Nedelja, 17.06.2018.

21:00

Odabrali ste tim – nema Rukavine, sredina bez Milivojevića

Izvor: B92

Odabrali ste tim – nema Rukavine, sredina bez Milivojeviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Najrealnije

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Svaki selektor,kome je rezultat prioritet i ne zavisi od menadzera,stavio bi Rodica umesto Kolarova jer je on neobavezan,lezeran,ne zapinje a dobijanjem trake je postao jos gori i opusteniji na terenu.Ne sporim njegov kvalitet ali nama trebaju igraci koji ce da igraju ozbiljno i izgaraju za svoju reprezentaciju,sto za njega nije slucaj.
Sto se tice utakmice sa drugim timom ionako preslabe Bolivije,to nije pravo merilo a Radonjic na krilu je bolji od svakog naseg igraca,dok je Ljajic bolji u sredini,iza spica,od njega,kao sto je i Jovic kvalitetniji igrac od Mitrovica a isto vazi i za Prijovica.Mitrovica gura menadzer i iole ozbiljnijoj reprezentaciji,sa normalnim selektorom,bez uticaja menadzera,ne bi imao mesta ni u trecoj reprezentaciji.

Realno

pre 5 godina

Gledam ovdje neke komentare i neki tvrde da Hrvati neće navijati za Srbiju na SP, ali ja vam kao žestoki Hrvat koji je teško ranjen u ratu kažem da ću danas navijati za Srbiju i da jedva čekam utakmicu. Ostavimo se gluposti. Susjedi smo i zauvijek ćemo biti, što prije to shvatimo to ćemo prije izaći iz ovog limba. Kako bi bilo lijepo da osvanemo i jedni i drugi bar tamo negdje u polufinalu pa što Bog da!

IvanNiš

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što smo tako u mogućnosti!

Dragan BL

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Zeleni Radonjić dao golove Krasnodaru, Bate Borisovu, u derbiju itd...a iskusni Krle ima koliko takmičarskih utakmica kao trener?
Ljajić i Mitrović bi bili starteri protiv Švajcarske i Brazila, kao i SMS...zbog drugačije postavke ekipe na terenu.
Ne sporim da sam subjektivan prema Crvenoj zvezdi, ali nije u mojoj viziji reprezentacije to odlučujuće...ni spisak ne bi bio isti, ali to je sad nevažno.
Ideja igre protiv Kostarike je visok presing, dva brzaka (Radonja i Žile), Luka Jović da pomaže centarforu i uz njega imamo dodatno rešenje jer lepo čuva loptu i proigrava (a zna da i da ga zabije), Tadić da razigrava, Prijović (faktor iznenadjenja) a ako mu ne ide ubaciti Mitrovića, Milivojević jer najviše trči i treba da krpi rupe zbog ofanzivne formacije, Rajković je rešenje na duge staze i bolje ga kaliti protiv Kostarike nego Brazila.
Jedino što me nervira je sastav odbrane, imali smo bolje opcije.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ako trava bude kao na Lužnjiki stadionu nemamo šta da tražimo,nećemo moći ni dva pasa da sastavimo onda samo duge lopte na Mitra pa da spusti Prijoviću ili Radonjiću.
Da li Rusi znaju kako izgleda prava trava?

mujo džeger

pre 5 godina

pamtim ko da je sad, 74 brazil, 82 španija, 90 njemačka, 98 iran, 02 holandija, 10 gana i danas kostarika, jedina pobjeda je bila protiv irana, jedini gol uvali miha iz slobodnjaka neđe pred kraj, jedino 1982 u španiji njemačka nam nije bila zvijezda vodilja, 1974 se igralo u D i igrali sa D, 1990 u ital u grupi sa D, 1998 u fran u grupi saD, 2OO2 igralo seu D, 2010 u grupi sa D , A DANAS AKO BOG DA ČEKA NAS D

DAVOR

pre 5 godina

Mislim da ce Kstajic izvesti ovaj sastav, Stojkovic, Ivanovic-Milenkovic-Tosic, Rukavina-Matic-Milivojevic-Kolarov, Ljajic-Tadic, Mitrovic

boki

pre 5 godina

Mislim.da ce se Krstajic zeznuti jer ce odabrati taktiku vise da se branimo kao tim.Od blekija nema nista nece hteti da rizikuje pa ce nazad to da izgleda ovako kolarov tosic ivanovic i rukavina.Stavice dva zadnja vezna matica i milivojevica a ispred njih sms a.I na krilima ce biti tadic i kostic a napred mitrovic.Da igramo sa postavom ko protiv bolivije dobili bi sigurno ovako tesko.

Realno

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!
(sasa jokic, 17. jun 2018 11:45)

Radonjic je dokazao u dve kontrolne utakmice da ima mesta i to ne samo medju 23 vec i medju 11 startnih igraca.Gacinovic je trebao da bude na spisku ali umesto Zivkovica ali kako si rekao,kombinacije.

Komša

pre 5 godina

@samo kažem
"Baguje vam ovo,mogu da izaberem sva tri golmana i da glasam".
Nisi baš morao da kažeš,sad mogu da poprave.
Umesto da čekaš Brazil,staviš tri golmana - pa da vidim kako će ga metnu.

Granota

pre 5 godina

@Bojan:

Izvini, molim te, sad ću da pozovem Google da im tražim da ti se lično izvini generalni direktor zbog ove neoprostive greške autokorektora...

nista o nicemu

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome. 
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11) 
Blago tebi ako o tome mislis.
(Miles Davis, 17. jun 2018 11:07)

Hvala, ispred svega cast i postenje. Pa rezultat ako dodje dodje.

Gde ja živim

pre 5 godina

(Partizan 1918, 17. jun 2018 11:16)

Ja bogami to nikad ne bih uradio. Nema šanse. Al' da bih voleo jednu titulu u fudbalu, voleo bih. No bih kao žrtvu nekom vulkanu i sl. ponudio celokupni politički korpus ove zemlje, mada nisam siguran da postoji takva sila koja bi ovaj talog prihvatila. Košarku ne dam.

Fudbalinjo

pre 5 godina

.................................STOJKOVIĆ..................................

IVANOVIĆ...............NEZNAM...............NEZNAM...................KOLAROV

........................MATIĆ.................SMS...........................

TADIĆ............................LjAJIĆ.............................RADONjIĆ

................................MITROVIĆ....................................

aco

pre 5 godina

Година 2018., а нама Тошић штопер. Да је неко рекао да ће нам Тошић бити стартни штопер на сп 2018. пре само годину-две, тај би био доста чудан, најблаже речено.

Milos

pre 5 godina

Ja da se pitam, meni bi igrali krila Zivkovic i Radonjic(mladi,brzi, imaju obojica dribling i sut).Prvog napadaca bi mi igrao Prijovic. Na sredini Matic, SMS i Ljajic pre Tadica. Zasto Ljajic? Prvo ne mogu da mu zaboravim maestralnu igru protiv Albanije, drugo decko ima fudbal u malom prstu i trece decko ima srce. Odbrana mi je ok i stavio bi Milenkovica i Tosica na centralne. Golman bi mi bio Stojkovic.Rajkovic je bolji golman, mladji, sa boljim refleksima ali Stojko je iskusan i vec je igrao na SP-u.

sasa jokic

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!

Miroslav

pre 5 godina

- Mislim da ovaj sastav izvodi Krstajić -

- Stojković -

- Ivanović Milenković Tošić Kolarov -

- Matić -

- SMS -

Tadić Ljajić Kostić


Mitrović

legolas

pre 5 godina

Ајде гурни Србине напред лопту,покрени саиграча,шутирај,уклизај и бори се као никад.Дај све од себе јер смо сви уз вас.Младост нека вам да снагу а Бог срећу да победите!!!!На противника спортски,непријатељ није,ако водиш не понижавај већ поштуј,јер и он отаџбину има!!!Ако губиш издигни се из пораза срцем и борбом!!!!! Није битно ко игра већ је битно како игра!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

Davorin

pre 5 godina

Komsije da imate naseg Mandzukica i Modrica umesto Mitrovica i sms pobedili bi sa nekoliko golova razlike.Ovako ocekujem vas castan poraz i oprostaj od prvenstva vec u prvom mecu,iskreno vi ste ovde zalutali.

Kole

pre 5 godina

Stojkovic
Rukavina Ivanovic Tosic Kolarov
Matic Milivojevic
SMS
Ljajic Tadic
Mitrovic

Najverovatniji sastav i formacija, jer ipak nasi selektori nemaju petlju za dva spica zar ne?

marko

pre 5 godina

ajde da vidimo. neka igra startna postava iz meca protiv bolivije, Kostarika nije lak protivnik ipak su igrali cetvrfinale 2014 u brazilu, 2006 u njemackoj su bili uz nas i togo najgora reprezentacija, 2002 su bili takodje solidni ali nisu prosli grupu, i naravno 1990 su bili hit ispali od ceha u osmini ( ali su u grupi nadigrali svedjane i skotsku). u svakom slucaju neugodna reprezentacjja u svakom smislu mislim da je njihov maksimum bio u brazilu 2014 i da su sada vec jedna druga ekipa ali opet dosta neugodna i opasna , ali idemo na pobedu!!

Piksi

pre 5 godina

@Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!
(TedZG, 17. jun 2018 09:37)

Kratko i jasno, hvala...

KiMi

pre 5 godina

Za 2 igraca se ne slazem s vecinom. Golman Dmitrovic koji brani u Spaniji i Uros Spajic koji je bio fenomenalan prosle sezone u Bel. a sada je otisao u Rusiju.

Zex

pre 5 godina

Stojkovic, Ivanovic,Tosic,Kolarov, milenkovic,matic,milivojevic,ljajic,Sergej,tadic i Mitrovic.99%danasnji sastav. Ja bih svakako probao sa Kosticem i Radonjicem.Brzina je presudna svakako.

...

pre 5 godina

2:0 protiv Kostarike 
1:0 protiv Švice 
1:1 protiv Brazila
(Mare, 17. jun 2018 11:18)

ne ne ne .... 3:0 protiv KR , 2:0 protiv Kalimera i 1:1 protiv Brazila. Ova ekipa ima perspespektivu, iz dragstora piva :)

...

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku: 

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović. 

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić
((°_°), 17. jun 2018 10:24)

A Palma prijatelju, kako bre njega da izostavis. Dosao bi u Vladivostok sa sve skuterom.

strucnjak

pre 5 godina

Stojkovic Ivanovic Kolarov Tosic Milenkovic...Rukavina Rodic poduplati bekove,Milivojevic Grujic dobri su razgraditelji protivnicke igre..Matic da pripomogne jos kao zadnji vezni i Kostic za napad iz razloga sto se i on vraca pozadi da zatvori jos malo prostora.

legolas

pre 5 godina

Натопите дресове. момци!!!!! Будите борци и наша срца испунићете поносом!!!!!

belgrado

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

kod nas bi i mesi bio upitan :d

Toma

pre 5 godina

Kakvo zaluđivanje masa, dizanje euforije, kao da je ovo nešto bitno i kao da konkurišemo za finale... Pa sačekajmo malo, sve će se znati za par sati. A onda slede pljuvanja i žalopojke... Pa opet tako do sledeće...

Miles Davis

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome.
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11)
Blago tebi ako o tome mislis.

Shone Ticma

pre 5 godina

Voleo bih da igraju Stojković, Kolarov, Tošić, Milenković, Ivanović, Matić, Milinković Savić, Radonjić, Ljajić, Tadić i Mitrović. Kostić je van forme inače bi on idrao pre Radonjića, fali mu da da gol već dugo. U svakom slučaju, NAPRED SRBIJA!!!!

Momci dajte sve od sebe!!!

Bodibond

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01

Zato sto on prvo mora da pokaze sve kvalitete pa tek onda da igra u ptvih 11. Iskreno nista mi nismo vidli od njega, a to sto on vredi 150 miliona je glupost.

BeKo

pre 5 godina

Jugoslavija SP 1982 sastav protiv Hondurasa pobeda 1:0

Dragan Pantelić, Nikola Jovanović, Nenad Stojković, Ivan Gudelj, Velimir Zajec, Zlatko Krmpotić, Vladimir Petrović, Edhem Šljivo, Ivica Šurjak, Safet Sušić, Zlatko Vujović.

Jugoslavija SP 1990 sastav protiv Kolumbije pobeda 1:0

Tomislav Ivković, Davor Jozić, Predrag Spasić, Faruk Hadžibegić, Vujadin Stanojković, Safet Sušić, Refik Šabanadžović, Srečko Katanec, Dragoljub Brnović, Dragan Stojković, Zlatko Vujović

SR Jugoslavija SP 1998 sastav protiv Irana pobeda 1:0

Ivica Kralj, Zoran Mirković, Goran Đorović, Slaviša Jokanović, Branko Brnović, Vladimir Jugović, Predrag Mijatović, Dragan Stojković, Siniša Mihajlović, Željko Petrović, Savo Milošević

Neka bude isti rezultat kao i na ove tri utakmice sastav nije toliko bitan

Rimadžija

pre 5 godina

@Artiljero
Cepam pivo zavaljen u trosed, Kostarika ima bolji posed

...

Cepam Jelenka, a cepam i Lava, da pobedi Srbija - pismo ili glava?
Nek bude minimalac, nek bude i iks, samo da se ne obruka naš menadžerski miks!
Navas na golu kao pauk čuči, al će protiv Mitro-gola da se muči.

trn u oku

pre 5 godina

red je da se neka utakmica završi i bez golova, ova je idealni kandidat za to. Srbija ima tradicionalno spor napad, Kostarika srlja u napadu a glavna zvezda tima golman...da se igra deset poluvremena ne bih bio siguran da bi ga iko dao.

Crna mamba

pre 5 godina

Sevi Seki kao vila sa svoga desno krila,daje loptu svome ticu.svome ticu Galicu,Galic tuce ko iz puske pada Bera potrbuske.
Djajic pita sta je to.Seki vice to je goooool

Ko god da igra...bitna su tri boda...samo slozno.jako.odvazno.odlucno i pametno...

nista o nicemu

pre 5 godina

Smenili ste Muslina zbog SMS-a, a danas ipak ajmo nazad Milivojevic i Matic. Zasto? Uvek dvostruki arsini. Sto se tice tekme, nek im uvalja Mitar i bice dosta za 3 boda.

Enriko KieZa

pre 5 godina

Dacu sebi za pravo da napravim malu analizu tima...Imam neko razmisljanje da Srbija ima na papiru dosta dosta dobar tim. Da bi tim sa papirao preneo snagu na teren, potrebni su maksimalno, ali maksimalno zalaganje, dobra atmosfera u timu i petlja da ne kazem nesto drugo selektora. U odbrani je manje vise poznato ko ce igrati, a sto se tice ofanzivnih linija tima mislim da ce od njih zavisiti i celokupna igra cak i defanzivno. Ako budu po instrukciji Krstajica izasli visoko i igrali agresivno na njihovu zadnju liniju uz mirnocu po uzetoj lopti koju imaju Matic i Savic, Srbija ima sanse da cak i ubedljivo savlada Kostariku. Ako se povuku i budu cekali svoju sansu, sto bi rekli u Crnoj Gori- izio vuk magarca. Mora se igrati hrabro, drsko jako, timski. U toj situaciji nista se ne moze zamjerit a rezultat onda neminovno dolazi. Srecno!

...

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije: 

Rajković 
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov 
Milivojević 
Radonjić-Tadić-Živković 
Luka Jović-Prijović 

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.
(Dragan BL, 17. jun 2018 09:57)

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!

Gde ja živim

pre 5 godina

Ne znam šta mi ovo treba u životu. Stalno govorim da neću da gledam, da ne mogu, a opet ću da gledam, opet se nadam i opet ću da se nerviram. Valjda se od nekih stvari ne može pobeći. Ajmo momci, pokažite šta znate. Pokažite da želite. U napad bre pa šta bude. Ko god bude na terenu nek da sve od sebe. Srećno.

Merc

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?

Negativni

pre 5 godina

Tačno je da ovde ima sedam miliona selektora. Medjutim, problem je što je naš diletantski pristup fudbalu često dovodio do toga da tih sedam miliona mnogo bolje znaju da sastave tim od zvaničnog selektora. Bojim se da je to i sada slučaj.

Samo jako

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što fudbal na terenu ne igraju pare!

djole

pre 5 godina

Ja verujem Krstajiću on zna pravi izbor i zato je on selektor a ne ja
Ali kad bi bijo ja selektor onda ovako
Postava 4141

Mitrovic
Radonjić lajic sergej živković
Matic
Kolarov tosic milenkovic ivanovic
Stojkovic

(°_°)

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku:

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović.

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić

batistuta

pre 5 godina

Kazu Antic nam je bio najbolji kvalifikacije oduvo na prvenstvu poslednji u grupi zakucani,ilija petkovic isto,Santrac sa onom timcinom nista znaci nije do trenera svejedno ko god da vodi mora da se pojavi grupa momaka koja sama zeli vise i da odigra srcem niko do sada to nije pokazao od 1930 ajd da vidimo sad

bBb

pre 5 godina

Vi što pišete da Ljajić igra na krilu pre Kostića, niste loptu u životu šutnuli. Ljajić niti ima prodornost, niti centaršut iz igre, niti snagu kao Kostić. A da ne pričam o pomoći Kolarovu... Pa Ljajić bi se raspao u 35-om minutu.

nortatem

pre 5 godina

iz cisto navijackog ugla gledano, voleo bih da igramo sto ofanzivnije moguce. medutim, posto costa rica nije u stanju da preuzme igru, nego iskljucivo igra na kontre, trebali bi da nademo balans izmedu ofanzivne igre i solidne defanzive:
1. napred nam trebaju kreativci, jer ce costa rica bunkerisati sa 7 defanzivnih igraca (5 odbrambenih i 2 zadnjih veznih). trkaci su bez koristi, zato sto mi necemo biti u prilici da igramo na kontre. a mitrovic neka ih lomi.
2. posto su ticosi brzi, treba i nama dovoljno brzih i spretnih igraca u odbrani. posto ih nemamo, neka nam u sredini igraju mladi umesto starijih, svakako ticosi kroz sredinu napadati nece. a, nase 6ice neka pomazu odbrani..
zato predlazem: stojkovic - ivanovic, milenkovic, veljkovic, kolarov - matic, milivojevic - ljajic, milinkovic-savic, tadic - mitrovic

zip Niš

pre 5 godina

A jel moze bez Kolarova.
Nama treba krilni igrac koji ce da zatvare rupu na njegovoj strani inace svaka kontra na njegovoj strani je 2/3 gola

Granota

pre 5 godina

Da li čuješ, mila, moga konja kad
Da li čuješ, sa planine, zove te moj glas...

Da im se naježi koža kad uđu u tunel...

Samo jako!!

Gajic

pre 5 godina

Upitno mesto SMS u startnih 11. Izgleda da je Muslin imao pravo, ne uklapa se u sistem. Vezni red sa Tadićem, Kostićem, Ljajic, SMS, Matić I Milivojević.... Nije cudo sto je Gacimovic odmah otpao

Dubioza kolektiv

pre 5 godina

Od ovih NVO botova vise ni vest o fudbalu ne može da se procita. Daj ostavite bar danas na miru da dočekamo ovu utakmicu. Sastav kao protiv Bolivije bi mogao biti dobitan. I ne braniti se i ne čekati strpljivo priliku, kao sto nas ubeđuje Stojković, već od treće sekunde gurnuti pritisak pred njihov gol.

3210

pre 5 godina

Krastajiću počni napadački i ofanzivno sa dva špica pa makar i izgubili jer ovu ako odigramo nerešeno u druge dve nema šanse da se vadimo

Naprednjak liberalne provenijencije

pre 5 godina

Rajkovic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Rodic, Grujic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Jovic, Prijovic. To bi bio sastav koji bih izveo na teren.

ЈованОван

pre 5 godina

Моје мишљење је да Лука Миливојевић треба да игра, макар да буде ту због евентуалног једанаестерца. Крила Костић и Тадић, а Љајић централни, уигранији су него са СМС-ом. СМС да буде измена Љајићу, или да изађе Костић, а Љајић на крило.

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Realnost je da nemamo mnogo izbora u napadu i odbrani, ali zato imamo slatke muke na sredini terena. Pa zašto onda ne izaći sa formacijom 3-6-1, gdje bi Sergej i Ljajić mogli da igraju više ofanzivno i pitaju loptama Mitrovića, Matić i Milivojević da igraju više pozadi, sijeku napade Kostarike koja će pokušavati kontrama da dođe do nekog gola, a po bokovima Radonjić i Tadić, ili Živković. Koji će imati više ofanzivne, ali i defanzivne zadatke. I koji treba da trče kao ludaci, kad se umore, umjesto njih ubaciti drugu dvojicu, može i Kolarov da odigra na toj poziciji, nekog isturenog beka. Odbrana tri štopera Bane, Milenković i Tošić. Na golu Stojković. Ja bih ovako izašao protiv Kostarike, naravno da ovako ne možemo igrati protiv Švicaraca i Brazila.

Niksicanin

pre 5 godina

Bilo kako bilo...
Ostavimo se klubastva! Grobar sam, ali svaki igrac mi je jednak u rep., koji gine za Srbiju!
I da izgubimo, uz vas sam, do kraja!
ZIVJELA MAJKA SRBIJA!!!

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

TedZG

pre 5 godina

Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!

Skaut

pre 5 godina

ne znam ko napada Kostariku ali znam da Srbi 15 godina kukaju kako igramo a dva zadnja vezna i da je to antifufbal da tako nista necemo da uradimo ,a takodje znam da ce 90% komentara danas predoziti Matica i Milivojevica kao par zadnjih veznih ..
Srbi kontradiktoran narod.

Nemanja

pre 5 godina

Davne 1998 sam sa 18 godina bio pred potpisom za prvi profesionalni ugovor sa jednim bundesligasem ali me teska povreda omela u tome tako da sam sa svojih tek napunjenih 18 godina zavrsio sa fudbalom. Bas zbog toga cu napisati mojih startnih 11 jer fudbal gledam malo sa neke druge strane a ne sa navijacke.
1. Rajkovic 2. Ivanovic 3. Kolarov 4. Milenkovic 5. Milenkovic 6. Milivojevic 7. Matic 8. Radonjic 9. Mitrovic 10. S.M.Savic 11. Tadic...Kao sto vidite stoperski par Milenkovic 20 godina i Veljkovic 22, vreme je da se okrenemo buducnosti. pod hitno nam trebaju za buducnost dva kvalitetna beka. Milivojevic, S.M.Savic i Matic nisu nikad igrali zajedno, velika greska saveza. Milivojevic i Matic zadnji vezni a malog Sergeja da bude klasicna desetka. Radonjica levo a Tadica desno. U spicu Mitrovica. Ovaj sastav je za buducnost i mislim da je trenutno najjaci koji imamo. Radonjic je vanserijski igrac. Kada bude otisao u neki vrhunski klub tek onda ce ga javnost u Srbiji ceniti. Jako nezgodan igrac za cuvati. Posle prvenstva se zahvaliti Stojkovicu, Ivanovicu, Kolarovu, Rukavini, Tosicu. zasto nije pozvan mladi golman Benfike Mile Svilar? Velika greska saveza. Jeste mlad ali je mali trebao imati zagarantovano mestu sad na prvenstvu. S njime bismo dobili golmana za buducnost. Ovako nemojte da se cudimo kada ga budemo videli da igra za Belgiju. Toliko o tome i srecno orlovi na prvenstvu. Pozdrav

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

Pes

pre 5 godina

Ljajicu ako citas ovo igraj hrabrije kao u partizanu pre 10 godina. Nemoj da te je strah da driblas jer ti to znas bar bolje od kostarikanaca.Ne pustaj loptu da ode u aut i korner kad nije neophodno jer tako ima dajes do znanja da te je strah i da nisi pravi napadac. Znam da ti je sut sa distance najvece oruzije ali ne preteruj. Kreci se kao nikad u zivotu. I molim te, molim te gledaj gde je tadic! I da, ne gresi sa kratkim pasovima ako je ikako moguce. Volimo te daj sve od sebe jer ti si prevaga danas.

Thoros of Myr

pre 5 godina

Stojkovic

Ivanovic Tosic Milenkovic Kolarov

Matic

Tadic Milinkovic-Savic Ljajic

Prijovic Mitrovic


Moramo da igramo sa 2 napadača protiv Kostarike, a protiv Œvajcarske I Brazila samo sa jednim da nas ne demoliraju (umesto Prijovica Milivojevic pored Matica).

Miloje

pre 5 godina

Imamo najbolji mogući raspored utakmica u grupi. Realno je da pobedimo Kostariku a da Švajcarska izgubi od Brazila, tako da u sledeću utakmicu ulazimo sa 3 boda a Švajcarska sa 0. Švajcarci će protiv nas imati imperativ pobede što Krstajiću daje mogućnost kontri preko Radonjića i Živkovića kao brzonogih napadača. Nije realno da Švajcarci protiv nas igraju na X a da u zadnjem kolu moraju da pobede Kostariku većom razlikom od Srbije, i još čekaju da Brazil pobedi Srbiju. I protiv Brazila možemo lako do nerešenog rezultata jer pretpostavljam da će Brazil obezbediti prvo mesto već posle dve utakmice i neće morati da forsira. Dakle imamo lepu priliku i objektivno daleko veće šanse od Švajcarske i Kostarike, i to najviše zbog rasporeda utakmica.

Dragan BL

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije:

Rajković
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov
Milivojević
Radonjić-Tadić-Živković
Luka Jović-Prijović

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.

Skaut

pre 5 godina

ne znam ko napada Kostariku ali znam da Srbi 15 godina kukaju kako igramo a dva zadnja vezna i da je to antifufbal da tako nista necemo da uradimo ,a takodje znam da ce 90% komentara danas predoziti Matica i Milivojevica kao par zadnjih veznih ..
Srbi kontradiktoran narod.

Miloje

pre 5 godina

Imamo najbolji mogući raspored utakmica u grupi. Realno je da pobedimo Kostariku a da Švajcarska izgubi od Brazila, tako da u sledeću utakmicu ulazimo sa 3 boda a Švajcarska sa 0. Švajcarci će protiv nas imati imperativ pobede što Krstajiću daje mogućnost kontri preko Radonjića i Živkovića kao brzonogih napadača. Nije realno da Švajcarci protiv nas igraju na X a da u zadnjem kolu moraju da pobede Kostariku većom razlikom od Srbije, i još čekaju da Brazil pobedi Srbiju. I protiv Brazila možemo lako do nerešenog rezultata jer pretpostavljam da će Brazil obezbediti prvo mesto već posle dve utakmice i neće morati da forsira. Dakle imamo lepu priliku i objektivno daleko veće šanse od Švajcarske i Kostarike, i to najviše zbog rasporeda utakmica.

TedZG

pre 5 godina

Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

Pes

pre 5 godina

Ljajicu ako citas ovo igraj hrabrije kao u partizanu pre 10 godina. Nemoj da te je strah da driblas jer ti to znas bar bolje od kostarikanaca.Ne pustaj loptu da ode u aut i korner kad nije neophodno jer tako ima dajes do znanja da te je strah i da nisi pravi napadac. Znam da ti je sut sa distance najvece oruzije ali ne preteruj. Kreci se kao nikad u zivotu. I molim te, molim te gledaj gde je tadic! I da, ne gresi sa kratkim pasovima ako je ikako moguce. Volimo te daj sve od sebe jer ti si prevaga danas.

batistuta

pre 5 godina

Kazu Antic nam je bio najbolji kvalifikacije oduvo na prvenstvu poslednji u grupi zakucani,ilija petkovic isto,Santrac sa onom timcinom nista znaci nije do trenera svejedno ko god da vodi mora da se pojavi grupa momaka koja sama zeli vise i da odigra srcem niko do sada to nije pokazao od 1930 ajd da vidimo sad

Merc

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?

Negativni

pre 5 godina

Tačno je da ovde ima sedam miliona selektora. Medjutim, problem je što je naš diletantski pristup fudbalu često dovodio do toga da tih sedam miliona mnogo bolje znaju da sastave tim od zvaničnog selektora. Bojim se da je to i sada slučaj.

...

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije: 

Rajković 
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov 
Milivojević 
Radonjić-Tadić-Živković 
Luka Jović-Prijović 

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.
(Dragan BL, 17. jun 2018 09:57)

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!

Realno

pre 5 godina

Gledam ovdje neke komentare i neki tvrde da Hrvati neće navijati za Srbiju na SP, ali ja vam kao žestoki Hrvat koji je teško ranjen u ratu kažem da ću danas navijati za Srbiju i da jedva čekam utakmicu. Ostavimo se gluposti. Susjedi smo i zauvijek ćemo biti, što prije to shvatimo to ćemo prije izaći iz ovog limba. Kako bi bilo lijepo da osvanemo i jedni i drugi bar tamo negdje u polufinalu pa što Bog da!

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

Granota

pre 5 godina

Da li čuješ, mila, moga konja kad
Da li čuješ, sa planine, zove te moj glas...

Da im se naježi koža kad uđu u tunel...

Samo jako!!

Thoros of Myr

pre 5 godina

Stojkovic

Ivanovic Tosic Milenkovic Kolarov

Matic

Tadic Milinkovic-Savic Ljajic

Prijovic Mitrovic


Moramo da igramo sa 2 napadača protiv Kostarike, a protiv Œvajcarske I Brazila samo sa jednim da nas ne demoliraju (umesto Prijovica Milivojevic pored Matica).

legolas

pre 5 godina

Ајде гурни Србине напред лопту,покрени саиграча,шутирај,уклизај и бори се као никад.Дај све од себе јер смо сви уз вас.Младост нека вам да снагу а Бог срећу да победите!!!!На противника спортски,непријатељ није,ако водиш не понижавај већ поштуј,јер и он отаџбину има!!!Ако губиш издигни се из пораза срцем и борбом!!!!! Није битно ко игра већ је битно како игра!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

3210

pre 5 godina

Krastajiću počni napadački i ofanzivno sa dva špica pa makar i izgubili jer ovu ako odigramo nerešeno u druge dve nema šanse da se vadimo

Piksi

pre 5 godina

@Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!
(TedZG, 17. jun 2018 09:37)

Kratko i jasno, hvala...

Dubioza kolektiv

pre 5 godina

Od ovih NVO botova vise ni vest o fudbalu ne može da se procita. Daj ostavite bar danas na miru da dočekamo ovu utakmicu. Sastav kao protiv Bolivije bi mogao biti dobitan. I ne braniti se i ne čekati strpljivo priliku, kao sto nas ubeđuje Stojković, već od treće sekunde gurnuti pritisak pred njihov gol.

belgrado

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

kod nas bi i mesi bio upitan :d

...

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku: 

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović. 

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić
((°_°), 17. jun 2018 10:24)

A Palma prijatelju, kako bre njega da izostavis. Dosao bi u Vladivostok sa sve skuterom.

Miroslav

pre 5 godina

- Mislim da ovaj sastav izvodi Krstajić -

- Stojković -

- Ivanović Milenković Tošić Kolarov -

- Matić -

- SMS -

Tadić Ljajić Kostić


Mitrović

aco

pre 5 godina

Година 2018., а нама Тошић штопер. Да је неко рекао да ће нам Тошић бити стартни штопер на сп 2018. пре само годину-две, тај би био доста чудан, најблаже речено.

IvanNiš

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što smo tako u mogućnosti!

Rimadžija

pre 5 godina

@Artiljero
Cepam pivo zavaljen u trosed, Kostarika ima bolji posed

...

Cepam Jelenka, a cepam i Lava, da pobedi Srbija - pismo ili glava?
Nek bude minimalac, nek bude i iks, samo da se ne obruka naš menadžerski miks!
Navas na golu kao pauk čuči, al će protiv Mitro-gola da se muči.

Nemanja

pre 5 godina

Davne 1998 sam sa 18 godina bio pred potpisom za prvi profesionalni ugovor sa jednim bundesligasem ali me teska povreda omela u tome tako da sam sa svojih tek napunjenih 18 godina zavrsio sa fudbalom. Bas zbog toga cu napisati mojih startnih 11 jer fudbal gledam malo sa neke druge strane a ne sa navijacke.
1. Rajkovic 2. Ivanovic 3. Kolarov 4. Milenkovic 5. Milenkovic 6. Milivojevic 7. Matic 8. Radonjic 9. Mitrovic 10. S.M.Savic 11. Tadic...Kao sto vidite stoperski par Milenkovic 20 godina i Veljkovic 22, vreme je da se okrenemo buducnosti. pod hitno nam trebaju za buducnost dva kvalitetna beka. Milivojevic, S.M.Savic i Matic nisu nikad igrali zajedno, velika greska saveza. Milivojevic i Matic zadnji vezni a malog Sergeja da bude klasicna desetka. Radonjica levo a Tadica desno. U spicu Mitrovica. Ovaj sastav je za buducnost i mislim da je trenutno najjaci koji imamo. Radonjic je vanserijski igrac. Kada bude otisao u neki vrhunski klub tek onda ce ga javnost u Srbiji ceniti. Jako nezgodan igrac za cuvati. Posle prvenstva se zahvaliti Stojkovicu, Ivanovicu, Kolarovu, Rukavini, Tosicu. zasto nije pozvan mladi golman Benfike Mile Svilar? Velika greska saveza. Jeste mlad ali je mali trebao imati zagarantovano mestu sad na prvenstvu. S njime bismo dobili golmana za buducnost. Ovako nemojte da se cudimo kada ga budemo videli da igra za Belgiju. Toliko o tome i srecno orlovi na prvenstvu. Pozdrav

ЈованОван

pre 5 godina

Моје мишљење је да Лука Миливојевић треба да игра, макар да буде ту због евентуалног једанаестерца. Крила Костић и Тадић, а Љајић централни, уигранији су него са СМС-ом. СМС да буде измена Љајићу, или да изађе Костић, а Љајић на крило.

Gde ja živim

pre 5 godina

Ne znam šta mi ovo treba u životu. Stalno govorim da neću da gledam, da ne mogu, a opet ću da gledam, opet se nadam i opet ću da se nerviram. Valjda se od nekih stvari ne može pobeći. Ajmo momci, pokažite šta znate. Pokažite da želite. U napad bre pa šta bude. Ko god bude na terenu nek da sve od sebe. Srećno.

Miles Davis

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome.
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11)
Blago tebi ako o tome mislis.

Enriko KieZa

pre 5 godina

Dacu sebi za pravo da napravim malu analizu tima...Imam neko razmisljanje da Srbija ima na papiru dosta dosta dobar tim. Da bi tim sa papirao preneo snagu na teren, potrebni su maksimalno, ali maksimalno zalaganje, dobra atmosfera u timu i petlja da ne kazem nesto drugo selektora. U odbrani je manje vise poznato ko ce igrati, a sto se tice ofanzivnih linija tima mislim da ce od njih zavisiti i celokupna igra cak i defanzivno. Ako budu po instrukciji Krstajica izasli visoko i igrali agresivno na njihovu zadnju liniju uz mirnocu po uzetoj lopti koju imaju Matic i Savic, Srbija ima sanse da cak i ubedljivo savlada Kostariku. Ako se povuku i budu cekali svoju sansu, sto bi rekli u Crnoj Gori- izio vuk magarca. Mora se igrati hrabro, drsko jako, timski. U toj situaciji nista se ne moze zamjerit a rezultat onda neminovno dolazi. Srecno!

marko

pre 5 godina

ajde da vidimo. neka igra startna postava iz meca protiv bolivije, Kostarika nije lak protivnik ipak su igrali cetvrfinale 2014 u brazilu, 2006 u njemackoj su bili uz nas i togo najgora reprezentacija, 2002 su bili takodje solidni ali nisu prosli grupu, i naravno 1990 su bili hit ispali od ceha u osmini ( ali su u grupi nadigrali svedjane i skotsku). u svakom slucaju neugodna reprezentacjja u svakom smislu mislim da je njihov maksimum bio u brazilu 2014 i da su sada vec jedna druga ekipa ali opet dosta neugodna i opasna , ali idemo na pobedu!!

mujo džeger

pre 5 godina

pamtim ko da je sad, 74 brazil, 82 španija, 90 njemačka, 98 iran, 02 holandija, 10 gana i danas kostarika, jedina pobjeda je bila protiv irana, jedini gol uvali miha iz slobodnjaka neđe pred kraj, jedino 1982 u španiji njemačka nam nije bila zvijezda vodilja, 1974 se igralo u D i igrali sa D, 1990 u ital u grupi sa D, 1998 u fran u grupi saD, 2OO2 igralo seu D, 2010 u grupi sa D , A DANAS AKO BOG DA ČEKA NAS D

Dragan BL

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije:

Rajković
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov
Milivojević
Radonjić-Tadić-Živković
Luka Jović-Prijović

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.

Milos

pre 5 godina

Ja da se pitam, meni bi igrali krila Zivkovic i Radonjic(mladi,brzi, imaju obojica dribling i sut).Prvog napadaca bi mi igrao Prijovic. Na sredini Matic, SMS i Ljajic pre Tadica. Zasto Ljajic? Prvo ne mogu da mu zaboravim maestralnu igru protiv Albanije, drugo decko ima fudbal u malom prstu i trece decko ima srce. Odbrana mi je ok i stavio bi Milenkovica i Tosica na centralne. Golman bi mi bio Stojkovic.Rajkovic je bolji golman, mladji, sa boljim refleksima ali Stojko je iskusan i vec je igrao na SP-u.

(°_°)

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku:

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović.

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić

Shone Ticma

pre 5 godina

Voleo bih da igraju Stojković, Kolarov, Tošić, Milenković, Ivanović, Matić, Milinković Savić, Radonjić, Ljajić, Tadić i Mitrović. Kostić je van forme inače bi on idrao pre Radonjića, fali mu da da gol već dugo. U svakom slučaju, NAPRED SRBIJA!!!!

Momci dajte sve od sebe!!!

Samo jako

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što fudbal na terenu ne igraju pare!

BeKo

pre 5 godina

Jugoslavija SP 1982 sastav protiv Hondurasa pobeda 1:0

Dragan Pantelić, Nikola Jovanović, Nenad Stojković, Ivan Gudelj, Velimir Zajec, Zlatko Krmpotić, Vladimir Petrović, Edhem Šljivo, Ivica Šurjak, Safet Sušić, Zlatko Vujović.

Jugoslavija SP 1990 sastav protiv Kolumbije pobeda 1:0

Tomislav Ivković, Davor Jozić, Predrag Spasić, Faruk Hadžibegić, Vujadin Stanojković, Safet Sušić, Refik Šabanadžović, Srečko Katanec, Dragoljub Brnović, Dragan Stojković, Zlatko Vujović

SR Jugoslavija SP 1998 sastav protiv Irana pobeda 1:0

Ivica Kralj, Zoran Mirković, Goran Đorović, Slaviša Jokanović, Branko Brnović, Vladimir Jugović, Predrag Mijatović, Dragan Stojković, Siniša Mihajlović, Željko Petrović, Savo Milošević

Neka bude isti rezultat kao i na ove tri utakmice sastav nije toliko bitan

boki

pre 5 godina

Mislim.da ce se Krstajic zeznuti jer ce odabrati taktiku vise da se branimo kao tim.Od blekija nema nista nece hteti da rizikuje pa ce nazad to da izgleda ovako kolarov tosic ivanovic i rukavina.Stavice dva zadnja vezna matica i milivojevica a ispred njih sms a.I na krilima ce biti tadic i kostic a napred mitrovic.Da igramo sa postavom ko protiv bolivije dobili bi sigurno ovako tesko.

Bodibond

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01

Zato sto on prvo mora da pokaze sve kvalitete pa tek onda da igra u ptvih 11. Iskreno nista mi nismo vidli od njega, a to sto on vredi 150 miliona je glupost.

...

pre 5 godina

2:0 protiv Kostarike 
1:0 protiv Švice 
1:1 protiv Brazila
(Mare, 17. jun 2018 11:18)

ne ne ne .... 3:0 protiv KR , 2:0 protiv Kalimera i 1:1 protiv Brazila. Ova ekipa ima perspespektivu, iz dragstora piva :)

Fudbalinjo

pre 5 godina

.................................STOJKOVIĆ..................................

IVANOVIĆ...............NEZNAM...............NEZNAM...................KOLAROV

........................MATIĆ.................SMS...........................

TADIĆ............................LjAJIĆ.............................RADONjIĆ

................................MITROVIĆ....................................

bBb

pre 5 godina

Vi što pišete da Ljajić igra na krilu pre Kostića, niste loptu u životu šutnuli. Ljajić niti ima prodornost, niti centaršut iz igre, niti snagu kao Kostić. A da ne pričam o pomoći Kolarovu... Pa Ljajić bi se raspao u 35-om minutu.

nortatem

pre 5 godina

iz cisto navijackog ugla gledano, voleo bih da igramo sto ofanzivnije moguce. medutim, posto costa rica nije u stanju da preuzme igru, nego iskljucivo igra na kontre, trebali bi da nademo balans izmedu ofanzivne igre i solidne defanzive:
1. napred nam trebaju kreativci, jer ce costa rica bunkerisati sa 7 defanzivnih igraca (5 odbrambenih i 2 zadnjih veznih). trkaci su bez koristi, zato sto mi necemo biti u prilici da igramo na kontre. a mitrovic neka ih lomi.
2. posto su ticosi brzi, treba i nama dovoljno brzih i spretnih igraca u odbrani. posto ih nemamo, neka nam u sredini igraju mladi umesto starijih, svakako ticosi kroz sredinu napadati nece. a, nase 6ice neka pomazu odbrani..
zato predlazem: stojkovic - ivanovic, milenkovic, veljkovic, kolarov - matic, milivojevic - ljajic, milinkovic-savic, tadic - mitrovic

Toma

pre 5 godina

Kakvo zaluđivanje masa, dizanje euforije, kao da je ovo nešto bitno i kao da konkurišemo za finale... Pa sačekajmo malo, sve će se znati za par sati. A onda slede pljuvanja i žalopojke... Pa opet tako do sledeće...

Zex

pre 5 godina

Stojkovic, Ivanovic,Tosic,Kolarov, milenkovic,matic,milivojevic,ljajic,Sergej,tadic i Mitrovic.99%danasnji sastav. Ja bih svakako probao sa Kosticem i Radonjicem.Brzina je presudna svakako.

Dragan BL

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Zeleni Radonjić dao golove Krasnodaru, Bate Borisovu, u derbiju itd...a iskusni Krle ima koliko takmičarskih utakmica kao trener?
Ljajić i Mitrović bi bili starteri protiv Švajcarske i Brazila, kao i SMS...zbog drugačije postavke ekipe na terenu.
Ne sporim da sam subjektivan prema Crvenoj zvezdi, ali nije u mojoj viziji reprezentacije to odlučujuće...ni spisak ne bi bio isti, ali to je sad nevažno.
Ideja igre protiv Kostarike je visok presing, dva brzaka (Radonja i Žile), Luka Jović da pomaže centarforu i uz njega imamo dodatno rešenje jer lepo čuva loptu i proigrava (a zna da i da ga zabije), Tadić da razigrava, Prijović (faktor iznenadjenja) a ako mu ne ide ubaciti Mitrovića, Milivojević jer najviše trči i treba da krpi rupe zbog ofanzivne formacije, Rajković je rešenje na duge staze i bolje ga kaliti protiv Kostarike nego Brazila.
Jedino što me nervira je sastav odbrane, imali smo bolje opcije.

Niksicanin

pre 5 godina

Bilo kako bilo...
Ostavimo se klubastva! Grobar sam, ali svaki igrac mi je jednak u rep., koji gine za Srbiju!
I da izgubimo, uz vas sam, do kraja!
ZIVJELA MAJKA SRBIJA!!!

Gajic

pre 5 godina

Upitno mesto SMS u startnih 11. Izgleda da je Muslin imao pravo, ne uklapa se u sistem. Vezni red sa Tadićem, Kostićem, Ljajic, SMS, Matić I Milivojević.... Nije cudo sto je Gacimovic odmah otpao

Gde ja živim

pre 5 godina

(Partizan 1918, 17. jun 2018 11:16)

Ja bogami to nikad ne bih uradio. Nema šanse. Al' da bih voleo jednu titulu u fudbalu, voleo bih. No bih kao žrtvu nekom vulkanu i sl. ponudio celokupni politički korpus ove zemlje, mada nisam siguran da postoji takva sila koja bi ovaj talog prihvatila. Košarku ne dam.

legolas

pre 5 godina

Натопите дресове. момци!!!!! Будите борци и наша срца испунићете поносом!!!!!

sasa jokic

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!

Komša

pre 5 godina

@samo kažem
"Baguje vam ovo,mogu da izaberem sva tri golmana i da glasam".
Nisi baš morao da kažeš,sad mogu da poprave.
Umesto da čekaš Brazil,staviš tri golmana - pa da vidim kako će ga metnu.

djole

pre 5 godina

Ja verujem Krstajiću on zna pravi izbor i zato je on selektor a ne ja
Ali kad bi bijo ja selektor onda ovako
Postava 4141

Mitrovic
Radonjić lajic sergej živković
Matic
Kolarov tosic milenkovic ivanovic
Stojkovic

Kole

pre 5 godina

Stojkovic
Rukavina Ivanovic Tosic Kolarov
Matic Milivojevic
SMS
Ljajic Tadic
Mitrovic

Najverovatniji sastav i formacija, jer ipak nasi selektori nemaju petlju za dva spica zar ne?

Realno

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!
(sasa jokic, 17. jun 2018 11:45)

Radonjic je dokazao u dve kontrolne utakmice da ima mesta i to ne samo medju 23 vec i medju 11 startnih igraca.Gacinovic je trebao da bude na spisku ali umesto Zivkovica ali kako si rekao,kombinacije.

Najrealnije

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Svaki selektor,kome je rezultat prioritet i ne zavisi od menadzera,stavio bi Rodica umesto Kolarova jer je on neobavezan,lezeran,ne zapinje a dobijanjem trake je postao jos gori i opusteniji na terenu.Ne sporim njegov kvalitet ali nama trebaju igraci koji ce da igraju ozbiljno i izgaraju za svoju reprezentaciju,sto za njega nije slucaj.
Sto se tice utakmice sa drugim timom ionako preslabe Bolivije,to nije pravo merilo a Radonjic na krilu je bolji od svakog naseg igraca,dok je Ljajic bolji u sredini,iza spica,od njega,kao sto je i Jovic kvalitetniji igrac od Mitrovica a isto vazi i za Prijovica.Mitrovica gura menadzer i iole ozbiljnijoj reprezentaciji,sa normalnim selektorom,bez uticaja menadzera,ne bi imao mesta ni u trecoj reprezentaciji.

nista o nicemu

pre 5 godina

Smenili ste Muslina zbog SMS-a, a danas ipak ajmo nazad Milivojevic i Matic. Zasto? Uvek dvostruki arsini. Sto se tice tekme, nek im uvalja Mitar i bice dosta za 3 boda.

Davorin

pre 5 godina

Komsije da imate naseg Mandzukica i Modrica umesto Mitrovica i sms pobedili bi sa nekoliko golova razlike.Ovako ocekujem vas castan poraz i oprostaj od prvenstva vec u prvom mecu,iskreno vi ste ovde zalutali.

Naprednjak liberalne provenijencije

pre 5 godina

Rajkovic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Rodic, Grujic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Jovic, Prijovic. To bi bio sastav koji bih izveo na teren.

trn u oku

pre 5 godina

red je da se neka utakmica završi i bez golova, ova je idealni kandidat za to. Srbija ima tradicionalno spor napad, Kostarika srlja u napadu a glavna zvezda tima golman...da se igra deset poluvremena ne bih bio siguran da bi ga iko dao.

Crna mamba

pre 5 godina

Sevi Seki kao vila sa svoga desno krila,daje loptu svome ticu.svome ticu Galicu,Galic tuce ko iz puske pada Bera potrbuske.
Djajic pita sta je to.Seki vice to je goooool

Ko god da igra...bitna su tri boda...samo slozno.jako.odvazno.odlucno i pametno...

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Realnost je da nemamo mnogo izbora u napadu i odbrani, ali zato imamo slatke muke na sredini terena. Pa zašto onda ne izaći sa formacijom 3-6-1, gdje bi Sergej i Ljajić mogli da igraju više ofanzivno i pitaju loptama Mitrovića, Matić i Milivojević da igraju više pozadi, sijeku napade Kostarike koja će pokušavati kontrama da dođe do nekog gola, a po bokovima Radonjić i Tadić, ili Živković. Koji će imati više ofanzivne, ali i defanzivne zadatke. I koji treba da trče kao ludaci, kad se umore, umjesto njih ubaciti drugu dvojicu, može i Kolarov da odigra na toj poziciji, nekog isturenog beka. Odbrana tri štopera Bane, Milenković i Tošić. Na golu Stojković. Ja bih ovako izašao protiv Kostarike, naravno da ovako ne možemo igrati protiv Švicaraca i Brazila.

zip Niš

pre 5 godina

A jel moze bez Kolarova.
Nama treba krilni igrac koji ce da zatvare rupu na njegovoj strani inace svaka kontra na njegovoj strani je 2/3 gola

KiMi

pre 5 godina

Za 2 igraca se ne slazem s vecinom. Golman Dmitrovic koji brani u Spaniji i Uros Spajic koji je bio fenomenalan prosle sezone u Bel. a sada je otisao u Rusiju.

strucnjak

pre 5 godina

Stojkovic Ivanovic Kolarov Tosic Milenkovic...Rukavina Rodic poduplati bekove,Milivojevic Grujic dobri su razgraditelji protivnicke igre..Matic da pripomogne jos kao zadnji vezni i Kostic za napad iz razloga sto se i on vraca pozadi da zatvori jos malo prostora.

Granota

pre 5 godina

@Bojan:

Izvini, molim te, sad ću da pozovem Google da im tražim da ti se lično izvini generalni direktor zbog ove neoprostive greške autokorektora...

nista o nicemu

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome. 
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11) 
Blago tebi ako o tome mislis.
(Miles Davis, 17. jun 2018 11:07)

Hvala, ispred svega cast i postenje. Pa rezultat ako dodje dodje.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ako trava bude kao na Lužnjiki stadionu nemamo šta da tražimo,nećemo moći ni dva pasa da sastavimo onda samo duge lopte na Mitra pa da spusti Prijoviću ili Radonjiću.
Da li Rusi znaju kako izgleda prava trava?

DAVOR

pre 5 godina

Mislim da ce Kstajic izvesti ovaj sastav, Stojkovic, Ivanovic-Milenkovic-Tosic, Rukavina-Matic-Milivojevic-Kolarov, Ljajic-Tadic, Mitrovic

Thoros of Myr

pre 5 godina

Stojkovic

Ivanovic Tosic Milenkovic Kolarov

Matic

Tadic Milinkovic-Savic Ljajic

Prijovic Mitrovic


Moramo da igramo sa 2 napadača protiv Kostarike, a protiv Œvajcarske I Brazila samo sa jednim da nas ne demoliraju (umesto Prijovica Milivojevic pored Matica).

Dragan BL

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije:

Rajković
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov
Milivojević
Radonjić-Tadić-Živković
Luka Jović-Prijović

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.

Skaut

pre 5 godina

ne znam ko napada Kostariku ali znam da Srbi 15 godina kukaju kako igramo a dva zadnja vezna i da je to antifufbal da tako nista necemo da uradimo ,a takodje znam da ce 90% komentara danas predoziti Matica i Milivojevica kao par zadnjih veznih ..
Srbi kontradiktoran narod.

Granota

pre 5 godina

Da li čuješ, mila, moga konja kad
Da li čuješ, sa planine, zove te moj glas...

Da im se naježi koža kad uđu u tunel...

Samo jako!!

Nemanja

pre 5 godina

Davne 1998 sam sa 18 godina bio pred potpisom za prvi profesionalni ugovor sa jednim bundesligasem ali me teska povreda omela u tome tako da sam sa svojih tek napunjenih 18 godina zavrsio sa fudbalom. Bas zbog toga cu napisati mojih startnih 11 jer fudbal gledam malo sa neke druge strane a ne sa navijacke.
1. Rajkovic 2. Ivanovic 3. Kolarov 4. Milenkovic 5. Milenkovic 6. Milivojevic 7. Matic 8. Radonjic 9. Mitrovic 10. S.M.Savic 11. Tadic...Kao sto vidite stoperski par Milenkovic 20 godina i Veljkovic 22, vreme je da se okrenemo buducnosti. pod hitno nam trebaju za buducnost dva kvalitetna beka. Milivojevic, S.M.Savic i Matic nisu nikad igrali zajedno, velika greska saveza. Milivojevic i Matic zadnji vezni a malog Sergeja da bude klasicna desetka. Radonjica levo a Tadica desno. U spicu Mitrovica. Ovaj sastav je za buducnost i mislim da je trenutno najjaci koji imamo. Radonjic je vanserijski igrac. Kada bude otisao u neki vrhunski klub tek onda ce ga javnost u Srbiji ceniti. Jako nezgodan igrac za cuvati. Posle prvenstva se zahvaliti Stojkovicu, Ivanovicu, Kolarovu, Rukavini, Tosicu. zasto nije pozvan mladi golman Benfike Mile Svilar? Velika greska saveza. Jeste mlad ali je mali trebao imati zagarantovano mestu sad na prvenstvu. S njime bismo dobili golmana za buducnost. Ovako nemojte da se cudimo kada ga budemo videli da igra za Belgiju. Toliko o tome i srecno orlovi na prvenstvu. Pozdrav

Davorin

pre 5 godina

Komsije da imate naseg Mandzukica i Modrica umesto Mitrovica i sms pobedili bi sa nekoliko golova razlike.Ovako ocekujem vas castan poraz i oprostaj od prvenstva vec u prvom mecu,iskreno vi ste ovde zalutali.

Merc

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?

TedZG

pre 5 godina

Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!

Bodibond

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01

Zato sto on prvo mora da pokaze sve kvalitete pa tek onda da igra u ptvih 11. Iskreno nista mi nismo vidli od njega, a to sto on vredi 150 miliona je glupost.

...

pre 5 godina

Protiv Kostarike ofanzivnije: 

Rajković 
Ivanović-Milenković-Tošić-Kolarov 
Milivojević 
Radonjić-Tadić-Živković 
Luka Jović-Prijović 

Protiv Švajcarske i Brazila druga formacija.
(Dragan BL, 17. jun 2018 09:57)

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!

Miloje

pre 5 godina

Imamo najbolji mogući raspored utakmica u grupi. Realno je da pobedimo Kostariku a da Švajcarska izgubi od Brazila, tako da u sledeću utakmicu ulazimo sa 3 boda a Švajcarska sa 0. Švajcarci će protiv nas imati imperativ pobede što Krstajiću daje mogućnost kontri preko Radonjića i Živkovića kao brzonogih napadača. Nije realno da Švajcarci protiv nas igraju na X a da u zadnjem kolu moraju da pobede Kostariku većom razlikom od Srbije, i još čekaju da Brazil pobedi Srbiju. I protiv Brazila možemo lako do nerešenog rezultata jer pretpostavljam da će Brazil obezbediti prvo mesto već posle dve utakmice i neće morati da forsira. Dakle imamo lepu priliku i objektivno daleko veće šanse od Švajcarske i Kostarike, i to najviše zbog rasporeda utakmica.

ЈованОван

pre 5 godina

Моје мишљење је да Лука Миливојевић треба да игра, макар да буде ту због евентуалног једанаестерца. Крила Костић и Тадић, а Љајић централни, уигранији су него са СМС-ом. СМС да буде измена Љајићу, или да изађе Костић, а Љајић на крило.

Fudbalinjo

pre 5 godina

.................................STOJKOVIĆ..................................

IVANOVIĆ...............NEZNAM...............NEZNAM...................KOLAROV

........................MATIĆ.................SMS...........................

TADIĆ............................LjAJIĆ.............................RADONjIĆ

................................MITROVIĆ....................................

Milos

pre 5 godina

Ja da se pitam, meni bi igrali krila Zivkovic i Radonjic(mladi,brzi, imaju obojica dribling i sut).Prvog napadaca bi mi igrao Prijovic. Na sredini Matic, SMS i Ljajic pre Tadica. Zasto Ljajic? Prvo ne mogu da mu zaboravim maestralnu igru protiv Albanije, drugo decko ima fudbal u malom prstu i trece decko ima srce. Odbrana mi je ok i stavio bi Milenkovica i Tosica na centralne. Golman bi mi bio Stojkovic.Rajkovic je bolji golman, mladji, sa boljim refleksima ali Stojko je iskusan i vec je igrao na SP-u.

Negativni

pre 5 godina

Tačno je da ovde ima sedam miliona selektora. Medjutim, problem je što je naš diletantski pristup fudbalu često dovodio do toga da tih sedam miliona mnogo bolje znaju da sastave tim od zvaničnog selektora. Bojim se da je to i sada slučaj.

nista o nicemu

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome. 
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11) 
Blago tebi ako o tome mislis.
(Miles Davis, 17. jun 2018 11:07)

Hvala, ispred svega cast i postenje. Pa rezultat ako dodje dodje.

3210

pre 5 godina

Krastajiću počni napadački i ofanzivno sa dva špica pa makar i izgubili jer ovu ako odigramo nerešeno u druge dve nema šanse da se vadimo

nista o nicemu

pre 5 godina

Smenili ste Muslina zbog SMS-a, a danas ipak ajmo nazad Milivojevic i Matic. Zasto? Uvek dvostruki arsini. Sto se tice tekme, nek im uvalja Mitar i bice dosta za 3 boda.

Dragan BL

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Zeleni Radonjić dao golove Krasnodaru, Bate Borisovu, u derbiju itd...a iskusni Krle ima koliko takmičarskih utakmica kao trener?
Ljajić i Mitrović bi bili starteri protiv Švajcarske i Brazila, kao i SMS...zbog drugačije postavke ekipe na terenu.
Ne sporim da sam subjektivan prema Crvenoj zvezdi, ali nije u mojoj viziji reprezentacije to odlučujuće...ni spisak ne bi bio isti, ali to je sad nevažno.
Ideja igre protiv Kostarike je visok presing, dva brzaka (Radonja i Žile), Luka Jović da pomaže centarforu i uz njega imamo dodatno rešenje jer lepo čuva loptu i proigrava (a zna da i da ga zabije), Tadić da razigrava, Prijović (faktor iznenadjenja) a ako mu ne ide ubaciti Mitrovića, Milivojević jer najviše trči i treba da krpi rupe zbog ofanzivne formacije, Rajković je rešenje na duge staze i bolje ga kaliti protiv Kostarike nego Brazila.
Jedino što me nervira je sastav odbrane, imali smo bolje opcije.

DAVOR

pre 5 godina

Mislim da ce Kstajic izvesti ovaj sastav, Stojkovic, Ivanovic-Milenkovic-Tosic, Rukavina-Matic-Milivojevic-Kolarov, Ljajic-Tadic, Mitrovic

batistuta

pre 5 godina

Kazu Antic nam je bio najbolji kvalifikacije oduvo na prvenstvu poslednji u grupi zakucani,ilija petkovic isto,Santrac sa onom timcinom nista znaci nije do trenera svejedno ko god da vodi mora da se pojavi grupa momaka koja sama zeli vise i da odigra srcem niko do sada to nije pokazao od 1930 ajd da vidimo sad

Shone Ticma

pre 5 godina

Voleo bih da igraju Stojković, Kolarov, Tošić, Milenković, Ivanović, Matić, Milinković Savić, Radonjić, Ljajić, Tadić i Mitrović. Kostić je van forme inače bi on idrao pre Radonjića, fali mu da da gol već dugo. U svakom slučaju, NAPRED SRBIJA!!!!

Momci dajte sve od sebe!!!

strucnjak

pre 5 godina

Stojkovic Ivanovic Kolarov Tosic Milenkovic...Rukavina Rodic poduplati bekove,Milivojevic Grujic dobri su razgraditelji protivnicke igre..Matic da pripomogne jos kao zadnji vezni i Kostic za napad iz razloga sto se i on vraca pozadi da zatvori jos malo prostora.

zip Niš

pre 5 godina

A jel moze bez Kolarova.
Nama treba krilni igrac koji ce da zatvare rupu na njegovoj strani inace svaka kontra na njegovoj strani je 2/3 gola

aco

pre 5 godina

Година 2018., а нама Тошић штопер. Да је неко рекао да ће нам Тошић бити стартни штопер на сп 2018. пре само годину-две, тај би био доста чудан, најблаже речено.

Realno

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!
(sasa jokic, 17. jun 2018 11:45)

Radonjic je dokazao u dve kontrolne utakmice da ima mesta i to ne samo medju 23 vec i medju 11 startnih igraca.Gacinovic je trebao da bude na spisku ali umesto Zivkovica ali kako si rekao,kombinacije.

Pes

pre 5 godina

Ljajicu ako citas ovo igraj hrabrije kao u partizanu pre 10 godina. Nemoj da te je strah da driblas jer ti to znas bar bolje od kostarikanaca.Ne pustaj loptu da ode u aut i korner kad nije neophodno jer tako ima dajes do znanja da te je strah i da nisi pravi napadac. Znam da ti je sut sa distance najvece oruzije ali ne preteruj. Kreci se kao nikad u zivotu. I molim te, molim te gledaj gde je tadic! I da, ne gresi sa kratkim pasovima ako je ikako moguce. Volimo te daj sve od sebe jer ti si prevaga danas.

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

Dubioza kolektiv

pre 5 godina

Od ovih NVO botova vise ni vest o fudbalu ne može da se procita. Daj ostavite bar danas na miru da dočekamo ovu utakmicu. Sastav kao protiv Bolivije bi mogao biti dobitan. I ne braniti se i ne čekati strpljivo priliku, kao sto nas ubeđuje Stojković, već od treće sekunde gurnuti pritisak pred njihov gol.

Toma

pre 5 godina

Kakvo zaluđivanje masa, dizanje euforije, kao da je ovo nešto bitno i kao da konkurišemo za finale... Pa sačekajmo malo, sve će se znati za par sati. A onda slede pljuvanja i žalopojke... Pa opet tako do sledeće...

sasa jokic

pre 5 godina

On vodi Radonjica a izostavlja Gacinovica, koji je jedan od najboljih igraca trenutno. Uvek kombinacije, nikad interes nacije!

Partizan 1918

pre 5 godina

Ako trava bude kao na Lužnjiki stadionu nemamo šta da tražimo,nećemo moći ni dva pasa da sastavimo onda samo duge lopte na Mitra pa da spusti Prijoviću ili Radonjiću.
Da li Rusi znaju kako izgleda prava trava?

Samo jako

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što fudbal na terenu ne igraju pare!

Miles Davis

pre 5 godina

Glasas za SMSa - glasao si za Kokezu i SNS. Mislite o tome.
(nista o nicemu, 17. jun 2018 09:11)
Blago tebi ako o tome mislis.

...

pre 5 godina

2:0 protiv Kostarike 
1:0 protiv Švice 
1:1 protiv Brazila
(Mare, 17. jun 2018 11:18)

ne ne ne .... 3:0 protiv KR , 2:0 protiv Kalimera i 1:1 protiv Brazila. Ova ekipa ima perspespektivu, iz dragstora piva :)

Piksi

pre 5 godina

@Navijam za vas danas da dobijete tekmu.
Također zahvaljujem svima u Srbiji koji su sinoć navijali za nas.
Kako god bilo ipak smo mi braća iako nam to političari brane.
Sretno Srbija!
(TedZG, 17. jun 2018 09:37)

Kratko i jasno, hvala...

BeKo

pre 5 godina

Jugoslavija SP 1982 sastav protiv Hondurasa pobeda 1:0

Dragan Pantelić, Nikola Jovanović, Nenad Stojković, Ivan Gudelj, Velimir Zajec, Zlatko Krmpotić, Vladimir Petrović, Edhem Šljivo, Ivica Šurjak, Safet Sušić, Zlatko Vujović.

Jugoslavija SP 1990 sastav protiv Kolumbije pobeda 1:0

Tomislav Ivković, Davor Jozić, Predrag Spasić, Faruk Hadžibegić, Vujadin Stanojković, Safet Sušić, Refik Šabanadžović, Srečko Katanec, Dragoljub Brnović, Dragan Stojković, Zlatko Vujović

SR Jugoslavija SP 1998 sastav protiv Irana pobeda 1:0

Ivica Kralj, Zoran Mirković, Goran Đorović, Slaviša Jokanović, Branko Brnović, Vladimir Jugović, Predrag Mijatović, Dragan Stojković, Siniša Mihajlović, Željko Petrović, Savo Milošević

Neka bude isti rezultat kao i na ove tri utakmice sastav nije toliko bitan

legolas

pre 5 godina

Ајде гурни Србине напред лопту,покрени саиграча,шутирај,уклизај и бори се као никад.Дај све од себе јер смо сви уз вас.Младост нека вам да снагу а Бог срећу да победите!!!!На противника спортски,непријатељ није,ако водиш не понижавај већ поштуј,јер и он отаџбину има!!!Ако губиш издигни се из пораза срцем и борбом!!!!! Није битно ко игра већ је битно како игра!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

Najrealnije

pre 5 godina

zaboravio si Rodica da stavis, kad vec moze zeleni Radonjic umesto Ljajica i Jovic umesto Mitrovica, nasa dva najbolja igraca protiv Bolivije. Zar toliko moras biti pristrasan kad navijas za CZ?!
(..., 17. jun 2018 10:11)

Svaki selektor,kome je rezultat prioritet i ne zavisi od menadzera,stavio bi Rodica umesto Kolarova jer je on neobavezan,lezeran,ne zapinje a dobijanjem trake je postao jos gori i opusteniji na terenu.Ne sporim njegov kvalitet ali nama trebaju igraci koji ce da igraju ozbiljno i izgaraju za svoju reprezentaciju,sto za njega nije slucaj.
Sto se tice utakmice sa drugim timom ionako preslabe Bolivije,to nije pravo merilo a Radonjic na krilu je bolji od svakog naseg igraca,dok je Ljajic bolji u sredini,iza spica,od njega,kao sto je i Jovic kvalitetniji igrac od Mitrovica a isto vazi i za Prijovica.Mitrovica gura menadzer i iole ozbiljnijoj reprezentaciji,sa normalnim selektorom,bez uticaja menadzera,ne bi imao mesta ni u trecoj reprezentaciji.

bBb

pre 5 godina

Vi što pišete da Ljajić igra na krilu pre Kostića, niste loptu u životu šutnuli. Ljajić niti ima prodornost, niti centaršut iz igre, niti snagu kao Kostić. A da ne pričam o pomoći Kolarovu... Pa Ljajić bi se raspao u 35-om minutu.

djole

pre 5 godina

Ja verujem Krstajiću on zna pravi izbor i zato je on selektor a ne ja
Ali kad bi bijo ja selektor onda ovako
Postava 4141

Mitrovic
Radonjić lajic sergej živković
Matic
Kolarov tosic milenkovic ivanovic
Stojkovic

Miroslav

pre 5 godina

- Mislim da ovaj sastav izvodi Krstajić -

- Stojković -

- Ivanović Milenković Tošić Kolarov -

- Matić -

- SMS -

Tadić Ljajić Kostić


Mitrović

legolas

pre 5 godina

Натопите дресове. момци!!!!! Будите борци и наша срца испунићете поносом!!!!!

Zex

pre 5 godina

Stojkovic, Ivanovic,Tosic,Kolarov, milenkovic,matic,milivojevic,ljajic,Sergej,tadic i Mitrovic.99%danasnji sastav. Ja bih svakako probao sa Kosticem i Radonjicem.Brzina je presudna svakako.

boki

pre 5 godina

Mislim.da ce se Krstajic zeznuti jer ce odabrati taktiku vise da se branimo kao tim.Od blekija nema nista nece hteti da rizikuje pa ce nazad to da izgleda ovako kolarov tosic ivanovic i rukavina.Stavice dva zadnja vezna matica i milivojevica a ispred njih sms a.I na krilima ce biti tadic i kostic a napred mitrovic.Da igramo sa postavom ko protiv bolivije dobili bi sigurno ovako tesko.

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Realnost je da nemamo mnogo izbora u napadu i odbrani, ali zato imamo slatke muke na sredini terena. Pa zašto onda ne izaći sa formacijom 3-6-1, gdje bi Sergej i Ljajić mogli da igraju više ofanzivno i pitaju loptama Mitrovića, Matić i Milivojević da igraju više pozadi, sijeku napade Kostarike koja će pokušavati kontrama da dođe do nekog gola, a po bokovima Radonjić i Tadić, ili Živković. Koji će imati više ofanzivne, ali i defanzivne zadatke. I koji treba da trče kao ludaci, kad se umore, umjesto njih ubaciti drugu dvojicu, može i Kolarov da odigra na toj poziciji, nekog isturenog beka. Odbrana tri štopera Bane, Milenković i Tošić. Na golu Stojković. Ja bih ovako izašao protiv Kostarike, naravno da ovako ne možemo igrati protiv Švicaraca i Brazila.

trn u oku

pre 5 godina

red je da se neka utakmica završi i bez golova, ova je idealni kandidat za to. Srbija ima tradicionalno spor napad, Kostarika srlja u napadu a glavna zvezda tima golman...da se igra deset poluvremena ne bih bio siguran da bi ga iko dao.

Gajic

pre 5 godina

Upitno mesto SMS u startnih 11. Izgleda da je Muslin imao pravo, ne uklapa se u sistem. Vezni red sa Tadićem, Kostićem, Ljajic, SMS, Matić I Milivojević.... Nije cudo sto je Gacimovic odmah otpao

Kole

pre 5 godina

Stojkovic
Rukavina Ivanovic Tosic Kolarov
Matic Milivojevic
SMS
Ljajic Tadic
Mitrovic

Najverovatniji sastav i formacija, jer ipak nasi selektori nemaju petlju za dva spica zar ne?

KiMi

pre 5 godina

Za 2 igraca se ne slazem s vecinom. Golman Dmitrovic koji brani u Spaniji i Uros Spajic koji je bio fenomenalan prosle sezone u Bel. a sada je otisao u Rusiju.

Gde ja živim

pre 5 godina

(Partizan 1918, 17. jun 2018 11:16)

Ja bogami to nikad ne bih uradio. Nema šanse. Al' da bih voleo jednu titulu u fudbalu, voleo bih. No bih kao žrtvu nekom vulkanu i sl. ponudio celokupni politički korpus ove zemlje, mada nisam siguran da postoji takva sila koja bi ovaj talog prihvatila. Košarku ne dam.

belgrado

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

kod nas bi i mesi bio upitan :d

Realno

pre 5 godina

Gledam ovdje neke komentare i neki tvrde da Hrvati neće navijati za Srbiju na SP, ali ja vam kao žestoki Hrvat koji je teško ranjen u ratu kažem da ću danas navijati za Srbiju i da jedva čekam utakmicu. Ostavimo se gluposti. Susjedi smo i zauvijek ćemo biti, što prije to shvatimo to ćemo prije izaći iz ovog limba. Kako bi bilo lijepo da osvanemo i jedni i drugi bar tamo negdje u polufinalu pa što Bog da!

Naprednjak liberalne provenijencije

pre 5 godina

Rajkovic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Rodic, Grujic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Jovic, Prijovic. To bi bio sastav koji bih izveo na teren.

(°_°)

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku:

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović.

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić

Crna mamba

pre 5 godina

Sevi Seki kao vila sa svoga desno krila,daje loptu svome ticu.svome ticu Galicu,Galic tuce ko iz puske pada Bera potrbuske.
Djajic pita sta je to.Seki vice to je goooool

Ko god da igra...bitna su tri boda...samo slozno.jako.odvazno.odlucno i pametno...

Niksicanin

pre 5 godina

Bilo kako bilo...
Ostavimo se klubastva! Grobar sam, ali svaki igrac mi je jednak u rep., koji gine za Srbiju!
I da izgubimo, uz vas sam, do kraja!
ZIVJELA MAJKA SRBIJA!!!

nortatem

pre 5 godina

iz cisto navijackog ugla gledano, voleo bih da igramo sto ofanzivnije moguce. medutim, posto costa rica nije u stanju da preuzme igru, nego iskljucivo igra na kontre, trebali bi da nademo balans izmedu ofanzivne igre i solidne defanzive:
1. napred nam trebaju kreativci, jer ce costa rica bunkerisati sa 7 defanzivnih igraca (5 odbrambenih i 2 zadnjih veznih). trkaci su bez koristi, zato sto mi necemo biti u prilici da igramo na kontre. a mitrovic neka ih lomi.
2. posto su ticosi brzi, treba i nama dovoljno brzih i spretnih igraca u odbrani. posto ih nemamo, neka nam u sredini igraju mladi umesto starijih, svakako ticosi kroz sredinu napadati nece. a, nase 6ice neka pomazu odbrani..
zato predlazem: stojkovic - ivanovic, milenkovic, veljkovic, kolarov - matic, milivojevic - ljajic, milinkovic-savic, tadic - mitrovic

Gde ja živim

pre 5 godina

Ne znam šta mi ovo treba u životu. Stalno govorim da neću da gledam, da ne mogu, a opet ću da gledam, opet se nadam i opet ću da se nerviram. Valjda se od nekih stvari ne može pobeći. Ajmo momci, pokažite šta znate. Pokažite da želite. U napad bre pa šta bude. Ko god bude na terenu nek da sve od sebe. Srećno.

Rimadžija

pre 5 godina

@Artiljero
Cepam pivo zavaljen u trosed, Kostarika ima bolji posed

...

Cepam Jelenka, a cepam i Lava, da pobedi Srbija - pismo ili glava?
Nek bude minimalac, nek bude i iks, samo da se ne obruka naš menadžerski miks!
Navas na golu kao pauk čuči, al će protiv Mitro-gola da se muči.

marko

pre 5 godina

ajde da vidimo. neka igra startna postava iz meca protiv bolivije, Kostarika nije lak protivnik ipak su igrali cetvrfinale 2014 u brazilu, 2006 u njemackoj su bili uz nas i togo najgora reprezentacija, 2002 su bili takodje solidni ali nisu prosli grupu, i naravno 1990 su bili hit ispali od ceha u osmini ( ali su u grupi nadigrali svedjane i skotsku). u svakom slucaju neugodna reprezentacjja u svakom smislu mislim da je njihov maksimum bio u brazilu 2014 i da su sada vec jedna druga ekipa ali opet dosta neugodna i opasna , ali idemo na pobedu!!

Komša

pre 5 godina

@samo kažem
"Baguje vam ovo,mogu da izaberem sva tri golmana i da glasam".
Nisi baš morao da kažeš,sad mogu da poprave.
Umesto da čekaš Brazil,staviš tri golmana - pa da vidim kako će ga metnu.

Granota

pre 5 godina

@Bojan:

Izvini, molim te, sad ću da pozovem Google da im tražim da ti se lično izvini generalni direktor zbog ove neoprostive greške autokorektora...

mujo džeger

pre 5 godina

pamtim ko da je sad, 74 brazil, 82 španija, 90 njemačka, 98 iran, 02 holandija, 10 gana i danas kostarika, jedina pobjeda je bila protiv irana, jedini gol uvali miha iz slobodnjaka neđe pred kraj, jedino 1982 u španiji njemačka nam nije bila zvijezda vodilja, 1974 se igralo u D i igrali sa D, 1990 u ital u grupi sa D, 1998 u fran u grupi saD, 2OO2 igralo seu D, 2010 u grupi sa D , A DANAS AKO BOG DA ČEKA NAS D

IvanNiš

pre 5 godina

Ne pratim bas srpsku reprezentaciju, ali vidim da je Mil.-Savic upitan za prvih 11. Zasto igrac od 150 mil. € kojeg pola europe zeli dovest kod vas nema mista u prvoj postavi?
(Merc, 17. jun 2018 10:01)

Zato što smo tako u mogućnosti!

Stefa

pre 5 godina

ubedjen sam da ce tim ovako izgledati:Ivanovic,Milenkovic,Tosic,Kolarov ispred Matic i Sergejj ,Krila Tadic i Kostic,a iza spica ce igrati Ljajic,a napad naravno Mitrovic.Stojke na golu,ovo je postava uopste ne treba vise da se nagadja.Koliko god zeleli Sergeja vise u napadu,realno gledano Ljajic mora da igra tu poziciju,jer njegova lucidnost i fudbalska inteligencija nisu za krilo,i ako to moze da odigra.Ovako imamo Luku koji ce da ulazi sa klupe,a da su sva trojica na terenu(ljajic,Luka,Sergej) jedina alternativa bi bio Grujic haha.Da je ummesto njega poveden Fejsa,ili Radoja ne bih uopste bilo ovakakvih problema,no dobro LJUDI posle osam godina NE MOGU DA DOCEKAM i ne mogu da verujem da za par sati igramoooo napred SRBIJAAAAAA

Enriko KieZa

pre 5 godina

Dacu sebi za pravo da napravim malu analizu tima...Imam neko razmisljanje da Srbija ima na papiru dosta dosta dobar tim. Da bi tim sa papirao preneo snagu na teren, potrebni su maksimalno, ali maksimalno zalaganje, dobra atmosfera u timu i petlja da ne kazem nesto drugo selektora. U odbrani je manje vise poznato ko ce igrati, a sto se tice ofanzivnih linija tima mislim da ce od njih zavisiti i celokupna igra cak i defanzivno. Ako budu po instrukciji Krstajica izasli visoko i igrali agresivno na njihovu zadnju liniju uz mirnocu po uzetoj lopti koju imaju Matic i Savic, Srbija ima sanse da cak i ubedljivo savlada Kostariku. Ako se povuku i budu cekali svoju sansu, sto bi rekli u Crnoj Gori- izio vuk magarca. Mora se igrati hrabro, drsko jako, timski. U toj situaciji nista se ne moze zamjerit a rezultat onda neminovno dolazi. Srecno!

...

pre 5 godina

Sa ovim sastavom sigurno bi smo parirali klubu penzionera iz Vladivostoku: 

Đilas - Vulin, Ružić, Šutanovac, Mali - Dačić, Vučić, Zukorlić, Stefanović - Ljajić, Č. Jovanović. 

Trener M. Mrkonjić - Selektor T. Nikolić
((°_°), 17. jun 2018 10:24)

A Palma prijatelju, kako bre njega da izostavis. Dosao bi u Vladivostok sa sve skuterom.