Utorak, 19.06.2018.

19:40

'Zbornaja' pregazila Egipat – Rusija na vratima istorije!

Izvor: B92

'Zbornaja' pregazila Egipat – Rusija na vratima istorije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

219 Komentari

Sortiraj po:

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

A što ne kažeš u kakvom sastavu je igrao Messi u to vreme dok je Ronaldo igrao sa Iguainom? Znaš i ti ali najbolje se praviti blesav. Iniesta, Xavi, Nejmar, Suarez, Maskerano... Neću dalje da nabrajam. Bejl ne sedi na klupi Reala zato što igra neko bolji od njega nego zbog bolje uigranosti i kompatibilnosti drugih igrača na terenu, prvenstveno u napadu. I smešno je reći da Messi igra samo sa Suarezom a zaboraviti na Iniestu i Kutinja a ni ostali ne bi igrali u Barsi da su loši. Ali razumem, treba ti opravdanja.

ziko

pre 5 godina

(Djordje NS, 20. jun 2018 13:37)

Zasto si ignorisao deo komentara gde sam te pitao sta je Ronaldo osvojio sa Iguainom dok je igrao sa njim u Realu? A zameras Mesiju sto sa istim igracem nije osvojio nista u Argentini. Mozes li mi objasniti po cemu to Barsa danas ima bolji tim od Reala? Koji od ovih danasnjih igraca Barse bi mogao igrati u Realu osim Suareza i naravno Mesija? Pa u Barse u prvoj postavi igra Dembele, a u Reala na klupi sedi Bejl haha za Ronalda je velika sramota sto mu je Mesi uzeo Primeru sa onakvim timom. I da, ja se ne zalim na to kakve je Mesi suigrace imao pre... Poenta mog komentara i jeste u tome da je Mesi osvajao sve dok je Barsa imala bolji tim od Reala, a Ronaldo sa Realom sada moze osvojiti samo LŠ iako Real ima bolji tim od Barse, a i to je pitanje sta bi bilo da Real nije imao toliku pomoc sudija svake godine. I sta je Ronaldo napravio protiv Liverpula i Bajerna jer si dole napisao da je on bio covek odluke, a to nije bio cak ni prosle godine nego je bio Kasai.

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

Jadan Messi, šta da radi nesretnik kad je celu karijeru morao da propati u tamo nekoj reprezentaciji Argentine ili još gore u tamo nekoj Barseloni. Zamislite tu muku provesti godine i nemati sa kim igrati. Okružuju ga ceo život anonimusi poput Di Marije, Aguera, Maskerana, Di Bale, Higuaina, Krespa, Xavija, Inieste, Nejmara, Ronaldinja, Ibrahimovića, Anrija.... Stvarno mukica, najbolje bi mu bilo da promeni sredinu i oproba je negde u nekoj drugoj ligi...ooooops, čekaj malo, pa to mu ne pada na pamet.
Real Madridov drim tim, kako ga nazivaš, nije nikad bio jači od bilo koje Barsine postave. Izlupetao si se...

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. (Djordje NS, 20. jun 2018 01:21) Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Austrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač.
(Djordje NS, 20. jun 2018 01:21)


Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Astrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

Mesar

pre 5 godina

@Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dinorg, 20. jun 2018 08:54)

Ima samo jedno finale, a ne 4!

biza

pre 5 godina

Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
(dinorg, 20. jun 2018 08:54)
Druze ukrstaju se sa spanijom ili portugalom , sa prvima tesko dok druge i djene djene :)

KKP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.
(LP, 20. jun 2018 06:58)slazem se,tigar falkao se vise valjao po travi nego sto je igrao...a i ostali su mu slični

RistaAlfista

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane. 
(Ivan, 19. jun 2018 19:59) 

Sane? 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-) 
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29) 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 


Mislis Lane?!
(dmmmd, 20. jun 2018 00:49

Gane i Dane

Birki

pre 5 godina

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

U Hrvatskoj ima brdo prezimena Petko (i to većinom na zapadu Hrvatske) tako da sasvim sigurno ima i Hrvata koji se prezivaju Petković.

DeXi

pre 5 godina

Vidim tu se neke gluposti pisu, selektor im je Hrvat 100%, lepo pise da je rodjen 1963. u Sarajevu, i da ima i hrvatski pasos. Nije tesko, guglajte pre nego odlucite da se pravite pametni!
(Cyril, 19. jun 2018 20:29)

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

Reagens

pre 5 godina

Na žalost vrlo loša ekipa uz domaćinski ždrijeb i sudije ide dalje.Realno Rusi se ni u snu ne bi plasirali na SP. Žalosno i bijedno.

jadeni

pre 5 godina

bravo Rusi! ma nema veze sto je grupa slaba- ljudi su dali 8 golova u dvije utakmice na SP- treba im cestitati na tome (pa da Malti moras 8 komada uvaliti u 2 utakmice ne bi ti bilo lako..).
S druge strane, jednostavno ne vidim kako mogu dobiti Portugalce ili (pogotovo) Spanjolce...ok, svakog protivnika ces dobiti jednom u 7-8 utakmica i mozda ce bas to biti ta utakmica, ali razlika u kvaliteti je ipak velika. Jesu domacini, ali koliko to moze smetati jednom Ronaldu ili Iniesti?
U svakom slucaju mi je jako drago da domacin ovako za sada igra i biti ce bas zanimljivo pratiti ukrstavanje ove dvije grupe...ne znam ni koliko ce uopce imati smisla kalkulacije jer ne znam jer bolje dobiti Portugal ili Spanjolsku...a portugalci i spanjolci bi mogli kalkulirati vec s obzirom na moguceg protivnika u 1/4 finalu...zvuci bahato, ali tako je to- oni su (pogotovo Spanjolci) dosli osvojiti SP i s tom idejom i na taj nacin i razmisljaju.

LP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.

kralj

pre 5 godina

Kome padne Urugvaj u nokaut fazi imace veliki problem da ga prodje,Spanija mozda moze lakse da ga prodje,Portugal po meni nije favorit,mislim da su ove dve izjednacene ekipe,verujem da i Span.i Port.vise zele Ruse za sledeceg protivnika iako su Rusi domacini.

Slobo

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

E ako si ti Kosovar , ja sam sa Marsa.

Liverpool FC

pre 5 godina

Zapadnjaci na aparatima, sada ih uce da prosire pricu kako je gol Rusije bio za 3 metar manji od protivnickog
(Marko, 19. jun 2018 22:00)

Preksinoc sam navijao za Englesku,a sinoc za Rusiju.Gde bi me tvoja malenkost svrstala danas?Medju "zapadnjake" ili medju "rusofile"?

svasta

pre 5 godina

"Reprezentacija Rusije došla je na korak do istorijskog plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva......."
Nisu na korak od plasmana, vec su se plasirali jer ne postoji teorija po kojoj oni ispadaju. Samo toliko....

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.  
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)  
Glavno da ti kuckas cirilicu...trolu.

неко

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia

Не бих ја рекао да је званично најјачи афрички тим међу најслабијима на првенству. Пре ће бити да је одсуство са Светског првенства дуже од 30 година учинило своје код Египта, док је С. Арабија потпуно неутралисала све своје квалитете страхом од турнира, велике сцене, итд. Пар дана пре првенства у пријатељској утакмици, као гости Немцима, показали су квалитет и добру игру, само глава је та која треба да буде најјача на оваквом турниру. Нимало згодна група где, као уосталом и све групе на турниру, тако да Руси стварно не престају да изненађују. Прави тест биће им прва утакмица нокаут фазе. Уживајте сви у овом првенству, јер је ово последњи квалитетан и узбудљив Мундијал, иако се надам да грешим.

S planine na Dedinje

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine
(Faraon)

Uzalud objasnjavas, to je grobarska trash istorija.

Djordje NS

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Sada je svima jasno da Salah otpada iz konkurencije za Zlatnu loptu, mada po meni nikad i nije mogao da se upoređuje sa Ronaldom i Messijem. Nejmar nema neke zapažene rezultate pa bi Brazil morao da osvoji titulu ali da Nejmar bude odlučujući igrač baš na svakoj utakmici do finala. Ali mislim da od toga nema ništa. Messi je bio očajan na premijeri svetskog prvenstva i još je promašio penal koji je uskratio Gaučose za dva boda. Jeste bio dobar u La ligi ali to što napuniš Eibar, Hetafe ili Levante ne može da se poredi sa fantastičnim partijama Ronalda u LŠ gde je bio ključni i odlučujući igrač protiv Atletiko Madrida, PSG-a, Juventusa, Bajerna i Liverpula. Nemoj zaboraviti da ga Ronaldo nije ni jurio ove godine po golovima jer je mnoge nebitne utakmice nije igrao jer se skroz fokusirao na LŠ. Ipak osvojiti LŠ tri puta za redom mislim da neće niko nikada ponoviti a Ronaldo je bio i najdominantniji strelac u istoriji tog takmičenja. Pri tom je jedini opravdao naziv istinske zvezde sa 3 gola protiv Španije. Šta tek da očekujemo protiv Maroka i Irana?
Dok Messija čekaju Hrvati i ne bi bilo preveliko iznanađenje da ih komšije pošalju kući mnogo ranije nego što su očekivali. I to bi značilo da nikad nije osvojio ništa sa jednom Argentinom. Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to zauvek stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji i kompletniji igrač.

Boki Mag Un

pre 5 godina

sva braca pobjedjuju. bravo.
vas omrazeni brat Hrvat. ajde da vi oni mi doguramo sto dalje.
(Antisha, 19. jun 2018 23:32)

Nisi nam ti omražen to mogu biti samo oni koji propagiraju bratoubistva.
Slava Rodu!

Partizan 1918

pre 5 godina

@(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Rusi najprijatnije iznenađenje? Nakantali izgladnele muslimane posle posta!
Prva ozbiljna ekipa će ih razbiti a voleo bih da to bude Srbija ili Engleska.

KPJ

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:38)

Zasto vecito vredjas ljude po ovom forumu, Argentina nikad nije imala slabiju ekipu, a pratim fudbal 30 i kusur godina. U vreme Maradone nisu imali mnogo super zvezda ali su igrali timski i dobijali. Posle Maradone nisu igrali timski, ali su imali puno super zvezda i ponekad su dobijali, ali bez timskog rada nisu videli polufinale. Danas nemaju ni timsku igru ni dobre igrace i pre nego sto potegnes njihov napad, nadam se da shvatas da je vezni red najbitnija stvar u danasnjem fudbalu sto se vidi u ligi sampiona vise nego igde, kada je Barselona imala najbolji vezni red bili su nepobedivi, sada Real ima najbolji vezni red i ista je situacija. Ne kazem da su gori od Portugala sto je ocigledno ovde tema, ali nisu ni dobri, ne bih ih svrstao u prvih 10 reprezentacija u svetu, bez Mesija ni u prvih 25 iskreno, a to jednostavno znaci da nisu "dobri" nego sasvim prosecni.

dmmmd

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane.
(Ivan, 19. jun 2018 19:59)

Sane?
(drmr, 19. jun 2018 23:08)

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-)
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29)
(drmr, 19. jun 2018 23:08)


Mislis Lane?!

Милош

pre 5 godina

Можда се иста ова Русија не би ни квалификовала за светско првенство. Побеђују неке потпуне аутсајдере и сада већ имамо спекулације да ће остварити историски успех уласком у осмину финала, а ту је одмах и четврт финале, па полу финале, и што да не само финале са освајањем титуле! Да није тужно, било би смешно. П.С. Да ме неко не би погрешно схватио, ја им лично желим пуно успеха, само не разумем овакво посматрање ствари.

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 19. jun 2018 21:35) # Link komentara


Po tvojoj logici bi se onda Kristijano trebao povuci jos 2016 zbog remija sa Islandom...

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

Xreeeh

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...

Ivan

pre 5 godina

Zaslužena ubedljiva pobeda Rusa večeras. Rezultat od 3:1 za Ruse najrealnije govori o ovoj utakmici. A Egipćanima ostaje da odigraju revijalnu utakmicu protiv Arabljana i onda da krenu kući, to je to u ovom trenutku od njihovog fudbala, nije dovoljan samo Salah koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Liverpulu da bi Egipat otišao dalje na SP, potreban je snažan tim a Egipat osim Salaha nema još igrača koji su na nivou drugog ili trećeg kruga SP i samim tim ovo je realan ishod u ovoj grupi.

bradina

pre 5 godina

Zasto na korak?Valjda overila dalje ucesce u fazi takmicenja:6 bodova,gol razlika 8:1!Jedino ako niste mislili da drugi u grupi ne ide dalje!?Sudeci po svemu Rusija je u osmini,Egipat ih ni teoretski nemoze stici,a Saudijska Arabija treba da nacini dva cuda da bi ih stigla pobediti Urugvaj i Egipat sa po 3:0 i nadati se da Urugvaj fasuje 6-7 kgolova Rusiji,sto je priznacete u znaku - nemoguce misije!Sve cestitke domacinima,pitanje je samo da li ce takmicenje nastaviti kao prvi ili drugi u grupi!

Bane

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...
(Xreeeh, 19. jun 2018 23:13)

Utoliko je cinjenica da smo se mi plasirali vec ogroman uspeh.
E sada, ako odbacimo kalkulacije i pocnemo da ulazimo u duele borbeno sa ciljem i zeljom da pobedimo mozemo postici i vise.

Cvexi

pre 5 godina

Jedina losa ekipa u ovoj grupi je SA. Sve ekipe su izvucene iz sesira sa tim da je Rusija kao domacin bila u prvom sesiru. Urugvaj i Egipat su sasvim pristojne ekipe, a ako je Egipat smesan onda su i Tunis, Maroko, Iran, Juzna Koreja, Panama smesne ekipe u smesnim grupama na smesnom i namestenom prvenstvu. Bas mi zao Argentine jer je pala u grupu smrti sa Islandom kome nije mogla da utera 2 gola. Ako Rusija u osmini finala dobije Portugal za protivnika postoji sansa da ode u 1/4 finale. Svaka cast Portugalu ali mi oni ne deluju kao nepremostiva prepreka za ruse.

Јабучило

pre 5 godina

Ajmo sloveni Rusuja -Hrvatska, Srbija Poljska polufinale
(Nebojša, 19. jun 2018 21:29)

И финале Србија - Русија

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo. 
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09) 

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav
(Djordje NS, 19. jun 2018 22:16)


hvala, nisam navikao ;) taman na vreme, pre nego sam video tvoj komentar, poceo sam da pisem drugi, pa sam skrenuo u nasu staru temu, kao svojevrsni odgovor na pozdrav.
za sada se pokazuje da je salah jos daleko od ravnopravne kandidature za zlatnu loptu, kao sto su neki najavljivali, poneseni njegovom izuzetnom sezonom i finalom lige sampiona, i "srebrnom kopackom" evrope. uz sve uvazavanje njegove ipak jos nesanirane povrede (ramosova kragna), na mondijalu igra ispod ocekivanja i nije uspeo da igrom nadahne svoj tim - za to je dosta zasluzna i zaista preterana mundijalska euforija u egiptu, gde su politicki ispraceni kao vojnici nacije dok je naivna javnost pricala o polufinalu, uz salaha kao bozanstvo... sve to je momcima nabilo nepotrebnu tremu i ukocenost, narocito kad su poceli bez vodje tima.
mondijal ce odluciti trku za zlatnu loptu.
stanje: mesi ima ligu i kup, nestvarne cifre i prvi je strelac evrope. ronaldo ima ligu sampiona i fantasticno budjenje forme u prolece, nakon prilicno klimave jeseni. nejmar, kao kandidat iz senke, ima ligu i odlicnu sezonu u psg i to je otprilike sve.
sto se mondijalskog dela tice, ronaldu za sada odlicno ide: ima jedno fantasticno vece protiv spanije, het-trik koji je spasao ekipu i dokazao ga kao vodju u ekipi gde se zna sta ko igra - videce se dokle ce dogurati ali za sada je obecavajuce.
mesi ima nervozno otvaranje protiv tvrdoglavog islanda, uz nervozu koja se prenela na ekipu i izazvala manjak kreativnosti a visak ishitrenih zavrsnica - utakmica sa hrvatskom ce pokazati da li su se raspertlali, najvece iskusenje i za sampaolija i ekipu i mesija.
nejmar je prvu utakmicu sa svajcarskom potrosio da bude glavni shalabajzer na terenu, a ta opustenost se prenela i na ekipu, sve dok nisu shvatili da se svajcarci nisu uplasili od njegovog cupkanja oko lopte. njemu jedino osvojen mundijal moze da pomogne da osvoji zlatnu loptu, a za sada ne izgleda da je ozbiljno shvatio ulogu vodje ekipe jer igra kao da vise misli na samopromociju nego na ekipu.
dakle, borba za zlatnu loptu ce se po svemu sudeci (opet) voditi izmedju prve dvojice. mesi je bio u dominantnoj prednosti do proleca, ali onda je ronaldo uhvatio formu i spasao sezonu, nekako bas pred vreme kad je mesi zajednicki sa celim timom potonuo u rimu.
poenta, pitanje je kome ce ovaj mondijal spasiti ili upropastiti sezonu.

p.s. o ovome sam hteo da pricamo prosli put, a ne o utakmici sa islandom kao njihovom uporednom testu i "primanju" i pametovanju" kao epitetu za fudbalsku i drugarsku ekspresiju... pozdrav!

TecHiFi

pre 5 godina

Ja bih molio da mi neko objasni šta su komentatori mislili da će Salah da uradi na ovom prvenstvu, da ga osvoji? Da uzme loptu od golmana i predribla sve i sam da gol? ? Pa čovek igra sa ekipom u rangu Irske, nije dobio nijednu upotrebljivu loptu večeras, plus je bio (s razlogom) konstantno udvojen. Selektora im ne treba previše komentari. Al nema veze, daće Saudijcima 4 komada.

Gde ja živim

pre 5 godina

Moram priznati, utakmica iznenađujuće dobrog tempa. Rusi sjajni, ne dave mnogo loptu, igraju prilično lepršavo obzirom na njihov istorijat. Što se kaže idu po gol. Vrl dobar presing u ranoj fazi, sve u svemu vrlo interesantno. Dzyuba je jak i može svakoj odbrani da napravi problem, ali sa upotrebljivim loptama. Čerišev sjajan. Kod Egipta mi se sviđa ovaj Trezege, vrlo agilan dečko i uporan. Očekivao sam malo više od njih, ali ne ide. Ne razumem ove komentare za Salaha. Ne vrti se ceo svet oko Ronalda i Mesija ljudi, lepo je kada se pojavi još neko pa makar trajao jednu sezonu, a mislim da će trajati duže. Sjajan momak i ozbiljan fudbaler, ne budite pakosni.

joe

pre 5 godina

Poklonjen penal, da i mali Muhamed ima priliku da sutne na gol...
(impeRAtor, 19. jun 2018 21:30)mali muhamed je trenutno jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu , a po dobivenim minusima bi se reklo da ti nisi polularan cak ni na ovom portalu

Kane u 91-om

pre 5 godina

Prvo da kazem da nisam nikakv rusofil, posebno ne u kontakstu savremenog propagandno-idolopoklonickog rusofilstva, premda, s druge strane, veoma cenim njihove umetnike, naucnike i nekoliko grana industrije. Ali, iako mi je kocio stream, koliko sam video Rusi igraju prilicno dobro, bolje od nekih reprezentacija sa jacim imenom. Pored toga, jos jednu stvar bih posebno pohvalio: odnose se sportski prema protivniku i ne provociraju. Nadam se da ce mediji to primetiti i istaci. To je retkost i zato mogu da posluze kao dobar uzor drugima.

od onodande

pre 5 godina

Ja ne mogu da poverujem da se bilo ko nadao prolasku egipta.. Fudbal je ekipna igra a ne pojedinacni sport. Ekipe pobedjuju a ne pojedinci. Videcete sta ce se desiti sa portugalom.

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

Mito

pre 5 godina

Egipat neka zahvali Hektoru Kuperu što je ispao. Isti taj argentinac, se grlio sa Urugvajcima, pre meća Urugvaja i Egipta, a Salaha je držao na klupi da slučajno ne da gol Urugvaju, računajući barem na remi sa Rusijom, pobedu Urugvaja nad Rusijom u zadnjem kolu i gaženje Saudijske Arabije u zadnjem kolu. Gospodine Kuper, pakujte kofere jer je vaš plan propao. S poštovanjem

Dzontra Volta

pre 5 godina

Stvarno ekipa Rusije nije trebala da prodje,trebali su se sazaliti na ove klince sto gotive Salaha i sto su saznali za njega tek ove sezone...

b

pre 5 godina

Uzgred,sutra ce Urugvaj ako hoce prvo mesto mora da pobedi Saudijsku Arabiju 7-0,da bi im nereseni bio dovoljan u poslednjem kolu.U suprotnom za prvo mesto im "igra" samo pobeda protiv Rusa.U drugoj grupi Spanija,Portugal najvetovatnije ce odlucivati gol razlika.Ipak moguce su i kalkulacije da se izbegne Urugvaj koji je "na papiru" bolji.U svakom slucaju bice zanimljivo.

Mantis

pre 5 godina

Šteta za Saladina. Ovi njegovi Faraoni igraju bezglavo.
Srljaju, jure, zuje, trče kao navijeni, no sve nekako bez pameti.
Najboljem igraču nisu dali dvije prave lopte, a poznato je da
dotični s loptom čuda stvara. Rusi su dobili utakmicu s(p)retno,
ali nisu ništa posebno. Pobjede protiv dva slaba i traljava
protivnika nisu za uzdizanje u nebesa, a malo sređeniji sastav,
oprat će travu s njima.

Tidabudibuda

pre 5 godina

hoce li neko da mi objasni na osnovu cega je brazil favorit?
(???, 19. jun 2018 22:17)Prije pocetka SP mozda,trenutno ,po meni ni medju prva tri..zasto?Pa puna su im usta Nejmara,sve se vrti oko njega koji nije uopste 100% spreman..Svajcarci su navalili na njega kao osovi i dobro ga isprebijali ..cinjenica je da je Brazil kvalitetna ekipa ali svakako da nije nepobjediva..jos niko nije pokazao impresivnu igru..Argentina,Francuska,Brazil,Njemacka,Engleska,Spanija..svi ili jedva dobili ili nisu ni dobili.

Djordje NS

pre 5 godina

...za koga navijas..?
(Nemanja, 19. jun 2018 22:02)

..u svakom slucaju...
(Nemanja, 19. jun 2018 21:45)

A ove tačkice pomažu kad nisi siguran gde treba staviti veliko slovo?

Robarhe

pre 5 godina

Neko reče nisu ovo čista posla... pa naravno da nisu. Ali mi tu ne možemo ništa. Šta mislite kakvu će grupu imati Katar 2022? Sigurno im rivali neće biti naprimer Argentina, Španija i Belgija. Svakako će dobiti neke najveće krš ekipe u grupi A.

Dare

pre 5 godina

Dobro, svaka cast na prilazj.Ali realno imali su i super laku grupu.Ali dobro, uspeh je proci grupu.Sad se ukrstaju sa Spanijom ili Portugalom, i tu je kraj.

русофил на квадрат

pre 5 godina

Рапсодија зборнаје, каква игра, какви голови, стварно није што сте нам браћа ал реално највише сте показали до сада... идемо браћо до коначне победе!!!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Nadam se da ce Egioćani napuniti ove Ruse njihov fuudbal dosadan !!!
(Hibrenacija, 19. jun 2018 20:38)

Hahahahaha! Još se nadaš da će ih "napuniti"? :-)

Saša

pre 5 godina

Eto i Salah dade gol na SP! Egipat očajno igra, Rusija je te katastrofalne greške u odbrani iskoristila. Neka se raduju domaćini, lepo im je krenulo. Naravno da im je grupa dodeljena sa protekcijom, ali uvek je tako domaćinima. Do nekog četvrfinala će stići sigurno.

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.

Djordje NS

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.

impeRAtor

pre 5 godina

A proslavio se i golman koji je odbio nagradu haha, rutinski kroz noge. Bas mi je drago iako ne volim Rusiju. Imaju konkretne akcije, mnogo su bolji od Egipta.

adje

pre 5 godina

vidi se da su sudije pod pritiskom i da su u vise navrata ostetili egipat a pogotovo kod onog prvog gola kada je svirao sudija kontra faul za ruse...

Тудум

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу. 
(Косовар, 19. jun 2018 19:53) 

Нека овако исто нас одлучи Шаћири, немам ништа против

HARIS

pre 5 godina

Rusija je svoju grupu fino nastimala. S. Arabija i Egipat u prve dvije utakmice, da se osigura prolaz, jer je Urugvaj neugodan. Steta sto nisu nastimali jos grupu B, gdje ih ceka Spanija ili Portugal. Ovo je bas providno. Ljudi dvije god ne mogu da se sastave.

Milosav

pre 5 godina

Veći prijatelji su nam Japanci od Rusa i to najbolji.
Samo, mnogi ne znaju za mnoge donacije i slično.
(4K, 19. jun 2018 21:02)

Pa naravno, zato se i kaze "Srbija do Tokija!"

Toto

pre 5 godina

Jako los Egipat, vise se ocekivalo od njih realno, ali neshvatljivo losi u odbrani, a i u zavranici.Salah ne moze sam, kao ni Mesi u Argentini, od njih se ocekuje previse a saigraci katastrofa.Za one sto kazu kako Ronaldo vuce reprezentaciju za razliku od njih dvojice, gledajte samo dokle ce Portugal stici, ne moze jedan igrac ako nema zalaganja ostalih.

www

pre 5 godina

Da razbijem monotonju posto u glavnom citam gluposti i omalovazavalja u komentarima. Odlicna utakmica sa puno trcanja na svim delovima terena. Rusi imaju ozbiljan tim. Dati 8 golova u dve utakmice...Egipat se mnogo trudio ali realno samo je Salah majstor mada je jasno da nije dovoljno oporavljen. Veliki trud svih igraca, trcanje i golovi, to je ono sto cini fudbal najlepsom igrom.

kopti

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

kad bi znao koliko pravoslavaca zivi u Egiptu.

Updown

pre 5 godina

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.
(adpgapdgd, 19. jun 2018 20:55)

Da, to je naš problem. Reci mi, ko je iskreirao ona 3 gola Portugala u petak protiv Španije? Modrić, Kros?
Nisu bitni golovi? Šta se računa u fudbalu, ko je više driblinga napravio, ko je više puta protnuo loptu kroz noge rivalu ili dodao više pasova bez gledanja? Ne, gledaju se golovi.
Što se tiče povrede pred SP 2014, slobodno izguglaj, na internetu je na dohvat ruke mnoštvo informacija. Iskoristi internet kad već živiš u njegovoj eri.

Mare

pre 5 godina

Da vidimo sad Ruse sa malo ozbiljnijom ekipom od onih iz Arabije...
(JPR24, 19. jun 2018 19:58)
Je l' gledas bato? Ja gledam i ne verujem. Alal vera Rusi

kole

pre 5 godina

@(Boston, 19. jun 2018 20:16)
to je nekad imalo veze,danas u svakoj reprezentaciji imas bar 3-4 iz prve postave koji zive u evropi...evo senegal skoro svi po evropskim ligama

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 19. jun 2018 20:58)

Nema sta vrhunski tim Argentina ima van napada, Di Maria zadnju sezonu van klupe odigrao 2014. , Bilja jedva da igra i u Milanu koji se raspada, Meza nepoznat lik, Roho igra u Mancesteru samo kad je neko povredjen, Maskerano jedini krsten ali zato ima 35 godina, levi bek ne umem ni ime da mu izgovorim, Otamendi solidan, golman odigrao 4 utakmice u zadnje 2 godine za klub, bas je u formi.

I sad slag na tortu napad Aguero, Iguain, Dibala i Ikardi koji su zajedno za reprezentaciju u zadnje 4 godine dali ... neverovatnih ... 3 gola. Kakav napad majko mila. Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.

b

pre 5 godina

Rusija borbena,solidna, ipak igracki limitirana.Odigrao sam na kladionici 1,uzeo sam novac,samo zato sto je kvota bila vredna rizika,2.15.Ne postoji nijedan igrac koga bih uzeo da igra za Srbiju.Domacin,publika,borbenost svaka cast,ali da nije postignut autogol pitanje je kako bi se razvijalo.Egipat klasicna arapska reprezentacija dodaju se dobro do kaznenog, ali onda ih "izguraju". Salah ne moze sam.Sutra na Portugal lepa kvota 1,7(realno 1.5).Takodje i na Argentinu preko 2(po meni realno 1.7).

Znalac

pre 5 godina

Prodje mi ceo tiket za danas.Lepa lova zsradjena na 1000 dinara

E sada nesto o utakmici.Ko je ozbiljan shvatao Egipat? Kakav bre Salah.Odigrao Premier ligu i neke utakmice LS. Ali Luverpul je nije osvojio o zlatna lopta opet ide Ronaldu

fifi

pre 5 godina

steta, trebao je da prodje Egipat a da ispadne rusija,to je gubitak za fudbal
(misko, 19. jun 2018 21:41)

Decko, nemoj da pljujes Ruse, nego shvati da ce da imaju 3 pobede u grupi posto vec dve utakmice ne shvatas kakav fudbal trenutno igraj.

Jašim

pre 5 godina

Xaxaxa Hektor Kuper večiti gubitnik . Još malo pa kao Benfika i Juve , mrtva trka .
(mohikanac, 19. jun 2018 21:21)

Tu uvrstiti i trenera Leverkuzena 2002. Ako se dobro sećam, Izgubio titulu u poslednjem kolu, izgubio finala i kupa i Lige šampiona.

Иван Грозни

pre 5 godina

И шта кажу врсни познаваоци фудбала? Заврши се и саллахоманија. Мислим да је овде један детаљ многима пропао. А то је селектор Египта. Један од највећих губитника у данашњем фудбалу.

Nemanja

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:23)

Neznanje* -
..u svakom slucaju...

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Pa sto Mesi nije osvojio onomad kada je Argentina bila bolja od Srbije, 6-0, ako se secas? Ne secas se. Cuj, sada je Portugalija klasa za Argentinu.. Pa ne daju golove bas zbog Mesija koji uporno promasuje penale, tragicar, trebalo je da se povuce iz profesionalog sporta nakon Islanda, obrukao je Argentinu. Maradona, Batistuta, Rikelme, Krespo, pa oni bi oduvali onog "golmana".

aco rs

pre 5 godina

Mnogo bolja igra Rusije u drugoj utakmici,zaista kao da je druga ekipa izasla na teren,Egipcani razocarali,mnogo vise se ocekivalo od ovog tima.

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Mora domaćin proći, pa sama grupa je smiješna. Čuj Saudijska Arabija i Egipat, dvije možda i najlošije ekipe na prvenstvu.

room 1408

pre 5 godina

Salah je jako kvalitetan igrač,ali fudbal je kolektivan sport.Nije tenis,atletika,gimnastika,..gde pojedinac dodje do izražaja.Da bi neki veliki igrač pokazao sav svoj talenat mora da ima iole solidne saigrace.Na njegovu nesreću,a na sreću Rusa on igra sa amaterima u svojoj reprezentaciji.Nije to samo njegova sudbina.Takvu sudbinu je npr.imao i jedan Rajan Gigs,Dzordz Best i mnogi drugi vrhunski igrači koji nisu mogli da biraju gde će biti rodjeni,..

X-ADV

pre 5 godina

trener Rusije objasnio, pao go, nema radovanja igramo dalje. to je pristup koji nama treba protiv Svajcarske.
igramo na 3:0 nikako na 1:0...
a i videli smo kako su Poljaci danas prosli cuvajuci od starta 0.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:28)

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.

Bobar

pre 5 godina

Gledam tekmu i zovem dedu, reko dedaaa ajde da gledaš Rusiju... Ulazi deda i kaže jel ovo protiv nemaca igraju.. Hahaha oprema je stvarno slična

QPR

pre 5 godina

Kada bi svi marokanci, alzirci, tunizani i egipcani igrali za svoje drzave a ne za Francusku, Njemacku, Englesku,i dr., mozda bi tada ovi sto podcenjuju broj Africkih timova na prosirenom SP konacno umuknuli.

Ivan

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa
(lorenzo, 19. jun 2018 20:22)

Pitam se samo ko će da piše da će biti bolje SP kada se proširi na sumanutih 48 reprezentacija. I ovih sadašnjih 32 je previše, kvalitet fudbala je razvodnjen, utakmice sve ujednačene sa malim brojem lepih golova, šansi, driblinga, svega onoga zbog čega ljudi i vole fudbal, a šta će tek biti sa 48 reprezentacija mogu samo da mislim..."derbiji" tipa Zimbabve-Butan 0:0, Zapadna Samoa-St. Kts. i Nevis 0:0 i slični...ima sve da pršti od uzbuđenja...SP u fudbalu nepovratno gubi svoj nekadašnji sjaj...

Updown

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.

F16

pre 5 godina

Bice dobra tekma , moze biti vrlo zanimljivo u ovoj grupi..ovo postaje jedno vrlo zanimljivo prvenstvo...
(Objavite mi komentar, 19. jun 2018 20:07

prvensta su uvijek zanimljiva samo što vas nema cesto, zato uživaj jer vas nece biti naredna dva tri prvenstva

adpgapdgd

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:36)

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.

Baja

pre 5 godina

Svaki put kad cujem komentatora da podvikne Trezege krenu da me preplave neka lepa secanja.. Ekipa Francuza pre jedno 15-ak godina, kakva ekipa ju ju..

lorenzo

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa

Updown

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.

Prosečan poznavalac botova

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.
(prosecan poznavalac kosarke, 19. jun 2018 20:33)

Kada kažeš "bezidejan" sigurno misliš na ono kada kapiten ekipe uzme pa lepo zabije BOMBU ISPOD PREČKE sa 30 metara jednom od najboljih svetskih golmana? Da li se to može uraditi "bez ideje" ŠTA MISLIŠ bajo? Ja mislim da ne može, što znači da Srbi igraju fudbal sa idejom! :-)

Mare

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.

Faraon

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine

Faraon

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine

kopti

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

kad bi znao koliko pravoslavaca zivi u Egiptu.

Bobar

pre 5 godina

Gledam tekmu i zovem dedu, reko dedaaa ajde da gledaš Rusiju... Ulazi deda i kaže jel ovo protiv nemaca igraju.. Hahaha oprema je stvarno slična

Baja

pre 5 godina

Svaki put kad cujem komentatora da podvikne Trezege krenu da me preplave neka lepa secanja.. Ekipa Francuza pre jedno 15-ak godina, kakva ekipa ju ju..

Milosav

pre 5 godina

Veći prijatelji su nam Japanci od Rusa i to najbolji.
Samo, mnogi ne znaju za mnoge donacije i slično.
(4K, 19. jun 2018 21:02)

Pa naravno, zato se i kaze "Srbija do Tokija!"

QPR

pre 5 godina

Kada bi svi marokanci, alzirci, tunizani i egipcani igrali za svoje drzave a ne za Francusku, Njemacku, Englesku,i dr., mozda bi tada ovi sto podcenjuju broj Africkih timova na prosirenom SP konacno umuknuli.

Тудум

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу. 
(Косовар, 19. jun 2018 19:53) 

Нека овако исто нас одлучи Шаћири, немам ништа против

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

X-ADV

pre 5 godina

trener Rusije objasnio, pao go, nema radovanja igramo dalje. to je pristup koji nama treba protiv Svajcarske.
igramo na 3:0 nikako na 1:0...
a i videli smo kako su Poljaci danas prosli cuvajuci od starta 0.

Kane u 91-om

pre 5 godina

Prvo da kazem da nisam nikakv rusofil, posebno ne u kontakstu savremenog propagandno-idolopoklonickog rusofilstva, premda, s druge strane, veoma cenim njihove umetnike, naucnike i nekoliko grana industrije. Ali, iako mi je kocio stream, koliko sam video Rusi igraju prilicno dobro, bolje od nekih reprezentacija sa jacim imenom. Pored toga, jos jednu stvar bih posebno pohvalio: odnose se sportski prema protivniku i ne provociraju. Nadam se da ce mediji to primetiti i istaci. To je retkost i zato mogu da posluze kao dobar uzor drugima.

Nemanja

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:23)

Neznanje* -
..u svakom slucaju...

www

pre 5 godina

Da razbijem monotonju posto u glavnom citam gluposti i omalovazavalja u komentarima. Odlicna utakmica sa puno trcanja na svim delovima terena. Rusi imaju ozbiljan tim. Dati 8 golova u dve utakmice...Egipat se mnogo trudio ali realno samo je Salah majstor mada je jasno da nije dovoljno oporavljen. Veliki trud svih igraca, trcanje i golovi, to je ono sto cini fudbal najlepsom igrom.

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.

Mare

pre 5 godina

Da vidimo sad Ruse sa malo ozbiljnijom ekipom od onih iz Arabije...
(JPR24, 19. jun 2018 19:58)
Je l' gledas bato? Ja gledam i ne verujem. Alal vera Rusi

Gde ja živim

pre 5 godina

Moram priznati, utakmica iznenađujuće dobrog tempa. Rusi sjajni, ne dave mnogo loptu, igraju prilično lepršavo obzirom na njihov istorijat. Što se kaže idu po gol. Vrl dobar presing u ranoj fazi, sve u svemu vrlo interesantno. Dzyuba je jak i može svakoj odbrani da napravi problem, ali sa upotrebljivim loptama. Čerišev sjajan. Kod Egipta mi se sviđa ovaj Trezege, vrlo agilan dečko i uporan. Očekivao sam malo više od njih, ali ne ide. Ne razumem ove komentare za Salaha. Ne vrti se ceo svet oko Ronalda i Mesija ljudi, lepo je kada se pojavi još neko pa makar trajao jednu sezonu, a mislim da će trajati duže. Sjajan momak i ozbiljan fudbaler, ne budite pakosni.

room 1408

pre 5 godina

Salah je jako kvalitetan igrač,ali fudbal je kolektivan sport.Nije tenis,atletika,gimnastika,..gde pojedinac dodje do izražaja.Da bi neki veliki igrač pokazao sav svoj talenat mora da ima iole solidne saigrace.Na njegovu nesreću,a na sreću Rusa on igra sa amaterima u svojoj reprezentaciji.Nije to samo njegova sudbina.Takvu sudbinu je npr.imao i jedan Rajan Gigs,Dzordz Best i mnogi drugi vrhunski igrači koji nisu mogli da biraju gde će biti rodjeni,..

русофил на квадрат

pre 5 godina

Рапсодија зборнаје, каква игра, какви голови, стварно није што сте нам браћа ал реално највише сте показали до сада... идемо браћо до коначне победе!!!

fifi

pre 5 godina

steta, trebao je da prodje Egipat a da ispadne rusija,to je gubitak za fudbal
(misko, 19. jun 2018 21:41)

Decko, nemoj da pljujes Ruse, nego shvati da ce da imaju 3 pobede u grupi posto vec dve utakmice ne shvatas kakav fudbal trenutno igraj.

TecHiFi

pre 5 godina

Ja bih molio da mi neko objasni šta su komentatori mislili da će Salah da uradi na ovom prvenstvu, da ga osvoji? Da uzme loptu od golmana i predribla sve i sam da gol? ? Pa čovek igra sa ekipom u rangu Irske, nije dobio nijednu upotrebljivu loptu večeras, plus je bio (s razlogom) konstantno udvojen. Selektora im ne treba previše komentari. Al nema veze, daće Saudijcima 4 komada.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:28)

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.

Cvexi

pre 5 godina

Jedina losa ekipa u ovoj grupi je SA. Sve ekipe su izvucene iz sesira sa tim da je Rusija kao domacin bila u prvom sesiru. Urugvaj i Egipat su sasvim pristojne ekipe, a ako je Egipat smesan onda su i Tunis, Maroko, Iran, Juzna Koreja, Panama smesne ekipe u smesnim grupama na smesnom i namestenom prvenstvu. Bas mi zao Argentine jer je pala u grupu smrti sa Islandom kome nije mogla da utera 2 gola. Ako Rusija u osmini finala dobije Portugal za protivnika postoji sansa da ode u 1/4 finale. Svaka cast Portugalu ali mi oni ne deluju kao nepremostiva prepreka za ruse.

Jašim

pre 5 godina

Xaxaxa Hektor Kuper večiti gubitnik . Još malo pa kao Benfika i Juve , mrtva trka .
(mohikanac, 19. jun 2018 21:21)

Tu uvrstiti i trenera Leverkuzena 2002. Ako se dobro sećam, Izgubio titulu u poslednjem kolu, izgubio finala i kupa i Lige šampiona.

Prosečan poznavalac botova

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.
(prosecan poznavalac kosarke, 19. jun 2018 20:33)

Kada kažeš "bezidejan" sigurno misliš na ono kada kapiten ekipe uzme pa lepo zabije BOMBU ISPOD PREČKE sa 30 metara jednom od najboljih svetskih golmana? Da li se to može uraditi "bez ideje" ŠTA MISLIŠ bajo? Ja mislim da ne može, što znači da Srbi igraju fudbal sa idejom! :-)

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

Јабучило

pre 5 godina

Ajmo sloveni Rusuja -Hrvatska, Srbija Poljska polufinale
(Nebojša, 19. jun 2018 21:29)

И финале Србија - Русија

Djordje NS

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

Saša

pre 5 godina

Eto i Salah dade gol na SP! Egipat očajno igra, Rusija je te katastrofalne greške u odbrani iskoristila. Neka se raduju domaćini, lepo im je krenulo. Naravno da im je grupa dodeljena sa protekcijom, ali uvek je tako domaćinima. Do nekog četvrfinala će stići sigurno.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Nadam se da ce Egioćani napuniti ove Ruse njihov fuudbal dosadan !!!
(Hibrenacija, 19. jun 2018 20:38)

Hahahahaha! Još se nadaš da će ih "napuniti"? :-)

Bane

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...
(Xreeeh, 19. jun 2018 23:13)

Utoliko je cinjenica da smo se mi plasirali vec ogroman uspeh.
E sada, ako odbacimo kalkulacije i pocnemo da ulazimo u duele borbeno sa ciljem i zeljom da pobedimo mozemo postici i vise.

joe

pre 5 godina

Poklonjen penal, da i mali Muhamed ima priliku da sutne na gol...
(impeRAtor, 19. jun 2018 21:30)mali muhamed je trenutno jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu , a po dobivenim minusima bi se reklo da ti nisi polularan cak ni na ovom portalu

Dzontra Volta

pre 5 godina

Stvarno ekipa Rusije nije trebala da prodje,trebali su se sazaliti na ove klince sto gotive Salaha i sto su saznali za njega tek ove sezone...

bradina

pre 5 godina

Zasto na korak?Valjda overila dalje ucesce u fazi takmicenja:6 bodova,gol razlika 8:1!Jedino ako niste mislili da drugi u grupi ne ide dalje!?Sudeci po svemu Rusija je u osmini,Egipat ih ni teoretski nemoze stici,a Saudijska Arabija treba da nacini dva cuda da bi ih stigla pobediti Urugvaj i Egipat sa po 3:0 i nadati se da Urugvaj fasuje 6-7 kgolova Rusiji,sto je priznacete u znaku - nemoguce misije!Sve cestitke domacinima,pitanje je samo da li ce takmicenje nastaviti kao prvi ili drugi u grupi!

od onodande

pre 5 godina

Ja ne mogu da poverujem da se bilo ko nadao prolasku egipta.. Fudbal je ekipna igra a ne pojedinacni sport. Ekipe pobedjuju a ne pojedinci. Videcete sta ce se desiti sa portugalom.

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo. 
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09) 

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav
(Djordje NS, 19. jun 2018 22:16)


hvala, nisam navikao ;) taman na vreme, pre nego sam video tvoj komentar, poceo sam da pisem drugi, pa sam skrenuo u nasu staru temu, kao svojevrsni odgovor na pozdrav.
za sada se pokazuje da je salah jos daleko od ravnopravne kandidature za zlatnu loptu, kao sto su neki najavljivali, poneseni njegovom izuzetnom sezonom i finalom lige sampiona, i "srebrnom kopackom" evrope. uz sve uvazavanje njegove ipak jos nesanirane povrede (ramosova kragna), na mondijalu igra ispod ocekivanja i nije uspeo da igrom nadahne svoj tim - za to je dosta zasluzna i zaista preterana mundijalska euforija u egiptu, gde su politicki ispraceni kao vojnici nacije dok je naivna javnost pricala o polufinalu, uz salaha kao bozanstvo... sve to je momcima nabilo nepotrebnu tremu i ukocenost, narocito kad su poceli bez vodje tima.
mondijal ce odluciti trku za zlatnu loptu.
stanje: mesi ima ligu i kup, nestvarne cifre i prvi je strelac evrope. ronaldo ima ligu sampiona i fantasticno budjenje forme u prolece, nakon prilicno klimave jeseni. nejmar, kao kandidat iz senke, ima ligu i odlicnu sezonu u psg i to je otprilike sve.
sto se mondijalskog dela tice, ronaldu za sada odlicno ide: ima jedno fantasticno vece protiv spanije, het-trik koji je spasao ekipu i dokazao ga kao vodju u ekipi gde se zna sta ko igra - videce se dokle ce dogurati ali za sada je obecavajuce.
mesi ima nervozno otvaranje protiv tvrdoglavog islanda, uz nervozu koja se prenela na ekipu i izazvala manjak kreativnosti a visak ishitrenih zavrsnica - utakmica sa hrvatskom ce pokazati da li su se raspertlali, najvece iskusenje i za sampaolija i ekipu i mesija.
nejmar je prvu utakmicu sa svajcarskom potrosio da bude glavni shalabajzer na terenu, a ta opustenost se prenela i na ekipu, sve dok nisu shvatili da se svajcarci nisu uplasili od njegovog cupkanja oko lopte. njemu jedino osvojen mundijal moze da pomogne da osvoji zlatnu loptu, a za sada ne izgleda da je ozbiljno shvatio ulogu vodje ekipe jer igra kao da vise misli na samopromociju nego na ekipu.
dakle, borba za zlatnu loptu ce se po svemu sudeci (opet) voditi izmedju prve dvojice. mesi je bio u dominantnoj prednosti do proleca, ali onda je ronaldo uhvatio formu i spasao sezonu, nekako bas pred vreme kad je mesi zajednicki sa celim timom potonuo u rimu.
poenta, pitanje je kome ce ovaj mondijal spasiti ili upropastiti sezonu.

p.s. o ovome sam hteo da pricamo prosli put, a ne o utakmici sa islandom kao njihovom uporednom testu i "primanju" i pametovanju" kao epitetu za fudbalsku i drugarsku ekspresiju... pozdrav!

Xreeeh

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...

Mare

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.

Tidabudibuda

pre 5 godina

hoce li neko da mi objasni na osnovu cega je brazil favorit?
(???, 19. jun 2018 22:17)Prije pocetka SP mozda,trenutno ,po meni ni medju prva tri..zasto?Pa puna su im usta Nejmara,sve se vrti oko njega koji nije uopste 100% spreman..Svajcarci su navalili na njega kao osovi i dobro ga isprebijali ..cinjenica je da je Brazil kvalitetna ekipa ali svakako da nije nepobjediva..jos niko nije pokazao impresivnu igru..Argentina,Francuska,Brazil,Njemacka,Engleska,Spanija..svi ili jedva dobili ili nisu ni dobili.

HARIS

pre 5 godina

Rusija je svoju grupu fino nastimala. S. Arabija i Egipat u prve dvije utakmice, da se osigura prolaz, jer je Urugvaj neugodan. Steta sto nisu nastimali jos grupu B, gdje ih ceka Spanija ili Portugal. Ovo je bas providno. Ljudi dvije god ne mogu da se sastave.

Иван Грозни

pre 5 godina

И шта кажу врсни познаваоци фудбала? Заврши се и саллахоманија. Мислим да је овде један детаљ многима пропао. А то је селектор Египта. Један од највећих губитника у данашњем фудбалу.

b

pre 5 godina

Uzgred,sutra ce Urugvaj ako hoce prvo mesto mora da pobedi Saudijsku Arabiju 7-0,da bi im nereseni bio dovoljan u poslednjem kolu.U suprotnom za prvo mesto im "igra" samo pobeda protiv Rusa.U drugoj grupi Spanija,Portugal najvetovatnije ce odlucivati gol razlika.Ipak moguce su i kalkulacije da se izbegne Urugvaj koji je "na papiru" bolji.U svakom slucaju bice zanimljivo.

Toto

pre 5 godina

Jako los Egipat, vise se ocekivalo od njih realno, ali neshvatljivo losi u odbrani, a i u zavranici.Salah ne moze sam, kao ni Mesi u Argentini, od njih se ocekuje previse a saigraci katastrofa.Za one sto kazu kako Ronaldo vuce reprezentaciju za razliku od njih dvojice, gledajte samo dokle ce Portugal stici, ne moze jedan igrac ako nema zalaganja ostalih.

Updown

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.

Dare

pre 5 godina

Dobro, svaka cast na prilazj.Ali realno imali su i super laku grupu.Ali dobro, uspeh je proci grupu.Sad se ukrstaju sa Spanijom ili Portugalom, i tu je kraj.

Ivan

pre 5 godina

Zaslužena ubedljiva pobeda Rusa večeras. Rezultat od 3:1 za Ruse najrealnije govori o ovoj utakmici. A Egipćanima ostaje da odigraju revijalnu utakmicu protiv Arabljana i onda da krenu kući, to je to u ovom trenutku od njihovog fudbala, nije dovoljan samo Salah koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Liverpulu da bi Egipat otišao dalje na SP, potreban je snažan tim a Egipat osim Salaha nema još igrača koji su na nivou drugog ili trećeg kruga SP i samim tim ovo je realan ishod u ovoj grupi.

aco rs

pre 5 godina

Mnogo bolja igra Rusije u drugoj utakmici,zaista kao da je druga ekipa izasla na teren,Egipcani razocarali,mnogo vise se ocekivalo od ovog tima.

Updown

pre 5 godina

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.
(adpgapdgd, 19. jun 2018 20:55)

Da, to je naš problem. Reci mi, ko je iskreirao ona 3 gola Portugala u petak protiv Španije? Modrić, Kros?
Nisu bitni golovi? Šta se računa u fudbalu, ko je više driblinga napravio, ko je više puta protnuo loptu kroz noge rivalu ili dodao više pasova bez gledanja? Ne, gledaju se golovi.
Što se tiče povrede pred SP 2014, slobodno izguglaj, na internetu je na dohvat ruke mnoštvo informacija. Iskoristi internet kad već živiš u njegovoj eri.

kole

pre 5 godina

@(Boston, 19. jun 2018 20:16)
to je nekad imalo veze,danas u svakoj reprezentaciji imas bar 3-4 iz prve postave koji zive u evropi...evo senegal skoro svi po evropskim ligama

DeXi

pre 5 godina

Vidim tu se neke gluposti pisu, selektor im je Hrvat 100%, lepo pise da je rodjen 1963. u Sarajevu, i da ima i hrvatski pasos. Nije tesko, guglajte pre nego odlucite da se pravite pametni!
(Cyril, 19. jun 2018 20:29)

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

Robarhe

pre 5 godina

Neko reče nisu ovo čista posla... pa naravno da nisu. Ali mi tu ne možemo ništa. Šta mislite kakvu će grupu imati Katar 2022? Sigurno im rivali neće biti naprimer Argentina, Španija i Belgija. Svakako će dobiti neke najveće krš ekipe u grupi A.

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 19. jun 2018 21:35) # Link komentara


Po tvojoj logici bi se onda Kristijano trebao povuci jos 2016 zbog remija sa Islandom...

impeRAtor

pre 5 godina

A proslavio se i golman koji je odbio nagradu haha, rutinski kroz noge. Bas mi je drago iako ne volim Rusiju. Imaju konkretne akcije, mnogo su bolji od Egipta.

Mito

pre 5 godina

Egipat neka zahvali Hektoru Kuperu što je ispao. Isti taj argentinac, se grlio sa Urugvajcima, pre meća Urugvaja i Egipta, a Salaha je držao na klupi da slučajno ne da gol Urugvaju, računajući barem na remi sa Rusijom, pobedu Urugvaja nad Rusijom u zadnjem kolu i gaženje Saudijske Arabije u zadnjem kolu. Gospodine Kuper, pakujte kofere jer je vaš plan propao. S poštovanjem

Slobo

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

E ako si ti Kosovar , ja sam sa Marsa.

Mantis

pre 5 godina

Šteta za Saladina. Ovi njegovi Faraoni igraju bezglavo.
Srljaju, jure, zuje, trče kao navijeni, no sve nekako bez pameti.
Najboljem igraču nisu dali dvije prave lopte, a poznato je da
dotični s loptom čuda stvara. Rusi su dobili utakmicu s(p)retno,
ali nisu ništa posebno. Pobjede protiv dva slaba i traljava
protivnika nisu za uzdizanje u nebesa, a malo sređeniji sastav,
oprat će travu s njima.

Djordje NS

pre 5 godina

...za koga navijas..?
(Nemanja, 19. jun 2018 22:02)

..u svakom slucaju...
(Nemanja, 19. jun 2018 21:45)

A ove tačkice pomažu kad nisi siguran gde treba staviti veliko slovo?

b

pre 5 godina

Rusija borbena,solidna, ipak igracki limitirana.Odigrao sam na kladionici 1,uzeo sam novac,samo zato sto je kvota bila vredna rizika,2.15.Ne postoji nijedan igrac koga bih uzeo da igra za Srbiju.Domacin,publika,borbenost svaka cast,ali da nije postignut autogol pitanje je kako bi se razvijalo.Egipat klasicna arapska reprezentacija dodaju se dobro do kaznenog, ali onda ih "izguraju". Salah ne moze sam.Sutra na Portugal lepa kvota 1,7(realno 1.5).Takodje i na Argentinu preko 2(po meni realno 1.7).

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

RistaAlfista

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane. 
(Ivan, 19. jun 2018 19:59) 

Sane? 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-) 
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29) 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 


Mislis Lane?!
(dmmmd, 20. jun 2018 00:49

Gane i Dane

Znalac

pre 5 godina

Prodje mi ceo tiket za danas.Lepa lova zsradjena na 1000 dinara

E sada nesto o utakmici.Ko je ozbiljan shvatao Egipat? Kakav bre Salah.Odigrao Premier ligu i neke utakmice LS. Ali Luverpul je nije osvojio o zlatna lopta opet ide Ronaldu

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Pa sto Mesi nije osvojio onomad kada je Argentina bila bolja od Srbije, 6-0, ako se secas? Ne secas se. Cuj, sada je Portugalija klasa za Argentinu.. Pa ne daju golove bas zbog Mesija koji uporno promasuje penale, tragicar, trebalo je da se povuce iz profesionalog sporta nakon Islanda, obrukao je Argentinu. Maradona, Batistuta, Rikelme, Krespo, pa oni bi oduvali onog "golmana".

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 19. jun 2018 20:58)

Nema sta vrhunski tim Argentina ima van napada, Di Maria zadnju sezonu van klupe odigrao 2014. , Bilja jedva da igra i u Milanu koji se raspada, Meza nepoznat lik, Roho igra u Mancesteru samo kad je neko povredjen, Maskerano jedini krsten ali zato ima 35 godina, levi bek ne umem ni ime da mu izgovorim, Otamendi solidan, golman odigrao 4 utakmice u zadnje 2 godine za klub, bas je u formi.

I sad slag na tortu napad Aguero, Iguain, Dibala i Ikardi koji su zajedno za reprezentaciju u zadnje 4 godine dali ... neverovatnih ... 3 gola. Kakav napad majko mila. Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.

lorenzo

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.  
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)  
Glavno da ti kuckas cirilicu...trolu.

LP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.

KKP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.
(LP, 20. jun 2018 06:58)slazem se,tigar falkao se vise valjao po travi nego sto je igrao...a i ostali su mu slični

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.

Ivan

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa
(lorenzo, 19. jun 2018 20:22)

Pitam se samo ko će da piše da će biti bolje SP kada se proširi na sumanutih 48 reprezentacija. I ovih sadašnjih 32 je previše, kvalitet fudbala je razvodnjen, utakmice sve ujednačene sa malim brojem lepih golova, šansi, driblinga, svega onoga zbog čega ljudi i vole fudbal, a šta će tek biti sa 48 reprezentacija mogu samo da mislim..."derbiji" tipa Zimbabve-Butan 0:0, Zapadna Samoa-St. Kts. i Nevis 0:0 i slični...ima sve da pršti od uzbuđenja...SP u fudbalu nepovratno gubi svoj nekadašnji sjaj...

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Mora domaćin proći, pa sama grupa je smiješna. Čuj Saudijska Arabija i Egipat, dvije možda i najlošije ekipe na prvenstvu.

svasta

pre 5 godina

"Reprezentacija Rusije došla je na korak do istorijskog plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva......."
Nisu na korak od plasmana, vec su se plasirali jer ne postoji teorija po kojoj oni ispadaju. Samo toliko....

Djordje NS

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Sada je svima jasno da Salah otpada iz konkurencije za Zlatnu loptu, mada po meni nikad i nije mogao da se upoređuje sa Ronaldom i Messijem. Nejmar nema neke zapažene rezultate pa bi Brazil morao da osvoji titulu ali da Nejmar bude odlučujući igrač baš na svakoj utakmici do finala. Ali mislim da od toga nema ništa. Messi je bio očajan na premijeri svetskog prvenstva i još je promašio penal koji je uskratio Gaučose za dva boda. Jeste bio dobar u La ligi ali to što napuniš Eibar, Hetafe ili Levante ne može da se poredi sa fantastičnim partijama Ronalda u LŠ gde je bio ključni i odlučujući igrač protiv Atletiko Madrida, PSG-a, Juventusa, Bajerna i Liverpula. Nemoj zaboraviti da ga Ronaldo nije ni jurio ove godine po golovima jer je mnoge nebitne utakmice nije igrao jer se skroz fokusirao na LŠ. Ipak osvojiti LŠ tri puta za redom mislim da neće niko nikada ponoviti a Ronaldo je bio i najdominantniji strelac u istoriji tog takmičenja. Pri tom je jedini opravdao naziv istinske zvezde sa 3 gola protiv Španije. Šta tek da očekujemo protiv Maroka i Irana?
Dok Messija čekaju Hrvati i ne bi bilo preveliko iznanađenje da ih komšije pošalju kući mnogo ranije nego što su očekivali. I to bi značilo da nikad nije osvojio ništa sa jednom Argentinom. Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to zauvek stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji i kompletniji igrač.

biza

pre 5 godina

Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
(dinorg, 20. jun 2018 08:54)
Druze ukrstaju se sa spanijom ili portugalom , sa prvima tesko dok druge i djene djene :)

adpgapdgd

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:36)

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.

S planine na Dedinje

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine
(Faraon)

Uzalud objasnjavas, to je grobarska trash istorija.

Boki Mag Un

pre 5 godina

sva braca pobjedjuju. bravo.
vas omrazeni brat Hrvat. ajde da vi oni mi doguramo sto dalje.
(Antisha, 19. jun 2018 23:32)

Nisi nam ti omražen to mogu biti samo oni koji propagiraju bratoubistva.
Slava Rodu!

Updown

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.

jadeni

pre 5 godina

bravo Rusi! ma nema veze sto je grupa slaba- ljudi su dali 8 golova u dvije utakmice na SP- treba im cestitati na tome (pa da Malti moras 8 komada uvaliti u 2 utakmice ne bi ti bilo lako..).
S druge strane, jednostavno ne vidim kako mogu dobiti Portugalce ili (pogotovo) Spanjolce...ok, svakog protivnika ces dobiti jednom u 7-8 utakmica i mozda ce bas to biti ta utakmica, ali razlika u kvaliteti je ipak velika. Jesu domacini, ali koliko to moze smetati jednom Ronaldu ili Iniesti?
U svakom slucaju mi je jako drago da domacin ovako za sada igra i biti ce bas zanimljivo pratiti ukrstavanje ove dvije grupe...ne znam ni koliko ce uopce imati smisla kalkulacije jer ne znam jer bolje dobiti Portugal ili Spanjolsku...a portugalci i spanjolci bi mogli kalkulirati vec s obzirom na moguceg protivnika u 1/4 finalu...zvuci bahato, ali tako je to- oni su (pogotovo Spanjolci) dosli osvojiti SP i s tom idejom i na taj nacin i razmisljaju.

adje

pre 5 godina

vidi se da su sudije pod pritiskom i da su u vise navrata ostetili egipat a pogotovo kod onog prvog gola kada je svirao sudija kontra faul za ruse...

Liverpool FC

pre 5 godina

Zapadnjaci na aparatima, sada ih uce da prosire pricu kako je gol Rusije bio za 3 metar manji od protivnickog
(Marko, 19. jun 2018 22:00)

Preksinoc sam navijao za Englesku,a sinoc za Rusiju.Gde bi me tvoja malenkost svrstala danas?Medju "zapadnjake" ili medju "rusofile"?

неко

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia

Не бих ја рекао да је званично најјачи афрички тим међу најслабијима на првенству. Пре ће бити да је одсуство са Светског првенства дуже од 30 година учинило своје код Египта, док је С. Арабија потпуно неутралисала све своје квалитете страхом од турнира, велике сцене, итд. Пар дана пре првенства у пријатељској утакмици, као гости Немцима, показали су квалитет и добру игру, само глава је та која треба да буде најјача на оваквом турниру. Нимало згодна група где, као уосталом и све групе на турниру, тако да Руси стварно не престају да изненађују. Прави тест биће им прва утакмица нокаут фазе. Уживајте сви у овом првенству, јер је ово последњи квалитетан и узбудљив Мундијал, иако се надам да грешим.

Reagens

pre 5 godina

Na žalost vrlo loša ekipa uz domaćinski ždrijeb i sudije ide dalje.Realno Rusi se ni u snu ne bi plasirali na SP. Žalosno i bijedno.

KPJ

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:38)

Zasto vecito vredjas ljude po ovom forumu, Argentina nikad nije imala slabiju ekipu, a pratim fudbal 30 i kusur godina. U vreme Maradone nisu imali mnogo super zvezda ali su igrali timski i dobijali. Posle Maradone nisu igrali timski, ali su imali puno super zvezda i ponekad su dobijali, ali bez timskog rada nisu videli polufinale. Danas nemaju ni timsku igru ni dobre igrace i pre nego sto potegnes njihov napad, nadam se da shvatas da je vezni red najbitnija stvar u danasnjem fudbalu sto se vidi u ligi sampiona vise nego igde, kada je Barselona imala najbolji vezni red bili su nepobedivi, sada Real ima najbolji vezni red i ista je situacija. Ne kazem da su gori od Portugala sto je ocigledno ovde tema, ali nisu ni dobri, ne bih ih svrstao u prvih 10 reprezentacija u svetu, bez Mesija ni u prvih 25 iskreno, a to jednostavno znaci da nisu "dobri" nego sasvim prosecni.

dmmmd

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane.
(Ivan, 19. jun 2018 19:59)

Sane?
(drmr, 19. jun 2018 23:08)

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-)
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29)
(drmr, 19. jun 2018 23:08)


Mislis Lane?!

F16

pre 5 godina

Bice dobra tekma , moze biti vrlo zanimljivo u ovoj grupi..ovo postaje jedno vrlo zanimljivo prvenstvo...
(Objavite mi komentar, 19. jun 2018 20:07

prvensta su uvijek zanimljiva samo što vas nema cesto, zato uživaj jer vas nece biti naredna dva tri prvenstva

Birki

pre 5 godina

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

U Hrvatskoj ima brdo prezimena Petko (i to većinom na zapadu Hrvatske) tako da sasvim sigurno ima i Hrvata koji se prezivaju Petković.

kralj

pre 5 godina

Kome padne Urugvaj u nokaut fazi imace veliki problem da ga prodje,Spanija mozda moze lakse da ga prodje,Portugal po meni nije favorit,mislim da su ove dve izjednacene ekipe,verujem da i Span.i Port.vise zele Ruse za sledeceg protivnika iako su Rusi domacini.

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. (Djordje NS, 20. jun 2018 01:21) Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Austrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač.
(Djordje NS, 20. jun 2018 01:21)


Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Astrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

Милош

pre 5 godina

Можда се иста ова Русија не би ни квалификовала за светско првенство. Побеђују неке потпуне аутсајдере и сада већ имамо спекулације да ће остварити историски успех уласком у осмину финала, а ту је одмах и четврт финале, па полу финале, и што да не само финале са освајањем титуле! Да није тужно, било би смешно. П.С. Да ме неко не би погрешно схватио, ја им лично желим пуно успеха, само не разумем овакво посматрање ствари.

Mesar

pre 5 godina

@Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dinorg, 20. jun 2018 08:54)

Ima samo jedno finale, a ne 4!

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

Jadan Messi, šta da radi nesretnik kad je celu karijeru morao da propati u tamo nekoj reprezentaciji Argentine ili još gore u tamo nekoj Barseloni. Zamislite tu muku provesti godine i nemati sa kim igrati. Okružuju ga ceo život anonimusi poput Di Marije, Aguera, Maskerana, Di Bale, Higuaina, Krespa, Xavija, Inieste, Nejmara, Ronaldinja, Ibrahimovića, Anrija.... Stvarno mukica, najbolje bi mu bilo da promeni sredinu i oproba je negde u nekoj drugoj ligi...ooooops, čekaj malo, pa to mu ne pada na pamet.
Real Madridov drim tim, kako ga nazivaš, nije nikad bio jači od bilo koje Barsine postave. Izlupetao si se...

Partizan 1918

pre 5 godina

@(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Rusi najprijatnije iznenađenje? Nakantali izgladnele muslimane posle posta!
Prva ozbiljna ekipa će ih razbiti a voleo bih da to bude Srbija ili Engleska.

ziko

pre 5 godina

(Djordje NS, 20. jun 2018 13:37)

Zasto si ignorisao deo komentara gde sam te pitao sta je Ronaldo osvojio sa Iguainom dok je igrao sa njim u Realu? A zameras Mesiju sto sa istim igracem nije osvojio nista u Argentini. Mozes li mi objasniti po cemu to Barsa danas ima bolji tim od Reala? Koji od ovih danasnjih igraca Barse bi mogao igrati u Realu osim Suareza i naravno Mesija? Pa u Barse u prvoj postavi igra Dembele, a u Reala na klupi sedi Bejl haha za Ronalda je velika sramota sto mu je Mesi uzeo Primeru sa onakvim timom. I da, ja se ne zalim na to kakve je Mesi suigrace imao pre... Poenta mog komentara i jeste u tome da je Mesi osvajao sve dok je Barsa imala bolji tim od Reala, a Ronaldo sa Realom sada moze osvojiti samo LŠ iako Real ima bolji tim od Barse, a i to je pitanje sta bi bilo da Real nije imao toliku pomoc sudija svake godine. I sta je Ronaldo napravio protiv Liverpula i Bajerna jer si dole napisao da je on bio covek odluke, a to nije bio cak ni prosle godine nego je bio Kasai.

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

A što ne kažeš u kakvom sastavu je igrao Messi u to vreme dok je Ronaldo igrao sa Iguainom? Znaš i ti ali najbolje se praviti blesav. Iniesta, Xavi, Nejmar, Suarez, Maskerano... Neću dalje da nabrajam. Bejl ne sedi na klupi Reala zato što igra neko bolji od njega nego zbog bolje uigranosti i kompatibilnosti drugih igrača na terenu, prvenstveno u napadu. I smešno je reći da Messi igra samo sa Suarezom a zaboraviti na Iniestu i Kutinja a ni ostali ne bi igrali u Barsi da su loši. Ali razumem, treba ti opravdanja.

HARIS

pre 5 godina

Rusija je svoju grupu fino nastimala. S. Arabija i Egipat u prve dvije utakmice, da se osigura prolaz, jer je Urugvaj neugodan. Steta sto nisu nastimali jos grupu B, gdje ih ceka Spanija ili Portugal. Ovo je bas providno. Ljudi dvije god ne mogu da se sastave.

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

adje

pre 5 godina

vidi se da su sudije pod pritiskom i da su u vise navrata ostetili egipat a pogotovo kod onog prvog gola kada je svirao sudija kontra faul za ruse...

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Mora domaćin proći, pa sama grupa je smiješna. Čuj Saudijska Arabija i Egipat, dvije možda i najlošije ekipe na prvenstvu.

lol

pre 5 godina

(Mare, 19. jun 2018 20:58)

Messi je na SP-u 2014 odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama "i nije napravio ništa", a Ronaldo na EURU je odlučio samo 2 (protiv Mađarske i Velsa) i "on je ovdeo Portugal do titule" i "Ronaldo je lider, a Mesi nije"... Logika navijača Reala...

Robarhe

pre 5 godina

Neko reče nisu ovo čista posla... pa naravno da nisu. Ali mi tu ne možemo ništa. Šta mislite kakvu će grupu imati Katar 2022? Sigurno im rivali neće biti naprimer Argentina, Španija i Belgija. Svakako će dobiti neke najveće krš ekipe u grupi A.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Pa sto Mesi nije osvojio onomad kada je Argentina bila bolja od Srbije, 6-0, ako se secas? Ne secas se. Cuj, sada je Portugalija klasa za Argentinu.. Pa ne daju golove bas zbog Mesija koji uporno promasuje penale, tragicar, trebalo je da se povuce iz profesionalog sporta nakon Islanda, obrukao je Argentinu. Maradona, Batistuta, Rikelme, Krespo, pa oni bi oduvali onog "golmana".

F16

pre 5 godina

Bice dobra tekma , moze biti vrlo zanimljivo u ovoj grupi..ovo postaje jedno vrlo zanimljivo prvenstvo...
(Objavite mi komentar, 19. jun 2018 20:07

prvensta su uvijek zanimljiva samo što vas nema cesto, zato uživaj jer vas nece biti naredna dva tri prvenstva

joe

pre 5 godina

Poklonjen penal, da i mali Muhamed ima priliku da sutne na gol...
(impeRAtor, 19. jun 2018 21:30)mali muhamed je trenutno jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu , a po dobivenim minusima bi se reklo da ti nisi polularan cak ni na ovom portalu

Mito

pre 5 godina

Egipat neka zahvali Hektoru Kuperu što je ispao. Isti taj argentinac, se grlio sa Urugvajcima, pre meća Urugvaja i Egipta, a Salaha je držao na klupi da slučajno ne da gol Urugvaju, računajući barem na remi sa Rusijom, pobedu Urugvaja nad Rusijom u zadnjem kolu i gaženje Saudijske Arabije u zadnjem kolu. Gospodine Kuper, pakujte kofere jer je vaš plan propao. S poštovanjem

Reagens

pre 5 godina

Na žalost vrlo loša ekipa uz domaćinski ždrijeb i sudije ide dalje.Realno Rusi se ni u snu ne bi plasirali na SP. Žalosno i bijedno.

Faraon

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine

Updown

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Kakav ritam hvata Salah, lik nije imao dodir sa loptom.
Pravi kvalitet igrača se vidi u reprezentacijama, a evo gde su Mesi i Salah, a gde je Ronaldo. I tako godinama unazad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:28)

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.

Prosečan poznavalac botova

pre 5 godina

Posle se neko smeje Deretiću kad kaže da su Rusi i Poljaci Srbi. Vidite da je čovek u pravu, samo Srbi mogu igrati ovako bezidejan fudbal.
(prosecan poznavalac kosarke, 19. jun 2018 20:33)

Kada kažeš "bezidejan" sigurno misliš na ono kada kapiten ekipe uzme pa lepo zabije BOMBU ISPOD PREČKE sa 30 metara jednom od najboljih svetskih golmana? Da li se to može uraditi "bez ideje" ŠTA MISLIŠ bajo? Ja mislim da ne može, što znači da Srbi igraju fudbal sa idejom! :-)

Dare

pre 5 godina

Dobro, svaka cast na prilazj.Ali realno imali su i super laku grupu.Ali dobro, uspeh je proci grupu.Sad se ukrstaju sa Spanijom ili Portugalom, i tu je kraj.

Mantis

pre 5 godina

Šteta za Saladina. Ovi njegovi Faraoni igraju bezglavo.
Srljaju, jure, zuje, trče kao navijeni, no sve nekako bez pameti.
Najboljem igraču nisu dali dvije prave lopte, a poznato je da
dotični s loptom čuda stvara. Rusi su dobili utakmicu s(p)retno,
ali nisu ništa posebno. Pobjede protiv dva slaba i traljava
protivnika nisu za uzdizanje u nebesa, a malo sređeniji sastav,
oprat će travu s njima.

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...

Nemanja

pre 5 godina

Hahaha... Evo upravo je 3:0 za Ruse. Ne volim ih ni malo ali razbijaju Egipat. Koliko su samo bili neki ljudi smešni kad su od Salaha pravili neku zvezdu. Neki su išli do toga da su pominjali i Zlatnu loptu. Klasično ne znanje. Od fudbalskih zvezda jedino je Cristiano Ronaldo opravdao tu ulogu.
Kakav bre Messi, kakav Salah, kakvi bakrači...
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:23)

Neznanje* -
..u svakom slucaju...

adpgapdgd

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Updown, 19. jun 2018 20:36)

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.

русофил на квадрат

pre 5 godina

Рапсодија зборнаје, каква игра, какви голови, стварно није што сте нам браћа ал реално највише сте показали до сада... идемо браћо до коначне победе!!!

Updown

pre 5 godina

To je problem sa vama fanovima Ronalda, ne razumete da fudbal nisu golovi. Bez nekog ko kreira igru, golova skoro nikada nece ni biti, na primer da nema Modrica i Krosa broj golova Ronalda bi bio jednak broju dosudjenih penala. Da ne pricam sto je Mesi sam izjavio da nije trebao da bude proglasen najboljim igracem, Ronaldo bi izjavio da je najveci svih vremena i onda bi popravio sminku za Instagram. Cuj molim te bio povredjen isto kao Karius sto je imao mozdani udar sad naprasno.
(adpgapdgd, 19. jun 2018 20:55)

Da, to je naš problem. Reci mi, ko je iskreirao ona 3 gola Portugala u petak protiv Španije? Modrić, Kros?
Nisu bitni golovi? Šta se računa u fudbalu, ko je više driblinga napravio, ko je više puta protnuo loptu kroz noge rivalu ili dodao više pasova bez gledanja? Ne, gledaju se golovi.
Što se tiče povrede pred SP 2014, slobodno izguglaj, na internetu je na dohvat ruke mnoštvo informacija. Iskoristi internet kad već živiš u njegovoj eri.

Ivan

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa
(lorenzo, 19. jun 2018 20:22)

Pitam se samo ko će da piše da će biti bolje SP kada se proširi na sumanutih 48 reprezentacija. I ovih sadašnjih 32 je previše, kvalitet fudbala je razvodnjen, utakmice sve ujednačene sa malim brojem lepih golova, šansi, driblinga, svega onoga zbog čega ljudi i vole fudbal, a šta će tek biti sa 48 reprezentacija mogu samo da mislim..."derbiji" tipa Zimbabve-Butan 0:0, Zapadna Samoa-St. Kts. i Nevis 0:0 i slični...ima sve da pršti od uzbuđenja...SP u fudbalu nepovratno gubi svoj nekadašnji sjaj...

Baja

pre 5 godina

Svaki put kad cujem komentatora da podvikne Trezege krenu da me preplave neka lepa secanja.. Ekipa Francuza pre jedno 15-ak godina, kakva ekipa ju ju..

QPR

pre 5 godina

Kada bi svi marokanci, alzirci, tunizani i egipcani igrali za svoje drzave a ne za Francusku, Njemacku, Englesku,i dr., mozda bi tada ovi sto podcenjuju broj Africkih timova na prosirenom SP konacno umuknuli.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 19. jun 2018 20:58)

Nema sta vrhunski tim Argentina ima van napada, Di Maria zadnju sezonu van klupe odigrao 2014. , Bilja jedva da igra i u Milanu koji se raspada, Meza nepoznat lik, Roho igra u Mancesteru samo kad je neko povredjen, Maskerano jedini krsten ali zato ima 35 godina, levi bek ne umem ni ime da mu izgovorim, Otamendi solidan, golman odigrao 4 utakmice u zadnje 2 godine za klub, bas je u formi.

I sad slag na tortu napad Aguero, Iguain, Dibala i Ikardi koji su zajedno za reprezentaciju u zadnje 4 godine dali ... neverovatnih ... 3 gola. Kakav napad majko mila. Cak i da igraju iole pristojno u reprezentaciji, ne igra se fudbal sa 7 napadaca, a van napada osim Maskerana i Otamendija Argentina je gora od Srbije i to poprilicno.

Updown

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Ronaldo je taj turnir trebalo da preskoči zato što je imao problem sa povredom i igrao ga je na sopstvenu odgovornost. Sa druge strane, koliko je golova Mesi dao u nokaut fazi tog SP-a?
Nagradu za najboljeg igrača tog prvenstva mu ni rođeni otac ne bi dao.

Mare

pre 5 godina

Jel to one godine kada je Ronaldo ispao u grupi od Ganaca i veselih Amera ? Jel to ista ona godina kada je Mesi igrao finale i bio proglasen igracem turnira? Mozda sam pomesao nesto, prosvetli me.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 20:33)

Znaš kako za Portugal nije sramota da izgube od Belgije, Holandije, Engleske, jer imaju prosečne igrače u timu. Za Argentinu sa druge strane bi ovo bila velika sramota. Toliko zvezda u timu, najbolji golgeteri u najvećim ligama, najbolji asistenti i opet se sramote na svakom koraku. Ronaldo sa onakvim Portugalom čini čuda jer je lider. Mesi nije.

Јабучило

pre 5 godina

Ajmo sloveni Rusuja -Hrvatska, Srbija Poljska polufinale
(Nebojša, 19. jun 2018 21:29)

И финале Србија - Русија

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo. 
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09) 

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav
(Djordje NS, 19. jun 2018 22:16)


hvala, nisam navikao ;) taman na vreme, pre nego sam video tvoj komentar, poceo sam da pisem drugi, pa sam skrenuo u nasu staru temu, kao svojevrsni odgovor na pozdrav.
za sada se pokazuje da je salah jos daleko od ravnopravne kandidature za zlatnu loptu, kao sto su neki najavljivali, poneseni njegovom izuzetnom sezonom i finalom lige sampiona, i "srebrnom kopackom" evrope. uz sve uvazavanje njegove ipak jos nesanirane povrede (ramosova kragna), na mondijalu igra ispod ocekivanja i nije uspeo da igrom nadahne svoj tim - za to je dosta zasluzna i zaista preterana mundijalska euforija u egiptu, gde su politicki ispraceni kao vojnici nacije dok je naivna javnost pricala o polufinalu, uz salaha kao bozanstvo... sve to je momcima nabilo nepotrebnu tremu i ukocenost, narocito kad su poceli bez vodje tima.
mondijal ce odluciti trku za zlatnu loptu.
stanje: mesi ima ligu i kup, nestvarne cifre i prvi je strelac evrope. ronaldo ima ligu sampiona i fantasticno budjenje forme u prolece, nakon prilicno klimave jeseni. nejmar, kao kandidat iz senke, ima ligu i odlicnu sezonu u psg i to je otprilike sve.
sto se mondijalskog dela tice, ronaldu za sada odlicno ide: ima jedno fantasticno vece protiv spanije, het-trik koji je spasao ekipu i dokazao ga kao vodju u ekipi gde se zna sta ko igra - videce se dokle ce dogurati ali za sada je obecavajuce.
mesi ima nervozno otvaranje protiv tvrdoglavog islanda, uz nervozu koja se prenela na ekipu i izazvala manjak kreativnosti a visak ishitrenih zavrsnica - utakmica sa hrvatskom ce pokazati da li su se raspertlali, najvece iskusenje i za sampaolija i ekipu i mesija.
nejmar je prvu utakmicu sa svajcarskom potrosio da bude glavni shalabajzer na terenu, a ta opustenost se prenela i na ekipu, sve dok nisu shvatili da se svajcarci nisu uplasili od njegovog cupkanja oko lopte. njemu jedino osvojen mundijal moze da pomogne da osvoji zlatnu loptu, a za sada ne izgleda da je ozbiljno shvatio ulogu vodje ekipe jer igra kao da vise misli na samopromociju nego na ekipu.
dakle, borba za zlatnu loptu ce se po svemu sudeci (opet) voditi izmedju prve dvojice. mesi je bio u dominantnoj prednosti do proleca, ali onda je ronaldo uhvatio formu i spasao sezonu, nekako bas pred vreme kad je mesi zajednicki sa celim timom potonuo u rimu.
poenta, pitanje je kome ce ovaj mondijal spasiti ili upropastiti sezonu.

p.s. o ovome sam hteo da pricamo prosli put, a ne o utakmici sa islandom kao njihovom uporednom testu i "primanju" i pametovanju" kao epitetu za fudbalsku i drugarsku ekspresiju... pozdrav!

Znalac

pre 5 godina

Prodje mi ceo tiket za danas.Lepa lova zsradjena na 1000 dinara

E sada nesto o utakmici.Ko je ozbiljan shvatao Egipat? Kakav bre Salah.Odigrao Premier ligu i neke utakmice LS. Ali Luverpul je nije osvojio o zlatna lopta opet ide Ronaldu

Bobar

pre 5 godina

Gledam tekmu i zovem dedu, reko dedaaa ajde da gledaš Rusiju... Ulazi deda i kaže jel ovo protiv nemaca igraju.. Hahaha oprema je stvarno slična

Djordje NS

pre 5 godina

...za koga navijas..?
(Nemanja, 19. jun 2018 22:02)

..u svakom slucaju...
(Nemanja, 19. jun 2018 21:45)

A ove tačkice pomažu kad nisi siguran gde treba staviti veliko slovo?

Partizan 1918

pre 5 godina

@(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Rusi najprijatnije iznenađenje? Nakantali izgladnele muslimane posle posta!
Prva ozbiljna ekipa će ih razbiti a voleo bih da to bude Srbija ili Engleska.

Cvexi

pre 5 godina

Jedina losa ekipa u ovoj grupi je SA. Sve ekipe su izvucene iz sesira sa tim da je Rusija kao domacin bila u prvom sesiru. Urugvaj i Egipat su sasvim pristojne ekipe, a ako je Egipat smesan onda su i Tunis, Maroko, Iran, Juzna Koreja, Panama smesne ekipe u smesnim grupama na smesnom i namestenom prvenstvu. Bas mi zao Argentine jer je pala u grupu smrti sa Islandom kome nije mogla da utera 2 gola. Ako Rusija u osmini finala dobije Portugal za protivnika postoji sansa da ode u 1/4 finale. Svaka cast Portugalu ali mi oni ne deluju kao nepremostiva prepreka za ruse.

fifi

pre 5 godina

steta, trebao je da prodje Egipat a da ispadne rusija,to je gubitak za fudbal
(misko, 19. jun 2018 21:41)

Decko, nemoj da pljujes Ruse, nego shvati da ce da imaju 3 pobede u grupi posto vec dve utakmice ne shvatas kakav fudbal trenutno igraj.

Milosav

pre 5 godina

Veći prijatelji su nam Japanci od Rusa i to najbolji.
Samo, mnogi ne znaju za mnoge donacije i slično.
(4K, 19. jun 2018 21:02)

Pa naravno, zato se i kaze "Srbija do Tokija!"

Kane u 91-om

pre 5 godina

Prvo da kazem da nisam nikakv rusofil, posebno ne u kontakstu savremenog propagandno-idolopoklonickog rusofilstva, premda, s druge strane, veoma cenim njihove umetnike, naucnike i nekoliko grana industrije. Ali, iako mi je kocio stream, koliko sam video Rusi igraju prilicno dobro, bolje od nekih reprezentacija sa jacim imenom. Pored toga, jos jednu stvar bih posebno pohvalio: odnose se sportski prema protivniku i ne provociraju. Nadam se da ce mediji to primetiti i istaci. To je retkost i zato mogu da posluze kao dobar uzor drugima.

Xreeeh

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...

b

pre 5 godina

Rusija borbena,solidna, ipak igracki limitirana.Odigrao sam na kladionici 1,uzeo sam novac,samo zato sto je kvota bila vredna rizika,2.15.Ne postoji nijedan igrac koga bih uzeo da igra za Srbiju.Domacin,publika,borbenost svaka cast,ali da nije postignut autogol pitanje je kako bi se razvijalo.Egipat klasicna arapska reprezentacija dodaju se dobro do kaznenog, ali onda ih "izguraju". Salah ne moze sam.Sutra na Portugal lepa kvota 1,7(realno 1.5).Takodje i na Argentinu preko 2(po meni realno 1.7).

Djordje NS

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.

Милош

pre 5 godina

Можда се иста ова Русија не би ни квалификовала за светско првенство. Побеђују неке потпуне аутсајдере и сада већ имамо спекулације да ће остварити историски успех уласком у осмину финала, а ту је одмах и четврт финале, па полу финале, и што да не само финале са освајањем титуле! Да није тужно, било би смешно. П.С. Да ме неко не би погрешно схватио, ја им лично желим пуно успеха, само не разумем овакво посматрање ствари.

DeXi

pre 5 godina

Vidim tu se neke gluposti pisu, selektor im je Hrvat 100%, lepo pise da je rodjen 1963. u Sarajevu, i da ima i hrvatski pasos. Nije tesko, guglajte pre nego odlucite da se pravite pametni!
(Cyril, 19. jun 2018 20:29)

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

od onodande

pre 5 godina

Ja ne mogu da poverujem da se bilo ko nadao prolasku egipta.. Fudbal je ekipna igra a ne pojedinacni sport. Ekipe pobedjuju a ne pojedinci. Videcete sta ce se desiti sa portugalom.

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

www

pre 5 godina

Da razbijem monotonju posto u glavnom citam gluposti i omalovazavalja u komentarima. Odlicna utakmica sa puno trcanja na svim delovima terena. Rusi imaju ozbiljan tim. Dati 8 golova u dve utakmice...Egipat se mnogo trudio ali realno samo je Salah majstor mada je jasno da nije dovoljno oporavljen. Veliki trud svih igraca, trcanje i golovi, to je ono sto cini fudbal najlepsom igrom.

kopti

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

kad bi znao koliko pravoslavaca zivi u Egiptu.

Birki

pre 5 godina

Vidi svako ima pravo da se izjasnjava kako hoce...Ali kad se neko zove Vladimir Petkovic ne moze biti Hrvat pa makar imao i tri pasosa :) On je isto toliko Hrvat kao sto je i Svajcarac po opredeljenju :)

U Hrvatskoj ima brdo prezimena Petko (i to većinom na zapadu Hrvatske) tako da sasvim sigurno ima i Hrvata koji se prezivaju Petković.

Gde ja živim

pre 5 godina

Moram priznati, utakmica iznenađujuće dobrog tempa. Rusi sjajni, ne dave mnogo loptu, igraju prilično lepršavo obzirom na njihov istorijat. Što se kaže idu po gol. Vrl dobar presing u ranoj fazi, sve u svemu vrlo interesantno. Dzyuba je jak i može svakoj odbrani da napravi problem, ali sa upotrebljivim loptama. Čerišev sjajan. Kod Egipta mi se sviđa ovaj Trezege, vrlo agilan dečko i uporan. Očekivao sam malo više od njih, ali ne ide. Ne razumem ove komentare za Salaha. Ne vrti se ceo svet oko Ronalda i Mesija ljudi, lepo je kada se pojavi još neko pa makar trajao jednu sezonu, a mislim da će trajati duže. Sjajan momak i ozbiljan fudbaler, ne budite pakosni.

Dzontra Volta

pre 5 godina

Stvarno ekipa Rusije nije trebala da prodje,trebali su se sazaliti na ove klince sto gotive Salaha i sto su saznali za njega tek ove sezone...

Djordje NS

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Sada je svima jasno da Salah otpada iz konkurencije za Zlatnu loptu, mada po meni nikad i nije mogao da se upoređuje sa Ronaldom i Messijem. Nejmar nema neke zapažene rezultate pa bi Brazil morao da osvoji titulu ali da Nejmar bude odlučujući igrač baš na svakoj utakmici do finala. Ali mislim da od toga nema ništa. Messi je bio očajan na premijeri svetskog prvenstva i još je promašio penal koji je uskratio Gaučose za dva boda. Jeste bio dobar u La ligi ali to što napuniš Eibar, Hetafe ili Levante ne može da se poredi sa fantastičnim partijama Ronalda u LŠ gde je bio ključni i odlučujući igrač protiv Atletiko Madrida, PSG-a, Juventusa, Bajerna i Liverpula. Nemoj zaboraviti da ga Ronaldo nije ni jurio ove godine po golovima jer je mnoge nebitne utakmice nije igrao jer se skroz fokusirao na LŠ. Ipak osvojiti LŠ tri puta za redom mislim da neće niko nikada ponoviti a Ronaldo je bio i najdominantniji strelac u istoriji tog takmičenja. Pri tom je jedini opravdao naziv istinske zvezde sa 3 gola protiv Španije. Šta tek da očekujemo protiv Maroka i Irana?
Dok Messija čekaju Hrvati i ne bi bilo preveliko iznanađenje da ih komšije pošalju kući mnogo ranije nego što su očekivali. I to bi značilo da nikad nije osvojio ništa sa jednom Argentinom. Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to zauvek stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji i kompletniji igrač.

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. (Djordje NS, 20. jun 2018 01:21) Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Austrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

lorenzo

pre 5 godina

jedna od boljih ekipa koja je više puta osvajala KAN na SP nema pobjedu...i nemojte posle da pišete kako će bolje biti kada se proširi prvenstvo...biće gomila nekih Hondurasa, Konga, Estonija i sličnih ekipa

X-ADV

pre 5 godina

trener Rusije objasnio, pao go, nema radovanja igramo dalje. to je pristup koji nama treba protiv Svajcarske.
igramo na 3:0 nikako na 1:0...
a i videli smo kako su Poljaci danas prosli cuvajuci od starta 0.

Иван Грозни

pre 5 godina

И шта кажу врсни познаваоци фудбала? Заврши се и саллахоманија. Мислим да је овде један детаљ многима пропао. А то је селектор Египта. Један од највећих губитника у данашњем фудбалу.

Toto

pre 5 godina

Jako los Egipat, vise se ocekivalo od njih realno, ali neshvatljivo losi u odbrani, a i u zavranici.Salah ne moze sam, kao ni Mesi u Argentini, od njih se ocekuje previse a saigraci katastrofa.Za one sto kazu kako Ronaldo vuce reprezentaciju za razliku od njih dvojice, gledajte samo dokle ce Portugal stici, ne moze jedan igrac ako nema zalaganja ostalih.

neutralni felsh

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.

ziko

pre 5 godina

Obzirom da Ronaldo ima titulu sa smešnom ekipom Portugala, to stavlja tačku na izmišljenu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač.
(Djordje NS, 20. jun 2018 01:21)


Čekaj, ti hoćeš da kažeš da je Ronado bolji od Mesija jer je davao golove samo Mađarskoj i Velsu? Zameraš Mesiju što nema trofej sa Argentinom, a šta je Ronaldo osvojio sa Di Marijom i Iguainom svih onih godina dok je igrao u Realu? Osvojio 1 LŠ i to kada je Iguain otišao. Kada Mesi promaši penal protiv Islanda njega pljujete, a kada je Ronaldo na EURU 2016 uništavao Portugal na utakmicama njega veličate. Imao je 10 šuteva protiv Islanda - 0 golova, 10 šuteva protiv Astrije + penal i opet 0 golova, promašio je dvije 100% šanse protiv Poljske i jednu protiv Hrvatske. Ako je Ronaldo zbog toga bolji igrač ja stvarno ne znam. Još si napisao da Mesi daje golove protiv Eibara, Hetafea odnosno pokupio si fore koje su se do pre 2 godine pisale za Ronalda dok je Mesi rusio Bajern, Atletiko, Real, Siti itd. Obzirom da je Mesi osvojio i ove sezone titulu Primere sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog dream tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom stavlja tačku na tu polemiku ko je od njh dvojice bolji igrač. Trenutno je mnogo veća razlika između Reala i Barse nego između Portugala i Argentine koja ima bolji samo napad, a Real od Barse ima na svakoj poziciji bolje igrače osim Suarez - Benzema. Ronaldo se ne bi plasirao ni u LŠ da igra danas u Barsi

Mesar

pre 5 godina

@Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dinorg, 20. jun 2018 08:54)

Ima samo jedno finale, a ne 4!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Nadam se da ce Egioćani napuniti ove Ruse njihov fuudbal dosadan !!!
(Hibrenacija, 19. jun 2018 20:38)

Hahahahaha! Još se nadaš da će ih "napuniti"? :-)

Djordje NS

pre 5 godina

rusi su za sada najprijatnije iznenadjenje turnira. odlican fudbal, podrska sa tribina im nije odsekla noge nego bas igraju muski i mastovito. to bas odavno nije vidjeno u njihovoj igri. nasuprot njima, egipat ipak ispod ocekivanja, od prvaka afrike se ipak vise ocekivalo.
(neutralni felsh, 19. jun 2018 22:09)

Kad je komentar korektan i na mestu onda zaslužuje +. Pozdrav

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 19. jun 2018 21:35) # Link komentara


Po tvojoj logici bi se onda Kristijano trebao povuci jos 2016 zbog remija sa Islandom...

Тудум

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу. 
(Косовар, 19. jun 2018 19:53) 

Нека овако исто нас одлучи Шаћири, немам ништа против

Ivan

pre 5 godina

Zaslužena ubedljiva pobeda Rusa večeras. Rezultat od 3:1 za Ruse najrealnije govori o ovoj utakmici. A Egipćanima ostaje da odigraju revijalnu utakmicu protiv Arabljana i onda da krenu kući, to je to u ovom trenutku od njihovog fudbala, nije dovoljan samo Salah koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Liverpulu da bi Egipat otišao dalje na SP, potreban je snažan tim a Egipat osim Salaha nema još igrača koji su na nivou drugog ili trećeg kruga SP i samim tim ovo je realan ishod u ovoj grupi.

TecHiFi

pre 5 godina

Ja bih molio da mi neko objasni šta su komentatori mislili da će Salah da uradi na ovom prvenstvu, da ga osvoji? Da uzme loptu od golmana i predribla sve i sam da gol? ? Pa čovek igra sa ekipom u rangu Irske, nije dobio nijednu upotrebljivu loptu večeras, plus je bio (s razlogom) konstantno udvojen. Selektora im ne treba previše komentari. Al nema veze, daće Saudijcima 4 komada.

Saša

pre 5 godina

Eto i Salah dade gol na SP! Egipat očajno igra, Rusija je te katastrofalne greške u odbrani iskoristila. Neka se raduju domaćini, lepo im je krenulo. Naravno da im je grupa dodeljena sa protekcijom, ali uvek je tako domaćinima. Do nekog četvrfinala će stići sigurno.

svasta

pre 5 godina

"Reprezentacija Rusije došla je na korak do istorijskog plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva......."
Nisu na korak od plasmana, vec su se plasirali jer ne postoji teorija po kojoj oni ispadaju. Samo toliko....

impeRAtor

pre 5 godina

A proslavio se i golman koji je odbio nagradu haha, rutinski kroz noge. Bas mi je drago iako ne volim Rusiju. Imaju konkretne akcije, mnogo su bolji od Egipta.

Mare

pre 5 godina

Da vidimo sad Ruse sa malo ozbiljnijom ekipom od onih iz Arabije...
(JPR24, 19. jun 2018 19:58)
Je l' gledas bato? Ja gledam i ne verujem. Alal vera Rusi

room 1408

pre 5 godina

Salah je jako kvalitetan igrač,ali fudbal je kolektivan sport.Nije tenis,atletika,gimnastika,..gde pojedinac dodje do izražaja.Da bi neki veliki igrač pokazao sav svoj talenat mora da ima iole solidne saigrace.Na njegovu nesreću,a na sreću Rusa on igra sa amaterima u svojoj reprezentaciji.Nije to samo njegova sudbina.Takvu sudbinu je npr.imao i jedan Rajan Gigs,Dzordz Best i mnogi drugi vrhunski igrači koji nisu mogli da biraju gde će biti rodjeni,..

Tidabudibuda

pre 5 godina

hoce li neko da mi objasni na osnovu cega je brazil favorit?
(???, 19. jun 2018 22:17)Prije pocetka SP mozda,trenutno ,po meni ni medju prva tri..zasto?Pa puna su im usta Nejmara,sve se vrti oko njega koji nije uopste 100% spreman..Svajcarci su navalili na njega kao osovi i dobro ga isprebijali ..cinjenica je da je Brazil kvalitetna ekipa ali svakako da nije nepobjediva..jos niko nije pokazao impresivnu igru..Argentina,Francuska,Brazil,Njemacka,Engleska,Spanija..svi ili jedva dobili ili nisu ni dobili.

bradina

pre 5 godina

Zasto na korak?Valjda overila dalje ucesce u fazi takmicenja:6 bodova,gol razlika 8:1!Jedino ako niste mislili da drugi u grupi ne ide dalje!?Sudeci po svemu Rusija je u osmini,Egipat ih ni teoretski nemoze stici,a Saudijska Arabija treba da nacini dva cuda da bi ih stigla pobediti Urugvaj i Egipat sa po 3:0 i nadati se da Urugvaj fasuje 6-7 kgolova Rusiji,sto je priznacete u znaku - nemoguce misije!Sve cestitke domacinima,pitanje je samo da li ce takmicenje nastaviti kao prvi ili drugi u grupi!

Liverpool FC

pre 5 godina

Zapadnjaci na aparatima, sada ih uce da prosire pricu kako je gol Rusije bio za 3 metar manji od protivnickog
(Marko, 19. jun 2018 22:00)

Preksinoc sam navijao za Englesku,a sinoc za Rusiju.Gde bi me tvoja malenkost svrstala danas?Medju "zapadnjake" ili medju "rusofile"?

biza

pre 5 godina

Rusija do 4 finala glatko igraju dobar fudbal...
(dinorg, 20. jun 2018 08:54)
Druze ukrstaju se sa spanijom ili portugalom , sa prvima tesko dok druge i djene djene :)

Bane

pre 5 godina

Čestitke Rusima. Borbeni su. A ovi što kažu da im je nameštena laka grupa lupaju gluposti. Okej S.Arabija jeste loša, ali Egipat je za svaki respekt, a naročito Urugvaj. Na stranu sve, lep Mundijal zaista, ali... Koliko fale Italija i Holandija... Neverovatno.. I dalje ne mogu da verujem da nisu učesnici...
(Xreeeh, 19. jun 2018 23:13)

Utoliko je cinjenica da smo se mi plasirali vec ogroman uspeh.
E sada, ako odbacimo kalkulacije i pocnemo da ulazimo u duele borbeno sa ciljem i zeljom da pobedimo mozemo postici i vise.

S planine na Dedinje

pre 5 godina

Uvek navijam protiv imperijalističkih zemalja.Napred faraoni.
(Partitan 1918, 19. jun 2018 19:47)
Egipcani su bili prva drzava sa imperijalistickim oblikom vladavine
(Faraon)

Uzalud objasnjavas, to je grobarska trash istorija.

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

Jadan Messi, šta da radi nesretnik kad je celu karijeru morao da propati u tamo nekoj reprezentaciji Argentine ili još gore u tamo nekoj Barseloni. Zamislite tu muku provesti godine i nemati sa kim igrati. Okružuju ga ceo život anonimusi poput Di Marije, Aguera, Maskerana, Di Bale, Higuaina, Krespa, Xavija, Inieste, Nejmara, Ronaldinja, Ibrahimovića, Anrija.... Stvarno mukica, najbolje bi mu bilo da promeni sredinu i oproba je negde u nekoj drugoj ligi...ooooops, čekaj malo, pa to mu ne pada na pamet.
Real Madridov drim tim, kako ga nazivaš, nije nikad bio jači od bilo koje Barsine postave. Izlupetao si se...

Jašim

pre 5 godina

Xaxaxa Hektor Kuper večiti gubitnik . Još malo pa kao Benfika i Juve , mrtva trka .
(mohikanac, 19. jun 2018 21:21)

Tu uvrstiti i trenera Leverkuzena 2002. Ako se dobro sećam, Izgubio titulu u poslednjem kolu, izgubio finala i kupa i Lige šampiona.

kralj

pre 5 godina

Kome padne Urugvaj u nokaut fazi imace veliki problem da ga prodje,Spanija mozda moze lakse da ga prodje,Portugal po meni nije favorit,mislim da su ove dve izjednacene ekipe,verujem da i Span.i Port.vise zele Ruse za sledeceg protivnika iako su Rusi domacini.

b

pre 5 godina

Uzgred,sutra ce Urugvaj ako hoce prvo mesto mora da pobedi Saudijsku Arabiju 7-0,da bi im nereseni bio dovoljan u poslednjem kolu.U suprotnom za prvo mesto im "igra" samo pobeda protiv Rusa.U drugoj grupi Spanija,Portugal najvetovatnije ce odlucivati gol razlika.Ipak moguce su i kalkulacije da se izbegne Urugvaj koji je "na papiru" bolji.U svakom slucaju bice zanimljivo.

KPJ

pre 5 godina

(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 19. jun 2018 21:15)

Ono kad nas ovakvi "stručnjaci" počnu ubeđivati kako Argentina ima lošu reprezentaciju... Zemljo, otvori se.
(Djordje NS, 19. jun 2018 21:38)

Zasto vecito vredjas ljude po ovom forumu, Argentina nikad nije imala slabiju ekipu, a pratim fudbal 30 i kusur godina. U vreme Maradone nisu imali mnogo super zvezda ali su igrali timski i dobijali. Posle Maradone nisu igrali timski, ali su imali puno super zvezda i ponekad su dobijali, ali bez timskog rada nisu videli polufinale. Danas nemaju ni timsku igru ni dobre igrace i pre nego sto potegnes njihov napad, nadam se da shvatas da je vezni red najbitnija stvar u danasnjem fudbalu sto se vidi u ligi sampiona vise nego igde, kada je Barselona imala najbolji vezni red bili su nepobedivi, sada Real ima najbolji vezni red i ista je situacija. Ne kazem da su gori od Portugala sto je ocigledno ovde tema, ali nisu ni dobri, ne bih ih svrstao u prvih 10 reprezentacija u svetu, bez Mesija ni u prvih 25 iskreno, a to jednostavno znaci da nisu "dobri" nego sasvim prosecni.

Slobo

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)

E ako si ti Kosovar , ja sam sa Marsa.

ziko

pre 5 godina

(Djordje NS, 20. jun 2018 13:37)

Zasto si ignorisao deo komentara gde sam te pitao sta je Ronaldo osvojio sa Iguainom dok je igrao sa njim u Realu? A zameras Mesiju sto sa istim igracem nije osvojio nista u Argentini. Mozes li mi objasniti po cemu to Barsa danas ima bolji tim od Reala? Koji od ovih danasnjih igraca Barse bi mogao igrati u Realu osim Suareza i naravno Mesija? Pa u Barse u prvoj postavi igra Dembele, a u Reala na klupi sedi Bejl haha za Ronalda je velika sramota sto mu je Mesi uzeo Primeru sa onakvim timom. I da, ja se ne zalim na to kakve je Mesi suigrace imao pre... Poenta mog komentara i jeste u tome da je Mesi osvajao sve dok je Barsa imala bolji tim od Reala, a Ronaldo sa Realom sada moze osvojiti samo LŠ iako Real ima bolji tim od Barse, a i to je pitanje sta bi bilo da Real nije imao toliku pomoc sudija svake godine. I sta je Ronaldo napravio protiv Liverpula i Bajerna jer si dole napisao da je on bio covek odluke, a to nije bio cak ni prosle godine nego je bio Kasai.

dmmmd

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane.
(Ivan, 19. jun 2018 19:59)

Sane?
(drmr, 19. jun 2018 23:08)

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-)
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29)
(drmr, 19. jun 2018 23:08)


Mislis Lane?!

jadeni

pre 5 godina

bravo Rusi! ma nema veze sto je grupa slaba- ljudi su dali 8 golova u dvije utakmice na SP- treba im cestitati na tome (pa da Malti moras 8 komada uvaliti u 2 utakmice ne bi ti bilo lako..).
S druge strane, jednostavno ne vidim kako mogu dobiti Portugalce ili (pogotovo) Spanjolce...ok, svakog protivnika ces dobiti jednom u 7-8 utakmica i mozda ce bas to biti ta utakmica, ali razlika u kvaliteti je ipak velika. Jesu domacini, ali koliko to moze smetati jednom Ronaldu ili Iniesti?
U svakom slucaju mi je jako drago da domacin ovako za sada igra i biti ce bas zanimljivo pratiti ukrstavanje ove dvije grupe...ne znam ni koliko ce uopce imati smisla kalkulacije jer ne znam jer bolje dobiti Portugal ili Spanjolsku...a portugalci i spanjolci bi mogli kalkulirati vec s obzirom na moguceg protivnika u 1/4 finalu...zvuci bahato, ali tako je to- oni su (pogotovo Spanjolci) dosli osvojiti SP i s tom idejom i na taj nacin i razmisljaju.

RistaAlfista

pre 5 godina

Igra Salah, ali ne igraju Firmino i Sane. 
(Ivan, 19. jun 2018 19:59) 

Sane? 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 

Ma,ne Sane,nego Mane! ;-) 
(Liverpool FC, 19. jun 2018 23:29) 
(drmr, 19. jun 2018 23:08) 


Mislis Lane?!
(dmmmd, 20. jun 2018 00:49

Gane i Dane

Djordje NS

pre 5 godina

@ ziko

A što ne kažeš u kakvom sastavu je igrao Messi u to vreme dok je Ronaldo igrao sa Iguainom? Znaš i ti ali najbolje se praviti blesav. Iniesta, Xavi, Nejmar, Suarez, Maskerano... Neću dalje da nabrajam. Bejl ne sedi na klupi Reala zato što igra neko bolji od njega nego zbog bolje uigranosti i kompatibilnosti drugih igrača na terenu, prvenstveno u napadu. I smešno je reći da Messi igra samo sa Suarezom a zaboraviti na Iniestu i Kutinja a ni ostali ne bi igrali u Barsi da su loši. Ali razumem, treba ti opravdanja.

aco rs

pre 5 godina

Mnogo bolja igra Rusije u drugoj utakmici,zaista kao da je druga ekipa izasla na teren,Egipcani razocarali,mnogo vise se ocekivalo od ovog tima.

Boki Mag Un

pre 5 godina

sva braca pobjedjuju. bravo.
vas omrazeni brat Hrvat. ajde da vi oni mi doguramo sto dalje.
(Antisha, 19. jun 2018 23:32)

Nisi nam ti omražen to mogu biti samo oni koji propagiraju bratoubistva.
Slava Rodu!

kole

pre 5 godina

@(Boston, 19. jun 2018 20:16)
to je nekad imalo veze,danas u svakoj reprezentaciji imas bar 3-4 iz prve postave koji zive u evropi...evo senegal skoro svi po evropskim ligama

неко

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia

Не бих ја рекао да је званично најјачи афрички тим међу најслабијима на првенству. Пре ће бити да је одсуство са Светског првенства дуже од 30 година учинило своје код Египта, док је С. Арабија потпуно неутралисала све своје квалитете страхом од турнира, велике сцене, итд. Пар дана пре првенства у пријатељској утакмици, као гости Немцима, показали су квалитет и добру игру, само глава је та која треба да буде најјача на оваквом турниру. Нимало згодна група где, као уосталом и све групе на турниру, тако да Руси стварно не престају да изненађују. Прави тест биће им прва утакмица нокаут фазе. Уживајте сви у овом првенству, јер је ово последњи квалитетан и узбудљив Мундијал, иако се надам да грешим.

LP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Идемо Салах одучи од фудбал, њихову православну браћу.  
(Косовар, 19. jun 2018 19:53)  
Glavno da ti kuckas cirilicu...trolu.

KKP

pre 5 godina

Osim nasih navijam za Ruse i Nemce jer ne diskutuju sa sudijama nego igraju fudbal. Ne igraju bunker i ne zadrzavaju loptu. Sad da li umeju ili ne je druga stvar. Latinose je tesko gledati od onolikog prenemaganja, svadjanja i prljavstine. Jako prljav fudbal.
(LP, 20. jun 2018 06:58)slazem se,tigar falkao se vise valjao po travi nego sto je igrao...a i ostali su mu slični