Ponedeljak, 18.06.2018.

18:35

Venger: Nejmar radi šta želi

Izvor: LN

Venger: Nejmar radi šta želi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

pera kojot super genije

pre 5 godina

razmazeni su,a i timova koji pumpaju milijarde, danas ne trebaju fudbaleri kao sto je bio Ronaldo npr. njima trebaju zvezde kao npr neki pevač da im navlači publiku u ovom slucaju nejmar.

vidi

pre 5 godina

@ahonen Ibrahimovic kapiten??? Jos veci egocentrik od Nejmara pa jel si cuo izjavu Dzoi-a Bartona koji kaze da Ibrahimovic mnogo potcenjuje svoje saigrace gleda ih sa visine. Udara nize igrace namerno a kd mu uzvrate baci se isfolira i onda je naleteo na mene gde sam mu pokazao da mu je Nos veci od mozga. Za Francusku neku tv kuci izjavio. Pravi kapiten je brale Tony Adams stara skola on bi Nejmaru na sred tekme zveknuo vaspitnu samarcinu garant.

Tales

pre 5 godina

Ako ovaj spagetar dovede Brazil do finala, onda vise nikakve predrasude necu imati, vec cu smatrati da je apsolutnk sve moguce. Ali itekako sumnjam da ovaj neozbiljni poluprofesionalac, kome cini mi se nista nije sveto moze da bude stvaralac velikih djela. Mozda na sledece sp kad bude zreo.

slaviša šmigič

pre 5 godina

marko brazil ima toliko kvalitetnih igrača,da je uprao on višak.mislio sam nekad,da nepostoji veči padavičar od ronalda,ali sam ogrešio.

baki

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!
(Mililili, 18. jun 2018 22:40)
Tony Adams i Patrick Viera. Mislis da bi Wenger posle Viere dao traku klincu koji nije postovao takve legende? Proslo je takvih nabedjenih igraca kroz arsenal (Anelka, Adebayor, Bendtner npr.) ali Henry nije jedan od njih

Ivan

pre 5 godina

Jeste, radi šta želi, ponaša se nonšalantno i uobraženo, ovi Arapi iz PSG-a mu prošlu jesen napunili sve džepove ogromnim svotama petrodolara pa mu se sad s pravom može da se šepuri po terenu i pravi važan. Ali, zbog tog šepurenja trpi brazilska reprezentacija koja je prošlo veče jednostavno morala da pobedi Švajcarce jer je za dve klase bolja od njih, međutim, nonšalancijom i prepotentnošću svoje prve i najveće zvezde Neimara a i ostalih brazilskih zvezda, u tome nisu uspeli, i time ozbiljno poljuljali svoj ugled i sam plasman Brazila u drugi krug doveli u pitanje. Jednostavno i Neimar ali i ostali igrači Brazila prošlo veče su izgledali onako kao da su na nekoj revijalnoj marketing utakmici a ne na Svetskom Kupu i videćete Kostarika im može napraviti velike probleme ako opet ovako odigraju kao protiv Švajcarske i onda eto iznenađenja i novog šamara za ovu generaciju Brazila koja se jednom već propisno izbrukala pre 4 godine pred svojim navijačima u onom sramnom porazu od Nemačke u polufinalu od 1:7! Očito ove sadašnje brazilske zvezde ne mogu ni prići onim nekadašnjim brazilskim velemajstorima fudbala, ima ih mnogo, da ih ne nabrajam trebaće mi 1000 slova samo za to!

potterhead

pre 5 godina

@Tazo

Naravno da jesam, i bar pet puta Kutinjo krene sa nečim, i ovaj dođe i samo preuzme loptu od njega i počne nešto svoje. To nije tim.

Милош

pre 5 godina

Смешан и трагичан човек...Његово фудбалско умеће је несумњиво, а све остало је на много нижем нивоу. Затекао га је велики новац и популарност па собзиром да долази и интелектуално, културно и социјално из друге средине, једноставно незна где се налази и како би требао да се понаша. Гледам га са оном тробојном бојом косе украшеном избријаним деловима, са балетанским белим копачкама, увек у бризи када се дигне са земље да ли му се фризура покварила... Као и готово сви Бразилци увек нешто протествује и објашњава. Са тим приступом спорту никада неће стићи праве и велике звезде фудбала. Он је заправо постао звезда ријалити шоа.

Vale

pre 5 godina

(marko, 18. jun 2018 19:42)

Daj molim te, lik je odigrao jednu lošu utakmicu i odmah "Brazil je bolji bez njega". Pa šta misliš ko je uopšte odveo taj Brazil na SP i ko im je bio glavni igrač kada su već u martu 2017. osigurali plasman. Mene Nejmar iskreno nervira ali što se tiče fudbala, momak je fenomenalan igrač i verujem da će to i pokazati (nadam se samo ne protiv Srbije).

Mililili

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!

slaviša šmigič

pre 5 godina

ja ronalda nemogu,da smislim ali za ovog umisljenog padavičara ima 3,broja više u koje on nemoze stati.brazil moze lako i ispasti.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne preterujte ljudi.. Nejmar je opasan igrac! Mnogo su ga tukli svajcarci a sudija nije podeli zute na vreme. Mislim da je cak nesto drugi najfauliraniji igrac na utakmici ikada al nebitno. Takav igrac i treba da ima slobodu vecu id ostalih ali i mora da pruzi vise od ostalih sto Nejmar uglavnom i radi tako da su vam ovi komentari kao i Vengerov malo van price. Samo pogledajtw kako igra za Brazil za klub za sta god. Za lose izdanje protiv svice kriv je sudija jer je puatsio mnogo malih faulova.

kompot

pre 5 godina

sto neko napisa ovde prosle ili pretprosle godine na frizuru Pogbe,citiram "ima milione a izgleda kao da je iz Marinkove Bare!". Tacno tako,ima milione a frizurica kao Bibop i Rokstedi posle mutacije.

Tazo

pre 5 godina

"Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio.
(potterhead, 18. jun 2018 21:33)"

Jesi li ti gledao utakmicu kad ostavljas ovakav komentar? Kutinjo i jeste igrao na sredini i organizovao napade. Neimar je igrao na istureno po levoj strani, pa mi nije jasno kako je on bio plejmejker? U prvom poluvremenu i nije solirao, ali kako je utakmica odmicala i kako je Brazil postajao jalav, preuzeo je stvar u svoje ruke.
Problem sa Neimarom (sto mozes i da procitas na puno strucnih portala) je to je da je izgubio na kondiciji i brzini nakon duze pauze zbog povrede. Ja se iskreno plasim sta ce nama uraditi za 10ak dana.

Mikula

pre 5 godina

Pa nekad kad smo kao klinci igrali, kad bi se se pojavili mladi nadobudni talenti koji su se cirkusirali, igrali samo za sebe, provlačili protivnicima loptu kroz noge par puta, našao bi se odmah koji stariji da ih spusti na zemlju i to im je bila najbolja lekcija.

Niksicanin

pre 5 godina

Da sam selektor, Neimar mi ne bi bio ni na spisku sirokom ko Sibir, pa sve da znam da cu 3 Mundijala da osvojim!
Kakav tipus, sramota me gledati ga!

Oblak u bermudama

pre 5 godina

Za Neimara vazi: "Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku" - Zabranjeno pusenje, pocetak 1980-ih.

x

pre 5 godina

To je zato, što je nekada fudbaler svoju pažnju trebao da privuče igrom na terenu i ponašanjem u realnom životu koju ste mogli videti jedino u pojedinim novinama! A danas imate računar, mobilne telefone, internet, gde se prebacio čitav jedan ljudski život u tim instrumentima. Šta je obukao, kakvu frizuricu je namestio, koju devojku šeta, u koji klub je izašao sve vam je to prenatrpano Instagramom i ostalom mrežama i ljudiski mozak je počeo da bude opsednut da sazna ovakve neke banalnosti. Tako da je danas udarna vest, kakvu frizuru je Nejmar namestio a ne kako je odigrao loše protiv Švajcaraca.

reflektor

pre 5 godina

I da dodam,mozda bude najbolji strelac Brazila i sve ostalo postigne sto do sad nije,ali ponasanje je kao deristu.Ne osporavam ga,vrhunski je ali i CR7 je egoistican ali zato na terenu kida i ekipe mu razbijaju.Neverovatan radnik.Ako si zvezda za 222 miliona i ako si prvi u Brazilu(sto je mnogo tesko),onda moras da opravdavas sveukupnim doprinosom.Nema smek zonglera i carobnjaka kao Ronaldinjo,nema smek vodje kao Mesi,CR,Zidan,Zuba,Mateus,Maldini..ali istaje da je vrhunski igrac i zvezda sa najvise pratilaca.

potterhead

pre 5 godina

Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio. Niko mu ništa ne može u timu. Uzme loptu i krene sam, ili mu uzmu ili ga obore. Ne može Brazil sa tako nabeđenom zvezdom. I ne znam zašto Tite opet kaže da će Žesus da igra od početka pre Firmina, koji je em po mom mišljenju kvalitetniji, ima dve vrhunske sezone u Liverpulu, em dao i gol pred prvenstvo. Neka ih. Neka igraju 0:0 sa Kostarikom, nama još bolje.

bBb

pre 5 godina

@Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

I onda ode u Francusku i s pola gasa d? 30 golova i 25 asistencija. U narednim godinama, bez sumnje, postaće najbolji strelac u istoriji brazilske reprezentacije. Može da ti bude antipatičan, ali da lupiš da je prosečan igrač, to je preterivanje.

ups

pre 5 godina

Izuzetan talanet, al nazalost nista vise. Ima 26 godina, i jos uvek nije sazreo da se moze reci da je ozbiljan fudbaler. Taj ce biti zabavljac do kraja karijere.

Milos

pre 5 godina

Svaka mu je na mestu! Zato u ono vreme, pravih fudbalera, nije bilo cirkuzanata kao sto je Neymar, zasto? Pa da li je ranije iko mogao tako da se ponasa u ekipi pored npr Kantone, Adamsa, Kina, Jera, Mateusa i slicnih!?

Lepi

pre 5 godina

Nadam se da Nejmar nikad nece dobiti zlatnu loptu zbog svog ega, i da ce Ronaldo i Messi taman dominirati kad i ovaj ode u zaborav. Kakvo egosticno deriste.

Митар пфк

pre 5 godina

Ружног имиџа да Бог сачува ! Иначе Арсен у праву , јасно је..Далеко мање "звјезде" су ван домашаја ауторитета , а камоли овај жути...Поготово изражено код јужно- американаца , који пунољетство дочекају у апсолутном сиромаштву , а онда преко ноћи намлате лову за 20 живота...

reflektor

pre 5 godina

Nema spora da Nejmar ima telenta,da je super zvezda,da je igrac najvise klase..Ali za sebe!I u PSZ i u Brazilu.U Barsi naravno pored Mesija,Inijeste i Suareza ne mozes da "vrsljas" kako hoces.E zato su Rivaldo,Ronaldinjo,Zuba,Kaka,Romario takodje susperzvezde ali su smekeri i ne igraju za sebe iako su vrhunski individualci.I pored svega smekeri ;)

Ivan

pre 5 godina

Cujem Real sada hoce nekog novog Nejmara iz brazilske lige, kao veliki potencijal i ostalo... Zvali Ramba Petkovica da pitaju, ovaj umro od smeha, kaze taj decko je bolesno sebican, ne postoji u odbrani i gubi mnogo lopti. U pravu su, zvuci kao novi Nejmar

Djuka

pre 5 godina

ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

vazi, ajde sad idi da zaradis 20 000 din

marko

pre 5 godina

Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene

marko

pre 5 godina

Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene

ups

pre 5 godina

Izuzetan talanet, al nazalost nista vise. Ima 26 godina, i jos uvek nije sazreo da se moze reci da je ozbiljan fudbaler. Taj ce biti zabavljac do kraja karijere.

Митар пфк

pre 5 godina

Ружног имиџа да Бог сачува ! Иначе Арсен у праву , јасно је..Далеко мање "звјезде" су ван домашаја ауторитета , а камоли овај жути...Поготово изражено код јужно- американаца , који пунољетство дочекају у апсолутном сиромаштву , а онда преко ноћи намлате лову за 20 живота...

reflektor

pre 5 godina

Nema spora da Nejmar ima telenta,da je super zvezda,da je igrac najvise klase..Ali za sebe!I u PSZ i u Brazilu.U Barsi naravno pored Mesija,Inijeste i Suareza ne mozes da "vrsljas" kako hoces.E zato su Rivaldo,Ronaldinjo,Zuba,Kaka,Romario takodje susperzvezde ali su smekeri i ne igraju za sebe iako su vrhunski individualci.I pored svega smekeri ;)

Lepi

pre 5 godina

Nadam se da Nejmar nikad nece dobiti zlatnu loptu zbog svog ega, i da ce Ronaldo i Messi taman dominirati kad i ovaj ode u zaborav. Kakvo egosticno deriste.

Milos

pre 5 godina

Svaka mu je na mestu! Zato u ono vreme, pravih fudbalera, nije bilo cirkuzanata kao sto je Neymar, zasto? Pa da li je ranije iko mogao tako da se ponasa u ekipi pored npr Kantone, Adamsa, Kina, Jera, Mateusa i slicnih!?

Ivan

pre 5 godina

Cujem Real sada hoce nekog novog Nejmara iz brazilske lige, kao veliki potencijal i ostalo... Zvali Ramba Petkovica da pitaju, ovaj umro od smeha, kaze taj decko je bolesno sebican, ne postoji u odbrani i gubi mnogo lopti. U pravu su, zvuci kao novi Nejmar

kompot

pre 5 godina

sto neko napisa ovde prosle ili pretprosle godine na frizuru Pogbe,citiram "ima milione a izgleda kao da je iz Marinkove Bare!". Tacno tako,ima milione a frizurica kao Bibop i Rokstedi posle mutacije.

Oblak u bermudama

pre 5 godina

Za Neimara vazi: "Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku" - Zabranjeno pusenje, pocetak 1980-ih.

reflektor

pre 5 godina

I da dodam,mozda bude najbolji strelac Brazila i sve ostalo postigne sto do sad nije,ali ponasanje je kao deristu.Ne osporavam ga,vrhunski je ali i CR7 je egoistican ali zato na terenu kida i ekipe mu razbijaju.Neverovatan radnik.Ako si zvezda za 222 miliona i ako si prvi u Brazilu(sto je mnogo tesko),onda moras da opravdavas sveukupnim doprinosom.Nema smek zonglera i carobnjaka kao Ronaldinjo,nema smek vodje kao Mesi,CR,Zidan,Zuba,Mateus,Maldini..ali istaje da je vrhunski igrac i zvezda sa najvise pratilaca.

Милош

pre 5 godina

Смешан и трагичан човек...Његово фудбалско умеће је несумњиво, а све остало је на много нижем нивоу. Затекао га је велики новац и популарност па собзиром да долази и интелектуално, културно и социјално из друге средине, једноставно незна где се налази и како би требао да се понаша. Гледам га са оном тробојном бојом косе украшеном избријаним деловима, са балетанским белим копачкама, увек у бризи када се дигне са земље да ли му се фризура покварила... Као и готово сви Бразилци увек нешто протествује и објашњава. Са тим приступом спорту никада неће стићи праве и велике звезде фудбала. Он је заправо постао звезда ријалити шоа.

x

pre 5 godina

To je zato, što je nekada fudbaler svoju pažnju trebao da privuče igrom na terenu i ponašanjem u realnom životu koju ste mogli videti jedino u pojedinim novinama! A danas imate računar, mobilne telefone, internet, gde se prebacio čitav jedan ljudski život u tim instrumentima. Šta je obukao, kakvu frizuricu je namestio, koju devojku šeta, u koji klub je izašao sve vam je to prenatrpano Instagramom i ostalom mrežama i ljudiski mozak je počeo da bude opsednut da sazna ovakve neke banalnosti. Tako da je danas udarna vest, kakvu frizuru je Nejmar namestio a ne kako je odigrao loše protiv Švajcaraca.

bBb

pre 5 godina

@Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

I onda ode u Francusku i s pola gasa d? 30 golova i 25 asistencija. U narednim godinama, bez sumnje, postaće najbolji strelac u istoriji brazilske reprezentacije. Može da ti bude antipatičan, ali da lupiš da je prosečan igrač, to je preterivanje.

baki

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!
(Mililili, 18. jun 2018 22:40)
Tony Adams i Patrick Viera. Mislis da bi Wenger posle Viere dao traku klincu koji nije postovao takve legende? Proslo je takvih nabedjenih igraca kroz arsenal (Anelka, Adebayor, Bendtner npr.) ali Henry nije jedan od njih

vidi

pre 5 godina

@ahonen Ibrahimovic kapiten??? Jos veci egocentrik od Nejmara pa jel si cuo izjavu Dzoi-a Bartona koji kaze da Ibrahimovic mnogo potcenjuje svoje saigrace gleda ih sa visine. Udara nize igrace namerno a kd mu uzvrate baci se isfolira i onda je naleteo na mene gde sam mu pokazao da mu je Nos veci od mozga. Za Francusku neku tv kuci izjavio. Pravi kapiten je brale Tony Adams stara skola on bi Nejmaru na sred tekme zveknuo vaspitnu samarcinu garant.

Mikula

pre 5 godina

Pa nekad kad smo kao klinci igrali, kad bi se se pojavili mladi nadobudni talenti koji su se cirkusirali, igrali samo za sebe, provlačili protivnicima loptu kroz noge par puta, našao bi se odmah koji stariji da ih spusti na zemlju i to im je bila najbolja lekcija.

potterhead

pre 5 godina

Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio. Niko mu ništa ne može u timu. Uzme loptu i krene sam, ili mu uzmu ili ga obore. Ne može Brazil sa tako nabeđenom zvezdom. I ne znam zašto Tite opet kaže da će Žesus da igra od početka pre Firmina, koji je em po mom mišljenju kvalitetniji, ima dve vrhunske sezone u Liverpulu, em dao i gol pred prvenstvo. Neka ih. Neka igraju 0:0 sa Kostarikom, nama još bolje.

Tales

pre 5 godina

Ako ovaj spagetar dovede Brazil do finala, onda vise nikakve predrasude necu imati, vec cu smatrati da je apsolutnk sve moguce. Ali itekako sumnjam da ovaj neozbiljni poluprofesionalac, kome cini mi se nista nije sveto moze da bude stvaralac velikih djela. Mozda na sledece sp kad bude zreo.

Ivan

pre 5 godina

Jeste, radi šta želi, ponaša se nonšalantno i uobraženo, ovi Arapi iz PSG-a mu prošlu jesen napunili sve džepove ogromnim svotama petrodolara pa mu se sad s pravom može da se šepuri po terenu i pravi važan. Ali, zbog tog šepurenja trpi brazilska reprezentacija koja je prošlo veče jednostavno morala da pobedi Švajcarce jer je za dve klase bolja od njih, međutim, nonšalancijom i prepotentnošću svoje prve i najveće zvezde Neimara a i ostalih brazilskih zvezda, u tome nisu uspeli, i time ozbiljno poljuljali svoj ugled i sam plasman Brazila u drugi krug doveli u pitanje. Jednostavno i Neimar ali i ostali igrači Brazila prošlo veče su izgledali onako kao da su na nekoj revijalnoj marketing utakmici a ne na Svetskom Kupu i videćete Kostarika im može napraviti velike probleme ako opet ovako odigraju kao protiv Švajcarske i onda eto iznenađenja i novog šamara za ovu generaciju Brazila koja se jednom već propisno izbrukala pre 4 godine pred svojim navijačima u onom sramnom porazu od Nemačke u polufinalu od 1:7! Očito ove sadašnje brazilske zvezde ne mogu ni prići onim nekadašnjim brazilskim velemajstorima fudbala, ima ih mnogo, da ih ne nabrajam trebaće mi 1000 slova samo za to!

potterhead

pre 5 godina

@Tazo

Naravno da jesam, i bar pet puta Kutinjo krene sa nečim, i ovaj dođe i samo preuzme loptu od njega i počne nešto svoje. To nije tim.

Djuka

pre 5 godina

ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

vazi, ajde sad idi da zaradis 20 000 din

slaviša šmigič

pre 5 godina

ja ronalda nemogu,da smislim ali za ovog umisljenog padavičara ima 3,broja više u koje on nemoze stati.brazil moze lako i ispasti.

slaviša šmigič

pre 5 godina

marko brazil ima toliko kvalitetnih igrača,da je uprao on višak.mislio sam nekad,da nepostoji veči padavičar od ronalda,ali sam ogrešio.

Niksicanin

pre 5 godina

Da sam selektor, Neimar mi ne bi bio ni na spisku sirokom ko Sibir, pa sve da znam da cu 3 Mundijala da osvojim!
Kakav tipus, sramota me gledati ga!

Vale

pre 5 godina

(marko, 18. jun 2018 19:42)

Daj molim te, lik je odigrao jednu lošu utakmicu i odmah "Brazil je bolji bez njega". Pa šta misliš ko je uopšte odveo taj Brazil na SP i ko im je bio glavni igrač kada su već u martu 2017. osigurali plasman. Mene Nejmar iskreno nervira ali što se tiče fudbala, momak je fenomenalan igrač i verujem da će to i pokazati (nadam se samo ne protiv Srbije).

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne preterujte ljudi.. Nejmar je opasan igrac! Mnogo su ga tukli svajcarci a sudija nije podeli zute na vreme. Mislim da je cak nesto drugi najfauliraniji igrac na utakmici ikada al nebitno. Takav igrac i treba da ima slobodu vecu id ostalih ali i mora da pruzi vise od ostalih sto Nejmar uglavnom i radi tako da su vam ovi komentari kao i Vengerov malo van price. Samo pogledajtw kako igra za Brazil za klub za sta god. Za lose izdanje protiv svice kriv je sudija jer je puatsio mnogo malih faulova.

Tazo

pre 5 godina

"Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio.
(potterhead, 18. jun 2018 21:33)"

Jesi li ti gledao utakmicu kad ostavljas ovakav komentar? Kutinjo i jeste igrao na sredini i organizovao napade. Neimar je igrao na istureno po levoj strani, pa mi nije jasno kako je on bio plejmejker? U prvom poluvremenu i nije solirao, ali kako je utakmica odmicala i kako je Brazil postajao jalav, preuzeo je stvar u svoje ruke.
Problem sa Neimarom (sto mozes i da procitas na puno strucnih portala) je to je da je izgubio na kondiciji i brzini nakon duze pauze zbog povrede. Ja se iskreno plasim sta ce nama uraditi za 10ak dana.

Mililili

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!

pera kojot super genije

pre 5 godina

razmazeni su,a i timova koji pumpaju milijarde, danas ne trebaju fudbaleri kao sto je bio Ronaldo npr. njima trebaju zvezde kao npr neki pevač da im navlači publiku u ovom slucaju nejmar.

Djuka

pre 5 godina

ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

vazi, ajde sad idi da zaradis 20 000 din

bBb

pre 5 godina

@Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene
(marko, 18. jun 2018 19:42)

I onda ode u Francusku i s pola gasa d? 30 golova i 25 asistencija. U narednim godinama, bez sumnje, postaće najbolji strelac u istoriji brazilske reprezentacije. Može da ti bude antipatičan, ali da lupiš da je prosečan igrač, to je preterivanje.

marko

pre 5 godina

Ovako, Brazil je jedno 50% jaci bez Neimara, decko igra neki ulicni fudbal, dribla, pada, danasnji fudbal to ne trpi, danas se igra prva druga, nije to Dzajino doba, pa uzmes zabavljas publiku..
totalno prosecan igrac, precenjen, ima mnogo boljih od njega, ko njega bude doveo samo je u gubitku, cirkuzant obican, kojih 220miliona, jos sa onom frizurom, smesan je i zalostan, toliko od mene

Mililili

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!

Tazo

pre 5 godina

"Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio.
(potterhead, 18. jun 2018 21:33)"

Jesi li ti gledao utakmicu kad ostavljas ovakav komentar? Kutinjo i jeste igrao na sredini i organizovao napade. Neimar je igrao na istureno po levoj strani, pa mi nije jasno kako je on bio plejmejker? U prvom poluvremenu i nije solirao, ali kako je utakmica odmicala i kako je Brazil postajao jalav, preuzeo je stvar u svoje ruke.
Problem sa Neimarom (sto mozes i da procitas na puno strucnih portala) je to je da je izgubio na kondiciji i brzini nakon duze pauze zbog povrede. Ja se iskreno plasim sta ce nama uraditi za 10ak dana.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne preterujte ljudi.. Nejmar je opasan igrac! Mnogo su ga tukli svajcarci a sudija nije podeli zute na vreme. Mislim da je cak nesto drugi najfauliraniji igrac na utakmici ikada al nebitno. Takav igrac i treba da ima slobodu vecu id ostalih ali i mora da pruzi vise od ostalih sto Nejmar uglavnom i radi tako da su vam ovi komentari kao i Vengerov malo van price. Samo pogledajtw kako igra za Brazil za klub za sta god. Za lose izdanje protiv svice kriv je sudija jer je puatsio mnogo malih faulova.

Niksicanin

pre 5 godina

Da sam selektor, Neimar mi ne bi bio ni na spisku sirokom ko Sibir, pa sve da znam da cu 3 Mundijala da osvojim!
Kakav tipus, sramota me gledati ga!

potterhead

pre 5 godina

Koliko bi moćniji bili da Kutinju daju da igra plejmejkera. Nejmar ništa konkretno nije uradio. Niko mu ništa ne može u timu. Uzme loptu i krene sam, ili mu uzmu ili ga obore. Ne može Brazil sa tako nabeđenom zvezdom. I ne znam zašto Tite opet kaže da će Žesus da igra od početka pre Firmina, koji je em po mom mišljenju kvalitetniji, ima dve vrhunske sezone u Liverpulu, em dao i gol pred prvenstvo. Neka ih. Neka igraju 0:0 sa Kostarikom, nama još bolje.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ja ronalda nemogu,da smislim ali za ovog umisljenog padavičara ima 3,broja više u koje on nemoze stati.brazil moze lako i ispasti.

Ivan

pre 5 godina

Cujem Real sada hoce nekog novog Nejmara iz brazilske lige, kao veliki potencijal i ostalo... Zvali Ramba Petkovica da pitaju, ovaj umro od smeha, kaze taj decko je bolesno sebican, ne postoji u odbrani i gubi mnogo lopti. U pravu su, zvuci kao novi Nejmar

Vale

pre 5 godina

(marko, 18. jun 2018 19:42)

Daj molim te, lik je odigrao jednu lošu utakmicu i odmah "Brazil je bolji bez njega". Pa šta misliš ko je uopšte odveo taj Brazil na SP i ko im je bio glavni igrač kada su već u martu 2017. osigurali plasman. Mene Nejmar iskreno nervira ali što se tiče fudbala, momak je fenomenalan igrač i verujem da će to i pokazati (nadam se samo ne protiv Srbije).

Lepi

pre 5 godina

Nadam se da Nejmar nikad nece dobiti zlatnu loptu zbog svog ega, i da ce Ronaldo i Messi taman dominirati kad i ovaj ode u zaborav. Kakvo egosticno deriste.

slaviša šmigič

pre 5 godina

marko brazil ima toliko kvalitetnih igrača,da je uprao on višak.mislio sam nekad,da nepostoji veči padavičar od ronalda,ali sam ogrešio.

reflektor

pre 5 godina

I da dodam,mozda bude najbolji strelac Brazila i sve ostalo postigne sto do sad nije,ali ponasanje je kao deristu.Ne osporavam ga,vrhunski je ali i CR7 je egoistican ali zato na terenu kida i ekipe mu razbijaju.Neverovatan radnik.Ako si zvezda za 222 miliona i ako si prvi u Brazilu(sto je mnogo tesko),onda moras da opravdavas sveukupnim doprinosom.Nema smek zonglera i carobnjaka kao Ronaldinjo,nema smek vodje kao Mesi,CR,Zidan,Zuba,Mateus,Maldini..ali istaje da je vrhunski igrac i zvezda sa najvise pratilaca.

Tales

pre 5 godina

Ako ovaj spagetar dovede Brazil do finala, onda vise nikakve predrasude necu imati, vec cu smatrati da je apsolutnk sve moguce. Ali itekako sumnjam da ovaj neozbiljni poluprofesionalac, kome cini mi se nista nije sveto moze da bude stvaralac velikih djela. Mozda na sledece sp kad bude zreo.

Митар пфк

pre 5 godina

Ружног имиџа да Бог сачува ! Иначе Арсен у праву , јасно је..Далеко мање "звјезде" су ван домашаја ауторитета , а камоли овај жути...Поготово изражено код јужно- американаца , који пунољетство дочекају у апсолутном сиромаштву , а онда преко ноћи намлате лову за 20 живота...

reflektor

pre 5 godina

Nema spora da Nejmar ima telenta,da je super zvezda,da je igrac najvise klase..Ali za sebe!I u PSZ i u Brazilu.U Barsi naravno pored Mesija,Inijeste i Suareza ne mozes da "vrsljas" kako hoces.E zato su Rivaldo,Ronaldinjo,Zuba,Kaka,Romario takodje susperzvezde ali su smekeri i ne igraju za sebe iako su vrhunski individualci.I pored svega smekeri ;)

ups

pre 5 godina

Izuzetan talanet, al nazalost nista vise. Ima 26 godina, i jos uvek nije sazreo da se moze reci da je ozbiljan fudbaler. Taj ce biti zabavljac do kraja karijere.

Милош

pre 5 godina

Смешан и трагичан човек...Његово фудбалско умеће је несумњиво, а све остало је на много нижем нивоу. Затекао га је велики новац и популарност па собзиром да долази и интелектуално, културно и социјално из друге средине, једноставно незна где се налази и како би требао да се понаша. Гледам га са оном тробојном бојом косе украшеном избријаним деловима, са балетанским белим копачкама, увек у бризи када се дигне са земље да ли му се фризура покварила... Као и готово сви Бразилци увек нешто протествује и објашњава. Са тим приступом спорту никада неће стићи праве и велике звезде фудбала. Он је заправо постао звезда ријалити шоа.

Ivan

pre 5 godina

Jeste, radi šta želi, ponaša se nonšalantno i uobraženo, ovi Arapi iz PSG-a mu prošlu jesen napunili sve džepove ogromnim svotama petrodolara pa mu se sad s pravom može da se šepuri po terenu i pravi važan. Ali, zbog tog šepurenja trpi brazilska reprezentacija koja je prošlo veče jednostavno morala da pobedi Švajcarce jer je za dve klase bolja od njih, međutim, nonšalancijom i prepotentnošću svoje prve i najveće zvezde Neimara a i ostalih brazilskih zvezda, u tome nisu uspeli, i time ozbiljno poljuljali svoj ugled i sam plasman Brazila u drugi krug doveli u pitanje. Jednostavno i Neimar ali i ostali igrači Brazila prošlo veče su izgledali onako kao da su na nekoj revijalnoj marketing utakmici a ne na Svetskom Kupu i videćete Kostarika im može napraviti velike probleme ako opet ovako odigraju kao protiv Švajcarske i onda eto iznenađenja i novog šamara za ovu generaciju Brazila koja se jednom već propisno izbrukala pre 4 godine pred svojim navijačima u onom sramnom porazu od Nemačke u polufinalu od 1:7! Očito ove sadašnje brazilske zvezde ne mogu ni prići onim nekadašnjim brazilskim velemajstorima fudbala, ima ih mnogo, da ih ne nabrajam trebaće mi 1000 slova samo za to!

vidi

pre 5 godina

@ahonen Ibrahimovic kapiten??? Jos veci egocentrik od Nejmara pa jel si cuo izjavu Dzoi-a Bartona koji kaze da Ibrahimovic mnogo potcenjuje svoje saigrace gleda ih sa visine. Udara nize igrace namerno a kd mu uzvrate baci se isfolira i onda je naleteo na mene gde sam mu pokazao da mu je Nos veci od mozga. Za Francusku neku tv kuci izjavio. Pravi kapiten je brale Tony Adams stara skola on bi Nejmaru na sred tekme zveknuo vaspitnu samarcinu garant.

Oblak u bermudama

pre 5 godina

Za Neimara vazi: "Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku" - Zabranjeno pusenje, pocetak 1980-ih.

potterhead

pre 5 godina

@Tazo

Naravno da jesam, i bar pet puta Kutinjo krene sa nečim, i ovaj dođe i samo preuzme loptu od njega i počne nešto svoje. To nije tim.

Milos

pre 5 godina

Svaka mu je na mestu! Zato u ono vreme, pravih fudbalera, nije bilo cirkuzanata kao sto je Neymar, zasto? Pa da li je ranije iko mogao tako da se ponasa u ekipi pored npr Kantone, Adamsa, Kina, Jera, Mateusa i slicnih!?

kompot

pre 5 godina

sto neko napisa ovde prosle ili pretprosle godine na frizuru Pogbe,citiram "ima milione a izgleda kao da je iz Marinkove Bare!". Tacno tako,ima milione a frizurica kao Bibop i Rokstedi posle mutacije.

baki

pre 5 godina

Vraćam film unazad i pokušavam se sjetiti koji je to kapiten u Arsenalu imao autoritet u odnosu na Anrija.Ovdje se profesor malo zanio,ali nema veze,njegova riječ mora da ima težinu.Kako god da Brazil i Španija prođu,demonstriraju igru zbog koje ovaj sport volimo i pratimo!
(Mililili, 18. jun 2018 22:40)
Tony Adams i Patrick Viera. Mislis da bi Wenger posle Viere dao traku klincu koji nije postovao takve legende? Proslo je takvih nabedjenih igraca kroz arsenal (Anelka, Adebayor, Bendtner npr.) ali Henry nije jedan od njih

x

pre 5 godina

To je zato, što je nekada fudbaler svoju pažnju trebao da privuče igrom na terenu i ponašanjem u realnom životu koju ste mogli videti jedino u pojedinim novinama! A danas imate računar, mobilne telefone, internet, gde se prebacio čitav jedan ljudski život u tim instrumentima. Šta je obukao, kakvu frizuricu je namestio, koju devojku šeta, u koji klub je izašao sve vam je to prenatrpano Instagramom i ostalom mrežama i ljudiski mozak je počeo da bude opsednut da sazna ovakve neke banalnosti. Tako da je danas udarna vest, kakvu frizuru je Nejmar namestio a ne kako je odigrao loše protiv Švajcaraca.

Mikula

pre 5 godina

Pa nekad kad smo kao klinci igrali, kad bi se se pojavili mladi nadobudni talenti koji su se cirkusirali, igrali samo za sebe, provlačili protivnicima loptu kroz noge par puta, našao bi se odmah koji stariji da ih spusti na zemlju i to im je bila najbolja lekcija.

pera kojot super genije

pre 5 godina

razmazeni su,a i timova koji pumpaju milijarde, danas ne trebaju fudbaleri kao sto je bio Ronaldo npr. njima trebaju zvezde kao npr neki pevač da im navlači publiku u ovom slucaju nejmar.