Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 29.05.2023.

21:59

"Osećaj je fenomenalan, nikada ne odustajte od svojih snova"

Reprezentativci Srbije i rukometaši Berlina Mijajlo Marsenić i Dejan Milosavljev osvojili su trofej u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

U finalu Lige Evrope, ekipa berlinskih Lisica slavila je protiv španske ekipe Granjolersa 36:31 (16:12).

"Hteo bih da čestitam svojoj ekipi na fer i korektnoj borbi od samog početka ovog takmičenja koje ni malo nije bilo lako. Dosta povreda, zatim rovitih igrača po povratku iz tih povreda, uz poraz u Šafhauzenu, pa preokret kod kuće, bilo je svega! U polfunalu smo pokazali da smo došli ovde da osvojimo trofej i da nećemo propustiti priliku ako nam se ista ukaže. Ekipa je dala sve od sebe, jako sam srećan i verujem da će biti još titula", rekao je golman Dejan Milosavljev.

Mijajlo Marsenić posebno je bio srećan zbog činjenice da je spektakularne trenutke u Flensburgu podelio sa porodicom.

"Proživeti ovakve trenutke uz porodicu je jednostavno neopisivom presrećan sam što su bili u hali i što su imali mogućnost da nas gledaju i bodre uživo. Uvek posle pobede spustim sina na teren da i on oseti tu atmosferu kako bi on sutra Bože zdravlja pričao svojoj deci o ovim trenucima koje deli sa mnom. Trudim se da na svaki način učinim svoju porodicu ponosnom jer su oni razlog zbog kojeg svakim danom treniram bolje i snažnije da bi smo što duže uživali u ovakvim uspesima zajedno. Kada su oni srećni i nasmejani, i ja sam!”, rekao je Marsenić.

Svakoj tituli, raduje se kao da je prva i novim rukometnim generacijama poručuje da zadrže taj osećaj sa početka.

"Osećaj je fenomenalan, cele godine smo naporno trenirali i radili i zasluženo došli do trofeja. Svoj deci koja se bave ne samo rukometom, nego generalno sportom bih poručio da nikada ne odustaju od svojih ciljeva i snova, da veruju u sebe i da poštuju i vole svoje roditelje jer je to najvažnija stvar na svetu", zaključio je srpski pivot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve