Ponedeljak, 18.06.2018.

10:45

Napadač Hrvatske odbio da bude zamena, Dalić ga poslao kući!

Izvor: B92

Napadaè Hrvatske odbio da bude zamena, Daliæ ga poslao kuæi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

DorianGray

pre 5 godina

Dybala i Higuain greju klupu u Argentini, pa što ne bi i ti Kalina... ali svetsko je to, treba sad ugrabiti svojih 5 minuta za basnoslovni ugovor iz Kine, kako bi se obezbedio pred kraj karijere...

Staljin

pre 5 godina

Imaš čoveka imaš problem, nemaš čoveka nemaš problem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pilgrim, 18. jun 2018 15:58)

Staljin.

Ante

pre 5 godina

Drag mi je Kalinić, ipak je Hajdukova škola, ali brate, nema rasprave, nema ega kad se igra za Hrvatsku, cao, dovidjenja...
Jedan Prosinečki je 98 strpljivo kao rezerva čekao da udje protiv Nizozemske, a ovaj uvrijedjen?
Bilić je kaznio 3 najvažnijih igrača, Srnu, Šimića i još jednog, usred kvalifikacija i odlučujućih utakmica, jer su izašli u klub i napili se usred priprema.
Hrvatska njeguje kult reprezentacije, zato i jesmo malo "jači" nego što realno jesmo, stoga, svi se trebaju držati pravila. Poznavajuci naše, ovo ce ih samo ujediniti još jače, nema straha..

Zadovoljan

pre 5 godina

@hr evo, zabio kosovu i finskoj potvrdio s crte kramaricev gol i autogol, 2016 ne EP 0 golova a Kalinic zabio Španjolskoj i zabio je ukrajini doma vrhunski gol..

kole

pre 5 godina

Ne znam sta je s ovim igracem, ali da dodam da je kod nas izbacen decko koji nam je igrao u kvalifikacijama, dao gol, izbacen da bi losiji igraci isli i on je samo rekao "Krivo mi je ali gledacu reprezentaciju i navijacu svim srcem!"
Pozdrav za Gacinovica!

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 5 godina

kalinic je u 2018. zabio 1 gol za nikad gori milan, uglavnom je vodonosa, a vec je i tamo bio kaznjavan jer nije htio trenirati...uglavnom bezvezan igrac, posve nebitan, samo kvari atmosferu, pravo cudo kako je jedan tako limitiran igrac i dobio poziv, puno bolji je santini iz caena

umirovljeni buntovnik

pre 5 godina

Jedna lasta ne cini prolece...momak je morao da "istrpi" nepravdu, ako mu je neneta. Shvatam da je, ipak. kolektiv ispred pojedinca. Tako je trebalo i Kalinic da prihvati nanetu mu nepravdu, ako je postojala. Ono sto, po mom misljenju, unosi crv sumnje je cinjenica da ga je selektor poveo na mundijal sto svakako nije trebalo da uradi ako se radi o konfliktnoj osobi.

grobar u srcu

pre 5 godina

Ljudi, zasto svi sve shvatate na najgori moguci nacin, covek mozda nije odbio da udje u igru jer se naljutio nego jer ga bole ledja, i mozda je zbog problema sa ledjima poslat kuci. Stvari nisu uvek onakve kakvim ih plasiraju novinari.

Миле

pre 5 godina

Послао и Пешић Радмановића па смо постали светски прваци у кошарци,ни манје ни више него у САД.

Tomo Perić

pre 5 godina

Samo zato što je Srbin :)

Da Dalić ne voli Srbe ne bi Kalinića ni pozvao u reprezentaciju. Ovako je izgubio jednog igrača do kraja prvenstva. Toliko nije blesav.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Svaka čast za selektora što se ne da ucjenjivati, tako treba sa tim razmaženim zvijezdicama....mogao si još igrati na SVJETSKOM, a sad kući lijepo objašnjavaj ženi zašto si se vratio

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

X-ADV

pre 5 godina

koga nema, bez njega se moze. evo i mi se pokidasmo zbog Muslina, putuj igumane ne misli na manastire.
P.S. mora da ima loseg menadzera.

Hr

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

Mandžukić je za Kalinića izmislio nogomet.
Da nije bilo Mandže protiv Nigerije ostalo bi 0:0.
Kad si već nabrojao golove Kalinića (što nije teško) i Krame mogao si i Mandžukićeve, čisto da se dobije realna slika.
Mandža se bori ko bik, na svakoj tekmi ide do kraja. Prvi gol protiv Nigerije tj. Odarac glavom Manđe u visini koljena obrambenog igrača je nešto što Kalinić nije u životu napravio. On je prefin za to.

Umišljen slično ko i Blanka, koja je onomad izjavila kako se čudi da joj Jordan nije prišlao jer je ona planetarno poznata sportašica.

jadeni

pre 5 godina

U kojem je to svemiru Kalinić bolji od Mandžukića?

Mandžukić je baš onaj tip igrača kojeg anvijači često potcjenjuju, a ama baš svi treneri ga drže u prvih 11 i to s vrlo dobrim razlogom. Kalinić je nešto bolji tehničar, jači je na lopti i sl., ali kompletno gledajući -Mandžukić je bolji.
Toliko ga ponekad potcjenjuju navijači i u RH (vidim i u Srbiji), a govorimo o dečku koji je igrao redovito u prvih 11 Bayerna, pa redovito u prvih 11 Atletika, pa sada redovito u prvih 11 Juventusa. Govorimo o dečku koji je postigao gol za dva različita kluba u dva finala lige prvaka...Henkes, Simeone, Allegri - oni su valjda svi bedaci, ali zato su znalci s foruma u pravu? Svašta...
Čovjek je sve stekao vlastitim radom i možće po odnosu prema igri i zalaganju biti primjer svakom klincu koji nešto trenira...ako ćete po standardnosti u ekipama gdje je nastupao, renomeu klubova u kojima je igrao i još igra, osvojenim trofejima...ni jedan trenutni napadač na Balkanu (osim Đeke) mu nije bi blizu...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

gzola

pre 5 godina

Za neupucene momak igra kosarku za srbiju i fener, sezona je duga i naporna a pored toga on stigne da pomogne nogometnom savezu hrvatske.

bljak!

pre 5 godina

@ Oliver Nedeljkovic,zapamtite to ime!
mislis na onog izbornika koji posle meca izajvio u smislu,"igrali smo za hrvatske branitelje i napaceni hrvatski narod?

trn u oku

pre 5 godina

e obo je selektor, a ne kao kod nas, 1 h pre utakmice VD selektora dobije menadžerski spisak ko će početi a ko ući i izaći. Zato i doguraju uvek dalje od nas.

Miki28

pre 5 godina

Slobodan, odlican komentar. Sve stoji a samo bih se nadovezao na komentar oko Portugala. Ronaldo je za sve te tamo igrace idol i oni su se svjesno podredili njemu i podredili svoj ego u sluzbi ekipe pa cak i sam Ronaldo je mnogo sebicniji u Realu nego u Portugalu. Koliko samo u Realu sutira iz svake pozicije dok ovdje itekako zna da igra plejmejkera i da doda saigracu u boljoj poziciji. Naravno ne uvijek ali cesce nego u Realu. Mesi posle promasenog penala se ponasao bas razmazeno, sebicno i htio je po svaku cijenu da on donese pobjedu. Nejmar nesto slicno sinoc. To nije tim vec privatna prcija neke superzvijezde a to nikako nije dobro

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

E kad vama ne valja jedan Mandžukić...šta dalje ima da se priča. Čovek bre daje najlepše golove u finalima LŠ, ali ne..vama ne valja, vi bi pozajmljenog igrača Firence. Svašta.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ma tako i treba. Nazad kuci i tacka!
Mada, stvarno ne razumem izmene u 86, 88, 93 minutu. Jos kad izbacis napadaca a ubacis visokog odbrambenog da bi sacuvao rezultat, pa i nekako da razumem. Vidim i ovaj nas je juce zamenio napadaca sa napadacem (Mitrovic - Prijovic) dva minuta pre kraja, pa se pitam cemu sluzi takva izmena. Mitrovicu je vec bila dusa u nosu pa je sve to moglo da se obavi bar 10-15 minuta ranije. Bolje i za igrace i za ceo tim. Smatram stoga da je najispravnije da trener do 70-75. minuta uvek izvrsi sve tri izmene cak iako njegov tim igra dobro i vodi. Jer svez igrac je svez igrac.
A za ove nabedjene zvezde, isprava odluka trenera - pakuj kofere i pravac domovina.

zgslavac

pre 5 godina

Ovi sto sad pljuju Mandzu... Ja priznam da je Kale tehnicki daleko finiji igrac, spaner, sjetimo se samo gola petom Spaniji. Ali evo Mandzo izborio dva gola protiv nigerije svojom borbom.

Pa Brozovic i Kovacic su imali bolje sezone od Kalinica pa se ne ljute kad su iza Badelja.

Steta, trebala nam je treca spica, i to tako kvalitetna. Ali mora van.

Nikola

pre 5 godina

Tako to radi pravi selektor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P10, 18. jun 2018 10:42)

Pravi selektor ne bi ni vodio nabedjenu zvezdu. Sad ima igraca manje u napadu

Pedja

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Igra ali pošto trenutno nema košarkaških obaveza rešio je da pomogne Hrvatima na SP u fudbalu. Fin neki momak.

мики

pre 5 godina

pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan
(Uki, 18. jun 2018 10:51)

његова нација треба да буде српска, тако да никога није издао

Komša

pre 5 godina

Kod Saleta i Željka ima sigurno mesto uvek.
Mislim da je ovo buva i da nema ništa od svađe.Jedino ako ih je uhvatio košarkaški sindrom.Ne deluju mi tako (u basketu im je rasulo ).

мики

pre 5 godina

Podrska za "izbornika"!
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 18. jun 2018 10:49)

подршка за усташу Далића? Ало!

Negativni

pre 5 godina

Odličan potez. Nisam znao da je Dalić ovako odlučan. Sada već komšijama dajem velike šanse u nastavku takmičenja. Svaki mamlaz koji misli da je veći od dresa koji nosi - pravac kući pa nek gleda tekme uz pivo i kikiriki.
Pešić je uzeo zlato u Indijanapolisu jer je zvezdama pokazao ko je gazda i poslao nevaspitanog Radmanovića na tribine. I njegovu medalju dobio je pomoćnik u stručnom štabu. To se tako radi.
Da Brazil ima takvog selektora, koji će da pošalje par zvezdica kući, imali bi velike šanse za osvajanje.

Јабучило

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Тренер је у праву, чак и да си ти у праву. Зашто је Калинић уопште полазио, ако није спреман да буде резерва?

nogometas

pre 5 godina

Realno, decko je trebao biti prezadovoljan sto je uopce na prvenstvu, jer svojim igrama ove sezone to nicim nije zasluzio, i steta sto Dalic nije uzeo Santinija, Copa, Livaju ili mladog Brekala iz Wolfsburga, koji su svi redom imali daleko uspjesniju sezonu, a i bolji su napadaci od ovog naduvenka. Daleko ispred u reprezentaciji su ovom trenu Mandzukic, Kramaric i Rebic.. U svakom slucaju, jedini ispravan potez, bez razmisljanja. Nitko nije iznad tima.

as do asa

pre 5 godina

'oce da bole ledja od dugog sedenja na klupi . pre x godina srednja skola matematika kaze profa ustani da odgovaras ja mu kazem ne mogu bole me ledja od prvog casa a sad je sesti . nista covek nije rekao , samo ga je upisao u dnevnik :(

ps steta sto nisam igra poker imao sam ih 4 komada

Srndać

pre 5 godina

Ne znam o čemu se radi niti me zanima, međutim ja ne znam dal u nekom sportu postoji toliko bezobraznih i arogantnih ljudi koliko ih ima u fudbalu i sve to pripisujem katastrofalno enormnoj cifri novca koji zarađuju. Kad god pređu u neki klub oni probuše još jednu rupu na kaišu od pantalona jer su se napregli i podgojili od novca, toliko da nemaju dodir sa stvarnošću kad promene sredinu gde u stvari ne zarađuju, a to je reprezentacija. Pa još ako dodaš ono opštepoznatu Balkansku "znaš ti ko sam ja" e onda dobijete ovo kod Hrvata, to vam je tako kada poljuljate nečiji ego. Mada neću da grešim dušu možda je nešto drugo u pitanju ovde, ali ovo više pričam univerzalno ne vezano toliko za ovaj slučaj.

dragan

pre 5 godina

Đorđević je Micova poslao kući kad je ovaj počeo da glumi. To su teški potezi koje vrhunski treneri moraju da povlače. Mislim da je ovo bilo jedino ispravno što je Dalić mogao da uradi. Nadam se da kod nas neće biti sličnih stvari...

sis

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Što nema nikakve veze. Selektor bira ekipu. Igrač to mora da poštuje. Ako ne želiš da poštuješ, izvoli kofer i pozdrav.

šteta

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa

Peki

pre 5 godina

A umjesto koga bi on, Mandze mozda? Pitajte navijece Milana za misljenje o Kalinicu, a navijace Juventusa za misljenje o Mandzi.Treba ga je potjerat odma nakon Brazila.

Slobodan

pre 5 godina

Verovatno bi svaki selektor isto uradio. Uglavnom balkanski mozak i mentalitet. Ipak je on zvezda. Mislio sam da ovo nikada necu redi ali Krstajic je uradio par dobrih stvari npr. rasteretio je Matica kod Muslina je svaki napad isao preko njega kao da ostali prvi put vide loptu, nema zvezda to je sustina uspeha. Naravno ako niste Portugal :)

Uki

pre 5 godina

Nema ništa gore od bahatih igrača. Trenerova reč je zakon i mora da se poštuje po svaku cenu! Što je najgore, ovako daju jako loš primer mladima. A i pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan

Sport

pre 5 godina

Odličan potez ako ga je poslao kući i ako je tačno da je ovaj odbio da uđe u igru jer se nadurio (kao da je dete u obdaništu). Mora se postovati neki red i na kraju krajeva taj selektor odgovara za svoje poteze i taktiku pa ako zabrlja leti sa klupe, a igrači ostaju tu i kada igraju loše. Neće ovo znacajno narušiti atmosferu sem ako ovaj nije imao neki klan oko sebe koji bi sada busio selektora. Ovako otklonjen problematicni igrač i pici dalje.

Uki

pre 5 godina

Nema ništa gore od bahatih igrača. Trenerova reč je zakon i mora da se poštuje po svaku cenu! Što je najgore, ovako daju jako loš primer mladima. A i pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan

Slobodan

pre 5 godina

Verovatno bi svaki selektor isto uradio. Uglavnom balkanski mozak i mentalitet. Ipak je on zvezda. Mislio sam da ovo nikada necu redi ali Krstajic je uradio par dobrih stvari npr. rasteretio je Matica kod Muslina je svaki napad isao preko njega kao da ostali prvi put vide loptu, nema zvezda to je sustina uspeha. Naravno ako niste Portugal :)

šteta

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa

Peki

pre 5 godina

A umjesto koga bi on, Mandze mozda? Pitajte navijece Milana za misljenje o Kalinicu, a navijace Juventusa za misljenje o Mandzi.Treba ga je potjerat odma nakon Brazila.

Sport

pre 5 godina

Odličan potez ako ga je poslao kući i ako je tačno da je ovaj odbio da uđe u igru jer se nadurio (kao da je dete u obdaništu). Mora se postovati neki red i na kraju krajeva taj selektor odgovara za svoje poteze i taktiku pa ako zabrlja leti sa klupe, a igrači ostaju tu i kada igraju loše. Neće ovo znacajno narušiti atmosferu sem ako ovaj nije imao neki klan oko sebe koji bi sada busio selektora. Ovako otklonjen problematicni igrač i pici dalje.

gzola

pre 5 godina

Za neupucene momak igra kosarku za srbiju i fener, sezona je duga i naporna a pored toga on stigne da pomogne nogometnom savezu hrvatske.

kole

pre 5 godina

Ne znam sta je s ovim igracem, ali da dodam da je kod nas izbacen decko koji nam je igrao u kvalifikacijama, dao gol, izbacen da bi losiji igraci isli i on je samo rekao "Krivo mi je ali gledacu reprezentaciju i navijacu svim srcem!"
Pozdrav za Gacinovica!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

Миле

pre 5 godina

Послао и Пешић Радмановића па смо постали светски прваци у кошарци,ни манје ни више него у САД.

jadeni

pre 5 godina

U kojem je to svemiru Kalinić bolji od Mandžukića?

Mandžukić je baš onaj tip igrača kojeg anvijači često potcjenjuju, a ama baš svi treneri ga drže u prvih 11 i to s vrlo dobrim razlogom. Kalinić je nešto bolji tehničar, jači je na lopti i sl., ali kompletno gledajući -Mandžukić je bolji.
Toliko ga ponekad potcjenjuju navijači i u RH (vidim i u Srbiji), a govorimo o dečku koji je igrao redovito u prvih 11 Bayerna, pa redovito u prvih 11 Atletika, pa sada redovito u prvih 11 Juventusa. Govorimo o dečku koji je postigao gol za dva različita kluba u dva finala lige prvaka...Henkes, Simeone, Allegri - oni su valjda svi bedaci, ali zato su znalci s foruma u pravu? Svašta...
Čovjek je sve stekao vlastitim radom i možće po odnosu prema igri i zalaganju biti primjer svakom klincu koji nešto trenira...ako ćete po standardnosti u ekipama gdje je nastupao, renomeu klubova u kojima je igrao i još igra, osvojenim trofejima...ni jedan trenutni napadač na Balkanu (osim Đeke) mu nije bi blizu...

Dario Zagreb

pre 5 godina

Svaka čast za selektora što se ne da ucjenjivati, tako treba sa tim razmaženim zvijezdicama....mogao si još igrati na SVJETSKOM, a sad kući lijepo objašnjavaj ženi zašto si se vratio

Pedja

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Igra ali pošto trenutno nema košarkaških obaveza rešio je da pomogne Hrvatima na SP u fudbalu. Fin neki momak.

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 5 godina

kalinic je u 2018. zabio 1 gol za nikad gori milan, uglavnom je vodonosa, a vec je i tamo bio kaznjavan jer nije htio trenirati...uglavnom bezvezan igrac, posve nebitan, samo kvari atmosferu, pravo cudo kako je jedan tako limitiran igrac i dobio poziv, puno bolji je santini iz caena

Tomo Perić

pre 5 godina

Samo zato što je Srbin :)

Da Dalić ne voli Srbe ne bi Kalinića ni pozvao u reprezentaciju. Ovako je izgubio jednog igrača do kraja prvenstva. Toliko nije blesav.

grobar u srcu

pre 5 godina

Ljudi, zasto svi sve shvatate na najgori moguci nacin, covek mozda nije odbio da udje u igru jer se naljutio nego jer ga bole ledja, i mozda je zbog problema sa ledjima poslat kuci. Stvari nisu uvek onakve kakvim ih plasiraju novinari.

Negativni

pre 5 godina

Odličan potez. Nisam znao da je Dalić ovako odlučan. Sada već komšijama dajem velike šanse u nastavku takmičenja. Svaki mamlaz koji misli da je veći od dresa koji nosi - pravac kući pa nek gleda tekme uz pivo i kikiriki.
Pešić je uzeo zlato u Indijanapolisu jer je zvezdama pokazao ko je gazda i poslao nevaspitanog Radmanovića na tribine. I njegovu medalju dobio je pomoćnik u stručnom štabu. To se tako radi.
Da Brazil ima takvog selektora, koji će da pošalje par zvezdica kući, imali bi velike šanse za osvajanje.

Hr

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

Mandžukić je za Kalinića izmislio nogomet.
Da nije bilo Mandže protiv Nigerije ostalo bi 0:0.
Kad si već nabrojao golove Kalinića (što nije teško) i Krame mogao si i Mandžukićeve, čisto da se dobije realna slika.
Mandža se bori ko bik, na svakoj tekmi ide do kraja. Prvi gol protiv Nigerije tj. Odarac glavom Manđe u visini koljena obrambenog igrača je nešto što Kalinić nije u životu napravio. On je prefin za to.

Umišljen slično ko i Blanka, koja je onomad izjavila kako se čudi da joj Jordan nije prišlao jer je ona planetarno poznata sportašica.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

Srndać

pre 5 godina

Ne znam o čemu se radi niti me zanima, međutim ja ne znam dal u nekom sportu postoji toliko bezobraznih i arogantnih ljudi koliko ih ima u fudbalu i sve to pripisujem katastrofalno enormnoj cifri novca koji zarađuju. Kad god pređu u neki klub oni probuše još jednu rupu na kaišu od pantalona jer su se napregli i podgojili od novca, toliko da nemaju dodir sa stvarnošću kad promene sredinu gde u stvari ne zarađuju, a to je reprezentacija. Pa još ako dodaš ono opštepoznatu Balkansku "znaš ti ko sam ja" e onda dobijete ovo kod Hrvata, to vam je tako kada poljuljate nečiji ego. Mada neću da grešim dušu možda je nešto drugo u pitanju ovde, ali ovo više pričam univerzalno ne vezano toliko za ovaj slučaj.

umirovljeni buntovnik

pre 5 godina

Jedna lasta ne cini prolece...momak je morao da "istrpi" nepravdu, ako mu je neneta. Shvatam da je, ipak. kolektiv ispred pojedinca. Tako je trebalo i Kalinic da prihvati nanetu mu nepravdu, ako je postojala. Ono sto, po mom misljenju, unosi crv sumnje je cinjenica da ga je selektor poveo na mundijal sto svakako nije trebalo da uradi ako se radi o konfliktnoj osobi.

sis

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Što nema nikakve veze. Selektor bira ekipu. Igrač to mora da poštuje. Ako ne želiš da poštuješ, izvoli kofer i pozdrav.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

E kad vama ne valja jedan Mandžukić...šta dalje ima da se priča. Čovek bre daje najlepše golove u finalima LŠ, ali ne..vama ne valja, vi bi pozajmljenog igrača Firence. Svašta.

dragan

pre 5 godina

Đorđević je Micova poslao kući kad je ovaj počeo da glumi. To su teški potezi koje vrhunski treneri moraju da povlače. Mislim da je ovo bilo jedino ispravno što je Dalić mogao da uradi. Nadam se da kod nas neće biti sličnih stvari...

Miki28

pre 5 godina

Slobodan, odlican komentar. Sve stoji a samo bih se nadovezao na komentar oko Portugala. Ronaldo je za sve te tamo igrace idol i oni su se svjesno podredili njemu i podredili svoj ego u sluzbi ekipe pa cak i sam Ronaldo je mnogo sebicniji u Realu nego u Portugalu. Koliko samo u Realu sutira iz svake pozicije dok ovdje itekako zna da igra plejmejkera i da doda saigracu u boljoj poziciji. Naravno ne uvijek ali cesce nego u Realu. Mesi posle promasenog penala se ponasao bas razmazeno, sebicno i htio je po svaku cijenu da on donese pobjedu. Nejmar nesto slicno sinoc. To nije tim vec privatna prcija neke superzvijezde a to nikako nije dobro

zgslavac

pre 5 godina

Ovi sto sad pljuju Mandzu... Ja priznam da je Kale tehnicki daleko finiji igrac, spaner, sjetimo se samo gola petom Spaniji. Ali evo Mandzo izborio dva gola protiv nigerije svojom borbom.

Pa Brozovic i Kovacic su imali bolje sezone od Kalinica pa se ne ljute kad su iza Badelja.

Steta, trebala nam je treca spica, i to tako kvalitetna. Ali mora van.

Ante

pre 5 godina

Drag mi je Kalinić, ipak je Hajdukova škola, ali brate, nema rasprave, nema ega kad se igra za Hrvatsku, cao, dovidjenja...
Jedan Prosinečki je 98 strpljivo kao rezerva čekao da udje protiv Nizozemske, a ovaj uvrijedjen?
Bilić je kaznio 3 najvažnijih igrača, Srnu, Šimića i još jednog, usred kvalifikacija i odlučujućih utakmica, jer su izašli u klub i napili se usred priprema.
Hrvatska njeguje kult reprezentacije, zato i jesmo malo "jači" nego što realno jesmo, stoga, svi se trebaju držati pravila. Poznavajuci naše, ovo ce ih samo ujediniti još jače, nema straha..

Јабучило

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Тренер је у праву, чак и да си ти у праву. Зашто је Калинић уопште полазио, ако није спреман да буде резерва?

bljak!

pre 5 godina

@ Oliver Nedeljkovic,zapamtite to ime!
mislis na onog izbornika koji posle meca izajvio u smislu,"igrali smo za hrvatske branitelje i napaceni hrvatski narod?

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ma tako i treba. Nazad kuci i tacka!
Mada, stvarno ne razumem izmene u 86, 88, 93 minutu. Jos kad izbacis napadaca a ubacis visokog odbrambenog da bi sacuvao rezultat, pa i nekako da razumem. Vidim i ovaj nas je juce zamenio napadaca sa napadacem (Mitrovic - Prijovic) dva minuta pre kraja, pa se pitam cemu sluzi takva izmena. Mitrovicu je vec bila dusa u nosu pa je sve to moglo da se obavi bar 10-15 minuta ranije. Bolje i za igrace i za ceo tim. Smatram stoga da je najispravnije da trener do 70-75. minuta uvek izvrsi sve tri izmene cak iako njegov tim igra dobro i vodi. Jer svez igrac je svez igrac.
A za ove nabedjene zvezde, isprava odluka trenera - pakuj kofere i pravac domovina.

nogometas

pre 5 godina

Realno, decko je trebao biti prezadovoljan sto je uopce na prvenstvu, jer svojim igrama ove sezone to nicim nije zasluzio, i steta sto Dalic nije uzeo Santinija, Copa, Livaju ili mladog Brekala iz Wolfsburga, koji su svi redom imali daleko uspjesniju sezonu, a i bolji su napadaci od ovog naduvenka. Daleko ispred u reprezentaciji su ovom trenu Mandzukic, Kramaric i Rebic.. U svakom slucaju, jedini ispravan potez, bez razmisljanja. Nitko nije iznad tima.

мики

pre 5 godina

pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan
(Uki, 18. jun 2018 10:51)

његова нација треба да буде српска, тако да никога није издао

Nikola

pre 5 godina

Tako to radi pravi selektor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P10, 18. jun 2018 10:42)

Pravi selektor ne bi ni vodio nabedjenu zvezdu. Sad ima igraca manje u napadu

trn u oku

pre 5 godina

e obo je selektor, a ne kao kod nas, 1 h pre utakmice VD selektora dobije menadžerski spisak ko će početi a ko ući i izaći. Zato i doguraju uvek dalje od nas.

as do asa

pre 5 godina

'oce da bole ledja od dugog sedenja na klupi . pre x godina srednja skola matematika kaze profa ustani da odgovaras ja mu kazem ne mogu bole me ledja od prvog casa a sad je sesti . nista covek nije rekao , samo ga je upisao u dnevnik :(

ps steta sto nisam igra poker imao sam ih 4 komada

X-ADV

pre 5 godina

koga nema, bez njega se moze. evo i mi se pokidasmo zbog Muslina, putuj igumane ne misli na manastire.
P.S. mora da ima loseg menadzera.

Komša

pre 5 godina

Kod Saleta i Željka ima sigurno mesto uvek.
Mislim da je ovo buva i da nema ništa od svađe.Jedino ako ih je uhvatio košarkaški sindrom.Ne deluju mi tako (u basketu im je rasulo ).

мики

pre 5 godina

Podrska za "izbornika"!
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 18. jun 2018 10:49)

подршка за усташу Далића? Ало!

Staljin

pre 5 godina

Imaš čoveka imaš problem, nemaš čoveka nemaš problem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pilgrim, 18. jun 2018 15:58)

Staljin.

DorianGray

pre 5 godina

Dybala i Higuain greju klupu u Argentini, pa što ne bi i ti Kalina... ali svetsko je to, treba sad ugrabiti svojih 5 minuta za basnoslovni ugovor iz Kine, kako bi se obezbedio pred kraj karijere...

Zadovoljan

pre 5 godina

@hr evo, zabio kosovu i finskoj potvrdio s crte kramaricev gol i autogol, 2016 ne EP 0 golova a Kalinic zabio Španjolskoj i zabio je ukrajini doma vrhunski gol..

мики

pre 5 godina

Podrska za "izbornika"!
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 18. jun 2018 10:49)

подршка за усташу Далића? Ало!

мики

pre 5 godina

pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan
(Uki, 18. jun 2018 10:51)

његова нација треба да буде српска, тако да никога није издао

Uki

pre 5 godina

Nema ništa gore od bahatih igrača. Trenerova reč je zakon i mora da se poštuje po svaku cenu! Što je najgore, ovako daju jako loš primer mladima. A i pritom je izdao celu naciju, koliko je sebičan

šteta

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa

grobar u srcu

pre 5 godina

Ljudi, zasto svi sve shvatate na najgori moguci nacin, covek mozda nije odbio da udje u igru jer se naljutio nego jer ga bole ledja, i mozda je zbog problema sa ledjima poslat kuci. Stvari nisu uvek onakve kakvim ih plasiraju novinari.

Peki

pre 5 godina

A umjesto koga bi on, Mandze mozda? Pitajte navijece Milana za misljenje o Kalinicu, a navijace Juventusa za misljenje o Mandzi.Treba ga je potjerat odma nakon Brazila.

Tomo Perić

pre 5 godina

Samo zato što je Srbin :)

Da Dalić ne voli Srbe ne bi Kalinića ni pozvao u reprezentaciju. Ovako je izgubio jednog igrača do kraja prvenstva. Toliko nije blesav.

Sport

pre 5 godina

Odličan potez ako ga je poslao kući i ako je tačno da je ovaj odbio da uđe u igru jer se nadurio (kao da je dete u obdaništu). Mora se postovati neki red i na kraju krajeva taj selektor odgovara za svoje poteze i taktiku pa ako zabrlja leti sa klupe, a igrači ostaju tu i kada igraju loše. Neće ovo znacajno narušiti atmosferu sem ako ovaj nije imao neki klan oko sebe koji bi sada busio selektora. Ovako otklonjen problematicni igrač i pici dalje.

Slobodan

pre 5 godina

Verovatno bi svaki selektor isto uradio. Uglavnom balkanski mozak i mentalitet. Ipak je on zvezda. Mislio sam da ovo nikada necu redi ali Krstajic je uradio par dobrih stvari npr. rasteretio je Matica kod Muslina je svaki napad isao preko njega kao da ostali prvi put vide loptu, nema zvezda to je sustina uspeha. Naravno ako niste Portugal :)

bljak!

pre 5 godina

@ Oliver Nedeljkovic,zapamtite to ime!
mislis na onog izbornika koji posle meca izajvio u smislu,"igrali smo za hrvatske branitelje i napaceni hrvatski narod?

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 5 godina

kalinic je u 2018. zabio 1 gol za nikad gori milan, uglavnom je vodonosa, a vec je i tamo bio kaznjavan jer nije htio trenirati...uglavnom bezvezan igrac, posve nebitan, samo kvari atmosferu, pravo cudo kako je jedan tako limitiran igrac i dobio poziv, puno bolji je santini iz caena

trn u oku

pre 5 godina

e obo je selektor, a ne kao kod nas, 1 h pre utakmice VD selektora dobije menadžerski spisak ko će početi a ko ući i izaći. Zato i doguraju uvek dalje od nas.

gzola

pre 5 godina

Za neupucene momak igra kosarku za srbiju i fener, sezona je duga i naporna a pored toga on stigne da pomogne nogometnom savezu hrvatske.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ma tako i treba. Nazad kuci i tacka!
Mada, stvarno ne razumem izmene u 86, 88, 93 minutu. Jos kad izbacis napadaca a ubacis visokog odbrambenog da bi sacuvao rezultat, pa i nekako da razumem. Vidim i ovaj nas je juce zamenio napadaca sa napadacem (Mitrovic - Prijovic) dva minuta pre kraja, pa se pitam cemu sluzi takva izmena. Mitrovicu je vec bila dusa u nosu pa je sve to moglo da se obavi bar 10-15 minuta ranije. Bolje i za igrace i za ceo tim. Smatram stoga da je najispravnije da trener do 70-75. minuta uvek izvrsi sve tri izmene cak iako njegov tim igra dobro i vodi. Jer svez igrac je svez igrac.
A za ove nabedjene zvezde, isprava odluka trenera - pakuj kofere i pravac domovina.

kole

pre 5 godina

Ne znam sta je s ovim igracem, ali da dodam da je kod nas izbacen decko koji nam je igrao u kvalifikacijama, dao gol, izbacen da bi losiji igraci isli i on je samo rekao "Krivo mi je ali gledacu reprezentaciju i navijacu svim srcem!"
Pozdrav za Gacinovica!

Nikola

pre 5 godina

Tako to radi pravi selektor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P10, 18. jun 2018 10:42)

Pravi selektor ne bi ni vodio nabedjenu zvezdu. Sad ima igraca manje u napadu

umirovljeni buntovnik

pre 5 godina

Jedna lasta ne cini prolece...momak je morao da "istrpi" nepravdu, ako mu je neneta. Shvatam da je, ipak. kolektiv ispred pojedinca. Tako je trebalo i Kalinic da prihvati nanetu mu nepravdu, ako je postojala. Ono sto, po mom misljenju, unosi crv sumnje je cinjenica da ga je selektor poveo na mundijal sto svakako nije trebalo da uradi ako se radi o konfliktnoj osobi.

Zadovoljan

pre 5 godina

@hr evo, zabio kosovu i finskoj potvrdio s crte kramaricev gol i autogol, 2016 ne EP 0 golova a Kalinic zabio Španjolskoj i zabio je ukrajini doma vrhunski gol..

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

Миле

pre 5 godina

Послао и Пешић Радмановића па смо постали светски прваци у кошарци,ни манје ни више него у САД.

nogometas

pre 5 godina

Realno, decko je trebao biti prezadovoljan sto je uopce na prvenstvu, jer svojim igrama ove sezone to nicim nije zasluzio, i steta sto Dalic nije uzeo Santinija, Copa, Livaju ili mladog Brekala iz Wolfsburga, koji su svi redom imali daleko uspjesniju sezonu, a i bolji su napadaci od ovog naduvenka. Daleko ispred u reprezentaciji su ovom trenu Mandzukic, Kramaric i Rebic.. U svakom slucaju, jedini ispravan potez, bez razmisljanja. Nitko nije iznad tima.

as do asa

pre 5 godina

'oce da bole ledja od dugog sedenja na klupi . pre x godina srednja skola matematika kaze profa ustani da odgovaras ja mu kazem ne mogu bole me ledja od prvog casa a sad je sesti . nista covek nije rekao , samo ga je upisao u dnevnik :(

ps steta sto nisam igra poker imao sam ih 4 komada

Pedja

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Igra ali pošto trenutno nema košarkaških obaveza rešio je da pomogne Hrvatima na SP u fudbalu. Fin neki momak.

jadeni

pre 5 godina

U kojem je to svemiru Kalinić bolji od Mandžukića?

Mandžukić je baš onaj tip igrača kojeg anvijači često potcjenjuju, a ama baš svi treneri ga drže u prvih 11 i to s vrlo dobrim razlogom. Kalinić je nešto bolji tehničar, jači je na lopti i sl., ali kompletno gledajući -Mandžukić je bolji.
Toliko ga ponekad potcjenjuju navijači i u RH (vidim i u Srbiji), a govorimo o dečku koji je igrao redovito u prvih 11 Bayerna, pa redovito u prvih 11 Atletika, pa sada redovito u prvih 11 Juventusa. Govorimo o dečku koji je postigao gol za dva različita kluba u dva finala lige prvaka...Henkes, Simeone, Allegri - oni su valjda svi bedaci, ali zato su znalci s foruma u pravu? Svašta...
Čovjek je sve stekao vlastitim radom i možće po odnosu prema igri i zalaganju biti primjer svakom klincu koji nešto trenira...ako ćete po standardnosti u ekipama gdje je nastupao, renomeu klubova u kojima je igrao i još igra, osvojenim trofejima...ni jedan trenutni napadač na Balkanu (osim Đeke) mu nije bi blizu...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zar Kalinic ne igra kosarku za Srbiju?
(izhlapjeli starac, 18. jun 2018 10:49)

Nije ovo taj,ovaj je onaj glumac Milan Kalinic. :)

Dario Zagreb

pre 5 godina

Svaka čast za selektora što se ne da ucjenjivati, tako treba sa tim razmaženim zvijezdicama....mogao si još igrati na SVJETSKOM, a sad kući lijepo objašnjavaj ženi zašto si se vratio

Komša

pre 5 godina

Kod Saleta i Željka ima sigurno mesto uvek.
Mislim da je ovo buva i da nema ništa od svađe.Jedino ako ih je uhvatio košarkaški sindrom.Ne deluju mi tako (u basketu im je rasulo ).

sis

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Što nema nikakve veze. Selektor bira ekipu. Igrač to mora da poštuje. Ako ne želiš da poštuješ, izvoli kofer i pozdrav.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

E kad vama ne valja jedan Mandžukić...šta dalje ima da se priča. Čovek bre daje najlepše golove u finalima LŠ, ali ne..vama ne valja, vi bi pozajmljenog igrača Firence. Svašta.

Јабучило

pre 5 godina

kalunic je apsolutno u pravu hiljadu puta je bolji od mandze shto je i dokazao nebrojeno puta
(grbavi, 18. jun 2018 11:07)

Тренер је у праву, чак и да си ти у праву. Зашто је Калинић уопште полазио, ако није спреман да буде резерва?

Miki28

pre 5 godina

Slobodan, odlican komentar. Sve stoji a samo bih se nadovezao na komentar oko Portugala. Ronaldo je za sve te tamo igrace idol i oni su se svjesno podredili njemu i podredili svoj ego u sluzbi ekipe pa cak i sam Ronaldo je mnogo sebicniji u Realu nego u Portugalu. Koliko samo u Realu sutira iz svake pozicije dok ovdje itekako zna da igra plejmejkera i da doda saigracu u boljoj poziciji. Naravno ne uvijek ali cesce nego u Realu. Mesi posle promasenog penala se ponasao bas razmazeno, sebicno i htio je po svaku cijenu da on donese pobjedu. Nejmar nesto slicno sinoc. To nije tim vec privatna prcija neke superzvijezde a to nikako nije dobro

zgslavac

pre 5 godina

Ovi sto sad pljuju Mandzu... Ja priznam da je Kale tehnicki daleko finiji igrac, spaner, sjetimo se samo gola petom Spaniji. Ali evo Mandzo izborio dva gola protiv nigerije svojom borbom.

Pa Brozovic i Kovacic su imali bolje sezone od Kalinica pa se ne ljute kad su iza Badelja.

Steta, trebala nam je treca spica, i to tako kvalitetna. Ali mora van.

Negativni

pre 5 godina

Odličan potez. Nisam znao da je Dalić ovako odlučan. Sada već komšijama dajem velike šanse u nastavku takmičenja. Svaki mamlaz koji misli da je veći od dresa koji nosi - pravac kući pa nek gleda tekme uz pivo i kikiriki.
Pešić je uzeo zlato u Indijanapolisu jer je zvezdama pokazao ko je gazda i poslao nevaspitanog Radmanovića na tribine. I njegovu medalju dobio je pomoćnik u stručnom štabu. To se tako radi.
Da Brazil ima takvog selektora, koji će da pošalje par zvezdica kući, imali bi velike šanse za osvajanje.

X-ADV

pre 5 godina

koga nema, bez njega se moze. evo i mi se pokidasmo zbog Muslina, putuj igumane ne misli na manastire.
P.S. mora da ima loseg menadzera.

Hr

pre 5 godina

izborio penal i zabio protiv grčke, kramarić 2 u Kijevu i oni su upitni a ovaj što usporava igru, svađa se s cijelim stadionom i štopa loptu pola sata on je siguran.. zabili smo iz prekida jer jedino tako i možemo s onom umjetničkom galerijom u špici..ipak kaletu ovo nije trebalo, pao je na razinu redakcije indexa
(šteta, 18. jun 2018 10:50)

Mandžukić je za Kalinića izmislio nogomet.
Da nije bilo Mandže protiv Nigerije ostalo bi 0:0.
Kad si već nabrojao golove Kalinića (što nije teško) i Krame mogao si i Mandžukićeve, čisto da se dobije realna slika.
Mandža se bori ko bik, na svakoj tekmi ide do kraja. Prvi gol protiv Nigerije tj. Odarac glavom Manđe u visini koljena obrambenog igrača je nešto što Kalinić nije u životu napravio. On je prefin za to.

Umišljen slično ko i Blanka, koja je onomad izjavila kako se čudi da joj Jordan nije prišlao jer je ona planetarno poznata sportašica.

Ante

pre 5 godina

Drag mi je Kalinić, ipak je Hajdukova škola, ali brate, nema rasprave, nema ega kad se igra za Hrvatsku, cao, dovidjenja...
Jedan Prosinečki je 98 strpljivo kao rezerva čekao da udje protiv Nizozemske, a ovaj uvrijedjen?
Bilić je kaznio 3 najvažnijih igrača, Srnu, Šimića i još jednog, usred kvalifikacija i odlučujućih utakmica, jer su izašli u klub i napili se usred priprema.
Hrvatska njeguje kult reprezentacije, zato i jesmo malo "jači" nego što realno jesmo, stoga, svi se trebaju držati pravila. Poznavajuci naše, ovo ce ih samo ujediniti još jače, nema straha..

dragan

pre 5 godina

Đorđević je Micova poslao kući kad je ovaj počeo da glumi. To su teški potezi koje vrhunski treneri moraju da povlače. Mislim da je ovo bilo jedino ispravno što je Dalić mogao da uradi. Nadam se da kod nas neće biti sličnih stvari...

Srndać

pre 5 godina

Ne znam o čemu se radi niti me zanima, međutim ja ne znam dal u nekom sportu postoji toliko bezobraznih i arogantnih ljudi koliko ih ima u fudbalu i sve to pripisujem katastrofalno enormnoj cifri novca koji zarađuju. Kad god pređu u neki klub oni probuše još jednu rupu na kaišu od pantalona jer su se napregli i podgojili od novca, toliko da nemaju dodir sa stvarnošću kad promene sredinu gde u stvari ne zarađuju, a to je reprezentacija. Pa još ako dodaš ono opštepoznatu Balkansku "znaš ti ko sam ja" e onda dobijete ovo kod Hrvata, to vam je tako kada poljuljate nečiji ego. Mada neću da grešim dušu možda je nešto drugo u pitanju ovde, ali ovo više pričam univerzalno ne vezano toliko za ovaj slučaj.

Staljin

pre 5 godina

Imaš čoveka imaš problem, nemaš čoveka nemaš problem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pilgrim, 18. jun 2018 15:58)

Staljin.

DorianGray

pre 5 godina

Dybala i Higuain greju klupu u Argentini, pa što ne bi i ti Kalina... ali svetsko je to, treba sad ugrabiti svojih 5 minuta za basnoslovni ugovor iz Kine, kako bi se obezbedio pred kraj karijere...