog sopstvenog poroka.A opet s druge strane, možda i postigne gol...

PaRtiZan

pre 5 godina

Veza je ključ ! Momci ko god da igra samo fokus maksimalni i rasporediti snagu za ceo meč sa jakim finišem.
Ajmo srcem svim i intelektom do pobede !!!

Milos

pre 5 godina

Kakva mrznja prema Radonjicu od sve 3 frakcije na komentarima. Alo, igra Srbija a ne Zvezda. Radonjic je odlican igrac( znate vi to dobro) koji je brz, ima dribling i moze da uradi mnogo. Ja kao navijac Zvezde, ne bi se uopste bunio da pocne Zivkovic jer smatram da su obojica bolji od Kostica.

ДраганРС

pre 5 godina

Prirodno navijamo za katolike, Svicarce. Do pobjede!
(Kiko, 22. jun 2018 12:18)

Није лијепо навијати против народа чијим језиком пишеш и говориш.

Messi i Aguero

pre 5 godina

@Ljajić je bitan igrač za ovakve utakmice kao neko ko može riješiti utakmicu potezom. Čak ni lijeva pozicija tu nije problem da Kolarovu otvara prostor za prodore, a on ulazi u sredinu na šut ili asistenciju.
(kentaur, 22. jun 2018 12:12)

Samo što se fudbal igra u dva pravca... Daj nam "stručnu" analizu za fazu odbrane.

marko, nis

pre 5 godina

Kostic je bio ubedljivo nas najgori igrac protiv Kostarike. Ono sto je zabrljao u onih 20-ak minuta, nisu svi ostali zajedno za celu utakmicu.

Ти си само мали острашћенко

pre 5 godina

Au ove Radonjic botine, decko je rupa, ne daj Boze da ga ubaci.
(Dule, 22. jun 2018 12:21)

Смири мало те комплексе бар док је светско првенство у току !
Него да те питам, од кад је то Радоњић рупа, јел од онда кад вас је одучио од фудбала и кад вам је дао евро гол ?!

Prijo

pre 5 godina

Ko se slaze da Prijovica treba ranije ubaciti u igru? Meni nekako uliva poverenje steta sto dobije sansu tek koji minut pred kraj meca.

DD

pre 5 godina

Ajde bre batalite vise sa Radonjicem. Niko ne prati Filipa Kostica u Nemackoj i ne moze da prica o njegovim kvalitetima. Decko je na svakoj utakmici bio najbolji igrac Hamburga, sad sto su ispali nije on kriv.

On je najbolja solucija za levu stranu. Radonjic je spreman za 15 minuta i to max, ne moze on da izdrzi tempo napred nazad celu utakmicu, tako da bravo Krstajicu za veceras, Kostic je prava i jedina opcija!

Djorgo

pre 5 godina

Ja bih se kockao,i to ovako

Stojković

Bane Maksim Karleuša Kolarov

Sergej Matić

Tadić Lajić Kostić

Mitrović

Milivojević je igrao odlično, Ljajić nezapažen, Kostić bezglav,

ali ovo je valjda najofanzivnije što imamo ...
Ovo, prvenstvo još jednom pokazuje da sreća prati hrabre i ofanzivne ...

petar

pre 5 godina

Gotivim Krstajića,uvjeren sam da će odabrati najboljih 11 za ovu tekmu!!Bitno je da jedanaestorica odabranih izgladaju kao momčad,ostave srce na terenu a budu hladni na eventualne provokacije..Neka vam naša sinoćnja tekma bude smjernica,pokažite zube jer uz individualnu kvalitetu koju posjedujete to će biti presudan faktor...Sretno!!!!!!!

Miroslav Krivokapić

pre 5 godina

Krstajić je selektor i on valjda najbolje zna ko mu i zašto treba. Moje skromno mišljenje je da je ovo blaga naznaka defanzivne igre sa pokušajima iz kontri, a takvom igrom smo uvek prolazili k'o bosi po trnju. Zato mislim da bi Ljajićeva lucidnost mogla doneti rezultatsku prednost, a onda bi oni pali k'o gnjila kruška. Ipak su oni samo odlično uigrana gomila trkača, udarača i provokatora. No videćemo.

srpko

pre 5 godina

Kostic je dobar,ali za izbegavanje! Niko ne pominje gospodina Prijovica koji nas plasira na world cup! Sramota drzati ga na klupi i ubaciti ga zadnjih 4 minuta! Ako pravis izmene napravi to u ranije npr.60tih. Pa Prijovic moze da igra umesto kostica kao vezni,mislim u cemu je problem! Ljajic je puno bolji od Kostica i zna preneti loptu!

ranko

pre 5 godina

Ljajic jedan od retkih kreativnih igraca za zavrsni pas.Cinjenica da bi tesko odgovorio defanzivnim zadacima na boku.Pitanje je da li igramo za gol vise ili mrtvakusu za bod pa ako se ukaze sansa da se proba nesto vise.Valjda se sinoc nesto naucilo ili je Svajcarska veca od Argentine.Jesu Hrvati kvalitetniji od nas ali je pitanje filozofije igre.Nije im bilo dosta 1-0 ma ko bio sa druge strane.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo susjedi, razvalite "švicarce", pokažimo svima kakav se nogomet igra na "nebitnom" balkanu. Cijela ekipa iz Zagreba je danas uz vas!

milos

pre 5 godina

Meni najjači ovi komentari, ubaci radonjića u 70 minutu, ovog u 65. , a utakmica nije ni počela , ko zna kako će da se sve to odvija , ali mi već znamo i u kom minutu se pravi izmena
(paracinac, 22. jun 2018 11:05)
Pa svi smo mi selektori kako si to zaboravio hahaha

веверица

pre 5 godina

@дон
не ради се о пљувању љајића, него о тактици. треба нам бочни играч, а љајић ту не може да покаже све што зна јер није тркач ни дефанзивац. проблем је што он игра исту позицију као сергеј. тактички, на клупу или љајић или миливојевић (па сергеј мало позади)

Pz

pre 5 godina

Samo ista postava.Sta ce nam Kostic ,Zivkovic ili Radonjic.Mi treba da napadamo a ne da se branimo.Trebaju nam igraci koji mogu da rese utakmicu.Brze fudbalere protiv Brazila iz kontre.

sss

pre 5 godina

najbolje je da igra Ljajic po strani, on nema umesto koga da igra na sredini kad je tu sve skockano kako treba. opet vide moze da se ocekuje od ljajica nego od kostica. ljjic je taj koji jednim potezom moze da resi mec

gojko 12

pre 5 godina

Drugi i treći gol hrvata su posledica šuteva van 16 metara (treći ne direktno).

Rešenje je u šutevima sa 16-18 pa i 20 metara to mogu i Matić i Sergej

abvgd

pre 5 godina

"Neki priželjkuju na terenu i izuzetno brzog fudbalera Nemanju Radonjića, međutim, selektor Krstajić se verovatno neće usuditi da utakmicu počne s još jednim mladim igračem, jer je protivnik iskusan tim, koji neće propustiti priliku da kazni svaku grešku."

Pa ako je imao hrabrosti staviti isto mladog i neiskusnog igraca na mjesto stopera gdje je svaka greska preskupa onda valjda ima hrabrosti staviti i na krilo mladog igraca.Igraci se trebaju djeliti samo na dobre i lose a ne na stare i mlade sto se jos jedino radi kod nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 22. jun 2018 09:51)

Tog mladog stopera vec traze veliki klubovi, mladi krilni igrac bleji u Crvenoj Zvezdi..

satelit

pre 5 godina

ZASTO su srpski mediji vec upisali poraz Srbije od Brazila? U dve utakmice u Brazilu ,nasa rep.je primila JEDAN gol od Karioka.. Na ovom SP nema favorita svi se muce! Brazil mora da dobije Srbiju,a kada igra pod velikim pritiskom nisu dobri

da

pre 5 godina

Realno Srbija brza ekipa od Brazila
Vise trče naši od Brasila
Brzina nasih napadaca i sredine,prosecna je brza od defanzive brazila
Ljajic suvise spor za brazil
Tadic moze da razbije brzinom i driblingom
brazil ne pravi puno prekrsaje
vise se dodaju od nas ali manje trce
jedina prava opasna pretnja je Danilo
brasilu ne odgovara klima rusije
luka milivojevic i matic su fudbalski carevi na istim pozicijama brazila
Sergej pretrcava sve
dominacija u visini i skoku srbije
realno 2 do 3 nula za srbiju ako se ekipa mentalno pre svega spremi
pozdrav

zivac

pre 5 godina

Kada sam vidio jučerašnje komentare za našu tekmu stvarno mislim da ipak ima nade za nas balkance. Ne mogu a da Vam od srca ne poželim sve najbolje danas protiv Švicarske, da pokažemo da se na ovom području igra najbolji nogomet! Sretno danas susjedi!

Arjen

pre 5 godina

Menjanje bilo koga iz trougla sa sredine (Milivojević, Matić, SMS) bilo bi samoubistvo. Naš tim je neuigran, ljudi, a ono što je stvarno funkcionisalo na prvoj utakmici je ova trojka i nikako je ne treba žrtvovati zarad jednog Ljajića, ma koliko on znao da igra fudbal. Tim je ispred pojedinca. Danas je važno da Srbija pobedi, a ne da Ljajić pokaže da je samo imao loš dan. Što se levog krila tiče, tu treba da igra Radonjić jer je momak izuzetno opasan u situaciji jedan na jedan i za razliku od Kostića, sem brzine ima i strašan dribling. Protiv Kostarike smo bili opasni po desnom krilu, ali onda oni stvore gužvu oko dva naša igrača i zaustave nas, a sada kad bismo imali opasnog čoveka i levo, Švajcarci bi morali malo više da se mrdaju u odbrani. Ono što je sigurno, jeste da mi imamo najmanje tri utakmice na ovom prvenstvu, a na prvoj su se loše pokazali i Ljajić i Kostić, prema tome dati šansu još nekome, poveli smo 23 igrača a ne 15. Krajnje je vreme da Radonjić omiriše teren...

RX

pre 5 godina

Srbija je pretrcala u prvoj utakmici 68 milja ili 109km, ni jedan jedini od nasih protivnika nije pretrcao do sada toliko, cak ni Svhacarska. Hrvatska ni priblzino toliko u prva 2 meca.

Cisto radi poredjenja trcimo na nivou reprezentacije Nemacke protiv Meksika.

Ševarice

pre 5 godina

@(Kiko, 22. jun 2018 12:18). Za katolike kažeš? E onda se raspitaj o veroispovesti igrača Švajcarske. A potom i celokupnom stanovništvu te zemlje.

legolas

pre 5 godina

Није битно бре ко ће да игра!!!! Већ они који изађу КАКО ће да одиграју!!! Умеју момци и знају!!Само да за . . . у и калкулације и ко игра за Швајцарску!!!Нека изађу на терен и једноставно играју фудбал!!!Напред СРБИЈА!!!! Као што у песми пуца зора,тако нека пукне и извикана Швајцарска!!!! Идемо !!!!!!!