Ponedeljak, 11.06.2018.

10:00

"Orlovi", srećno u Rusiji! (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92

"Orlovi", sreæno u Rusiji! (FOTO/VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Ненад

pre 5 godina

Најјаче су ми ове "патриоте", што лупају оволике минусе нама који смо реални и који не живимо у фантазијама као они, кад напишемо да ни групу нећемо проћи, а исти ти што лупају минусе ће да пљују фудбалере кад се обистини ово што ми пишемо. Гола нећемо дати, нећемо групу проћи, никога победити, знате зашто? Зато што немамо петљу!

nosferatu

pre 5 godina

Mislim da necemo proci ni grupu, mislim da cemo da dozivimo ponovo debakl, ne zato sto ekipa nema kvalitet, vec zato sto imaju los odnos prema ljudima (mislim na savez i na strucni stab), izdali su neke ljude, stvorili losu karmu. Kao prvo, Muslina su oterali, doveden Krsta koji je promenio kapitena i oterao velikog strucnjaka i coveka Bobeta Pavkovica i na kraju nije poveo neke igrace koji su pre svega po kvalitetu zasluzili da idu a onda i po zaslugama jer su izneli kvalifikacije (mislim na Gacinovica, Gudelja i Fejsu pre svih)!!

mile

pre 5 godina

Ljudi...pustite komentare tipa:,,Namlatice nas Brazil,manekeni,gubimo sve tri,bruka smo..bla,bla".To pišu ovi fudbalski stručnjaci i sveznalci koji mrze sunce što izace ujutru.Vjecito nezadovoljni.Ovo je Srbija.Spisak je takav kakav je.Njihova stvar.Prosli su kfalifikacije.Meni dovoljno.Od toliko zamalja tvoja uvestvuje.Budi sretan.Boli te briga za M.Savica i Ivanovica licno i njihove transfer, itd...Podrzi svoju zemlju kao tim.Njihov grb na prsima za koji su tvoji praĐedovi krv proljevali.Tvoja je zemlja.Da je najgora na svijetu.Pusti Vučića i fontane na Slaviji...Obuci Jelen majicu,izadji sa drustvom na pivo,uzmi odmor,kupi sladoled klincima i dres i uci ih da se Srbija voli i gleda i kad gubi.Svetsko je prvenstvo covjevce.Sta bi žene dale da im 8. mart traje mjesec dana:-DMomcima svu srecu zelim i da ih Bog čuva.Neka izginu muski i daju sve od sebe,pa taman imali gol razliku 0:10.Samo to je bitno....СРЦЕМ.Идемоооо СРБИЈА!!!!ПОЗДРАВ ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ...

legolas

pre 5 godina

И да!!!!Момци ако вас није брига за мој смартић од ТВ-а,онда не морате да прођете групу.Ал било би лепо да дочека и он новака,а не да живи само два месеца!!!!!!И овако једва га отплаћујем.Напред момци,ГАЗИТЕ их бре све па да ми ТВ остане читав!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

ajdeeee

pre 5 godina

Kakvi god bili, nasi su i predstavljaju nasu zemlju. Sto ste ih pljuvali, pljuvali te. sada maksimalna podrska momcima, napred orlovi!

Ha ha komentar

pre 5 godina

@ Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeee

samo što je tu fazon da se deca načičkaju oko tebe, da se bolje prikaže očeva veličina

ana

pre 5 godina

srecno junaci!
borite se za majku nasu Srbiju,rezervne otadzbine nemamo i ne treba nam!Samo ostavite srce na terenu a rezultati ce doci!!!

Rob Stark

pre 5 godina

Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.
(Ненад, 11. jun 2018 11:21)

Bez vredjanja, nema potrebe da se ponasate kao skupstinski politicar. Kad je u pitanju Kostarika, oni su pobedili u kvalifikacionoj grupi protivnike koji se nisu ni kvalifikovali na SP i Panamu koja je jeziva reprezentacija i po meni ce biti poslednja na SP sa gol razlikom vise od minus 10. Ali su uspeli i da izgube od njih. Plasirali su se na kraju cak i sa skromnog 2. mesta. Ako mislite da su oni napravili veliki uspeh na proslom Sp, jesu, slazem se, preveliki uspeh. Ali su igrali prakticno na svom kontinentu, da ne kazem kod kuce. U toj grupi su igrali sa dve evropake reprezentacije i to kakve reprezentacije. Italijane su dobili tako sto su odigrali najvise pasova u istoriji svetskog prvenstva na jednoj utakmici, na temperaturi od 40 stepeni, izmaltretirali protivnika i dali gol koji im je doneo pobedu. Istu strategiju su primenili i protiv engleza i izvukli bod iz te utakmice. Igrali su protiv Urugvaja i izgubili, dakle od ekipe sa svog podneblja. Jaki su po pitanju discipline, vrlo, ali su po pitanju kvaliteta i straoosti fudbalera vrlo limitirami.
Toliko o reprezentaciji Kostarike.
Nenade, bio bih vam veoma zahvalan, ako biste napisali jos neku cinjenicu o nasim protivnicima.

Вулин

pre 5 godina

почуј Боже мој вапај и клику
да добију наши Костарику
а са Швицом може и без гола
ту ће посла да буде већ пола
ако тако дођу до Бразила
сензација извјесна би била

legolas

pre 5 godina

Ајде момци гурајте ту лопту напред храбро.Створили сте себи шансу да свим стручњацима и мушким бабетинама који све знају,од политике до спорта,докажете и покажете шта је борба за дрес Србије.Такмичите се са најбољима!!!Довољно од вас!!Искористите шансу!!!Заборавите враћање уназад.Идемо бре напред на го.Можете ви то.Ви сте наши орлови!!!Млади пуни снаге.Која тактика које чекање.ГАЗИТЕ бре!!!!!Напред момци!!!! Напред СРБИЈА!!!

Ненад

pre 5 godina

"Rob Stark". Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.

Plavac

pre 5 godina

Pa mi ne znamo ni kako nam zastava izgleda, da li je onaj papagajoliki orao, , da li smo skroz crveni kao Turci ili Albanci, Orlovi ili neka druga ptica, tuga.

strucnjak

pre 5 godina

Dosta pljuvacine ovih momaka, ne mozemo u svemu da budemo medju najboljima, idu na svetsko, pa sta bude! Da pomenem to sto u nekim drugim sportovima otkazuju ucesce zbog straha od povrede i gubitka ugovora, a ovde svi idu i ne pominju rizik koji preuzimaju! Sergej rizikuje milionski ugovor odlaskom na svetsko, a i ostali momci rizikuju povrede i ugovore, o tome niko ne prica, a kad Jokic odbije poziv onda je ok...

The Evolution

pre 5 godina

Bane pa Bane! Dajte ljudi vise s tim glupostima! Kao da on menja ceo sistem! Jeste sve da je veliki igrac,ali imamo mnogo bitnijih stvari od toga sto se nije slikao,sto je oduzeta traka!! Zasto pa Kolarov ili neko drugi nije zasluzio? Mozda su bolji kapiteni od Baneta! Ajde srecno momci,pa da se radujemo zajedno po povratku iz Rusije!!! Samo jako! ??

sale

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije

duledudule

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije
(sale, 11. jun 2018 11:06)
Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeeee

Kbc

pre 5 godina

Srećno momci... Očekujem od naših ofanzivnijih igrača da pokažu šta umeju... Tadić, Mitar, Živković, Ljajić, Radonja, Kostić, pa donekle i Sergej budući da je u Laciju dao dosta golova(možda više slobode ima u Laciju, ali opet...), naravno i Prijović i Jović. .. Mislim da je ovo jedna boljih ofanzivnijih linija u prethodnih 3-4 godina, i većina njih je imala solidne, neki čak i odlične sezone, tako da verujem u njih. Napred Srbijaaa!!!

taj rad

pre 5 godina

Upamtite ovog celavog pomocnika trenera Rastavca i bivseg trenera Radnickog iz Nisa, kada budemo imali uspeh u grupi to ce da bude iskljucivo njegova zasluga...Strasan trener, zivi bili pa videli.

mladen

pre 5 godina

Dobitna kombinacija: 4:1:3:2 , a u odbrani 5:4:1. Zato što ta formacija omogućava i da se branimo i da napadamo. I mogu da zajedno nađu mesto svi bitni igrači.

Stojkovic, Ivanović, Milenkovic, Tošić, Kolarov - Matić - Ljajic, SMS, Tadic - Mitrovic, Radonjic.
Znaci Matic ispred halfova, zapravo kao treci half, SMS po sredini (sa obavezom da se vraća i pomaže Matiću), uz njega Ljajic i Tadic koji ulaze i na krila po potrebi i napred Mitrovic sa jednim spicom drugacije građe i brzim - poput Radonjica ili Kostica. To je formacija koja daje priliku da se zabijaju golovi. Dobri pasovi SMS-a, Ljajica i tadica, mogu da izbace oba spica pred golmane u jednom potezu. Pozadi Matic moze da stabilizuje Milenkovica i Tosica, a SMS u Laciju cesto igra na poziciji zadnjeg veznog kada zagusti. Zapravo, svi imaju obavezi da se brane . U fazi odbrane igramo 5: 4: 1 - gde je samo Radonjic oko centra.
Formacija 4:2:3:1 je predvidiva, a Mitrovic sam u spici protiv boljih timova NE MOZE. Milivojevic da ulazi samo ako treba stabilizovati igru i cuvati rezultat. I to je to. Bolje ne mozemo.

Sretno svima!

pre 5 godina

Balkanske mantre:
1.Prema kvaliteti igrača trebali bi sigruno proći dalje i bla bla
Realnost: Da, ukoliko u momčadi imate Mesija al takav se na balkanu još nije rodio. Balkanci preuveličavaju kvalitetu svojih igrača i imaju u momčadi jednu ili maksimalno dvije ekstra klase što nikako nije dovoljno da se nazovemo ekstra reprezentacijom.
2. Ako ekipa da sve od sebe sigurno prolazimo i bla bla
Realnost: Nikako. Na EP i SP ekipe uvijek daju sve od sebe ili koliko im to protivnik dozvoli. Nama je uvijek poslije krivo nezalaganje, sudac i loš trener, a u stvarnosti kvalitenija reprezentacija nas je potpuno nadigrala jer naše extra klase u svojim klubovima imaju još 10 jednakih ili boljih igrača a u reprezentaciji 10 za klasu lošijih.
3. Da imamo pravog trenera sigurno bi bili u četvrtfinalu i bla bla
Realnost: Glupost. Reprezentacija i momčadi su dva svijeta i izbornik ne može uigrati ekipu. On može utjecati na bolji rezultat ali 90% ovisi o kvaliteti momčadi, ne igrača.
4. Mi smo europski Brazilci i bla bla
Realnost. Glupost. Jugoslavija je imala 22 mil stanovnika i nikad nije ni blizu neki turnir odigrala kao npr. Nizozemska, Njemačka, Španjolska ili Francuska. U biti, nije napravila niti jedan značajniji rezultat. Brazilu su sto puta bliži svi navedeni pa i Portugal po igri.
Ima ih još puno ali mi se neda pisat...pozdrav

neXen

pre 5 godina

"Aj, pa pukni zoro,
Da osetimo strast, koju nismo skoro.

Da nam fudbal osmeh na lice vrati,
I da nas sreća prati.

Da se borimo pošteno i časno,
Tako ni za šta neće biti kasno.

Ujedinjeni možemo sve,
Kao nikada pre!"
Srećno momci i razvalite.

Destrukcija

pre 5 godina

Prvo što sam primetio protiv Bolivije jeste bila oštra i čvrsta igra na startu utakmice. Bila sy 3 ili 4 baš jaka faula.
Tako igrajte i u Rusiji, nametnite svoju snagu.
Igrajte muški i srećno momci.
Uz vas smo svi!

ja

pre 5 godina

Ja necu mnogo da ocekujem, jer se na kraju uvek razocaram. Al' da strepim, strepim. Sta cu, jace je od mene. Iskreno najvise ocekujem od Matica, Tadica, Ljajica i Mitrovica. Odbrana nam je i onako suplja, tu nema pomoci. Ali ako ovima krene, prolazak grupe ce biti gotovo siguran.

Rob Stark

pre 5 godina

Kosta rika nema sta da trazi protiv nas, ko se razume malo u fudbal moze to da shvati, jer razloga je previse. Sa Svajcarakom je biti ili ne biti. Ok, ako tu bude bilo nereseno, onda ko manje od Brazila primi taj ide dalje. Za Brazil necu ni da komentarisem, Ako budemo igrali u formaciji kao sa Muslinom sa tri u zadjnoj liniji primamo min. 3 komada.
Srecno i vidimo se za par dana u Samari!

веверица

pre 5 godina

србија костарика швајцарска сви по 2 бода, даље иде ко прими најмање од бразила :)
шалиђ се
моја смела прогноза је да ће швајцарска бити последња у групи. много су препотентни. прича се о њима и они причају о себи као да су шпанија. проблем за њих је - нису шпанија.
никаква стручна анализа јер нисам стручњак, само нека интуиција. увек тако кад се неке просечне екипе дувају, дође до шока на великом такмичењу.
а са албанцима из швајцарске само културишка. само осмех, ферплеј, другарство... и откидање у дуелу. одмах после дуела прићи уз осмех, помазити по глави, пружити руку, а онда следећи дуел још јаче га одвалити. тако се игра фудбал.

R9

pre 5 godina

Imajte jedno na umu svi navijaci i kriticari,ovi momci imaju svi vise nego sto mozemo da zamislimo,mogli su sada biti na nekom odmoru na nekom suncanom ostrvu,a oni su izabrali da produze sezonu bore se za Srbiju. Tako da ja verujem da ce oni sigurno dati svoj maksimum,kakav takav ali verujem da ce se boriti i to ce biti dovoljno. Inace ne znam koliko je to poznato ali u vecini reprezentacija igraci koji dodju na okupljanje i za kvalifikacije dobijaju premije kao da su u klubu,dok kod nas toga nema tako da se ovi momci bore iskljucivo za grb i zastavu i ne mozemo im traziti vise od toga.
Napred Srbija!

sale

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije

веверица

pre 5 godina

србија костарика швајцарска сви по 2 бода, даље иде ко прими најмање од бразила :)
шалиђ се
моја смела прогноза је да ће швајцарска бити последња у групи. много су препотентни. прича се о њима и они причају о себи као да су шпанија. проблем за њих је - нису шпанија.
никаква стручна анализа јер нисам стручњак, само нека интуиција. увек тако кад се неке просечне екипе дувају, дође до шока на великом такмичењу.
а са албанцима из швајцарске само културишка. само осмех, ферплеј, другарство... и откидање у дуелу. одмах после дуела прићи уз осмех, помазити по глави, пружити руку, а онда следећи дуел још јаче га одвалити. тако се игра фудбал.

Destrukcija

pre 5 godina

Prvo što sam primetio protiv Bolivije jeste bila oštra i čvrsta igra na startu utakmice. Bila sy 3 ili 4 baš jaka faula.
Tako igrajte i u Rusiji, nametnite svoju snagu.
Igrajte muški i srećno momci.
Uz vas smo svi!

neXen

pre 5 godina

"Aj, pa pukni zoro,
Da osetimo strast, koju nismo skoro.

Da nam fudbal osmeh na lice vrati,
I da nas sreća prati.

Da se borimo pošteno i časno,
Tako ni za šta neće biti kasno.

Ujedinjeni možemo sve,
Kao nikada pre!"
Srećno momci i razvalite.

ja

pre 5 godina

Ja necu mnogo da ocekujem, jer se na kraju uvek razocaram. Al' da strepim, strepim. Sta cu, jace je od mene. Iskreno najvise ocekujem od Matica, Tadica, Ljajica i Mitrovica. Odbrana nam je i onako suplja, tu nema pomoci. Ali ako ovima krene, prolazak grupe ce biti gotovo siguran.

Rob Stark

pre 5 godina

Kosta rika nema sta da trazi protiv nas, ko se razume malo u fudbal moze to da shvati, jer razloga je previse. Sa Svajcarakom je biti ili ne biti. Ok, ako tu bude bilo nereseno, onda ko manje od Brazila primi taj ide dalje. Za Brazil necu ni da komentarisem, Ako budemo igrali u formaciji kao sa Muslinom sa tri u zadjnoj liniji primamo min. 3 komada.
Srecno i vidimo se za par dana u Samari!

taj rad

pre 5 godina

Upamtite ovog celavog pomocnika trenera Rastavca i bivseg trenera Radnickog iz Nisa, kada budemo imali uspeh u grupi to ce da bude iskljucivo njegova zasluga...Strasan trener, zivi bili pa videli.

R9

pre 5 godina

Imajte jedno na umu svi navijaci i kriticari,ovi momci imaju svi vise nego sto mozemo da zamislimo,mogli su sada biti na nekom odmoru na nekom suncanom ostrvu,a oni su izabrali da produze sezonu bore se za Srbiju. Tako da ja verujem da ce oni sigurno dati svoj maksimum,kakav takav ali verujem da ce se boriti i to ce biti dovoljno. Inace ne znam koliko je to poznato ali u vecini reprezentacija igraci koji dodju na okupljanje i za kvalifikacije dobijaju premije kao da su u klubu,dok kod nas toga nema tako da se ovi momci bore iskljucivo za grb i zastavu i ne mozemo im traziti vise od toga.
Napred Srbija!

legolas

pre 5 godina

Ајде момци гурајте ту лопту напред храбро.Створили сте себи шансу да свим стручњацима и мушким бабетинама који све знају,од политике до спорта,докажете и покажете шта је борба за дрес Србије.Такмичите се са најбољима!!!Довољно од вас!!Искористите шансу!!!Заборавите враћање уназад.Идемо бре напред на го.Можете ви то.Ви сте наши орлови!!!Млади пуни снаге.Која тактика које чекање.ГАЗИТЕ бре!!!!!Напред момци!!!! Напред СРБИЈА!!!

duledudule

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije
(sale, 11. jun 2018 11:06)
Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeeee

Ненад

pre 5 godina

"Rob Stark". Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.

Вулин

pre 5 godina

почуј Боже мој вапај и клику
да добију наши Костарику
а са Швицом може и без гола
ту ће посла да буде већ пола
ако тако дођу до Бразила
сензација извјесна би била

mile

pre 5 godina

Ljudi...pustite komentare tipa:,,Namlatice nas Brazil,manekeni,gubimo sve tri,bruka smo..bla,bla".To pišu ovi fudbalski stručnjaci i sveznalci koji mrze sunce što izace ujutru.Vjecito nezadovoljni.Ovo je Srbija.Spisak je takav kakav je.Njihova stvar.Prosli su kfalifikacije.Meni dovoljno.Od toliko zamalja tvoja uvestvuje.Budi sretan.Boli te briga za M.Savica i Ivanovica licno i njihove transfer, itd...Podrzi svoju zemlju kao tim.Njihov grb na prsima za koji su tvoji praĐedovi krv proljevali.Tvoja je zemlja.Da je najgora na svijetu.Pusti Vučića i fontane na Slaviji...Obuci Jelen majicu,izadji sa drustvom na pivo,uzmi odmor,kupi sladoled klincima i dres i uci ih da se Srbija voli i gleda i kad gubi.Svetsko je prvenstvo covjevce.Sta bi žene dale da im 8. mart traje mjesec dana:-DMomcima svu srecu zelim i da ih Bog čuva.Neka izginu muski i daju sve od sebe,pa taman imali gol razliku 0:10.Samo to je bitno....СРЦЕМ.Идемоооо СРБИЈА!!!!ПОЗДРАВ ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ...

ajdeeee

pre 5 godina

Kakvi god bili, nasi su i predstavljaju nasu zemlju. Sto ste ih pljuvali, pljuvali te. sada maksimalna podrska momcima, napred orlovi!

legolas

pre 5 godina

И да!!!!Момци ако вас није брига за мој смартић од ТВ-а,онда не морате да прођете групу.Ал било би лепо да дочека и он новака,а не да живи само два месеца!!!!!!И овако једва га отплаћујем.Напред момци,ГАЗИТЕ их бре све па да ми ТВ остане читав!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

strucnjak

pre 5 godina

Dosta pljuvacine ovih momaka, ne mozemo u svemu da budemo medju najboljima, idu na svetsko, pa sta bude! Da pomenem to sto u nekim drugim sportovima otkazuju ucesce zbog straha od povrede i gubitka ugovora, a ovde svi idu i ne pominju rizik koji preuzimaju! Sergej rizikuje milionski ugovor odlaskom na svetsko, a i ostali momci rizikuju povrede i ugovore, o tome niko ne prica, a kad Jokic odbije poziv onda je ok...

mladen

pre 5 godina

Dobitna kombinacija: 4:1:3:2 , a u odbrani 5:4:1. Zato što ta formacija omogućava i da se branimo i da napadamo. I mogu da zajedno nađu mesto svi bitni igrači.

Stojkovic, Ivanović, Milenkovic, Tošić, Kolarov - Matić - Ljajic, SMS, Tadic - Mitrovic, Radonjic.
Znaci Matic ispred halfova, zapravo kao treci half, SMS po sredini (sa obavezom da se vraća i pomaže Matiću), uz njega Ljajic i Tadic koji ulaze i na krila po potrebi i napred Mitrovic sa jednim spicom drugacije građe i brzim - poput Radonjica ili Kostica. To je formacija koja daje priliku da se zabijaju golovi. Dobri pasovi SMS-a, Ljajica i tadica, mogu da izbace oba spica pred golmane u jednom potezu. Pozadi Matic moze da stabilizuje Milenkovica i Tosica, a SMS u Laciju cesto igra na poziciji zadnjeg veznog kada zagusti. Zapravo, svi imaju obavezi da se brane . U fazi odbrane igramo 5: 4: 1 - gde je samo Radonjic oko centra.
Formacija 4:2:3:1 je predvidiva, a Mitrovic sam u spici protiv boljih timova NE MOZE. Milivojevic da ulazi samo ako treba stabilizovati igru i cuvati rezultat. I to je to. Bolje ne mozemo.

Sretno svima!

pre 5 godina

Balkanske mantre:
1.Prema kvaliteti igrača trebali bi sigruno proći dalje i bla bla
Realnost: Da, ukoliko u momčadi imate Mesija al takav se na balkanu još nije rodio. Balkanci preuveličavaju kvalitetu svojih igrača i imaju u momčadi jednu ili maksimalno dvije ekstra klase što nikako nije dovoljno da se nazovemo ekstra reprezentacijom.
2. Ako ekipa da sve od sebe sigurno prolazimo i bla bla
Realnost: Nikako. Na EP i SP ekipe uvijek daju sve od sebe ili koliko im to protivnik dozvoli. Nama je uvijek poslije krivo nezalaganje, sudac i loš trener, a u stvarnosti kvalitenija reprezentacija nas je potpuno nadigrala jer naše extra klase u svojim klubovima imaju još 10 jednakih ili boljih igrača a u reprezentaciji 10 za klasu lošijih.
3. Da imamo pravog trenera sigurno bi bili u četvrtfinalu i bla bla
Realnost: Glupost. Reprezentacija i momčadi su dva svijeta i izbornik ne može uigrati ekipu. On može utjecati na bolji rezultat ali 90% ovisi o kvaliteti momčadi, ne igrača.
4. Mi smo europski Brazilci i bla bla
Realnost. Glupost. Jugoslavija je imala 22 mil stanovnika i nikad nije ni blizu neki turnir odigrala kao npr. Nizozemska, Njemačka, Španjolska ili Francuska. U biti, nije napravila niti jedan značajniji rezultat. Brazilu su sto puta bliži svi navedeni pa i Portugal po igri.
Ima ih još puno ali mi se neda pisat...pozdrav

ana

pre 5 godina

srecno junaci!
borite se za majku nasu Srbiju,rezervne otadzbine nemamo i ne treba nam!Samo ostavite srce na terenu a rezultati ce doci!!!

Kbc

pre 5 godina

Srećno momci... Očekujem od naših ofanzivnijih igrača da pokažu šta umeju... Tadić, Mitar, Živković, Ljajić, Radonja, Kostić, pa donekle i Sergej budući da je u Laciju dao dosta golova(možda više slobode ima u Laciju, ali opet...), naravno i Prijović i Jović. .. Mislim da je ovo jedna boljih ofanzivnijih linija u prethodnih 3-4 godina, i većina njih je imala solidne, neki čak i odlične sezone, tako da verujem u njih. Napred Srbijaaa!!!

Rob Stark

pre 5 godina

Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.
(Ненад, 11. jun 2018 11:21)

Bez vredjanja, nema potrebe da se ponasate kao skupstinski politicar. Kad je u pitanju Kostarika, oni su pobedili u kvalifikacionoj grupi protivnike koji se nisu ni kvalifikovali na SP i Panamu koja je jeziva reprezentacija i po meni ce biti poslednja na SP sa gol razlikom vise od minus 10. Ali su uspeli i da izgube od njih. Plasirali su se na kraju cak i sa skromnog 2. mesta. Ako mislite da su oni napravili veliki uspeh na proslom Sp, jesu, slazem se, preveliki uspeh. Ali su igrali prakticno na svom kontinentu, da ne kazem kod kuce. U toj grupi su igrali sa dve evropake reprezentacije i to kakve reprezentacije. Italijane su dobili tako sto su odigrali najvise pasova u istoriji svetskog prvenstva na jednoj utakmici, na temperaturi od 40 stepeni, izmaltretirali protivnika i dali gol koji im je doneo pobedu. Istu strategiju su primenili i protiv engleza i izvukli bod iz te utakmice. Igrali su protiv Urugvaja i izgubili, dakle od ekipe sa svog podneblja. Jaki su po pitanju discipline, vrlo, ali su po pitanju kvaliteta i straoosti fudbalera vrlo limitirami.
Toliko o reprezentaciji Kostarike.
Nenade, bio bih vam veoma zahvalan, ako biste napisali jos neku cinjenicu o nasim protivnicima.

Ha ha komentar

pre 5 godina

@ Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeee

samo što je tu fazon da se deca načičkaju oko tebe, da se bolje prikaže očeva veličina

The Evolution

pre 5 godina

Bane pa Bane! Dajte ljudi vise s tim glupostima! Kao da on menja ceo sistem! Jeste sve da je veliki igrac,ali imamo mnogo bitnijih stvari od toga sto se nije slikao,sto je oduzeta traka!! Zasto pa Kolarov ili neko drugi nije zasluzio? Mozda su bolji kapiteni od Baneta! Ajde srecno momci,pa da se radujemo zajedno po povratku iz Rusije!!! Samo jako! ??

Ненад

pre 5 godina

Најјаче су ми ове "патриоте", што лупају оволике минусе нама који смо реални и који не живимо у фантазијама као они, кад напишемо да ни групу нећемо проћи, а исти ти што лупају минусе ће да пљују фудбалере кад се обистини ово што ми пишемо. Гола нећемо дати, нећемо групу проћи, никога победити, знате зашто? Зато што немамо петљу!

Plavac

pre 5 godina

Pa mi ne znamo ni kako nam zastava izgleda, da li je onaj papagajoliki orao, , da li smo skroz crveni kao Turci ili Albanci, Orlovi ili neka druga ptica, tuga.

nosferatu

pre 5 godina

Mislim da necemo proci ni grupu, mislim da cemo da dozivimo ponovo debakl, ne zato sto ekipa nema kvalitet, vec zato sto imaju los odnos prema ljudima (mislim na savez i na strucni stab), izdali su neke ljude, stvorili losu karmu. Kao prvo, Muslina su oterali, doveden Krsta koji je promenio kapitena i oterao velikog strucnjaka i coveka Bobeta Pavkovica i na kraju nije poveo neke igrace koji su pre svega po kvalitetu zasluzili da idu a onda i po zaslugama jer su izneli kvalifikacije (mislim na Gacinovica, Gudelja i Fejsu pre svih)!!

Ненад

pre 5 godina

"Rob Stark". Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.

mladen

pre 5 godina

Dobitna kombinacija: 4:1:3:2 , a u odbrani 5:4:1. Zato što ta formacija omogućava i da se branimo i da napadamo. I mogu da zajedno nađu mesto svi bitni igrači.

Stojkovic, Ivanović, Milenkovic, Tošić, Kolarov - Matić - Ljajic, SMS, Tadic - Mitrovic, Radonjic.
Znaci Matic ispred halfova, zapravo kao treci half, SMS po sredini (sa obavezom da se vraća i pomaže Matiću), uz njega Ljajic i Tadic koji ulaze i na krila po potrebi i napred Mitrovic sa jednim spicom drugacije građe i brzim - poput Radonjica ili Kostica. To je formacija koja daje priliku da se zabijaju golovi. Dobri pasovi SMS-a, Ljajica i tadica, mogu da izbace oba spica pred golmane u jednom potezu. Pozadi Matic moze da stabilizuje Milenkovica i Tosica, a SMS u Laciju cesto igra na poziciji zadnjeg veznog kada zagusti. Zapravo, svi imaju obavezi da se brane . U fazi odbrane igramo 5: 4: 1 - gde je samo Radonjic oko centra.
Formacija 4:2:3:1 je predvidiva, a Mitrovic sam u spici protiv boljih timova NE MOZE. Milivojevic da ulazi samo ako treba stabilizovati igru i cuvati rezultat. I to je to. Bolje ne mozemo.

neXen

pre 5 godina

"Aj, pa pukni zoro,
Da osetimo strast, koju nismo skoro.

Da nam fudbal osmeh na lice vrati,
I da nas sreća prati.

Da se borimo pošteno i časno,
Tako ni za šta neće biti kasno.

Ujedinjeni možemo sve,
Kao nikada pre!"
Srećno momci i razvalite.

Plavac

pre 5 godina

Pa mi ne znamo ni kako nam zastava izgleda, da li je onaj papagajoliki orao, , da li smo skroz crveni kao Turci ili Albanci, Orlovi ili neka druga ptica, tuga.

R9

pre 5 godina

Imajte jedno na umu svi navijaci i kriticari,ovi momci imaju svi vise nego sto mozemo da zamislimo,mogli su sada biti na nekom odmoru na nekom suncanom ostrvu,a oni su izabrali da produze sezonu bore se za Srbiju. Tako da ja verujem da ce oni sigurno dati svoj maksimum,kakav takav ali verujem da ce se boriti i to ce biti dovoljno. Inace ne znam koliko je to poznato ali u vecini reprezentacija igraci koji dodju na okupljanje i za kvalifikacije dobijaju premije kao da su u klubu,dok kod nas toga nema tako da se ovi momci bore iskljucivo za grb i zastavu i ne mozemo im traziti vise od toga.
Napred Srbija!

Rob Stark

pre 5 godina

Kosta rika nema sta da trazi protiv nas, ko se razume malo u fudbal moze to da shvati, jer razloga je previse. Sa Svajcarakom je biti ili ne biti. Ok, ako tu bude bilo nereseno, onda ko manje od Brazila primi taj ide dalje. Za Brazil necu ni da komentarisem, Ako budemo igrali u formaciji kao sa Muslinom sa tri u zadjnoj liniji primamo min. 3 komada.
Srecno i vidimo se za par dana u Samari!

Sretno svima!

pre 5 godina

Balkanske mantre:
1.Prema kvaliteti igrača trebali bi sigruno proći dalje i bla bla
Realnost: Da, ukoliko u momčadi imate Mesija al takav se na balkanu još nije rodio. Balkanci preuveličavaju kvalitetu svojih igrača i imaju u momčadi jednu ili maksimalno dvije ekstra klase što nikako nije dovoljno da se nazovemo ekstra reprezentacijom.
2. Ako ekipa da sve od sebe sigurno prolazimo i bla bla
Realnost: Nikako. Na EP i SP ekipe uvijek daju sve od sebe ili koliko im to protivnik dozvoli. Nama je uvijek poslije krivo nezalaganje, sudac i loš trener, a u stvarnosti kvalitenija reprezentacija nas je potpuno nadigrala jer naše extra klase u svojim klubovima imaju još 10 jednakih ili boljih igrača a u reprezentaciji 10 za klasu lošijih.
3. Da imamo pravog trenera sigurno bi bili u četvrtfinalu i bla bla
Realnost: Glupost. Reprezentacija i momčadi su dva svijeta i izbornik ne može uigrati ekipu. On može utjecati na bolji rezultat ali 90% ovisi o kvaliteti momčadi, ne igrača.
4. Mi smo europski Brazilci i bla bla
Realnost. Glupost. Jugoslavija je imala 22 mil stanovnika i nikad nije ni blizu neki turnir odigrala kao npr. Nizozemska, Njemačka, Španjolska ili Francuska. U biti, nije napravila niti jedan značajniji rezultat. Brazilu su sto puta bliži svi navedeni pa i Portugal po igri.
Ima ih još puno ali mi se neda pisat...pozdrav

nosferatu

pre 5 godina

Mislim da necemo proci ni grupu, mislim da cemo da dozivimo ponovo debakl, ne zato sto ekipa nema kvalitet, vec zato sto imaju los odnos prema ljudima (mislim na savez i na strucni stab), izdali su neke ljude, stvorili losu karmu. Kao prvo, Muslina su oterali, doveden Krsta koji je promenio kapitena i oterao velikog strucnjaka i coveka Bobeta Pavkovica i na kraju nije poveo neke igrace koji su pre svega po kvalitetu zasluzili da idu a onda i po zaslugama jer su izneli kvalifikacije (mislim na Gacinovica, Gudelja i Fejsu pre svih)!!

legolas

pre 5 godina

Ајде момци гурајте ту лопту напред храбро.Створили сте себи шансу да свим стручњацима и мушким бабетинама који све знају,од политике до спорта,докажете и покажете шта је борба за дрес Србије.Такмичите се са најбољима!!!Довољно од вас!!Искористите шансу!!!Заборавите враћање уназад.Идемо бре напред на го.Можете ви то.Ви сте наши орлови!!!Млади пуни снаге.Која тактика које чекање.ГАЗИТЕ бре!!!!!Напред момци!!!! Напред СРБИЈА!!!

ana

pre 5 godina

srecno junaci!
borite se za majku nasu Srbiju,rezervne otadzbine nemamo i ne treba nam!Samo ostavite srce na terenu a rezultati ce doci!!!

Ненад

pre 5 godina

Најјаче су ми ове "патриоте", што лупају оволике минусе нама који смо реални и који не живимо у фантазијама као они, кад напишемо да ни групу нећемо проћи, а исти ти што лупају минусе ће да пљују фудбалере кад се обистини ово што ми пишемо. Гола нећемо дати, нећемо групу проћи, никога победити, знате зашто? Зато што немамо петљу!

The Evolution

pre 5 godina

Bane pa Bane! Dajte ljudi vise s tim glupostima! Kao da on menja ceo sistem! Jeste sve da je veliki igrac,ali imamo mnogo bitnijih stvari od toga sto se nije slikao,sto je oduzeta traka!! Zasto pa Kolarov ili neko drugi nije zasluzio? Mozda su bolji kapiteni od Baneta! Ajde srecno momci,pa da se radujemo zajedno po povratku iz Rusije!!! Samo jako! ??

sale

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije

Destrukcija

pre 5 godina

Prvo što sam primetio protiv Bolivije jeste bila oštra i čvrsta igra na startu utakmice. Bila sy 3 ili 4 baš jaka faula.
Tako igrajte i u Rusiji, nametnite svoju snagu.
Igrajte muški i srećno momci.
Uz vas smo svi!

duledudule

pre 5 godina

samo Baneta nema na ovoj zajednickoj slici. Bukvalno ga nigde nema od kad mu je oduzeta kapitenska traka sem na terenu, gde je i najvaznije
(sale, 11. jun 2018 11:06)
Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeeee

веверица

pre 5 godina

србија костарика швајцарска сви по 2 бода, даље иде ко прими најмање од бразила :)
шалиђ се
моја смела прогноза је да ће швајцарска бити последња у групи. много су препотентни. прича се о њима и они причају о себи као да су шпанија. проблем за њих је - нису шпанија.
никаква стручна анализа јер нисам стручњак, само нека интуиција. увек тако кад се неке просечне екипе дувају, дође до шока на великом такмичењу.
а са албанцима из швајцарске само културишка. само осмех, ферплеј, другарство... и откидање у дуелу. одмах после дуела прићи уз осмех, помазити по глави, пружити руку, а онда следећи дуел још јаче га одвалити. тако се игра фудбал.

ja

pre 5 godina

Ja necu mnogo da ocekujem, jer se na kraju uvek razocaram. Al' da strepim, strepim. Sta cu, jace je od mene. Iskreno najvise ocekujem od Matica, Tadica, Ljajica i Mitrovica. Odbrana nam je i onako suplja, tu nema pomoci. Ali ako ovima krene, prolazak grupe ce biti gotovo siguran.

taj rad

pre 5 godina

Upamtite ovog celavog pomocnika trenera Rastavca i bivseg trenera Radnickog iz Nisa, kada budemo imali uspeh u grupi to ce da bude iskljucivo njegova zasluga...Strasan trener, zivi bili pa videli.

Kbc

pre 5 godina

Srećno momci... Očekujem od naših ofanzivnijih igrača da pokažu šta umeju... Tadić, Mitar, Živković, Ljajić, Radonja, Kostić, pa donekle i Sergej budući da je u Laciju dao dosta golova(možda više slobode ima u Laciju, ali opet...), naravno i Prijović i Jović. .. Mislim da je ovo jedna boljih ofanzivnijih linija u prethodnih 3-4 godina, i većina njih je imala solidne, neki čak i odlične sezone, tako da verujem u njih. Napred Srbijaaa!!!

Rob Stark

pre 5 godina

Е, мој пријатељу, ти се разумеш у фудбал к'о теле у компјутер. Па та Костарика ће нам дати такву лекцију из фудбала да нећемо знати шта нас је снашло. Појма ти немаш каква је то репрезентација.
(Ненад, 11. jun 2018 11:21)

Bez vredjanja, nema potrebe da se ponasate kao skupstinski politicar. Kad je u pitanju Kostarika, oni su pobedili u kvalifikacionoj grupi protivnike koji se nisu ni kvalifikovali na SP i Panamu koja je jeziva reprezentacija i po meni ce biti poslednja na SP sa gol razlikom vise od minus 10. Ali su uspeli i da izgube od njih. Plasirali su se na kraju cak i sa skromnog 2. mesta. Ako mislite da su oni napravili veliki uspeh na proslom Sp, jesu, slazem se, preveliki uspeh. Ali su igrali prakticno na svom kontinentu, da ne kazem kod kuce. U toj grupi su igrali sa dve evropake reprezentacije i to kakve reprezentacije. Italijane su dobili tako sto su odigrali najvise pasova u istoriji svetskog prvenstva na jednoj utakmici, na temperaturi od 40 stepeni, izmaltretirali protivnika i dali gol koji im je doneo pobedu. Istu strategiju su primenili i protiv engleza i izvukli bod iz te utakmice. Igrali su protiv Urugvaja i izgubili, dakle od ekipe sa svog podneblja. Jaki su po pitanju discipline, vrlo, ali su po pitanju kvaliteta i straoosti fudbalera vrlo limitirami.
Toliko o reprezentaciji Kostarike.
Nenade, bio bih vam veoma zahvalan, ako biste napisali jos neku cinjenicu o nasim protivnicima.

Вулин

pre 5 godina

почуј Боже мој вапај и клику
да добију наши Костарику
а са Швицом може и без гола
ту ће посла да буде већ пола
ако тако дођу до Бразила
сензација извјесна би била

ajdeeee

pre 5 godina

Kakvi god bili, nasi su i predstavljaju nasu zemlju. Sto ste ih pljuvali, pljuvali te. sada maksimalna podrska momcima, napred orlovi!

legolas

pre 5 godina

И да!!!!Момци ако вас није брига за мој смартић од ТВ-а,онда не морате да прођете групу.Ал било би лепо да дочека и он новака,а не да живи само два месеца!!!!!!И овако једва га отплаћујем.Напред момци,ГАЗИТЕ их бре све па да ми ТВ остане читав!!!!! Напред СРБИЈА!!!!

mile

pre 5 godina

Ljudi...pustite komentare tipa:,,Namlatice nas Brazil,manekeni,gubimo sve tri,bruka smo..bla,bla".To pišu ovi fudbalski stručnjaci i sveznalci koji mrze sunce što izace ujutru.Vjecito nezadovoljni.Ovo je Srbija.Spisak je takav kakav je.Njihova stvar.Prosli su kfalifikacije.Meni dovoljno.Od toliko zamalja tvoja uvestvuje.Budi sretan.Boli te briga za M.Savica i Ivanovica licno i njihove transfer, itd...Podrzi svoju zemlju kao tim.Njihov grb na prsima za koji su tvoji praĐedovi krv proljevali.Tvoja je zemlja.Da je najgora na svijetu.Pusti Vučića i fontane na Slaviji...Obuci Jelen majicu,izadji sa drustvom na pivo,uzmi odmor,kupi sladoled klincima i dres i uci ih da se Srbija voli i gleda i kad gubi.Svetsko je prvenstvo covjevce.Sta bi žene dale da im 8. mart traje mjesec dana:-DMomcima svu srecu zelim i da ih Bog čuva.Neka izginu muski i daju sve od sebe,pa taman imali gol razliku 0:10.Samo to je bitno....СРЦЕМ.Идемоооо СРБИЈА!!!!ПОЗДРАВ ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ...

strucnjak

pre 5 godina

Dosta pljuvacine ovih momaka, ne mozemo u svemu da budemo medju najboljima, idu na svetsko, pa sta bude! Da pomenem to sto u nekim drugim sportovima otkazuju ucesce zbog straha od povrede i gubitka ugovora, a ovde svi idu i ne pominju rizik koji preuzimaju! Sergej rizikuje milionski ugovor odlaskom na svetsko, a i ostali momci rizikuju povrede i ugovore, o tome niko ne prica, a kad Jokic odbije poziv onda je ok...

Ha ha komentar

pre 5 godina

@ Bane je bio iz fazona aj'te deco slikanjeee

samo što je tu fazon da se deca načičkaju oko tebe, da se bolje prikaže očeva veličina